View as Tabell Lista

12 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Älskade, hatade Israel
  Älskade, hatade Israel
  Beskrivning
  Denna bok syftar till att förmedla något av det unika med Israel. Historiska händelser, bibliska fakta och personliga iakttagelser blandas och resulterar i en kavalkad av insikter, tankar och perspektiv.
  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
  • Köp 25 för 188,00 kr/st
 2. Be om frid över Jerusalem
  Be om frid över Jerusalem
  Beskrivning
  Nu när Jerusalem ständigt är i massmedias fokus är det av största vikt att vår förståelse för Jerusalems kallelse och bestämmelse stämmer överens med Guds plan för Hans stad.

  I denna bok ger Tom Hess oss en bild av Guds eviga planer för Jerusalem

  125,00 kr
 3. Ett nytt Jerusalem
  Ett nytt Jerusalem
  Beskrivning

  Denna bok är en vandring genom Hesekiels bok och förklarar framförallt vad som idag sker i Israel. Boken är också en vägledning till ett välsignat liv för varje lokal församling liksom för dig själv.

  215,00 kr
 4. Israel & The Palestinian Territories (7 Ed)
  Israel & The Palestinian Territories (7 Ed)
  Beskrivning
  New full-colour maps, including a pull-out map of Jerusalem, and a feature on crossing borders makes planning excursions easy; Includes photo features on religious sites, and illustrated highlights on Temple Mount and Petra ; In 2010, tourist numbers were up 22.6%
  250,00 kr
 5. Israel miraklet vid medelhavets stränder
  Israel miraklet vid medelhavets stränder
  Beskrivning
  I denna bok förklarar Göran Duveskog olika profetsiska förutsägelser om Israel. Följ med på en resa in i Israels historia i nutid- årtusendets mirakel. En nation som dog för 2000 år sedan finns åter på världskartan
  165,00 kr
 6. Israel och den röda kvigan del2
  Israel och den röda kvigan del2
  Beskrivning
  Läs en dagstidning och får du gårdagens nyheter. När du läser det profetiska Ordet i Bibeln får du reda på det som kommer att hända framöver. I denna bok går KG Larsson igenom det som Herren gav av profetisk information till sina tjänare såväl i Gamla som Nya testamentet. I detta drama har Israel en nyckelroll.
  • Köp 3 för 207,00 kr/st
  • Köp 10 för 195,50 kr/st
 7. Israel, nationerna och Domens dal
  Israel, nationerna och Domens dal
  Beskrivning
  Den här boken handlar om bön, Israel, Förintelsen och antisemitism både förr och nu. Den handlar också om vad som händer nationer på domens dag. Den går igenom bibeln och visar på vårt ansvar att behandla judarna på ett rättfärdigt sätt utifrån att de är Guds eget folk men också till att stödja dem när de är i en utsatt situation.
  Boken är avsedd för bedjande kristna, och för dem som älskar Israel. Under våren 2015, 70 år efter Förintelsen och andra världskrigets slut i Europa, kommer Förintelsen att bli ihågkommen i många länder. Nazitysklands och dess allierades försök att förinta judarna i Europa kommer att aktualiseras i det allmänna medvetandet på nytt.
  För oss som kristna i Europa är detta ett plågsamt minne. Var befann sig den kristna kyrkan i Europa på den tiden? Det är med djup sorg vi måste erkänna att vi för det mesta var likgiltiga för det judiska folkets öde. Mot denna historiska bakgrund är vår fråga idag: var befinner sig kyrkan nu?

  Idag, 70 år senare, hotas det judiska folket runt om i världen och staten Israel i synnerhet än en gång av förintelse. Judarna blir demoniserade, terroriserade, isolerade och orättvist behandlade, främst av islamska nationer, nätverk och rörelser, men även i varierande grad av många andra. Och hur är det med oss som kyrka idag – är vi återigen likgiltiga eller har vi lärt oss av historien? Boken är också kopplat till ett Globalt böneupprop som pågår från slutet av januari 2015, 70 år efter Förintelsens slut, fram till början av maj, 70 år efter andra världskriget slut.
  Harald Eckert, bibellärare, andlig pionjär, författare och nätverksbyggare arbetar för European Coalition for Israel.

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
  • Köp 25 för 148,00 kr/st
 8. Israels religion
  Israels religion
  Beskrivning
  Handbok för den som är intresserad av GT
  100,00 kr
 9. Israels roll i frälsningshistorien - DVD
  Israels roll i frälsningshistorien - DVD
  Beskrivning
  Enligt en del teologer har Israel spelat ut sin roll i frälsningshistorien efter Jesus himmelsfärd. Alla löften till Abraham om ett land med geografiska gränser skulle därmed också ha upphävts när Israel som folk inte kunde se Jesus som Messias. Denna teologi har flera svagheter, För det första var Guds löften till Israel en ed utan villkor. För det andra var det Gud själv som förblidade folket. För det tredje kommer Jesus/Messias tillbaka som räddare när hednafolket tillsammans vill inta Jerusalem. Som "de sista" kommer judarna att omvända sig till Jesus.
  225,00 kr
 10. Löfteslandet Israel eller Palestina - DVD
  Löfteslandet Israel eller Palestina - DVD
  Beskrivning
  fyra halvtimmes TV-program kan du här få del av de argument som är nödvändiga för att förstå den svåra politiska processen om Israel och Palestina. Dan Johansson går igenom de Bibelställen som kan hjälpa oss att förstå vad löfteslandet är för något och till vem löftet är givet. Han går också igenom löftena till araberna och de områden som de utlovats. Han pekar ut de lögner som dagligdags förs fram där man beskyller judarna för att vara ockupanter som måste fördrivas.
  200,00 kr
 11. Myter & Fakta om Israel och Arabvärlden
  Myter & Fakta om Israel och Arabvärlden
  Beskrivning
  Den rådande konflikten mellan Israel och arabvärlden framställs ofta på ett dunkelt och osakligt sätt och det är svårt att skilja mellan historiska fakta och politisk propaganda.
  Denna bok guidar dig genom de myter som finns och kontrar med klara fakta angående historiska och nutida händelser i Mellanöstern.
  100,00 kr
 12. Varför Israel?
  Varför Israel?
  Beskrivning
  Denna viktiga bok utforskar den bibliska betydelsen av Israel och det judiska folket för kristna i dag.

  Den tar upp begrepp som ersättningsteologi, utkorelse och förbund, och visar att det finns stöd i Bibeln för det judiska folkets återvändande till sitt land. Boken utmanar den kristna kyrkan som helhet att ta emot och välsigna det judiska folket och nationen Israel. Här hittar du svaren på frågor som: • Vilken betydelse har Jerusalem för judar, kristna och muslimer?
  • Vad är det som är så speciellt med Israel och det judiska folket?
  • Hur förhåller sig Israel och den kristna församlingen till varandra?
  • Varför återvänder judarna till Israel?
  • På vilket sätt håller profetiska bibelställen på att uppfyllas i Mellanöstern?
  • Varför finns det ett sådant hat mot Israel?

  Varför Israel? är en lättillgänglig bok som passar utmärkt som utgångspunkt för ett bibelstudium i grupp eller enskilt. Den ger en tydlig bild av Mellanöstern och visar också varför och hur vi bör be för Israel.

  om författaren:
  Willem J.J. Glashouwer är ordförande för Christians for Israel International. Han är avskild som pastor inom nederländska reformerta kyrkan och har arbetat som ledare för Evangelical Broadcasting Company i Nederländerna. Han spelade en avgörande roll i grundandet av Dutch Institute for Evangelical Higher Education, och har förutom en rad böcker, artiklar och bibelstudier om Israel och den kristna tron också publicerat en kommentar till Uppenbarelseboken. Han är gift med Marianne och tillsammans har de fyra barn och åtta barnbarn.

  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
View as Tabell Lista

12 artiklar

per sida
Fallande ordning

 

 

Butikens sommaröppettider 1/6 - 31/7

 

Vardagar 10-17
Lördagar Stängt

Vecka 27 (2-8 juli) är butiken stängd.

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå