View as Tabell Lista

3 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. 21 kyrkofäder : historien om hur kristendomen formades
  21 kyrkofäder : historien om hur kristendomen formades
  Beskrivning
  Med ny omslagsbild kommer 21 KYRKOFÄDER nu i pocket.

  21 KYRKOFÄDER är något av en uppföljare till Peter Halldorfs mest uppmärksammade bok JUNGFRUMARK, som sålts i mer än 15 000 exemplar och som fortfarande finner nya läsare.
  Om vi vill förstå varför kristendomen ser ut som den gör idag måste vi vända oss till kyrkofäderna. Här träder de fram för våra ögon som de intensivt levande personer de var. I en kultur slående lik vår egen ställer de frågor till ett samhälle och en kyrka som brottas med sin identitet. Den tidiga kristna historien blir Peter Halldorfs bok berättelser som granskar våra egna liv. Det är inte kyrkohistoria enbart för de intresserades skull. Det är jakten på andlig insikt genom historien för livets skull.
  130,00 kr
 2. Drick djupt av Anden : den helige Andes närvaro och gåvor i den kristnes personliga li
  Drick djupt av Anden : den helige Andes närvaro och gåvor i den kristnes personliga li
  Beskrivning
  Människan lever för att låta sig uppfyllas av helig Ande. Som den oväntade gästen, den stora överraskningen, strömmar Anden in i oss med sina livgivande energier. Med den utgångspunkten har Peter Halldorf skrivit vad han kallar sin viktigaste bok. I ett grundligt studium om den helige Ande ger han vägledning till den andlighet som är källan till förnyelsen hela skapelsen törstar efter. Anden är kärlekens rep som drar oss in i den gudomliga dansen! Men hur talar man om den helige Ande utan att flertalet känner sig utanför? Även inom kyrkorna råder osäkerhet om hur man ska förhålla sig till Anden. Många bär dessutom på erfarenheter av besvikelse och frustration. I Drick djupt av Anden vill Peter Halldorf uppliva tron hos alla som lever med en oförlöst längtan efter Anden eller som känner sig kränkta av en andlighet som med tvivelaktiga metoder gjort intrång i deras innersta rum. Omdömeslöshet och missförstånd får inte leda till att den kristna kyrkan av rädsla för överdrifter förskingrat det dop i helig Ande som Jesus utlovade sina lärjungar, och som på Pingstdagen drog in i deras liv som en glödhet vind, skriver han. Drick djupt av Anden belyser en rad frågor: Vad är skillnaden mellan vattendop och andedop? Varför är tron på Treenigheten viktig? Vilken är Andens roll i frälsningen? Hur kan tungotalet vara en förlösande kraft för det inre livet? Vad är likheten mellan profetians och tårarnas gåva? Vem är andlig ledare? Vad är det som skapar en vital gudstjänst? Bokens brännpunkt är undervisningen om Anden i Jesu liv. I Jesus Kristus döljer sig svaret på Andens hemlighet i såväl kyrkans som den kristnes personliga liv.
  80,00 kr
 3. Sandens söner : en sorts ökenkrönika
  Sandens söner : en sorts ökenkrönika
  Beskrivning
  En sorts ökenkrönika I essäns form skapar Peter Halldorf en sällsam väv av berättleser, reflektioner och livsvisdom, inspirerad av en resa i Egypten i de klassiska ökenfädernas fotspår.
  75,00 kr
View as Tabell Lista

3 artiklar

per sida
Fallande ordning

 

 

Ordinarie öppettider:

Måndag – fredag: 09.30–17.30
Lördag: 10.00–14.00

 

OBS! Lördag 14 oktober är butiken stängd.

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå