View as Tabell Lista

Artiklar 601-700 av 799

per sida
Fallande ordning
 1. Psaltaren för barn
  Psaltaren för barn
  Beskrivning
  Psaltaren är fylld med bilder som är så starka att de kan kännas både överraskande och bekanta för barn. Trots att de är skrivna för flera tusen år sedan, säger de ändå så mycket till oss i dag om den Gud som går med oss genom hela livet och bevarar oss »i sina vingars skugga«.

  Psaltaren för barn innehåller 40 texter från Psaltaren, parafraserade så att de blir tillgängliga för barn. Det gör boken till en fin bönbok, som rymmer både jublande glädje och djup oro

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 2. Puls : om tro och idrott - för vinnare och alla oss andra
  Puls : om tro och idrott - för vinnare och alla oss andra
  Beskrivning
  I idrottens värld, men också i vardagen, möter vi sådant som tvingar oss att kämpa. Livet och träningen rymmer både kamp och glädje. Men i varje dag, under varje träningspass, är Gud nära. Han är hela livets Gud. Puls är en andaktsbok med 52 nyskrivna texter om kristen tro och träningsglädje, självkänsla och gemenskap.
  200,00 kr
 3. Py får ett föl
  Py får ett föl
  Beskrivning
  Py är en islandshäst och hon ska snart få ett föl. Sine är 7 år gammal och brukar hjälpa till på gården där Py och de andra islandshästarna bor. Sine väntar spänt på att Py ska föla men det händer aldrig något och Sine tycker att det går långsamt. Men om natten när Sine sover då föder Py sitt föl. Sine hjälper Py att ta hand om sitt föl och Sine får också titta på när veterinären ska vaccinera föl
  65,00 kr
 4. Pyssel till berättarbibeln 1
  Pyssel till berättarbibeln 1
  Beskrivning
  Läs en berättelse ur Berättarbibeln - och lös pysslet som hör till i detta häfte. Pussla ihop bilden av när Jesus gör matundret, ta reda på vilken bit som passar hålet i taket efter att den lame mannen firats ner, lös chiffren och ta reda på vad de vise männen säger... Ha roligt tillsammans, helt enkelt! Efter att ni pysslat är det också lättare att prata vidare om berättelsena. Pyssel till Berättarbibeln 1 innehåller pyssel till de 25 nytestamentliga berättelserna, och riktar sig till åldrarna 7-9 år. Pyssel till Berättarbibeln 2 är motsvarande material för åldrarna 10-12 år. Medan pysslen för de yngre till största delen fokuserar på den rent innehållsmässiga delen av berättelsen, betonar pysslen för de äldre vad budskapet i berättelsen är och vad det har att säga oss idag.
  125,00 kr
 5. Rädda bina!
  Rädda bina!
  Beskrivning
  Det hörs inget humlesurr längre och vännernas frukost är i fara! Katten Nisse kan inte tänka sig något värre och bestämmer sig för att rädda bina. Och han har en plan som imponerar
  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 6. Rädsla på olika sätt
  Rädsla på olika sätt
  Beskrivning
  Berätta för mig hur du känner, jag har tid och vill lyssna på dig. Min känsla och din känsla. Vi känner tillsammans! Rädsla på olika sätt.

  Rädsla är en naturlig reaktion. Det är en viktig känsla som skärper vaksamheten i farliga lägen, men den kan också bli ett problem som hindrar oss i vardagen. Då är det viktigt att bemöta rädslan för att inte förstärka den ytterligare.

  • Köp 3 för 94,50 kr/st
  • Köp 10 för 89,25 kr/st
 7. Rädslorna
  Rädslorna
  Beskrivning
  Vad gör man med alla sina rädslor? Kan man städa bort dem, eller är det bra att de finns? Henrik är trött på Rädslorna. De har bott hos honom så länge han kan minnas. Och de bara stökar ner. Kanske skulle det bli bättre om någon ny flyttade in hos dem? Någon som inte är Ängslig, Ilsken eller Rädd för allt. När Ordning och Reda dyker upp verkar allt lovande, men en dag ber de Henrik att göra sig av med Rädslorna. Och det gör han, fast han egentligen inte vill. Allt blir tomt och tråkigt. Det känns inte alls bra. Ska Henrik våga göra som han själv vill och släppa in Rädslorna igen? Rädslorna är en skruvad och samtidigt varm och tänkvärd bilderbok om känslor som vi kanske inte alltid vill kännas vid. Men vilka är vi egentligen utan alla våra känslor?

  Jesper Lundqvist, är barnboksförfattare från Varberg, som skrivit en rad uppmärksammade bilderböcker, som Kivi och monsterhund och Vi letar skatt.

  Marcus-Gunnar Pettersson, är illustratör från Arvika, som på kort tid gjort sig ett namn som en av de mest intressanta illustratörerna i Sverige. Bland annat har han illustrerat böckerna Åskan, Ylvania, Det magiska stoftet och Vi letar skatt.

  150,00 kr
 8. Räkna med mig
  Räkna med mig
  Beskrivning
  Roliga och kluriga mattegåtor och tankenötter!En klurig bok! Det är lika roligt att läsa boken rakt igenom som att spara den, stoppa den i fickan och ta fram den när det är fest eller trist. Passar alla och ofta! Staffan Rodhe, ElementaBoken är inte bara rolig, den presenterar på ett anspråkslöst sätt en bra metod att ta itumed matematiska problemTore Wizelius, Btj

  75,00 kr
 9. Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt
  Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt
  Beskrivning
  Barn föds inte med kunskapen om vad som är rätt och fel. Men på något sätt, hoppas vi att med tiden kunna hjälpa dem med att bli omtänksamma, ansvarstagande och respektfulla vuxna.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 10. Räven och Storken : baserad på Aisopos berättelse
  Räven och Storken : baserad på Aisopos berättelse
  Beskrivning
  Skrattar bäst som skrattar sist!Räven och Storken är vänner, men Räven kan inte låta bli att luras.Räven har bjudit hem Storken på middag. Men den listige Räven serverar soppan i grunda tallrikar och när Storken inte kan dricka en droppe, äter Räven girigt upp allt.Storken är dock inte sen att ge igen och när det är hans tur att bjuda på middag serverar han soppan i höga flaskor. Nu är det Räven som inte kan dricka!Denna färgglada omarbetning av Aisopos klassiska fabel har enkel text och roligt pyssel att göra när berättelsen lästs.
  50,00 kr
 11. Reflexväst Du är värdefull
  Reflexväst Du är värdefull
  Beskrivning
  Gul reflexväst för barn. Västen träs enkelt över huvudet och har resårband i sidorna.
  Reflexvästen är godkänd enligt standarden EN1150 (reflexväst för fritidsbruk) och garanterar mycket god synlighet i trafiken.
  Västen har 2 grå reflexremsor på både framsidan och baksidan.
  På baksidan av västen finns texten “JAG ÄR VÄRDEFULL” tryckt med stora svarta bokstäver.

  Godkända reflexvästar med ett viktigt budskap som passar lika bra på förskolan, i kyrkans barngrupp eller när barnen leker hemma. Håll barnen trygga och synbara så att bilister och cyklister ser barnen på säkert avstånd!

  Godkänd enligt standarden EN1150.
  Ålder: 3-12 år
  Material: 100 % polyester
  Storlek: 400 x 500 mm

  • Köp 3 för 94,50 kr/st
  • Köp 10 för 89,25 kr/st
 12. Regnbågens rike
  Regnbågens rike
  Beskrivning
  Allt började med en dröm...

  En natt drömmer Helena om Regnbågens rike. Denna plats är fylld av färg, av passion och fantastiska hästar i alla regnbågens färger, och många andra märkliga varelser. Men drömmen är inte slut där, för det dröjer inte länge förrän både Helena och hennes vänner besöker Regnbågens rike igen. De möter Lilja som bor där och som visar dem alla delar av riket. Och de möter Silversol, Konungen över alla. Men allt är inte som det ska, för Helenas vän är sjuk. Och i Regnbågens rike finns det många saker att lära sig, både svåra och härliga...

  Det här är en bok som både barn och föräldrar kommer att älska. En bok som både är spännande, men som också kan fungera mycket bra som en andaktsbok där det finns mycket att prata om varje kapitel.

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 13. Reptiler i verklig storlek
  Reptiler i verklig storlek
  Beskrivning
  Vad vet du om reptiler?Stå öga mot öga med en kungskobra och en krokodils livsfarliga gap! Läs om kragagamen som spänner upp sin krage för att skrämma sina fiender och om skölpaddor som snorklar!Reptiler i verklig storlek tar oss med på en spännande färd bland världens reptiler. Ta reda på hur kameleonten fångar sin föda, hur en gecko kan gå upp och ner och vilket djur som springer på vattnet. Och vet du vad som händer när en ödla får svansen avbiten? Svaret kommer att överraska dig!
  210,00 kr
 14. Res med Evelina i Bibelns land
  Res med Evelina i Bibelns land
  Beskrivning
  Evelina är jag som reser runt med dig. Jag är en glad och sprallig liten tjej! På en spännande resa ska jag ge mig ut! Ni får följa med, från början till slut. Ta på er bästa skorna, på äventyr vi går. Vi börjar först med skapelsen och sist vi himlen når! Som en alfabetsbibel den här boken är. Vi läser en historia på varje bokstav här. Jag som skrivit och illustrerat boken heter Åsa-Pia Andersson. Min stora passion i livet är att teckna och måla. Då går jag in i min egna lilla värld, och är så lycklig! Inspirationen får jag från våra tre ”busungar”. Nu vill jag glädja andra, med mina texter och bilder. Så välkommen in i min värld.
  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
  • Köp 25 för 128,00 kr/st
 15. Resan
  Resan
  Beskrivning
  "Det kan hända att du måste resa. Och det blåser så mycket att du glömmer vem du är och var du kommer ifrån."Ankan blåser bort i en kraftig storm och landar på ett helt nytt ställe. Där måste den lära sig ett nytt språk och ett nytt sätt att leva. Det tar lite tid. Men en fluga, en fisk och en mus blir ankans vänner. Det går att bygga upp en ny hemkänsla!En vacker bilderbok om hur det känns att tvingas iväg hemifrån. Och vara tvungen att bygga upp ett nytt hem. Hoppingivande för alla barn som måste flytta, kanske till ett annat land. Bodil Malmsten står för den lysande översättningen.
  50,00 kr
 16. Resan till den första julen
  Resan till den första julen
  Beskrivning
  Berättelsen om när Jesus föddes på ett nytt sätt!

  Detta är både en pop-up-bok och samtidigt ett jullandskap. Vik ut sidorna och berätta hela berättelsen, eller lek i landskapet med de medföljande julkrubbefigurerna.

  • Sex pop-up-scener
  • jullandskap att leka med
  • bok med julevangeliet
  • ytterligare en bok med presentationer av de medverkande

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
  • Köp 25 för 140,00 kr/st
 17. Resan till Kungens rike
  Resan till Kungens rike
  Beskrivning
  På Ledsamhetens ö i Sagans värld ligger en flicka på marken. Hon kan nästan inte andas. Ingenting mer kommer att hända i hennes liv. Snart kommer hon att vara död. Det är i alla fall vad flickan tror. Men när hon anstränger sig för att öppna ögonen anar hon att något glimmar mellan träden. Det är något som lyser i mörkret. Det är konstigt att saker kan vara så annorlunda mot vad de ser ut att vara. När det verkar som om allt är slut ska äventyret precis börja.

  Resan till Kungens rike handlar om en resa. Den handlar om ensamhet och om vänskap. Den handlar om att ha ett mål och om det som gör livet spännande och meningsfullt. Resan går genom många olika världar, den går över öar och moln, genom mörker och ljus. Till sist går den kanske till och med ända fram till Kungens rike, dit kungen tog flickans mormor när hon var så sjuk att hon inte orkade mer.

  Torva, som flickan heter, är den som beger sig av på resan. Hon kommer att möta farligheter, troll, drakar och hunger, törst och kyla, men hon behöver inte möta det ensam. Med sig på resan har hon hästen Ädelsten, som har vingar men inte kan flyga, ett svärd och en märklig bok som kungen gett henne. Den kung som räddade henne från Ledsamhetens ö och som på ett märkligt vis följer henne på resan.

  Resan till Kungens rike är lättläst och spännande, samtidigt som den bjuder på djupa insikter om livet och döden, om vem Gud är och vilka vi är i Honom, om den resa vi alla måste göra. För någon i sorg ger den tröst och hjälp och för alla andra, vuxna som barn, är den en vacker, spännande saga, där författarens stilsäkra och inkännande illustrationer lyfter texten ytterligare.

  160,00 kr
 18. Resan till skapelsen
  Resan till skapelsen
  Beskrivning
  Resan till skapelsen (Första boken)
  Mysteriet med de gömda skriftrullarna

  En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!

  Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.

  I det första äventyret svävar Peter, Mary och Hank plötsligt omkring i det stora mörker som fanns innan världen blev till. Du får tillsammans med dem uppleva jordens skapelse, träffa ängeln Mikael, rida på noshörningar och elefanter och kämpa mot en listig orm i Edens lustgård. Ska de lyckas lösa skriftrullens hemlighet eller kommer de att fastna i det förflutna för alltid?

  Om bokserien
  Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.
  De upptäcker en värld fylld av under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter – annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid!

  Bokserien innehåller en rik uppsättning karaktärer, såsom gammelmorbror Solomon, den excentriske arkeologen som upptäckte skriftrullarna, och ängeln Mikael som leder barnen på deras äventyr.

  Perfekt för unga läsare 6-12 år och alla som älskar äventyr. Mysteriet med de gömda skriftrullarna gör att de älskade bibelberättelserna får nytt, äventyrligt liv.

  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 19. Retliga bröder och gnälliga systrar! : en bok för barn om syskonrivalitet
  Retliga bröder och gnälliga systrar! : en bok för barn om syskonrivalitet
  Beskrivning
  En bok för barn om syskonrivalitetSyskonrivalitet är någonting som berör de allra flesta familjer; men det kan gå ganska illa om man inte gör någonting åt det. Barnen kommer alltid att känna sig som konkurrenter när det gäller en förälders kärlek och uppmärksamhet.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 20. Riddaren på den gula cykeln
  Riddaren på den gula cykeln
  Beskrivning
  Ett mystiskt brev från Det universella rådet. Ett uppdrag att göra gott och hjälpa människor i nöd. Magiska krafter att kunna läsa och kanske ändra på innehåll i brev, utan att ens öppna kuvertet. Och en passionerad brevbärare som bor i ett gult hus (som ser ut som en brevlåda) i Björkängen utanför Stockholm.

  Detta är några av ingredienserna i den här annorlunda berättelsen om vardagshjältar och en modern tids Robin Hood, skriven av Birger Thureson, bland annat känd för "Vittnet som vägrade tiga", tillsammans med dottern Jenny Thureson. Nu är frågan om brevbäraren Jack Andersson ska kunna hålla sitt uppdrag hemligt för sin dotter Emma, kollegorna och den vassa postinspektören Viveca? Och vilka är de där i Det universella rådet egentligen?

  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 21. Rise Above
  Rise Above
  Beskrivning
  Under bråkdelen av en sekund förändrades allt för Bethany Hamilton. Efter att hon förlorade sin arm i en hajattack som trettonåring blev hennes mod, beslutsamhet och tro på Gud allt starkare. Bethany delade sin otroliga berättelse om sin tro och kampen för att komma tillbaka till tävlingssurfingen i succéboken – och senare även i filmen – Soul Surfer.

  Nu har hon skrivit en inspirerande andaktsbok för tonåringar. Hon skriver öppenhjärtigt om egna erfarenheter i ämnen som ungdomar möter idag. Varje dag delar hon ett bibelord, en bön och en rolig händelse från sitt liv.

  Bethany och hennes man Adam Dirks arbetar med välgörenhetsorganisationen Friends of Bethany. Som professionell surfare och motivationstalare fortsätter Bethany att inspirera människor över hela världen

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 22. Ritkort med tankenötter : 80 dubbelsidiga ritkort i en plåtask, penna ingår
  Ritkort med tankenötter : 80 dubbelsidiga ritkort i en plåtask, penna ingår
  Beskrivning
  Utmana dig själv och dina vänner genom att pröva era färdigheter gällande minne, slutledningsförmåga, ordkunskap och mycket mer! Innehåller över 100 underhållande klurigheter presenterade på 80 illustrerade ritkort. Om resultatet inte blir som det är tänkt, är det bara att sudda ut och börja om på nytt tack vare den speciella penna som ingår. Lösningarna finner du på separata kort i plåtasken.

  125,00 kr
 23. Robin Hood
  Robin Hood
  Beskrivning
  I skydd av Sherwoodskogens mäktiga träd lever Robin Hood och hans modiga och trofasta gäng. De tar från de rika och ger till de fattiga, och tillsammans med Lille John, broder Tuck och Will Scarlet är Robin en nagel i ögat på den onda och giriga sheriffen av Nottingham.
  En rolig och spännande återberättelse av en verkligt tidlös rövarhistoria
  95,00 kr
 24. Robyn rockälvan
  Robyn rockälvan
  Beskrivning
  Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
  50,00 kr
 25. Roliga Seriebibeln
  Roliga Seriebibeln
  Beskrivning
  Tecknad seriebok med över 60 bibelberättelser!

  Möt Röjar-Mose, Lurige Laban, Bossen Josua, Superprofeten Elia och Grabbarna Grus i denna tecknade seriebok med över 60 bibelberättelser. Från herdepojkar till kungar – häng med på de stora hjältarnas äventyr, gå på wrestlingmatch, upplev mirakel, träffa drömmare och gläd dig åt Jesu födelse och uppståndelse. Håll utkik efter Josefs spannmålsbutik, Sauls pajer, eldsflammande vrålåk och uthyrning av begagnade kameler. Den lättlästa texten i serieformat får unga läsare att vilja lära sig mer om Bibeln. Varje berättelse är återberättad med värme och en stor portion humor!

  Roliga Seriebibeln är skapad av några av de bästa serieskaparna i världen. De inspirerades av sin kärlek till tecknade serier och sin önskan att sprida Bibelns budskap till den nya generationens unga läsare. Skaparteamet består av Ed Chatelier (Edge Group), Mychailo Kazybrid (Fåret Shaun, Wallace och Gromit), Jeff Anderson (Transformers), Bambos Georgiou (Marvel, DC Comics) och Jesus Barony (Aces Weekly).

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 26. Rum för en liten
  Rum för en liten
  Beskrivning
  Det är en kall natt. Oxen ligger i sitt stall. Där inne är det varmt och skönt. Plötsligt står någon i dörröppningen. Vem är det som vill komma in?

  Rum för en liten är en stämningsfull bok med underbara illustrationer. Läs om djuren som välkomnar Jesus den första julnatten.

  Jason Cockcroft är en av Englands främsta barnboksillustratörer. Martin Waddell är prisbelönt irländsk författare som bland annat tilldelats HC Andersen-medaljen, barnlitteraturens finaste utmärkelse.

  I översättning av Carolina Klintefelt.

  130,00 kr
 27. Rummet innanför
  Rummet innanför
  Beskrivning
  Miranda, Erik och Bella har sommarlov och möts på landet för härliga, soliga dagar tillsammans. Men bakom fasaderna finns rum som döljer hemligheter. Inombords finns dörrar som är svåra att glänta på: Miranda bär på en tung hemlighet om en omskakande händelse i skolan, och de hemska minnena svärtar ned den efterlängtade sommaren. När Erik blir erbjuden att frivilligt arbeta med utsatta ungdomar på sommarlovet, slits han mellan att göra det rätta och att behålla ansiktet inför kompisarna. I Herrgårdens gömda vrår finner Bella överraskande ledtrådar som vänder upp och ned på allt hon trodde sig veta om sin familj.

  Möt de tre tonåringarna igen och följ med på deras resa i både de yttre och inre rummen i livet. Ska Miranda våga berätta hela sanningen? Hur vet Erik vad som är rätt? Kommer Bella att orka konfrontera sina föräldrar med vad hon hittat i rummet innanför biblioteket?

  Kan Gud verkligen ha någonting att säga om varje situation och hur vet man när det är Han som talar?

  Rummet innanför är en spännande tonårsroman som behandlar aktuella frågor om Gudstro, praktisk kristendom och relationer. Storyn har ett driv och tempo som passar tonåringar, men kan också läsas med god behållning av alla. Här får läsaren inblickar i vad som pågår i tonåringars värld idag.

  Sagt om Inte som du tror

  ”Underbara dialoger, målande reflektioner samt en läskande och enkel beskrivning av hur man kan få en levande relation med Jesus! Som pappa till tre tjejer är den väldigt upplysande.” – Läsare, 40 år

  ”Sjukt bra skriven och så grymt spännande story!” – Tjej, 17 år

  ”Bästa boken jag läst!” – Tjej, 15 år

  Om författaren

  Anna Karlsson är frilansjournalist och författare. Hon bor i Örebro tillsammans med sin make Jonathan och deras tre barn Wilmer, Levi och Alicia. Hon har tidigare skrivit boken Inte som du tror.

  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 28. Rut (Små bibelhjältar)
  Rut (Små bibelhjältar)
  Beskrivning
  Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 29. Rut flyttar ut
  Rut flyttar ut
  Beskrivning
  Borta bra men hemma bäst ?

  Det är marmeladlördag och Rut ser fram emot att få äta så många mackor hon bara kan. Men när pappa istället plockar fram gröt, eftersom brödet är slut (!) tror inte Rut sina öron.

  Och nu blir Rut A R G. Sådär tokarg som bara Rut kan bli.

  Jag flyttar ut! säger Rut.

  Men det är många saker man måste ha med sig när man flyttar Böcker, sängen, badkaret, kylskåpet och kanske pappa också

  En hysterisk berättelse om en bestämd tjej och en galen flytt. Och vad det är som gör att en plats känns som hemma

  160,00 kr
 30. Rymden
  Rymden
  Beskrivning
  Följ med Bamse ut i rymden!
  75,00 kr
 31. Ryttaren på den vita hästen
  Ryttaren på den vita hästen
  Beskrivning
  Vem är Ryttaren på den vita hästen?Linn, 10 år, lever med en missbrukande mamma.I skolan är det jobbigt. Linn börjar vagt inse sin mammas problem. Men när saker och ting verkar bli ännu svårare dyker Ryttaren upp. Vem är Han?En spännande, gripande och fin barnbok som trots ett svårt ämne ger hopp och tillit både till medmänniskor och till Gud.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 32. Sackaios (Små bibelhjältar)
  Sackaios (Små bibelhjältar)
  Beskrivning
  Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 4 olika böcker i serien: Julen, Sackaios, Den barmhärtige samariern och David.

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 33. Safira den blå älvan
  Safira den blå älvan
  Beskrivning
  Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

  Safira, den blå älvan, har råkat illa ut och svävar i fara. Kan strandens krabbor hjälpa Rebecka och Kristin att rädda henne?

  I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
  50,00 kr
 34. Saga på ridskolan
  Saga på ridskolan
  Beskrivning
  Alla andra dagar är Saga och Max bästa vänner. Men inte nu. De ser ilsket på varandra.

  Saga ska börja rida, på ridskola! Hon är överlycklig och säker på att det kommer att gå hur bra som helst. Rädd är hon verkligen inte! Men det är Max, Sagas bästa kompis, som har följt med till ridskolan. Något händer. De blir osams. Saga kommer ensam till stallet, men det går väl lika bra? Fast när ridläraren ropar att det är dags att börja trava och Sagas häst faktiskt gör det, DÅ känns det inte lika bra längre. Hon skumpar hit och dit, hjälmen åker ner för ögonen. Hjälp, det känns det känns som hon ska ramla av! Plötsligt vet hon hur det känns att vara rädd.

  Ny Kodknäckare av fantastiska Pia Hagmar. Trots de korta, enkla meningarna skrivna med versaler växer det här fram drama¬tik för de yngsta, eller de som just har knäckt koden. lättläst text i versaler och charmiga, uttrycksfulla bilder av Maria Källström. Berättelsen är skriven av välkända Pia Hagmar passar väldigt bra till målgrup¬pen, som alldeles säkert kan känna igen sig i Sagas känslor. BTJ

  • Köp 3 för 94,50 kr/st
  • Köp 10 för 89,25 kr/st
 35. Sagan om foten
  Sagan om foten
  Beskrivning
  Den här boken handlar om en fot som tröttnat på sin plats i kroppen. Hur skulle det vara att byta plats med någon annan kroppsdel? Följ med på etet roligt äventyr där foten får känna på hur det är att t ex sitta på näsans plats.

  Boken avslutas med uppmuntrande ord och bibelhänvisningar för fördjupning.

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
  • Köp 25 för 92,00 kr/st
 36. Sagan om konungens återkomst
  Sagan om konungens återkomst
  Beskrivning
  Trede delen i trilogin omm härskarringen
  50,00 kr
 37. Sagor från hela världen : speciellt återberättade för högläsning
  Sagor från hela världen : speciellt återberättade för högläsning
  Beskrivning
  .Det var en gång.. Med dessa ord öppnar vi dörren in till sagornas värld, och oavsett var i världen de har berättats så har de en sak gemensamt: de är en hjälp för barn och andra lyssnare att tolka världen. De påminner om att det inte alltid är de starkaste som segrar, att det för varje problem finns en lösning, att det goda vinner i längden och att de små inte alltid är de minsta. Så kliv upp i läsfåtöljen och låt dina åhörare få följa med resan till landet som ligger någonstans bortom .Det var en gång..
  100,00 kr
 38. Sahar som inte syns
  Sahar som inte syns
  Beskrivning
  Sahar syns inte. Förut syntes hon jättebra. Men när Lo bjöd alla utom Sahar på sitt kalas, började Sahar att suddas ut. Sedan slutade de andra barnen att hälsa. Och till sist blev hon alldeles osynlig.

  Men en dag händer någonting. Någon får syn på Sahar!

  Sahar som inte syns är en stark och finstämd berättelse om hur det kan kännas att vara utan vänner. Och om magin som uppstår när någon ändå ser dig.

  Anna Platt arbetar som manusförfattare för film och tv. Hon har tidigare skrivit bilderboken Ester Arg och Daisy Galej samt romanen Vi faller.

  Li Söderberg är illustratör och prisad formgivare till en rad böcker som Ja, jag har mens hur så? och steg-för- steg serien Odla, Baka och Fixa. Med Sahar som inte syns debuterar hon som barnboksillustratör.

  135,00 kr
 39. Sakarias och Elisabet
  Sakarias och Elisabet
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser från gamla och nya testamentet

  • Köp 3 för 31,50 kr/st
  • Köp 10 för 29,75 kr/st
  • Köp 25 för 28,01 kr/st
  • Köp 50 för 26,25 kr/st
  • Köp 100 för 24,50 kr/st
 40. Sally och meningen med nästan allt
  Sally och meningen med nästan allt
  Beskrivning
  Sally känner sig sjuk av oro. Hon kommer inte ens upp ur sängen.
  – Ring Viola, säger mamma till pappa. Hon kanske får upp henne.
  Och Viola kommer.
  – Vi ska samlas om en kvart, säger hon på sitt vanliga lugna sätt.
  – Jag kan inte, viskar Sally.
  Det känns som om armarna och benen väger tusen kilo vardera.
  – Showen är asbra, säger Viola … och vem tar åt sig äran om inte du kommer?
  – SOFFIS! säger Sally.
  Plötsligt talar hon klart och tydligt.
  Och när hon tänker på Koffe får hon lite kraft i benen också. Hon stiger beslutsamt upp.
  – Ska vi gå då? säger hon.
  165,00 kr
 41. Salomos tempel
  Salomos tempel
  Beskrivning
  Bibelberättelse för barn.p>
  • Köp 3 för 31,50 kr/st
  • Köp 10 för 29,75 kr/st
  • Köp 25 för 28,01 kr/st
  • Köp 50 för 26,25 kr/st
  • Köp 100 för 24,50 kr/st
 42. Sanna & Farmor är på dop 1st
  Sanna & Farmor är på dop 1st
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon! Böckerna har ljusa, fina illustrationer av Matilda Salmén. Boken säljs i 10-pack.
  35,00 kr
 43. Sanna & Farmor firar gudstjänst
  Sanna & Farmor firar gudstjänst
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon!
  35,00 kr
 44. Sanna & Farmor firar påsk 1st
  Sanna & Farmor firar påsk 1st
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon! Böckerna har ljusa, fina illustrationer av Matilda Salmén. Boken säljs i 10-pack.
  35,00 kr
 45. Sanna & Farmor på begravning
  Sanna & Farmor på begravning
  Beskrivning
  Sanna och farmor är på begravning är en bilderbok i miniformat, en av sex böcker i Sanna och farmor-serien.

  Farmors telefon ringer, och Sanna hör direkt att farmor blir ledsen. Farmors syster Karin har dött. Sanna har varit och hälsat på hos henne. De åt polkagrisar tillsammans, men Karin var sjuk, och nu får Sanna trösta farmor med en kram. Farmors syster Karin har dött. Sanna har varit och hälsat på hos henne. De åt polkagrisar tillsammans, men Karin var sjuk, och nu får Sanna trösta farmor med en kram. På Karins begravning är hela Sannas familj med. Det är första gången Sanna är på en begravning, och hon måste fråga farmor om en del saker som hon funderar på.

  Sanna och farmor är på begravning är skriven för förskolebarn som är med i kyrkan vid en tacksägelse, en minneshögtid eller en begravning, eller som har börjat fråga om döden. Ha den i psalmbokshyllan eller i barnkassarna, eller dela ut den! Du som arbetar på begravningsbyrå kan ha boken och ge bort den till barn som är med när de vuxna i deras familj planerar en begravning.

  En redaktionsgrupp bestående av bland andra Gunilla Lindén och Birgitta Axelsson har skrivit berättelsen, och Matilda Salmén har illustrerat den.

  35,00 kr
 46. Sanna och farmor är på begravning (10 pack)
  Sanna och farmor är på begravning (10 pack)
  Beskrivning
  Följ med Sanna och farmor på begravning. När någon har dött går man till kyrkan och säger adjö. Sanna & farmor-böckerna är lättlästa svenskskrivna barnböcker i pixistil, som tar upp kyrkans och trons frågor. Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon.
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 47. Sanna och farmor är på dop (10-pack)
  Sanna och farmor är på dop (10-pack)
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon! Böckerna har ljusa, fina illustrationer av Matilda Salmén. Boken säljs i 10-pack.
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 48. Sanna och farmor ber aftonbön (10-pack)
  Sanna och farmor ber aftonbön (10-pack)
  Beskrivning
  Sanna sover över hos farmor och när hon har lagt sig, pratar de om vad som hänt under dagen. Men, de pratar inte bara med varandra. De pratar med Gud också. De ber och tackar för allt som är bra i livet. Brukar du be? Vad skulle du vilja tacka för?

  Sanna och Farmor ber aftonbön är den sjunde boken i den populära serien miniböcker om Sanna och farmor. Sanna och Farmor ber aftonbön innehåller några av våra vanligaste böner.

  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 49. Sanna och farmor ber aftonbön, 1st
  Sanna och farmor ber aftonbön, 1st
  Beskrivning
  Sanna sover över hos farmor och när hon har lagt sig, pratar de om vad som hänt under dagen. Men, de pratar inte bara med varandra. De pratar med Gud också. De ber och tackar för allt som är bra i livet. Brukar du be? Vad skulle du vilja tacka för?

  Sanna och Farmor ber aftonbön är den sjunde boken i den populära serien miniböcker om Sanna och farmor. Sanna och Farmor ber aftonbön innehåller några av våra vanligaste böner.

  35,00 kr
 50. Sanna och farmor firar gudstjänst (10 pack)
  Sanna och farmor firar gudstjänst (10 pack)
  Beskrivning
  Sanna och hennes farmor tycker om att hitta på saker tillsammans. Farmor berättar för Sanna om att fira gudstjänst i kyrkan och vad påsken och dopet handlar om. Äntligen finns riktigt fina svenska barnböcker som tar upp frågor om dop, gudstjänstfirande och påsk! Böckerna passar perfekt för kyrkans lekhörna, söndagsskolan, familjegudstjänsten och öppna förskolan. Dela ut böckerna vid dopsamtal eller ge som present till församlingens alla nydöpta barn och deras syskon!
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 51. Sanna och farmor pratar om Gud (10 pack)
  Sanna och farmor pratar om Gud (10 pack)
  Beskrivning
  Sanna och farmor pratar om Gud är den sjätte boken i serien om Sanna & farmor. I boken följer Sanna med sin farmor till kyrkan. Men Sanna vill veta mer om Gud – hon har en kompis som är muslim och farmor har grannar som är judar. Genom dem får Sanna reda på mer om vad judar, muslimer och kristna har gemensamt. Men också vad som skiljer sig. Genom boken får barnen veta mer om de tre religionerna judendom, islam och kristendom. Boken säljs i 10-pack
  • Köp 3 för 263,49 kr/st
 52. Sanna och farmor pratar om Gud 1st
  Sanna och farmor pratar om Gud 1st
  Beskrivning
  Sanna och farmor pratar om Gud är den sjätte boken i serien om Sanna & farmor. I boken följer Sanna med sin farmor till kyrkan. Men Sanna vill veta mer om Gud – hon har en kompis som är muslim och farmor har grannar som är judar. Genom dem får Sanna reda på mer om vad judar, muslimer och kristna har gemensamt. Men också vad som skiljer sig. Genom boken får barnen veta mer om de tre religionerna judendom, islam och kristendom. Boken säljs i 10-pack
  35,00 kr
 53. Sara & Anka går på tivoli
  Sara & Anka går på tivoli
  Beskrivning
  Sara & Anka har lekt hela dagen. De ska vila benen på favoritbänken i parken. Men inget är som vanligt i parken, och bänken är borta. Vilken tur att de kan få hjälp av Garntanten och Måne.

  Följ med när Sara & Anka hamnar på tivoli. En underbart charmig bok, fylld med allvar, glädje och humor.

  Sara & Anka kan man även se på Barnkanalen i TV

  150,00 kr
 54. Sara & Anka träffar pingvinerna
  Sara & Anka träffar pingvinerna
  Beskrivning
  Sara & Anka försöker hitta någonting att göra, men ingenting känns roligt. Inte förrän Anka får syn på en bild av några pingviner. Då får Sara en väldigt bra idé ... Följ med när Sara och Anka går till djurparken i en charmig, träffsäker och tokrolig bok om att vara den man är.

  Sara & Anka kan även ses på Barnkanalen

  150,00 kr
 55. Satsa allt
  Satsa allt
  Beskrivning
  Bokserien "Dagbok för alla mina fans" har efter tio delar vuxit till ett globalt fenomen med mer än 164 miljoner böcker i tryck världen över. Böckerna prisas för sin träffsäkra humor och förmåga att fånga in motvilliga läsare. Och den roliga och spännande formen med streckteckningar och "handskriven" text lockar både lässvaga och läsvana.

  Trycket ökar på Greg Heffley i hans elfte dagbok. Det enda han är bra på är att spela teve-spel, men hans mamma vill att han vidgar vyerna och gör något annat. Vad som helst! När Greg hittar en videokamera i en garderob får han en idé: han ska göra en skräckfilm med bästa kompisen Rowley i huvudrollen. Det ska väl ändå visa mamma och världen att han har en talang i toppklass - och därmed får den berömmelse han så väl tycker att han förtjänar. Men är det så smart att satsa allt på en enda film?

  "En av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats", enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna - och ligger stadigt kvar där.

  125,00 kr
 56. Save me from myself : hur jag mötte Gud, lämnade Korn, blev drogfri och överlevde för att berätta mi
  Save me from myself : hur jag mötte Gud, lämnade Korn, blev drogfri och överlevde för att berätta mi
  Beskrivning
  Brian "Head" Welch - Före detta gitarrist i KornHur jag mötte Gud, lämnade Korn, blev drogfrioch överlevde för att berätta min historia. Den otroliga historien om en rockstjärna som tappat kontrollen, hans hemliga missbruk av metamfetamin och hans mirakulösa frälsning genom Jesus Kristus. I februari 2005 samlades mer än tiotusen personer i Bakersfield, Kalifornien, för att höra Brian Head Welch, före detta gitarrist i det kontroversiella rockbandet Korn, berätta om sin omvändelse till Jesus Kristus.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
  • Köp 25 för 120,00 kr/st
 57. Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka
  Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka
  Beskrivning
  Dela med dig av den här boken till de barn du bryr dig om så att de spel de spelar är förnuftiga och sunda. Hjälp dem lära sig hur man spelar schysst och du ger dem en gåva för livet.
  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
 58. Se upp för Super-Sally!
  Se upp för Super-Sally!
  Beskrivning
  Sally ska starta ett band. Eftersom hon är sångerska ska hon sjunga. Det borde inte vara så svårt att övertala henne att vara med i ett så bra band.
  Amy är en av glitterflickorna i Sallys klass. Sally vill så gärna att Amys glitter liksom ska smitta av sig lite.
  Då börjar glitterflickorna kalla Sally för "blå tjejen". Tänk om alla glömmer bort att hon heter Sally nu! Men det finns en som vet vem Sally är mycket mer än en blå tjej ...
  40,00 kr
 59. Selma och Sophie reser till Jerusalem
  Selma och Sophie reser till Jerusalem
  Beskrivning
  I slutet av 1800-talet utvandrade några bönder från byn Nås i Dalarna till Jerusalem. De trodde att Jesus skulle komma tillbaka. Selma Lagerlöf bestämde sig för att skriva deras berättelse och reste därför till Jerusalem tillsammans med sin reskamrat Sophie Elkan för att träffa bönderna. Boken kom sen ut i två delar 1901 1902 och fick titeln Jerusalem.

  Genom brev hem till sin gamla skolklass i Landskrona får vi följa Selmas och Sophies spännande resa genom hela Europa till Orienten för att till slut nå resans mål, Jerusalem.

  Karin Dockson arbetar som illustratör och konstnär och har en bakgrund som grafiker/originalare på annonsbyrå. Har illustrerat flera barnböcker.

  Lena Carlsson är forskare och har skrivit flera böcker om Selma Lagerlöf. Fick region Värmlands litteratur stipendium hösten 2018.

  Karin Dockson och Lena Carlsson är skolkamrater från Landskrona och har tidigare gett ut boken Fröken Selma. När Selma Lagerlöf var skolfröken i Landskrona (2013). På bilden sitter Karin och Lena framför porten till elementarskolan för flickor i Landskrona där Selma Lagerlöf undervisade i tio år (1885-1895)

  160,00 kr
 60. Ser du örnarna, Dawit?
  Ser du örnarna, Dawit?
  Beskrivning
  Dawit växer upp i en liten by bland bergen i norra Etiopien. Han längtar efter att bli herdepojke, att få rida och jaga rävar som sina äldre bröder. Men tiden som herde tar slut när han får mässlingen och blir blind.

  Blindskolan i Sebata blir hans nya hem och där får han en dag veta att hans ena öga kan opereras. Utomlands.

  Inbördeskriget närmar sig. Skolan stängs och Dawit tvingas börja tigga för att överleva. Men han har en dröm, drömmen om att kunna se igen och kanske utbilda sig till lärare. Hur skall det gå till? Han är ju bara en tiggare!

  Berättelsen om Dawit handlar om vänskap och kärlek, missräkningar och motgångar och om hur det som tycks omöjligt blir möjligt.

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 61. Siarbarnet
  Siarbarnet
  Beskrivning
  I fantasyäventyret Siarbarnet får vi följa med Anton och Millie på ett nytt spännande uppdrag. Anton förstod på en gång vad det var Ahmed gjorde – han gick igenom kryphålet till Världen Inuti! Precis på det ställe där Anton och Millie hade gått in tillsammans med Vivi. Men hur kom det sig att Ahmed visste att hålet fanns? En dag ser Anton skolans coolaste kille gå genom kryphålet till Världen Inuti. Finns det fler som känner till den fantastiska platsen? Anton smyger efter. Samtidigt sitter Millie hemma i sitt rum och ser hur hennes dagbok börjar lysa av ett mystiskt skimmer.

  Än en gång blir Anton och Millie indragna i ett äventyr som är större och mer skrämmande än de kan ana – en kamp mellan ont och gott, liv och död. Kommer de att hinna bekämpa de mörka krafter som hotar att förgöra allt innan det är för sent? Och vem är egentligen den lilla fattiga flickan som följer med dem?

  Boken Siarbarnet är en fristående uppföljare till Boken mellan Världarna och passar för barn i bokslukaråldern som gillar fantasy

  • Köp 3 för 153,00 kr/st
 62. Signe Sjöbris och schackrutor
  Signe Sjöbris och schackrutor
  Beskrivning
  Signe är 12 år och älskar att läsa, baka och virka.
  Det är flera veckor kvar på sommarlovet och Signe och hennes bästis Hanna vet inte riktigt vad de ska hitta på. Sedan händer allt på en gång. De får i uppdrag att hålla sagostunder på biblioteket, blir inbjudna till segelbåtsäventyr av Axel och hamnar på schackklubben med Gusse.

  Medan aktiviteterna avlöser varandra funderar Signe på det här med val och konsekvenser. Kan Gud verkligen veta allt som kommer att hända?

  Du har väl inte missat de andra fristående böckerna i serien?

  Signe – kakor och kameler
  Signe – bönor och blåbärspaj
  Signe – berg och bergisar
  Signe – myggnät och maränger

  Stina Jonsson bor tillsammans med sin familj på Kållandsö i Vänern. Stina skriver feelgood-böcker för både barn och vuxna. Det här är den femte boken om Signe

  • Köp 3 för 85,50 kr/st
  • Köp 10 för 80,75 kr/st
 63. Signe. Berg och bergisar
  Signe. Berg och bergisar
  Beskrivning
  Härlig barnbok för åldern 9-12.

  Signe är tolv år. Hon bakar, virkar och är en riktig bokmal.
  Skidlägret närmar sig och Signe ser fram emot några dagar i Sälen tillsammans med Hanna, Axel, Gusse och de andra. Problemet är bara att Signe tvivlar på att slalom är hennes grej. Och liften, tänk om den brakar ner just när Signe åker med? Kan man verkligen lita på att Gud har allt under kontroll? Det blir några händelserika dagar i fjällen.

  Stina Jonsson bor på Kållandsö i Vänern tillsammans med sin man och deras fyra barn. Hon tycker om att odla grönsaker, teckna och skriva. Det här är hennes tredje bok om Signe

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 64. Signe. Bönor och blåbärspaj
  Signe. Bönor och blåbärspaj
  Beskrivning
  Signe är tolv år. Hon bakar, simmar och är en riktig bokmal. Något hon däremot inte tycker om är hundar och småkryp. Och nu tänker Signe, tillsammans med bästisen Hanna, dra i gång en matlagningskurs. Kursdeltagare är Axel med sin hund Bonzo och Gusse med sin lilla ökenråtta.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 65. Signe. Kakor och kameler
  Signe. Kakor och kameler
  Beskrivning
  Härlig barnbok för åldern 9-12. Signe är tolv år och lever ett rätt vanligt liv. Hon virkar, bakar, simmar och har en bästis i Hanna. Ett par citat får Signe att börja fundera på vad som är meningsfullt. Hon klurar en hel del själv men frågar också Håkan som är ledare i söndagsgruppen. Han kontrar med en hemlig läxa. En rad experiment prövas i bekantskapskretsen, en del mer lyckade än andra. Stina Jonsson bor på Kållandsö i Vänern tillsammans med sin man och deras fyra barn. Hon tycker om att odla grönsaker, teckna och skriva.
  Det här är hennes första bok.
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 66. Signe. Myggnät och maränger
  Signe. Myggnät och maränger
  Beskrivning
  Signe är tolv år. Hon bakar, virkar och är en riktig bokmal.
  Sommarlovet närmar sig och Signes bästis Hanna är sugen på att tälta. Men var? Signe tänker inte sova i en kohage i alla fall! Kanske kan de få med sig Axel och Gusse? Varför ska just Signe råka ut för allt? Och kan man vara dagens samarier för någon man faktiskt tycker väldigt mycket om?

  Stina Jonsson bor på Kållandsö i Vänern tillsammans med sin man och deras fyra barn. Hon tycker om att odla grönsaker, teckna och skriva. Det här är hennes fjärde bok om Signe.

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 67. Silvertronen
  Silvertronen
  Beskrivning
  Läs C.S. Lewis älskade böcker om landet Narnia. Utgåvan har nya omslag med detaljer från Pauline Baynes originalbilder som väcker samlaren i dig! Låt en ny generation bokslukare upptäcka landet Narnia eller varför inte ta chansen att själv återvända genom klädskåpet och träffa syskonen Pevensie, det stolta lejonet Aslan, faunen Herr Tumnus och många många fler kära återseenden.

  "- Skynda dig! sa Eustace. Håll mig i handen. Vi måste hålla ihop. Och innan Jill förstod vad som hände hade han dragit henne med sig genom porten, bort från skolan, bort från England, bort från hela vår värld till Det Där Landet - Narnia." Eustace och hans skolkamrat Jill kommer till Narnia kallade av dess skapare, lejonet Aslan, för att ge sig ut på ett svårt och farofyllt uppdrag. De ska leta reda på landets tronföljare, prins Rilian, som länge varit försvunnen. Många har försökt - ingen har lyckats. Hur ska Eustace och Jill klara det?

  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 68. Simon och Marie : alltid vänner
  Simon och Marie : alltid vänner
  Beskrivning
  Under mina år som barnledare och pastor i olika sammanhang har jag noterat en sak. En fråga som ALLTID dyker upp på terminsplaneringen . näst efter själva programmet . är: .Hur ska vi göra med andakterna?. Inte sällan har den frågan följts av bekymrade suckar: .Ja visst ja, hur gör vi med dem?.Simon och Marie . alltid vänner! är ett försök att hjälpa till med inspiration
  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
  • Köp 25 för 168,00 kr/st
 69. Sjöspråket
  Sjöspråket
  Beskrivning
  Leo ska få följa med sin kusin ut på sjön. Det är första gången för Leo och allt känns väldigt förvirrande. Plötsligt heter ett vanligt rep tamp och höger och vänster är styrbord och babord. Båtturen blir ett riktigt äventyr där Leo och läsaren får lära sig Sjöspråket!

  En charmig bilderbok om alla de konstiga ord som används så fort du kliver ombord på en båt.

  160,00 kr
 70. Sjutton år och skitsnygg
  Sjutton år och skitsnygg
  Beskrivning
  Felix är sjutton år och skitsnygg. Han är kaxig och självsäker, tjejerna älskar honom. Men när han kommer hem efter semestern har de andra lärt känna den mystiske Zäta. Felix är inte längre i centrum av gänget. Hela tillvaron förvandlas till en tävling och Felix och han känner hur allting börjar glida honom ur händerna.
  50,00 kr
 71. Ska vi leka matte?
  Ska vi leka matte?
  Beskrivning
  Mycket av det som Anton och Julia gör är faktiskt rena matten. De hoppar hage, målar clowner, gör godis och leker gissningslekar. De hjälper varandra att hitta lösningar. För ibland är matte lite finurligt. Men det är ju det som är spännande också. Kristin Dahls tredje mattebok vänder sig till de yngre barnen, från sex år och uppåt. Perfekt för familjen att leka tillsammans.

  75,00 kr
 72. Ska vi slå vad
  Ska vi slå vad
  Beskrivning
  .Jag tycker du och jag slår vad. Du kan väl be till Gud tio gånger den här terminen och så får du se om Gud svarar på bön.. .Äh., sa jag. Det var det löjligaste jag hört. Vad skulle Gud tycka om det? Att man slog vad om ifall han svarade på bön. Förresten trodde jag ju inte ens att det fanns någon Gud.Matildas bästa kompis har precis flyttat, så Matilda måste börja sjuan på nya skolan inne i stan ENSAM. Men så dyker Sara upp. En nyinflyttad tjej med enhemlighet. Det blir början till en omtumlande termin för både Matilda och Sara, där inte mycket blir som någon av dem tänkt sig.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 73. Skapelsen (Små bibelhjältar)
  Skapelsen (Små bibelhjältar)
  Beskrivning
  Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien

  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 74. Skogen : Utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
  Skogen : Utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
  Beskrivning
  Upptäck och läs om allt du kan hitta i skogen! Den här boken är perfekt för barn som gärna vill utforska världens alla skogar. Från kalla barrträskogar till ökenväxande träd och tropiska regnskogar här finns allt du behöver veta om träd och varelserna som lever i dem.

  Med roliga aktiviteter och mängder av spännande fakta är Skogen ett måste för alla nyfikna barn.

  I samma serie på Lind & Co finns även:

  Fåglar
  Stranden
  Vädret

  65,00 kr
 75. Skolstart! Pyssel för dig som ska börja skolan
  Skolstart! Pyssel för dig som ska börja skolan
  Beskrivning
  Roligt och lärorikt pyssel för dig som ska börja skolan! En fullspäckad aktivitetsbok med allt som hör skolstart till. Lär dig räkna, läsa, skriva och tyda klockan med färgsprakande och lekfulla pyssel. Kryssa i checklistan för vad du behöver inför skolstart och sätt igång och pyssla med bokstäver och siffror.
  95,00 kr
 76. Skruven flyger drake
  Skruven flyger drake
  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 77. Skruven möter Hävstången
  Skruven möter Hävstången
  Beskrivning
  I den här boken möter Skruven Hävstången och får hjälp med att lyfta en sten.

  Bokens handling visar även på att: det inte är bra att retas det går lättare när man hjälper varandra

  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 78. Skruven möter Hjulet
  Skruven möter Hjulet
  Beskrivning
  I den här boken hjälper Hjulet Skruven att förflytta en båt till sjön.

  Bokens handling visar även på att: man ibland måste lyssna och följa en instruktion man kan använda redskap för att lösa problem

  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 79. Skruven möter Kilen
  Skruven möter Kilen
  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 80. Skruven möter Lutande Planet
  Skruven möter Lutande Planet
  Beskrivning
  I den här boken får Skruven hjälp av Lutande Planet med att komma upp å ett berg för en picknick.

  Bokens handling visar även på att: alla är värdefulla

  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 81. Skuggan i natten
  Skuggan i natten
  Beskrivning
  Kates Mamma väntar nu barn, medan hennes nya pappa återigen är borta på skogshuggarlägret. Att Kate nu måste lära sig mjölka när hennes bror stukar foten känns lätt för henne jämfört med de smygande skuggorna om kvällen och vargarnas ylande i skogen.
  190,01 kr
 82. Skuggjägare
  Skuggjägare
  Beskrivning
  OM ALLT DU HADE TOGS IFRÅN DIG – SKULLE DU FORTFARANDE HA STYRKAN – OCH MODET – ATT LEVA? Det har gått många månader sedan kvartlingarna Jona, Eliza och Jeremia Stone började sin angeliska träning. Eftersom de delvis är änglar har syskonen förenats med andra barn till nefilim för att börja finslipa sina särskilda krafter, som de fått för att slåss mot Abaddons onda änglar. För Jona tycks den andra...
  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 83. Småänglarna har en målardag
  Småänglarna har en målardag
  Beskrivning
  Följ med småänglarna i en härlig, fantasifull och lite annorlunda berättelse om hur Gud skapar djuren på jorden. Småänglarna får ett uppdrag, en del blir prickiga, andra blir randiga...För barn i åldern 2-5 år
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
 84. Smart och snurrigt : alla barns bok
  Smart och snurrigt : alla barns bok
  Beskrivning

  Lös ordflätor, hitta de saknade orden, tävla mot klockan och gnugga geniknölarna med krångliga gåtor och frågesport. Knepig problemlösning och glada skratt- här hittar du allt smart och snurrigt du kan tänka dig. Testa dina kunskaper- eller sätt kompisarna på det hala! Du behöver aldrig ha tråkigt närSmart ochsnurrigt är med på resan eller hemma i bokhyllan.


  Reid Persson är specialist på kul klurigheter och underhållande hjärngympa för barn och unga.


  Barn/ungdom 9-12 år

  100,00 kr
 85. Smaskens med Evelina
  Smaskens med Evelina
  Beskrivning
  En bakbok full av smaskiga recept och små användbara tips på rim som gör det både roligt och lätt för barnen att baka!
  Med 116 kreativt utformade recept från A till Ö och fantastiska illustrationer av Åsa-Pia Andersson. För varje bokstav finns även små korta texter och böner att läsa medan degen jäser eller kakan är i ugnen!

  Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Smaskens med Evelina är hennes sjätte barnbok

  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
 86. Smaskens med Evelina
  Smaskens med Evelina
  Beskrivning
  En bakbok full av smaskiga recept och små användbara tips på rim som gör det både roligt och lätt för barnen att baka!
  Med 116 kreativt utformade recept från A till Ö och fantastiska illustrationer av Åsa-Pia Andersson. För varje bokstav finns även små korta texter och böner att läsa medan degen jäser eller kakan är i ugnen!

  Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Smaskens med Evelina är hennes sjätte barnbok

  • Köp 3 för 189,00 kr/st
  • Köp 10 för 178,50 kr/st
 87. Smilla saxofonälvan
  Smilla saxofonälvan
  Beskrivning
  Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
  50,00 kr
 88. Snabbe Sigge
  Snabbe Sigge
  Beskrivning
  Ny bokserie för barn! I denna fantastiska och färgglada undervattensvärld besegrar Snabbe Sigge skammen i att vara annorlunda. Han går med i skolans simlag och barnen förstår att han är en fantastisk kille.
  Skolan vinner mästerskapet för första gången när Sigge besegrar den skräckinjagande Marcus. Sigge ber en bön och tackar Jesus för att han är annorlunda och för sina nya vänner. Sigge och hans vänner lär sig om medkänsla, acceptans och att älska varandra trots sina olikheter.
  författare: lee ann mancini
  LeeAnn innehar en kandidatexamen i religionskunskap från Regent University, en masterexamen i bibel- och telogistudier från Knox Theological Seminary och en master i kristendoms- och klassiska studier från Trinity Evangelical Divinity School.
  illustratör: dan sharp
  Dan är en konstnär med över trettio års erfarenhet av att illustrera bilder för barn. Han innehar en konstnärlig kandidatexamen från Michigan State University och har illustrerat många barnböcker. Han har specialiserat sig inom skapande av licensierad konst för Disney, Warner Brothers, American Greetings och andra licensgivare av kända karaktärer. Dan älskar Herren och går regelbundet till Calvary Church i Grand Rapids, Michigan
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 89. Snällast vinner
  Snällast vinner
  Beskrivning
  Målet med det häftet är att hjälpa dig att nå bra. Två ingedienser som bidrar till det är vänskap och snällhet. men hur blir man vän med någon ? Och varför ska man vara snäll egentligen? "I snällast vinner" får du veta vad forskningen lär oss om snällhet, hur du undviker att vara dumsnäll och hur du gör för att vara snäll mot dig själv. Dessutom får du tips på hur du hittar nya vänner och får vänskapen att hålla.

  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
 90. Snickra : din första faktabok
  Snickra : din första faktabok
  Beskrivning
  Det är en speciell känsla att göra saker själv i trä. Och det är roligt! Här får du veta allt du behöver för att börja snickra med handverktyg. Du får lära dig om olika träslag och olika verktyg och får dessutom tydliga beskrivningar i text och bild till ett 30-tal saker som du kan snickra själv. Du hittar både enkla och lite mer avancerade föremål och både sådant som du har nytta av och sådant som bara är till prydnad eller roligt att leka med. Många av sakerna blir fina presenter att ge bort.
  150,00 kr
 91. Snögubben
  Snögubben
  Beskrivning
  En vinternatt vaknar en snögubbe till liv och ett magiskt äventyr tar sin början ... Nu kommer äntligen den efterlängtade nyutgåvan av Raymond Briggs klassiska julsaga. Det är en historia utan ord, där de drömlikt vackra illustrationerna berättar sagan om den lilla pojken som rusar ut i trädgården en vintrig dag för att bygga en snögubbe. På natten när han sover vaknar snögubben till liv i hans drömmar.

  Raymond Briggs prisbelönta berättelse är ett världsomspännande fenomen som har varit en självklar del av julen för generationer av barn i över trettio år. Snögubben är även en älskad film som visats många jular på SVT.

  100,00 kr
 92. Snöugglans sigill
  Snöugglans sigill
  Beskrivning
  Succéserien med schackpjäserna fortsätter! Snöugglans sigill är den sjunde och avslutande delen i serien Äventyren i Sagofallen.

  Kampen mellan schackpjäserna är över. Godheten har segrat. Men vem är egentligen Styx? Och vem är Snöugglan? Följ med till Drömmarnas trädgård där allt tog sin början.

  Snöugglans sigill utspelar sig före de andra delarna och är ett fartfyllt och spännande äventyr bland drakar, slott och mystiska broar tillsammans med de tolv medlemmarna i De vises råd.

  ”Spännande, fartfylld och fängslande och nu vill jag bara läsa om serien från början!
  Betyg 5 av 5 – Bokugglor blogg

  Äventyren i Sagofallen kommer att innehålla sju böcker, som alla är riktiga bladvändare. Böckerna riktar sig till alla från cirka 6 år och uppåt (särskilt lämplig för bokslukaråldern). Kapitlen är korta och spännande och man kommer direkt in i handlingen. Böckernas fina illustrationer är gjorda av Therése Larsson.

  Flera använder böckerna som högläsningsböcker, inte minst i skolorna, då det även finns gratis lärarhandledning till (finns att ladda ner på www.hannablixt.com).

  Äventyren i Sagofallen består av:
  1. Styx märke
  2. Svarta damen
  3. Vita löparen
  4. Den magiska rustningen
  5. Flykten från tornet
  6. Pantones ö
  7. Snöugglans sigill

  150,00 kr
 93. Solägget
  Solägget
  Beskrivning
  Älvan hittar en dag ett stort, gult klot i mossan. Hon och djuren i skogen grubblar över vad det egentligen är hon hittat, kan det vara ett ägg från självaste solen
  100,00 kr
 94. Sommarkollot
  Sommarkollot
  Beskrivning
  När Ella av en ren slump hamnar mitt i ett sommarkollo hon inte är anmäld till, och blir uppropad som Nathalie , börjar hennes bästa sommarlov någonsin. Som Nathalie är hon både rolig, populär och kaxig. Men ganska snart börjar saker gå fel

  . Alla tycker väldigt synd om henne, och Ella förstår att någonting hemskt har hänt Nathalie. Men vad? Och vad händer när alla får veta att Ella har ljugit?

  Sommarkollot är en bok om att vilja passa in och vara som alla andra. Och att samtidigt längta efter att bli älskad för den man är.

  Linda Wahlund är socionom och arbetar som skolkurator, men också med familjerådgivning och biblioterapi. Nu debuterar hon som författare med boken Sommarkollot, där ett återkommande tema från arbetetslivet känns igen: Varför gör människor som de gör?

  Li Söderberg är illustratör och prisad formgivare till en rad böcker som Ja jag har mens, hurså? och steg-för-steg serien Odla, Baka och Fixa. Har tidigare gett ut Sahar som inte syns på Speja Förlag.

  160,00 kr
 95. Sören & Nils : berättelsen om två grisar och ett blekblått brev från Gud
  Sören & Nils : berättelsen om två grisar och ett blekblått brev från Gud
  Beskrivning
  Det kom ett litet, blekblått brev med posten. Det var en inbjudan från Gud. Sören & Nils är– berättelsen om två grisar och ett blekblått brev från Gud som har ett viktigt budskap om Guds kärlek till Nils och Sören som finns i oss alla. En blivande klassiker.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
 96. Sorg på olika sätt
  Sorg på olika sätt
  Beskrivning

  Berätta för mig hur du känner,
  jag har tid och vill lyssna på dig.
  Min känsla och din känsla.
  Vi känner tillsammans!
  Sorg på olika sätt.
  Sorg är de tankar och känslor som kommer om något jobbigt händer som förändrar livet. Det kan vara vardagssorg som att vinka hejdå eller sorg som varar över en längre tid. I den här boken får barnet och den vuxne tillsammans utforska hur sorg kan kännas på olika sätt.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 97. Sorgboken : för dig som förlorat någon
  Sorgboken : för dig som förlorat någon
  Beskrivning
  Det här är en bok för alla barn och ungdomar, från ca 10 år och upp, som har förlorat någon.
  Boken tar upp sorgens faser, olika dödssätt och hur det påverkar de efterlevande.

  Maria Farm är psykolog och hon leder med varsam hand läsaren genom sorgeprocessen. En utmärkt bok att ge till någon som har förlorat till exempel en förälder, men också en utmärkt bok för vuxna som finns i det sörjande barnets närhet.

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
  • Köp 25 för 80,00 kr/st
 98. Sov gott mitt barn : bibelberättelser & godnattböner
  Sov gott mitt barn : bibelberättelser & godnattböner
  Beskrivning
  Påbörja en ny kvällsrutin – Läs en bibelberättelse vid läggdags!

  Finns det något bättre sätt att avsluta dagen än att krypa ner under täcket tillsammans med dina barn och fylla deras små hjärtan med Guds kärlek?

  Den här boken består av över 50 berättelser från Gamla och Nya testamentet som ger en bra överblick av Bibeln och visar Guds kärlek och omsorg för barnen. Sov gott mitt barn lugnar, stillar och ger barnen en fin avslutning på dagen.

  VARJE Kapitel består av:
  •En bibelberättelse – en berättelse om Guds styrka och beskydd
  •Ett bibelord – en bibelvers att bära med sig i hjärtat
  •En godnattbön – en bön som knyter an till berättelsens tema
  •Ett löfte från gud – ett kärleksfullt och hoppingivande löfte från Gud
  Sov gott mitt barn innehåller även tips och råd för föräldrar hur man kan skapa en positiv upplevelse för barnet och föräldern vid läggning och högläsning.

  • Köp 3 för 216,00 kr/st
  • Köp 10 för 204,00 kr/st
 99. Spännande Calcutta
  Spännande Calcutta
  Beskrivning
  I denna bok får vi följa med lilla Birgittaoch hennes syskon på spännande äventyr ideras barndoms stad Calcutta.
  Där får barnen uppleva hur otroligt olikafattiga och rika människor kan ha det. Defår trängas på ett överfullt tåg, möta bådebengaliska tigrar och stora elefanter och ävenupptäcka hur kul det kan vara med ett riktigtösregn! Men inte för alla...
  Detta är femte delen i serien om Birgitta Ekmansuppväxt som missionärsdotter i delstatenBilhar i norra Indien. Böckerna bygger heltpå hennes egna upplevelser tillsammans medsina föräldrar och syskon.

  75,00 kr
 100. Spindlar och spöken
  Spindlar och spöken
  Beskrivning
  Ibland hälsar syskonen Malte och Milda på hos sin moster. Hon heter Ros och bor i ett hus med många tinnar och torn. Det finns en stor vind och en mörk källare. Utanför huset ligger en trädgård med trädkoja, små hus och en massa mörka snår. Och så finns det ett spöke. Eller? Vågar Malte gå upp på vinden och kolla? Spindlar och spöken är den första delen i Spökhuset, en lagom läskig serie för barn som just knäckt läskoden och gillar mycket bilder
  50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 601-700 av 799

per sida
Fallande ordning

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå