View as Tabell Lista

Artiklar 601-692 av 692

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Stella smaragdälvan
    Stella smaragdälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  2. Stenen på vägen
    Stenen på vägen
    Beskrivning
    Ingen i det lilla kungariket vill flytta på en stor sten som hamnat mitt i vägen. Ingen utom en liten pojke, och godhet lönar sig...
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  3. Stina steppälvan
    Stina steppälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  4. Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
    Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
    Beskrivning
    Mobbning är en utbredd form av tortyr som många barn får stå ut med om och om igen. Barn klarar inte av att ta itu med den här sortens problem själva.

    Den här boken tar upp vem som mobbar, vad som händer, varför och allra viktigast, vad man kan göra åt mobbning. Barn får lära sig hur man kan skydda sig själv, stå på sig och när man ska be en vuxen om hjälp.

    Tillsammans kan barn och vuxna utrota mobbningen i våra skolor och i vår omgivning.

    55,00 kr
  5. Stora bildordboken
    Stora bildordboken
    Beskrivning
    Kan du komma på ett annat ord för "stor", "fånig" eller "blank"? Vad är motsatsen till "iskall", "rörlig" eller "modig"? Hitta alla dessa, och över 2 000 andra användbara, smarta och ovanliga ord i denna fantastiska bildordbok! Dessutom finns listor med synonymer, motsatser och tips på hur man beskriver något, samt enkla ordlekar.
    65,00 kr
  6. Stora hurdåboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Stora hurdåboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Beskrivning
    Hur gör man choklad? Och ost? Ballonger? Fönsterglas? Tecknad film? Mer än 200 frågor får svar i "Stora hurdåboken". Boken för dig som vill veta och förstå allt omkring dig.
    100,00 kr
  7. Store Max - världens störste detektiv
    Store Max - världens störste detektiv
    Beskrivning
    Store Max är världens störste detektiv. Det vet alla. Kungen av Pooka Pooka också. Det är därför han ringer till honom. "Kom fort", skriker han i luren. "Någon har stulit Jumbo, min dyrbaraste elefant." Store Max far till slottet direkt, med hjälp av sitt paraply. Men fallet verkar ganska knepigt att lösa - och spåren leder rakt in i djungeln... ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  8. Storebrorsan
    Storebrorsan
    Beskrivning
    Mörten är världens bästa storebror. Han kan allt och är stark. Och en dag händer det som lillebror har längtat efter: Mörten har tid att leka!
    En kritikerrosad berättelse om syskonkärlek av mångfaldigt prisbelönte Ulf Stark. Boken ingår i serien Lätt att läsa - böcker anpassade för nybörjarläsaren.
    50,00 kr
  9. Storebrorsan - Lätt och läsa
    Storebrorsan - Lätt och läsa
    Beskrivning
    Mörten är världens bästa storebror. Han kan allt och är stark. Och en dag händer det som lillebror har längtat efter: Mörten har tid att leka!Boken ingår i bokrean 2003.
    50,00 kr
  10. Stranden : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Stranden : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Beskrivning
    Bli en upptäckare och läs om allt du kan hitta på stranden! Den här boken är perfekt för barn som gärna vill utforska världens alla stränder. Läs om hällkar, snäckor, tidvatten och koraller - här finns allt du behöver veta om stranden och varelserna som lever vid dem. Med roliga aktiviteter och mängder av spännande fakta är Stranden ett måste för alla nyfikna barn.
    65,00 kr
  11. Sune och mamma Mysko
    Sune och mamma Mysko
    Beskrivning
    Sune stannar hellre hemma med mamma än åker till fjällen med resten av familjen. Han har ingen lust att frysa och bli uppäten av mygg. Men allt det där mysiga som Sune har trott att han och mamma skulle göra blir liksom inte av. Mamma vill hellre gå och shoppa än åka vattenrutschkana. Hon är faktiskt lite konstig ibland. Fast när hon helt överraskande visar sig vara en tuff gokartförare blir ju Sune rätt nöjd ... Ja, Sunes mamma är faktiskt coolare än alla polare
    65,00 kr
  12. Sune och syster vampyr
    Sune och syster vampyr
    Beskrivning
    Det finns en sak som är lite jobbig med Sunes lillasyster Isabelle: Hon gillar att tugga på folk. Ibland kan det vara bra. Som när någon elak typ vill bråka med Sune. Då kan Isabelle bita elakingen i fingret. Men Isabelle ser tyvärr inte skillnad på styggingar och snyggingar. Hon biter på allt.Sune förstår att han måste göra något åt sin lillasysters ovana.
    65,00 kr
  13. Svea snösvansälvan
    Svea snösvansälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  14. Svenska fåglar pysselbok : med klistermärken
    Svenska fåglar pysselbok : med klistermärken
    Beskrivning
    Upptäck några av våra vanligaste fåglar på ett nytt fängslande sätt! Med massor av roligt pyssel och klistermärken får du möta och lära känna ett urval av Sveriges fågelarter tillsammans med naturexperten Martin Emtenäs. Allt rikt illustrerat i Pokémoninspirerat manér av Jonas Källberg.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  15. Tågmysteriet
    Tågmysteriet
    Beskrivning

    Allt är lugnt på tåget där polismästaren sitter och vaktar en säck sedlar. För lugnt - så polisen slumrar till! Och vips är pengarna borta. Vilken tur att listiga Lasse och Maja är med på samma tåg!
    Sjunde, fristående delen i Martin Widmarks och Helena Willis kritikerrosade serie lättlästa pusseldeckare.

    65,00 kr
  16. Tävlingsdax
    Tävlingsdax
    Beskrivning
    Flisan, Sophie och Kevin förbereder sig och hästarna för hopptävlingen på ridskolan. Flisan hoppar gärna med Tarzan tills hon en dag trillar av. Då blir allting annorlunda och hon är lika rädd som Siri som aldrig vågar rida.
    Hur ska hon nu kunna vara med i tävlingen.Och ännu värre blir det när Ninni och Rebecka dyker upp i stallet. Flisan ser tydligt på Siri att hon är orolig för att Flisan ska överge henne och minnen från hur det kändes när Ninni övergav henne och blev bästis med Rebecka istället flyter upp till ytan.Varför kan de inte vara kompisar alla fyra? Eller kan de det?
    • Köp 3 för 94,50 kr/st
    • Köp 10 för 89,25 kr/st
  17. Tiggarskorna
    Tiggarskorna
    Beskrivning
    Har du någon gång velat befinna dig i någon annans skor och se hur deras liv är? Tänk om det kunde hända på riktigt! En dag är Lukas, som är åtta år och bor med sin familj i Egoköping, med om något mycket märkligt. Utanför en butik sitter en tiggare och Lukas vill gärna ge honom något, men mamma vill inte. På kvällen smyger han tillbaka, men tiggaren är inte längre där. Däremot står ett par trasiga och smutsiga skor kvar på marken intill bänken där tiggaren satt. Och det är nu det besynnerliga, underbara och riktigt mystiska börjar ... Tiggarskorna handlar om ett högst aktuellt och viktigt tema ? att hjälpa andra och att kunna ställa sig i någon annans skor! Tänk om det var jag som satt där vid ICA-butiken och tiggde? Det här är en bok att samtala kring och kanske en bok som kan beröra både gammal som ung med ett vitkigt budskap om medkänsla och kärlek, om att se varandra och uppskatta varandra. Kanske också ett sätt att prata om något vi möter nästan varje dag, men som är oerhört viktigt.

    Maria Karström har fyra barn och bor i Västerbotten. Som skribent har Maria tidigare synts bland annat som krönikör i tidningen Världen idag. Tidigare har hon gett ut böckerna i serien Nytt liv: Ur askan växer nya skott och I skuggan av det fördolda. Tiggarskorna är hennes första barnbok.

    100,00 kr
  18. Tilda tårtälvan
    Tilda tårtälvan
    Beskrivning
    Kristin fyller år och ska ha kalas. Men hon hade inte har räknat med att både Tilda tårtälvan och en svartalf skulle komma på besök!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  19. Tina tisdagsälvan
    Tina tisdagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  20. Tindra, molnälvan
    Tindra, molnälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Hela Väderbyn verkar vara på dåligt humör. Rebecka och Kristin upptäcker små grå moln som svävar över allas huvuden. Kan det ha någonting att göra med molnälvan Tindras stulna fjäder?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  21. Tora trumälvan
    Tora trumälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  22. Tova torsdagsälvan
    Tova torsdagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  23. Trassliga treor
    Trassliga treor
    Beskrivning

    Idag ska alla skriva treor. De tar fram stora papper och vattenfärg. Ibland blir treorna åt fel håll. Omar gör gröna treor. Men det blir inga treor, det blir maskar istället!
    Helena Bross böcker tillhör numera klassikerna inom börja-läsa-genren. Populära "Solgatan 1" är en serie mycket lättlästa böcker i versaler om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Tillsammans med Kadri Ilves charmiga illustrationer skapas här vardagsdramatik när den är som allra bäst.

    50,00 kr
  24. Tsatsiki och Morsan
    Tsatsiki och Morsan
    Beskrivning
    Tsatsiki har aldrig träffat sin pappa Bläckfiskaren som bor i Grekland. Men det gör inget, för han har ju Morsan. Och när Tsatsiki börjar skolan får han världens bästa kompis, blir kär och går upp med Mårten Pissråtta.

    Många korta kapitel med mycket humor och en gnutta allvar om Tsatsiki och hans ovanliga morsa.

    Tsatsiki och Morsan utkom 1995, och både läsarna och kritikerna gillade dem.

    Ann Engqvist skrev att Moni Nilsson-Brännström "har lyckats skriva en bok för lågstadiebarn som har ett rasande högt tempo och är full av humor men på inget vis ytlig eller glättig… Detta är en mycket bra bok – läs den!" (Arbetet).


    Moni Nilsson-Brännström är född 1955. Hon debuterade 1984 och återkom med besked med Tsatsiki och Morsan. Den blev en av de nya barnböcker som verkligen uppmärksammades, både av läsare och recensenter. Den är även såld till förlag i Tyskland, Danmark och Norge.
    50,00 kr
  25. Tuva topasälvan
    Tuva topasälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  26. Uppståndelse bland fåren
    Uppståndelse bland fåren
    Beskrivning
    UPPSTÅNDELSE BLAND FÅREN
    är en fri fortsättning på berättelsernaom Figge – fåret med de svarta öronen - från böckerna "Herden och de 100 fåren", "Kalabaliken i Betlehem" och "Herdepsalmen".
    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
    • Köp 25 för 112,00 kr/st
  27. Vad händer när någon dör? En bok för barn om döden och begravningar
    Vad händer när någon dör? En bok för barn om döden och begravningar
    Beskrivning
    Kan du minnas den första gången du var på en begravning? Liknande frågor och funderingar som du hade då kommer med största sannolikhet att dyka upp i huvudet på barnen i ditt liv första gången de konfronteras med döden och begravningar.Vad händer när någon dör? är tänkt att fungera som en hjälp i denna komplicerade och svåra stund. Genom att skingra det mystiska kring döden och begravningar hjälper denna trevligt illustrerade bok vuxna att förklara för barnen hur vi genom glädje och sorg minns vår älskade anhörige eller vän. Vuxna kan lära sig mycket av att lära ut. Så ta tillvara på ögonblicket och väx tillsammans med ditt barn.Vad händer när någon dör?En bok för barn om dödenoch begravningarAv Michaelene Mundy Illustrationer av R.W.Alley
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  28. Väderhemligheten
    Väderhemligheten
    Beskrivning
    Har vädret fått solsting?

    Efter en lång vinter är det äntligen dags för vår och solsken i Lilla Vargudden. Ja, solen lyser nästan lite överdrivet mycket. Luna tycker mest att det är skönt att kunna fylla på sin superkraft nu när alla moln är borta och månen tittar fram igen. Men hon kan inte låta bli att påverkas av vädergurun Axels oro. Håller solen på att bli galen? Samtidigt planeras öppningen av en semesteranläggning med solgaranti 365 dagar om året. Och när mystiska ljusstrålar börjar dyka upp i himlen om nätterna anar Luna ugglor i mossen. Tillsammans med Ben bestämmer hon sig för att undersöka stadens underliga väder.

    LUNA OCH SUPERKRAFTEN: VÄDERHEMLIGHETEN är den fjärde boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildrar den aktuella ämnen, som rätten att få vara annorlunda. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

    SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

    LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritikerrosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.

    125,00 kr
  29. Välkända bibelberättelser
    Välkända bibelberättelser
    Beskrivning
    Denna bok med sina vackra illustrationer och lättlästa texter passar bra vid många tillfällen, och det är säkert en bok som kommer att plockas fram lite då och då.
    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  30. Vänner
    Vänner
    75,00 kr
  31. Vänner för livet
    Vänner för livet
    Beskrivning
    Elektra är en alldeles speciell sjöjungfru istället för stjärtfena har hon två ben. Och hon är ständigt på jakt efter nya äventyr. Hon vill mycket hellre utforska det spännande havet istället för att plaska med de andra sjöjungfrubarnen i den trygga lagunen där de bor. Men ute på djupet lurar många faror ... Linda Chapmans böcker är översatta till många språk och har sålt i mer än 1,3 miljoner exemplar bara i England.
    50,00 kr
  32. Var är Ludde?
    Var är Ludde?
    Beskrivning
    Anna har flyttat och börjat i en ny skola. Det är både nervöst och pirrigt. Hon saknar bästisen Jess och alla sina andra kompisar. Vilken tur att hon har sin hund Ludde! Han brukar alltid kunna trösta henne.
    Men redan efter några dagar på det nya stället händer något hemskt. Ludde blir skrämd av åskan och rymmer hemifrån. Hur ska han kunna hitta hem igen när han inte känner igen sig?
    Anna är förtvivlad. Men hjälpen finns på närmare håll än hon anar.
    50,00 kr
  33. Var inte rädd
    Var inte rädd
    Beskrivning
    Det är flera år sedan Tistella tog koftan från flickan på Ledsamhetens ö. Men minnet finns kvar, det är som ett surr inuti henne. Koftan har hon också kvar, den ligger gömd innanför skorna längst in i hennes garderob. En dag står Tistella inte ut med surret längre. Hon måste ge sig iväg tillbaka till Sagans värld och försöka ställa allt tillrätta.I Sagans värld får Tistella möta många märkliga varelser: Musfågeln Flyga Högt, de buttra Pessimisterna, molntroll och hösttroll och inte minst de oberäkneliga och farliga minidrakarna. Hon får vara med om många äventyr. Ofta är hon rädd. Ändå fortsätter hon framåt. Under resans lopp blir två frågor viktiga för Tistella: Finns kungen? Och om han finns, kan han då tycka om någon som har så svårt att vara snäll?
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  34. Varför firar vi påsk, mormor?
    Varför firar vi påsk, mormor?
    Beskrivning
    Det är påskafton och Elsa och Erik är barnvaktade av mormor och morfar. Det har varit världens roligaste dag, men nu är det dags att sova och Erik frågar lite sömnigt: – Men mormor, varför firar vi påsk egentligen?

    Det blir början på ett speciellt samtal om varför vi firar påsk. De pratar om de första människorna, om Jesus och ormar, för att inte tala om ormserum och vad som egentligen hände i den underbara trädgården. Och om att vara bästa kompis med Gud och att vara allergisk. Dessutom kan man ju ärligt fråga sig vad antikkoppar har med Jesus att göra?

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  35. Världens bästa riddare
    Världens bästa riddare
    Beskrivning

    I den tredje fristående boken om Riddarskolan ska det bli fest i borgen. Alla riddarna ska tävla om vem som är världens bästa. När Fiona och Egon ska hjälpa till med förberedelserna upptäcker de att någon sågat i riddarnas lansar...
    Spänning, dramatik och humor i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö, för alla som precis har börjat läsa själva.

    50,00 kr
  36. Världens bästa tapir
    Världens bästa tapir
    Beskrivning
    Charmigt för bokslukaråldern om vänskap, mod och vad som betyder mest i livet. Den fjärde och sista delen i den populära serien om vännerna Mango & Bambang.
    160,00 kr
  37. Värsta djuren!
    Värsta djuren!
    Beskrivning
    Lär känna djurvärldens vildaste, knäppaste och gulligaste varelser! Från den saxofonspelande valrossen till den djuphavsdykande hunden och den basketlirande papegojan Möt fantastiska djur och läs om deras talanger, hobbys och förbluffande bragder. I varje kapitel har vi valt ut en särskilt spektakulär varelse som är så enastående att de fått stjärnstatus. Dessutom finns massor med fakta och häftiga bilder. Från det underbart bisarra till djurhjältar och rekordhållare det här verkligen en speciell samling enastående djur!
    150,00 kr
  38. Vem bus-ringer?
    Vem bus-ringer?
    Beskrivning
    Alma vill så gärna ha en egen mobiltelefon. Vilken tur att hennes kusin har en gammal som hon inte använder. Ingen vet att Alma har en egen telefon - så mycket roligt bus hon kan hitta på nu! Men nästa dag i skolan är det inte lika roligt. Lisa har blivit av med sin mobil och Leon och Malte tror att Alma har tagit den. Hur ska hon få klasskompisarna att förstå att hon inte är en tjuv? Åh, vad Alma är glad att hon har en så smart bästa kompis som Egon.Carin Wirsén är fena på att skapa spännande dilemman i vardagen och Karin Holmströms underbart färgglada bilder är fyllda med roliga detaljer. Boken ingår i Rabén & Sjögrens lättläst-serie med roliga och spännande böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxlande pratbubblor och versal text skapar roliga böcker som verkligen lockar till läsning!
    50,00 kr
  39. Vem stal blåbärspajen?
    Vem stal blåbärspajen?
    Beskrivning
    Slugis tycker själv att han är en mästare på att hålla ögonen öppna och leta rätt på saker. Särskilt stulna. Därför har han startat klubben Hemliga Ögat med kompisarna Knubben och Smalis. Lillebror Tjalle får också vara med. Men när granntanten fru Lund kommer ångande och upprört frågar vem som har stoppat i sig hennes nybakade blåbärspaj, sätts privatdetektiverna på hårda prov. ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  40. Vem stal min katt?
    Vem stal min katt?
    Beskrivning
    Tjalle älskar sin katt Mildred, trots att storebror Slugis och de andra killarna i Hemliga Ögat bara tycker att hon är knasig och bråkig. En dag är hon försvunnen! Tjalle blir förtvivlad. Brorsan och deckarkompisarna lovar att hjälpa honom att få fatt på katten, annars är de ju inte mycket till detektiver. ''Vem stal min katt?'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  41. Vendela, vindälvan
    Vendela, vindälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Det blåser ordentligt i Väderbyn, och vindälvan Vendela kan inte hjälpa till eftersom någon har tagit hennes magiska fjäder. Ska Rebecka och Kristin lyckas hitta fjädern och få ordning på vädret lagom till den stora sommarfesten?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  42. Vi vill ha disko
    Vi vill ha disko
    Beskrivning
    Klass 1b ska äntligen ha disko! Det ska bli jättekul men hur gör man egentligen när man dansar, och vad har man på sig? Här behövs träning! Följ med succéklassen på fest och läs om när Frank kanske vågar dansa med Alice.
    En underhållande bok för alla som precis har börjat läsa själva. De tidigare böckerna i serien "Klass 1b" har blivit mycket populära.
    50,00 kr
  43. Vicky hundvalpsälvan
    Vicky hundvalpsälvan
    Beskrivning
    Hur ska Kristin och Rebecka kunna hitta älvan Vickys magiska hundvalp? Kanske kan en vanlig valp hjälpa till? Men de elaka svartalferna vill också få tag i valparna
    50,00 kr
  44. Vilda äventyrsälvan
    Vilda äventyrsälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju prinsessälvor!I det Gyllene slottet, där Rebecka och Kristin tillbringar vårlovet, finns många skrymslen och vrår. Det sägs också att det spökar. Är det kanske spöken som rör sig i det stora tornet? Rebecka och Kristin måste lösa mysteriet och dessutom få tillbaka Vilda äventyrsälvans diadem. Annars kommer ingen någonsin känna äventyrslusta igen.
    50,00 kr
  45. Vilse i mörka skogen
    Vilse i mörka skogen
    Beskrivning
    Lätt som en plätt, tänker Urban när han ska hämta drakörten. Men när han blir ensam kvar i skogen känns det inte så kul längre. Och var är han, plötsligt vet han inte längre .
    "Riddarskolan" är en serie lättlästa böcker med fartfyllda och tuffa illustrationer, för tjejer och killar som precis har börjat läsa själva. Urban går vilse är den tionde helt fristående delen i serien.

    75,00 kr
  46. Vilse i skogen
    Vilse i skogen
    Beskrivning
    En vardagsnära, varm bok med hög igenkänningsfaktor om om tillvaron i skolan, när man har börjat första klass.
    Roligt och färgstarkt illustrerad med fartfyllda och söt-tuffa bilder av Christel Rönns. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva.
    Sjätte fristående boken i den nyproducerade serien lättlästa böcker om Klass 1 b.
    50,00 kr
  47. Viola den violetta älvan
    Viola den violetta älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Viola, den violetta älvan, har fastnat och kan inte röra sig. Rebecka och Kristin hittar henne men vet inte hur de ska kunna hjälpa. Kan en pensel vara till någon nytta?

    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  48. Visa respekt : en bok för barn om att bry sig om
    Visa respekt : en bok för barn om att bry sig om
    Beskrivning
    Låt den här boken få förmedla att vår värld, och alla i världen, förtjänar att få respekt.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  49. Visst får du gråta : en bok för barn som sörjer
    Visst får du gråta : en bok för barn som sörjer
    Beskrivning
    Visst får du gråta ger barn i alla åldrar (och dem som älskar och bryr sig om dem) en tröstande, realistisk syn på sorg full av positiv, livsbejakande hjälp att hantera en förlust av en vän.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  50. Visst får du vara arg : en bok för barn om ilska
    Visst får du vara arg : en bok för barn om ilska
    Beskrivning
    Visst får du vara arg är en bok som varje förälder, lärare och ansvarskännande vuxen kommer att uppskatta. Den erbjuder barn en positiv och ärlig syn på ilska och hur den skall hanteras.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  51. Vitnos hittar Agatons krona
    Vitnos hittar Agatons krona
    Beskrivning
    Finns det en tjuv i skogen?Lättlästa och gulliga böcker om gotlandsrusset Vitnos och hans vänner.Det är så sorgligt, så sorgligt, grät Brunöga och tårarna trillade utför hennes lilla nos. Ni förstår Agaton Älg har blivit av med sin stora hornkrona. Någon Brunöga snyftade alldeles utom sej NÅGON HÄR I SKOGEN HAR STULIT DEN FRÅN HONOM!Har någon verkligen stulit Agaton Älgs stora, vackra hornkrona? Den som han är så stolt över. Vitnos vågar inte ens tänka på hur Agaton ser ut utan sin krona. Kan den ståtlige älgen verkligen fortsätta att vara kung i skogen utan den?
    50,00 kr
  52. Vitnos lär sig hoppa
    Vitnos lär sig hoppa
    Beskrivning
    - Vill du att jag ska lära dig hoppa eller inte? sa Gordon Gräshoppa. Bestäm dig fort. För jag har inte tid att tramsa med dumma små föl.
    Dumma små föl skulle det vara jag det?
    - Jag vill, sa jag snabbt. Men då får ingen se på.
    50,00 kr
  53. Vitnos litar på Gullan Groda
    Vitnos litar på Gullan Groda
    Beskrivning
    Jag heter Greta Groda men kallas bara för Gullan av mina vänner. Har du något emot att jag följer med dej, så slipper du känna dig så ensam. Jag är inte så duktig på att slåss, men ganska bra på att tänka.Vitnos har gått till Lojsta-skogen för att hälsa på sin mamma, utan att Pia vet om det. Då kommer Skatan Skratt flygandes och berättar att Pia sitter och gråter efter honom. Vitnos vill genast gå hem igen. Det är bara det att Gudmund Gumse nog har vaknat nu och går och betar utanför grinden Men då dyker Gullan Groda upp och hjälper honom!
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
  54. Vitnos tröstar Micke Metmask
    Vitnos tröstar Micke Metmask
    Beskrivning
    Maja Metmask är försvunnenLättlästa och gulliga böcker om gotlandsrusset Vitnos och hans vänner.Micke Metmask är förtvivlad. Hans älskade fästmö Maja är försvunnen. Hokus pokus, bara borta. Micke är rädd för att Maja har blivit uppäten av någon som inte kan skilja på en vanlig fet metmask och en blivande brud.Har någon verkligen ätit upp Maja, två dagar före hennes bröllop? Eller har hon blivit bortrövad av det elaka spöket Snorre Slurk? Vitnos lovar Micke Metmask att leta efter Maja, och får till slut med sig alla djuren i skogen. Maja måste räddas!
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
  55. VLMF - vad lever man för
    VLMF - vad lever man för
    Beskrivning
    När elefanten Ellen dör har Farbrornallen svårt att dölja sin förtjusning. Begravningar är nämligen det bästa han vet. Bisamråttan blir också glad. Ryska begravningar brukar vara festliga tillställningar med kosacker och balalajkamusik. Nu får Barnhans och hans vänner mycket att stå i. Spade, blommor, krans, vilka som ska bjudas ? allt måste ordnas på bästa sätt. Sista delen i den hjärtevärmande berättelsen om vännerna i föreningen VLMF.
    145,00 kr
  56. YOUCAT Kids
    YOUCAT Kids
    Beskrivning
    En katekes för barn (8-11 år) i den populära YOUCAT-serien. YOUCAT Kids är en introduktion till katolsk tro som är både inspirerande och lätt att förstå. Roliga illustrationer uppmuntrar barnen att ställa frågor och upptäcka mer om Gud och alltings början, Jesus, sakramenten, tio Guds bud, bön och mycket mer.

    Dessutom innehåller boken fördjupande information för föräldrar och kateketer på varje uppslag YOUCAT Kids har testats under flera år av barngrupper i flera länder och har blivit godkänd av Troskongregationen. Förordet är skrivet av påven Franciskus.

    • Köp 3 för 184,50 kr/st
    • Köp 10 för 174,25 kr/st
    • Köp 25 för 164,00 kr/st
  57. Zoomysteriet
    Zoomysteriet
    Beskrivning
    Djuren i zoo-affären mår inte bra - Lasse och Maja inser att det är dags att spana på djuraffären!
        Lasse och Maja, som här står inför sitt tolfte fall, är barnens favoriter. Böckerna har vunnit priser och översatts till ett flertal språk.
        Lasse och Maja dyker även upp i andra medier: som julkalender på SVT 2006 och som ljudböcker på Gammafon.
    65,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 601-692 av 692

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå