View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 54

per sida
Fallande ordning
 1. Glimtar av nästa liv - 25 personer om sina nära döden-upplevelser
  Glimtar av nästa liv - 25 personer om sina nära döden-upplevelser
  Beskrivning
  Vad händer egentligen efter döden? Finns det verkligen ett liv efter detta? Denna bok innehåller 25 berättelser från människor som är övertygade om att det finns ett liv efter döden – för de har själva upplevt det. Dessa nära-döden-upplevelser skedde i samband med alltifrån hjärtattacker till bilolyckor och varje person, som återger sin berättelse, är säker på att han har upplevt vad som händer efter döden. Ta del av dessa människors beskrivningar av vad som skedde kring deras död och vad de upplevde ögonblicket därefter. Med största sannolikhet kommer du att förundras och förvånas av de starka skildringar som denna bok presenterar.
  75,00 kr
 2. Grabben i kuvösen bredvid
  Grabben i kuvösen bredvid
  Beskrivning
  Fyrtio minuter. Så länge var Jonas Helgessons hjärna utan syre. Till slut började hans liv igen - ett liv som CP-skadad. Men Jonas beslutade sig tidigt för att inte bli en av Hjälpmedelscentralens stammisar. Han ville ju spela golf och ta körkort, och i all hemlighet drömde han om att göra det omöjliga: att tala inför publik. "Grabben i kuvösen bredvid" är en bok om att vinna mot sina svårigheter och se utmaningen och möjligheterna i varenda orealistisk dröm. En uppmärksammad och inspirerande biografi - nu som pocket
  60,00 kr
 3. Gud är inte ett främmande namn
  Gud är inte ett främmande namn
  Beskrivning
  Varje morgon går jag ner på knä med tomma öppna händer. Jag andas och försöker bara finnas till. Det är på ett sätt en del av uppdraget. Ja, jag vill formulera det just så. Vi har ett uppdrag.
  Ur boken

  Det finns en historia som väntat på att få berättas. En historia om skuld - och försoning. I centrum står ett möte i ett anonymt tjänsterum. Under 200 dagar låter författaren Kristian Lundberg berättelsens delar fogas samman, text efter text, fragment efter fragment. Han skriver om bön som motståndshandling, om det grundläggande radikala i att erkänna en annan världs möjlighet och om en tro som inte har lov att vända bort sitt ansikte från det lidande som pågår runt omkring oss. Och om den explosiva kraften i att istället hålla fast vid det bräckligaste av det bräckliga; trons mysterium.

  Kristian Lundberg är författare och litteraturkritiker. Han har sedan debuten 1991 publicerat ett tjugotal böcker. Som poet och prosaist har han, framförallt under 2000-talet, utvecklat en tydlig kristen tematik som också kommit till uttryck i det offentliga samtalet, inte minst gällande en solidarisk människosyn.

  85,00 kr
 4. Guds smugglare
  Guds smugglare
  Beskrivning
  Som pojke drömde Broder Andrew om att vara en hemlig agent med uppdrag på fiendens sida. Som vuxen blev han en ”hemlig agent” för Gud. Uppdragen var fyllda av faror, finansierade av tro, kantade av mirakler, och burna av bön.

  Under mer än 40 år har Broder Andrews livsberättelse inspirerat miljontals människor att ta steget ut på sitt eget trosäventyr. Hans nästintill otroliga äventyr vittnar om Guds ledning och försörjning in i minsta detalj – som alla som gensvarar på Guds kallelse kan få uppleva. Broder Andrews resa är ännu inte slut.
  I ett nyskrivet förord och efterord kan du läsa om hans nya utmaningar och äventyr.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 5. Himlen finns på riktigt
  Himlen finns på riktigt
  Beskrivning
  Över 50 000 ex sålda på svenska! Över 115 veckor på New York Times bestsellerlista! "Kommer du ihåg sjukhuset, Colton?" frågade Sonja. "Ja, mamma, jag kommer ihåg", sa han. "Det var där som änglarna sjöng för mig." När Colton Burpo klarade sig igenom en allvarlig bukhinne­in­flam­mation efter en sprucken blindtarm var familjen överlycklig över hans mirakulösa tillfrisknande. Men under månaderna efter opera­tionen framträdde en berättelse som de inte var beredda på . en berättelse lika vacker som storslagen, som beskrev deras lille pojkes resa till himlen och tillbaka.
  70,00 kr
 6. Huliganen : fotbollsfan, punkare och nynazist
  Huliganen : fotbollsfan, punkare och nynazist
  Beskrivning
  Denna sanna och opolerade berättelse handlar om Jan.Ingen kunde väl ana att livet senare skulle ta en helt annan vändning för punkaren, huliganen och nynazisten.
  135,00 kr
 7. I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början
  I kroppen min : resan mot livets slut och alltings början
  Beskrivning

  I mars 2011 fick Kristian Gidlund sin första cellgiftsbehandling mot den nyligen upptäckta magcancern. Han började skriva en blogg, "I kroppen min". Ett halvår senare såg det ut som om behandlingen hade lyckats. Men i augusti 2012 hade cancern kommit tillbaka. De starkt berörande texterna i Kristians blogg blir nu bok.

  "Berätta om riskerna, så jag vet om jag ska fixa med flyttstädning eller inte", sade jag en stund in på vårt möte. Kirurgen stirrade på mig. Verkade nervös. Verkade inte tycka att det jag just sagt var särskilt kul. Sedan började hon prata. Om statistik, stora blodkärl, infektioner och blodförgiftning. Om att de inte kan lova mig att jag kommer att överleva det här. Det var det enda säkra jag bar med mig från mötet. Det enda säkra jag levt med sedan dess.
  Ur boken I kroppen min

  75,00 kr
 8. Jag såg en ängel : de bästa berättelserna ur Möten med änglar, Ljus från himlen, och mer än sextio n
  Jag såg en ängel : de bästa berättelserna ur Möten med änglar, Ljus från himlen, och mer än sextio n
  Beskrivning
  När jag öppnade ögonen såg jag att hela vårt sovrum var alldeles upplyst. Det var ett förunderligt ljussken som vilade över hela rummet. Jag reste mig upp till hälften i min säng. Ljusskenet fyllde alla vinklar och vrår. Det var som om hela luften var lysande." En natt fick Inger Waern besök av en ängel. När hon många år senare berättade om det hon hade varit med om och frågade om någon annan hade upplevt något liknande började människor höra av sig och berätta om sina egna möten med änglar och upplevelser av en gudomlig närvaro. I Jag såg en ängel har Inger samlat utvalda berättelser ur sina båda tidigare böcker, Möten med änglar och Ljus från himlen, tillsammans med mer än sextio nya. Här finns mannen som just skulle hoppa från en bro när en osynlig hand tog tag i honom, pojken som överlevde sju dagar i skogen och hittade vägen tillbaka och många, många andra vanliga människor som har varit med om något ovanligt och vill dela med sig. "Jag har fått höra många spännande berättelser om personliga änglabesök. De som beslutat sig för att berätta har länge vårdat sina minnen som dyrbara pärlor." Inger Waern har samlat in berättelser om möten med änglar i över femton år och har medverkat i ett stort antal intervjuer och radioprogram där hon har berättat om sina och andras upplevelser. Många har hört henne hålla föredrag på olika håll i landet. Hennes första bok, Möten med änglar, har sålts i över 20 000 exemplar och har också översatts till engelska och norska.
  60,00 kr
 9. Kärleken blev mitt vapen
  Kärleken blev mitt vapen
  Beskrivning
  Soheila Fors liv är en berättelse om en ovanlig far, om misshandel och utanförskap, om gruppkultur på gott och ont och om en långvarig längtan efter att lära känna Gud.

  Hennes liv i Sverige började dåligt, men en ovanlig dröm förändrade hela hennes sätt att tänka och leva. I dag hjälper Soheila andra kvinnor som drabbats av heders-våld. Hon har startat det skyddade boendet Saras hus och de unika tehusen för kvinnor i Karlskoga och Karlstad och snart på flera andra platser i Sverige.

  Soheila Fors arbetar som verksamhetsledare för Tehuset i Karlskoga, samt som föreläsare och inspiratör. Hennes specialområden är hedersvåld och gruppkultur. År 2012 blev hon framröstad som Årets bry-sig-om-are i Karlstad stift. Samma år valdes hon till Årets förebild av dagstidningen Dagen. 2013 blev hon en av flera som uppmärksammades av kungahuset för "betydande insatser lokalt, regionalt eller nationellt".

  80,00 kr
 10. Kom var mitt ljus : personliga brev och anteckningar
  Kom var mitt ljus : personliga brev och anteckningar
  Beskrivning
  "Kom, var mitt ljus!"Moder Teresa är 36 år när hon hör Jesus säga de orden, och för henne är de en kallelse till Calcuttas slumkvarter och till att tjäna de fattigaste av de fattiga.Det här är Moder Teresas självbiografi, den som hon aldrig skrev och som hon aldrig ens drömde om att skriva.
  85,00 kr
 11. Korset och stiletten
  Korset och stiletten
  Beskrivning
  Korset och stiletten är den sanna berättelsen om hur landsortspastorn David Wilkerson grundar en kristen församling bland New Yorks gängkriminella. I en tid när verkligheten för många av stadens unga präglas av gatuvåld och utsatthet visar Gud genom Wilkersons arbete på kärlekens väg bort från drogmissbruk, rädslor och rivalitet. I centrum står den fruktade gängledaren Nicky Cruz. Efter flera våldsamma inledande möten med Wilkerson förstår Cruz att Gud har andra planer för hans liv – kärleken är starkare än hatet, och Gud är kärlek. Wilkerson inser snart nödvändigheten av drog- och alkoholavvänjning för stadens missbrukande tonåringar och grundar Teen Challenge i ett anspråkslöst kontor på Staten Island, söder om Manhattan. Tillsammans med Cruz får Wilkerson sedan se hur Gud förvandlar människor i New Yorks mest utsatta ytterområden.

  Korset och stiletten är en av de mest spridda kristna böckerna någonsin. Genom åren har den tryckts i stora upplagor, översatts till fler än 30 språk och även filmatiserats. Organisationen Teen Challenge verkar idag över hela världen och Times Square Church, församlingen David Wilkerson grundade, är en levande och växande gemenskap.

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 54

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå