View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 702

per sida
Fallande ordning
  1. En enad familj
    En enad familj
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  2. En främmande vän
    En främmande vän
    Beskrivning
    Vad händer om man får syn på en fin blomma och inte märker att herden och resten av fårskocken vandrar vidare? Vad händer om man är ute och går och plötsligt blir påhoppad av ett banditgäng som tar allt man har, till och med kläderna? Vad händer om man vill berätta men inte använda ord? Här är svaren: i Ett borttappat får och En främmande vän har Gabrielle Frödén bildsatt två av Jesu mest kända liknelser. Jesu egna ord ur Bibeln finns längst bak i böckerna för säkerhets skull. Två böcker för berättarglädjen i familj och barngrupp -- och för alla som njuter av Gabrielles personliga och humoristiska bilder
    50,00 kr
  3. En ganska otrevlig elefant
    En ganska otrevlig elefant
    Beskrivning
    En dag knackar det på dörren hemma hos Sam. Han rusar förväntansfullt nerför trappan, öppnar dörren och utanför står en elefant! Och det är ingen liten elefant den är stor, …
    130,00 kr
  4. En god, god far
    En god, god far
    Beskrivning
    Grammisvinnaren och lovsångsledaren Chris Tomlin och Pat Barrett, berättar tillsammans om den lilla björnen Tucker, vars liv, och folkets liv i den lilla staden, för alltid förändras när de får lära sig hur stor kungens kärlek är till dem. När Tuckers vänner behöver hjälp beger han sig av på en resa för att träffa kungen som bor i ett slott där dörren alltid är öppen.

    Den här hjärtevärmande berättelsen, tillsammans med Lorna Husseys underbara och underfundiga illustrationer, talar om för barn, unga och gamla, att Gud är en god, god far och att de är älskade av honom.

    Du har hört tusen berättelser, men sanningen i det du här får läsa om den goda, goda pappan kommer att röra vid ditt hjärta. Den här vackra bilderboken, skriven av grammisvinneran och lovsångsledaren Chris Tomlin och Pat Barrett, kommer att ge barn en större förståelse av vem Gud är och vilka de är eftersom de är älskade av honom.

    En god, god far är inspirerad av lovsången “Good Good Father”, som går att höra på Chris Tomlins nya album. Den lilla björnen Tucker vill ge den perfekta presenten till kungen, för att övertyga honom om att hjälpa dem. Längs vägen till slottet möter han ett antal roliga djur som alla ger honom råd, vilka bara gör honom mer förvirrad över hurdan kungen verkligen är. Han känner sig inte alls säker på att kungen verkligen kommer att vilja hjälpa honom. Just när Tucker är redo att ge upp möter han kungen som springer mot honom med öppna armar och erbjuder honom kärlek, förståelse och hjälp. Om Chris Tomlin: En älskad lovsångsledare med många kända och älskade lovsångsalbum bakom sig, förutom en grammis och flera andra Awards. Bland hans sånger kan nämnas: “How Great is Our God”, “Amazing Grace (My Chains Are Gone)”, “Our God”, och nu senast “Good Good Father”. Men mer än allt annat älskar Chris att vara make till Lauren och pappa till Ashlyn och Madison

    . Om Pat Barrett: En make, pappa, låtskrivare och lovsångsledare som bor i Atlanta, Georgia. Han är lovsångspastor i Grace-Midtown Church och har skrivit “Good Good Father” tillsammans med Chris Tomlin. Pat reser också en hel del med lovsångsbandet Housefires.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  5. En hjälpare som Jesus
    En hjälpare som Jesus
    Beskrivning
    Fristående uppföljare till “Snabbe Sigge”, “Vilken skrytmåns!” och “Guds påskmirakel”. Fjärde delen i bokserien ”Äventyr i havets djup”!

    Det är den första dagen i skolan och Krille Krabba är för blyg för att komma fram från sitt gömställe bakom diskbänken.

    Fast när fröken Stella Sjöstjärna ber honom bli hennes hjälpreda, får Krille nytt självförtroende i de unika förmågor Gud har gett honom.

    Genom att hjälpa sin fröken och sina klasskamrater, lär sig Krille något ännu viktigare – hur viktigt det är att hjälpa andra precis så som Jesus gjorde.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  6. En jul för alla
    En jul för alla
    Beskrivning
    Du är aldrig för liten för hans kärlek! Känner du ibland att du är för liten eller för vanlig? Det är så Mini och Pytte känner. När dessa två charmiga små möss får höra att en kung ska komma till Betlehem springer de för att leta efter honom. Men de kan inte hitta kungen, och de andra djuren är inte till någon hjälp. Försök inte ens , säger de. Kungen bryr sig inte om sådana som är så små som vi. Mini och Pytte är precis på väg att ge upp när någonting fantastiskt händer. I den här underbara julboken för hela familjen får vi tillsammans med mussyskonen Mini och Pytte lära oss att Gud älskar oss alla och att det inte spelar någon roll hur stora eller små vi är. Med charmiga illustrationer och med ett språk som även de allra minsta kan ta till sig berättar Max Lucado på ett tänkvärt och varmt sätt om julens evangelium. Slå er ner tillsammans och låt En jul för alla bli till en favorit i juletid!
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
  7. En kram för Konrad
    En kram för Konrad
    Beskrivning
    När Konrad vaknar längtar han efter en stor, lång, mjuk och skön kram. Men hur han än letar hittar han ingen. Till slut får han hjälp av Kanin som leder honom fram till en mörk grotta ... En underbar bilderbok om att få uppleva tryggheten hos en förälder. Med rolig kramguide på sista uppslaget!
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
    • Köp 25 för 68,00 kr/st
    • Köp 50 för 63,75 kr/st
  8. En ny start för Abraham
    En ny start för Abraham
    Beskrivning
    Bibelberättelse för barn.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  9. En son kommer hem
    En son kommer hem
    Beskrivning
    En pappa har två söner. Den äldste sonen arbetar hårt för sin far. Men den yngste ber sin pappa om pengar och lämnar hemmet. Han festar så mycket att pengarna och maten tar slut. Då beger han sig hemåt igen. Men vad ska pappa säga? Texten om den förlorade sonen har hämtats från Bibeln för små och stora och har kompletterats med fler ljuvliga bilder från Marijke ten Cate.
    • Köp 3 för 18,00 kr/st
    • Köp 10 för 17,00 kr/st
    • Köp 25 för 16,00 kr/st
    • Köp 50 för 15,00 kr/st
    • Köp 100 för 14,00 kr/st
  10. En vänlig man från Samarien
    En vänlig man från Samarien
    Beskrivning
    Den välkända liknelsen från Bibeln berättas med enkla ord för barn i förskoleåldern. Tredimensionella pop-up bilder och dragflikar ger liv och rörelse åt Susie Pooles härliga teckningar.
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
  11. En värld full av skärmar
    En värld full av skärmar
    Beskrivning
    I takt med att barnen växer blir deras relation till datorer och skärmar alltmer intensiv och komplicerad. Internet skapar ett klimat där det är svårt att särskilja vilka relationer som är riktiga och vilka som är falska. I dagens samhälle, där unga har fler ”vänner” på nätet än någonsin tidigare, kan den beroendeframkallande tekniken avskärma barnen från umgänge med människor i den ”riktiga” världen.

    Men, datorer och internet är även ett fantastiskt sätt att hålla sig uppdaterad och informerad. I En värld full av skärmar tittar Molly Wigand närmare på hur barn kan använda sig av skärmar på bästa sätt, men hon hjälper också barn och vuxna att upptäcka hur roligt man kan ha det tillsammans med familj och vänner om man bara höjer blicken från skärmen.

    Boken En värld full av skärmar är uppskattad av föräldrar och pedagoger och den hjälper unga människor att navigera sig fram bland skärmar, teknik och sociala medier!

    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  12. Ester
    Ester
    Beskrivning
    Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  13. Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag
    Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag
    Beskrivning
    Ester Arg och Daisy Galej är goda grannar. Idag är det Esters födelsedag. Men Daisy försover sig och inte ens den gräddigaste tårtan kan få Ester på humör efter det Daisy Galej med sin aldrig sinande optimism fortsätter med överraskningarna hela dagen. Men varken bowling, bio eller bad kan muntra upp Ester Arg. Finns det inte något som kan få Ester Arg att tina upp, det är ju ändå hennes födelsedag?

    Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag är det andra boken om de omaka vännerna. Ester och Daisys olika inställning till livet är en uppfriskande påminnelse om hur olika två personer kan se på samma sak. Måste man vara glad hela tiden? Vad gör det om man är sur ibland? Och måste man tycka att överraskningar alltid är roliga?

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  14. Får man aldrig sova?
    Får man aldrig sova?
    Beskrivning
    Emma har haft en lång dag och kryper ner i sängen.<br /> Nu ska det bli skönt att sova!<br /><br />Men fåren som Emma vill räkna har helt andra planer. Inte nog med att de ställer till kaos i sovrummet -- de drar Emma med ut på fårkonståkning, fårbalett och fårfotboll också!<br /> Och det är bara början. Får man aldrig sova?<br /><br />En knasgodnattsaga på rim.
    75,00 kr
  15. Farligheter i Indien
    Farligheter i Indien
    Beskrivning
    Nu ska jag berätta lite mer om de rödhåriga syskonen Nilsson, som bodde i Indien med sina föräldrar som var missionärer.
    Kanske du har läst om "Flickan som inte ville börja skolan" och de andra berättelserna?Jag hoppas det, för då känner du redan de här barnen. Ha det så trevligt nu när du läser eller lyssnar till den här berättelsen.
    75,00 kr
  16. Ficktjuvar i centrum
    Ficktjuvar i centrum
    Beskrivning

    Det snattas plånböcker i i centrum utan att offren märker nåt. Vilka är de fingerfärdiga tjuvarna och hur gör de? Kevin och Dina tänker ta redan på det, för de gillar att spana på allt som verkar mystiskt ...
    Dags för kompisarnas andra fall i serien Minimysterierna. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helen Bross.

    50,00 kr
  17. Finns det monster i skåpet?
    Finns det monster i skåpet?
    Beskrivning
    Monster kan finnas i olika skepnader och dyker helst upp när man är ensam. Då blir man rädd, men det konstigaste är att de inte syns när man har det roligt. Hubertus, sex år, vet det för det har hans mamma sagt. Mamma har också ett bra knep när man ska sova. Hon är bra, ja faktiskt som en hjältinna tycker Hubertus. Dagens barn har sett monster av alla de slag redan i tidig ålder och många bär på en rädsla för både påhittade och verkliga hemskheter. Vad gör man av sin rädsla som blir verklig, speciellt på kvällen vid läggdags? Författaren har en enkel och trygg förvissning om att en aftonbön tillsammans med en vuxen kan vara en väg till lugn och ro. Precis som Hubertus har hon erfarit detta under hela sin barndom och fortsatte att be aftonbön med sina egna barn när de var små.

    Anette Tidefors är fyrbarnsmamma, pastorsfru och fritidspedagog och bor både i Falkenberg och i Mölndal. Hon har arbetat under några år i Centralafrika och är engagerad i missionsarbete både lokalt och internationellt. Hon har tidigare utkommit med boken Småänglarna har en målardag (Marcus förlag) och presentboken 101 hjärtan från Gud (Pärlan Förlag) och har alltid många idéer och nya projekt på gång. Är fruktansvärt nyfiken och ääääälskar problemlösning!

    50,00 kr
  18. Fira med Nalle Puh och hans vänner-Alla årets höjdpunkter
    Fira med Nalle Puh och hans vänner-Alla årets höjdpunkter
    Beskrivning
    Begagnad i gott skick
    100,00 kr
  19. Firma Kornelius och Söner
    Firma Kornelius och Söner
    Beskrivning
    På en gård i Fabelonien bor musen Kornelius och hans söner. En av sönerna vill ha ut sin del av förmögenheten och ger sig iväg hemifrån.
    30,00 kr
  20. Flickan som inte ville börja skolan
    Flickan som inte ville börja skolan
    Beskrivning
    Att börja skolan är roligt och spännande för de flesta barn. Men hur känns det när man först måste åka tåg långt, långt bort och sedan när skolan börjar säga adjö till mamma och pappa och bo alldeles själv på skolan? Storasyster fanns ju visserligen där, men ändå...
    Det här är berättelsen om flickan som inte ville börja skolan och hur det ändå gick bra till slut!
    75,00 kr
  21. Födelsedagslekar
    Födelsedagslekar
    Beskrivning
    Fixa bästa festen! Läsaren får tips på hur man gör roliga inbjudningskort, smaskiga menyer, festliga inredningstips och annorlunda partylekar. Här finns idéer som passar alla smaker. En lättsam och rolig inspirationsbok i färg för killar och tjejer från åtta år och uppåt.
    65,00 kr
  22. Följ med Mose
    Följ med Mose
    Beskrivning
    Här finns hela berättelsen om Mose, när prinsessan hittade honom i vassen, när han fick se busken som brann, hur han befriade Israels folk och blev deras ledare på vandringen genom öknen till Kanaan, landet som Gud hade lovat folket. Ta loss kartan och låt barnen skapa bilder med klistermärkena.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  23. Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Beskrivning
    Från det vi föds är vi nyfikna på världen omkring oss och allteftersom vi växer, så växer också vår värld. Första nyfikenboken är en rolig och fullmatad bok med massor av spännande fakta och skojiga bilder. Barnen aktiveras med roliga övningar - titta-hitta-gissa - och boken ger en lekfull introduktion till natur och djur, jordklotet, förr i tiden, enkel matematik, ord sagor och ramsor. Här får de yngsta svar på de första nyfikenfrågorna!
    75,00 kr
  24. Froggy & Frissan fixar minnen
    Froggy & Frissan fixar minnen
    Beskrivning
    Froggy och Frissan leker och har kul men då vill Frissan vakta skatten i borgen. Det tycker Froggy att han ska göra. Och plötsligt ligger borgen raserad framför dem.Men som tur är har mamma haft kameran framme och borgen finns på bild. Nu kan de bygga upp borgen precis som den var.I den här boken träffar vi Froggy & Frissan för första gången och genom bygglek och konflikthantering får vi lära oss om kameran och hur man kan skriva ut bilder på papper för att komma ihåg.Böckerna om Froggy och Frissan tar på ett lekfullt och inspirerande sätt upp aktuella ämnen som berör och intresserar barn.
    90,00 kr
  25. Frost. Förtrollande saga
    Frost. Förtrollande saga
    Beskrivning
    Magiskt från första stund! Omslaget på den här boken har en 3D-effekt som direkt fångar uppmärksamheten.

    I Frost träffar vi systrarna Anna och Elsa, som får lära sig att med magiska förmågor kan roliga saker hända. Men det kan också gå väldigt fel. Något som systrarna får erfara.

    Disney är världskända för sina fantastiska illustrationer och Frost är inget undantag.

    En rolig och förtrollande saga.

    Format: 176x220 mm

    50,00 kr
  26. Gabriel är bäst på att...
    Gabriel är bäst på att...
    Beskrivning
    Gabriel är bäst på att… är en bok med charmiga illustrationer och ett trevligt och lättillgängligt språk. Barnen lär sig klassiska liknelser samtidigt som de får höra att de är unika och allra bäst på att vara sig själva!

    Glad som en lärka, tyst som en mus. Liten som en ärta, stor som ett hus.

    Läs och fundera och lär på detta sätt. Vänd blad så får du se om du har gissat rätt!

    Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Gabriel är bäst på att… är Åsa-Pias femte bok.

    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
  27. Galoppmysteriet
    Galoppmysteriet
    Beskrivning

    Spänningen är olidlig på galoppbanan utanför Valleby. Har nybörjaren någon chans att vinna över de tre stjärnryttarna? Men när de rutinerade hästarna börjar tappa fart börjar det likna fusk. Lasse och Maja inser att de travat rakt in i sitt sjuttonde fall.

    65,00 kr
  28. Gånger får napp
    Gånger får napp
    Beskrivning
    Matematik-gänget är en ny bokserie för barn som håller på att lära sig att räkna. I serien möter vi den vänliga Plus, den tjuvaktiga Minus, den smarta Gånger, den rättvisa Delat och Konstapel Lika Med som försöker hålla ordning på alla räknesätten. I den här boken möter vi Gånger som kommer på ett smartare sätt att fiska. Istället för att dra upp en fisk i taget med metspö blir det ju fler fiskar...
    120,00 kr
  29. Gissa hur mycket jag tycker om dig
    Gissa hur mycket jag tycker om dig
    Beskrivning
    Det är svårt att mäta känslor! Det upptäcker Pappaharen och Lilla bruna Barnharen när de tävlar om vem av dem som tycker mest om den andra
    90,00 kr
  30. Glad att vara jag : en bok för barn om självförtroende
    Glad att vara jag : en bok för barn om självförtroende
    Beskrivning
    Vartenda barn i världen är unikt, underbart och fyllt med gåvor. Alla behöver känna sig uppskattade och nöjda med sig själva och kunna säga "Glad att vara jag". Den här boken vill hjälpa till och bidra med det.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  31. Glädje på olika sätt
    Glädje på olika sätt
    Beskrivning
    Berätta för mig hur du känner,
    jag har tid och vill lyssna på dig.
    Min känsla och din känsla.
    Vi känner tillsammans!
    Glädje på olika sätt.

    Glädje är de tankar och känslor som kommer när vi är lyckliga och mår bra. Ofta förknippar vi glädje med att vi skrattar och har roligt men det kan också innebära att vi tänker glada tankar eller att det känns bra i hjärtat när vi träffar dem vi tycker om.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
    • Köp 25 för 104,00 kr/st
  32. Godis pyssel
    Godis pyssel
    Beskrivning
    Välkommen in i en godisaffär där allt gott ryms! Smarrigt godispyssel där inget är för surt, salt eller för sött. Lekfullt pyssel med massor av klistermärken! En härlig sötchock!

    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
  33. Godnatt alla mina drakar
    Godnatt alla mina drakar
    Beskrivning
    Har du hört talas om Driss och hans drakar? Kanske inte. Men de finns, lika säkert som du finns. Drakarna bryr sig minsann inte om vilken dag eller kväll det är. De dyker till och med upp på lördagskvällar alltid precis i den stunden då Driss är på väg att somna. Då hörs ljudet av draktassar mot golvet. Sedan lägger de sig tillrätta på täcket i Driss säng och kräver: "Vi vill veta vad som var bäst med idag! Berätta nu!

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  34. Godnatt min skatt
    Godnatt min skatt
    Beskrivning
    Ny antologiskatt!Vilken härlig godnattblandning! I denna nya, fräscha antologi har vi samlat de bästa bilderböckerna på temat godnatt och dessutom lagt till några av de finaste vagg- och godnattvisorna! Boken har ett vackert format och ett rikt omfång. Här ryms de bästa berättelserna ? som Astrid Lindgrens och Ilon Wiklands Jag vill inte gå och lägga mig ? och här möter vi älskade bilderboksfigurer som Milla, Bu och Bä, Bobo, Lilla Spöket Laban, Gittan och älgbrorsorna och Ellen. Nyskrivet och nytecknat finns också ? till exempel en kul godnattsaga med Rut & Knut & lilla Tjut!
    75,00 kr
  35. Grävlings grannar stannar
    Grävlings grannar stannar
    Beskrivning
    När stormen drar fram blir några av djuren hemlösa. Grävling vill hjälpa sina grannar men är osäker på om hans hus är stort nog. Dessutom var de fler än han först trodde. Räcker hans mat och hur ska alla få plats att sova?

    En oemotståndlig berättelse om ny vänskap, en björnbärspaj och modet att vara generös. Peter Bently är Roald Dahl Funny Prize-vinnare. I svensk översättning av Carolina Klintefelt

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  36. Gud är min vän : en bok för barn om Gud
    Gud är min vän : en bok för barn om Gud
    Beskrivning
    Den här boken introducerar barnens egen Bästa Kompis - Gud. Tillsammans med charmiga illustrationer hjälper den barn att lära känna Gud som en kompis, som finns där när som helst och var som helst.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
  37. Gud gjorde dig unik
    Gud gjorde dig unik
    Beskrivning
    Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  38. Gud och jag - Barnask med andakter
    Gud och jag - Barnask med andakter
    Beskrivning
    60 kort med lättlästa andakter för barn.

    Varje andakt består av en berättelse, ett bibelord, en bön och en charmigt illustrerad bild.

    9 x 7 x 4 cm

    • Köp 3 för 94,50 kr/st
    • Köp 10 för 89,25 kr/st
  39. Gud och jag tar nya tag : 365 andakter för barn
    Gud och jag tar nya tag : 365 andakter för barn
    Beskrivning
    Andaktsbok för barnBoken innehåller 365 lättlästa andakter för barn och till varje andakt finns en bön och en charmigt illustrerad bild. Dina barn kommer att få träffa Emma, Anton, Nellie och Oscar och tillsammans med dem få lära sig att gå med Gud i allt de gör, varje dag.
    115,00 kr
  40. Gud och jag varje dag : 365 andakter för barn
    Gud och jag varje dag : 365 andakter för barn
    Beskrivning
    Andaktsbok för barn365 andakter, bibelord och vers på rim. Underbara bilder i färg.Varje dag på året, kommer de charmiga barnen i den här boken att muntra upp och glädja barn med Guds underbara löften och tidlösa sanningar.
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  41. Guds stora plan : berättelsebibel
    Guds stora plan : berättelsebibel
    Beskrivning
    GUDS STORA PLAN - BERÄTTELSEBIBEL Se hur Guds plan uppenbaras sida för sida

    I Guds stora plan berättelsebibel får vi läsa om hur Guds stora plan för FRÄLSNING uppenbaras. Guds plan var att göra det som blev fel i Edens lustgård rätt igen. Denna plan skulle ta hundratals år att genomföra och det skulle bli historiens mest kostsamma plan. Till slut skulle Gud sända sin egen son till världen för att erbjuda oss den största gåvan av alla: evigt liv tillsammans med honom. Denna stora plan är den berättelse som finns skriven på varje sida i Bibeln.

    Denna berättelsebibel är, tillsammans med sina charmiga och härliga bilder, skapad för att läsas som en enda lång berättelse. Tänk vilket fantastiskt sätt att introducera barn till Guds stora plan och den kärlek med vilken han genomförde den.

    I den här bibeln för de yngre barnen får vi följa Guds plan för oss ända från 1 Moseboken till Uppenbarelseboken, läst som en enda berättelse där allt hör ihop. Fascineras av hur allt hör samman och hur stor och mäktig Guds plan är och hur vi aldrig, aldrig är bortglömda och alltid älskade. En underbar Bibel som visar på Guds kärlek och vishet och enorma omsorg för varje människa.

    185,00 kr
  42. Guds underbara värld
    Guds underbara värld
    Beskrivning
    Den här boken har sju tomma sidor. Ta loss et klistermärke i taget och sätt det på rätt plats på de tomma sidorna. Se hur Guds underbara värld tar form! Du kan också använda de klistermärkena för att dekorera andra böcker som du har!
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
    • Köp 50 för 33,75 kr/st
    • Köp 100 för 31,50 kr/st
  43. Gurkbilen som försvann och Äppelmysteriet
    Gurkbilen som försvann och Äppelmysteriet
    Beskrivning
    Från Richard Scarrys äventyrsvärldåterkommer katterna Kalle och Katty,daggmasken Dagge och deras alla vänner.Häng med på deras äventyr i Sysselstad.Hurra för Kalle visas på Barnkanalen, SVT.Format: 197 x 197 mmKartonnage
    135,00 kr
  44. Här är Ester Arg och Daisy Galej
    Här är Ester Arg och Daisy Galej
    Beskrivning
    Ester Arg och Daisy Galej har bott grannar i många herrans år. De är goda vänner och gör allt tillsammans. Som att fika.

    Daisy älskar att baka och det doftar av vanilj och kanel hemma hos henne. Nästan alltid när de fikar blir Ester ilsk. Daisy kanske tuggar för högt eller sörplar sitt kaffe eller andas genom näsan så att det piper. Och om Daisy börjar dansa, då är det alldeles kokt! Glad dans är det värsta Ester vet! Daisy däremot, hon blir aldrig arg. Inte det minsta!

    Varför blir Ester så ofta arg, men aldrig Daisy?

    Ester Arg och Daisy Galej gavs ut första gången 2012, men kommer nu i en efterlängtad nyutgåva. Ester och Daisys olika inställning till livet är en uppfriskande påminnelse om hur olika två personer kan se på samma sak.

    Anna Platt arbetar som manusförfattare för film och tv. Hon har tidigare gett ut kritikerrosade romanen Vi faller, samt bilderboken Sahar som inte syns.

    Maria Källström har jobbat som illustratör i 20 år och har många populära barnböcker på sitt CV. Med figurerna Ester Arg och Daisy Galej har hon skapat en underbar egen bildvärld.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  45. Härligt stökigt!
    Härligt stökigt!
    Beskrivning
    I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
    50,00 kr
  46. Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva
    Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva
    Beskrivning
    Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  47. Häxläxa
    Häxläxa
    Beskrivning
    Alma och Egon har upptäckt att det nog bor en häxa i deras hus. Eller? De börjar smyga på häxan, men saker och ting utvecklar sig på ett helt annat sätt än de tänkt sig! Häxläxa ingår i Rabén & Sjögrens satsning på lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxling med pratbubblor och versal text. Carin Wirsén lägger sig på rätt nivå för nybörjarna - med glimten i ögat - och Karin Holmström har skapat härliga färgbilder!
    50,00 kr
  48. Hej Gud
    Hej Gud
    45,00 kr
  49. Hej Gud, här bor jag! : barnens bönbok
    Hej Gud, här bor jag! : barnens bönbok
    Beskrivning
    Barnens egen bönbok leder in i bönerummet genom ord och bild. Knacka på dörren – och se var du hamnar!

    I boken får husets rum symbolisera olika tillfällen för bön. Här finns bland annat böner för sovrummet, köket, gården, hallen, gammelmormors rum och det hemliga rummet.

    Härliga bilder och underfundiga texter gör detta till en uppskattad bönbok för familjen att använda tillsammans

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
  50. Hello Kitty & Mimmy
    Hello Kitty & Mimmy
    Beskrivning
    Hello Kitty har en tvillingsyster som heter Mimmy. Precis som andra syskon gör de en samma roliga saker tillsammans. Ibland är de inte helt överens, men för det mesta kan de inte få nog av varandras sällskap.Format: 197 x 197mmKartonnage
    109,00 kr
  51. Hemliga Hanson
    Hemliga Hanson
    Beskrivning
    Lättläst och roligt i Lin Hallbergs serie ”Tiger Andersson” – som tillsammans med syskonen Levi och Lo hjälper djur i nöd. Perfekta böcker för alla nybörjarläsare, med massor av djur och mysiga, färgstarka illustrationer! På vägen hem hör Levi och Lo hur någon ropar. När de ser sig omkring upptäcker de en fågel som tittar på dem. Deras granne, Tiger Andersson, tror att det är en tamfågel som har rymt. Och då måste de såklart försöka hjälpa den, för hur ska den annars överleva? Ingen kan som Lin Hallberg berätta om djur för barn. I serien "Tiger Andersson" får Levi och Lo lära känna många olika djur: En del vilda, en del tama – alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor. Hemliga Hanson är den fjärde helt fristående delen i serien. Läs också: Djuren flyttar in, Det piper i påsen och Sälsommar.
    50,00 kr
  52. Hemliga nyckeln
    Hemliga nyckeln
    Beskrivning
    Alma och Egon hittar en nyckel med en liten apa på i gräset när de är ute och letar efter tussilago. De bestämmer sig för att undersöka vart nyckeln går. Nyckeln passar inte i låset till soprummet, inte till tvättstugan och inte till den mystiska lilla dörren bredvid porten. De går upp på vinden, för att prova om nyckeln går till något av förråden. De provar nyckeln i alla hänglås, men den passar inte i något. Men en av förrådsburarna är öppen, och det ligger täcken och trasiga kläder i en hög på golvet. Bor det någon här? Carin Wirsén är fena på att skapa spännande dilemman i vardagen och Karin Holmströms underbart färgglada bilder är fyllda med roliga detaljer. Boken ingår i Rabén & Sjögrens lättläst-serie med roliga och spännande böcker för nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxlande pratbubblor och versal text skapar roliga böcker som verkligen lockar till läsning!
    50,00 kr
  53. Henry, husse och James
    Henry, husse och James
    Beskrivning
    Henry, husse och James hade alltid hängt ihop. Till den dagen James sa ”So long!” och gav sig av på ett eget äventyr. Henrys ben smakar trist, och husse är inte heller rolig längre. Om kvällarna sitter husse och Henry på bänken uppe på kullen. Klara nätter ser de stjärnorna tändas och husse spelar låtar på sitt munspel som får stjärnorna att se suddiga ut, men ibland blir det en glad melodi. Sedan kliar han Henry bakom öronen och säger: ”Du ska se, snart kommer James hem till oss igen.” Men ingen James syns till. Ska det alltid vara så här?

    En bok om att längta efter någon man tycker riktigt mycket om.

    Stina Jonssons böcker ger hopp och leenden för såväl barn som vuxna.

    Mats Molid arbetar som illustratör och har gjort bilder till många barnböcker.

    110,00 kr
  54. Herden och de 100 fåren
    Herden och de 100 fåren
    Beskrivning
    Den första berättelsen om Figge - fåret med de svarta öronen.

    Text och illustrationer:Michal Hudak.
    Sång: Annika HudakBoken kan ses och sången höras på YouTube:www.youtube.com/watch?v=8CG3kwV0yqw
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
    • Köp 50 för 93,75 kr/st
  55. Herdepsalmen
    Herdepsalmen
    Beskrivning
    "Herdepsalmen"
    23:e psaltarpsalmen illustrerad av Michal Hudak.Sång: Annika Hudak
    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
    • Köp 25 för 112,00 kr/st
    • Köp 50 för 105,00 kr/st
  56. Herdepsalmen (arabiska)
    Herdepsalmen (arabiska)
    Beskrivning
    23:e Psaltarpsalmen "Herdepsalmen" - på arabiskaBoken är illustrerad av Michal Hudak.
    85,00 kr
  57. Hilda 2 : Hilda och Charlie sover över
    Hilda 2 : Hilda och Charlie sover över
    Beskrivning
    Hildas kompis Charlie ska sova över. Spännande och lite pirrigt, tycker Charlie och är noga med att packa ner nallen, för utan den kan han inte sova. Hilda och Charlie leker spöke, tåg och tittar på film. Men när de ska sova hittar inte Charlie sin nalle! Hilda letar överallt, men nallen är borta. Kanske är nallen ute i mörkret och leker?

    Med ett enkelt och humoristiskt tilltal i både bild och språk, vill Krista Hjärpe skapa igenkänning för alla barn. Hennes finurliga, detaljrika illustrationer har ett alldeles eget uttryck. Hilda och Charlie sover över är andra delen i en lättillgänglig serie som handlar om stora saker i små barns liv, som att flytta, sova över och resa bort.

    120,00 kr
  58. Himlen finns på riktigt - för barn
    Himlen finns på riktigt - för barn
    Beskrivning
    En treårig kille ...en mirakulös resa till himlen ... och ett mycket viktigt budskap till barnen ...Jesus älskar VERKLIGEN barnen.Och han älskar VERKLIGEN dig!
    75,00 kr
  59. Himlen var alldeles blå
    Himlen var alldeles blå
    Beskrivning
    Det här är berättelsen om Gud, en ark fullastad med djur och en man som skilde sig från mängden - Noa.
    Det här är berättelsen om Noas ark som du aldrig hört den förut!
    75,00 kr
  60. Hipp Hopp
    Hipp Hopp
    50,00 kr
  61. Historien om någon
    Historien om någon
    Beskrivning
    Vem är den mystiske Någon som gjorde en våt fläck på golvet, stjälpte mormors bord, åt upp två fiskar, drack upp mjölken, fiskade upp en guldfisk, välte ner en kruka, åt upp en råtta och slank ner i vasen? Den röda tråden löper från sida till sida allt närmare lösningen på gåtan.Älskad bilderboksklassiker sedan 1951.
    80,00 kr
  62. Hitta Bosse
    Hitta Bosse
    Beskrivning

    Serien "Djurkompisar" handlar om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi följa med Ella ut i skogen, när hon letar efter den bortsprungna katten Bosse. Och skogen visar sig vara en spännande plats! Serien vänder sig till de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!


     



     

    65,00 kr
  63. Hjälp ditt barn med multiplikation
    Hjälp ditt barn med multiplikation
    Beskrivning
    Av samme författare som till Hjälp ditt barn med matte.

    En rolig och, minst sagt, annorlunda bok; en nybörjarguide till multiplikation. Fullpackad med tips, tricks och aktiviteter som gör det lättare och roligare att förstå sig på multiplikation.

    En bok som barn och förälder kan arbeta med tillsammans i. Boken är fylld med färgglada och roliga illustrationer som man kan ha som utgångspunkt när man tränar tabellerna. OBS! Omslagets kloka uggla fungerar som ett facit och ger dig alltid rätt svar om du är osäker på någon uträkning. Snurra fram de siffror du vill multiplicera; svaret visas på ugglans bröst.
    75,00 kr
  64. Hjälp, jag är rädd!
    Hjälp, jag är rädd!
    Beskrivning
    Världen kan kännas som en skrämmande plats speciellt när nästan alla är större än dig och när många upplevelser är helt nya. Att känna sig rädd under barndomen är normalt. Men om rädslan börjar störa det vardagliga livet blir det problem för barnet och omtänksamma vuxna.Med charmiga illustrationer ger den här boken enkla, konkreta råd för att hantera rädsla och oro under barndomen. Barn kan lära sig att leva med en inneboende trygghet, fri från rädsla.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  65. Hjärtat mitt
    Hjärtat mitt
    Beskrivning
    De finaste sångerna, verserna och lekarna vi vet om är samlade i Hjärtat mitt. Vi önskar att de ska bli favoriter hemma hos er också. Här finns över 70 illustrerade sidor med mys och kul för dig och ditt barn. I registret får ni en hint om när de olika texterna passar extra bra i förhållande till barnets ålder. Boken kan självklart läsas i vilken ordning som helst, och barnet växer inte ifrån boken..
    85,00 kr
  66. Hos Jesus för alltid
    Hos Jesus för alltid
    Beskrivning
    Författare: Lee Ann Mancini LeeAnn innehar en kandidatexamen i religionskunskap från Regent University, en masterexamen i bibel- och telogistudier från Knox Theological Seminary och en master i kristendomsoch klassiska studier från Trinity Evangelical Divinity School. Illustratör: Dan Sharp Dan är en konstnär med över trettio års erfarenhet av att illustrera bilder för barn. Han innehar en konstnärlig kandidatexamen från Michigan State University och har illustrerat många barnböcker. Han har specialiserat sig inom skapande av licensierad konst för Disney, Warner Brothers, American Greetings och andra licensgivare av kända karaktärer. Dan älskar Herren och går regelbundet till Calvary Church i Grand Rapids, Michigan.

    br> ”Äventyr i havets djup är en inspirerande serie som är anpassad för att nå de yngre barnen med evangeliet om Jesus Kristus. Jag rekommenderar varmt denna serie. Den är ett utmärkt verktyg för att hjälpa barnen att bygga en stark relation med Jesus och lära sig att visa kärlek och respekt för andra.”

    – Dr Mary Drabik (Doktor i kristen utbildning)

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  67. Hurra för Kalle: Kalles stora ordbok
    Hurra för Kalle: Kalles stora ordbok
    Beskrivning
    Richard Scarrys, Hurra för Kalle Mina första 1000 ord, är en modern fortsättning på Scarrys klassiska bilderböcker och hans speciella berättarstil känns genast igen på de färgsprakande, detaljrika teckningarna och den underfundiga humorn. Med Mina första 1000 ord kan de yngsta läsarna lära sig många nyttiga ord, samtidigt som de kan ägna timmar åt att upptäcka alla skojiga figurer och detaljer i teckningarna. Format: 253 x 278 mmKartonnage
    135,00 kr
  68. Hurra, för pappa Åberg!
    Hurra, för pappa Åberg!
    Beskrivning
    Nu är det bara en dag kvar till pappas födelsedag. Alfons har stora bekymmer. Han vill så gärna ge bort ett riktigt fint paket ...
    50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 702

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå