View as Tabell Lista

Artiklar 13-24 av 25

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Väven
  Väven
  Beskrivning
  väven ingår i serien »Andlig träning«, som är ett slags andligt »Friskis och Svettis«. Där finns också rad- bandet Frälsarkransen.Väven innehåller andliga övningar för varje vecka under året. De bygger på ett mönster för mognad som finns i den stora kristna traditionen, inte minst under den odelade kyrkans tid. Vi bör lära av fäderna och anmödrarna, men till slut måste vi själva ta ansvar för våra egna liv. Råden är enkla och öppna för de olika behov som finns, och varje människa är ett unikum.Boken är en slags nutida »Kristens resa«.
  175,00 kr
 2. Hjärtats sånger
  Hjärtats sånger
  Beskrivning

  Efter succén med Hjärtats nycklar kommer nu Martin Lönnebo med en ny andaktsbok. Hjärtats sånger är en finstämd, eftertänksam bok för dig som vill utforska och träna din andlighet och tro. Boken innehåller 60 nyskrivna meditationer med en bön, ett bibelord, en av Martin Lönnebos egenskrivna psalmer och en begrundan.

   

  Varje andakt tar sin början på en sten under ett träd. I den första delen av meditationen vänder sig hjärtat mot det oändliga och tidlösa, Gud. I nästa del vänder sig hjärtat mot det synliga, jorden. Och i mötet mellan det vardagliga och det heliga kan livet förnyas och få större mening.

   

  -          Läs ett avsnitt i taget ur boken, gärna en psalm varje dag, och ge dig tid att pröva. I din själ och kropp fullbordar du den psalm som boken har påbörjat.

  175,00 kr
 3. Anteckningsbok Frälsarkransen, 10-pack
  Anteckningsbok Frälsarkransen, 10-pack
  Beskrivning
  Anteckningsbok med Frälsarkransintroduktion förstärkt med enkel troslära.

  Anteckningsboken är ett matchande komplement till Verbums konfirmandbiblar i tre färger, men passar för studiegrupper i alla åldrar. Den vänder sig särskilt till grupper som arbetar med Frälsarkransen

  Lev i 10-pack

  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 4. 18 ideas for using the Beads of Christ
  18 ideas for using the Beads of Christ
  Beskrivning
  Vill du berätta för engelsktalande vänner om Frälsarkransen, The Beads of Christ, det moderna radband som Martin Lönnebo skapade i mitten av 1990-talet?>br> Här är 18 idéer från olika platser i Sverige, en längre artikel om Frälsarkransen som redskap för trosundervisning och lärjungaträning, och en kort presentation av kransen och dess pärlor.
  18 ideas for using the Beads of Christ är ett utdrag på engelska ur 101 idéer för arbete med Frälsarkransen.
  Have you discovered the Beads of Christ, the modern rosary created by Martin Lönnebo? He thought of his contemporaries in Sweden and made a tool for prayer, meditation and reflection, but also for discipleship training and education.
  His creativity has inspired many others, and this booklet is a sample of 18 ideas from a crowd-sourced collection made in Swedish. There are ideas for a Sunday service, a writing exercise, a pasta dinner with preschooler families, a song garland to build with teenagers and hopefully they will inspire you to come up with ideas of your own.
  42 sidor. 130 x 200 mm.
  • Köp 3 för 94,50 kr/st
  • Köp 10 för 89,25 kr/st
  • Köp 25 för 84,01 kr/st
 5. Gör mig till din : De första stegen med Frälsarkransen
  Gör mig till din : De första stegen med Frälsarkransen
  Beskrivning
  Frälsarkransen är ett unikt redskap för att i vardagen vara nära det egna inre livet och samtalet. Den gör det också möjligt att närma sig och tala om kristen tro i vår kultur och samtid. Martin Lönnebo ger en introduktion till kransen, där läsaren får möjlighet att ta de första stegen med Frälsarkransen. Boken har ett maldivgrönt omslag i sammet och kommer tillsammans med en Frälsarkrans, vilket gör den idealisk för kyrkans bokbord eller som gåva.
  • Köp 3 för 229,50 kr/st
 6. Trädet och pärlorna
  Trädet och pärlorna
  Beskrivning
  Öppna kortet och upptäck pärlorna i Frälsarkransen tillsammans med barnen. Säljs i 5-pack
  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 7. 101 idéer för arbete med Frälsarkransen
  101 idéer för arbete med Frälsarkransen
  Beskrivning
  Frälsarkransen har just fyllt 20 mycket händelserika år. Den har inspirerat till vandringar, sånger, böner, läger, temaveckor, andakter, predikningar, tårtkalas, dopundervisning, gudstjänster, konfirmandredovisningar, bibelstudier … och Frälsarkransens gemenskap har vuxit sig större och större.
  I boken 101 idéer för arbete med Frälsarkransen har vi samlat agendor, praktiska beskrivningar, berättelser, intervjuer och stora och små idéer från församlingar och andra sammanhang i Sverige och på andra håll
  • Köp 3 för 274,50 kr/st
  • Köp 10 för 259,25 kr/st
  • Köp 25 för 244,00 kr/st
  • Köp 50 för 228,75 kr/st
  • Köp 100 för 213,51 kr/st
 8. Lilla Frälsarkransen av glas UTLAND
  Lilla Frälsarkransen av glas UTLAND
  Beskrivning
  Nu finns Frälsarkransen även i mindre storlek! Den passar perfekt för barn från 3 år och upp till ca 8 år. Köp den i present till ett barn du tycker om. Eller använd den när du vill prata med barn om allt som ingår i livet: kärlek, glädje, död, ledsenhet, hopp och tro. Lilla Frälsarkransen fungerar också utmärkt för alla vuxna som hellre bär Frälsarkransen i fickan eller väskan, än på handleden. Lilla Frälsarkransen har samma vackra glaspärlor som den vanliga Frälsarkransen. Den tillverkas av Tara Projects i Indien, enligt bestämmelserna för Fair Trade. Lilla Frälsarkransen har extra slitstark elastisk tråd, och levereras i en plastpåse. Om du vill veta mer om pärlorna i Frälsarkransen och om bakgrunden till Frälsarkransen, kan du ladda ner en informationstext i A4-format nedan. OBS! Ska ej användas av barn under 3 år.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
  • Köp 25 för 120,00 kr/st
  • Köp 50 för 112,50 kr/st
 9. Ängeln
  Ängeln
  Beskrivning

  Ängeln är skriven för kyrkans barnledare. Den är en handledning för hur man kan använda Frälsarkransen och böckerna Skatten och Själen i undervisning och gudstjänst.

  30,00 kr
 10. Skruttet och dom stulna pärlorna
  Skruttet och dom stulna pärlorna
  Beskrivning
  Skruttet älskar sin fina krans med blanka pärlor i vackra färger. Men så en dag försvinner den! En tjuvaktig skata tar med sig kransen upp till sitt bo i trädet. När Skruttet försöker ta tillbaka den blir det bråk med skatan och kransen går sönder. Pärlorna far åt alla håll! Nu måste Skruttet ge sig ut och leta efter pärlorna i den stora trädgården. Kommer kransen nånsin att bli hel igen? Skruttet och dom stulna pärlorna är en barnbok på rim om Frälsarkransen. Berättelsen passar de yngre barnen och ger öppningar till att prata om livets stora frågor. Bettina Johansson ger boken liv med sina fantasifulla och färgglada illustrationer. Boken passar utmärkt att använda som dopgåva, i familjegudstjänsten, vid sagostunden, i barnhörnan eller på bokbordet.
  • Köp 3 för 85,00 kr/st
 11. Dopängeln
  Dopängeln
  Beskrivning

  I Dopängeln hittar du uppmuntran i den viktiga uppgiften att döpa och undervisa idéer kring hur radbandet Frälsarkransen kan vara en bra hjälp i dopundervisningen.

  30,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 13-24 av 25

Page
per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå