View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 1580

per sida
Fallande ordning
  1. Bara den som vandrar nära marken
    Bara den som vandrar nära marken
    Beskrivning
    Läs eller sjung med i barnens favoritsång!

    Bara den som vandrar nära marken kombinerar underbara illustrationer med texten i den älskade barnsången.

    Den här sjunga-med-boken kommer vara till stor glädje för både dig och de barn som du sjunger tillsammans med.

    I slutet av boken finns noter med ackord och melodistämma.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  2. Barbapapa Frisyren
    Barbapapa Frisyren
    Beskrivning
    Barbaflink uppfinner en maskin som ska borsta Barbasköns långa päls blank och fin. Det börjar regna...
    100,00 kr
  3. Barbapapas skola
    Barbapapas skola
    Beskrivning
    BARBAPAPAS SKOLAav Annette Tison & Talus TaylorBarbafamiljen har många vänner, både stora och små. När några av dem ska börja skolan bestämmer sig hela Barbafamiljen för att följa med. I skolan är det full rulle och massor av busiga barn. Så busiga att läraren till sist inte står ut med dem. Vad ska nu hända? Man kan ju inte ha en skola utan lärare! Barbapapa får en idé han ska själv öppna en skola som ska vara helt annorlunda än den gamla.
    75,00 kr
  4. Barbie : älvornas hemlighet
    Barbie : älvornas hemlighet
    Beskrivning
    Älvprinsessan Graciella har blivit kär och galen. Hon tar Ken till fånga och Barbie måste ta hjälp av sin kompis Rakel för att rädda honom. De får också hjälp av några mycket speciella väninnor... Nu måste de rädda Ken innan den galna Graciella gifter sig med honom. Då blir han kvar i älvriket för alltid.

    En sagobok i formatet 217x270 mm med vadderade pärmar.
    65,00 kr
  5. Barbie : Barbie och de rosa balettskorna
    Barbie : Barbie och de rosa balettskorna
    Beskrivning
    Ballerinan Crystal och hennes bästa kompis Hayley hittar ett par vackra rosa balettskor i kostymförrådet, men när Crystal snör på sig skorna transporteras de båda till en magisk värld där balletens sagor blir verkliga.

    Barbie och de rosa balettskorna är den senast lanserade filmen och Barbiekollektionen.
    75,00 kr
  6. Barbie min målarbok med klistermärken
    Barbie min målarbok med klistermärken
    Beskrivning
    Pyssla, rita och klistra Barbie, hennes kompisar, bilar och hundar för att nämna några motiv.
    65,00 kr
  7. Barn i en stad vid havet : Göteborgs 400-åriga historia
    Barn i en stad vid havet : Göteborgs 400-åriga historia
    Beskrivning
    Följ med på en hisnande resa genom fyra sekler i staden vid havet!

    Utifrån åtta små göteborgares upplevelser, från Gretchen 1621 fram till Glenn 2021, får vi uppleva sorg och glädje, fest och vardag, dramatik och kalabalik ... och lära oss mer om det som format staden under fyrahundra år.

    En bok att läsa själv, eller tillsammans, för alla mellan fem och hundrafem vars hjärtan klappar för Göteborg.

    Gustav II Adolf, Skansen Lejonet, Lasse i Gatan, Ostindiska kompaniet, Malmska valen, Evert Taube, Kopparmärra, Beda Hallberg, Poseidon, Liseberg, Volvo, Ingemar Johansson, Gothia Cup - allt och alla passerar de revy i denna saliga blandning av saga och sanning.

    Kersti Westin har levt hela sitt liv i böckernas värld - som bokhandlare, skolbibliotekarie, bokrecensent mm. Hon har även erhållit Gulliverpriset för sitt idoga arbete med att informera om barnlitteratur och för sin förmåga att väcka läslust hos barn och ungdomar.

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  8. Barnen i Fatima
    Barnen i Fatima
    Beskrivning
    Berättelsen om de tre barnen från Portugal som fick möta Jungfru Maria och ta emot en hemlighet från henne.
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  9. Barnens bästa bibel : dopet
    Barnens bästa bibel : dopet
    Beskrivning
    Vad är egentligen dopet? Det här häftet beskriver varför många väljer att döpa sina barn, eller sig själva, i kyrkan idag. Den kristna kyrkans dopritual började när Jesus lät döpa sig i floden Jordan. Den berättelsen, och de klassiska berättelserna om Jesus och barnen och Det förlorade fåret, får du också läsa i den här boken.

    Texterna är hämtade ur Barnens bästa bibel, av Sören Dalevi och Marcus Gunnar-Pettersson.

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
  10. Barnens bönbok
    Barnens bönbok
    Beskrivning
    Barnens bönbok innehåller böner med ett modernt tilltal och med angelägna ämnen för små barn. Eftersom boken vänder sig till barn från 4 år och uppåt är det viktigt att bönerna kan högläsas tillsammans med barnet.
    100,00 kr
  11. Barnens lättlästa bibel
    Barnens lättlästa bibel
    Beskrivning
    Träna på att läsa och lär känna Bibeln!

    Barnens lättlästa Bibel använder enkla ord för att berätta Bibelns tidlösa berättelser. På det viset kan barnen träna på att läsa och samtidigt lära känna Bibeln. Texterna finns i tre olika textlängder så att alla kan hitta berättelser som passar sin nivå av läskunskap.

    Berättelserna är nedkortade för att bli lättare att läsa, men ger ändå en utmärkt överblick av Bibelns budskap.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  12. Barnens resebok
    Barnens resebok
    Beskrivning
    En charmig och rolig bok om att resa ur barnens eget perspektiv!

    Följ med ut i världen och upptäck nya saker, coola fiskar och konstig mat. I Barnens resebok är det barnen själva som får guida dig till sina favoritplatser i världen!

    Barnens resebok innehåller 12 resemål med olika inriktning. Här finns båtluff i Grekland, vandring i Alperna och julfirande med barfotatomte i Thailand. Charmiga illustrationer blandas med barnens egna semesterfoton på ett lekfullt sätt.

    Dessutom får du reda på varför du behöver ett pass, du får tips på hur man packar bäst och hur man bäst fördriver en lång resa.

    Barnens resebok är en inspirerande och rolig bok om att resa, från barnens eget sätt att se på saker. I boken får du lära dig en massa saker som du aldrig hade tänkt på annars, drömma dig bort och längta till din egen resa Och längst bak i boken kan du fylla i dina egna resemål!

    Barnens resebok är fulla av barnens egna tips för resan och upplevelser av olika resemål. Barnens historier och guider till världens alla hörn är sammanställda av Cicci Hallström, journalist med erfarenhet från nyhetsarbete och en rad TV- och radioproduktioner.
    Fredrika Ottosson är illustratör och formgivare, verksam i Jönköping. Fredrika älskar de små detaljerna som gör det lilla extra och har en förkärlek för färgglada retromönster. Man kan inte annat än bli glad av Fredrikas illustrationer!

    • Köp 3 för 85,00 kr/st
  13. Bärtil och tvärtomdagen
    Bärtil och tvärtomdagen
    Beskrivning
    När fåret Bärtil och Isa Gris firar en tvärtom-dag tillsammans är ingenting sig likt på Bärtils äng. Allt är ju precis tvärtom, till och med Rune Bergs dikter
    215,00 kr
  14. Bävern Ottar och hans vänner - sommar
    Bävern Ottar och hans vänner - sommar
    Beskrivning
    Mitt i den norrländska skogen nära ån, bor bävern Ottar. Där trivs han med sina vänner älgen Egon och fjällämmeln Lennart. En dag när Ottar nästan har byggt färdigt sin damm av pinnar, grenar och stockar, händer det som inte får hända. I ån kommer det en stor stock flytande rakt mot Ottars damm. Vännerna blir förskräckta! Kommer dammen att gå sönder? Är det någon som vill förstöra dammen och i så fall varför?

    I den här boken får vi följa Bävern Ottar och hans vänner när de får lära sig om avundsjuka, förlåtelse och äkta vänskap. Men det blir också en hel del äventyr, uppdrag och mycket spänning förstås.

    Under hela sitt liv har Monica arbetat med utbildning, film och media. Det var när hon jobbade på SVT, Umeå som visionen om bävern Ottar föddes. Monica vill med boken spegla den fantastiska naturen och fjällvärlden i Norrlands inland där hon själv har bott i större delen av sitt liv. Bävern Ottar är uppkallad efter Monicas farfar som lärde henne mycket om naturen och djurlivet.

    Bland vackra illustrationer, lärorika texter och underbar natur tar Monica med oss på en fantastisk resa. Boken är en del i en serie.

    Passar åldrarna 3-8 år | 76 sidor / hardcover

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  15. Bella kaninälvan
    Bella kaninälvan
    Beskrivning
    Den magiska kaninen Dis hittar inte hem, och kung Bores elaka svartalfer jagar henne. Ska Rebecka och Kristin kunna hjälpa Dis och hennes matte Bella?
    50,00 kr
  16. Benjamin och morfar åker till havet
    Benjamin och morfar åker till havet
    Beskrivning
    – Hur stor är Gud? undrar Benjamin. Är han större än den där granen?
    – Ja, han är mycket större! Han är större än allting annat.
    – Är han större än det största hus som finns? – Ja, han håller hela världen i sin hand. Han är så stor att han kan lyfta ett hus med sitt lillfinger.
    – Men tänk om Gud tappar huset och det trillar på hans lilltå!
    – Då blir nog tån alldeles blå, säger morfar och skrattar. Men Gud tappar ingenting. Du kan lita på honom. Precis som du höll sjöstjärnan i handen förut, så håller Gud dig i sin hand.
    Benjamin och morfar ska åka på utflykt tillsammans. De åker till havet för där finns så mycket spännande att titta på och det är så härligt att bada. Den här dagen ser de en jätteloka, brännmaneter och mycket annat. De fiskar krabbor och pratar om vulkaner och stjärnor och vem som skapat allt.

    Det här är bilderboken för det vetgiriga barnen som både vill lära sig något om naturen och om Gud

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  17. Beppe & Farfar
    Beppe & Farfar
    Beskrivning
    Andra boken om Beppe

    Beppes mamma ska resa bort och Beppe ska få vara hos farfar över helgen. Beppe älskar att vara med sin farfar, men plötsligt börjar Beppe tänka på det där hemska Tänk om mamma inte kommer tillbaka? Att det blir precis som med pappa?

    Farfar förstår precis vad Beppe tänker. Tillsammans minns de både pappa och farmor, som numera tittar på dem från stjärnorna. Och med hjälp av bästa kompisarna Isabel och Joel, lyckas farfar ge Beppe en helg han aldrig ska glömma.

    Beppe & Farfar är en varm bok om vänskap, saknad och rädslan att förlora någon man tycker väldigt mycket om. Boken är rikt illustrerad av Johanna Arpiainen och en fin högläsningsbok att läsa tillsammans, men också en lättläst kapitelbok för den som nyss lärt sig läsa själv.

    160,00 kr
  18. Beppe & Isabel
    Beppe & Isabel
    Beskrivning
    Fin högläsningsbok om vänskap och om att sakna någon Isabel är Beppes absolut bästa vän. Ingen är som hon. Hon är den som kan göra allra längst sladdmärken med cykeln i gruset, och hon är den modigaste och gladaste Beppe vet. Med Isabel blir Beppe själv också modigare och gladare. Och när han är med Isabel behöver han inte tänka på att pappa har flyttat till stjärnorna.

    Men så flyttar den där nya killen in i lägenheten bredvid och förstör precis allt ...

    Beppe & Isabel är en varm bok om rädslan att förlora någon man tycker väldigt mycket om. Boken är rikt illustrerad av Johanna Arpiainen och en fin högläsningsbok att läsa tillsammans, men också en lättläst kapitelbok för den som nyss lärt sig läsa själv.

    160,00 kr
  19. Berätta en saga. Sagoboken för de minsta
    Berätta en saga. Sagoboken för de minsta
    Beskrivning
    Barnens första sagor!Boken innehåller mer eller mindre kända sagor som många av oss känner igen. Allt från Peter och vargen till Walt Disneys Tre små grisar.
    85,00 kr
  20. Berättelsen om Adam och Eva
    Berättelsen om Adam och Eva
    Beskrivning
    Kort bibelberättelse
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  21. Berättelsen om de två byggarna
    Berättelsen om de två byggarna
    Beskrivning
    Hugo är långsam men noggrann. Fritz har bråttom och slarvar. När de ska bygga sina hus förstår de den verkliga innebörden av vishet och att göra ett ordentligt jobb.
    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  22. Berättelsen om Jesus Klistermärkesbok
    Berättelsen om Jesus Klistermärkesbok
    Beskrivning
    Bibelberättelse för barn. Boken innehåller 5 utvikbara scener och 60 flyttbara klistermärken. Inte lämplig för barn under 3 år.
    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
    • Köp 25 för 48,00 kr/st
    • Köp 50 för 45,00 kr/st
    • Köp 100 för 42,00 kr/st
  23. Berättelsen om julen
    Berättelsen om julen
    Beskrivning
    När Maria och Josef kommer fram till Betlehem är det redan mörkt. Vart ska de sova? Det är fullt överallt. Vilken tur att det finns plats hos djuren i stallet. En fin pysselbok om den första julen fylld med knep-och-knåp och klistermärken. Färglägg, Finn-fem-fel, Lär dig nya ord
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
    • Köp 25 för 68,00 kr/st
  24. Berättelsen om Lasaros
    Berättelsen om Lasaros
    Beskrivning
    Berättelsen om när Jesus uppväcker Lasaros från de döda.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  25. Berättelsen om Påsken
    Berättelsen om Påsken
    Beskrivning
    Begagnad
    65,00 kr
  26. Berättelsen om Snöflinga
    Berättelsen om Snöflinga
    Beskrivning
    Här finns berättelsen om det förlorade fåret och den gode herden som letar tills han finner det.
    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  27. Berättelser från Bibeln
    Berättelser från Bibeln
    Beskrivning
    Tjugo av Bibelns favoritberättelser återges här med både humor och allvar. Varje berättelse tar bara ungefär fem minuter att läsa.
    Boken är återberättad av Lois Rock och illustrerad av Richard Johnsson.För barn mellan 3-9 år
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  28. Bert och frestelsen
    Bert och frestelsen
    Beskrivning
    Bert ska börja sjuan efter sommarlovet. Han, Lill-Erik, Reza och Åke övar på att bli stora och tuffa så att de ska slippa bli spolade i toan av niorna. Hångel, raggning och spritintag med sked ingår.
    65,00 kr
  29. Bert och kalla kriget
    Bert och kalla kriget
    Beskrivning
    Bert är tillbaka, givetvis med sina trogna följeslagare - den fege och hunsade Lill-Erik som samlar på information om sjukdomar och kaxige Åke, Berts bästis. Bert är tolv år och bor tillsammans med sin snåle optiker till pappa och sin lata busschaufför till mamma. Och i skolan lurar den livsfarliga Klimpen. Bertböckerna har sålt i över 2 miljoner ex sedan 1988! Nu kommer en efterlängtad nyhet - Bert är lika pinsam, rolig och frustrerad som tidigare - men i helt nyskrivna dagboksavsnitt.
    65,00 kr
  30. Bertils kvällsbön
    Bertils kvällsbön
    Beskrivning
    Hela livet i en aftonbön! Klockan är mycket, nu är det dags för pyjamas, så stå still, säger pappa, men Bertil känner att det är ju så mycket annat som han vill. Han vill leka inte-nudda-golv, brottas med Mose och måla med tusch. Men när han börjar äta på nåt han hittar på golvet, ropar mamma nämen usch! Häng med Bertil under en svindlande kväll bland pyjamasviljor, legobråk, alvedonglass och samtal med Gud om både hundbajs och miljonärer. Det är stor igenkänning för hela familjen när Bertil och hans lillasyster ska i säng. Och hela livet, stort som smått, kokas ner i Bertils kvällsbön. Var med och trösta alla som inte är så poppis. Och alla fula saker som aldrig blir köpta av nån på loppis. - Jag vill ha en brandbil, mumlar Bertil och sover sen så stilla. Mamma pussar hans bakhuvud och viskar: Tack Gud för Bertil lilla.
    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  31. Bh:ar, bröllop & besvärjelser
    Bh:ar, bröllop & besvärjelser
    Beskrivning
    BH:AR, BRÖLLOP OCH BESVÄRJELSER av Sarah Mlynowski
    Alla behöver lite magi i sina liv, inte minst 14-åriga Rachel. Hon drömmer om att tillhöra innegänget, bli ihop med skolans populäraste kille och att bli kompis med sin bästis igen. Inte helt lätt att fixa om man är en vanlig tjej. Som tur är har hon en lillasyster som är häxa. Problemet är bara att Miri inte vill använda sina häxkonster på så triviala saker som att hjälpa sin syster att lösa sina problem. Men när deras pappa bestämmer sig för att gifta om sig med en avskyvärd kvinna, låter sig Miri övertalas att använda sina krafter till att hindra bröllopet och av bara farten hjälper hon Rachel att bli populär. Magi är starka krafter och allt går inte riktigt som de tänkt sig
    65,00 kr
  32. Bibel för barn
    Bibel för barn
    Beskrivning
    Bibel för barn är den första helsvenska barnbibeln och den har sålt i flera hundra tusen exemplar seda den första kom ut 1995. Den är trogen den ursprungliga bibeltexten och författarna har lång erfarenhet av arbete med barn och bibeln. Bibel för barn finns översatt till fem olika språk. Att läsa Bibel för barn är som att bege sig på en lång, innehållsrik och spännande resa. Följ med på en vandring genom bibeln utifrån barnets perspektiv. Ulf Löfgrens fantastiska bilder bjuder läsaren att kliva rakt in i bibeln och bli en del av det som händer. Bibel för barn är Verbums mest älskade barnbibel och den används som utdelningsbibel av en lång rad församlingar runtom i kyrkan.
    • Köp 3 för 229,50 kr/st
    • Köp 10 för 216,75 kr/st
    • Köp 25 för 204,00 kr/st
    • Köp 50 för 191,25 kr/st
  33. Bibelberättelser - Klistermärkesbok
    Bibelberättelser - Klistermärkesbok
    Beskrivning
    Med över 300 klistermärken! Den ultimata klistermärkesboken med tre av Jesus mest älskade bibelberättelser. Använd dina klistermärken för att återskapa berättelserna om Den gode herden, Främlingen som hjälpte till och Den förlorade sonen Av Juliet David Format: 21x30 cm Sidantal: 24 Klammerhäftad
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  34. Bibelfavoriter . Julen
    Bibelfavoriter . Julen
    Beskrivning
    Bibelberättelse på rim för de yngsta. Perfekt att läsa för barnen hemma, i barngudstjänster, i barngruppen eller förskolan. Boken är mer än en bilderbok då varje bok innehåller tips på lekar och samtalsfrågor.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
  35. Bibeln dag för dag
    Bibeln dag för dag
    Beskrivning
    En underbar barnbibel som under ett helt år tar med barnen på en spännande resa bland de mest omtyckta bibelberättelserna.

    Bibeln dag för dag introducerar barnen till de stora bibelpersonligheterna - från Josef och Mose till Petrus och Paulus. Den återberättar också Jesu liv på ett modernt sätt - hans födelse, mirakler, liknelser och hans sista dagar. Det finns också frågor till varje berättelse.
    En perfekt barnbibel för yngre läsare, skolor och för familjeandakter hemma.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  36. Bibeln för alla : grå
    Bibeln för alla : grå
    Beskrivning
    Efter flera års arbete är den efterlängtade Bibeln här. Det är en unik helbibel i fyrfärg med Levande/Nya Levande Bibelns översättning och extra material från Handbok för Livet, omarbetat och anpassat så att även en tioåring ska förstå.

    Från början var tanken att detta skulle vara en bibel för mellanstadiebarn men när vi visat Bibeln har fyrtioåringar sagt: “Men en sån här snygg bibel vill ju jag ha.” Någon har sagt: “Den här passar ju perfekt för Alphakursdeltagare” eller “Den här passar ju för folket på RIA” osv osv.

    Vi tycker därför att det är mer passande att säga att detta är en bibel för alla – även för mellanstadiebarn.

    Fakta om Bibeln:
    • Över 500 sidor extramaterial i fyrfärg!
    • Varje bibelbok innehåller en introduktion som beskriver bokens innehåll och budskap.
    • Över 80 helsidesbilder i fyrfärg med personporträtt och beskrivande text.
    • Alla texter till introduktioner och extramaterial är framtagna i samarbete med en referensgrupp i mellanstadieåldern. Varje mening och varje bild i extramaterialet har ”testats” på barn i mellanstadieåldern.
    • Illustrationer av Anders Parsmo.
    • Silversnitt.
    • Märkband.
    • Mörkgrått omslag i konstskinn.
    • 1764 sidor.
    • Behändigt format

    • Köp 3 för 292,50 kr/st
    • Köp 10 för 276,25 kr/st
  37. Bibeln för de yngsta
    Bibeln för de yngsta
    Beskrivning
    För åldrarna 3.6 år. De detaljrika bilderna gör det roligt att stanna upp vid varje uppslag och prata om det som händer. De olika berättelserna kommenteras också av djur, som involverar barnet i läsningen. Detta blir en uppskattad bok att läsa på sängkanten!
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
    • Köp 25 för 156,00 kr/st
    • Köp 50 för 146,25 kr/st
  38. Bibliotekskuppen
    Bibliotekskuppen
    Beskrivning
    Syskonen Lottie, Axel och Oliver älskar verkligen böckerna om William Storm, Drakryttaren. Nu ska en ny bok i serien komma ut. För att inte elake Frank ska avslöja slutet för dem vill de läsa boken först av alla, och Lottie smider en plan hur de ska komma åt de böcker som finns inlåsta i skolans bibliotek. Det krävs mycket planering och en stor portion tur. Kan det verkligen lyckas?
    65,00 kr
  39. Bilar. En bok med förstärkt verklighet
    Bilar. En bok med förstärkt verklighet
    Beskrivning
    Var beredd på att bli häpen när Bärgarn tar dig med på en spännande världsturné som börjar i Kylarköping. Håll upp aktiveringskorten framför din dators webbkamera för att dra igång den interaktiva tekniken och få dina favoritfigurer från Bilar och Bilar 2 att zickzacka och svoscha fram över skärmen!

    65,00 kr
  40. Billy blir arg
    Billy blir arg
    Beskrivning
    I tolv böcker har Billy varit snäll och glad. Men nu är han ARG! Vad är det som har hänt?
    En underbar högläsningsbok som föräldrar och barn kan njuta av tillsammans.
    Birgitta Stenbergs och Mati Lepps berättelser om Billy speglar vår egen vardag är älskade av många, både barn och vuxna.
    65,00 kr
  41. Billy busar
    Billy busar
    Beskrivning
    Del 10 i populära serien ”Djurkompisar” för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler! Den här gången handlar det om en busig häst som vägrar stanna kvar i hagen.

    Pelle får besök av en ny häst som ska vara på gården ett tag. Han heter Billy och ser snäll och lite lurig ut. Först leker Billy med de andra hästarna, men när de blir trötta tycker Billy att det blir tråkigt i hagen. Så Billy bestämmer sig för att hoppa ut...Billy busar är den tionde boken i en lättläst serie om husdjur av Margareta Nordqvist, som även illustrerar de populära Sigge-böckerna. I serien får vi följa barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Serien ”Djurkompisar” ingår i Extra lätt att läsa, där även ”Solgatan 1” och "Den magiska djuraffären" ingår.

    65,00 kr
  42. Björnen Brum och elefanten
    Björnen Brum och elefanten
    Beskrivning
    I denna serie finns 4 små söta böcker för de allra minsta – Peter Panda, Björnen Brum, Flodhästen Fille och Kossan Kajsa. Det unika med dessa böcker är att man stoppar in ett finger i ett hål på baksidan av boken vilket gör att gosedjuret ”får liv”. Detta gäller för alla sidor i boken.

    Böckerna har formatet 15×15 cm och har 10 sidor.

    Gosedjuren är fästade på sista bladet och innehåller smådelar som man som förälder bör vara uppmärksam på.

    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
  43. Bland tomtar och troll, årg 105
    Bland tomtar och troll, årg 105
    Beskrivning

    Bland tomtar och troll har i hela 105 år tagit oss med på spännande äventyr i sagornas värld.

    Här är fem helt nyskrivna sagor och två klassiker: spännande, roliga, vackra och sorgliga sagor som myllrar av jättar, älvor, prinsar och prinsessor. Och helt vanliga flickor och pojkar som du och jag.

    Ulf Starks saga handlar om Micke, som med superhjältekrafter lyckas ge Lovisa en fin födelsedag. Ulf Nilsson ritar och berättar om en musfamilj som vill fira jul mitt i sommaren och Inger Edelfeldt både skriver och illustrerar sagan om Stina, som visar sig vara ett Månskenstroll. Johanna Nilsson berättar om den gamle ensamme mannen Bertil, som plötsligt en dag lär känna Fos. Och i Ylva Karlssons saga får vi veta den sanna historien om Törnrosa!

    Sagorna är illustrerade av våra allra bästa främsta tecknare: Tord Nygren, Katarina Strömgård, Bullas Jonas Jansson, Inger Edelfeldt och Ulf Nilsson.

    Bland tomtar och troll innehåller också, som alltid, klassiska sagor illustrerad av de älskade mästarna Einar Norelius och John Bauer.

    75,00 kr
  44. Bland tomtar och troll, årg 106
    Bland tomtar och troll, årg 106
    Beskrivning

    Bland tomtar och troll har i hela 106 år tagit oss med på spännande äventyr i sagornas värld.

    Här är fem helt nyskrivna sagor och två klassiker: spännande, roliga, vackra och sorgliga sagor som myllrar av jättar, älvor, prinsar och prinsessor. Och helt vanliga flickor och pojkar som du och jag.

    Ulf Stark berättar om hur han som liten rymmer hemifrån och blir en rymdpojke. Inger Edelfeldt har tecknat och skrivit om den sorgsna spökflickan Hildalill och Katarina Mazettis historia handlar om pojken O-Ture som lyckas fånga in en lite udda skyddsängel vid namn Sickan. Ylva Karlsson tar oss med till en plats där mössen inte är helt vanliga möss och prinsessorna inga vanliga prinsessor. Och i Johanna Nilssons saga blir den snälla trollkvinnan Augusta Pellerina så trött av allt trollande att hon plötsligt försvinner!

    Sagorna är illustrerade av våra främsta tecknare: Mati Lepp, Inger Edelfeldt, Ida Björs, Katarina Strömgård, och Stina Lövkvist.

    Bland tomtar och troll innehåller också, som alltid, klassiska sagor illustrerade av de älskade mästarna Einar Norelius och John Bauer.

    75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 1580

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå