View as Tabell Lista

Artiklar 37-42 av 42

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Till alla folk : introduktion till mission
  Till alla folk : introduktion till mission
  Beskrivning
  Vad är mission och vad har det med mig att göra? Vad är mitt ansvar gentemot dem som aldrig fått höra om Jesus?Till alla folk - Introduktion till mission ger en grundläggande och utmanande undervisning kring missionsbefallningen, och om hur vi som församlingar och individer kan vara med och dela evangeliet med dem som aldrig hört. Råd och tips inför missionsresor blandas med skildringar av onådda folkgrupper, hur man kan vara med och be för dem, samt hur man kan dela evangeliet på internet och sociala medier.

  Dessutom ges tips på missionsorganisationer, utbildningar, böcker och hemsidor för ett liv i mission.
  Jonny Martinsson är grundare och ledare för missionsorganisationen All Nations. Han har tidigare arbetat som pastor med inriktning på unga och har en kandidatexamen i religionsvetenskap samt har studerat kulturantropologi.

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 2. Vad är mission?
  Vad är mission?
  Beskrivning
  Hur ska kyrkan i dag förverkliga sitt uppdrag att räcka evangeliet till vår tids människor? Varför svalnar missionsintresset på många håll? Hur ser ett djupt möte mellan evangeliet och vår kultur ut? Det är frågor som missionsteologen Andrew Kirk ger sig i kast med i den här boken. Djärvt. Ärligt. Förankrad i Bibeln. Kirk befriar "mission" från kolonialisationsfärger, från kampanjflaggor, från korstågsmanér och envägskommunikation. Utgångspunkten är Guds mission, inte ett mänskligt företag.
  • Köp 3 för 220,50 kr/st
  • Köp 10 för 208,25 kr/st
 3. Våra liv : ett äventyr
  Våra liv : ett äventyr
  Beskrivning
  Iris och Rune Andersson är ett missionärspar som fått viga nästan ett helt liv i tjänst för andra. Redan i unga år upplevde de Guds kallelse att gå ut som missionärer. Första åren blev det utbildning och bibelskola, bland annat på Teneriffa. I augusti 1984 bar det iväg till Bangladesh. Där förblev Iris och Rune fram till 1988. Många intressanta och skrämmande upplevelser berättar de om i boken.Efter några år i Sverige blev det 1992 nya uppdrag - Kenya i Afrika, bland annat hos Massajfolket. Fantastiska upplevelser av Guds kraft fick de vara med om. Sjuka blev helade, ja till och med en liten flicka återvände till livet.
  190,01 kr
 4. Vision om mission
  Vision om mission
  Beskrivning
  Handlar om Sjöbergs arbete i Pakistan. Inspiration till ökat missionsengagemang
  50,00 kr
 5. Visionen har landat! : Caminul Felix : Rumäniens barn får nytt hopp!
  Visionen har landat! : Caminul Felix : Rumäniens barn får nytt hopp!
  Beskrivning
  Vid kommunismens sammanbrott i Rumänien 1989 blev det uppenbart för hela världen i vilken oerhörd misär 10 000-tals barn i Rumänien levde.Lars och Linda Hörnberg öppnade sina hjärtan och sitt hem för några av dessa barn. Det som började i det lilla har nu växt ut till något som imponerar på alla som besöker Caminul Felix barnbyar i staden Oradea i västa Rumänien.
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
  • Köp 25 för 88,00 kr/st
 6. Vittnet som vägrade tiga
  Vittnet som vägrade tiga
  Beskrivning
  Berättelsen om den svenske baptistmissionären E.V. Sjöblom och hans djärva kamp för att stoppa kung Leopold II:s människoslakt i Kongo.

  ”Under många år var det endast en Kongomissionär, en enda, som vågade med sin själ i brand av passionerad vrede över de fruktansvärda ting, som hans egna ögon skådat, att ställa till ansvar kung Leopolds agenter i Afrika och kung Leopold själv i Europa. Han var svensk. Hans namn var Sjöblom.

  ” I dag skapar girighetens krafter kaos i östra Kongo-Kinshasa. I kampen om landets naturrikedomar, främst coltan och andra värdefulla mineraler, har våldtäkter blivit ett vapen som krossar familjer och lokalsamhällen och därmed gör kontroll över fyndrika landområden möjlig. För över hundra år sedan gällde kampen i dåvarande Kongostaten framför allt gummi. Det ut vanns med hjälp av tvångsarbete, tortyr och hot om dödsstraff för den som inte levererade begärd kvot. Invånarna flydde, hyddorna brändes ner. Under sina resor i det inre av Kongo fick E.V. Sjöblom (1862–1903) makabra” kvitton” på människoslakten: stympade och sargade kroppar i floderna, nedbrända byar, fasansfulla övergrepp. Med risk för eget liv berättade missionären om vad han såg. Han gjorde det i privata brev till USA, England och Sverige, och även i artiklar i Wecko-Posten som kom att citeras i svensk och internationell press. Han var en av dem som öppnade omvärldens ögon, så att man kunde genomskåda Leopold II:s bluff. Vad den belgiske kungen ”sålt in” som ett kristet, humanistiskt civilisationsprojekt var i själva verket ett av den mänskliga historiens värsta rövartåg.
  Vittnet som vägrade tiga är ett läsvärt och viktigt dokument om en missionsbragd.

  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 37-42 av 42

Page
per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå