View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 1580

per sida
Fallande ordning
  1. Flykten mot isvidderna
    Flykten mot isvidderna
    Beskrivning
    Bok nummer två i serien Wingfeathersagan. Fantasy-äventyret fortsätter!

    I första boken i serien, Mörkret över Aerwiar, fick syskonen Igiby reda på hemligheten om sig själva: de är de förlorade juvelerna från Anniera, kungabarn, gömda för att skyddas medan deras hemland och världen i övrigt faller isär. Men de blir avslöjade och nu är flykten ett faktum. De måste ta sig norrut, eller möta döden. I andra boken, Flykten mot isvidderna, får vi fortsätta följa den excentriska familjen med syskonen Janner, Tink och Leeli vars namn egentligen är Wingfeather deras mamma som är en drottning och deras morfar som är en gammal pirat. Flykten är ett farligt företag och det blir än farligare när avundsjuka och bitterhet hotar att slita isär familjen. Flykten mot isvidderna är en hisnande berättelse om kärlek, identitet, syskonskap och mod, som riktar sig till 9-12-åringar.

    Sagt om Mörkret över Aerwiar: "Språkligt är det tämligen välskrivet med många rafflande replikskiften, detaljerade beskrivningar och vardagligt språk. /.../ Författaren Andrew Peterson lyckas på ett bra sätt måla upp ett fascinerande landskap. Bokens tema är intressant där man skildrar ett samhälle satt under främmande förtryck." John Karlsson, BTJ-häftet nr 5, 2018

    Andrew Peterson är författare, låtskrivare och artist från Nashville. Hittills har han skrivit fyra böcker i The Wingfeather Saga, och fler är på väg.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  2. Födelsedagslekar
    Födelsedagslekar
    Beskrivning
    Fixa bästa festen! Läsaren får tips på hur man gör roliga inbjudningskort, smaskiga menyer, festliga inredningstips och annorlunda partylekar. Här finns idéer som passar alla smaker. En lättsam och rolig inspirationsbok i färg för killar och tjejer från åtta år och uppåt.
    65,00 kr
  3. Fokus fotograferar
    Fokus fotograferar
    Beskrivning
    Fokus älskar att fotografera! Hela tiden, både med kameran och mobilen. När Fokus flyttar in hos hos farfar på sommarlovet inser han att farfar inte har det minsta fotovett.

    Han behöver Fokus foto-skola! Fokus lär dig att våga ta bilder på rätt sätt, så du vet vad som är okey att fotografera och dela på sociala medier och ger dig massor av roliga fototrix och tips.

    • Köp 3 för 139,50 kr/st
    • Köp 10 för 131,75 kr/st
  4. Följ med genom Apostlagärningarna
    Följ med genom Apostlagärningarna
    Beskrivning
    Att läsa Apostlagärningarna är som att läsa en äventyrsbok. Vi möter mustiga berättelser, magiker, upprorsmakare och änglar. Vi läser om mord och andar. Vi möter de första kristna, Gud och – inte minst – oss själva. Följ med genom Apostlagärningarna är ett bibelstudiematerial för unga ledare och andra 18–19-åringar. Med utgångspunkt i Apostlagärningarna knyts bibeltexten samman med unga människors liv idag. En perfekt bok att sätta i händerna på alla unga konfirmandledare och andra ungdomar i församlingen, som vill fördjupa sin tro och bibelläsning! Om författarna: Beatrice Lönnqvist är stiftsadjunkt för konfirmand och ungdom i Stockholms stift och Jonas Persson är t f kyrkoherde i Högalids församling.
    100,00 kr
    • Köp 3 för 127,50 kr/st
  5. Följ med genom Lukasevangeliet
    Följ med genom Lukasevangeliet
    Beskrivning
    Att läsa Lukasevangeliet är som resa att genom den miljö som Jesus levde i. Vi möter Jesus liknelser och berättelsen om Maria som fick besök av en ängel. Vi läser om prövningar och sorg men också om nattvard, bön och vänskap. Följ med genom Lukasevangeliet är ett bibelstudiematerial för unga ledare och andra 16–17-åringar. Med utgångspunkt i Lukasevangeliet knyts bibeltexten samman med unga människors liv idag. En perfekt bok att sätta i händerna på alla unga konfirmandledare och andra ungdomar i församlingen, som vill fördjupa sin tro och bibelläsning! Om författarna: Kristin Elf är kyrkoherde i Tolfta församling och Pia Toftenius är församlingspedagog i Visby domkyrkoförsamling
    • Köp 3 för 127,50 kr/st
  6. Följ med Mose
    Följ med Mose
    Beskrivning
    Här finns hela berättelsen om Mose, när prinsessan hittade honom i vassen, när han fick se busken som brann, hur han befriade Israels folk och blev deras ledare på vandringen genom öknen till Kanaan, landet som Gud hade lovat folket. Ta loss kartan och låt barnen skapa bilder med klistermärkena.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  7. För en ny generation
    För en ny generation
    Beskrivning
    "När vi startade Ny Generation Elev- och Studentorganisation i januari 2002 kunde vi aldrig ana att så mycket skulle hända så snabbt. Att tusentals kristna ungdomar skulle komma tillsammans över samfundsgränserna i bön för sina skolor. Att flera hundra grupper skulle ansluta sig eller gå igång på svenska högstadier, gymnasieskolor inom bara ett par år och att arbetet skulle gå från nation till nation på det sätt som nu sker", skriver Joakim Lundqivst i förordet till denna bok.
    Det är för dem och alla andra unga kristna som han skrivit denna inspirationsbok som samtidigt berättar om Ny generations tillkomst och uppdrag.
    För en ny generation uppmuntrar och utmanar unga kristna att våga stå för sin tro och göra Jesus känd på så många sätt som möjligt - just på den skola där de går
    80,00 kr
  8. För närvarande
    För närvarande
    Beskrivning
    Unga dikter och tankar
    30,00 kr
  9. Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Beskrivning
    Från det vi föds är vi nyfikna på världen omkring oss och allteftersom vi växer, så växer också vår värld. Första nyfikenboken är en rolig och fullmatad bok med massor av spännande fakta och skojiga bilder. Barnen aktiveras med roliga övningar - titta-hitta-gissa - och boken ger en lekfull introduktion till natur och djur, jordklotet, förr i tiden, enkel matematik, ord sagor och ramsor. Här får de yngsta svar på de första nyfikenfrågorna!
    75,00 kr
  10. Första uppslagsboken
    Första uppslagsboken
    Beskrivning
    Hur fungerar kroppen? Hur bygger man ett hus? Vilka djur kan leva i öknen? Hur många stjärnor kan man se på himlen? Barn vill veta! Från det vi föds börjar vi utforska världen omkring oss och allteftersom vi växer, så växer också vår värld. Första uppslagsboken börjar i mammas mage och slutar långt, långt ute i rymden.
    185,00 kr
  11. Fotboll
    Fotboll
    Beskrivning
    Spektakulära mål, de bästa spelarna i världen och raffinerade finter är en del av vad denna spännande faktabok bjuder på. Med över 160 imponerande foton och illustrationer åskådliggörs fotbollsregler, hur turneringar går till eller hur en spelare utvecklas från amatör till proffs. Boken är lämplig från åtta år, en del av frågorna som man hittar svar på är:

    - Vilken fotbollsnation har rekord i VM-titlar?
    - Hur fungerar 4-4-2 systemet?
    - Vilka är framtidens fotbollsstjärnor?

    95,00 kr
  12. Fotboll
    Fotboll
    65,00 kr
  13. Fotbollsmysteriet
    Fotbollsmysteriet
    Beskrivning
    Det är dags för den årliga fotbollsmatchen mellan Valleby och Solbacka. Med Barbro Palm som back och polismästaren i mål kan väl ingenting gå fel? Eller?
    Lasse och Maja, som här står inför sitt fjortonde fall, är barnens favoriter. Böckerna har vunnit ett otal priser, ligger ständigt på topplistorna och har översatts till ett femtontal språk.
    50,00 kr
  14. Fotspår i snön
    Fotspår i snön
    Beskrivning
    När Kate vandrar den långa vägen i januarikylan för att hämta familjens mjölkkuponger på mejeriet visar det sig att alla blivit stulna. Utan kuponger inga pengar - hur ska bönderna klara sig? Mystiska fotspår och varningar skrivna i snön får de att förstå att de är inne på farligt område. En fristående fortsättning till Skuggan i natten
    190,01 kr
  15. Främlingen i skogen
    Främlingen i skogen
    Beskrivning
    En spännande äventyrsserie för killar och tjejer från 9 år. Om hon berättade för sin nya familj det hon såg, skulle de tro på henne? Efter att hennes far dött i en olycka stannar Kate och hennes mor ensamma hemma. När Kate hör sin mor gråta på nätterna ber hon tillsammans med prästen om Guds hjälp för att mamma ska få en ny man. Men Guds svar är inte som väntat: Hon får lämna sina vänner för att tillsammans med sin mamma bli del av en svensk familj på Windy Hill Farm. Särskild storebror Anders som är lika gammal som Kate, gör det inte lätt för henne att känna sig hemma i sin nya familj. När det uppstår bråk mellan dem, så händer det konstiga saker. Kate är övertygat om att ha sett en mystisk främling som försöker gömma sig. Men varför? Är kanske deras familj i fara? Författaren är amerikansk svenskättling. Hon låter händ­elsen utspela sig bland invandrade svenskar i Amerika och året är 1906.
    190,01 kr
  16. Franciskus och djuren
    Franciskus och djuren
    Beskrivning
    Franciskus av Assisi levde på 1200-talet, men är genom sin kärlek till naturen högst aktuell idag. Alldeles särskilt blev Franciskus älskad för sin intuitiva närhet till djur, han hade en unik förmåga att kommunicera med dem. Boken skildrar hans djupa vänskap med djur, med den milda tofslärkan likväl som med den vilda vargen. Detta är den första barnboken om Franciskus i Sverige
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
    • Köp 25 för 92,00 kr/st
  17. Freja fredagsälvan
    Freja fredagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  18. Frida fenixälvan
    Frida fenixälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  19. Froggy & Frissan fixar minnen
    Froggy & Frissan fixar minnen
    Beskrivning
    Froggy och Frissan leker och har kul men då vill Frissan vakta skatten i borgen. Det tycker Froggy att han ska göra. Och plötsligt ligger borgen raserad framför dem.Men som tur är har mamma haft kameran framme och borgen finns på bild. Nu kan de bygga upp borgen precis som den var.I den här boken träffar vi Froggy & Frissan för första gången och genom bygglek och konflikthantering får vi lära oss om kameran och hur man kan skriva ut bilder på papper för att komma ihåg.Böckerna om Froggy och Frissan tar på ett lekfullt och inspirerande sätt upp aktuella ämnen som berör och intresserar barn.
    90,00 kr
  20. Frost. Förtrollande saga
    Frost. Förtrollande saga
    Beskrivning
    Magiskt från första stund! Omslaget på den här boken har en 3D-effekt som direkt fångar uppmärksamheten.

    I Frost träffar vi systrarna Anna och Elsa, som får lära sig att med magiska förmågor kan roliga saker hända. Men det kan också gå väldigt fel. Något som systrarna får erfara.

    Disney är världskända för sina fantastiska illustrationer och Frost är inget undantag.

    En rolig och förtrollande saga.

    Format: 176x220 mm

    50,00 kr
  21. Full fart på Farmor Anka
    Full fart på Farmor Anka
    Beskrivning
    Större bok om Farmor Anka.

    65,00 kr
  22. Fyra fötter, två sandaler
    Fyra fötter, två sandaler
    Beskrivning
    Fyra fötter, två sandaler är en bilderbok som handlar om Feroza och Lina som bor i ett flyktingläger. ”Vad är det för mening med att ha en sandal när man har två fötter?” säger Feroza.

    När en lastbil med kläder kom till flyktinglägret i Peshawar råkade hon och Lina få tag i en sandal var. Nu föreslår Lina att de ska dela på dem. Men Lina menar inte att båda två ska gå med en fot bar. Fyra fötter och två sandaler kan betyda mycket mer än så!

    Karen Lynn Williams, Khadra Mohammeds och Doug Chaykas bilderbok har fått en rad utmärkelser, bland annat ”Notable books for a Global Society” av International Reading Association. Översättning av Anna Braw.

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
    • Köp 25 för 80,00 kr/st
    • Köp 50 för 75,00 kr/st
    • Köp 100 för 70,00 kr/st
  23. Gabriel är bäst på att...
    Gabriel är bäst på att...
    Beskrivning
    Gabriel är bäst på att… är en bok med charmiga illustrationer och ett trevligt och lättillgängligt språk. Barnen lär sig klassiska liknelser samtidigt som de får höra att de är unika och allra bäst på att vara sig själva!

    Glad som en lärka, tyst som en mus. Liten som en ärta, stor som ett hus.

    Läs och fundera och lär på detta sätt. Vänd blad så får du se om du har gissat rätt!

    Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Gabriel är bäst på att… är Åsa-Pias femte bok.

    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
  24. Galoppmysteriet
    Galoppmysteriet
    Beskrivning

    Spänningen är olidlig på galoppbanan utanför Valleby. Har nybörjaren någon chans att vinna över de tre stjärnryttarna? Men när de rutinerade hästarna börjar tappa fart börjar det likna fusk. Lasse och Maja inser att de travat rakt in i sitt sjuttonde fall.

    65,00 kr
  25. Gånger får napp
    Gånger får napp
    Beskrivning
    Matematik-gänget är en ny bokserie för barn som håller på att lära sig att räkna. I serien möter vi den vänliga Plus, den tjuvaktiga Minus, den smarta Gånger, den rättvisa Delat och Konstapel Lika Med som försöker hålla ordning på alla räknesätten. I den här boken möter vi Gånger som kommer på ett smartare sätt att fiska. Istället för att dra upp en fisk i taget med metspö blir det ju fler fiskar...
    120,00 kr
  26. Gissa hur mycket jag tycker om dig
    Gissa hur mycket jag tycker om dig
    Beskrivning
    Det är svårt att mäta känslor! Det upptäcker Pappaharen och Lilla bruna Barnharen när de tävlar om vem av dem som tycker mest om den andra
    90,00 kr
  27. Glad att vara jag : en bok för barn om självförtroende
    Glad att vara jag : en bok för barn om självförtroende
    Beskrivning
    Vartenda barn i världen är unikt, underbart och fyllt med gåvor. Alla behöver känna sig uppskattade och nöjda med sig själva och kunna säga "Glad att vara jag". Den här boken vill hjälpa till och bidra med det.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  28. Glädje på olika sätt
    Glädje på olika sätt
    Beskrivning
    Berätta för mig hur du känner,
    jag har tid och vill lyssna på dig.
    Min känsla och din känsla.
    Vi känner tillsammans!
    Glädje på olika sätt.

    Glädje är de tankar och känslor som kommer när vi är lyckliga och mår bra. Ofta förknippar vi glädje med att vi skrattar och har roligt men det kan också innebära att vi tänker glada tankar eller att det känns bra i hjärtat när vi träffar dem vi tycker om.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
    • Köp 25 för 104,00 kr/st
  29. Glimra önskeälvan
    Glimra önskeälvan
    Beskrivning
    En glittrande, extra tjock bok om Daisy Meadows populära älvor.Varje år hälsar Glimra önskeälvan på i människornas värld för att gömma de tre magiska saker som gör att julens önskningar går i uppfyllelse. Men kung Bore försöker stjäla sakerna och förstöra julen. Så det är dags för Rebecka och Kristin att rycka in och hjälpa älvorna igen!
    65,00 kr
  30. Glittra granatälvan
    Glittra granatälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  31. Gnistra vinterälvan
    Gnistra vinterälvan
    Beskrivning
    Den långa resan hemMånga faror hotar alverna i deras rike. Alvdrottningens tappra riddare är alltid redo att kämpa mot de mörka krafterna.Drottning Ärenpris och hennes tappra riddare är på flykt från den onda häxan Split. Men deras svåra väg hem kantas av många faror, och just när de börjar ge upp hoppet kommer hjälpen från oväntat håll ...Sista delen om Alvdrottningens riddare.
    65,00 kr
  32. Godis pyssel
    Godis pyssel
    Beskrivning
    Välkommen in i en godisaffär där allt gott ryms! Smarrigt godispyssel där inget är för surt, salt eller för sött. Lekfullt pyssel med massor av klistermärken! En härlig sötchock!

    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
  33. Godnatt alla mina drakar
    Godnatt alla mina drakar
    Beskrivning
    Har du hört talas om Driss och hans drakar? Kanske inte. Men de finns, lika säkert som du finns. Drakarna bryr sig minsann inte om vilken dag eller kväll det är. De dyker till och med upp på lördagskvällar alltid precis i den stunden då Driss är på väg att somna. Då hörs ljudet av draktassar mot golvet. Sedan lägger de sig tillrätta på täcket i Driss säng och kräver: "Vi vill veta vad som var bäst med idag! Berätta nu!

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  34. Godnatt min skatt
    Godnatt min skatt
    Beskrivning
    Ny antologiskatt!Vilken härlig godnattblandning! I denna nya, fräscha antologi har vi samlat de bästa bilderböckerna på temat godnatt och dessutom lagt till några av de finaste vagg- och godnattvisorna! Boken har ett vackert format och ett rikt omfång. Här ryms de bästa berättelserna ? som Astrid Lindgrens och Ilon Wiklands Jag vill inte gå och lägga mig ? och här möter vi älskade bilderboksfigurer som Milla, Bu och Bä, Bobo, Lilla Spöket Laban, Gittan och älgbrorsorna och Ellen. Nyskrivet och nytecknat finns också ? till exempel en kul godnattsaga med Rut & Knut & lilla Tjut!
    75,00 kr
  35. Godnattböner
    Godnattböner
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  36. Godnattsagor på 5 minuter - Med böner och bibelord
    Godnattsagor på 5 minuter - Med böner och bibelord
    Beskrivning
    När man precis ska somna passar det särskilt bra att kura ihop sig och få höra söta små djurberättelser om vänskap, förlåtelse, mod och mycket annat. Här får vi träffa t.ex. Lilla Lejonet när han tampas med sin rädsla, Lilla Lammet som ger bort en alldeles särskild present, och Lilla Valpen som får lära sig att tala sanning.

    Efter en lång dag kan de minsta få krypa till sängs, lyssna på berättelsen och sedan vara med och be en bön och det tar inte mer än fem minuter!

    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  37. Gömstället
    Gömstället
    Beskrivning
    Petrinideckarna är en serie med mycket spänning och varm humor. Mårten Sandén lyckas här både förvalta och utveckla den svenska barndeckaren på ett alldeles förträffligt sätt.Tvillingarna Peter och Petra är tolv år. I ett sommarvarmt Skåne ramlar de över det ena mysteriet efter det andra. I Petrinideckarna förvaltar Mårten Sandén på ett kärleksfullt sätt arvet från klassiker som Fem-böckerna, Kalle Blomkvist och Tvillingdetektiverna. Samtidigt tillför han egna litterära kvaliteter och utvecklar genren med ett psykologiskt djup. Resultatet blir äventyrsböcker att sluka från pärm till pärm - och ännu en generation läsare som med glädje kommer att spana på allsköns skumma typer.
    65,00 kr
  38. Grattis världen! Jag är här nu!
    Grattis världen! Jag är här nu!
    Beskrivning
    Athena är tolv år och tar ingen skit. Hon tycker inte heller att jorden ska ta någon skit, så för att rädda allt (någon måste ju!) har hon startat aktivistgruppen Rädda-Jorden-Klubben med sina kompisar. En rolig, smart och engagerad bok för alla tweenies av fenomenalt tonsäkra Elin Ek, som här gör sin skönlitterära debut.

    Rädda-Jorden-Klubben startades när de gick i femman och såg en hemsk film om polarisarna, deras viktigaste arbetsmaterial är post-it-lappar och den viktigaste mötesregeln är att det måste bjudas på kladdkaka. I klubben finns kompisarna Ronja, Love, Aicha och Yousef. Yousef är Athenas nästbästis efter Ronja. Han har brunt lockigt hår, gröna ögon och är världens snällaste människa och han säger att Athena är den roligaste personen han någonsin träffat. Eventuellt är Athena något kär i honom.

    Athena tycker själv att hon är ovanligt smart och påhittig, och det hjälper rätt bra just nu när livet är svårare än vanligt. Hennes mamma ligger på sjukhus med det kommande bebissyskonet i magen, och Athena och hennes två bröder måste bo hemma hos sin farmor och farfar. Ka-ta-strof! - och än värre blir det när hon av misstag råkar ställa till det alldeles förfärligt för sin bästis! Athena som vanligtvis brukar klara allt och lite till måste nu försöka rädda Ronjas heder och ställa allt tillrätta innan någon märker vad hon gjort. Men hennes fiffiga plan leder till något ännu värre, och när Yousef upptäcker att Athena är en BROTTSLING kan livet lika gärna vara slut. Hur ska hon klara sig ur det här?!

    85,00 kr
  39. Grävlings grannar stannar
    Grävlings grannar stannar
    Beskrivning
    När stormen drar fram blir några av djuren hemlösa. Grävling vill hjälpa sina grannar men är osäker på om hans hus är stort nog. Dessutom var de fler än han först trodde. Räcker hans mat och hur ska alla få plats att sova?

    En oemotståndlig berättelse om ny vänskap, en björnbärspaj och modet att vara generös. Peter Bently är Roald Dahl Funny Prize-vinnare. I svensk översättning av Carolina Klintefelt

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  40. Gruvraset : Sala Silvergruva
    Gruvraset : Sala Silvergruva
    Beskrivning
    Det är sommarlov. Saga och Emil åker med mamma till Sala Silvergruva för att gå en rundtur nere i berget.

    Visst är det häftigt, säger mamma.

    Exakt hur häftigt det kommer att bli är det ingen av dem som anar ...

    Mitt under rundturen tappar Saga och Emil bort övriga gruppen och befinner sig mitt i ett äventyr. De inser att alla är i fara när gruvan riskerar att rasa. Det blir en kamp mot klockan när de upptäcker att en pojke fastnat längst in i gruvan.

    Ska Saga och Emil lyckas rädda pojken?

    Genom tiden är en serie historiska äventyr som utspelar sig runt om i Sverige. I Gruvraset besöks Sala Silvergruva. Äventyret utspelar sig på 1600-talet, då gruvdriften var stor i Sverige.

    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  41. Grym eld
    Grym eld
    Beskrivning
    - Du kan inte göra så här, skriker Nadja. Det är en sak att elda upp ett gatukök, men att mörda tre barn ... - Vad har jag att välja på, tycker du? Och mörda ..., det låter inte bra, det håller jag med om. Men det kan ju vara så att någon råkar sätta eld på det här garaget och då är det ju en himla otur om det råkar vara tre ungar inlåsta i det. - Du är galen! snyftar Nadja. - Och
    50,00 kr
  42. Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
    Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
    Beskrivning
    Allt ifrån hemligheter, känslor och ovänskap till bråttomdagar, husdjur och sommarlov får plats i Gud är alltid med -- en andaktsbok med vardagsnära texter för både små och stora. Bokens berättelser, dikter och böner passar att användas både hemma och i kyrkan. Ett utförligt ämnes- och förstaradsregister gör det enkelt att hitta.>Författaren Anna Dunér har framför allt gjort sig känd för de uppskattade böckerna om Emilia. På Libris har hon tidigare gett ut Regnbågsväder, en bok för barn om sorg och glädje.
    75,00 kr
  43. Gud är min vän : en bok för barn om Gud
    Gud är min vän : en bok för barn om Gud
    Beskrivning
    Den här boken introducerar barnens egen Bästa Kompis - Gud. Tillsammans med charmiga illustrationer hjälper den barn att lära känna Gud som en kompis, som finns där när som helst och var som helst.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
  44. Gud gjorde dig unik
    Gud gjorde dig unik
    Beskrivning
    Den här serien vänder sig till små barn från 2 år och uppåt. Böckerna erbjuder en fin inblick i hur livet kan upplevas från en liten björnunges perspektiv. Samtidigt är tanken att ett litet barn ska kunna känna igen sig i de trygga relationerna som böckerna vill för medla.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  45. Gud och jag - Barnask med andakter
    Gud och jag - Barnask med andakter
    Beskrivning
    60 kort med lättlästa andakter för barn.

    Varje andakt består av en berättelse, ett bibelord, en bön och en charmigt illustrerad bild.

    9 x 7 x 4 cm

    • Köp 3 för 94,50 kr/st
    • Köp 10 för 89,25 kr/st
  46. Gud och jag tar nya tag : 365 andakter för barn
    Gud och jag tar nya tag : 365 andakter för barn
    Beskrivning
    Andaktsbok för barnBoken innehåller 365 lättlästa andakter för barn och till varje andakt finns en bön och en charmigt illustrerad bild. Dina barn kommer att få träffa Emma, Anton, Nellie och Oscar och tillsammans med dem få lära sig att gå med Gud i allt de gör, varje dag.
    115,00 kr
  47. Gud och jag tillsammans : 100 andakter för barn
    Gud och jag tillsammans : 100 andakter för barn
    Beskrivning
    100 spännande andakter skrivna speciellt för barn.

    Tillsammans med inspirerande bibeltexter och livfulla, engagerande illustrationer kommer andakterna att hjälpa barn att förstå den fantastiska plan som Gud har för deras liv.

    Med utgångspunkt i sin bästsäljande bok The purpose driven life (Leva med mål och mening) delar Rick Warren med sig av korta andakter som lyfter fram hur värdefull varje människa är för Gud och hur trygga vi kan vara i hans kärlek och omsorg.

    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  48. Gud och jag varje dag : 365 andakter för barn
    Gud och jag varje dag : 365 andakter för barn
    Beskrivning
    Andaktsbok för barn365 andakter, bibelord och vers på rim. Underbara bilder i färg.Varje dag på året, kommer de charmiga barnen i den här boken att muntra upp och glädja barn med Guds underbara löften och tidlösa sanningar.
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  49. Gud som haver barnen kär
    Gud som haver barnen kär
    Beskrivning
    Läs eller sjung med i barnens favoritsång! Gud som haver barnen kär kombinerar underbara illustrationer med texten till den älskade barnsången.
    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  50. Guds fantastiska plan Bibeln : priset han betalade för att vinna din kärlek
    Guds fantastiska plan Bibeln : priset han betalade för att vinna din kärlek
    Beskrivning
    GUDS FANTASTISKA PLAN - BIBELN - Priset han betalade för att vinna din kärlek

    Från början var Guds goda plan att vara tillsammans med sin skapelse och njuta av fullkomlig lycka, glädje och kärlek i evighet. Den planen krossades när synden kom in i världen. En avgrund öppnades och skilde människan från Gud. Den här avgrunden skulle ta århundraden att överbrygga och kräva det yttersta offret.

    Guds fantastiska plan Bibeln följer Guds plan för försoning och frälsning från 1 Moseboken till Uppenbarelseboken och visar hur Gud, i sin oändliga godhet och barmhärtighet, gjorde en väg för sin skapelse att vara med honom igen i evighet.

    Bibeln i romanform - med fokus på Guds plan för att rädda sin skapelse, ända från 1 Moseboken till Uppenbarelseboken. En perfekt bok för konfirmanden, för din ungdom eller tweenie som vill läsa Bibeln och lära sig mer om sin plats i Guds fantastiska plan. Helt i fyrfärg med härliga bilder som förstärker upplevelsen.

    Bibelns berättelser återberättas av den hyllade barnboksförfattaren Amy Parker på ett enkelt och lättläst språk. Tillsammans med de starka och levande bilderna inspirerar denna bibel unga läsare att gräva djupare i Guds Ord och ta till sig budskapet. Varje kapitel avslutas med en nyckelvers som ytterligare betonar bibelberättelsens huvudtema.

    Guds fantastiska plan Bibeln är perfekt för tweenies (8 12 år) och unga tonåringar, redo att utforska Bibeln som en enda lång berättelse om försoning och kärlek.

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  51. Guds goda nyheter - berättelsebibel
    Guds goda nyheter - berättelsebibel
    Beskrivning
    “Kristendomen handlar om de Goda Nyheterna ... när vi öppnar Bibeln är det Goda Nyheter från första sidan till den sista. Det är de Goda Nyheterna om att Gud älskar oss.” – Billy Graham. Ingen har tagit de Goda Nyheterna till så många människor som pastor Billy Graham. De som ser upp till honom tillhör alla generationer. Den här berättelsebibeln kommer att bli en tidlös klassiker för föräldrar och far- och morföräldrar som vill ge de Goda Nyheterna till en ny generation av barn. Den visar vägen till korset och är en hjälp för att börja ett liv i efterföljelse av Kristus.
    Guds goda nyheter är fylld av mer än 60 berättelser från Bibeln, bl.a. Noa, Josef, Moses, David, Jesus och lärjungarna och varje berättelse har en ruta med tänkvärda ord, eller vad vi kan kalla en liten andakt, av självaste Billy Graham. Det är utmaningar, vishet och tankar som hjälper oss att förstå och reflektera över den berättelse vi läst.
    Dessutom är bibeltexten hämtad från RIKTIGA BIBELN (Nya Folkbibeln 2015) och är en perfekt övergång för den som inte är van vid att läsa Bibeln. För föräldern som läser med sitt barn ger den tänkvärda insikter som talar till både barn och vuxen. För barnet är det en perfekt Bibel att börja med för att komma närmare Ordet. Det är också en perfekt konfirmationspresent, doppresent eller för varje annat jubileum. Det här är en vacker och rikt illustrerad barnbibel med stora helsidesillustrationer som kommer att beröra mängder av barn och vuxna med Guds Goda Nyheter.

    OM FÖRFATTAREN:
    Billy Graham är en världserkänd predikant, evangelist och författare som gett evangeliets budskap till fler människor i direkt möte än någon annan i historien. Han har betjänat människor på varje kontinent i hela världen och i fler än 185 länder. Miljoner har läst hans inspirerande klassiker, bl.a. Änglar - Guds hemliga agenter, Det hopp jag äger - Frälsningen, Resan och På väg hem. Billy Graham är idag 98 år men är fortfarande passionerad över evangeliets Goda Nyheter.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  52. Guds stora plan : berättelsebibel
    Guds stora plan : berättelsebibel
    Beskrivning
    GUDS STORA PLAN - BERÄTTELSEBIBEL Se hur Guds plan uppenbaras sida för sida

    I Guds stora plan berättelsebibel får vi läsa om hur Guds stora plan för FRÄLSNING uppenbaras. Guds plan var att göra det som blev fel i Edens lustgård rätt igen. Denna plan skulle ta hundratals år att genomföra och det skulle bli historiens mest kostsamma plan. Till slut skulle Gud sända sin egen son till världen för att erbjuda oss den största gåvan av alla: evigt liv tillsammans med honom. Denna stora plan är den berättelse som finns skriven på varje sida i Bibeln.

    Denna berättelsebibel är, tillsammans med sina charmiga och härliga bilder, skapad för att läsas som en enda lång berättelse. Tänk vilket fantastiskt sätt att introducera barn till Guds stora plan och den kärlek med vilken han genomförde den.

    I den här bibeln för de yngre barnen får vi följa Guds plan för oss ända från 1 Moseboken till Uppenbarelseboken, läst som en enda berättelse där allt hör ihop. Fascineras av hur allt hör samman och hur stor och mäktig Guds plan är och hur vi aldrig, aldrig är bortglömda och alltid älskade. En underbar Bibel som visar på Guds kärlek och vishet och enorma omsorg för varje människa.

    185,00 kr
  53. Guds underbara värld
    Guds underbara värld
    Beskrivning
    Den här boken har sju tomma sidor. Ta loss et klistermärke i taget och sätt det på rätt plats på de tomma sidorna. Se hur Guds underbara värld tar form! Du kan också använda de klistermärkena för att dekorera andra böcker som du har!
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
    • Köp 50 för 33,75 kr/st
    • Köp 100 för 31,50 kr/st
  54. Guds väldigt bra idé
    Guds väldigt bra idé
    Beskrivning
    En sann berättelse om alla underbart olika människor i Guds familj!

    Alla du ser är olika dig, men också lika dig. Vi ser olika ut, vi pratar olika och leker olika – men vi är alla lika värdefulla. I begynnelsen fick Gud en väldigt bra idé, och det var att han skulle skapa oss precis så.

    Det här är berättelsen om hans idé – och hur du kan vara en del av den!

    Upptäck också Guds väldigt bra idé genom den spännande aktivitetsboken som finns att köpa separat!

    85,00 kr
  55. Guds väldigt bra idé : målarbok och aktivitetsbok
    Guds väldigt bra idé : målarbok och aktivitetsbok
    Beskrivning
    En sann berättelse om alla underbart olika människor i Guds familj!

    Alla du ser är olika dig, men också lika dig. Vi ser olika ut, vi pratar olika och leker olika – men vi är alla lika värdefulla. I begynnelsen fick Gud en väldigt bra idé, och det var att han skulle skapa oss precis så.

    Upptäck Guds väldigt bra idé genom att färglägga, hitta ord och lösa knep och knåp i den här spännande aktivitetsboken!

    Upptäck också Guds väldigt bra idé genom att läsa huvudboken som finns att köpa separat!

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  56. Gurkbilen som försvann och Äppelmysteriet
    Gurkbilen som försvann och Äppelmysteriet
    Beskrivning
    Från Richard Scarrys äventyrsvärldåterkommer katterna Kalle och Katty,daggmasken Dagge och deras alla vänner.Häng med på deras äventyr i Sysselstad.Hurra för Kalle visas på Barnkanalen, SVT.Format: 197 x 197 mmKartonnage
    135,00 kr
  57. Håkan Bråkan och den dumma
    Håkan Bråkan och den dumma
    Beskrivning
    Håkan Bråkan är besatt. Han har en liten djävul inuti sig. Den är elak. Ibland förvandlas Håkan Bråkan från att vara en kul, påhittig och lite busig grabb till att bli en riktigt dum kille. En kille som MOBBAR! Han kan inte hjälpa det. Eftersom Håkan är lite vild av sig så kan det ibland bli fel. I hans egen värld menar han inte att det ska bli så där fel som det faktiskt blir. Otursamt nog är det just en tjej som går i hans klass som blir offer för hans framfart.
    135,00 kr
  58. Håkan Bråkan och morfar i himlen
    Håkan Bråkan och morfar i himlen
    Beskrivning
    Håkans Bråkans morfar dog för tio år sedan. Men plötsligt känner Håkan hur han saknar sin morfar. Han blir jätteledsen. Mamma och pappa tycker att Håkan överdriver, det var ju så längesen morfar dog. Håkan tänker på allt han inte kan göra med sin morfar för att gubbstrutten gått och dött, det gör honom arg! Men arg får man inte vara på nån som är död. Då tänker Håkan på att morfar kanske är ett skelett, och blir rädd i stället. Men stora killar ska inte vara rädda, säger pappa. Men hur ska man vara då? undrar Håkan. Det är då mormor kommer på besök ...
    100,00 kr
  59. Håkan Bråkan och sagodagen
    Håkan Bråkan och sagodagen
    Beskrivning
    Klassen ska öva på sin sagopjäs. Håkan Bråkan njuter när han tänker på hur tuff han kommer att vara som riddarhjälte med uppgift att döda alla trollfulingar. Tjoho, vad kul det ska bli att kriga och slåss! Men plötsligt förändras allt. Fröknarna har bestämt att tjejerna och killarna ska byta roller med varandra. Alla killarna OCH tjejerna protesterar.
    Det hjälper inte. Håkan måste dra en lapp ur tjejhatten. Efter ett djupt andetag läser han nervöst vilken roll han får.AAAAAAAAAAA!!! Sanslöst rolig bilderbok för barn i förskoleåldern.Format: 200 x 247 mmKartonnage
    125,00 kr
  60. Hallå världen! En flickas upplevelse av kriget i Syrien och en vädjan om fr
    Hallå världen! En flickas upplevelse av kriget i Syrien och en vädjan om fr
    Beskrivning
    Jag är väldigt rädd för att jag kommer att dö i natt." - Bana Alabed, Twitter, 2 oktober 2016

    "Sluta döda oss." - Bana Alabed, Twitter, 6 oktober, 2016

    "Jag vill bara leva utan rädsla." - Bana Alabed, Twitter, 12 oktober, 2016

    När sjuåriga Bana Alabed börjar använda Twitter för att beskriva de fasor som hon och hennes familj upplever i det krigshärjade Syrien, berör hennes hjärtskärande budskap hela världen och hon blir en röst för miljontals oskyldiga barn.

    Under kriget har Bana förlorat sin bästa vän, sin skola, sitt hem och sitt hemland. Men hon har inte förlorat hoppet, varken för sig själv eller för andra barn runt om i världen som blir offer och flyktingar på grund av krig men förtjänar bättre liv. Hallå världen! är både en gripande berättelse om en familj som hotas av krig men ger också ett unikt och nära perspektiv på hur ett barn påverkas av en av de största humanitära kriserna i historien.

    Hallå världen! riktar sig till 9 12-åringar men kan läsas av alla som vill förstå mer om kriget i Syrien och speciellt hur barn påverkas av kriget. Boken är skriven av Bana själv, men innehåller också korta förklarande kapitel av hennes mamma Fatemah. Det är en historia som kommer att förändra dig.

    "En berättelse om kärlek och mod bland brutalitet och terror. Detta är ett vittnesbörd från ett barn som har uthärdat det otänkbara."
    -J.K. Rowling

    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  61. Halsbrytande bravader
    Halsbrytande bravader
    Beskrivning
    Märkliga saker händer på Förskräckelgränd. En mystisk kista dyker upp, tätt följd av en luftballong. En stund senare har Eddie Dickens hamnat i fängelse, tillsammans med den store Zucchini och hans assistent Daniella.

    Efter att Eddie släppts fri, blir han tillfångatagen av ett gäng förrymda fångar. Han lovar dem att “göra dem en liten tjänst" mot att släppas fri.

    Det skulle han aldrig ha gjort.

    Detta är den andra delen i Eddie Dickens-trilogin.
    50,00 kr
  62. Halvhjärtade Herbert
    Halvhjärtade Herbert
    Beskrivning
    Halvhjärtade Herbert gör aldrig färdigt någonting. Han gör bara hälften av sina läxor, han städar bara halva sitt rum och han äter bara upp hälften av sin mat. Till och med hans hund är till hälften bulldog och till hälften pudel. Att göra allt till hälften har fungerat jättebra - ända tills nu. När halvhjärtade Herbert säger en halvsanning och tänker att det är ju inte direkt att ljuga - då rasar allsammans. Han får lära sig en läxa han aldrig kommer att glömma och upptäcker att ett Kristuslikt liv kräver lite mer än en halvhjärtad ansträngning. Men frågan är om Halvhjärtade Herbert någonsin kommer att kunna göra något helhjärtat?
    40,00 kr
  63. Han håller hela världen i sin hand
    Han håller hela världen i sin hand
    Beskrivning
    Läs eller sjung med i barnens favoritsång!
    Han håller hela världen i sin hand kombinerar charmiga illustrationer med texten till den klassiska barnsången.

    Noter med ackord och melodistämma finns bifogat i slutet av boken.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  64. Hanna hamsterälvan
    Hanna hamsterälvan
    Beskrivning
    Älvan Hannas hamster är försvunnen sedan en tid. Och nu är hamstern som Kristin har lovat passa också borta. Är det svartalferna som har tagit båda två?
    50,00 kr
  65. Hannes och Julia
    Hannes och Julia
    Beskrivning
    Ny roman av Hanna Christenson!

    Han är tjugotre år. Hon är tjugo. Han jobbar på verkstad. Hon går första året på universitetet. Hans mamma stack under uppväxten och hans pappa sitter i fängelse. Hon bor fortfarande hemma. Han ägnar fredagskvällarna åt fighter, festande och streetrace. Hon ägnar dem åt att spela sällskapsspel och äta kladdkaka. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare.

    Det enda de har gemensamt är att de dras oemotståndligt till varandra…

    Bra läsning för högstadie- och gymnasieåldern men även för vuxna.

    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  66. Hannes och Julia
    Hannes och Julia
    Beskrivning
    Han är tjugotre år. Hon är tjugo. Han jobbar på verkstad. Hon går första året på universitetet. Hans mamma stack under uppväxten och hans pappa sitter i fängelse. Hon bor fortfarande hemma. Han ägnar fredagskvällarna åt fighter, festande och streetrace. Hon ägnar dem åt att spela sällskapsspel och äta kladdkaka. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare.

    Det enda de har gemensamt är att de dras oemotståndligt till varandra …

    Utvaldes till en av årets bästa böcker av tidningen Dagen när den släpptes första gången.

    ”Den här boken fick mig att tänka till. Bakom alla hårda ytor finns en människa. Precis som jag. Och alla kan förändras.”

    Hanna Christenson bor utanför Stockholm med sin familj. Hon har skrivit ett flertal uppskattade böcker för både ungdomar och vuxna.

    125,00 kr
  67. Här är Ester Arg och Daisy Galej
    Här är Ester Arg och Daisy Galej
    Beskrivning
    Ester Arg och Daisy Galej har bott grannar i många herrans år. De är goda vänner och gör allt tillsammans. Som att fika.

    Daisy älskar att baka och det doftar av vanilj och kanel hemma hos henne. Nästan alltid när de fikar blir Ester ilsk. Daisy kanske tuggar för högt eller sörplar sitt kaffe eller andas genom näsan så att det piper. Och om Daisy börjar dansa, då är det alldeles kokt! Glad dans är det värsta Ester vet! Daisy däremot, hon blir aldrig arg. Inte det minsta!

    Varför blir Ester så ofta arg, men aldrig Daisy?

    Ester Arg och Daisy Galej gavs ut första gången 2012, men kommer nu i en efterlängtad nyutgåva. Ester och Daisys olika inställning till livet är en uppfriskande påminnelse om hur olika två personer kan se på samma sak.

    Anna Platt arbetar som manusförfattare för film och tv. Hon har tidigare gett ut kritikerrosade romanen Vi faller, samt bilderboken Sahar som inte syns.

    Maria Källström har jobbat som illustratör i 20 år och har många populära barnböcker på sitt CV. Med figurerna Ester Arg och Daisy Galej har hon skapat en underbar egen bildvärld.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  68. Här kommer Axel och Omar! (samlingsvolym)
    Här kommer Axel och Omar! (samlingsvolym)
    Beskrivning
    Tre mysiga böcker i serien ”Solgatan 1” av Helena Bross. Varma och spännande vardagsberätteler om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Perfekta för de absoluta nybörjarläsarna med korta textrader och enkla ord i versaler.I den här samlingsvolymen kan du läsa om när Axel och Omar blir kompisar, när de ger hittepengarna till fattiga tant Nilsson eller när de klär ut sig och knackar på hos arga gubben. Kadri Ilves levande illustrationer understryker den varma stämningen och bidrar till att det är lätt att känna igen sig. Denna samlingsvolym innehåller böckerna: Nya kompisar, Hundralappen och Polisen kommer! Det finns fler böcker i serien. Läs också: Vad ska fröken säga?, Simskolan, En knut till slut, Vems katt?, Sova borta, Sparkcykeln, Dinoleken, Trassliga treor, Fina kojan, Vi vinner! och Rädda fågeln!.
    75,00 kr
  69. Här kommer Lola!
    Här kommer Lola!
    Beskrivning
    Lola har en brasiliansk pappa, en 80 centimeter lång moster och ett par miljoner fans när hon om natten förvandlar sig till den berömda sångerskan Jacky Jones. Men en sak saknar Lola, en bästis. Att få en bästis är hennes högsta önskan. Men i Lolas nya skola har hon bara den konstiga Flo som luktar fisk. Och Anna-Lisa, klassens smartaste tjej, kommer på besök precis i det ögonblicket som Lolas pappa springer helt naken genom lägenheten, eftersom hans dotter har råkat låsa in honom på badrummet hela dagen. Det finns inga genvägar. Om Lola ska få en bästis måste hon hitta på något. Därför skickar hon iväg sin högsta önskan med en ballong. Och hon får en mystisk flaskpost som svar ... Böckerna om Lola har sålts i mer än 800 000 exemplar i Tyskland och är landets mest populära serie för flickor i åldern 9 till 13 år. Lola-böckerna har översatts till mer än 15 språk och våren 2010 hade den första Lola-filmen premiär i Tyskland. I Tyskland har det utkommit sju böcker om Lola. "Om hela serien om Lola håller vad den första boken lovar tycker jag att ni ska börja samla. Nu." SYDSVENSKAN
    50,00 kr
  70. Härligt stökigt!
    Härligt stökigt!
    Beskrivning
    I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
    50,00 kr
  71. Hästen och hans pojke
    Hästen och hans pojke
    Beskrivning
    C.S. Lewis älskade och tidlösa böcker om landet Narnia; Hästen och hans pojke är berättelsen om något som tilldrog sig i Narnia och Calormen och länderna däremellan, då Peter den Store härskade i Narnia. Det mäktiga och grymma kejsardömet Calormen hotar att uppsluka sina grannländer. Ska hästen Bri och pojken Shasta, lyckas fly och varna kung Peter och hans syskon i tid?
    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  72. Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva
    Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva
    Beskrivning
    Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  73. Havsälvorna 6 - Vera valälvan
    Havsälvorna 6 - Vera valälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  74. Häxan och lejonet
    Häxan och lejonet
    Beskrivning
    Det är ett Narnia fyllt av förvirring barnen kommer till den här gången. Den unge kungen, Tiriran, för en ojämn kamp mot fienden och mot den listiga och grymma tyrann som uppträder i Aslans namn. Tillsammans utkämpar Tirian, barnen och några trogna vapendragare en sista strid. Läs C.S. Lewis älskade böcker om landet Narnia. Den sista striden är den sjunde och avslutande delen
    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  75. Häxläxa
    Häxläxa
    Beskrivning
    Alma och Egon har upptäckt att det nog bor en häxa i deras hus. Eller? De börjar smyga på häxan, men saker och ting utvecklar sig på ett helt annat sätt än de tänkt sig! Häxläxa ingår i Rabén & Sjögrens satsning på lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxling med pratbubblor och versal text. Carin Wirsén lägger sig på rätt nivå för nybörjarna - med glimten i ögat - och Karin Holmström har skapat härliga färgbilder!
    50,00 kr
  76. Häxön : Blå Jungfrun
    Häxön : Blå Jungfrun
    Beskrivning
    Det är sommarlov. Saga och Emil åker med mamma till Blå Jungfrun, ön som kallas både Blåkulla och Häxön.

    Det blir väl spännande? säger mamma.

    Exakt hur spännande det kommer att bli är det ingen av dem som anar ...

    Mitt under rundturen på ön får Saga och Emil syn på en flicka en bit bort. Hon verkar rädd för något. Plötsligt flyttas de genom tiden och hamnar mitt i en jakt på en misstänkt häxa.

    Ska Saga och Emil lyckas rädda flickan?

    Genom tiden är en serie historiska äventyr som utspelar sig runt om i Sverige. I Häxön besöks Blå Jungfrun. Äventyret utspelar sig på 1600-talet, då många flickor anklagades för häxeri.

    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  77. Hedda Prästgudinnan
    Hedda Prästgudinnan
    Beskrivning
    De två första kritikerrosade böckerna om Hedda, omarbetade, och nu som ljudbok!

    Prästgudinnan
    ... och han i den gula jackan


    Hedda behöver bara säga "ja". Det är det man gör på upprop. Men Hedda är inte i sin vanligaskola. I den där hon kände alla och satt bredvid bästa kompisen Elin. Hon sitter i ett nyttklassrum. Plötsligt är det inte så lätt att säga något alls. Och när fröken talar om för alla attpappa är präst vet Hedda att hon aldrig borde ha flyttat. Egentligen har hon bestämt sig för attinget är bra på nya stället där folk kallar henne Prästgudinnan. Men som tur är har honfotbollen. Och vem är han i den gula jackan?


    Hedda
    ... och kärleken och allt det andra


    På kvällen före julafton ringer det på Heddas dörr. Utanför står två poliser. "Är din pappahemma?" frågar den ena.
    Helt plötsligt blir det väldigt synd om fotbollskompisen Minna som inte pratar. Och Heddasom har så mycket annat att tänka på. Kärleken till exempel … och allt annat man behövertänka på när man ska fylla elva. Hur ska Hedda bära sig åt för att få vara både lycklig ochsnäll på samma gång? Bara leopardboken får veta allt. Om det
    75,00 kr
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 1580

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå