View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 792

per sida
Fallande ordning
 1. Kristallhjälmen
  Kristallhjälmen
  Beskrivning
  Ville får skulden för precis allt, vare sig han är skyldig eller ej. Till och med mormor gör honom besviken när han kommer till Gränslandet. När Ville kryper in under buskarna i hennes trädgård för att komma hem igen, hamnar han istället på en öde hed i utkanten av riket Athirion.

  Så småningom möter Ville en drake, som inte heller känner att han passar in. Kan Alayli, härskarinnan i Drochmund, ge Ville och draken det de längtar efter?

  Ett spännande äventyr där vänskap och tillit sätts på prov!

  Kristallhjälmen är den andra fristående boken i serien Uppdrag i Athirion.

  • Köp 3 för 139,50 kr/st
  • Köp 10 för 131,75 kr/st
 2. Kul med färger
  Kul med färger
  Beskrivning
  Låt små, nyfikna händer utforska! Titta, läs och känn i den här boken med taktila sidor. Med enkla, vardagliga ord och fina illustrationer är det den perfekta introduktionen till färger.
  50,00 kr
 3. Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna
  Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna
  Beskrivning
  Kul med matte är en uppföljare till den populära boken Ska vi leka matte, men vänder sig till de något yngre barnen. Kul med matte är rolig för barn från cirka fem år. Boken passar utmärkt att använda i 6-årsverksamheten och i lågstadiet, men det är framförallt en bok med lekar att göra hemma tillsammans med en kompis eller en vuxen. Poängen är att det ska vara roligt. Känslan för matte får man på köpet. I boken finns lekar som handlar om att mäta och väga; att sortera leksaker på olika sätt; para ihop skorna i hallen; klä på en pappersdocka kläder i olika färgkombinationer; rita fina cirklar med hjälp av ett häftstift, ett snöre och en penna; undersöka hur mycket toapapper det går åt hemma under en vecka; spela kort och mycket, mycket mer. (5-9 år)
  75,00 kr
 4. Kul med ord
  Kul med ord
  Beskrivning
  Låt små, nyfikna händer utforska! Titta, läs och känn i den här boken med taktila sidor. Med enkla, vardagliga ord och fina illustrationer blir den första språkinlärningen
  50,00 kr
 5. Kung Caspian och skeppet Gryningen
  Kung Caspian och skeppet Gryningen
  Beskrivning
  C.S. Lewis älskade och tidlösa böcker om landet Narnia; I Kung Caspian och skeppet Gryningen kommer syskonen Edmund och Lucy ännu en gång till landet Narnia och i släptåg har de sin besvärliga kusin Eustace. Tillsammans med kung Caspian seglar de med skeppet Gryningen till haven bortom de Ensliga Öarna.
  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 6. Kung Deus gåva
  Kung Deus gåva
  Beskrivning
  Kung Deus får ingen ro. Han vill ge folket i sitt rike en fin present. Men vad?
  Han tar hjälp av drottning Divina och kronprins Deus Junior, och till slut kommer han på den perfekta gåvan. Gåvan blir början på ett magpirrande äventyr för alla medborgare i Kallumnien. Men äventyret blir mer omtumlande än kung Deus hade tänkt. Ett olyckligt beslut leder till att alla medborgare hamnar i livsfara. Plötsligt är hela folkets framtid hotad. Finns det något sätt att rädda människorna från undergång?
  Följ det spännande äventyret i Kung Deus gåva!
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 7. Lappen i lönnfacket
  Lappen i lönnfacket
  Beskrivning
  En spännande äventyrsserie för killar och tjejer från 9 år. Kate har börjat trivas bra i sin nya familj. Men hon vill inte lyssna på Anders, när han varnar henne för en av pojkarna i skolan. När vintern är som värst på Windy Hill i början av 1900-talet, måste pappa Nordstrom ta arbete som skogshuggare. Under tiden stjäl någon mat i gårdarna och Kate är nära att drunkna. Dessutom hittar hon en lapp med gåtfulla ord i ett lönnfack. En fristående fortsättning av Främlingen i skogen Författaren är amerikansk svenskättling. Hon låter händ­elsen utspela sig bland invandrade svenskar i Amerika och året är 1906.
  • Köp 3 för 171,00 kr/st
  • Köp 10 för 161,50 kr/st
 8. Lär känna Jesus
  Lär känna Jesus
  Beskrivning
  Lär känna Jesus är en pysselbok för barn, där man i ord och bild får stifta bekantskap med Jesus
  • Köp 3 för 93,50 kr/st
 9. Lätta fakta om hundar
  Lätta fakta om hundar
  Beskrivning
  Hur hälsar hundar? Vilken hundras kan inte skälla? Varför gillar en del hundar att gräva ner sina leksaker? Detta och mycket mer får du veta här. Serien Lätta fakta med stor stil och många bilder.
  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 10. Lätta fakta om ugglor
  Lätta fakta om ugglor
  Beskrivning
  Hur gör ugglorna för att hitta i mörkret? Vad äter de? Vad kallas deras ungar?Detta och mycket mer får du svar på i denna spännande faktabok. Rikt illustrerad med både fotografier och teckningar.
  100,00 kr
 11. Ledljus NY
  Ledljus NY
  Beskrivning
  Ofta kan det göra ont att komma in i Guds ljus. Ljuset avslöjar. Men samtidigt är det skönt att vara i ljuset. I Guds ljus får du nämligen också se hur mycket Gud tycker om dig. Du får se Jesus. Ljuset gör dig glad! Genom dessa dagliga ljusglimtar hoppas jag få ge dig en enkel vägledning för hur man ska leva rätt här i världen Egil Sjaastad är bibellärare på Fjellhaug skoler i Oslo
  195,00 kr
 12. Lejon
  Lejon
  Beskrivning
  Lejon... är den spännande berättelsen om Daniel i lejongropen. Upplev tillsammans med Lejon hur ängeln räddar Daniel och stoppar Lejons middagsplaner. För barn i åldern 0-3 år.
  40,00 kr
 13. Lejonets rytande Del 6
  Lejonets rytande Del 6
  Beskrivning
  En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln! Lejonets rytande är den sjätte boken i serien om Skriftrullarna.

  Lejonets rytande är den sjätte boken i serien om Skriftrullarna.

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 14. Leka (Hej Bebis)
  Leka (Hej Bebis)
  Beskrivning
  En del bebisar tycker om att leka med bollar. Andra tycker om att leka med bilar. Och nästan alla bebisar tycker om att leka med ballonger!En färgglad pekbok med roliga foton på bebisar för de allra minsta.
  50,00 kr
 15. Lekstund med Noa
  Lekstund med Noa
  Beskrivning
  Noa, hans stora ark och alla djuren.

  Plocka bort de löstagbara bitarna för att se vad Noa och hans familj gör.

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 16. Leonora och Glasplaneten
  Leonora och Glasplaneten
  Beskrivning
  Leonora bor på planeten Junoo, och en morgon kan hon inte motstå frestelsen att provflyga sin nya rymdfarkost. Med hjälparen Bobo som enda sällskap kraschar hon på Glasplaneten, där det visar sig att rymdpirater härjar ? Hur ska Leonora någonsin komma hem igen?

  Leonora och glasplaneten är första delen i något så ovanligt som en gripande science fictionserie för barn. Boken handlar framför allt om mod och att våga stå upp för sig själv

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 17. Leonora och Osmo 2
  Leonora och Osmo 2
  Beskrivning
  Del 2 i serien om Leonora! När Ziggy ber om hjälp kan vår modiga lilla rymdvarelse bara inte säga nej. Ett nytt äventyr tar sin början. Bobo, Kapten A, Jona och alla de andra karaktärerna från Leonora och Glasplaneten följer förstås med.

  Ziggy var bara två veckor gammal när han kom bort ifrån sina föräldrar. Nu vill han flyga till planeten Osmo 2 för att leta efter dem. Men han behöver hjälp. Klart att Leonora ställer upp, hon har ju lovat. Att hitta Ziggys föräldrar kommer säkert att gå lika snabbt som ett stjärnfall – tror Leonora ja. Men Osmo 2 är en farlig plats. Marken spricker sönder av ständiga jordbävningar, det finns inga hus och det luktar illa. Samtidigt blir Ziggy alltmer underlig. Uppdraget verkar dömt att misslyckas

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
 18. Leta och peka Bibeln
  Leta och peka Bibeln
  Beskrivning
  Leta och peka Bibeln är en pekbok med elva ögonblick ur Bibeln, fulla av detaljer. Hittar du dem allihop? Läs och peka på fåren, båtarna, korgen, fåglarna, herden

  …En väg in i Bibelns berättelser för barn i pekboksåldern och för vuxna och storasyskon som vill upptäcka Bibeln tillsammans med dem. Leta och peka Bibeln är den sortens pekbok som barnen älskar att höra upprepade gånger och som inbjuder till en fin lässtund tillsammans

  • Köp 3 för 140,25 kr/st
 19. Liknelsen om såningsmannen
  Liknelsen om såningsmannen
  Beskrivning
  En smidig liten minibok om liknelsen om såningsmannen.
  För barn 4-8år.
  Passar bra som liten gåva till barn och barnbarn, i församlingens barnverksamheter eller var du kan tänka dig att sprida Guds Ord till barnen.

  Låt den bli till välsignelse för dig och dina små vänner

  15,00 kr
 20. Lill-Teddys bibel
  Lill-Teddys bibel
  Beskrivning
  Härliga bibelberättelser för de minsta barnen. En kartonboard-bok i mindre format och med en unik, mjuk och gosig pärm i "Nallepäls". Helt underbar present till barn och barnbarn!
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 21. Lilla barnkammarboken : godnattvisor
  Lilla barnkammarboken : godnattvisor
  Beskrivning
  Lilla barnkammarboken: Godnattvisor har fått nytt omslag, men det är samma fina inlaga som tidigare.

  Här hittar du favoriter att sjunga och nynna tillsammans, samtliga rikt illustrerade avnågra av våra främsta tecknare. Klassiska sånger som ”Videvisan” och ”Byssan lull” varvaas med mer moderna inslag som ”Frida Freys tröstvisa” och ”Vaggvisa för liten grön banan” och mycket mer

  185,00 kr
 22. Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
  Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
  Beskrivning

  Här hittar du de mest omtyckta prins- och prinsessagorna som "Törnrosa", "Lilla sjöjungfrun", "Prinsessan på ärten" och "Askungen". Alla rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Med boken följer en skiva där etablerade artister och skådespelare läser några av sagorna från boken.


  Lilla barnkammarboken - ny serie i mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna. Hittills har utkommt: "Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor" och "Julsånger".


  Sagor på cd-skivan
  1. Askungen - Niklas Hjulström
  2. Snövit - Vanna Rosenberg
  3: Lilla sjöjungfrun - Helge Skoog
  4. Prinsessan på ärten - Vanna Rosenberg
  5. Törnrosa - Niklas Hjulström
  6. Grodkungen - Helge Skoog
  7. Rapunsel - Vanna Rosenberg

  180,00 kr
 23. Lilla barnkammarboken : Sju små sagor
  Lilla barnkammarboken : Sju små sagor
  Beskrivning

  I "Lilla barnkammarboken: Sju små sagor" hittar du de mest omtyckta klassiska sagorna som "Rödluvan", "Hans och Greta", "Bockarna Bruse" och "Guldlock och de tre björnarna". Alla rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Med boken följer en skiva där etablerade artister och skådespelare läser några av sagorna från boken.

  Lilla barnkammarboken - ny serie i mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna. Hittills har utkommt: "Godnattvisor" och "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp".

  Sagor på cd-skivan:
  1. Bockarna Bruse - Tomas Bolme
  2. De tre små grisarna - Sharon Dyall
  3. Rödluvan - Magnus Carlsson
  4. Vanten - Tomas Bolme
  5. Hans och Greta - Magnus Carlsson
  6. Sagan om den tjocka feta pannkakan - Sharon Dyall
  7. Guldlock och de tre björnarna - Tomas Bolme

  180,00 kr
 24. Lilla barnkammarboken : sju små sagor
  Lilla barnkammarboken : sju små sagor
  Beskrivning
  Sju små sagor är en omtyckt del i serien "Lilla barnkammarboken". Nu har denna sagopärla fått nya kläder! I Lilla barnkammarboken: sju små sagor finns våra mest älskade sagor samlade. Gå över bron tillsammans med Bockarna Bruse, träffa Guldlock och de tre björnarna, följ med Rödluvan till mormors hus och var med när Hans och Greta hittar pepparkakshuset. Boken har fått ett nytt, modernt omslag som rimmar väl med det klassiska innehållet, och berättelserna är rikt illustrerade av några av våra mest kända bildkonstnärer: Christina Alvner, Charlotte Ramel, Marit Törnqvist, Mati Lepp, Catarina Kruusval, Tord Nygren och Anna-Clara Tidholm.

  Välkommen in i sagans magiska värld! En högläsningsbok för hela familjen.

  "En trevlig högläsningsbok som hjälper till att hålla sagans tradition levande."
  Ursula Wilhsson Palmér, BTJ-häftet

  185,00 kr
 25. Lilla Elefant
  Lilla Elefant
  Beskrivning
  Lilla Elefant är ute och vandrar med sin mamma. Han möter flamingor och krokodiler. Han möter giraffer och leoparder, ormar och insekter.

  Lilla Elefant vill få veta svaret på en stor fråga: Älskar Gud honom?

  Berättelsen ingår i en serie vackert illustrerade bilderböcker som tagits fram för att besvara några av de frågor barn ställer om sig själva, om världen runt omkring och om Gud som skapat dem.
  50,00 kr
 26. Lilla hemlisboken
  Lilla hemlisboken
  Beskrivning
  Uppföljaren till den populära Lilla Nej-boken!

  Bille har gömt två saker bakom ryggen. Den ena hemligheten gör att Bille känner sig glad. Medan den andra faktiskt gör att Bille får ont i magen. Billies mjukiskatt Kattis beslutar sig för att ta reda på varför Bille inte är sig lik. För vad är det egentligen Billie gömmer bakom ryggen och varför?

  Måste man alltid behålla en hemlighet för sig själv? Billies mjukiskatt Kattis hjälper till och förklarar hur man känner skillnad på en bra och en dålig hemlighet - och hur man gör om man vill berätta den för någon

  125,00 kr
 27. Lilla jag går på skattjakt
  Lilla jag går på skattjakt
  Beskrivning
  Lilla jags mamma har läst i Bibeln om att man ska samla skatter i himlen. När Lilla jag får höra det beger hon sig ut på skattjakt. På vägen möter hon en liten fisk, en farbror, några barn och kyrkovaktmästaren. Men några skatter hittar hon inte... eller hur är det egentligen? Vad är himmelska skatter för något?
  120,00 kr
 28. Lilla jag går till Gud
  Lilla jag går till Gud
  Beskrivning
  Lilla jag går till Gud handlar om Lilla jag som har något som hon vill be Gud om. Nämligen en jätteviktig sak. På vägen dit möter hon flera vänner: Mannen med herdestaven, en liten pojke, en hund, ett stort och mäktigt lejon, men också ett odjur. Hon går och går, men kommer hon att få det som hon ville be om?

  Den här underbart illustrerade boken delar ett djupt budskap, samtidigt som den är underhållande, rolig och förtrollande härlig. Många barn kommer att be om att få läsa den här boken om och om igen. Med sig får de då också att Gud alltid finns med oss, att han hjälper och leder oss och att ibland kan vi själva vara svaret på vår bön.

  120,00 kr
 29. Lilla kanin och Blå filten
  Lilla kanin och Blå filten
  Beskrivning
  Blå filten hjälper Lilla kanin att måla de finaste bilderna, gunga allra högst och stava till de svåraste orden.

  Men en dag tycker mamma att Blå filten måste tvättas. Hon säger att Blå filten kommer kännas som ny igen efteråt, men Lilla kanin vet inte om han gillar det där med "ny". Han tycker att Blå filten är perfekt som han är. Kommer hans kära blå kompis att någonsin bli sig själv igen
  120,00 kr
 30. Lilla nej-boken
  Lilla nej-boken
  Beskrivning
  Enligt FN:s barnkonvention har barn rätt att skyddas mot fysiskt och psykiskt våld. Men tyvärr är verkligheten en annan. Ett litet steg på vägen för att förhindra övergrepp mot barn är att vi vågar prata förebyggande med barnen. Att lära dem att de har rätt till sina kroppar, att kunna sätta egna gränser och förstå sitt eget värde. Att kunna säga nej och berätta för en vuxen när någon har begått ett övertramp.

  Lilla nej-boken riktar sig till 3 6-åringar och berättar på ett roligt och enkelt sätt med fina och talande bilder om hur Billie lär sig att sätta gränser i vardagen. Är det okej att säga nej när förskolekompisen vill kramas? Vad ska man göra när någon är elak? Hur gör man stopp-handen för att visa att man inte vill något? Boken underlättar för både föräldrar, andra vuxna anhöriga och förskolepersonal att prata med små barn om ett svårt men livsviktigt ämne.

  Sarah Sjögren är utbildad grundskollärare i svenska och bild, men har främst jobbat inom förskolan. Hon har ett starkt engagemang för barns rättigheter. Lilla nej-boken är hennes debutbok.

  Anna Forsmark som illustrerat boken använder humor, värme och mycket detaljer i sina illustrationer. Hon har tidigare illustrerat boken Lek istället för bråk : 64 lekar för att förenkla vardagen med barn

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 31. Lilla Om
  Lilla Om
  Beskrivning
  En liten bok om den största av frågor.

  Lilla Om tänker på
  allt mellan himmel och jord men så,
  plötsligt undrar han en dag:
  - Vem är jag?

  "Det här är nog DEN roligaste, galnaste och samtidigt djupaste barnbok jag har läst! Illustrationerna är som små konstverk och jag blir glad i hela mig när jag läser den."

  - Lisa Rislöw

  185,00 kr
 32. Lilla Rosa och Långa Leda
  Lilla Rosa och Långa Leda
  Beskrivning
  Berättelsen om Rosa och hennes elaka styvmor.
  50,00 kr
 33. Lilla Storasyster och Jesus
  Lilla Storasyster och Jesus
  Beskrivning
  I boken Lilla Storasyster, som kom ut våren 2015, får vi möta Maja och hennes lilla storasyster Kajsa - en bok som handlar om hur det kan vara att växa upp med ett syskon som har en utvecklingsstörning. Nu är familjen tillbaka och nu handlar det lika mycket om hur det kan vara att växa upp i ett kristet hem, något som också det kan vara främmande och annorlunda för många. Vi får följa Lilla Storasyster... SAGA
  180,00 kr
 34. Lilla Zebra
  Lilla Zebra
  Beskrivning
  Lilla Zebra föddes medan de första regndropparna föll på slätten. Hon är precis som alla andra små zebror – förutom att hon inte har några ränder.

  Lilla Zebra vill få veta svaret på en stor fråga: Varför är hon annorlunda?

  Berättelsen ingår i en serie vackert illustrerade bilderböcker som tagits fram för att besvara några av de frågor barn ställer om sig själva, om världen runt omkring och om Gud som skapat dem.
  50,00 kr
 35. Lina, Gulan och kärleken
  Lina, Gulan och kärleken
  Beskrivning
  Äntligen går Linas hetaste önskan i uppfyllelse: att få en hund. Den lilla golden retriever-valpen som får heta Gulan, tuggar på pappas sandaler, bajsar inomhus, och gräver upp trädgården. Men hon är det mest fantastiska som hänt Lina, världens bästa vän. En lycklig och sorglig berättelse om vänskap och kärlek mellan människa och husdjur.
  40,00 kr
 36. Liten och Älskad : visor vid läggdags
  Liten och Älskad : visor vid läggdags
  Beskrivning
  När man är liten är det viktigt ... att känna sig trygg att känna sig älskad att veta att man är sedd att kunna krypa upp i en famn att känna att man är fin som man ärLiten och Älskad är en samling av visor som handlar om att vara trygg, älskad och värdefull. Den är fantasifullt och vackert illustrerad av Åsa Resman Appelgren och innehåller allt från äldre klassiska sånger till nyskrivet material. Samtliga sånger finns med på CD-skivan som följer med boken.
  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
 37. Liv, lilla Liv och livets slut
  Liv, lilla Liv och livets slut
  Beskrivning
  På äldreboendet längst ner på våran gata bor vår vän Liv. Liv är från Norge. Hon har alldeles vitt, lockigt hår, glada ögon och smala, långa fingrar. Hennes lilla rum på äldreboendet är prydligt och lekfullt på samma gång, som ett dockhus ungefär. Liv skrattar ofta. Nästan jämt.
  Men så kom den dagen då jag förstod att allt skulle bli annorlunda
  En varm bok för många åldrar...
  • Köp 3 för 162,00 kr/st
  • Köp 10 för 153,00 kr/st
 38. Livet med Jesus
  Livet med Jesus
  Beskrivning
  Har Gud en plan för att rädda världen? Att leva livet med Jesus, vad innebär det? Läs om hur Gud älskar sin värld och hur Jesus kom till världen för att ge oss nytt liv. Vi får börja om när det blir fel. Livet med Jesus är en härlig bilderbok om människor och Guds kärlek till världen. Rikt illustrerad med vackra akvareller av Susie Poole.
  • Köp 3 för 72,00 kr/st
  • Köp 10 för 68,00 kr/st
  • Köp 25 för 64,00 kr/st
  • Köp 50 för 60,00 kr/st
 39. Livet med Jesus. Målarbok
  Livet med Jesus. Målarbok
  Beskrivning
  I målarboken Livet med Jesus finns 15 fina bilder att färglägga. En kort text på varje sida väver samman bild och berättelse. En bok som räcker länge och är lätt att ta med. För små och stora barn. Bilderna och berättelsen är hämtade ur Susie Pooles härliga bilderbok Livet med Jesus.
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
 40. Livet under den stora istiden
  Livet under den stora istiden
  Beskrivning
  ”Livet under den stora istiden” är en bok för både ungdomar och vuxna. Den första delen av boken är en berättelse om livet efter floden, där neanderthalarna (här kallade ”ögonbrynsfolket”) och Cro-Magnon-människan lever tillsammans. Vi får en helt annan bild än den evolutionsbild som inpräntas i vårt medvetande genom massmedia, skönlitteratur och läromedel. Samtidigt bygger berättelsen inte på någon ogrundad fantasibild, utan mängder av fakta om hur livet kunde vara under istiden vävs in i berättelsen. Den senare delen av boken är en faktadel, där en mängd vetenskapliga fynd från berättelsen förklaras.

  Med hjälp av den senare delen i boken kan man ge förstå hur istiden startade, varför neanderthalarna var sjuka, hur arkeologiska fynd tyder på en hög intelligensför neandertalarna och hur allt passar in i Bibelns historiebeskrivning. Boken rekommenderas varmt, till dem som vill försöka hitta en så rimlig förklaring som möjligt till naturvetenskapliga och arkeologiska fynd, samtidigt som man kan se hur dessa fynd stämmer överens med Bibelns berättelse.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 41. Livets mening
  Livets mening
  Beskrivning

  Vad handlar egentligen livet om ? Det här är en tonårsbok med typiska ord från bibeln som förklaras i fotnoter och i en ordlista.

  50,00 kr
 42. Livets mening Läs och fundera
  Livets mening Läs och fundera
  Beskrivning
  Läs och diskutera runt boken "Livets mening"
  24,99 kr
 43. Ljus, bli till
  Ljus, bli till
  Beskrivning
  I Ljus, bli till möter Nobels Fredsprisvinnaren Ärkebiskop Desmond Tutus kärlek och värme den bästsäljande författaren och illustratören Nancy Tillmans otroliga illustrationer i en fantastisk bilderbok. Tillsammans återberättar de Bibelns skapelseberättelse på ett sätt som för oss nära skönheten och underverket i Guds skapelse under alla sju dagarna. Desmond Tutus levande och lyriska text tillsammans med Nancy Tillmans enastående illustrationer är helt enkelt ett mästerverk som uppskattas av både barn och vuxna.
  95,00 kr
 44. Lola gör rubriker
  Lola gör rubriker
  Beskrivning
  En intervju med en fe? Inte något särskilt tycker Lola! I alla fall inte när hon om natten blir den berömda reportern Lo. Ve. Därför ska hon och bästisen Flo också vara på framsidan på den nya skoltidningen. Men de får snabbt erfara att det inte alltid är så lätt att hitta spännande och ovanliga händelser. Det är lite problem med förstaklassarna de ska ta hand om, men inget man kan skriva om på en framsida. Därför beslutar Lola sig för den farliga vattenpistolrånaren som i veckor har spridit skräck och rädsla i hela stan. Men hon måste nog själv fånga honom
  Första boken i serien om Lola har hyllats av otaliga bokbloggare och mixen av skratt och allvar gör att böckerna även roar de vuxna. Lola är en tjej med skinn på näsan som vet vad hon vill och är en bra förebild för Sveriges 9-12 åringar
  50,00 kr
 45. Lola på hemligt uppdrag
  Lola på hemligt uppdrag
  Beskrivning
  Mitt namn är Fond. Jane Fond. Som världsberömd hemlig agent räddar Lola världen, natt efter natt. På dagen har hon som spion tyvärr inte lika stor succé. Hennes pappas restaurang stöter också in i problem. En känd matrecensent hotar med att skriva en dålig artikel om restaurangen. Bara för att servitrisen råkade hälla ett glas isvatten i hans knä och bara för att han trodde att den hamster som sprang genom restaurangen, var en råtta! Som riktiga hemliga agenter kommer Lola och bästisen Flo på spåret av matrecensenten och börjar skugga honom. De vill förstöra artikeln innan den går i tryck! Ett farligt uppdrag och det gör inte saken bättre att Lola förälskar sig i fiendens son ... Lola på hemligt uppdrag är den tredje boken i denna populära serie om Lola och hennes knasiga familj.
  50,00 kr
 46. Lopporna
  Lopporna
  Beskrivning
  Vad är det som kliar?När Barbaskön målar i skogen träffar han en igelkott. De bli goda vänner och tar en siesta under träden. Barbaskön vaknar av en förfärlig klåda. Varför kliar det så? Det visar sig att hans nya vän har loppor! De stör inte igelkotten, men Barbaskön kan inte ha det såhär. Lösningen blir drastisk pälsen rakas av! Och vips är lopporna borta, men Barbaskön fryser och saknar sin päls. Som tur är kommer Barbamama på en fin idé
  100,00 kr
 47. Lui & leksakerna
  Lui & leksakerna
  Beskrivning
  Denna livliga bok är full med leksaker. Här finns tåg, bilar, djur, glaskulor, bollar och brandbilar, nallar, dinosaurier, små kycklingar, kor och andra djur ... Leksakerna hittar du hemma hos Lui; i hans rum, ute i trädgården eller till och med i grannens trädgård där Lui har råkat skjuta in en boll. Det är inte lätt för Lui att hålla koll på sina leksaker. Kan du hjälpa honom att hitta dem? Hjälp honom också att hitta hunden Valle.

  En titta-hitta-bok för små barn, med enkla frågor och uppgifter som utmanar barnet och utvecklar dess begreppsvärld

  65,00 kr
 48. M som i Mackan
  M som i Mackan
  Beskrivning
  Mackans lag ska åka på fotbollsläger och övernatta i en scoutstuga mitt ute i skogen. Men det är inte bara hans lag, även rivalerna Södra Bro och tjejernas lag Äppelviken ska åka med. Mackan ser fram emot resan, dels för att han ska få göra det han älskar mest spela fotboll, dels för att Magda ska dit. Han hoppas på att äntligen få vara ensam med henne och säga det där som han vill säga, att han gillar henne
  Den tredje boken om Mackan handlar om att sova borta för första gången, att våga erkänna att man gillar någon, om äventyr och skattjakter i mörka skogar och, så klart, om fotboll!
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 49. Mååål!
  Mååål!
  Beskrivning
  Från den första klubbens grundande till VM 2014. Denna hyllning till världens största sport är den enda fotbollsboken du behöver. Återupplev de kända ögonblick- en i fotbollens historia och läs om alla stora turneringar och mästerskap, både på klubbnivå och internationell nivå. Läs om fotbollens hjältar och busar och besök de största och bästa arenorna i världen.
  150,00 kr
 50. Mackan äger
  Mackan äger
  Beskrivning
  Markus som helst kallas Mackan älskar fotboll mest av allt. Han drömmer om att vara som Zlatan och få springa ut på San Siro i Milano till publikens öronbedövande jubel. I verkligheten spelar han i Gif som inte har vunnit en enda match i år och han får springa ut på Vallen där bara mamma och några andra tanter står och tjoar. Men det gör inget. Fotboll äger ändå. Då är det jobbigare med pappa. Pappa som aldrig har hejat vid sidan av planen, utan ligger under en sten på kyrkogården. Trots att Mackan innerst inne förstår att han inte kan vara arg på pappa, så är han det ändå. Dumma pappa som inte kan vara med på träningen. Och dumma, knäppa bilolycka!Med ett lättläst språk, lågmäld humor och mycket värme berättar Helena Lund-Isaksson om Mackans vardag. Hon skildrar också hans längtan efter den döde pappan på ett inkännande sätt, utan att det blir för tungt för en ovan läsare.
  50,00 kr
 51. Mackan vågar
  Mackan vågar
  Beskrivning
  Mackan älskar fotboll mest av allt. Han drömmer om att vara som Zlatan. Eller ibland som Messi eller Cristiano Ronaldo.

  I verkligenheten spelar han i Gif, förlorarlaget som äntligen har lyckats vinna en match. Nu är fotbollen roligare än någonsin! Men så berättar tränarna att det ska komma en ny kille till klubben och då förvandlas lagkompisen Ante till en riktig mobbare.För första gånge
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 52. Magnus på Maskingatan
  Magnus på Maskingatan
  Beskrivning
  Tänk dig en liten blåögd kille som är både ovanligt livlig och ovanligt påhittig. Detta tillsammans blir just en speciellt ovanlig kille. Han är ungefär som Emil i Lönneberga, som också var en klurig kille, full av hyss. Tänk dig också att han inte har så många lekkamrater, nästan bara sin lillebror. Men denne kille hittar någon på samma gata som får duga som kompis. Han heter Bertil och det är bara det att han är i medelåldern och är måttligt förtjust över att bli hans lekkamrat.
  • Köp 3 för 31,50 kr/st
  • Köp 10 för 29,75 kr/st
  • Köp 25 för 28,01 kr/st
  • Köp 50 för 26,25 kr/st
  • Köp 100 för 24,50 kr/st
 53. Majas ABC Affisch
  Majas ABC Affisch
  Beskrivning
  Affisch 50x70cm av Lena Anderson
  125,00 kr
 54. Målarbok David Guds hjälte
  Målarbok David Guds hjälte
  Beskrivning
  Bok med 6 bibelberättelser att färglägga.
  20,00 kr
 55. Målarbok Titta vad Gud gjort!
  Målarbok Titta vad Gud gjort!
  Beskrivning
  Bok med 6 bibelberättelser att färglägga
  20,00 kr
 56. Måne och sol : böner och texter
  Måne och sol : böner och texter
  Beskrivning
  Måne och sol - Böner och texter av Britt G. Hallqvist är en fin liten bönbok, för både stora och små, som tagits fram inför Britt G. Hallqvists 100-årsjubileum. Boken innehåller böner för både morgon och kväll. Boken är genomgående illustrerad med snillrika illustrationer av den kända svenska barnboksillustratören Charlotte Ramel. Alla texter och psalmtexter är skrivna av psalmdiktaren BrittG. Hallqvist. Självklart finns den välkända psalmen Måne och sol med, som ofta sjungs vid dop och familjegudstjänster. I boken finns också ett avsnitt om julen där Ett litet barnav Davids hus och Vaggsång presenteras. Ett axplock av andra texter såsom I Guds famn, Vid himmelens grind ochSom ett sandkorn i en öken ger rymd till boken.
  • Köp 3 för 161,50 kr/st
 57. Mango & Bambang. Absolut ingen gris
  Mango & Bambang. Absolut ingen gris
  Beskrivning
  Oemotståndlig bok för bokslukaråldern!

  Mango är bra på precis allting. Inte bara karate och schack. Och hon är inte rädd för någonting. Bambang är rädd för precis allting och kan ingenting. Tycker han själv i alla fall. Dessutom är han en asiatisk tapir och absolut inte en gris.

  Det här är historien om hur Mango & Bambang blev bästa vänner. Det var inte alldeles självklart. Men efter att ha flytt från tigrar, hoppat simhopp och ätit banan-pannkakor, upptäckte de att de inte hade klarat sig utan varandra.

  Absolut ingen gris (OBS, det här är väldigt viktigt. Bambang är absolut inte en gris!) är den första delen i serien om vännerna Mango & Bambang. Clara Vulliamys charmiga illustrationer och Polly Fabers brittiskt underfundiga humor, gör den här boken till en verklig pärla. En varm historia om fördomar, mod och om hur vänskap övervinner allt.

  Polly Faber växte upp i Cambridge, i ett hus där varje rum var fullt av bokhyllor och boktravar - även toaletten! Hennes farfar grundade förlaget Faber & Faber (så de flesta böckerna kom därifrån). Nu skriver hon egna böcker i sin lilla, trånga, mysiga kombinerade kudd- och skrivarhörna, i huset i London. Clara Vulliamy växte upp i Notting Hill i London och har studerat på Chelsea School of Art, The Ruskin och The Royal Academy. Konst har alltid varit hennes liv. Pappa var arkitekt och konstnär. Och hennes mamma både skrev och illustrerade barnböcker, och när Clara själv fick barn började hon göra detsamma!

  160,00 kr
 58. Mango & Bambang: Världens bästa tapir
  Mango & Bambang: Världens bästa tapir
  Beskrivning
  Charmigt för bokslukaråldern om vänskap, mod och vad som betyder mest i livet. Den fjärde och sista delen i den populära serien om vännerna Mango & Bambang.
  160,00 kr
 59. Månljus där du går : böner för och med tvååringen
  Månljus där du går : böner för och med tvååringen
  Beskrivning
  För en tvååring består världen av oändliga möjligheter. Allt ska testas, provas och utforskas. Viljan och personligheten blir tydligare och tydligare, och det är spännande att få följa med på det äventyr som världen erbjuder. Men det kräver också tålamod och kraft. Då är det skönt att få vända sig till Livets Gud, som kan ta hand om både glädje och oro. Månljus där du går är en bönbok som kan få finnas med under barnets tredje levnadsår.
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
  • Köp 25 för 88,00 kr/st
 60. Mannen som vägrade vara tyst
  Mannen som vägrade vara tyst
  Beskrivning
  Bartimaios var ledsen. Han kunde inte se. Hans ögon fungerade inte. Men han kunde höra … Upptäck vem Bartimaios hörde komma längs vägen, och hur det förändrade hans liv för alltid. Med färgstarka illustrationer och enkel text berättar Steph Williams om när Jesus botar den blinde Bartimaios.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
 61. Människor i gamla testamentet
  Människor i gamla testamentet
  Beskrivning
  Bibelbok med klistermärken.Vandra genom gamla testamentet och möt några av de fantastiska personerna som hjälpte oss att förstå vem Gud är.
  • Köp 3 för 40,50 kr/st
  • Köp 10 för 38,24 kr/st
  • Köp 25 för 36,00 kr/st
  • Köp 50 för 33,75 kr/st
  • Köp 100 för 31,50 kr/st
 62. Människor i nya testamentet
  Människor i nya testamentet
  Beskrivning
  Vandra med Jesus och med de män och kvinnor som följde honom på jorden. Läs om hur han undervisar och utför mirakel i din egen klistermärkesbok.
  • Köp 3 för 40,50 kr/st
  • Köp 10 för 38,24 kr/st
  • Köp 25 för 36,00 kr/st
 63. Markus av Trolyrien
  Markus av Trolyrien
  Beskrivning
  Markus väcktes av en främmande kvinna som lade en hand på den arm som inte var bruten, kallade honom för Prins Albrak och spottade på honom...

  När Markus blir kidnappad av Diomeda ligger han på sjukhus efter en skidolycka. Den vackra, men egendomliga kvinnan, titulerar sig Kungen av Valariens budbärare och påstår att han är den försvunne prinsen som hon är skyldig att hämta hem. Plötsligt befinner han sig i en ny, märklig värld, där kläder växer på träd, gräset är blått och en riktigt artig hälsning medför några salivfläckar på tunikan. I Valarien måste Markus navigera en ny och främmande kultur och vänja sig vid sitt tunga ansvar som denna världs motvillige prins och beskyddare. Det är ingen lätt uppgift, särskilt inte med de skräckinjagande monstren som håller på att invadera. Tillsammans med Diomeda ger sig Markus ut på jakt efter den legendariske Kung Josuas talismaner, som kanske – om de gamla sagorna stämmer – är det enda hoppet för att bli kvitt de farliga inkräktarna.

  Markus av Trolyrien är en humoristisk fantasyberättelse, fylld av spänning och intressanta karaktärer. I likhet med Terry Pratchetts böcker är det omöjliga möjligt och det annorlunda det naturliga. I Valarien är det inte konstigt att gräset är blått eller att varje by har åtminstone en snigel stor som ett hus, att man springer på trädens kronor eller att man firar varandras snytdagar istället för födelsedagar. I den här världen kan allting hända.

  Vi får lära känna Markus, en vanlig svensk tonåring som kastas in i en minst sagt ovanlig värld. Genom en hård skola av motgångar och strider vänjer han sig vid sitt nya liv och upptäcker nya sidor hos sig själv. Men vem ska han lita på i denna nya värld – vem är vän och vem är fiende? Kan han verkligen tro på de gamla sagorna som ska visa vägen till seger över monstren? Och kommer Markus någonsin att hitta hem igen?

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 64. Mat och dryck
  Mat och dryck
  Beskrivning
  En del bebisar tycker om jordgubbar. Andra tycker om banan. Och de flesta bebisar tycker om mjölk. Mums!
  En färgglad pekbok med roliga foton på bebisar för de allra minsta.
  50,00 kr
 65. Mats & Anita för en ny klasskompis
  Mats & Anita för en ny klasskompis
  Beskrivning
  Följ med i den spännande och gripande berättelsen om Samira och hennes liv. Hur det är att leva som en förföljd kristen i ett land där man till och med kan bli dödad för att man tror på Jesus? Målet med boken är att barn ska få en förståelse för hur och vad förföljelse är. Och hur man kan hjälpa de människor som är jagade för sin tros skull. ”En kall, snöig vinterdag börjar en ny flicka som heter Samira, i Mats och Anitas klass. Till en början verkar hon vara ganska lik de andra. Men det visar sig att hon bär på en hemlighet... Hur ska hon berätta för sina nya vänner om hur hon har fått fly till deras land för att hon är kristen? Och vad ska de säga när hon berättar att hennes moster sitter i fängelse för att hon tror på Jesus?

  Detta är den andra boken i en serie utav barnböcker med Mats & Anita. Målet med böckerna är att belysa och lyfta fram svåra och aktuella frågor för barn på ett enkelt och lättfattligt sätt. Den här boken är gjord i samarbete med Open Doors.

  115,00 kr
 66. Mattepyssel 1
  Mattepyssel 1
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 67. Mattepyssel 2
  Mattepyssel 2
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 68. Max du behövs !
  Max du behövs !
  Beskrivning
  Max vill bli NHL-proffs, men det går inte så bra för honom när klassen spelar ishockey. Han känner sig misslyckad, han duger inte. Inne på omklädningsrummets toa fräser han åt sin spegelbild: Jag behövs inte! I granngården bor ett ungt par som arbetat som biståndsarbetare i flera olika länder. Deras berättelser fängslar Max, han vill också göra något för barn i världen. Max talar med rektorn och det blir bestämt att nästa idrottsdag ska ha ett tema: hopp för världens barn. Alla får göra ett längdhopp och sponsorer betalar en krona för varje meter skolan hoppar sammanlagt. Det blir succé. Max har funderat mycket över framtiden, han har sina drömmar om vad han ska bli. Nu vet han, och han säger det till sin egen spegelbild: Du behövs…. Hör du det…du behövs
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
 69. Meja och de magiska fotbollsskorna
  Meja och de magiska fotbollsskorna
  Beskrivning
  Du vet det där med skorna, sa Bruno. Jag vet hur man fixar dem.
  Meja stirrade på honom.
  Är det sant?
  Klart det är sant! Som din PT skulle jag aldrig ge dig ett dåligt tips. Du har talang Meja. Glöm inte det.

  Meja älskar fotboll och ska snart börja i Berga United. Men pappas pengar räcker inte till nya fotbollsskor. Att gå till första träningen i vanliga gympadojjor gör hon bara inte, hellre dör hon. Det känns som om hela världen rasar tills Bruno, Mejas personliga tränare, presenterar sin idé. Men nu ska veckan hemma hos mamma börja, och Brunos hemliga plan kommer att bli mycket svårare att genomföra där

  En varm kapitelbok om krångliga familjer, varannan-vecka-liv och pengar som inte räcker till. Och om stora drömmar och riktiga vänner.

  160,00 kr
 70. Miljardärkillen
  Miljardärkillen
  Beskrivning
  Har du någonsin undrat hur det skulle vara att ha en miljon pund? Eller en miljard? Eller en biljon? Eller en kvantiljon? Säg hej till Joe Spud.

  Joe har allt man kan tänka sig: en robothund från Japan, en krokodil, en bergochdalbana i trädgården, en personlig fotbollstränare från det engelska landslaget, och en till krokodil. Han är kort sagt otroligt rik och otroligt bortskämd. När han fyller tolv år får han två miljoner pund av sin pappa, men det finns något mer han önskar sig en kompis. För trots att Joe är otroligt rik är han väldigt, väldigt ensam. Så kommer det sig att han slutar i den fantastiskt dyra och fina privatskolan och istället börjar i den vanliga, kommunala skolan, där han hoppas hitta en alldeles normal kompis. Men det visar sig snart att det är ganska svårt att komma till en ny skola och försöka passa in när man är världens rikaste kille, och dessutom väldigt tjock

  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 71. Min allra första bibel : med plats för minnen
  Min allra första bibel : med plats för minnen
  Beskrivning
  Vad hände den första julen? Hur kom det sig att David ville slåss mot store Goljat? Varför badade Naaman så många gånger?

  Sally Ann Wright och Honor Ayres gör tillsammans 49 berättelser ur Bibeln tillgängliga för de allra minsta och deras familjer, och här finns också klassiska och nyformulerade böner och flera uppslag för minnen från barnets första år. En barnbibel att använda under hela barnets förskoletid – passar både som församlingens gåva till nydöpta och som en fadders eller väns gåva på dopdagen

  • Köp 3 för 153,00 kr/st
  • Köp 10 för 144,50 kr/st
  • Köp 25 för 136,00 kr/st
  • Köp 50 för 127,50 kr/st
 72. Min fantastiska farmor
  Min fantastiska farmor
  Beskrivning
  Min farmor är den bästa som finns. Hon har alltid tid med mig. Vi leker, bakar, går på utflykt och åker tåg. Min farmor är underbar!

  En bok med roliga rim och fina illustrationer för de yngre barnen – och varje fantastisk farmor!

  Svensk text av Carolina Klintefelt.

  Illustrationer av Emma Dodd

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 73. Min första lärobok
  Min första lärobok
  Beskrivning
  Vilken färg har körsbäret? Ser du den lilla tigern? Med denna färgglada bidlerbok lär sig flickor och pojkar från 24 månaders ålder de första orden, talen och färgerna. På så vis utvecklar redan de minsta barnen sitt ordförråd på ett lekfullt och roligt sätt.

  75,00 kr
 74. Min första lilla bibel
  Min första lilla bibel
  Beskrivning
  Nu kan även de minsta barnen få en alldeles egen bibel som de kan bära runt! De kommer att älska den här barnbibeln med handtag och lås, de vackra bilderna och det enkla språket. Här finns alla de kända berättelserna från Första Moseboken till Uppenbarelseboken återberättade på ett sätt som barnen förstår.

  Bibeln har vadderad pärm och tåliga laminerade kartongblad.

  • Köp 3 för 117,00 kr/st
  • Köp 10 för 110,51 kr/st
 75. Min första småkrypsbok
  Min första småkrypsbok
  Beskrivning
  Har du tänkt på alla småkryp som rör sig på marken eller i luften när du är ute? Vilka är de och vad gör de hela dagarna? Det finns en helt ny värld att upptäcka om man kikar lite närmare. Visste du till exempel att flugan spottar på maten innan den äter? Eller att nyckelpigan klämmer ut en gul vätska ur knäna när den blir rädd?
  I den här boken kan du samla på småkryp som du träffar på ute i skog och mark! Ta med dig boken ut, skriv upp var och när du hittade det. Fortsätt att leta efter olika kryp hela sommaren och hösten. När vintern kommer har du säkert hittat de flesta av de som finns i boken.

  95,00 kr
 76. Min gladbok färger
  Min gladbok färger
  Beskrivning
  Det där är en jordgubbe, den är röd. Och grodan här? Den är grön. Titta efter. vilken färg har nallen?

  En rolig och lärorik pekbok med färgglada illustrationer av saker och ting som små barn känner igen och kan benämna.

  50,00 kr
 77. Min gladbok siffror
  Min gladbok siffror
  Beskrivning
  Titta, där liger två strumpor! Och det är fyra flygplan. Ser du blommorna, kan du räkna hur många det är?

  En rolig och lärorik pekbok med färgglada illustrationer av vardagsföremål som på ett lekfullt sätt lär ditt barn att räkna till 10.

  50,00 kr
 78. Min härliga pappa
  Min härliga pappa
  Beskrivning
  Min pappa är underbar. Jag och pappa gungar, lagar mat och myser i soffan. Jag vill alltid vara med min pappa.

  En bok med roliga rim och fantastiska illustrationer för de yngre barnen – och alla härliga pappor!

  Svensk text av Carolina Klintefelt.

  Illustrationer av Emma Dodd

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 79. Min läsebok
  Min läsebok
  Beskrivning
  Nyutgåva av Min läsebok! Gjord för sex-sjuåringar, men man vill genast ha en själv, för de otroliga teckningarna, detaljrika och fantasieggande, och för texter som "För alla barn kan läsa alla ord. När dom lärt sig." (Expressen)För den här boken fick Helena Dahlbäck Nils Holgersson-plaketten 1996.
  75,00 kr
 80. Min lilla dopbok
  Min lilla dopbok
  Beskrivning
  ”Det lilla barn du älskar så högt är ännu mer värdefullt för Gud.”

  Denna charmigt illustrerade dopbok rymmer omsorgsfullt utvalda bibelord som tillsammans med bokens kärleksfulla små texter och böner kommer att finnas med barnet genom hela livet.

  Med texter av Margareta Melin, Lina Sandell, Britt G. Hallqvist m.fl .

  Boken är inbunden och med mjukt vadderad pärm. Texten på omslagets framsida är i vacker guldfoliering

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
  • Köp 25 för 112,00 kr/st
 81. Min lysande plan
  Min lysande plan
  Beskrivning
  Riktigt rättvist är inte livet i Leonardstown. Räcker det inte med att Ned och hans storebror Tom retar Robbies handikappade bror Elliott och att Robbie får skulden när det blir slagsmål? Måste Ned och Tom få nya cyklar också? Till slut blir det för mycket för Robbie. Han har hört att jorden kommer att gå under vid sekelskiftet. Och nu är det juni 1899. Han tänker minsann se till att leva så mycket han kan till dess! I Min lysande plan tar ALMA-pristagaren Katherine Paterson sin läsare med till skogarna runt ett litet samhälle i Vermont under några sommarmånader när allt ska hinnas med. Robbie har tänkt ut precis hur hämnden ska gå till -- men han har inte räknat med att träffa Vile och hennes pappa mitt ute i skogen, och han har inte räknat med att någon annan ska blanda sig i hans smarta strategi ... "Paterson placerar återigen en allmänmänsklig konflikt i en historisk kontext och berättar inkännande och medryckande om en pojke som försöker bryta sig loss från samhällets och kyrkans band ..." -- Publisher's Weekly "Med värme och humor och på sitt kraftfulla men enkla sätt tecknar Paterson minnesvärda gestalter." -- School Library Journal
  50,00 kr
 82. Min mamma är min bästa vän
  Min mamma är min bästa vän
  Beskrivning
  Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 83. Min mamma bor på en stjärna
  Min mamma bor på en stjärna
  Beskrivning
  Å, om livet bara kunde vara så där enkelt som för lillebror Sebastian! Han leker sopbåt vid frukostbordet och blir glad igen när han har varit ledsen.<br /> För Henrietta har allt blivit krångligt. Vad hände med hennes bästa vän? Varför kan hon inte koncentrera sig i skolan? Varifrån kommer tårarna? Varför ser pappa så trött ut?<br /> Henrietta längtar efter att prata med mamma.<br /> Det går inte. Mamma bor på en stjärna.<br /> Men kanske finns det någon annan som kan vara Henriettas vän?<br /><br />Ylva Uggla fick ett hedersomnämnande i Bokförlaget Libris stora manustävling år 2004. <i>Min mamma bor på en stjärna</i> är hennes första bok.<br />
  50,00 kr
 84. Min morbror trollkarlen
  Min morbror trollkarlen
  Beskrivning
  Min morbror trollkarlen är den första delen i serien. Det här är berättelsen om något som hände för väldigt länge sedan. Det är en berättelse av stor vikt, för den förklarar hur alla resorna mellan vår värld och landet Narnia började. Läs C.S. Lewis älskade böcker om landet Narnia
  • Köp 3 för 54,00 kr/st
  • Köp 10 för 51,00 kr/st
 85. Min mysiga mormor
  Min mysiga mormor
  Beskrivning
  Min mormor är den bästa som finns. Hon har alltid tid med mig. Vi leker, bakar, går på utflykt och åker tåg. Min mormor är underbar!

  En bok med roliga rim och fina illustrationer för de yngre barnen – och varje mysig mormor!

  Svensk text av Carolina Klintefelt.

  Illustrationer av Emma Dodd.

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 86. Min naturbok. Djur i skogen
  Min naturbok. Djur i skogen
  Beskrivning
  Lekfullt lärande om världens djur
  I serien Min naturbok får lä­sa­­ren lära sig om naturen och de djur som omger oss genom faktarutor och pys­sel. I mitten av varje bok fin­ns ett uppslag med kli­s­ter­­­­märken och djuren kan även färg­läggas. Fåglar i världen och Djur i skogen är de två första fakta- och pysselböckerna i en serie från det franska förlaget Éditions amaterra
  75,00 kr
 87. Min Nyckelversbibel
  Min Nyckelversbibel
  Beskrivning
  Lär ditt barn sanningen i och vikten av Guds löften till oss genom Hans Ord. Genom sin särskilda utformning för bibelinlärning kommer Min nyckelversbibel lära ditt barn 22 nyckelverser genom välkända bibelberättelser!

  “Ni ska lägga dessa mina ord på ert hjärta och sinne ... Ni ska lära era barn dem genom att du talar om dem när du sitter i ditt hus och när du går på vägen, när du lägger dig och när du stiger upp.” (5 Moseboken 11:18-19).

  I den här användbara boken finns det 22 viktiga nyckelverser direkt från Bibeln. Tillsammans med bibelberättelser som understryker bibelversen och härliga illustrationer och en kort sammanfattning av bibelberättelsens undervisning är den här boken ett fantastiskt bra verktyg att använda både i familjen eller för söndagsskolledaren.

  När barnet repeterar bibelverserna, tillsammans med de illustrerande bibelberättelserna, hjälper det barnet att bevara värdefull sanning i hjärtat.

  • Bibelberättelsen och sammanfattningen hjälper barnet förstå bibelversen och hjälper dem memorisera versen.

  • Verklig bibeltext används för nyckelversen

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
  • Köp 25 för 140,00 kr/st
 88. Min pappa är min hjälte
  Min pappa är min hjälte
  Beskrivning
  Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 89. Min pusselsagobok
  Min pusselsagobok
  Beskrivning
  Fantasifullt illustrerad sagobok som innehåller 4 omtyckta sagor för barn från 5 år. Till varje saga hör ett fint pussel med 48 bitar. Bitarna är lätta att lossa från sidan och jätteroliga att pussla ihop igen. Pusselbitarna har olikfärgad baksida och kan därför inte blandas ihop. Sagorna i boken är: - Askungen - Hans och Greta - Kejsarens nya kläder - Vargen och de 7 killingarna
  125,00 kr
 90. Min räknarbok
  Min räknarbok
  Beskrivning
  Nyutgåva av Min räknarbok! "Texten är skriven nästan i versform vilket gör att den blir rolig både att läsa och lyssna till. Bilderna är enkla men ändå fyllda av detaljer som lockar till att räkna hur många man kan hitta av samma sak. Boken är tänkt för de lite större barnen, men är även rolig för de mindre mycket tack vare de härliga bilderna." (Nya Norrland)
  75,00 kr
 91. Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
  Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
  Beskrivning

  I den fjärde delen av den helt omarbetade serien, Min Skattkammare, presenteras den grekiska och nordiska mytologin på ett nytt och spännande sätt. Sonja Hulth har bearbetat de gamla myterna så att de blir tillgängliga även för barn i förskoleåldern. Lite längre berättelser varvas med historier i serieformat. Våra mest uppskattade barnbokskonstnärer medverkar till att levandegöra gudarna...

  225,00 kr
 92. Min skyddsängel
  Min skyddsängel
  Beskrivning
  En underbar bok med böner och verser som påminner alla små barn om att de ständigt har en ängel som vakar över dem.
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 93. Min underbara mamma
  Min underbara mamma
  Beskrivning
  Jag gör allt med min mamma. Vi sjunger, leker, äter och badar tillsammans. Min mamma är fantastisk!

  En bok med roliga rim och fina illustrationer för de yngre barnen – och alla underbara mammor!

  Svensk text av Carolina Klintefelt.

  Illustrationer av Emma Dodd

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 94. Min vän Jesus : evangeliet för barn
  Min vän Jesus : evangeliet för barn
  Beskrivning
  Berätta för dina barn om den bästa vän de någonsin kan få

  Alla kristna föräldrar önskar för sina barn att de ska få lära känna och älska Gud. Min vän Jesus berättar inte bara de goda nyheterna om Jesus utan visar också för barnen hur de själva kan få en personlig relation med honom. På ett tydligt, lättförståeligt sätt och med ett uppfriskande språk, som passar barn i alla åldrar, avslutas boken med en kärleksfull bön som leder barnen in i denna livsförvandlande vänskap med Jesus.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
  • Köp 25 för 120,00 kr/st
  • Köp 50 för 112,50 kr/st
 95. Mina bästa vänner
  Mina bästa vänner
  Beskrivning
  Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 96. Mina blommor
  Mina blommor
  Beskrivning
  Hur många blommor känner du igen? I Mina blommor får du se liljekonvalj, blåsippa och alla dina andra favoritblommor i sin naturliga miljö. Titta, läs och upplev naturen tillsammans! Boken har slitstarkt material för små fingrar, fina färgfoton och korta meningar som passar de allra minsta. En första blombok att läsa hemma eller ta med ut i trädgården eller skogen, och som även passar utmärkt att använda på förskolan.
  90,00 kr
 97. Mina små Bönekort
  Mina små Bönekort
  Beskrivning

  Enkla böner för alla tillfällen. De 40 bönekorten hjälper de små att tala med Gud och uppmuntrar till bönestunder tillsammans med familjen.
  Levereras i en fin presentask med magnetlås. Presentasken är utformad som en bok.
  Storlek: 16x12 cm

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
  • Köp 25 för 112,00 kr/st
 98. Mina sötaste keldjur : känselbok att ta och titta på
  Mina sötaste keldjur : känselbok att ta och titta på
  Beskrivning
  Följ med på en upptäcktsfärd och lär känna våra sötaste keldjur. Stora härliga sidor med färgglada illustrationer, texter med fyndiga rim som passar de yngsta. På en del sidor finns taktila ytor i testat material som är anpassade för små barnhänder och man kan få en känsla av hur det skulle vara att klappa just det djuret. Boken är lämplig från 12 månader.

  75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 792

per sida
Fallande ordning

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå