View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 665

per sida
Fallande ordning
  1. Ida pingvinälvan
    Ida pingvinälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  2. Illustrerade sagor av H.C. Andersen
    Illustrerade sagor av H.C. Andersen
    Beskrivning
    Stig in i Hans Christian Andersens magiska sagovärld! I en underbart illustrerad, påkostad utgåva med tygklädd pärm och läsband finns här tolv av hans mest älskade sagor samlade. Återupptäck klassiska berättelser och favoritkaraktärer i historier som Tummelisa, Den lilla sjöjungfrun och Den fula ankungen. Dessutom innehåller boken en kort biografi över H.C. Andersen.

    Alla berättelser har spännande, färgrika illustrationer och är speciellt anpassade för yngre läsare.

    Illustrerade sagor av H.C. Andersen är en underbar gåva och kommer att bli en riktig favorit i bokhyllan.

    125,00 kr
  3. J hjärta J
    J hjärta J
    Beskrivning
    Jonte hör bara hälften av vad Jenny säger. Han föreställer sig hur det ser ut hemma hos henne, och så kan han inte låta bli att tänka på hur söt hon är.Jonte och Jenny är kompisar i smyg. Nästan ingen vet att de brukar ses i kojan efter skolan och hjälpa varandra med läxorna. Men plötsligt dyker det upp en massa andra saker som gör att Jonte inte hinner träffa Jenny på en hel vecka. När han en dag äntligen hamnar bakom Jenny i matkön, så smusslar hon över en lapp till honom. Där står det: Kojan klockan halv fyra? Jonte blir varm inuti. Sen händer något som gör honom både glad och förtvivlad. Jenny säger att hon gillar honom men för att han nästan är som en tjejkompis! Kärlek är svårt. Är Jonte kär i Jenny? Och är Jenny istället kär i Jontes kompis Fredde?
    50,00 kr
  4. Jag gör som jag vill!
    Jag gör som jag vill!
    Beskrivning
    Det här är Beppe. Hon heter egentligen Elisabeth, men det är det ingen som säger. Förutom mamma, som ofta brukar sucka och säga:

    - Ja du Elisabeth, du gör som du vill, det har du alltid gjort!

    Ja, Beppe brukar få som hon vill, men i skolan är det inte lika lätt alla gånger. För det här var ganska länge sen, då flickorna hade syslöjd och pojkarna hade träslöjd och ingen tänkte på att det kunde vara annorlunda. Inte spelade flickorna ishockey heller! Men det tänker Beppe ändra på

    Jag gör som jag vill! bygger på författarens egen uppväxt i 50-talets Sverige. Då vuxna hade bestämda åsikter om hur flickor och pojkar skulle vara. Men Beppe, hon tänker inte göra som alla andra.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  5. Jag pratar med Gud
    Jag pratar med Gud
    Beskrivning
    Bibelord, betraktelser och funderingar med texter och böner, med ord som hörs eller bara tankar. En kristen barnbok – på ett nytt sätt!

    I Bibeln finns berättelser om människor som har pratat med Gud om allt möjligt. Bibeln kan vara svår att förstå. Men den är också full av sådant som livet handlar om, trots att den är så gammal. De som levde för länge sen var kanske ungefär som vi?

    Därför är Bibeln bra för den som vill prata med Gud. Vi får göra som de i Bibeln. Berätta för Gud hur vi känner. Eller fråga Gud om det vi undrar över. För Gud vill gärna prata med oss och vill att vi berättar vad vi tänker på. Det går att prata med Gud om vad som helst.

    I den här boken finns bibelord och dikter eller böner som funderar kring dem. Texterna passar att läsa själv eller tillsammans med någon.

    Carolina Klintefelt är författare och redaktör. Hon har skrivit sju böcker tidigare. Färgrikt formgiven av grafikern Daniel Jernberg.

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  6. Jag ska få ett syskon! En bok för blivande storebröder och storesystrar
    Jag ska få ett syskon! En bok för blivande storebröder och storesystrar
    Beskrivning
    Ett nytt barns ankomst är en lycklig, spännande och glädjefylld händelse. Men för ett litet barn kan den orsaka osäkerhet, stress och oro.Det bästa sättet att hjälpa ett barn vid denna tid av förändring i familjen är genom förberedelse, kärleksfull bekräftelse samt att barnet får vara delaktigt i att förbereda inför bebisens ankomst och hjälpa till att ta hand om bebisen när den har fötts.Med charmiga illustrationer till sin hjälp visar författaren Emily Menendez-Aponte hur man hjälper sitt barn att välkomna den nya lilla familjemedlemmen med öppna armar.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
  7. Jag ska klara det!
    Jag ska klara det!
    Beskrivning
    Det händer mycket den här våren när skolmästerskapet i friidrott närmar sig. Beppe har legat i hårdträning och hoppar högre än någonsin tack vare att hon lärt sig dykstil i höjdhoppet. Men så kommer läraren med den där dumma regeln. Flickor får inte hoppa dykstil. De måste saxa över höjdhoppet. Och det är en regel som måste följas.

    Beppe blir arg som ett bi. Hur ska hon nu lyckas ta medalj på Skolmästerskapet? Som tur är så är Beppe envis. Hon ska minsann klara det!

    Serien om Beppe bygger på författarens egen uppväxt i 50-talets Sverige. Då vuxna hade bestämda åsikter om hur flickor och pojkar skulle vara. Tillsammans med Kajsa Hallströms retro-illustrationer är böckerna om Beppe ljuvliga bokpärlor att högläsa tillsammans.

    Lisbeth Pahnke-Airosto har skrivit ett stort antal barn- och ungdomsböcker genom åren. Bland annat den populära serien om Britta och Silver. Nu skriver hon för första gången om sin egen uppväxt.

    Kajsa Hallström bestämde sig 2019 att lämna ingenjörsjobbet och satsa på sin dröm: att illustrera barnböcker på heltid! Hon har bl a gett ut serien om lodjuret Lo och böckerna om Lugn & Fin.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  8. Jag vill också dansa
    Jag vill också dansa
    Beskrivning
    Alva är ledsen. Alla i hennes klass går på dans och hon vill också börja, men mamma säger att de inte har råd. Mammas jobb ger så mycket pengar. Det är inte rättvist!Men så kommer mamma på en idé. Hon ringer Alvas storkusin Stina, som kommer och har danslektion med Alva hemma. Det visar sig att Alva till sist både får lära sig dansa, och får nya kompisar.
    50,00 kr
  9. Jag vill pyssla!
    Jag vill pyssla!
    Beskrivning
    Jag vill pyssla! är en bok fullproppad med kreativa pysselidéer för barn i alla åldrar. Inspireras av bokens 26 fantasifulla projekt och skapa fina saker till ditt eget rum eller att ge bort i present. Tryck på t-shirtar, måla på en lampskärm, eller varför inte fixa egna graffitilakan? Använd återbruk och låt avlagda leksaker bli till nya, bygg sagotorn och gör korkgubbar. Alla projekt visas med tydliga steg-för-steg-bilder och anvisningar. Svårighetsgraden varierar här finns något för alla. Boken kan användas både tillsammans med en vuxen eller av barn på egen hand.

    Upptäck glädjen i att skapa tillsammans!

    100,00 kr
  10. Jakten på arken
    Jakten på arken
    Beskrivning
    Mysteriet med de gömda skriftrullarna

    En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!

    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.

    I Jakten på arken färdas Peter, Mary och Hank tillbaka till Noas tid. Följ med när de skyndar sig för att hjälpa Noa och hans familj att bli färdiga med arken innan floden kommer. På vägen stöter trion ihop med ett gäng bråkstakar och den mystiske ”Mörke Härskaren”. Kan de lösa skriftrullens hemlighet innan jorden blir översvämmad?

    Om bokserien
    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr. De upptäcker en värld fylld av under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter – annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid!

    Bokserien innehåller en rik uppsättning karaktärer, såsom gammelmorbror Solomon, den excentriske arkeologen som upptäckte skriftrullarna, och ängeln Mikael som leder barnen på deras äventyr.

    Perfekt för unga läsare 6-12 år och alla som älskar äventyr. Mysteriet med de gömda skriftrullarna gör att de älskade bibelberättelserna får nytt, äventyrligt liv.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  11. Jasmine sköldpaddsälvan
    Jasmine sköldpaddsälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  12. Jesus kallar : barnbibeln
    Jesus kallar : barnbibeln
    Beskrivning
    Jesus kallar på ditt hjärta och du kan höra Hans röst i varje berättelse i Bibeln.

    Här är 60 noga utvalda bibelberättelser, som tillsammans med Sarah Youngs andakter och charmiga illustrationer av Carolina Farías, hjälper unga hjärtan att förstå Guds stora plan och hur hela Bibeln är centrerad kring Jesus.

    Barn i åldern 4-10 år upptäcker hur mycket Gud älskar dem, att Jesus alltid är med dem och att Han talar till deras liv idag.

    Rek. ålder: 4-10 år Den bästsäljande författaren Sarah Young har berört miljontals liv över hela världen genom sina bibelbaserade andaktsböcker, skrivna som om Jesus själv talar direkt till läsaren. Den här boken inspirerar Guds barn, ung som gammal, till att tala med Jesus i bön och att lyssna till Hans röst som talar kärleksfullt i deras hjärtan.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  13. Jesus och lejongropen
    Jesus och lejongropen
    Beskrivning
    Hoppsan! Borde inte den här boken heta Daniel och lejongropen? Nej, faktiskt inte!

    Här får du följa med i den spännande berättelsen om Daniel som fick möta några stora, hungriga lejon. Men berättelsen tar inte slut när Daniel blir räddad från dem. Du får nämligen fortsätta läsa för att upptäcka »Jesus-glimtarna« i berättelsen och tillfällen då Daniel med sitt liv pekade på Jesus.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  14. Jesus! del 2 av 3
    Jesus! del 2 av 3
    Beskrivning
    16berättelser om Jesus,med en kort bibeltext och en bild att färglägga
    40,00 kr
  15. Johanna jazzälvan
    Johanna jazzälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  16. Jorden
    Jorden
    95,00 kr
  17. Jorden
    Jorden
    Beskrivning
    Regnskogar och öknar, växter och djur, väder och vind, astronomer och upptäckare är delar av vad denna spännande faktabok bjuder på. Med över 160 imponerande foton och detaljerade illustrationer åskådliggörs alla upptänkliga aspekter av vår planet, från dess tillkomst, dess olika klimatzoner till människans utveckling och vår miljöpåverkan. Boken är lämplig från åtta år och en del av frågorna man hittar svaren på är: - Hur uppstår en tsunami?
    - Vad är förnybar energi?
    - Varför kallas jorden den blå planeten?

    95,00 kr
  18. Jordens försvunna skatter
    Jordens försvunna skatter
    Beskrivning

    Efter "Jordens tuffaste djur" kommer nu ännu en inspirerande och detaljrikt illustrerad faktabok signerad Jens Hansegård och Anders Nyberg. Här går skattjakten från inkariket och Karibien till faraonernas Egypten, till det medeltida Europa och vidare till den fruktade Djingis khans rike. Följ med på en spännande resa genom några av världshistoriens mest fascinerande kulturer och epoker.

    50,00 kr
  19. Jordens rekordbok
    Jordens rekordbok
    Beskrivning
    Högst, djupast, kraftfullast och farligast - eller varför inte mest illaluktande! Här får du lära dig om vår planets rekord i allt från extrema platser och imponerande naturkrafter till enorma växter och vilka djur som är störst och snabbast - och vilket som har mjukast päls.
    60,00 kr
  20. Jordens tuffaste djur
    Jordens tuffaste djur
    Beskrivning

    Underhållande och lättläst om djur som lever på jordens mest extrema platser. Det finns insekter som fryser till is på vintern och tinar upp när det blir sommar. Det finns maskar som lever hela livet i nästan kokande vatten. Det finns till och med djur som kan överleva i rymden! Möt jordens tuffaste djur i en häftig faktabok av författaren och journalisten Jens Hansegård, rikt illustrerad av Anders Nyberg.

    50,00 kr
  21. Josef 5 år leker fantasi
    Josef 5 år leker fantasi
    Beskrivning
    Josef är 5 år. Han älskar att leka fantasi. Det är det bästaste han vet. Josefs storasyster heter Eva. Hon är sju och ett halvt och väldigt besvärlig ibland, tycker Josef. Hon vill alltid bestämma allt. Särskilt när de leker fantasi. Då blir det jobbigt. Hon har inte förstått att då man leker fantasi kan allt hända, och då kan ingen bestämma.

    I den här boken får du följa med Josef i hans fantasier och funderingar. Han möter spöken, pirater, katter i hattar, en grottvarelse och så klart farfars drake. Till dig säger Josef bara: kom med, kom med

    Fantasi är förmågan att skapa inre bilder, känslor och föreställningar. Barn använder ofta berättelser eller låtsaslekar för att utöva sin fantasi. En enkel fantasiövning är att lyssna på någon som berättar en saga, där de valda orden kan framkalla världar .

    Fantasi skapas av inre bilder, därför innehåller boken inga illustrationer utan tanken är att bilderna ska skapas i huvudet på den som hör eller läser berättelsen.

    Jag fick möjlighet att läsa om Josef för min femårige son. Varken jag eller han kunde sluta läsa, vi ville veta vad som skulle hända. Spännande och kul. Amanda och Elvin

    Underbart Håkan Jim

    130,00 kr
  22. Judy Moody är doktor
    Judy Moody är doktor
    Beskrivning
    Judy är på dåligt humör. På riktigt dåligt humör. Ända tills hon kommer till skolan och magister Frisk berättar att klassens nya tema-arbete handlar om människokroppen.
    De ska få lära sig om skelettet, mäta pulsen och åka till sjukhuset och träffa en riktig läkare. Äntligen får hon, Judy Moody, världens första tjej-doktor, visa vad hon går för!
    50,00 kr
  23. Judy Moody blir stjärnelev
    Judy Moody blir stjärnelev
    Beskrivning
    Judy Moody har aldrig varit roligare! Efter några extralektioner med en tuff högskolestudent är hon plötsligt en seriöst säker algebrafantast. Seriöst!Judy Moody är inte glad. Inte glad alls. Och absolut INTE matte-glad. Men klassens vikarie tycker att Judy borde bli både mer glad och mer lagd åt mattehållet. Så hon måste ta extralektioner efter skolan. Vilket bara betyder ännu mer matte!Judy är så lite glad hon bara kan, ända tills hon träffar sin extralärare. Det är inte bara en mattefantast, det är världens seriöst skönaste, softaste och sötaste mattetjej. Med en egen, lagom trendig och slapp studentstil. Judy vill plötsligt inget hellre än att spela trummor och klä sig lite lagom häftigt och beställa avancerade kaffedrinkar på café. (Nåja, varm choklad.) Och vara bra på matte. För det är det ultimata, tuffaste av allt. Och plötsligt är Judy Moody klassens drottning i matte!Det här är vardagsnära böcker, skrivna med mycket humor och värme, som läsarna känner igen sig i.
    50,00 kr
  24. Julbarnet
    Julbarnet
    Beskrivning
    I Julbarnet återberättar Rose och Rebecka Lagercrantz julevangeliet för alla barn, oavsett religion och härkomst. Det är berättelsen om barnet som föddes den där natten för två tusen år sedan och som fortfarande firas varje jul.
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
    • Köp 50 för 48,75 kr/st
  25. Julia, julälvan
    Julia, julälvan
    Beskrivning
    En glittrande julspecial om Rebecka och Kristins äventyr i Älvlandet!Kung Bore har stulit tomtens släde med alla julklapparna. Älvkungen och älvdrottningen är förtvivlade. Vad ska de göra? Nu kommer barnen inte få sina paket! Men julälvan Julia lovar att försöka rädda julen, och till sin hjälp har hon flickorna Rebecka och Kristin.
    65,00 kr
  26. Kalle Anka - Grill fest!
    Kalle Anka - Grill fest!
    Beskrivning
    kalle Ankas Pocket, Grillfest!

    65,00 kr
  27. Kalle Anka 85 år
    Kalle Anka 85 år
    Beskrivning
    Kalle ankas special, Grattis Kalle 85 år!

    65,00 kr
  28. Kalle Ankas Pocket 384
    Kalle Ankas Pocket 384
    Beskrivning
    Kalle Ankas Pocket är en av de största serieklassikerna i Sverige. Kalle Ankas Pocket innehåller långa och spännande serier med Kalle Anka och hans vänner. Kalle Ankas Pocket är ofta en inkörsport till bokens värld för barn. Här kan de på ett lätt, enkelt och roligt sätt komma in i bokvärlden. Format: 125x188 mm
    39,00 kr
  29. Kamelens nos
    Kamelens nos
    Beskrivning
    I ett annat land, inte så långt bort, bodde en kamelhandlare. En kylig natt ute i öknen, bestämde sig en kamel som hette Jamal för att inte sova utomhus längre. Kamelhandlaren har en lång och besvärlig natt framför sig där han försöker hålla kamelen utanför sitt fina och varma tält.
    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  30. Kärleksuppdrag
    Kärleksuppdrag
    Beskrivning
    Mats och Anita har gjort raketkarriär! Efter att ha medverkat på 100-tals barnmöten och varit med och spelat in 10 skivor, släpper de nu sin första bok! Så får vi lov att presentera: Mats & Anita på kärleksuppdrag! ”Anita ska sova över hos Mats när hennes föräldrar ska åka på en romantisk resa till Italien. Hemma hos Mats är det grillfest för att hans föräldrar firar bröllopsdag. Där får Anita höra histo- rien om hur det var när Mats föräldrar träffades för första gången. Pinsamt! Mats tycker att det är alldeles för mycket kärlek överallt och att kärleken faktiskt är äcklig. Tills han hittar ett hemligt brev i Anitas väska… Är Anita kär i Mats eller vem är det som har ritat alla hjärtan?
    Den här boken handlar om hur mycket Jesus älskar dig! Att Jesus varje dag vill hälla sin kärlek över dig. Mats får också lära sig av Anita att kärleken inte är äcklig, utan alldeles varm och det bästa av allt; att den aldrig tar slut!
    Boken innehåller c.a. 30 färgglada sidor och är i hårdpärm.
    Rekommenderad ålder 4 – 9 år.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  31. Kasper blir skadad
    Kasper blir skadad
    Beskrivning
    Kasper dribblar lite vid kortlinjen, och sparkar sedan så hårt han kan. Då sticker det till i foten. Han är skadad!
    En rolig bok om fotboll för nybörjarläsaren, fristående fortsättning på Kasper gör mål, Kasper fintar, Kasper spelar på Stadion och Kasper står i mål.
    50,00 kr
  32. Kasper fintar
    Kasper fintar
    Beskrivning
    I dag är det söndag och match. BK Toppen ska möta Norrby IF, och Kasper funderar på att prova en svår fint som han har övat på.
    En rolig bok om fotboll för nybörjarläsaren. Serien om Kasper och hans fotbollsäventyr har blivit mycket populär.
    Rea-tilltryck.
    50,00 kr
  33. Kattas ungar
    Kattas ungar
    Beskrivning

    "Kattas ungar" är den första boken i serien "Djurkompisar". Kul och lätt läsning med versaler för de absoluta nybörjarläsarna. I serien får vi följa barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som är i 5-6-årsådern och bor på landet och tar hand om olika djur.

    65,00 kr
  34. Killar, grodor & magiska kyssar
    Killar, grodor & magiska kyssar
    Beskrivning
    KILLAR, GRODOR & MAGISKA KYSSAR
    av Sarah Mlynowski


    Rachel har äntligen accepterat (om än ytterst motvilligt) att hennes lillasyster Miri är en häxa precis som deras mamma. Själv har hon ännu inte visat några tecken på att utveckla några magiska drag. Men nu tycks hela den magiska saken gå överstyr. Hennes mamma är en magiholist och kan inte låta bli att trolla
    jämt, Miri är besatt av att rädda världen och den pyttelilla kärleksförtrollningen som Rachel bett om går på ett fruktansvärt pinsamt sättsnett.
    Detta är den andra, fristående delen av BH:AR, BRÖLLOP & BESVÄRJELSER.































    65,00 kr
  35. Kitty kattungeälvan
    Kitty kattungeälvan
    Beskrivning
    Kristin och Rebecka får se en kattunge i parken, och det blir början på ett spännande påsklov. För det är ingen vanlig katt, utan älvan Kittys magiska husdjur som har rymt från den elake kung Bore!

    Kung Bore har tillfångatagit alla älvornas husdjur! Älvorna är förtvivlade och ber flickorna Rebecka och Kristin om hjälp. Men uppdraget blir inte lätt eftersom de måste överlista de elaka svartalferna för att få tag i djuren.
    50,00 kr
  36. Klara godisälvan
    Klara godisälvan
    Beskrivning
    Det är stort kalas i Väderbyns godisaffär. Men hur kommer det sig att alla karameller och klubbor smakar så illa? Dags för Klara godisälvan att rycka ut!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  37. Klas Klättermus
    Klas Klättermus
    Beskrivning
    Boken om Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen blev snabbt en kär favorit hos svenska barn när den kom ut 1954. Hackebackeskogen påminner om vår egen stora värld och Klas Klättermus, Mårten, Bamsefar och Mickel Räv har också lånat drag från oss människor. Här finns en längtan efter fred och trygghet och respekt för varandra. Till historien hör ett antal älskade visor, som visan om Bamsefars födelsedagskalas, Klättermusens vaggvisa, Pepparkakebagarsång och Grönsaksätarvisan.

    Boken är skriven och illustrerad av norske Thorbjørn Egner (1912-1990). Den finns utgiven på flera språk och har dramatiserats för en mängd teateruppsättningar och filmer. Egner har även skrivit de klassiska "Karius och Baktus" och "Folk och rövare i Kamomilla stad".

    100,00 kr
  38. Kokbok för små och stora kockar
    Kokbok för små och stora kockar
    Beskrivning
    Det är sannerligen inte alltid lätt att både laga något som barnen tycker om, som man själv tycker om och som samtidigt är enkelt att laga, för att inte tala om att det dessutom ska vara nyttigt ? och gott! Om det förutom detta också är någorlunda billigt ? ja, då har man en jackpot!

    Här hittar du enkla recept på billiga bra recept, baserade på enkla, billiga och bra råvaror, sådana man köper hem när man lever i vardagen, mitt i veckan. Helt enkelt bra, billig mat som är lätt att göra och där allt finns i en affär att hitta och som barnen gärna kan vara med att laga och tycka om.

    Det här är boken för alla barnfamiljer! Kokbok för små och stora kockar är full av spännande, enkla, billiga och roliga recept för alla åldrar!I den här kokboken får föräldrar nya idéer och inspiration till bra mat som deras barn gillar. Helt enkelt en kokbok för både små och stora kockar! Urban Wickman har i många år arbetat som kock både på restaurang, men också på olika förskolor där han skaffat sig mycket erfarenhet om vad barn gillar eller inte, och HUR man kan få dem att gilla det. Han är också själv pappa till sju barn där alla barnen är delaktiga i matlagningen och som älskar att laga mat och äta mat. I den här boken får vi ta del av hans erfarenheter.

    Urban Wickman har jobbat som kock i snart 25 år och samlat många erfarenheter längs vägen. Han är även kostrådgivare i sin hemkommun och har arbetat mycket för att hitta nya vägar för barn att lära sig tycka om nya smaker och uppskatta mat. Han är gift och pappa till sju barn. Han tycker det är viktigt att barn får upp ögonen för mat redan som små och lär sig känna igen nya smaker

    50,00 kr
  39. Kommissarie Smart och fallet med den tomma graven (4-7 år)
    Kommissarie Smart och fallet med den tomma graven (4-7 år)
    Beskrivning
    Kommissarie Smart tyckte det var spännande att få ett svårt fall men det här var verkligen en konstig historia.
    Jesus hade blivit dödad och hans kropp hade lagts i en klippgrav. Så långt var alla överens. De hade rullat en stor sten framför ingången och ställt beväpnade vakter framför den. Ändå var kroppen försvunnen!
    Häng med kommissarie Smart när han ger sig ut i Jerusalem för att utreda … FALLET MED DEN TOMMA GRAVEN!

    Alla bevis som kommissarien undersöker i boken är hämtade från Bibeln. Bibelberättelserna finns samlade i vårt speciella ”Kommissarie Smart-dokument” som finns för fri nedladdning på Bornelings hemsida. I boken finns det en QR-kod som leder dit så att du själv kan läsa om den allra första påsken och lära känna några av personerna som var med då.

    Med boken medföljer målarbilder och det finns också en QR-kod så att du kan skriva ut fler gratis målarbilder. Måla och färglägg personerna som är med i Kommissarie Smart-böckerna!

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  40. Kristallhjälmen
    Kristallhjälmen
    Beskrivning
    Ville får skulden för precis allt, vare sig han är skyldig eller ej. Till och med mormor gör honom besviken när han kommer till Gränslandet. När Ville kryper in under buskarna i hennes trädgård för att komma hem igen, hamnar han istället på en öde hed i utkanten av riket Athirion.

    Så småningom möter Ville en drake, som inte heller känner att han passar in. Kan Alayli, härskarinnan i Drochmund, ge Ville och draken det de längtar efter?

    Ett spännande äventyr där vänskap och tillit sätts på prov!

    Kristallhjälmen är den andra fristående boken i serien Uppdrag i Athirion.

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  41. Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna
    Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna
    Beskrivning
    Kul med matte är en uppföljare till den populära boken Ska vi leka matte, men vänder sig till de något yngre barnen. Kul med matte är rolig för barn från cirka fem år. Boken passar utmärkt att använda i 6-årsverksamheten och i lågstadiet, men det är framförallt en bok med lekar att göra hemma tillsammans med en kompis eller en vuxen. Poängen är att det ska vara roligt. Känslan för matte får man på köpet. I boken finns lekar som handlar om att mäta och väga; att sortera leksaker på olika sätt; para ihop skorna i hallen; klä på en pappersdocka kläder i olika färgkombinationer; rita fina cirklar med hjälp av ett häftstift, ett snöre och en penna; undersöka hur mycket toapapper det går åt hemma under en vecka; spela kort och mycket, mycket mer. (5-9 år)
    75,00 kr
  42. Ladda kanonerna : Sveriges farligaste pirater
    Ladda kanonerna : Sveriges farligaste pirater
    Beskrivning
    Kanske tror du att sjörövare bara funnits i andra länder, långt borta på andra sidan haven?

    Sanningen är att det har kryllat av pirater i Sverige. Det här är historien om stulna skatter, blodiga strider och dånande kanoner. Och det läskigaste är att det har hänt på riktigt

    Ladda kanonerna är en faktabok om några av Sveriges vildaste och listigaste sjörövare. Bland andra:

    Piratprinsessan Alfhild, Pirathövdingen Störtebeker, Cecilia Vasa, Sjörövarkaptenerna Ingela och Lasse i gatan

    Gustav Boman bor i Stockholm med familjen. Skriver och producerar för TV och är författare till böckerna om Bödelhögens Grundskola.

    Simon Jannerland bor i Alingsås med familjen. Animatör inom spelbranschen och illustratör till ett antal bilderböcker. Simon är också författare till böckerna om Arga tanten.

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  43. Lär dig matte 5-7 år
    Lär dig matte 5-7 år
    Beskrivning
    Serien Guldstjärneböcker är utvecklade för att ge barnen en bra grund för matematikundervisningen i skolan.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  44. Lär dig teckna Noas ark
    Lär dig teckna Noas ark
    Beskrivning
    Lär dig teckna berättelsen om Noas ark!

    Hjälp Noa fylla arken med hans familj och alla de underbara djuren ombord.

    Roliga illustrationer och tydliga instruktioner.

    Illustratören Steve Smallmans charmiga och skojiga illustrationsstil gör teckningarna roliga och enkla för barnen att återskapa.

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  45. Lätt & blandat
    Lätt & blandat
    Beskrivning
    En helt ny, färgsprakande lättläsningsantologi, med texter för alla smaker och stämningar: roliga historier, deckarnötter, gåtor och skräckberättelser av varierad längd.
    Några av Sveriges främsta författare och illustratörer medverkar, bland andra Martin Widmark, Annika Thor, Pernilla Stalfelt, Maria Jönnson och Helena Willis.
    Boken är i fyrfärg rakt igenom.
    75,00 kr
  46. Lätta fakta om hundar
    Lätta fakta om hundar
    Beskrivning
    Hur hälsar hundar? Vilken hundras kan inte skälla? Varför gillar en del hundar att gräva ner sina leksaker? Detta och mycket mer får du veta här. Serien Lätta fakta med stor stil och många bilder.
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  47. Lätta fakta om ugglor
    Lätta fakta om ugglor
    Beskrivning
    Hur gör ugglorna för att hitta i mörkret? Vad äter de? Vad kallas deras ungar?Detta och mycket mer får du svar på i denna spännande faktabok. Rikt illustrerad med både fotografier och teckningar.
    100,00 kr
  48. Lego Star Wars. Rädda galaxen
    Lego Star Wars. Rädda galaxen
    Beskrivning
    Lättläst bok med Star Wars-sagor i Lego-tappning.

    Det ondskefulla Imperiet har tagit kontroll över galaxen! Men det finns hopp ...

    Möt en mängd fantastiska rebeller som strider mot Imperiet. Läs om hur de går samman för att besegra Darth Vader och rädda galaxen.

    50,00 kr
  49. Lejonets rytande Del 6
    Lejonets rytande Del 6
    Beskrivning
    En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln! Lejonets rytande är den sjätte boken i serien om Skriftrullarna.

    Lejonets rytande är den sjätte boken i serien om Skriftrullarna.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  50. Leonora och Glasplaneten
    Leonora och Glasplaneten
    Beskrivning
    Leonora bor på planeten Junoo, och en morgon kan hon inte motstå frestelsen att provflyga sin nya rymdfarkost. Med hjälparen Bobo som enda sällskap kraschar hon på Glasplaneten, där det visar sig att rymdpirater härjar ? Hur ska Leonora någonsin komma hem igen?

    Leonora och glasplaneten är första delen i något så ovanligt som en gripande science fictionserie för barn. Boken handlar framför allt om mod och att våga stå upp för sig själv

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  51. Leonora och Osmo
    Leonora och Osmo
    Beskrivning
    Del 2 i serien om Leonora! När Ziggy ber om hjälp kan vår modiga lilla rymdvarelse bara inte säga nej. Ett nytt äventyr tar sin början. Bobo, Kapten A, Jona och alla de andra karaktärerna från Leonora och Glasplaneten följer förstås med.

    Ziggy var bara två veckor gammal när han kom bort ifrån sina föräldrar. Nu vill han flyga till planeten Osmo 2 för att leta efter dem. Men han behöver hjälp. Klart att Leonora ställer upp, hon har ju lovat. Att hitta Ziggys föräldrar kommer säkert att gå lika snabbt som ett stjärnfall – tror Leonora ja. Men Osmo 2 är en farlig plats. Marken spricker sönder av ständiga jordbävningar, det finns inga hus och det luktar illa. Samtidigt blir Ziggy alltmer underlig. Uppdraget verkar dömt att misslyckas

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  52. Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
    Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
    Beskrivning
    Lilla barnkammarboken: Sånger för hela kroppen, inklusive dvd. 

    Här hittar du de mest omtyckta visorna presenterade med enkla rörelsebeskrivningar. Älskade klassiker varvas med förskolefavoriter som "Hjulen på bussen", "Krokodilen i bilen", "Tingeling tåget far" och många fler - alla rikt illustrerade av våra främsta illustratörer. Klappa händer, vicka på rumpan och gapa med armarna som en haj! Skaka loss och sjung med hela kroppen! Lekande lätt, ta hjälp av den medföljande dvd:n.
    I serien "Lilla Barnkammarboken" finns också:"Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor", "Julsånger" och "Grodor, prinsar och prinsessor".

    Innehåll på dvd-skivan:
    1. Krokodilen i bilen
    2. Hjulen på bussen
    3. Vipp-på-rumpan-affärn
    4. Jag har en gammal faster
    5. Fem små apor
    6. Min lilla kråksång
    7. En kulen natt
    8. Hajarna
    9. I ett hus vid skogen slut
    10. Tio små indianer
    11. Tingelinge, tåget far
    12. Honki-tonki

    175,00 kr
  53. Lilla Extra. Rocky vår hjälte
    Lilla Extra. Rocky vår hjälte
    Beskrivning
    Det är hundtävling i stan och det måste så klart Lilla Extra bevaka. Dessutom kan hunden Rocky delta. Men Rocky smiter bara ifrån tävlingarna så pinsamt! Vad håller han egentligen på med?

    I Lilla Extra skriver Martin Widmark för nybörjarläsarna. Med hejdlös humor och högsta dramatik skapar han roliga äventyr fantasifullt illustrerade av Kristina Grundström.
    50,00 kr
  54. Lilla Lollo
    Lilla Lollo
    Beskrivning

    "Lilla Lollo" är den sjätte boken i serien "Djurkompisar", om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi lära känna den lilla busiga grisen Lollo, som Maja tar hand om under två fartfyllda dagar. Serien "Djurkompisar" ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!

    50,00 kr
  55. Lilla Om
    Lilla Om
    Beskrivning
    En liten bok om den största av frågor.

    Lilla Om tänker på
    allt mellan himmel och jord men så,
    plötsligt undrar han en dag:
    - Vem är jag?

    "Det här är nog DEN roligaste, galnaste och samtidigt djupaste barnbok jag har läst! Illustrationerna är som små konstverk och jag blir glad i hela mig när jag läser den."

    - Lisa Rislöw

    185,00 kr
  56. Lilla Rosa och Långa Leda
    Lilla Rosa och Långa Leda
    Beskrivning
    Berättelsen om Rosa och hennes elaka styvmor.
    50,00 kr
  57. Lilla Storasyster och Jesus
    Lilla Storasyster och Jesus
    Beskrivning
    I boken Lilla Storasyster, som kom ut våren 2015, får vi möta Maja och hennes lilla storasyster Kajsa - en bok som handlar om hur det kan vara att växa upp med ett syskon som har en utvecklingsstörning. Nu är familjen tillbaka och nu handlar det lika mycket om hur det kan vara att växa upp i ett kristet hem, något som också det kan vara främmande och annorlunda för många. Vi får följa Lilla Storasyster... SAGA
    180,00 kr
  58. Lilla Vargens deckarbok
    Lilla Vargens deckarbok
    Beskrivning
    Lilla Vargen visar sig vara en riktigt smart skogsdetektiv och vill inte alls åka hem till Hålan längre. Lillebror Stinkis är däremot inte så smart, han har en alldeles för liten hjärna. Nä, det är tur att han har åkt hem så att Lilla Vargen och Skränis får lösa skogens mysterier i fred. Roligt och fartfyllt för pojkar och flickor från 5 år.
    50,00 kr
  59. Lina guldfiskälvan
    Lina guldfiskälvan
    Beskrivning
    Hurra, Rebecka och Kristin har hittat älvan Linas försvunna guldfisk! Men de elaka svartalferna stjäl den igen. Ska flickorna lyckas få tillbaka guldfisken?
    50,00 kr
  60. Lina, Gulan och kärleken
    Lina, Gulan och kärleken
    Beskrivning
    Äntligen går Linas hetaste önskan i uppfyllelse: att få en hund. Den lilla golden retriever-valpen som får heta Gulan, tuggar på pappas sandaler, bajsar inomhus, och gräver upp trädgården. Men hon är det mest fantastiska som hänt Lina, världens bästa vän. En lycklig och sorglig berättelse om vänskap och kärlek mellan människa och husdjur.
    40,00 kr
  61. Linnea lördagsälvan
    Linnea lördagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  62. Livet med Jesus
    Livet med Jesus
    Beskrivning
    Har Gud en plan för att rädda världen? Att leva livet med Jesus, vad innebär det? Läs om hur Gud älskar sin värld och hur Jesus kom till världen för att ge oss nytt liv. Vi får börja om när det blir fel. Livet med Jesus är en härlig bilderbok om människor och Guds kärlek till världen. Rikt illustrerad med vackra akvareller av Susie Poole.
    • Köp 3 för 72,00 kr/st
    • Köp 10 för 68,00 kr/st
    • Köp 25 för 64,00 kr/st
    • Köp 50 för 60,00 kr/st
  63. Lola gör rubriker
    Lola gör rubriker
    Beskrivning
    En intervju med en fe? Inte något särskilt tycker Lola! I alla fall inte när hon om natten blir den berömda reportern Lo. Ve. Därför ska hon och bästisen Flo också vara på framsidan på den nya skoltidningen. Men de får snabbt erfara att det inte alltid är så lätt att hitta spännande och ovanliga händelser. Det är lite problem med förstaklassarna de ska ta hand om, men inget man kan skriva om på en framsida. Därför beslutar Lola sig för den farliga vattenpistolrånaren som i veckor har spridit skräck och rädsla i hela stan. Men hon måste nog själv fånga honom
    Första boken i serien om Lola har hyllats av otaliga bokbloggare och mixen av skratt och allvar gör att böckerna även roar de vuxna. Lola är en tjej med skinn på näsan som vet vad hon vill och är en bra förebild för Sveriges 9-12 åringar
    50,00 kr
  64. Lömsk längtan
    Lömsk längtan
    Beskrivning
    Det närmar sig jul och alla skyltfönster är pyntade med tomtar och glitter. Pål, Fritz och Nadja längtar till jullovet. Framför allt längtar Pål efter att slippa Solbritt, deras arga extralärare. Pål tycker att hon alltid är arg på honom, oavsett om han gjort fel eller inte. Så när Alex och han råkar i slagsmål under en bandymatch på skolgården är det Pål som får skulden. Men Pål tänker inte ge sig så lätt, särskilt när han får tillfälle att hämnas på Alex. Varken Pål, Fritz eller Nadja kunde tro att detta är början på ett brott som får stora konsekvenser! Och att Pål faktiskt är den som räddar Alex och hans familj från ett hemskt öde. Till sin hjälp har deckartrion vännerna Glader och Trötter två a-lagare som vänt på livet och funnit kärleken!Hemma hos Pål finns mamma. Och hos tant Doris finns pappa som också funnit kärleken, men på nytt. Därför bor Pål och mamma själva i en lägenhet, och i början tyckte Pål att det allt kändes ledsamt och trist i deras nya hem. Men nu trivs Pål och mamma ganska bra på egen hand och de har till och med börja packa upp flyttkartongerna!
    50,00 kr
  65. Lova att jag får
    Lova att jag får
    Beskrivning
    Fjärde boken om Tilda!Klassresan närmar sig och Tilda har ingen som helst lust att följa med. Och så måste hon sälja salamikorv - DJURKÖTT!- hon som älskar djur och dessutom är vegetarian.Men om hon får den där valpen, världens sötaste, då kommer allt bli toppen. Tills det visar sig att den söta valpen kissar överallt och till och med tuggar i sig hennes nya festskor.Lika fnissigt, tr
    65,00 kr
  66. Lovisa lekälvan
    Lovisa lekälvan
    Beskrivning
    Rebecka och Kristin är på utflykt med scouterna. En massa märkliga saker händer i skogen och flickorna har en känsla av att en svartalf är i närheten. Kan det vara han som har tagit Lovisa lekälvans väska?

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  67. Lucky loser
    Lucky loser
    Beskrivning
    Där stod hundkojan färdig. Nu skulle den målas. De öppnade målarburken och doppade sina penslar. Det var då Lucky loser i ren glädje hoppade runt och sedan rakt in i den stora målarburken. Han skällde till och försökte hoppa ur, men välte då burken i snickarboden. Allt gick så fort så ingen fattade vad som hände. Färgen rann ut på golvet och Lucky loser var helt vit och sprang runt i färgen och ruskade...

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 665

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå