View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 1580

per sida
Fallande ordning
  1. Bland tomtar och troll. Årg 104
    Bland tomtar och troll. Årg 104
    Beskrivning

    Bland tomtar och troll har i hela 104 år tagit oss med på spännande äventyr i sagornas värld.

    Här är fem helt nyskrivna sagor och två klassiker: spännande, roliga, vackra och sorgliga sagor som myllrar av jättar, älvor, prinsar och prinsessor. Och helt vanliga flickor och pojkar som du och jag.

    Ulf Starks saga handlar om den snälla jätten Oskarsson som bygger ett drömhus. Ulf Nilsson berättar om en väldigt snäll och hjälpsam pepparkaksfamilj och Inger Edelfeldt skriver om dottern som berättar en godnattsaga för sin trötta mamma. Sanna Töringe har inspirerats av Kalevala och berättar om flickan med de gröna ögonen. Och i Ylva Karlssons saga upptäcker Pella en magisk värld som bara hon kan se .

    Sagorna är illustrerade av våra allra bästa främsta tecknare: Tord Nygren, Katarina Strömgård, Linda Bondestam, Petra Szabo och Kristina Digman.

    Bland tomtar och troll innehåller också en klassisk folksaga illustrerad av mästaren Einar Norelius, och författaren Johanna Nilsson har skapat en ny, spännande och lite kuslig saga till John Bauers vackra bilder.

    65,00 kr
  2. Bland tomtar och troll. Årg 95
    Bland tomtar och troll. Årg 95
    Beskrivning

    Barnens egen klassiker fyller 95 år! Här möter gamla troll nutiden - bland vilda häxor, älvor och troll, bland helt vanliga barn som du och jag - utspelar sig de mest fascinerande äventyr där både fantasin och det magiska får fritt spelrum.
    Fem helt nyskrivna sagor och tre klassiker: Ringen av Helena Nyblom, illustrerad av mästaren John Bauer. Ulf Stark medverkar med en ny oändligt sorglig och vacker saga, Skuggflickan och hennes bror, illustrerad av Anna Höglund. Övriga medverkande är H C Andersen, Hans Arnold, Lotta Gahrton, Ylva Karlsson, Marie-Anne Knutas, Maria Lundgren, Katarina Mazetti, Elisabeth Nyman, Einar Norelius och Filippa Widlund.
    Årets jubileumsutgåva har 128 sidor!

    65,00 kr
  3. Bland tomtar och troll. Årg 97
    Bland tomtar och troll. Årg 97
    Beskrivning

    Följ med in i sagornas underbara förtrollade värld där allt kan hända! I snart 100 år har sagosamlingen BLAND TOMTAR OCH TROLL tagit oss med på spännande äventyr och fängslande upptåg. Sorg och glädje, mystik och humor, allvar och eftertanke – allt ryms i denna traditionsrika sagosamling. Klassiker samsas med nyskrivna sagor och speglar den tid vi lever i, men omgivna av sagans skimrande mystik.


    I årets utgåva får du träffa Ulf Starks modiga flicka Nora som tar tjänst som vallpojke hos den elake godsägaren. I Ylva Karlssons vackra och uttrycksfulla saga får drömmarna liv och flyger ut i den mörka natten. Amanda i Katarina Mazettis härliga och fantasifulla saga har en magisk låda.


    Övriga medverkande är Hans Arnold, John Bauer, Kristina Digman, Lotta Gahrton, Nenne Grkovic, Irmelin Sandman-Lilius, Mimmi Tollerup Grkovic, Klara Stark, Filippa Widlund samt Alvaro Tapia, som illustrerar de svenska Harry Potter-omslagen.

    75,00 kr
  4. Bli en bra kompis : en bok för barn om vänskap
    Bli en bra kompis : en bok för barn om vänskap
    Beskrivning
    Alla barn behöver kompisar. Men barn vet inte när de föds hur de ska göra för att få kompisar. De behöver lära sig hur man får, väljer och behåller bra kompisar.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
  5. Bli en bra människa! En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper
    Bli en bra människa! En bok för barn om att utveckla positiva egenskaper
    Beskrivning
    Den här boken introducerar grunderna till gott beteende. Den hjälper barnen att känna igen och identifiera de positiva egenskaper som de bör ta till sig av och utveckla.När ett barn har lärt sig ett nytt beteende kommer det nästan att bli som en vana för dem. Men det är inte alltid enkelt. Livet bjuder på många utmaningar och dagens samhälle uppmuntrar inte alltid till gott beteende. Men genom goda föredömen och träning i gott beteende och positiva egenskaper kommer barnen att växa upp till fina människor som vet vad som är rätt och fel.Vi hoppas att ni har roligt när ni introducerar nya goda beteenden till barnen i era liv. Den här boken är bara början. Var kreativa och glöm inte bort att berömma barnens framsteg!Bli en bra människaEn bok för barn om attutveckla positiva egenskaper Av Juliette Garesché Dages Illustrationer av R.W.Alley
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
  6. Blossa, blixtälvan
    Blossa, blixtälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Blixtar och dunder! Blossas magiska fjäder har hamnat i händerna på en svartalf! Rebecka och Kristin vågar knappt tänka på vad som kan hända nu. De måste försöka ta tillbaka fjädern innan den otäcka svartalfen hinner förstöra något!

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  7. Bojan och polisbilen
    Bojan och polisbilen
    Beskrivning
    Både fakta och saga. Om polisens arbete och hur ett djur räddas. Allt på en lagaom nivå för fyraåringen av Bolibompas Johan Anderblad som kan allt om stora fordon. Djuplodande och verklighetsbaserat utan att vara för långt för att högläsas om och om igen!

    Det är läggdags och Bojan ska borsta tänderna när han kommer att tänka på att en polisbil körde förbi förskolan under förmiddagen. Han frågar mamma om hon kört en polisbil, och det har hon. För mamma Bibbi har kört nästan alla sorters bilar, hon älskar allt med en motor i. Hon har till och med jobbat som polis och kört radiobil. Hon berättar för Bojan om hur det går till som polis, när man får sätta på sirenerna, vilken utrustning de har med sig och vad de gör när de fångat en tjuv. Efter ett tag kommer Bojans katt Tussan och stör. Hon välter ner tandborstmuggen och Bojan frågar om mamma räddat något djur någon gång. Och det har hon, när hon var polis. Det var en liten hundvalp som sprungit bort i skogen. Några svampplockare hade sett hunden, men kunde inte få med sig den. Men Bojans mamma hittade dit med sin GPS-sändare och en karta. Och med lite list och en gammal smörgås fick hon valpen att följa med henne till polisbilen också.

    Johan Anderblad, den välkände programledaren från Bolibompa, gör med böckerna om Bojan debut som författare. De många progam han producerat om fordon för SVT har gjort att han blivit något av en expert vid det här laget. Han känner sin målgrupp och kan med van hand skriva så att det blir både spännande och intressant för åldern då barnen är som mest fascinerade av stora fordon. Illustrationerna är gjorda av Filippa Widlund som med mjuka runda former gör de hårda kalla fordonen mer mänskliga, samtidigt som de ändå är helt korrekta och lätta att känna igen.

    Tidigare böcker i serien är Bojan och brandbilen och aktivitetsboken Måla och pyssla med Bojan.

    100,00 kr
  8. Bok plus
    Bok plus
    120,00 kr
  9. Boken mellan världarna
    Boken mellan världarna
    Beskrivning
    Boken mellan Världarna är en fantasyroman med allegoriska drag för bokslukare.

    När Millies dagbok börjar lysa och en flicka i konstiga kläder dyker upp i snåret nedanför lägenhetshusen förstår Anton ingenting. Men dagboken är inget mindre än Boken mellan Världarna, och i den andra världen finns det mörka krafter som vill ta sig in i Antons och Millies vardag. Nu måste Världarnas konung få den. Hur modiga är Anton och Millie när det gäller?

    Boken mellan Världarna är en fantasyroman tänkt för barn i åldrarna 7-12 år, att läsa på egen hand eller att läsa högt i en grupp

    • Köp 3 för 165,75 kr/st
  10. Boken om Maj
    Boken om Maj
    Beskrivning

    En bok om Maj Nilsson, Indienmissionär och maka till pastor Sten Nilsson. Maj är en sann människovän och ingen kan undgå att märka hennes genuina intresse för de människor hon möter. Följ Maj genom barndomen i Vänersborg, bröllopet i Finland och de spännande åren i Indien.

    En familjebok, rikt illustrerad av Anders Palmgren

    50,00 kr
  11. Boken om NO 1-3 Grundbok
    Boken om NO 1-3 Grundbok
    Beskrivning
    Boken om NO 1-3 är skriven med samma lätthet och med vardagsnära texter och experiment som är ett signum för Hasse Persson. En grundbok i NO som är ett givet inslag i klassrummet på lågstadiet i framtiden. Skriven helt i linje med kunskapskraven i NO åk 3, Lgr 11.
    150,00 kr
  12. Boken om prostens barnbarn
    Boken om prostens barnbarn
    Beskrivning
    Eva Bexells hyllade högläsningsklassiker om Prostens barnbarn fyller 40 år. Det firar vi med en extra fin samlingsutgåva, redo att möta en ny generation bokslukare.

    Varje gång det bestäms att Anton och hans storebror Carl ska spendera några veckor hos sin morfar Prosten och sin mormor Prostinnan blir den gamle Prosten lätt beklämd. Han känner sina barnbarn och vet precis hur det brukar bli – fullt ös. Han trivs ju bäst när det är ordning och reda och sådär riktigt härligt småtråkigt.

    Men vad bryr sig Anton och Carl om det? Anton vill till exempel hemskt gärna ha en egen hund och den lilla taxen utanför posten ser perfekt ut. Och de där kräftorna som ligger i badkaret i väntan på att bli middag, de passar ju mycket bättre att leka med. Strunt i vad morfar Prosten tycker!

    I samlingsutgåvan ingår alla tre delarna i serien: Prostens barnbarn, Kalabalik hos morfar Prosten och Upp och hoppa, morfar Prosten!. Med fenomenalt träffsäker humor och värme berättar Eva Bexell om när Anton, Carl, den stränga Prosten och den milda Prostinnan ska samsas under samma tak, allt illustrerat av Karin Stjernholm Raeder. "Hos barn är glädjen hejdlös, ilskan oresonlig och sorgen utan gräns. Och det är om den glädjen och ilskan och sorgen jag vill berätta", sa författarinnan när böckerna gavs ut första gången. En högläsningsälskling för hela familjen!

    "/.../ när man läser Prostens barnbarn - eller högläser! - inser man snabbt att grundvillkoren för barndomen inte har förändrats. Syskongnabb och avundsjuka och (i sällsynta fall) syskonkärlek och mormor som skämmer bort och morfar som vill ha lugn och ro /.../ Allt är så himla träffande och aktuellt och ärligt skildrat av Eva Bexell." - Tidningen Kulturen

    155,00 kr
  13. Bolt Stor klassiker
    Bolt Stor klassiker
    Beskrivning
    Detta är den charmigt skruvade berättelsen om en hund som levt hela sitt liv som TV-stjärna, och han tror därför att han verkligen har superkrafter. Han älskar flickan Penny, som är skådespelerska i samma serie. En dag hör han en scen spelas in, där Penny kidnappas. Han bestämmer sig för att rädda henne. En helt vansinnig resa över hela landet tar sin fart och tillsammans med en smart katt och en actiontörstig hamster försöker han ta sig tillbaka till Hollywood och grusa sin fiendes planer. På vägen inser han att livet inte är så enkelt som han trott, och att superkrafter verkligen är något han inte har
    135,00 kr
  14. Bönbok för barn
    Bönbok för barn
    Beskrivning
    I Bönbok för barn finns ord för bön och reflektion, skrivna av några av våra mest kända författare och poeter. Boken innehåller klassiska och nyskrivna texter, illustrerade med varma akvareller av kalligraf Charlotta Folkelind.

    En vacker bok för barn och föräldrar, med ord att bära med sig och bli buren av – i skymningen, under natten, när morgonen gryr, in i en dag och vidare genom livet.

    Medverkande författare i urval: Astrid Lindgren Margareta Melin Lars H Gustafsson Britt G Hallqvist Ylva Eggehorn Erik Tilling Lina Sandell

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  15. Bonden Blom: Snöpatrullen rycker ut
    Bonden Blom: Snöpatrullen rycker ut
    Beskrivning
    Sveriges populäraste bonde!

    Bonden Bloms gård ligger inbäddad i snö och fåret Fanny sitter fast i en snödriva! Hur ska de kunna rädda henne?

    Som vanligt får Bonden Blom en idé

    65,00 kr
  16. Böner om välsignelse : för ett nytt litet barn
    Böner om välsignelse : för ett nytt litet barn
    Beskrivning
    Böner om välsignelser som du vill ska följa det lilla barnet hela livet. Med utrymme för att uttrycka vad du själv önskar be för.

    Detta är fin liten presentbok, vackert illustrerad och med tänkvärda böner och bibelord. Detta är en fin liten doppresentbok, vackert illustrerad och med tänkvärda böner och bibelord som lämpar sig att ge som en livslång gåva vid dop och barnvälsignelse.

    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
    • Köp 25 för 152,00 kr/st
  17. Borttappat: katt, kompis, kalsong
    Borttappat: katt, kompis, kalsong
    Beskrivning
    Första boken i en kapitelboksserie som med mycket humor och värme, lite spänning och lagom mycket allvar berättar om Jördis liv. Trots att hon alltid menar väl har hon en förmåga att trassla in sig i lögner, missförstånd och pinsamheter. (6-9 år)
    100,00 kr
  18. Bränd mark
    Bränd mark
    Beskrivning
    ”Det slutar inte här. Du vet, min dröm? Jag tror Gud vill tala om att mamma och pappa lever.” Systrarna Noomi och Alicia är uppvuxna i Kenya men bor sedan föräldrarnas tragiska bortgång hos sin mormor i Sverige. En dag dyker ett brev upp och rör om deras tillvaro. Brevet är från Kenya och handlar om en försvunnen pojke. Vilken koppling har pojken till deras familj och vart har han tagit vägen? Noomi återvänder till Kenya för att söka efter pojken och samtidigt försöka finna svar på de frågor hon har kring föräldrarnas död. Hennes väg blir farofylld och svår. I Sverige söker Alicia efter sig själv. Kommer de båda systrarna att hitta det de söker?

    Amanda Mattsson berättar en sällsynt stark och trovärdig fiktiv historia som berör på djupet och ger utrymme för läsarens egna existentiella tankar och frågor

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  19. Brandman Sam. Målarblock för förskolebarn
    Brandman Sam. Målarblock för förskolebarn
    Beskrivning
    Den modiga brandmannen Sam och hans vänner förbereder barn från 4 år på ett lekfullt sätt för skolan. Roliga och fantasifulla övningar främjar koncentrationen och det logiska tänkandet samt stimulerar fantasin.

    Med Sam blir det dubbelt så roligt att lära sig saker

    65,00 kr
  20. Brandman Sam. Stora målarblocket
    Brandman Sam. Stora målarblocket
    Beskrivning
    Stort härligt målarblock med 56 bilder att färglägga, allt från Brandman Sam in action, på olika fordon och ibland är hans vänner med! Din fantasi bestämmer slutresultatet.

    65,00 kr
  21. Bravader, bragder och ruggiga rekord
    Bravader, bragder och ruggiga rekord
    Beskrivning
    I den här boken har vi samlat de galnaste rekorden och de mest spektakulära bravaderna från jordens alla hörn. Här finns inte bara världens längsta och kortaste man, eller kvinnan med flest piercingar här finns också världens fetaste katt och mannen som kan sträcka ut sitt halsskinn och dra det över hakan!
    150,00 kr
  22. Bröderna Krull
    Bröderna Krull
    Beskrivning
    Flickan Grete är på semester i Bergslagen. En tråkig semester tills hon träffar Julle och Bulle - två varelser som hon aldrig sett maken till.
    125,00 kr
  23. Bror Groda och Bror Padda året om
    Bror Groda och Bror Padda året om
    Beskrivning
    Bror Groda och bror Padda är bästa vänner, sådana som man kan lita på i vått och torrt och vill ha i närheten när det händer oväntade och spännande saker. Och det gör det ofta i Paddan och Grodans liv! De åker kälke i brantaste backen, letar efter våren, förvandlas till monster av rinnande glass, krattar löv åt varandra i smyg och firar en både spännande och glad julafton tillsammans!

    65,00 kr
  24. Bu och Bä i skogen
    Bu och Bä i skogen
    Beskrivning
    Den här gången ska Bu och Bä ut i skogen för att plocka bär. De har matsäck med sig. "Hoppas att det inte kommer myror", säger Bu.
    65,00 kr
  25. Bullen och väskan
    Bullen och väskan
    Beskrivning

    Bullen är en charmig och envis liten musflicka som många läsare redan tagit till sitt hjärta. Igenkänningsfaktorn är hög när Bullen fäster sig så vid pappas nya väska att hon vägrar lämna den ifrån sig.


    Omtyckt bilderbok med fyndiga vändningar i lågprisutgåva.

    50,00 kr
  26. Bullen och väskan
    Bullen och väskan
    Beskrivning
    På väg hem från jobbet köper Bullens och Bertils pappa en stor, fin väska. "Den kan du säkert ha i många år", säger mamma. Men det visar sig att Bullen har helt andra planer. För när hon väl provat hur det känns att sitta i pappas nya väska, så vägrar hon att kliva ur! "Äska! Min!" skriker hon. Hon ska borsta tänderna i den, sova i den, bli buren till dagis i den! Till slut tröttnar föräldrarna och drar ut henne. Men då vägrar Bullen att göra någonting alls: hon vill inte äta, inte se barnprogrammen på TV, inte leka med lego. Ja, hon vill inte ens titta på myror med storebror Bertil. Men så en kväll får Bertil en lysande idé…

    Ulf Sindts galna bilderboksberättelse bygger på händelser i verkligheten. Och trots galenskaperna så kan nog alla föräldrar känna igen sig i den vardagliga lilla maktkampen mellan barn och vuxna.

    Mati Lepp har gett berättelsen ytterligare ett lyft med sina underfundiga illustrationer, där han blandar klassiska sagoboksmiljöer som blåbärsskog med modern rekvisita. Han fångar på pricken hela vidden av Bullens envishet och föräldrarnas förtvivlade försök att ställa saker och ting tillrätta.


    Ulf Sindt (text) har givit ut en lång rad barnböcker; faktaböcker, bilderböcker och kapitelböcker. Hans böcker är ofta fyllda av humor och han har en förmåga att levandegöra de torraste historiska fakta. Tillsammans med illustratören Magnus Bard har han skapat den populära faktaboksserien Bland gudar och jättar, Bland riddare och rustningar m fl.

    Mati Lepp (bild) är en av Sveriges mest kända illustratörer som givit gestalt åt Birgitta Stenbergs Billy, Lasse Anrells fotbollsspelande Spinkis och många fler. 1998 mottog han Elsa Beskow-plaketten.

    75,00 kr
  27. Busa med Ospon Sporre
    Busa med Ospon Sporre
    Beskrivning

    I många, långa år har Ospon Sporre åkt runt i hela Sverige och gjort bus för tusentals barn. Så många känner redan igen honom, medan andra får lära känna honom för första gången! Det som kännetecknar Ospon Sporre är hans sinne för humor och hans tokiga bus. Sen att han är en sådan skön och vacker filur är ju bara ett plus i kanten! Här kommer boken med 50 illustrerande bus. Författare Alexandra Hyllerud Design Eduardo S Souza.

    Hejsan-Svejsan-Lingon-Morsan!

    Det är jag som är Ospon Sporre och det bästa jag vet i hela världen, är att BUSA! Varför inte slicka av allt socker på en godis och doppa den i salt eller lägga lite pastaknyten under toa-ringen? I den här BUSA-boken har jag samlat 50 stycken utav mina favoritbus! Det är blöta bus, pruttiga bus, äckliga bus, matiga bus.MEN, kära vänner! Det är bara bus som är snälla och okej! Till och med så okej att mamma eller pappa kanske lånar boken och gör ett bus på dig.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  28. Buskul barnkalas : en idébok för roliga barnkalas
    Buskul barnkalas : en idébok för roliga barnkalas
    Beskrivning
    Den här boken är fullmatad med idéer för dig som tycker att det är kul med kalas. Praktiska råd blandas med tips om festmat för små munnar.

    Författarna serverar en lång rad tips på olika teman för kalaset tillsammans med förslag på inbjudningskort, menyer, dekorationer, lekar och spel.

    Många av lekarna känner du säkert igen, som Blindbock och Hela havet stormar, men kommer du ihåg hur man gjorde? Lika många lekar och spel är nya påhitt, till exempel Skojboll, Mask-i-rad och Vattenpiano. Bläddra och välj. Vad barn själva tycker är kul på kalas får du också reda på.

    Lyckade kalas är alltid en blandning av god stämning, bra underhållning och festlig mat. Därför innehåller boken också recept på kalasmat som barnen garanterat gillar.
    85,00 kr
  29. Bygg häftiga fordon : pysselbok med klistermärken
    Bygg häftiga fordon : pysselbok med klistermärken
    Beskrivning
    I Bygg häftiga fordon får man bygga 21 av världens största, häftigaste och kraftfullaste fordon. Leta rätt på klistermärken, klistra in dem och skapa din egen samling.

    • Köp 3 för 72,00 kr/st
    • Köp 10 för 68,00 kr/st
  30. Byggar Bob - jättestort målarblock, 56 bilder att färglägga!
    Byggar Bob - jättestort målarblock, 56 bilder att färglägga!
    Beskrivning
    56 härliga bilder att färglägga med Byggare Bob, hans maskiner och kompisar.

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  31. Cajsa clownfiskälvan
    Cajsa clownfiskälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  32. Campingmysteriet
    Campingmysteriet
    Beskrivning

    Vad händer på campingplatsen egentligen? Saker försvinner spårlöst och grannarna uppför sig mystiskt. Och när campingägaren en morgon vrålar rätt ut över sin kräftbur, inser Lasse och Maja att det är slut på tältsemestern. Dags för deras artonde fall ...

    65,00 kr
  33. Caspian, prins av Narnia
    Caspian, prins av Narnia
    Beskrivning
    C.S. Lewis älskade och tidlösa böcker om landet Narnia; När syskonen Pevensie i Caspian, prins av Narnia återvänder till Narnia har det gått hundratals år och mycket är annorlunda. Människor har erövrat landet och tystat djuren och träden och fördrivit dvärgar och fauner. Av lejonet Aslan ställs barnen inför uppgiften att jaga bort inkräktarna och återföra den rättmätige ledaren på tronen
    145,00 kr
  34. Cassandra karnevalälvan
    Cassandra karnevalälvan
    Beskrivning
    Solskenskarnevalen har kommit till Väderbyn, men den rätta stämningen har svårt att infinna sig. Allting går på tok! Vattnet i vattenrutschbanan fryser till is, pariserhjulet stannar och karnevalsorkestern spelar falskt. Om flickorna kan hjälpa karnevalsälvan att hitta de magiska hattarna kanske det blir karneval trots allt!
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Partyälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Ädelstensälvorna.

    65,00 kr
  35. Christian. Porträtt av en kristen
    Christian. Porträtt av en kristen
    Beskrivning
    Boken handlar om Christian som går på gymnasiet. Han kommer till tro och i dagboksform får vi följa hans väg till förståelse av sig själv och evangeliet.
    100,00 kr
  36. Cirkusdeckarna och fjällmysteriet
    Cirkusdeckarna och fjällmysteriet
    Beskrivning

    Cirkus Pommey är på besök Åre mitt under skidsäsongen. När grevinnan Nora Noppenblads exklusiva halsband stjäls på en restaurang tar tvillingarna upp den dramatiska jakten på tjuven.

    Böckerna om Kapar och Katinka och alla de roliga figurerna på Cirkus Pommery är lättlästa och rikt illustrerade med bilder av Stina Lövkvist. Perfekta för den deckarintresserade nybörjarläsaren!

    50,00 kr
  37. Cirkusdeckarna och kanalmysteriet
    Cirkusdeckarna och kanalmysteriet
    Beskrivning

    De två största stjärnorna på Cirkus Pommery är de unga tvillingarna Kaspar och Katinka. Publiken häpnar när de visar sina fantastiska konster. Men Kaspar och Katinka gillar också mysterier. Och när Bamse Sihléns fantastiska recept på korv stjäls på en kanalbåt så tar tvillingarna upp jakten på tjuven. Det blir ett dramatiskt äventyr där tvillingarna dyker ner i Göta kanal efter en ovärderlig skatt men blir instängda i ett hemligt rum under vattnet .

    Gillar du spänning, fartfyllda äventyr, många skratt, oväntade vändningar och ett helt galet persongalleri? Då kommer du garanterat att gilla Dan Höjer och Stina Lövkvists succéserie!

    50,00 kr
  38. Cirkusdeckarna och monstermysteriet
    Cirkusdeckarna och monstermysteriet
    Beskrivning
    De två stjärnorna på Cirkus Pommery är de unga tvillingarna Kaspar och Katinka. Publiken häpnar när de visar sina konster. Men Kaspar och Katinka gillar även mysterier. Och när ovärderliga föremål från kyrkan i Östersund försvinner, tar de upp jakten på bovarna. Det blir ett dramatiskt äventyr där de jagar skurkar på vattenscooter, blir tillfångatagna och håller på att hamna i gapet på ett sjömonster!

    85,00 kr
  39. Cirkusponnyn
    Cirkusponnyn
    Beskrivning
    Lättläst, spännande och massor av djur i Lin Hallbergs serie ”Tiger Anderssons djurskola”. Färgstarka böcker för nybörjarläsare, om syskonen Levi och Lo som tillsammans med grannen Tiger tar hand om djur i nöd.

    Det har kommit en cirkus till Vik. Tiger har fått biljetter och Levi och Lo följer med. Tiger tycker egentligen inte om cirkusar. Han gillar inte att djur ska behöva göra konster. Farhågorna besannas när en olycklig ponny plötsligt blir folkilsk.

    Och när cirkusen sedan ska åka vidare får ponnyn inte följa med. Var ska den då bo? Den måste få hjälp! Naturligtvis får ponnyn stanna hos Tiger, i alla fall över sommaren …

    Ingen kan som Lin Hallberg berätta om djur för barn. I serien "Tiger Anderssons djurskola" får Levi och Lo lära känna många olika djur: En del vilda, en del tama – alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor.

    Cirkusponnyn är den sjunde helt fristående delen i serien. Läs också: Djuren flyttar in, Det piper i påsen, Sälsommar, Hemliga Hanson, Sockan börjar valpskola och Kaninklubben.

    50,00 kr
  40. Coola labyrinter
    Coola labyrinter
    Beskrivning
    Mängder av pyssel och labyrinter för såväl stora som små. Boken innehåller 45 labyrinter.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  41. Cornelia kompisälvan
    Cornelia kompisälvan
    Beskrivning
    Cornelia kompisälvan har en väldigt viktig uppgift. Hon ser till att alla vänner i Älvlandet och i människornas värld inte börjar bråka, utan fortsätter att vara kompisar.Men elake kung Bore är svartsjuk på alla som har riktiga kompisar. Själv är han alldeles för sur för att kunna få några. Så han stjäl Cornelias tre magiska föremål ett vänskapsband, ett armband och en anteckningsbok och gömmer dem. Nu måste bästisarna Rebecka och Kristin hjälpa till att hitta sakerna, och det snabbt. Annars kanske de blir ovänner!
    65,00 kr
  42. Cowboys
    Cowboys
    Beskrivning
    Jag vill veta
    är en serie informativa bilderböcker som ger svar på små barns frågor. En del ämnen känner barnen igen och andra kanske är mer främmande. Böckerna tar upp vår värld och miljön runt omkring oss, om hur det var förr i tiden och hur det är idag. På ett lekfullt och smart sätt berättar böckerna vad barnen VILL VETA.

    Vill du lära dig allt om cowboys? Den här boken berättar om vilka kläder cowboysen bar, hästarna de red på och de långa resorna de gjorde med sin boskapshjord. Hur ser prärien ut? Vad såg cowboyen på sin väg? Vad gjorde han i en Vilda Västern-show? Dessa frågor och många andra får du svar på. I denna bok hittar du också en sång och några roliga uppgifter, en stor veckla-ut-sida och ett miniquiz, så att du blir en sann expert på hur cowboys levde.

    En informativ bok för barn i åldern 4 år och uppåt om HISTORISKA figurer, nämligen cowboys

    40,00 kr
  43. Dagarna med Daisy
    Dagarna med Daisy
    Beskrivning
    Om kärleken till, och saknaden efter, ett älskat husdjur. Max bästa vän är en glad och gosig katt som heter Daisy. Men en dag finns hon inte längre. Då flyttar Doris in. Men hur ska en ny katt kunna göra livet gladare igen?
    140,00 kr
  44. Dagen då kriget kom
    Dagen då kriget kom
    Beskrivning
    Den här boken tillägnas alla barn som är vilse och ensamma. Och alla som hjälper dem.

    Tänk dig en helt vanlig dag. Och så plötsligt kommer kriget och förvandlar hela din stad till grus. Tänk dig att du, alldeles ensam, tvingas ut på en livsfarlig resa. Och ingen hälsar dig välkommen när du kommer fram. Tänk dig att du har förlorat allt och alla. Och så kommer ett barn, precis som du själv, och ger dig något litet, men som betyder väldigt, väldigt mycket

    Under våren 2016 nekade den brittiska regeringen 3 000 ensamkommande barn att få stanna i landet. Ungefär samtidigt hörde Nicola Davies en berättelse om ett flyktingbarn som vägrats tillträde till en skola för att det inte fanns någon stol för henne att sitta på. Nicola Davies skrev en dikt, som blev starten för en kampanj där konstnärer delade bilder av tomma stolar, som en symbol för en plats i ett klassrum, och för att visa sin solidaritet.

    Dikten illustrerades av Rebecca Cobb och blev till en bilderbok, som på ett lättillgängligt och gripande sätt, kan hjälpa till att förklara den pågående flyktingkrisen för de yngre läsarna.

    För varje såld bok går 10 kronor till Rädda Barnens arbete.

    Läsålder: 5+

    140,00 kr
  45. Dags för Markus
    Dags för Markus
    Beskrivning
    Jimmy ska konfirmeras och läser markusevangeliet. Hans syster vill vara med så därför läser storebror för henne.
    75,00 kr
  46. Daniel
    Daniel
    Beskrivning
    Den här boken handlar om Daniel och vill du veta mer kan du läsa i Bibeln där Daniel har en egen bok.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  47. Daniel & lejonen - Klara, färdiga, hitta!
    Daniel & lejonen - Klara, färdiga, hitta!
    Beskrivning
    Daniel är en klok ung man som bor i kungariket Babylon.
    Han behöver din hjälp med att hitta några saker.
    Kan du hjälpa honom?
    Klara, färdiga, hitta!

    När barnen slår upp boken kommer de direkt att börja leta efter alla de gömda sakerna som finns på varje uppslag. De underbara illustrationerna uppmuntrar barnen att titta, peka och lära sig nya ord.
    Flikarna på varje kartongblad hjälper små fingrar att vända blad medan de lyssnar till den lättlästa bibelberättelsen.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  48. Daniel i lejongropen
    Daniel i lejongropen
    Beskrivning
    Berättelsen om Daniel i lejongropen.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  49. Dator, TV och lek
    Dator, TV och lek
    Beskrivning
    Att spela spel på datorn och att se på tv är väldigt roligt. Syskonen roar sig ofta med sådant, men det är också viktigt att de leker och har roligt med vanliga leksaker.Denna bok innehåller:* En rolig och lärorik berättelse om Lukas, Tage, Molly och Ebba.* En guide för vuxna med råd, tips och rekommendationer.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  50. David
    David
    Beskrivning
    Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 4 olika böcker i serien: Julen, Sackaios, Den barmhärtige samariern och David.

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  51. David
    David
    Beskrivning
    David är liten, och Goljat är stor, men vem är det som vinner till slut? Julie Clayden och Angela Joliffe berättar om en av världens mest kända pojkar i en bok för de allra minsta som vill vända blad fort, fort, för den som håller på att lära sig läsa och för vuxna högläsare som gärna berättar med egna ord. Bokens tolv ord, ett på varje sida, finns också inbyggda i en lite mer utförlig version av berättelsen längst bak.
    • Köp 3 för 13,50 kr/st
    • Köp 10 för 12,75 kr/st
    • Köp 25 för 12,00 kr/st
    • Köp 50 för 11,25 kr/st
    • Köp 100 för 10,50 kr/st
  52. David och Goljat
    David och Goljat
    Beskrivning
    Bibelberättelse för barn.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  53. De allra första bilderna
    De allra första bilderna
    Beskrivning
    Pusselbok - de allra första bilderna.
    - Ordförrådet utökas på ett lekfullt sätt.
    - De första bilderna att upptäcka, identifiera och känna igen.
    - Finmotoriken övas med 5 pusselmotiv som går att ta ut.
    65,00 kr
  54. De allra första djuren
    De allra första djuren
    Beskrivning
    Pusselbok - De allra första djuren - Finmotoriken övas med 5 pusselmotiv som går att ta ut.

    - De första djuren att upptäck, identifiera och känna igen.

    - Ordförrådet utökas på ett lekfullt sätt.

    65,00 kr
  55. De fantastiska växternas bok
    De fantastiska växternas bok
    Beskrivning
    Den schweiziska illustratören Adrienne Barman har slagit igenom stort med sina fantasieggande »alfabetsböcker« om naturen och - framför allt - dess osannolika invånare!

    I De fantastiska växternas bok samsas hundratals frukter, blommor och växter - alla utvalda på grund av sina unika egenskaper och fantasifulla utseenden. En hänförande fortsättning på De fantastiska djurens bok som både släcker kunskapstörst och färglägger sinnena.

    125,00 kr
  56. De glömda berättelserna
    De glömda berättelserna
    Beskrivning
    Berättelserna om Araluens spejare är välkända, men det finns fortfarande historier som ingen hittills har fått höra. Har Halt verkligen berättat sanningen om hur Will blev föräldralös? Vad hände med Gilan när Halt och Horace lämnade honom i Krigarkungens sal? Och blir det äntligen ett kungligt bröllop?
    • Köp 3 för 153,00 kr/st
    • Köp 10 för 144,50 kr/st
  57. De nya där nere
    De nya där nere
    Beskrivning
    Herr Duva landar på taket med senaste nytt: En råttfamilj har flyttat in på bottenvåningen. Kaninungarna är överförtjusta. De vill genast berätta för övriga i huset.

    De andra djuren är inte lika glada. Tvärtom. Trots att ingen av dem har träffat råttorna är de rörande överens om att de där nere inte alls passar in. De har hört att de nya grannarna är slarviga, att de luktar illa och stjäl mat. Säkert är de farliga också.

    Följ med nedför trapporna i en rolig berättelse om överraskande möten, morotstårta och fördomar som kommer på skam. En oemotståndlig högläsningsbok med oväntade vändningar och ljuvliga illustrationer.

    Sarah McIntyre är flerfaldigt prisbelönt barnboksförfattare och illustratör. De nya där nere är hennes första bok på svenska.

    ”En av årets bästa barnböcker!
    The Guardian

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  58. De tio budorden
    De tio budorden
    Beskrivning
    Detta är berättelsen om uttåget ur Egypten som du aldrig sett den förut! Följ med Mose när han blir upphittad i vassen, talar med den brinnande busken, möter Farao, är med om de tio plågorna, delar Röda havet, får de tio budorden, bygger förbundsarken –och mycket mer! Återberättad och illustrerad i Lego av Brendan Powell Smith.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  59. De tre spanarna : ett mystiskt försvinnande
    De tre spanarna : ett mystiskt försvinnande
    Beskrivning
    Instängda i en mörk jordkällare. En orubblig dörr. Långt hemifrån.

    Alma vaknade denna första skoldag utan att ana vad som skulle hända. Hon visste ännu inget om det spännande mysterium som hon tillsammans med Maria och August skulle försöka lösa. Och det var nog tur. Om de hade vetat att de skulle bli hotade, inlåsta och tvingas åla i en lång, otäck tunnel så skulle de kanske ha stannat hemma denna dag. Men det krävs inte bara skarpa hjärnor för att lösa ett mysterium, utan också mod.

    En varm vänskap växer fram mellan De tre spanarna som gör det lättare att prata om svåra saker som kärlek, svek, misslyckanden, tro, miljö och mycket annat.

    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
  60. Definitivt inte vänner
    Definitivt inte vänner
    Beskrivning

    Äntligen är det dags att resa till fjällen! Abbe ser fram emot några dagar med bara bästisen Melker.

    Allt skulle vara helt okej i Abbes liv, om inte Engla fanns. Oavsett var Abbe befinner sig på jordklotet så lyckas hon förstöra för honom. Dessutom råkar hon vara bästis med Sanela, tjejen som sjunger högt när hon tänker och som Abbe vill bli vän med.

    Kan man bli vän med sin oväns bästis? Det verkar definitivt inte så.

    Stina Jonssons finurligt skrivna böcker för både barn och vuxna lockar fram leenden och härlig igenkänning.

    155,00 kr
  61. Degen jäser över
    Degen jäser över
    Beskrivning
    Här kommer en ny bok med Munken & Kulan. Bok nr 3 Degen jäser över återger berättelserna på CD C och J.
    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  62. Delat bjuder på tårta
    Delat bjuder på tårta
    Beskrivning
    Matematik-gänget är en ny bokserie för barn som håller på att lära sig att räkna. I serien möter vi den vänliga Plus, den tjuvaktiga Minus, den smarta Gånger, den rättvisa Delat och Konstapel Lika Med som försöker hålla ordning på alla räknesätten. I den här boken möter vi Delat som tänker bjuda sina vänner på kalas. Det ska bli tårta, men hur ska man dela upp bären på tårtan så att det blir rättvist?...
    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
    • Köp 25 för 96,00 kr/st
  63. Den annorlunda sommaren
    Den annorlunda sommaren
    Beskrivning
    Det är härlig sommar för barnen i Lillängsbyn och tvillingarna Lilian och Anette ger sig ut på blåbärsplockning. Det är början på ett nervkittlande äventyr när flickorna går vilse i skogen. Kommer de att bli hittade? Hur går det när Anette klättrar ner till älven, hon som inte kan simma? Ska den efterlängtade bäverspaningen bli av? Och kan pappa Örjan komma över sin ovänskap med Aron och få hans hjälp? En sak är säker: detta är sannerligen en annorlunda sommar, som ingen av dem kommer att glömma i första taget.

    Följ med Gotthard, Lilian, Anette och deras vänner i denna hjärtevärmande bok från sekelskiftets Sverige, om förlåtelsens kraft och hur tro och bön kan bära genom den svåraste situation.

    I Den annorlunda sommaren får vi följa en familj under sekelskiftet, i medgång och i motgång. Här finns både spännande äventyr med stor dramatik men också soliga och mysiga sommarlovsdagar. Bokens budskap handlar om hur tron ger kraft mitt i vardagen när det inte blir som man tänkt sig. Människorna i Lillängsbyn får brottas med frågor om ovänskap och förlåtelse. Kan murar av hat och oförståelse rämna? Temat om förlåtelse kontra ovänskap är tidlösa ämnen för barn så väl som för vuxna, som skapar grund för många samtal.

    Denna bok är kronologist sett den första delen i bokserien om barnen i Lillängsbyn. Böckerna går bra att läsa fristående. Läs även gärna fortsättningsboken: Julen vi aldrig glömde.

    Kristina Wikström har tidigare kommit ut med boken Julen vi aldrig glömde som kronologiskt sett är del två i bokserien om barnen i Lillängsbyn. Hon har även skrivit boken Hjärtats lovsång som handlar om bön och tillbedjan. Även i de skönlitterära böckerna lyser hennes kärlek till Jesus igenom. Hon är numera engagerad i Filadelfiakyrkan i Stockholm och är även lärare till yrket. Det är även Kristina som illustrerat bilderna i svart tusch inne i boken.

    175,00 kr
  64. Den barmhärtige samariern
    Den barmhärtige samariern
    Beskrivning
    Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 4 olika böcker i serien: Julen, Sackaios, Den barmhärtige samariern och David
    50,00 kr
  65. Den brinnande borgen
    Den brinnande borgen
    Beskrivning
    Kan alvflickan rädda sin vän?Många faror hotar alverna i deras gröna rike. Därför finns alvdrottningens tappra riddare, som alltid är redo att kämpa mot de mörka krafterna.Ett flygande odjur för bort alvflickan Viol. Hennes vän Nejlika ger sig av för att rädda henne. Men kan hon hitta monstrets gömställe? Och hur ska hon bära sig åt om hon kommer dit?Böckerna i serien Alvdrottningens riddare är lättlästa äventyr med korta kapitel, stor text och massor av färgillustrationer.
    60,00 kr
  66. Den fantastiska berättelsen om Noas ark
    Den fantastiska berättelsen om Noas ark
    Beskrivning
    Den här boken har sju tomma sidor. Ta loss alla klistermärken och sätt dem på rätt plats på de tomma sidorna.Lär dig om Noas arkHjälp Noa att samla in djuren med självhäftande klistermärken som kan användas flera gånger.Mer än 60 klistermärken.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
    • Köp 50 för 33,75 kr/st
    • Köp 100 för 31,50 kr/st
  67. Den förbjudna boken
    Den förbjudna boken
    Beskrivning
    I Phies värld äger varje familj en bok som är förbjuden att läsa. Barnen får lära sig godkända versioner av bokens berättelser i skolan, men den som öppnar Boken själv riskerar att släpas ut i Saahs öken av Rådet, som styr över Namma och Elisar med järnhand. Men autistiska Phie kan inte släppa sin fascination av Boken. Vem är den märkliga Konung Sahuye som viskar till henne genom bokens sidor, genom djup historia ? och som lockar henne att ta reda på mer och mer om honom ...? Och om Phies minnen blir svepta av Rådet, vem är hon då?

    Parallellt med Phies historia vecklas en annan sällsam berättelse ut sig: den om flickan som läser hennes bok, och om hennes egendomliga resa utanför murarna för att rädda den bror som en gång var hennes värsta plågoande.

    Päivi Billing började för cirka fyra år sedan syna kristendomens sakargument i sömmarna. Hon ville ta reda på de historiska argumenten, logiska argumenten och sakargumenten för kristendomen. Detta ledde henne till att läsa tung kristen apologetik ? böcker skrivna av den ena professer emeritus i nystestamentlig forskning efter den andra. Deras argument övertygade så småningom henne och ledde henne till en egen personlig tro på Jesus. Det var efter en intervju av hennes elever i högstadiet (där hon är lärare) som tanken på att skriva en bok för dessa ungdomar föddes. Hur ska dagens ungdomar kunna fatta ett informerat beslut kring kristendomen om de inte har några fakta alls att ta ställning till? Därav en fantasyberättelse grundad på just kristen apologetik. En annan tanke som gnagde i henne var just om hon genom samma bokprojekt även skulle kunna förklara autistspektrum för ungdomarna? Ur vetskapen, att den högfungerande autistiska flickan sällan ? om inte aldrig ? får vara hjälten i fantasyberättelserna föddes Phie, hjälten i hennes bok. Resultatet är en viktig, spännande och högaktuell bok som tar upp frågor på ett intressant och annorlunda sätt.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  68. Den förflyttade
    Den förflyttade
    Beskrivning
    Första delen i en helt ny, spännande och romantisk trilogi från Hanna Christenson som kommer hålla dig fängslad ända till sista sidan!

    Något är fel.
    Liv känner det, men varje gång hennes medvetande snuddar vid orsaken glider tankarna förrädiskt undan och dagarna fortsätter som vanligt. Dagar som består av att vakna upp i sovsalen tillsammans med de andra, ta på sig de grå kläderna och gå till lektionerna. Det är ett liv av fönsterlösa korridorer, hårda regler och ännu hårdare straff.
    Ända tills Ossian dyker upp. Ossian är förflyttad från en annan facilitet och allt med honom drar Liv till sig. Han är annorlunda och hon är fast besluten att ta reda på vad som skiljer honom från de andra. En beslutsamhet som kan kosta henne allt.

    Bra läsning för gymnasieåldern och unga vuxna, men självklart även för vuxna.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  69. Den förhäxade ön
    Den förhäxade ön
    Beskrivning
    Långt bort bakom mörka berg och djupa skogar ligger alvernas rike. På en klippa som reser sig över den gröna slätten ligger alvdrottningens slott.
    På slottsgården breder en stor ek ut sina grenar och i skuggan av trädet brukar drottningen hålla hov. Hon lyssnar på alla som har något att berätta, skipar rättvisa och hjälper dem som behöver det.
    Men många faror hotar alverna och utanför deras land finns skuggornas rike där mörka krafter styr. Alvdrottningens riddare skyddar riket från dessa faror.

    När några fiskare försvinner under mystiska omständigheter skickar alvdrottningen en riddare och hans väpnare för att undersöka vad som kan ha hänt.
    För att lyckas måste de bekämpa fruktansvärda eldkrigare och gigantiska sjöormar. Men kan de rädda fiskarna från den förhäxade ön?
    60,00 kr
  70. Den förlorade sonen
    Den förlorade sonen
    Beskrivning
    Bibelberättelse för barn.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  71. Den förlorade sonen
    Den förlorade sonen
    Beskrivning
    Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien.

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  72. Den första julen - Klara, färdiga, hitta!
    Den första julen - Klara, färdiga, hitta!
    Beskrivning
    Följ med Maria och Josef på deras resa till Betlehem.
    De behöver din hjälp med att hitta några saker längs vägen.
    Kan du hjälpa dem?
    Klara, färdiga, hitta!

    När barnen slår upp boken kommer de direkt att börja leta efter alla de gömda sakerna som finns på varje uppslag.
    De underbara illustrationerna uppmuntrar barnen att titta, peka och lära sig nya ord.
    Flikarna på varje kartongblad hjälper små fingrar att vända blad medan de lyssnar till den lättlästa bibelberättelsen.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  73. Den försvunna hästen
    Den försvunna hästen
    Beskrivning
    Plötsligt sätter sig Myggan upp med ett ryck. Det är så oväntat att Aron blir rädd.
    - Vad är det? viskar han från sin plats i höet.
    - Jag vet inte riktigt, viskar Myggan tillbaka. Jag tyckte att jag hörde något.

    Försiktigt kryper hon mot höloftets öppning för att kika ut. Aron suckar. Det enda han vill är att få sova. Men plötsligt hör han också ljudet, ett svagt brummande som närmar sig. Han ålar snabbt bort till Myggan. Det är så mörkt det kan bli en augustinatt, men på avstånd syns ljuset från två strålkastare.
    - Det är en bil, säger Myggan. Den måste vara på väg hit för vägen tar slut här.
    - Tänk om det är tjuvarna. Vi måste gömma oss, väser Aron. Skynda dig!
    50,00 kr
  74. Den förtrollade skogen
    Den förtrollade skogen
    Beskrivning
    När Zoe hälsar på hos sin gammelfaster på sommarlovet hamnar hon i enhörningarnas magiska värld. Snart upptäcker Zoe att deras ö är i stor fara. Den onda sagoponnyn Nattvinge har stulit alla trollformler och Kung Enhörning har tagits till fånga. Kan Zoe och hennes nya vän, enhörningen Astra, rädda ön innan det är för sent?

    Den förtrollade skogen är första boken i serien Den magiska enhörningsön. Böckerna behöver inte läsas i ordning

    65,00 kr
  75. Den grå kastrullen
    Den grå kastrullen
    Beskrivning
    Följ med på det första av kastrullens många spännande äventyr, så får du veta hur allting började en gång för länge sedan i en mörk kartong.
    50,00 kr
  76. Den gyllene barnkammarboken
    Den gyllene barnkammarboken
    Beskrivning
    Tänkvärda och andliga texter för alla åldrar. Här finns sommarsånger, julvisor, psalmer, böcker, berättelser, dikter och sagor som hör till vårt kulturarv, men också de bästa texterna från vår tid. Rikt illustrerade med mängder av färgbilder.
    135,00 kr
  77. Den gyllene boken
    Den gyllene boken
    Beskrivning
    En berättelse om Angelicas möte med flyktingpojken Aram

    När Aram och hans pappa flydde från Syrien var det viktigt att ha en Bibel med. Men på flyktingboendet i Stockholm blev de hotade att något hemskt skulle hända, om de inte slutade läsa i den.

    I Storkyrkan möter de Angelica och hennes familj, som hjälper dem i väntan på Arams mamma och lillayster som finns i ett flyktingläger någonstans i Mellanöstern.

    När Angelica och hennes klass har ett projekt om Bibeln, får hon lära sig Den gyllene regeln. Och när Angelica själv tar bibelorden på allvar och låter dem vägleda henne, då först kan hon lösa den konflikt hon har med sin klasskompis.

    Angelica får också lära sig att Bibeln hjälpt och inspirerat människor i alla tider, både konstnärer och musiker. Dessutom tar en ängel med henne när hon sover till Bibelns tid och till viktiga händelser i kyrkohistorien ända fram till 1800-talets Stockholm.

    Denna bok är en omarbetad upplaga.

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  78. Den hemliga resan
    Den hemliga resan
    Beskrivning
    Gammelmormor Anna har en plan – en hemlig plan. Hon har hittat ett brev från en släkting, som berättar om deras släktband långt tillbaka i tiden. Och var om inte i kyrkan hittar man spåren efter deras historia?

    Tillsammans med Anna ger sig barnbarnsbarnen Maja och John ut på en spännande resa i både tid och kyrkorum. Med hjälp av taxiföraren Samah och hans hund Djingis, åker de till olika kyrkor där släktens berättelse speglas i kyrkornas historia och arv.

    Den hemliga resan är en klurig och spännande berättelse av barnboksförfattaren Ulf Nilsson där den historiska skildringen tar plats i kyrkorummet, tillsammans med charmiga och samspelta illustrationer av Anna Blåder.

    Arbeta med kulturarvet och kyrkornas mysterier och legender i skolklasser och barngrupper med boken Den hemliga resan!

    • Köp 3 för 187,01 kr/st
  79. Den hemska draken
    Den hemska draken
    Beskrivning
    Riddare, spänning, humor och lättläst! Underhållande och beroendeframkallande läsning för nybörjarläsare.  
       "Riddarskolan" är en helt ny, svenskproducerad serie lättlästa böcker som handlar om de tre kompisarna Egon, Fiona och Urban som går i riddarskola och ska bli riddare. En lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö med tuffa och kul bilder. 
    50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 1580

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå