View as Tabell Lista

Artiklar 401-408 av 408

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Veckovis : en växabok
    Veckovis : en växabok
    Beskrivning
    Andaktsbok för alla åldrar med femtiotvå korta texter. Rikt illustrerad med fotografi eller bild i fyrfärgstryck vid varje text. Lättläst och uppbyggande med "Veckans bibelord" och "Veckans tillämpning". Varje text utgår från en iakttagelse i vardagen, ger en reflektion om livet och utmanar till konkret handling. Lämplig som presentbok.
    85,00 kr
  2. Victorias bönbok
    Victorias bönbok
    Beskrivning
    En efterlängtad nyutgåva av enkla, dagliga böner för livets alla skiften, svenska klassiska och nyare böner samt böner från olika språkområden.Hans Åkerhielm är hovpredikant.
    125,00 kr
  3. Vid dagens början : en sextio dagars andaktsbok
    Vid dagens början : en sextio dagars andaktsbok
    Beskrivning
    I sin tredje bok och mycket efterlängtade andaktsboksdebut bjuder bibelläraren och författaren Jackie Hill Perry på 60 dagliga betraktelser, genomsyrade av Skriften, för att vid dagens början hjälpa dig att vakna upp inför den Gud du skapades för och upptäcka livet han skapat dig till och den person han skapat dig att vara. Det finns inget i dina händer som inte Gud kommer att ersätta med mer av sig själv. Så släpp det. Låt det fara. Låt det flyga. Låt det brinna. Gud är bättre i alla fall.

    Jackie Hill Perry är författare, poet, bibellärare och artist. Efter att hon blev kristen har hon velat använda sina gåvor att tala och undervisa för att dela med sig av ljuset från Guds evangelium på ett så trovärdigt och äkta sätt som möjligt. Hon är gift med Preston och mamma till Eden, Autumn och Sage.

    255,00 kr
  4. Vis & Vacker
    Vis & Vacker
    Beskrivning
    Reflektioner från Salomos Ordspråk med fina naturbilder
    125,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-408 av 408

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå