View as Tabell Lista

Artiklar 49-60 av 739

per sida
Fallande ordning
 1. Barbapapa - Bokstavskul
  Barbapapa - Bokstavskul
  Beskrivning
  Lär dig skriva med Barbapapa
  Bokstavskul är den perfekta aktivitetsboken för barn som har börjat upptäcka alfabetet. Med lekfulla bilder visar Barbafamiljen vilka ord som börjar på de olika bokstäverna. Här finns också plats att själv träna på att skriva. Ett pussel, ett litet spel och ett ark med klistermärken medföljer
  75,00 kr
 2. Barbapapa - Hängmattan
  Barbapapa - Hängmattan
  Beskrivning
  Charmiga små historier om Barbafamiljen. Läs till exempel om vad som händer när Barbafins sandslott blir förstört, hur Barbaskön råkar i bråk med en björn och hur Barbapapa fastnar i öknen. Vilken tur att det finns en barbalösning på alla problem!
  30,00 kr
 3. Barbapapa - Sifferkul
  Barbapapa - Sifferkul
  Beskrivning
  Lär dig räkna med Barbapapa. Sifferkul är aktivitetsboken för barn som precis börjat bli nyfikna på siffror. Här får läsaren lära sig att räkna och skriva siffror tillsammans med Barbapapa. Ett pussel, ett litet spel och ett ark med klistermärken medföljer
  75,00 kr
 4. Barbapapa : orkestern
  Barbapapa : orkestern
  Beskrivning
  Barbafamiljen gör sitt bästa för att muntra upp sin vän med musik.Barbafamiljens vän har brutit benet, så hon måste sitta stilla och vila. Hela familjen gör sitt bästa för att muntra upp henne med lite musik. Men både den gamla skivspelaren och orgeln går sönder! Kan den finurliga familjen hitta på något annat sätt att få fram ljuva toner?
  95,00 kr
 5. Barbapapa Båten
  Barbapapa Båten
  Beskrivning
  När Barbafamiljen är på upptäcktsfärd vid havet hittar de ett gammalt skepp. De försöker segla skeppet till hamnen, så att alla ska få se det, men skeppet är gammalt och skört och börjar falla sönder. Tur att Barbafamiljen kan förvandla sig till både segel och skrov! Ett sådant fartyg har ingen sett tidigare!
  90,00 kr
 6. Barbapapa Djuren
  Barbapapa Djuren
  Beskrivning
  När Barbapapa åker tåg träffar han en massa olyckliga djur i bur. Han måste hjälpa dem att komma hem till Afrika igen - men hur ska det gå till, utan att någon märker det? Barbapapa förvandlar sig till en stor koffert, där alla djuren ryms, och med en adresslapp till Afrika på är djuren snart hemma hos sina familjer och vänner igen.
  90,00 kr
 7. Barbapapa Födelsedagen
  Barbapapa Födelsedagen
  Beskrivning
  Barbapapa fyller år och familjen vill såklart gärna överraska honom. Med något gott!De bakar kakor. Men, hallå där - vad är det för ett konstigt, stort och alldeles gult bakverk som Barbamama just ska till att grädda i ugnen?- Stopp, det är ju Barbazoo som förvandlat sig, och nu är han väldigt nära att bli bakad i ugnen.
  85,00 kr
 8. Barbapapa Frisyren
  Barbapapa Frisyren
  Beskrivning
  Barbaflink uppfinner en maskin som ska borsta Barbasköns långa päls blank och fin. Det börjar regna...
  100,00 kr
 9. Barbapapas bästa: Barbapapa: Barbapapas resa: Barbapapas nya hus
  Barbapapas bästa: Barbapapa: Barbapapas resa: Barbapapas nya hus
  Beskrivning
  En riktig retroklassiker i samlingsvolym. I den här boken får du veta hur det gick till när Barbapapa föddes, hur han träffade Barbamama och vad som hände när Barbafamiljen behövde ett nytt hus. Boken innehåller de allra första historierna om Barbapapa:BarbapapaBarbapapas resaBarbapapas nya husVadderad pärm, innehåller en fin pop-up.
  225,00 kr
 10. Barbapapas lilla bok om ord
  Barbapapas lilla bok om ord
  Beskrivning
  Barbapapa och hans familj förvandlar sig till smaskiga frukter och grönsaker, som också de allra minsta läsarna kan känna igen. Fyra färgglada böcker om Barbafamiljen. Böckerna har en rolig, utskuren form och rejäla sidor i kartong.
  65,00 kr
 11. Barnen i Fatima
  Barnen i Fatima
  Beskrivning

  Berättelsen om de tre barnen från Portugal som fick möta Jungfru Maria och ta emot en hemlighet från henne.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 12. Barnens bok om liknelser
  Barnens bok om liknelser
  Beskrivning
  I denna bok kan du läsa sju av Jesu liknelser, illustrerade med stora, härliga bilder. Varje berättelse åtföljs av en enkel förklaring så att barnen förstår vad liknelsen betyder.
  85,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 49-60 av 739

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå