View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 60

per sida
Fallande ordning
 1. Ett långsamt farväl
  Ett långsamt farväl
  Beskrivning
  Carl Dahlbäck lär känna Carina, en energisk skolledare och tvåbarnsmamma. Ganska snart blir han en del av hennes familj. Som 57-åring ramlar hon på en trottoar och snart blir det uppenbart att något inte är som det ska, hon har fått ALS, amyotrofisk lateralskleros.
  Ett långsamt farväl är Carls berättelse om Carinas sista tid, skriven under några intensiva veckor efter hennes begravning.
  80,00 kr
 2. Fioretti : små blommor - Legender ur Franciskus liv
  Fioretti : små blommor - Legender ur Franciskus liv
  • Köp 3 för 171,00 kr/st
  • Köp 10 för 161,50 kr/st
 3. Gå bara : min flykt från Somalia till Sverige
  Gå bara : min flykt från Somalia till Sverige
  Beskrivning
  Jag tror ni tänker att vi har ett val. Det är inte så. Jag vill lika lite sätta mig i den där rangliga båten som du skulle vilja. Jag förstår också att den antagligen inte kommer att hålla. Att smugglarna pressar i för mycket folk. När vågorna går höga har de små båtarna ingen chans. Jag vet det. Men det finns inga alternativ. Det finns faktiskt inga alternativ. Gå bara min flykt från Somalia till Sverige är tonåringen Abdi Elmis egen berättelse om kriget i Somalia, den farliga resan genom Sahara och över Medelhavet och till slut kampen för att få ett rimligt liv i Europa. Tillsammans med författaren Linn Bursell vittnar Abdi Elmi om de övergrepp och den förnedring som flyktingar utsätts för på vägen till det slutna Europa där de sedan bollas runt mellan länder till följd av en cynisk och kollapsad migrationspolitik. Det är en berättelse som synliggör rasismen och islamofobins starka grepp om lagstiftning, politik och enskilda människors värderingar. Men den handlar också om solidaritet och vänskap i svåra situationer.
  150,00 kr
 4. Glimtar av nästa liv - 25 personer om sina nära döden-upplevelser
  Glimtar av nästa liv - 25 personer om sina nära döden-upplevelser
  Beskrivning
  Vad händer egentligen efter döden? Finns det verkligen ett liv efter detta? Denna bok innehåller 25 berättelser från människor som är övertygade om att det finns ett liv efter döden – för de har själva upplevt det. Dessa nära-döden-upplevelser skedde i samband med alltifrån hjärtattacker till bilolyckor och varje person, som återger sin berättelse, är säker på att han har upplevt vad som händer efter döden. Ta del av dessa människors beskrivningar av vad som skedde kring deras död och vad de upplevde ögonblicket därefter. Med största sannolikhet kommer du att förundras och förvånas av de starka skildringar som denna bok presenterar.
  75,00 kr
 5. Grabben i kuvösen bredvid
  Grabben i kuvösen bredvid
  Beskrivning
  Fyrtio minuter. Så länge var Jonas Helgessons hjärna utan syre. Till slut började hans liv igen - ett liv som CP-skadad. Men Jonas beslutade sig tidigt för att inte bli en av Hjälpmedelscentralens stammisar. Han ville ju spela golf och ta körkort, och i all hemlighet drömde han om att göra det omöjliga: att tala inför publik. "Grabben i kuvösen bredvid" är en bok om att vinna mot sina svårigheter och se utmaningen och möjligheterna i varenda orealistisk dröm. En uppmärksammad och inspirerande biografi - nu som pocket
  60,00 kr
 6. Gud är inte ett främmande namn
  Gud är inte ett främmande namn
  Beskrivning
  Varje morgon går jag ner på knä med tomma öppna händer. Jag andas och försöker bara finnas till. Det är på ett sätt en del av uppdraget. Ja, jag vill formulera det just så. Vi har ett uppdrag.
  Ur boken

  Det finns en historia som väntat på att få berättas. En historia om skuld - och försoning. I centrum står ett möte i ett anonymt tjänsterum. Under 200 dagar låter författaren Kristian Lundberg berättelsens delar fogas samman, text efter text, fragment efter fragment. Han skriver om bön som motståndshandling, om det grundläggande radikala i att erkänna en annan världs möjlighet och om en tro som inte har lov att vända bort sitt ansikte från det lidande som pågår runt omkring oss. Och om den explosiva kraften i att istället hålla fast vid det bräckligaste av det bräckliga; trons mysterium.

  Kristian Lundberg är författare och litteraturkritiker. Han har sedan debuten 1991 publicerat ett tjugotal böcker. Som poet och prosaist har han, framförallt under 2000-talet, utvecklat en tydlig kristen tematik som också kommit till uttryck i det offentliga samtalet, inte minst gällande en solidarisk människosyn.

  85,00 kr
 7. Guds smugglare
  Guds smugglare
  Beskrivning
  Som pojke drömde Broder Andrew om att vara en hemlig agent med uppdrag på fiendens sida. Som vuxen blev han en ”hemlig agent” för Gud. Uppdragen var fyllda av faror, finansierade av tro, kantade av mirakler, och burna av bön.

  Under mer än 40 år har Broder Andrews livsberättelse inspirerat miljontals människor att ta steget ut på sitt eget trosäventyr. Hans nästintill otroliga äventyr vittnar om Guds ledning och försörjning in i minsta detalj – som alla som gensvarar på Guds kallelse kan få uppleva. Broder Andrews resa är ännu inte slut.
  I ett nyskrivet förord och efterord kan du läsa om hans nya utmaningar och äventyr.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 8. Hästpojken : en fars kamp för att hjälpa sin son
  Hästpojken : en fars kamp för att hjälpa sin son
  Beskrivning
  Hästpojken är den sanna, dramatiska och hjärtvärmande berättelsen om den resa somRupert, hans fru Kristin och Rowan gjorde till Mongoliets otämjda landskap. Familjenreste halvvägs runt jorden för att rida tillsammans, för att träffa de traditionella healerssom finns där och för att förhoppningsvis hjälpa Rowan att bli bättre. Det är en häpnadsväckanderesa, full av utmaningar, oväntade möten, skönhet och fantastiska framsteg.Hästpojken som gick direkt in på topplistorna när den släpptes i Storbritannien ochUSA är en djupt rörande och helt unik historia om en familj som är villig att färdas tillvärldens ände för att hjälpa sin son, och om en pojke som lär sig att kommunicera medomvärlden för första gången. Det är en berättelse som visar att vi kan finna glädje tilloch med i våra mörkaste stunder, och att det magiska och det vardagliga ibland kansmälta samman för att förändra våra liv.
  80,00 kr
 9. Himlen finns på riktigt
  Himlen finns på riktigt
  Beskrivning
  Över 50 000 ex sålda på svenska! Över 115 veckor på New York Times bestsellerlista! "Kommer du ihåg sjukhuset, Colton?" frågade Sonja. "Ja, mamma, jag kommer ihåg", sa han. "Det var där som änglarna sjöng för mig." När Colton Burpo klarade sig igenom en allvarlig bukhinne­in­flam­mation efter en sprucken blindtarm var familjen överlycklig över hans mirakulösa tillfrisknande. Men under månaderna efter opera­tionen framträdde en berättelse som de inte var beredda på . en berättelse lika vacker som storslagen, som beskrev deras lille pojkes resa till himlen och tillbaka.
  70,00 kr
 10. Huliganen : fotbollsfan, punkare och nynazist
  Huliganen : fotbollsfan, punkare och nynazist
  Beskrivning
  Denna sanna och opolerade berättelse handlar om Jan.Ingen kunde väl ana att livet senare skulle ta en helt annan vändning för punkaren, huliganen och nynazisten.
  135,00 kr
 11. I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början
  I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början
  Beskrivning

  I mars 2011 fick Kristian Gidlund sin första cellgiftsbehandling mot den nyligen upptäckta magcancern. Han började skriva en blogg, "I kroppen min". Ett halvår senare såg det ut som om behandlingen hade lyckats. Men i augusti 2012 hade cancern kommit tillbaka. De starkt berörande texterna i Kristians blogg blir nu bok.

  "Berätta om riskerna, så jag vet om jag ska fixa med flyttstädning eller inte", sade jag en stund in på vårt möte. Kirurgen stirrade på mig. Verkade nervös. Verkade inte tycka att det jag just sagt var särskilt kul. Sedan började hon prata. Om statistik, stora blodkärl, infektioner och blodförgiftning. Om att de inte kan lova mig att jag kommer att överleva det här. Det var det enda säkra jag bar med mig från mötet. Det enda säkra jag levt med sedan dess.
  Ur boken I kroppen min

  75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 60

per sida
Fallande ordning

 

 

Öppettider:

 

Vardagar 9.30-17.30
Lördagar 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå