View as Tabell Lista

Artiklar 101-104 av 104

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Under den stjärnbeströdda himlen
    Under den stjärnbeströdda himlen
    Beskrivning
    I Lina Ellehammers dikter möter vi vardagen på ett sätt som gör oss innerligt medvetna om skönheten i tillvaron, om Guds närhet, miraklet i att vara förälder, livets härlighet och vårt behov av varandra och Gud.

    Det här är en bok som berör på djupet, öppnar upp vårt hjärta och ger plats för livet.
    150,00 kr
  2. Vankelmod
    Vankelmod
    Beskrivning
    När jag läser boken Vankelmod dyker en mening upp: Det är inte mörkret i oss som skrämmer, det är ljuset. Vankelmod är intressant eftersom det innehåller motsatser - vankel och mod. Att tveka och sedan bestämma sig för att gå i mod, att våga ta steget till det jag vill. Det är modigt att vara i vankel eftersom det är lättare att vara i jag är nöjd som det är och stannar här även om jag inte mår bra för att jag vet vad jag har, men inte vad jag får men jag mår fortfarande dåligt. Så när jag är i vankel utmanar jag mig själv till att använda mitt mod!

    Lisa Tilling, Kulturentreprenör

    Lillemor Högerås lyriska författarskap utforskar livsmysteriet. I sitt sökande efter djupa hållbara formuleringar, väjer hon inte för det obegripliga och absurda. Perspektivet är inte sällan vårdarens och tröstarens. Döden skymtar i bakgrunden. Men i förgrunden står Livet.

    Kristina och Carl-Magnus Stolt Läkarmottagningen Hela Människan

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  3. Vem bryr sig?
    Vem bryr sig?
    Beskrivning
    Ragnwei Axellie är författare och konstnär men också pedagog och lärarutbildare. Hon har lång erfarenhet från skola, barnomsorg och högskola. Hon har ett stort engagemang för globala rättvisefrågor och tillsammans med sin man har hon arbetat som biståndsarbetare i Afrika. I sina dikter gör hon träffsäkra iakttagelser och vågar sätta namn på det hon ser. Hon visar också att förändring är möjlig.
    50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-104 av 104

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå