View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 692

per sida
Fallande ordning
  1. Bland tomtar och troll. Årg 104
    Bland tomtar och troll. Årg 104
    Beskrivning

    Bland tomtar och troll har i hela 104 år tagit oss med på spännande äventyr i sagornas värld.

    Här är fem helt nyskrivna sagor och två klassiker: spännande, roliga, vackra och sorgliga sagor som myllrar av jättar, älvor, prinsar och prinsessor. Och helt vanliga flickor och pojkar som du och jag.

    Ulf Starks saga handlar om den snälla jätten Oskarsson som bygger ett drömhus. Ulf Nilsson berättar om en väldigt snäll och hjälpsam pepparkaksfamilj och Inger Edelfeldt skriver om dottern som berättar en godnattsaga för sin trötta mamma. Sanna Töringe har inspirerats av Kalevala och berättar om flickan med de gröna ögonen. Och i Ylva Karlssons saga upptäcker Pella en magisk värld som bara hon kan se .

    Sagorna är illustrerade av våra allra bästa främsta tecknare: Tord Nygren, Katarina Strömgård, Linda Bondestam, Petra Szabo och Kristina Digman.

    Bland tomtar och troll innehåller också en klassisk folksaga illustrerad av mästaren Einar Norelius, och författaren Johanna Nilsson har skapat en ny, spännande och lite kuslig saga till John Bauers vackra bilder.

    65,00 kr
  2. Bli en bra kompis : en bok för barn om vänskap
    Bli en bra kompis : en bok för barn om vänskap
    Beskrivning
    Alla barn behöver kompisar. Men barn vet inte när de föds hur de ska göra för att få kompisar. De behöver lära sig hur man får, väljer och behåller bra kompisar.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
  3. Bli en bra människa! En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper
    Bli en bra människa! En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper
    Beskrivning
    Den här boken introducerar grunderna till gott beteende. Den hjälper barnen att känna igen och identifiera de positiva egenskaper som de bör ta till sig av och utveckla.När ett barn har lärt sig ett nytt beteende kommer det nästan att bli som en vana för dem. Men det är inte alltid enkelt. Livet bjuder på många utmaningar och dagens samhälle uppmuntrar inte alltid till gott beteende. Men genom goda föredömen och träning i gott beteende och positiva egenskaper kommer barnen att växa upp till fina människor som vet vad som är rätt och fel.Vi hoppas att ni har roligt när ni introducerar nya goda beteenden till barnen i era liv. Den här boken är bara början. Var kreativa och glöm inte bort att berömma barnens framsteg!Bli en bra människaEn bok för barn om attutveckla positiva egenskaper Av Juliette Garesché Dages Illustrationer av R.W.Alley
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
  4. Blossa, blixtälvan
    Blossa, blixtälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Blixtar och dunder! Blossas magiska fjäder har hamnat i händerna på en svartalf! Rebecka och Kristin vågar knappt tänka på vad som kan hända nu. De måste försöka ta tillbaka fjädern innan den otäcka svartalfen hinner förstöra något!

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  5. Boken om Maj
    Boken om Maj
    Beskrivning

    En bok om Maj Nilsson, Indienmissionär och maka till pastor Sten Nilsson. Maj är en sann människovän och ingen kan undgå att märka hennes genuina intresse för de människor hon möter. Följ Maj genom barndomen i Vänersborg, bröllopet i Finland och de spännande åren i Indien.

    En familjebok, rikt illustrerad av Anders Palmgren

    50,00 kr
  6. Boken om NO 1-3 Grundbok
    Boken om NO 1-3 Grundbok
    Beskrivning
    Boken om NO 1-3 är skriven med samma lätthet och med vardagsnära texter och experiment som är ett signum för Hasse Persson. En grundbok i NO som är ett givet inslag i klassrummet på lågstadiet i framtiden. Skriven helt i linje med kunskapskraven i NO åk 3, Lgr 11.
    150,00 kr
  7. Boken om prostens barnbarn
    Boken om prostens barnbarn
    Beskrivning
    Eva Bexells hyllade högläsningsklassiker om Prostens barnbarn fyller 40 år. Det firar vi med en extra fin samlingsutgåva, redo att möta en ny generation bokslukare.

    Varje gång det bestäms att Anton och hans storebror Carl ska spendera några veckor hos sin morfar Prosten och sin mormor Prostinnan blir den gamle Prosten lätt beklämd. Han känner sina barnbarn och vet precis hur det brukar bli – fullt ös. Han trivs ju bäst när det är ordning och reda och sådär riktigt härligt småtråkigt.

    Men vad bryr sig Anton och Carl om det? Anton vill till exempel hemskt gärna ha en egen hund och den lilla taxen utanför posten ser perfekt ut. Och de där kräftorna som ligger i badkaret i väntan på att bli middag, de passar ju mycket bättre att leka med. Strunt i vad morfar Prosten tycker!

    I samlingsutgåvan ingår alla tre delarna i serien: Prostens barnbarn, Kalabalik hos morfar Prosten och Upp och hoppa, morfar Prosten!. Med fenomenalt träffsäker humor och värme berättar Eva Bexell om när Anton, Carl, den stränga Prosten och den milda Prostinnan ska samsas under samma tak, allt illustrerat av Karin Stjernholm Raeder. "Hos barn är glädjen hejdlös, ilskan oresonlig och sorgen utan gräns. Och det är om den glädjen och ilskan och sorgen jag vill berätta", sa författarinnan när böckerna gavs ut första gången. En högläsningsälskling för hela familjen!

    "/.../ när man läser Prostens barnbarn - eller högläser! - inser man snabbt att grundvillkoren för barndomen inte har förändrats. Syskongnabb och avundsjuka och (i sällsynta fall) syskonkärlek och mormor som skämmer bort och morfar som vill ha lugn och ro /.../ Allt är så himla träffande och aktuellt och ärligt skildrat av Eva Bexell." - Tidningen Kulturen

    155,00 kr
  8. Borttappat: katt, kompis, kalsong
    Borttappat: katt, kompis, kalsong
    Beskrivning
    Första boken i en kapitelboksserie som med mycket humor och värme, lite spänning och lagom mycket allvar berättar om Jördis liv. Trots att hon alltid menar väl har hon en förmåga att trassla in sig i lögner, missförstånd och pinsamheter. (6-9 år)
    100,00 kr
  9. Brandman Sam. Målarblock för förskolebarn
    Brandman Sam. Målarblock för förskolebarn
    Beskrivning
    Den modiga brandmannen Sam och hans vänner förbereder barn från 4 år på ett lekfullt sätt för skolan. Roliga och fantasifulla övningar främjar koncentrationen och det logiska tänkandet samt stimulerar fantasin.

    Med Sam blir det dubbelt så roligt att lära sig saker

    65,00 kr
  10. Bravader, bragder och ruggiga rekord
    Bravader, bragder och ruggiga rekord
    Beskrivning
    I den här boken har vi samlat de galnaste rekorden och de mest spektakulära bravaderna från jordens alla hörn. Här finns inte bara världens längsta och kortaste man, eller kvinnan med flest piercingar här finns också världens fetaste katt och mannen som kan sträcka ut sitt halsskinn och dra det över hakan!
    150,00 kr
  11. Bröderna Krull
    Bröderna Krull
    Beskrivning
    Flickan Grete är på semester i Bergslagen. En tråkig semester tills hon träffar Julle och Bulle - två varelser som hon aldrig sett maken till.
    125,00 kr
  12. Bror Groda och Bror Padda året om
    Bror Groda och Bror Padda året om
    Beskrivning
    Bror Groda och bror Padda är bästa vänner, sådana som man kan lita på i vått och torrt och vill ha i närheten när det händer oväntade och spännande saker. Och det gör det ofta i Paddan och Grodans liv! De åker kälke i brantaste backen, letar efter våren, förvandlas till monster av rinnande glass, krattar löv åt varandra i smyg och firar en både spännande och glad julafton tillsammans!

    65,00 kr
  13. Busa med Ospon Sporre
    Busa med Ospon Sporre
    Beskrivning

    I många, långa år har Ospon Sporre åkt runt i hela Sverige och gjort bus för tusentals barn. Så många känner redan igen honom, medan andra får lära känna honom för första gången! Det som kännetecknar Ospon Sporre är hans sinne för humor och hans tokiga bus. Sen att han är en sådan skön och vacker filur är ju bara ett plus i kanten! Här kommer boken med 50 illustrerande bus. Författare Alexandra Hyllerud Design Eduardo S Souza.

    Hejsan-Svejsan-Lingon-Morsan!

    Det är jag som är Ospon Sporre och det bästa jag vet i hela världen, är att BUSA! Varför inte slicka av allt socker på en godis och doppa den i salt eller lägga lite pastaknyten under toa-ringen? I den här BUSA-boken har jag samlat 50 stycken utav mina favoritbus! Det är blöta bus, pruttiga bus, äckliga bus, matiga bus.MEN, kära vänner! Det är bara bus som är snälla och okej! Till och med så okej att mamma eller pappa kanske lånar boken och gör ett bus på dig.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  14. Buskul barnkalas : en idébok för roliga barnkalas
    Buskul barnkalas : en idébok för roliga barnkalas
    Beskrivning
    Den här boken är fullmatad med idéer för dig som tycker att det är kul med kalas. Praktiska råd blandas med tips om festmat för små munnar.

    Författarna serverar en lång rad tips på olika teman för kalaset tillsammans med förslag på inbjudningskort, menyer, dekorationer, lekar och spel.

    Många av lekarna känner du säkert igen, som Blindbock och Hela havet stormar, men kommer du ihåg hur man gjorde? Lika många lekar och spel är nya påhitt, till exempel Skojboll, Mask-i-rad och Vattenpiano. Bläddra och välj. Vad barn själva tycker är kul på kalas får du också reda på.

    Lyckade kalas är alltid en blandning av god stämning, bra underhållning och festlig mat. Därför innehåller boken också recept på kalasmat som barnen garanterat gillar.
    85,00 kr
  15. Bygg häftiga fordon : pysselbok med klistermärken
    Bygg häftiga fordon : pysselbok med klistermärken
    Beskrivning
    I Bygg häftiga fordon får man bygga 21 av världens största, häftigaste och kraftfullaste fordon. Leta rätt på klistermärken, klistra in dem och skapa din egen samling.

    • Köp 3 för 72,00 kr/st
    • Köp 10 för 68,00 kr/st
  16. Cajsa clownfiskälvan
    Cajsa clownfiskälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  17. Campingmysteriet
    Campingmysteriet
    Beskrivning

    Vad händer på campingplatsen egentligen? Saker försvinner spårlöst och grannarna uppför sig mystiskt. Och när campingägaren en morgon vrålar rätt ut över sin kräftbur, inser Lasse och Maja att det är slut på tältsemestern. Dags för deras artonde fall ...

    65,00 kr
  18. Cassandra karnevalälvan
    Cassandra karnevalälvan
    Beskrivning
    Solskenskarnevalen har kommit till Väderbyn, men den rätta stämningen har svårt att infinna sig. Allting går på tok! Vattnet i vattenrutschbanan fryser till is, pariserhjulet stannar och karnevalsorkestern spelar falskt. Om flickorna kan hjälpa karnevalsälvan att hitta de magiska hattarna kanske det blir karneval trots allt!
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Partyälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Ädelstensälvorna.

    65,00 kr
  19. Cirkusdeckarna och fjällmysteriet
    Cirkusdeckarna och fjällmysteriet
    Beskrivning

    Cirkus Pommey är på besök Åre mitt under skidsäsongen. När grevinnan Nora Noppenblads exklusiva halsband stjäls på en restaurang tar tvillingarna upp den dramatiska jakten på tjuven.

    Böckerna om Kapar och Katinka och alla de roliga figurerna på Cirkus Pommery är lättlästa och rikt illustrerade med bilder av Stina Lövkvist. Perfekta för den deckarintresserade nybörjarläsaren!

    50,00 kr
  20. Cirkusdeckarna och kanalmysteriet
    Cirkusdeckarna och kanalmysteriet
    Beskrivning

    De två största stjärnorna på Cirkus Pommery är de unga tvillingarna Kaspar och Katinka. Publiken häpnar när de visar sina fantastiska konster. Men Kaspar och Katinka gillar också mysterier. Och när Bamse Sihléns fantastiska recept på korv stjäls på en kanalbåt så tar tvillingarna upp jakten på tjuven. Det blir ett dramatiskt äventyr där tvillingarna dyker ner i Göta kanal efter en ovärderlig skatt men blir instängda i ett hemligt rum under vattnet .

    Gillar du spänning, fartfyllda äventyr, många skratt, oväntade vändningar och ett helt galet persongalleri? Då kommer du garanterat att gilla Dan Höjer och Stina Lövkvists succéserie!

    50,00 kr
  21. Cirkusdeckarna och monstermysteriet
    Cirkusdeckarna och monstermysteriet
    Beskrivning
    De två stjärnorna på Cirkus Pommery är de unga tvillingarna Kaspar och Katinka. Publiken häpnar när de visar sina konster. Men Kaspar och Katinka gillar även mysterier. Och när ovärderliga föremål från kyrkan i Östersund försvinner, tar de upp jakten på bovarna. Det blir ett dramatiskt äventyr där de jagar skurkar på vattenscooter, blir tillfångatagna och håller på att hamna i gapet på ett sjömonster!

    85,00 kr
  22. Cirkusmysteriet
    Cirkusmysteriet
    Beskrivning
    often av sågspån, popcorn och spänning fyller luften i Cirkus Splendidos randiga tält. Publiken låter sig roas, ovetande om att deras plånböcker, telefoner och halsband samtidigt försvinner spårlöst ... Tur att detektiverna Lasse och Maja är på plats! Tredje, fristående delen i Martin Widmark och Helena Willis kritikerrosade serie lättlästa pusseldeckare.
    65,00 kr
  23. Cirkusponnyn
    Cirkusponnyn
    Beskrivning
    Lättläst, spännande och massor av djur i Lin Hallbergs serie ”Tiger Anderssons djurskola”. Färgstarka böcker för nybörjarläsare, om syskonen Levi och Lo som tillsammans med grannen Tiger tar hand om djur i nöd.

    Det har kommit en cirkus till Vik. Tiger har fått biljetter och Levi och Lo följer med. Tiger tycker egentligen inte om cirkusar. Han gillar inte att djur ska behöva göra konster. Farhågorna besannas när en olycklig ponny plötsligt blir folkilsk.

    Och när cirkusen sedan ska åka vidare får ponnyn inte följa med. Var ska den då bo? Den måste få hjälp! Naturligtvis får ponnyn stanna hos Tiger, i alla fall över sommaren …

    Ingen kan som Lin Hallberg berätta om djur för barn. I serien "Tiger Anderssons djurskola" får Levi och Lo lära känna många olika djur: En del vilda, en del tama – alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor.

    Cirkusponnyn är den sjunde helt fristående delen i serien. Läs också: Djuren flyttar in, Det piper i påsen, Sälsommar, Hemliga Hanson, Sockan börjar valpskola och Kaninklubben.

    50,00 kr
  24. Coola labyrinter
    Coola labyrinter
    Beskrivning
    Mängder av pyssel och labyrinter för såväl stora som små. Boken innehåller 45 labyrinter.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  25. Cornelia kompisälvan
    Cornelia kompisälvan
    Beskrivning
    Cornelia kompisälvan har en väldigt viktig uppgift. Hon ser till att alla vänner i Älvlandet och i människornas värld inte börjar bråka, utan fortsätter att vara kompisar.Men elake kung Bore är svartsjuk på alla som har riktiga kompisar. Själv är han alldeles för sur för att kunna få några. Så han stjäl Cornelias tre magiska föremål ett vänskapsband, ett armband och en anteckningsbok och gömmer dem. Nu måste bästisarna Rebecka och Kristin hjälpa till att hitta sakerna, och det snabbt. Annars kanske de blir ovänner!
    65,00 kr
  26. De fantastiska växternas bok
    De fantastiska växternas bok
    Beskrivning
    Den schweiziska illustratören Adrienne Barman har slagit igenom stort med sina fantasieggande »alfabetsböcker« om naturen och - framför allt - dess osannolika invånare!

    I De fantastiska växternas bok samsas hundratals frukter, blommor och växter - alla utvalda på grund av sina unika egenskaper och fantasifulla utseenden. En hänförande fortsättning på De fantastiska djurens bok som både släcker kunskapstörst och färglägger sinnena.

    125,00 kr
  27. Degen jäser över
    Degen jäser över
    Beskrivning
    Här kommer en ny bok med Munken & Kulan. Bok nr 3 Degen jäser över återger berättelserna på CD C och J.
    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  28. Den brinnande borgen
    Den brinnande borgen
    Beskrivning
    Kan alvflickan rädda sin vän?Många faror hotar alverna i deras gröna rike. Därför finns alvdrottningens tappra riddare, som alltid är redo att kämpa mot de mörka krafterna.Ett flygande odjur för bort alvflickan Viol. Hennes vän Nejlika ger sig av för att rädda henne. Men kan hon hitta monstrets gömställe? Och hur ska hon bära sig åt om hon kommer dit?Böckerna i serien Alvdrottningens riddare är lättlästa äventyr med korta kapitel, stor text och massor av färgillustrationer.
    60,00 kr
  29. Den förhäxade ön
    Den förhäxade ön
    Beskrivning
    Långt bort bakom mörka berg och djupa skogar ligger alvernas rike. På en klippa som reser sig över den gröna slätten ligger alvdrottningens slott.
    På slottsgården breder en stor ek ut sina grenar och i skuggan av trädet brukar drottningen hålla hov. Hon lyssnar på alla som har något att berätta, skipar rättvisa och hjälper dem som behöver det.
    Men många faror hotar alverna och utanför deras land finns skuggornas rike där mörka krafter styr. Alvdrottningens riddare skyddar riket från dessa faror.

    När några fiskare försvinner under mystiska omständigheter skickar alvdrottningen en riddare och hans väpnare för att undersöka vad som kan ha hänt.
    För att lyckas måste de bekämpa fruktansvärda eldkrigare och gigantiska sjöormar. Men kan de rädda fiskarna från den förhäxade ön?
    60,00 kr
  30. Den försvunna hästen
    Den försvunna hästen
    Beskrivning
    Plötsligt sätter sig Myggan upp med ett ryck. Det är så oväntat att Aron blir rädd.
    - Vad är det? viskar han från sin plats i höet.
    - Jag vet inte riktigt, viskar Myggan tillbaka. Jag tyckte att jag hörde något.

    Försiktigt kryper hon mot höloftets öppning för att kika ut. Aron suckar. Det enda han vill är att få sova. Men plötsligt hör han också ljudet, ett svagt brummande som närmar sig. Han ålar snabbt bort till Myggan. Det är så mörkt det kan bli en augustinatt, men på avstånd syns ljuset från två strålkastare.
    - Det är en bil, säger Myggan. Den måste vara på väg hit för vägen tar slut här.
    - Tänk om det är tjuvarna. Vi måste gömma oss, väser Aron. Skynda dig!
    50,00 kr
  31. Den förtrollade skogen
    Den förtrollade skogen
    Beskrivning
    När Zoe hälsar på hos sin gammelfaster på sommarlovet hamnar hon i enhörningarnas magiska värld. Snart upptäcker Zoe att deras ö är i stor fara. Den onda sagoponnyn Nattvinge har stulit alla trollformler och Kung Enhörning har tagits till fånga. Kan Zoe och hennes nya vän, enhörningen Astra, rädda ön innan det är för sent?

    Den förtrollade skogen är första boken i serien Den magiska enhörningsön. Böckerna behöver inte läsas i ordning

    65,00 kr
  32. Den grå kastrullen
    Den grå kastrullen
    Beskrivning
    Följ med på det första av kastrullens många spännande äventyr, så får du veta hur allting började en gång för länge sedan i en mörk kartong.
    50,00 kr
  33. Den hemliga resan
    Den hemliga resan
    Beskrivning
    Gammelmormor Anna har en plan – en hemlig plan. Hon har hittat ett brev från en släkting, som berättar om deras släktband långt tillbaka i tiden. Och var om inte i kyrkan hittar man spåren efter deras historia?

    Tillsammans med Anna ger sig barnbarnsbarnen Maja och John ut på en spännande resa i både tid och kyrkorum. Med hjälp av taxiföraren Samah och hans hund Djingis, åker de till olika kyrkor där släktens berättelse speglas i kyrkornas historia och arv.

    Den hemliga resan är en klurig och spännande berättelse av barnboksförfattaren Ulf Nilsson där den historiska skildringen tar plats i kyrkorummet, tillsammans med charmiga och samspelta illustrationer av Anna Blåder.

    Arbeta med kulturarvet och kyrkornas mysterier och legender i skolklasser och barngrupper med boken Den hemliga resan!

    • Köp 3 för 187,01 kr/st
  34. Den hemska draken
    Den hemska draken
    Beskrivning
    Riddare, spänning, humor och lättläst! Underhållande och beroendeframkallande läsning för nybörjarläsare.  
       "Riddarskolan" är en helt ny, svenskproducerad serie lättlästa böcker som handlar om de tre kompisarna Egon, Fiona och Urban som går i riddarskola och ska bli riddare. En lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö med tuffa och kul bilder. 
    50,00 kr
  35. Den inofficiella Bibeln för Minecrafters : Berättelser från bibeln block för block
    Den inofficiella Bibeln för Minecrafters : Berättelser från bibeln block för block
    Beskrivning
    Berättelser från Bibeln block för block

    En del undrar kanske om man verkligen får presentera Bibelns budskap med hjälp av ett databaserat äventyrsspel? Vi vänder gärna på den frågan: Vad passar bättre än ett databaserat äventyrsspel för att presentera Bibelns hisnande äventyr?

    I Minecraft får spelaren utforska, interagera och använda sina mest kreativa sidor. Spelets struktur tillåter spelarna att skapa sina egna världar utifrån de spelregler som finns. Precis på samma sätt som Bibeln beskriver hur Gud skapade vår värld och sedan gav oss våra kreativa förmågor att skapa vidare och förvalta. En minecrafter påverkar handlingen i spelet, är en aktiv del av det som utspelar sig. Liksom Bibeln genom sina berättelser lär oss hur vi människor kan påverka handlingen i våra egna och andras liv.

    Libris arbetar ständigt med att göra Bibeln tillgänglig för så många som möjligt. Det vi har lärt oss under åren är att Bibelns berättelser behöver beskrivas med tydlighet, enkelhet och gärna med hjälp av pedagogiska redskap som barnen känner igen.

    Varje generation är unik på sitt eget sätt med sina upplevelser av världen. Och precis på samma sätt som världen hela tiden förändras, behöver våra viktigaste historier förändras i sin presentation.

    Varning! Kan även uppskattas av vissa vuxna. Särskilt de med humorn i behåll.

    Författarna Garrett Romines och Christopher Miko är båda grundskolelärare som använder Minecraft, LEGO och Robotics som framgångsrika redskap i sitt pedagogiska arbete. Den svenska översättaren Royne Mercurio, skapare av Herre Gud & Co, har förädlat enkelheten och humorn i språket vilket gör läsandet lätt och roligt

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
    • Köp 50 för 56,25 kr/st
  36. Den lilla turisten
    Den lilla turisten
    Beskrivning
    Den här boken är en pysselbok med många roliga uppgifter som du får lösa längs vägen. Mia älskar att resa och hon tar gärna med sig sin papegoja, Ivo. Följ med dem på många äventyr där de använder alla möjliga (och omöjliga) sätt att resa på.
    55,00 kr
  37. Den magiska kappan
    Den magiska kappan
    Beskrivning

    På sin 11-årsdag får Livia den finaste röda kappa hon kan tänka sig. Att den är begagnad syns knappt. Men vem kan ha ägt kappan före henne? Tanken släpper inte taget. Mystiskt spännande, tät och suggestiv barnroman i bästa Maria Gripe- stil av kritikerrosade Katarina Genar.
    År 2011 tilldelades hon Hans Petersons stipendium för sin bok "Pensionat Vidablicks gåta". Läs också hennes debutbok "En hemlig vän".

    85,00 kr
  38. Den stora baktävlingen
    Den stora baktävlingen
    Beskrivning
    Den hemska drottning Gräslig har lagt en förbannelse över kung Munter som gör att han långsamt förvandlas till en padda. Det finns ett botemedel, men det krävs sex ovanliga ingredienser som de tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes måste hitta.Jakten på ingrediens nummer två tar dem till Bageri Sockertopp där den årliga baktävlingen just ska gå av stapeln. Första pris är den åtråvärda ingrediensen, så tjejerna måste verkligen vinna! Men det är inte så lätt när drottning Gräslig tar till fula knep för att sabotera för demSerien om tre kompisar som reser till

    Det hemliga kungariket, har snabbt blivit mycket omtyckt i hemlandet England och dess popularitet har spridit sig över hela världen.

    65,00 kr
  39. Den stora festen
    Den stora festen
    Beskrivning
    Följ med till en undervattensvärld full av äventyr! Elektra är en alldeles speciell sjöjungfru istället för stjärtfena har hon två ben. Och hon gillar äventyr!Elektra längtar till nyårsfesten! Då ska havets drottning väljas och krönas. Elektra drömmer om att det ska bli hon. Men när det blir trassel bland festdekorationerna hamnar hon i onåd. Nu har hon förstört sina chanser att bli nyårsdrottning!
    50,00 kr
  40. Den stora flykten
    Den stora flykten
    Beskrivning
    En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!

    t Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.

    I Den stora flykten kommer Peter, Mary och Hank till det forntida Egypten precis när det stora uttåget ska ske. De får se hur plågorna förstör landet, de blir jagade av en svart panter och de strider mot faraos listige rådgivare, den Store Trollkarlen. Klarar trion lösa skriftrullens hemlighet samtidigt som Röda havets vågor hotar att dränka dem?

    tredje boken i serien

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  41. Den store krigaren
    Den store krigaren
    Beskrivning
    Den store krigaren (Femte boken)
    Mysteriet med de gömda skriftrullarna

    En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!

    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.

    I Den store krigaren färdas Peter, Mary och Hank till Betlehem där de blir vänner med en ung herde som heter David. Följ med när våra vänner blir åskådare till den storslagna kampen mellan David och Goliat, när de sätter stopp för en lömsk plan och när de strider mot en välbekant fiende. Klarar de att lösa skriftrullens hemlighet innan Mörkrets soldat får tag på dem?

    Om bokserien
    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr. De upptäcker en värld fylld av under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter – annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid! Bokserien innehåller en rik uppsättning karaktärer, såsom gammelmorbror Solomon, den excentriske arkeologen som upptäckte skriftrullarna, och ängeln Mikael som leder barnen på deras äventyr. Perfekt för unga läsare 6-12 år och alla som älskar äventyr. Mysteriet med de gömda skriftrullarna gör att de älskade bibelberättelserna får nytt, äventyrligt liv.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  42. Den vilda galoppen
    Den vilda galoppen
    Beskrivning

    Full galopp med Riddarskolan! Riddare, spänning, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för både killar och tjejer. Underhållande läsning för barn som precis har börjat läsa själva, med fartfyllda och tuffa illustrationer!

    50,00 kr
  43. Den vita hjorten
    Den vita hjorten
    Beskrivning
    Farorna som hotar alverna i deras gröna rike är många. Men alvdrottningens tappra riddare är alltid redo att kämpa mot de mörka krafterna.En vit hjort visar sig för riddare Björn och han kan inte kan låta bli att följa efter det gåtfulla djuret. Hjorten för honom genom skogen, till en plats som tycks vara förhäxad ...Böckerna i serien Alvdrottningens riddare är lättlästa äventyr med korta kapitel, stor text och massor av färgillustrationer.
    60,00 kr
  44. Det giftiga odjuret
    Det giftiga odjuret
    Beskrivning
    Många faror hotar alverna i deras gröna rike. Därför finns alvdrottningens tappra riddare, som alltid är redo att kämpa mot de mörka krafterna.En fruktansvärd ödla angriper alverna. Riddare Valnöt ger sig ut på jakt efter den på egen hand för att visa sitt mod. Men kan han besegra odjuret utan hjälp?Böckerna i serien Alvdrottningens riddare är lättlästa äventyr med korta kapitel, stor text och massor av färgillustrationer.
    60,00 kr
  45. Det magiska palatset
    Det magiska palatset
    Beskrivning
    Spännande fantasy för den som just knäckt läskoden och gillar fantasifulla och färgstarka bilder.

    När Rand förstår att drottning Krias soldater bränner ner alla byar i sin väg och att hans egen by nu är i fara, så vill han göra något. Det vill även Ella, en flicka som själv är på flykt undan den skoningslösa armén. De bestämmer sig för att söka upp Häxmästaren, den enda som man tror har möjlighet att rädda dem. Det är inte en helt ofarlig utmaning på vägen mot Häxmästarens torn lurar fällor och andra faror. Och tänk om inte Häxmästaren kan hjälpa dem? Eller om han inte vill? Han kanske inte ens är hemma

    B. Wahlströms utökar Kodknäckarna, böcker för de barn som just knäckt läskoden, med en ny fantasyserie av det erfarna och fliti¬ga teamet bakom Legenden om Tann, Niklas Krog och Johan Egerkrans.

    65,00 kr
  46. Det magiska svärdet
    Det magiska svärdet
    Beskrivning
    Riddare, spänning, humor och lättläst! Underhållande och beroendeframkallande läsning för nybörjarläsare.
    "Riddarskolan" är en helt ny, svenskproducerad serie lättlästa böcker som handlar om de tre kompisarna Egon, Fiona och Urban som går i riddarskola och ska bli riddare. En lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö med tuffa och kul bilder.
    50,00 kr
  47. Det sista äventyret
    Det sista äventyret
    Beskrivning
    En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!

    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.

    I Det sista äventyret färdas Peter, Mary och Hank tillbaka till Jerusalem, och där rider Jesus in i staden till folkmassans jubel och fariséernas ilska. Samtidigt som Fienden arbetar på sin plan för att döda Jesus får våra vänner vara med vid den sista måltiden och bli chockade över att Jesus blir förråd. Allt verkar gå fel - ska de ändå lyckas lösa skriftrullens hemlighet?

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  48. Det stora bibeläventyret
    Det stora bibeläventyret
    Beskrivning
    Lär dig om Jesus och låt er relation växa med hjälp av femtiotvå underhållande bibelberättelser - som du kan läsa på bara fem minuter. Utforska bibeln från Första Moseboken till Uppenbarelseboken och inspireras till samtal som får tron att växa och upptäck samtidigt sambanden mellan dina favoritberättelser från bibeln och Guds goda nyheter!

    Phil Vischer är författare, talare, filmskapare och röstskådespelare, och han är mest känd för Veggietales. Phil arbetar hela tiden med att komma på nya sätt att integrera tro och historieberättande genom underhållande och praktiskt material för familjer.

    • Köp 3 för 207,00 kr/st
    • Köp 10 för 195,50 kr/st
  49. diabolo och jakten på dubbelgångaren
    diabolo och jakten på dubbelgångaren
    Beskrivning
    Ricky och hennes vänner är inbjudna till stuteriet Hohenhausen igen. De ser fram emot ett par härliga dagar med sina hästar och kompisen Gwendolyn. Idyllen blir en mardröm när det visar sig att en hästplågare härjar i trakten.

    50,00 kr
  50. Diamantmysteriet
    Diamantmysteriet
    Beskrivning
    Någon stjäl diamanter av guldhandlare Muhammed Karat. Är det den torrt fnysande guldsmeden Ture Modig, som egentligen skulle ägt hela butiken? Eller möjligen Lollo Smith, den nyanställde frisksportaren med smak för livets goda? För det kan väl inte vara Siv Leander, trogen medarbetare, nu i penningknipa? Polisen i den lilla staden Valleby har kört fast, och kontaktar LasseMajas detektivbyrå.
    65,00 kr
  51. Diana diamantälvan
    Diana diamantälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju ädelstensälvor!

    Diana diamantälvan kan inte hjälpa älvorna att flyga utan sin magiska sten. En tindrande stjärna i älvlandet gör Kristins och Rebecka nyfikna och snart får de vara med om ett äventyr de aldrig glömmer

    I varje bok i serien finns en ädelsten gömd. Kristin och Rebecka måste hitta alla sju om älvorna ska få tillbaka sina magiska förmågor.
    50,00 kr
  52. Din fantastiska kropp
    Din fantastiska kropp
    Beskrivning

    Din fantastiska KroppDin fantastiska kropp är den perfekta inkörsporten för alla nyfikna, frågvisa barn som vill veta mer om människokroppen. Steve Parkers text är både lärorik och skojig och Jan Lewis illustrationer visar kroppens olika delar på ett verkligt finurligt sätt.Den fantastiska Kropp innehåller:- flikar som går att lyfta- 30 klistermärken i färg- förklaringar på svåra ord- skojiga faktaDessutom medföljer en affisch med längdskala upp till 150 cm!

    75,00 kr
  53. Dina discoälvan
    Dina discoälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  54. Dinosauriemysteriet & Bibeln
    Dinosauriemysteriet & Bibeln
    Beskrivning
    Både för barn och vuxna! En gång i tiden levde dinosaurier på jorden - både riktigt små och väldigt stora. Idag finns det många gåtor kvar att lösa kring dessa märkliga djur. -Hur såg de egentligen ut? -Varför dog de ut? -Har någon nu levande sett en dinosaurie i livet? -Och hur passar dinosaurierna ihop med Bibeln? Forskarna gör hela tiden nya upptäckter, vilket gör att gamla föreställningar måste förändras. Här presenteras en del av forskarnas senaste upptäckter inom dinosauriegåtan. Boken är späckad med färgrika illustrationer. Speciell rekommendation av Mats Molén, lärare, föreläsare, geovetare och författare: "Detta är en mycket unik bok. Ett av barns och ungdomars absoluta favoritämnen presenteras - dinosaurier.
    Detta är den enda dinosauriebok på den svenska marknaden som tar upp frågan om dinosaurier ur ett kristet perspektiv. Både vetenskapliga fakta och Bibelns berättelser beskrivs noggrant och med stor kunskap av författaren. Allt med fantastiska illustrationer. Det är intressant att se hur väl dinosaurierna passar in i Bibeln, även om vi naturligtvis inte har alla svar. Boken rekommenderas varmt!"
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  55. Dinosauriemysteriet & Bibeln
    Dinosauriemysteriet & Bibeln
    Beskrivning
    En gång i tiden levde dinosaurier på jorden - både riktigt små och väldigt stora. Idag finns det många gåtor kvar att lösa kring dessa märkliga djur.Hur såg de egentligen ut? Varför dog de ut? Har någon nu levande sett en dinosaurie i livet? Och hur passar dinosaurierna ihop med Bibeln?Både för barn och vuxna!
    75,00 kr
  56. Dinosaurier
    Dinosaurier
    Beskrivning
    En intressant bok om uråldriga dinosaurier.

    95,00 kr
  57. Dinosaurium
    Dinosaurium
    150,00 kr
  58. Disa, dimälvan
    Disa, dimälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Disa, dimälvan, har kommit bort i dimman och kan inte hitta tillbaka utan sin magiska fjäder. Dimman tätnar och snart har även Rebecka och Kristin gått vilse. Vilken tur att Disa har ett trollspö med magiskt älvglitter!

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  59. Disney prinsessor. En prinsessas dröm
    Disney prinsessor. En prinsessas dröm
    Beskrivning
    Den här boken passar perfekt för barn som precis har knäckt läskoden. Sidorna är fulla av fina illustrationer och sagan berättas med korta, lätta meningar som barnen själva kan läsa. Läs sagan om Askungen som bor med sin elaka styvmor och hennes två döttrar. Varje dag jobbar och sliter Askungen i det lilla hushållet, men en dag blir de allihop bjudna till bal på slottet...
    65,00 kr
  60. Djuren i skogen
    Djuren i skogen
    Beskrivning
    Skogen verkar allt vara som vanligt. Den pensionerade polisen Evert sitter i sitt bo, hunden Karl jobbar på sitt kafé, och alla de andra djuren gör vad de brukar göra. Men en dag kommer det ett nytt djur till skogen, en väldigt speciell räv. Han kan bota sjuka och han tycks veta vad alla tänker. Det gillar inte Max- Följ med mig, fåret Lukas, till skogen och träffa alla de andra: Räven Jens, hipsterlaxen Totta, myrorna, noshörningarna och många fler...

    • Köp 3 för 161,50 kr/st
  61. Draksvärdet
    Draksvärdet
    Beskrivning
    En dag upptäcker Ossian och hans bror Ville en port bakom skolvaktmästarens förråd. De kliver in i ett äventyr som leder dem till landet Athirion. Det är ett rike med älvor, drakar, den buttre Erbil och Schedwian med magiska förmågor.

    Sakta går det upp för Ossian att han har ett uppdrag. Det är en uppgift som är svårare än han anar. För hur ska en orolig och försiktig kille som han kunna göra något så farligt? Kan han vara säker på vem han ska lita på? Och på vilket sätt hänger uppdraget i Athirion ihop med hans mamma?

    Malin Wennerhult bor i Hallstahammar med sin man och deras tre pojkar. Hon är grundskollärare och har under många år rest runt och haft barnsamlingar och familjegudstjänster.

    Draksvärdet är den första delen i Uppdrag i Athirion.

    Bra läsning för åldrarna 6-9 år och uppåt.

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  62. Drömmaren Josef
    Drömmaren Josef
    Beskrivning
    Josef är favoritsonen i familjen. Hans bröder är avundsjuka på honom. Så de säljer honom som slav i Egypten. Kan Josef förlåta sina bröder? Kan Gud vända en dålig situation till en stor välsignelse?
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  63. Drottning Ester
    Drottning Ester
    Beskrivning
    Drottning Ester är modig! När hon hör talas om en ond plan för att förgöra judarna, måste hon gå till kungen och kämpa för sitt folk.

    Kan Esters tro på Gud ge henne modet att be kungen om hjälp?

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  64. Du är en stjärna! : en bok för barn som känner sig annorlunda
    Du är en stjärna! : en bok för barn som känner sig annorlunda
    Beskrivning
    En bok för barn som känner sig annorlunda Barn kan känna sig annorlunda av många olika skäl. Med hjälp av de olika små figurerna i den här boken kan du hjälpa ditt barn att acceptera, värdera och uppskatta de olikheter som finns hos oss alla!
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  65. Du klarar det, Misa
    Du klarar det, Misa
    Beskrivning
    "Amorn!" ropar jag när jag kommer hem från skolan. Men den här dagen är det ingen som svarar. Amorn, min storasyster, har åkt till Bangkok. Hon ska tjäna mycket pengar, säger pappa. Jag får sova ensam på vår madrass och tänker att snart har vi kanske råd med en tv. Utan Amorn blir allt annorlunda: jag måste sluta skolan och arbeta med mamma på fälten i stället. Och när Amorn kommer hem blir det ändå inte som förr. Hon ligger bara på sin madrass. Det är då mamma säger det: "Misa, visst vill du gå i skolan?" Det vill jag ju. Och då förklarar mamma att i så fall måste jag flytta långt, långt bort. Ensam. Mamma vill inte att pappa ska skicka mig till Bangkok -- men hur ska jag klara det här? Du klarar det, Misa handlar om livet för en flicka i Thailand på 2000-talet. Carolina Lundgren, som skrivit boken om henne, är journalist och förlagsredaktör. Hennes första bok, Kompisprovet, kom ut på Libris 2005.
    35,00 kr
  66. Duktigt, Sune!
    Duktigt, Sune!
    Beskrivning
    Föga anade Sören och Anders att det fanns ett så stort behov av att veta hur en ung tjejtjusare betedde sig när de kom ut med den första Suneboken för 20 år sedan. I dag har böckerna om Sune sålt i över 1,5 miljoner exemplar enbart i Sverige och översatts till bland annat tyska, spanska, finska, danska och isländska. Sune har blivit såväl film som julkalender. Dessutom fyller den evige elva-åringen hela tjugo år i år! Lagom till födelsedagskalaset den 18:e september relanserar vi de 17 första Sune-böckerna. Lotta Kühlhorn har formgivit de nya läckra omslagen och gjort ny, luftigare inlagelayout. Lovisa Lesse har ritat om alla bilder så att de ursprungliga motiven- med all sin humor och charm - finns kvar men med en renare känsla. Kort sagt - en högst älskad 11-åring kliver in i 2000-talet med bibehållen charm men uppdaterad formgivning. Sune 2.1 är här!
    65,00 kr
  67. Eldskölden
    Eldskölden
    Beskrivning
    Arvid är yngst i familjen och ingen verkar räkna med honom på allvar. Ska han aldrig få visa vad han går för? Så kommer Arvid till Athirion där folket lever under kejsardömets förtryck. Plötsligt finns ett uppdrag för honom. Framtiden står på spel för invånarna, de vilda djuren och de sagoväsen som har förvisats från Athirion. Det är ett uppdrag som ska förändra Arvid för alltid.

    Ett spännande äventyr där mod och tro prövas.

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  68. Ella glitterälvan
    Ella glitterälvan
    Beskrivning
    Ella glitterälvan flyger till Kristins granne för att se till så att lille Jimmys kalas blir lyckat. Men hon har inte räknat med allt elände en svartalf kan ställa till med!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  69. Elsa kalasälvan
    Elsa kalasälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju prinsessälvor!Prinsessälvornas försvunna diadem orsakar problem både i älvornas och människornas värld. Nu ska Gyllene slottet ordna en stor tebjudning, men inget går som det ska. Rebecka och Kristin måste hitta Elsa kalasälvans diadem innan bjudningen slutar i katastrof.
    50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 692

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå