View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 409

per sida
Fallande ordning
  1. En deppig dag
    En deppig dag
    Beskrivning
    En bedårande presentbok som kan muntra upp vem som helst som känner sig lite nere. Ett hundratal uttrycksfulla fotografier av djur med korta kommentarer ger dig perspektiv på tillvaron och visar att du inte är ensam om att känna dig misslyckad. Boken har blivit en enorm succé i stora delar av världen och har sålt i hundratusentals exemplar.

    75,00 kr
  2. En gul knapp sa att du slapp!
    En gul knapp sa att du slapp!
    Beskrivning
    Minns du ramsorna vi hade som barn? Ole dole doff, kinke lane koff eller En gul knapp sa att du slapp? Att slippa bli vald var en skön känsla. Denna gång var det inte jag som skulle ligga på topp. Inte jag som skulle jaga och hitta mina kompisar när vi lekte. Axlarna ramlade ner och alla krav bara släppte.

    Att få släppa allt och bara vara är en skön känsla även som vuxen. Försök att ta alla chanser att lugna ner tempot och hitta frid och ro under livets alla små pauser. Att för en stund leva kravlöst kan upplevas som rena himlastunder. En gul knapp sa att du slapp!

    En gul knapp sa att du slapp! är med sina tänkvärda och personliga texter och fantastiskt charmiga och träffsäkra illustrationer tänkt att vara till glädje och inspiration för den stressade nutidsmänniskan.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  3. En kram förlänger livet : pandaperspektiv på livet
    En kram förlänger livet : pandaperspektiv på livet
    Beskrivning
    Livet är inte svartvitt – det behöver vi alla påminna oss om då och då. Livet är ju, precis som en panda, lite luddigt i kanterna. Den här lilla boken ger dig god hjälp att hitta tillbaka till de rätta perspektiven.

    I den här presentboken samsas bilder på de charmiga pandorna i National Zoological Park i Washington DC med uppmuntrande ord om livets väsentligheter (”du kan inte kittla dig själv”), om vänskap (”klia inte för att bli kliad tillbaka”) om livsinriktning (”hitta din egen bambu”) och mycket mer. Alla behöver vi lite pandaperspektiv på tillvaron.

    En kram förlänger livet är en fin present till alla som behöver lite extra uppmuntran eller ett tack.

    Klia inte för att bli kliad tillbaka Resultatet kommer sällan på en gång, men det gör detta inte mindre sant: Att klia andra på ryggen ger ofta samma behandling tillbaka. Men att planera för tillbaka-kliandet är inte ett bra sätt att njuta av den rena lyckan som kommer av att hjälpa någon annan. Klia i ögonblicket och inte för en framtida belöning. För om och när du blir kliad tillbaka, kan du då njuta av det desto mer. Titta under pälsen Tänk om vi, precis som pandor, såg likadana ut. Kanske skulle det då kännas mindre lockande att lägga tid på att analysera andras utseende. Vi skulle bara kunna fokusera på de mer intressanta delarna ”under pälsen”, där alla intressanta saker gömmer sig. För, bakom till och med den tuffaste etiketten och under den mest opolerade pälsen, finns det väl lite magi i alla? En kram förlänger livet När du kramas, kramas med övertygelse. Kramas alltid på allvar. Annars kommer du att ångra dig när du tänker tillbaka på stunden. Och minnet är ofta den bästa delen av att kramas. Så dela drömmar. Berätta hemligheter. Eller var tyst. Men gör det med dina tassar om din vän – fullt närvarande i stunden.” ”Du kan inte kittla dig själv Det går inte att kittlas ensam. Då kliar man bara sig själv. För att kunna kittlas behöver du en annan person. Det är ett av livets små mysterier, eller kanske bara någons sätt att säga att vi behöver andra i våra liv för att det ska bli mer njutningsfullt.” Livet är inte svart och vitt Rätt/fel. God/ond. Ja/nej. Svart/vit. Men inte alltid. Livet är faktiskt, precis som en panda, lite luddigt i kanterna. Och det är bra, för ju oskarpare gränserna blir mellan två olika val eller synvinklar, desto tydligare kan vi se värdet av båda.”

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  4. En liten bok om kärlek
    En liten bok om kärlek
    Beskrivning
    Vad är kärlek? Vi vet alla när vi drabbas av den, men finns det någon som verkligen kan definera den? Kärleken kommer i många olika former och påverkar oss på en mängd olika sätt. En liten bok om kärlek är en liten underbar presentbok med bilder på lyckliga människor och djur.
    65,00 kr
  5. En skärva av din härlighet  : psalmmeditationer
    En skärva av din härlighet : psalmmeditationer
    Beskrivning
    Sofia Eriksson och Katarina Sandblom, båda präster i Svenska kyrkan i Alingsås, har skrivit en bok där texter ur Den Svenska Psalmboken varit en inspirationskälla. Boken är även smakfullt illustrerad av Olivér Joób, präst och lärare vid Hjo Folkhögskola.Bokens sextiofyra sidor innehåller tjugotvå psalmbetraktelser, eller meditationer, med texter som berör allt från förtröstan, tro och tvivel till nattvard, försoning och glädje. Precis som texterna i psalmboken. Lägg därtill Olivérs tänkvärda illustrationer.Detta är en bok för själen. En bok att återkomma till och som lockar till vidare läsning i både psalmbok och bibel. Texterna är skrivna både i prosa och lyrikform och vittnar om hur författarna närmat sig psalmbokens texter från två skilda håll och som här kompletterar varandra på ett fint sätt.
    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
    • Köp 25 för 152,00 kr/st
    • Köp 50 för 142,50 kr/st
    • Köp 100 för 133,00 kr/st
  6. En stressig dag
    En stressig dag
    Beskrivning
    Hör du till dem som jobbar för mycket? Du kanske måste lära dig att säga NEJ? Författaren till försäljningssuccéerna En deppig dag, Kära mamma och Meningen med livet, återkommer här med en humoristisk och tänkvärd presentbok om något som berör många människor.
    75,00 kr
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
    • Köp 50 för 93,75 kr/st
  7. En vän
    En vän
    Beskrivning
    Fyrkantig presentbok med bilder och inte så mycket text. Allåldersbok
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
    • Köp 50 för 30,00 kr/st
    • Köp 100 för 28,01 kr/st
  8. Ensam
    Ensam
    Beskrivning
    Fyrkantig presentbok med bilder och inte så mycket text. Allåldersbok
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
    • Köp 50 för 30,00 kr/st
    • Köp 100 för 28,01 kr/st
  9. Etiketter ska man sätta på julklappar : inte på människor
    Etiketter ska man sätta på julklappar : inte på människor
    Beskrivning
    "Etiketter ska man sätta på julklappar, inte på människor." "Andas. Det kan vara en ledtråd: du har det viktigaste kvar. Livet." "Behandla inte människor som strumpor -- gallra inte bort de udda." "Jag arbetar för ett samhälle där man kan skriva CP på sitt CV." Omåttligt populäre Jonas Helgesson är tillbaka med en tredje bok, den här gången en presentbok full av kortkorta visdomsord som han har spridit runt sig de senaste åren. Om livet, om kaffe, om människovärde. Johan Hesselstrand illustrerar. En perfekt present till alla, normala och onormala! Här finns många pärlor att le och begrunda, och illustrationerna följer texten väl. Lena Udd, Bibliotekstjänst
    65,00 kr
  10. Fira med Maria Montazami
    Fira med Maria Montazami
    Beskrivning
    Vi firar allt som går att fira! Maria Montazami är proffs på att sätta guldkant på tillvaron! Att alltid hitta något värt att fira har blivit hennes livsfilosofi. Hemma hos familjen Montazami firas stort som smått, och i hennes nya bok öppnar hon på nytt generöst upp sitt vackra hem i soliga Kalifornien. Här dukas det upp till fest vid årets alla högtider, svenska såväl som amerikanska,
    250,00 kr
  11. Fjäll :  våra skönaste turer till fots och på skidor
    Fjäll : våra skönaste turer till fots och på skidor
    Beskrivning
    Älskar du fjällen? Eller är du sugen på göra din första tur i grönskande dalar, över mjuka fjällslätter eller upp till högfjäll med glaciärer och turkosa vatten? Då är detta boken för dig. Med personliga skildringar av fjällturer från Abisko i norr till Grövelsjön i söder tas läsaren med på upptäcktsfärd, oftast till fots och ibland på turskidor. I ord och bild bjuds det på ovanliga vägval, fjällhistoria, skiftande naturtyper och en stark kärlek till den svenska fjällvärlden. I boken finns också praktiska tips kring boende, utrustning, mat och eldning och en liten lektion i fjällens flora och fauna. Genom att följa några enkla råd kan fjällsemestern göras helt utan klimatångest.

    Författare och fotografer är Erika Enequist och Lena Hedman som båda bor i Jämtlandsfjällen. De har sedan mitten av 1990-talet skrivit om och fotograferat friluftslivet i magasinen Utemagasinet, Turist och Friluftsliv.

    345,00 kr
  12. Fjällrand : de krokiga tallarnas land
    Fjällrand : de krokiga tallarnas land
    Beskrivning
    Fjällrand - de krokiga tallarnas land är en vacker fotobok med innehållsrika och kärleksfulla texter om urskogen och dess liv. Om människorna som lever och levt där, om djur och växter, men också om det som hotar Sveriges sista urskogar.

    Här möter vi fjällrandens människor som levt med renarna, sjöns fiskar och markens grödor. Vi möter den smygjagande lon och järven, ständigt på väg, ständigt på jakt. Vi möter allt ifrån renar, tjädrar och havsörnar till linnéor, riskor och humlor i vackra bilder och berättelser. Vi får vandra in i ett sagolandskap av månghundraåriga tallar på en berggrund som skapats under årmiljoner. Men vi får också berättelsen om hur markerna både slitits sönder av vattenkraftsutbyggnad och skyddats för eftervärlden som nationalparker och världsarv.

    Boken är i sanning en kärleksförklaring till taigan, de nordliga urskogarna med Laponias fjällrand som utgångspunkt. En bok att läsa och njuta av. En bok som kanske till och med kan inspirera till att bli urskogens ambassadör när många av gammelskogarna hotas av att utplånas som urskogar. Läs den! Förundras och gläds!

    Via QR-koder kan vi också lyssna på flera ljud från skogen - berättelser, jojk, blåhakar, tjäderspel och andra skogens röster.

    Förordet är skrivet av Mikael Niemi.

    305,00 kr
  13. Flerårsalmanacka Med glädje
    Flerårsalmanacka Med glädje
    Beskrivning
    Flerårsalmanacka - Med Glädje - Är en NY exklusiv, tidlös bordsalmanacka med 365 nya Aakvareller av Monica Lindroth, något tänkvärt från familjen Swärd att ta till sig varje dag och plats för egna dagsanteckningar. En almanacka att längta till, dagligen! En perfekt gåva med livslångt värde - en kalender till dig själv eller någon du tycker om. Med Namnsdagar och Tänkvärda frågor.

    Format: Bredd 135 mm Höjd 114 mm.
    Spiralinbunden, stabilt bordsstativ och förpackad i presentkartong. 370 sidor.

    Limiterad upplaga

    295,00 kr
  14. För jag har tagit studenten : en fyll-i-bok att spara
    För jag har tagit studenten : en fyll-i-bok att spara
    Beskrivning
    För jag har tagit studenten, är den optimala fyll-i-boken för blivande studenter.I den här boken kan du spara dina minnen från gymnasietiden och studenten. Hur var det med kompisarna, flirtarna, festerna, pinsamheterna och plugget? Och hur önskar du idag att ditt liv är om 20 år? Boken hjälper dig att hålla kvar en rolig tid i minnet och kommer bara öka i värde för varje år. Boken innehåller många roliga illustrationer och har plats för anteckningar, kompishälsningar och foton.Detta är den perfekta presenten till blivande eller nyblivna studenter.Josefine Josefsson och Jeanette Milde har tidigare tillsammans gjort böckerna "Mitt första år som mamma/pappa" och "Det här måste jag skriva upp".
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  15. Förälskad (Pingviner)
    Förälskad (Pingviner)
    Beskrivning
    Det är något jag måste berätta för dig...
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  16. Förlåt - dig själv och andra
    Förlåt - dig själv och andra
    Beskrivning
    Som offer för andras handlingar finner du läkedom, frihet och rehabilitering i förlåtelsen. Bokens 35 frigörande "lektioner" vill hjälpa Dig att återta kontrollen, över-leva trots sårande omständigheter och låta friskhet besegra bitterhet.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
    • Köp 50 för 33,75 kr/st
    • Köp 100 för 31,50 kr/st
  17. FÖRLÅT! (Gnistor)
    FÖRLÅT! (Gnistor)
    Beskrivning
    FÖRLÅT! = Rolig presentbok med färgillustrationer! Hårdinbunden i format 90x90 mm. Lägsta pack = 3 exVälkommen in på www.pedagogforlaget.se
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  18. Förlovade
    Förlovade
    Beskrivning
    En av fyra små presentböcker på temat kärlek med kända och älskade citat tillsammans med vackra illustrationer.
    15,00 kr
  19. Förnöjsamhet
    Förnöjsamhet
    Beskrivning
    Vi har inte fått in någon beskrivning av denna bok från förlaget. Om boken ännu inte utkommit är en beskrivning av boken förhoppningsvis på gång. Ett tips är annars att söka upp förlagets hemsida där mer information om boken kan finnas.
    125,00 kr
  20. Fotavtryck : hur du och jag påverkar vår jord
    Fotavtryck : hur du och jag påverkar vår jord
    Beskrivning
    Filmaren och biologen Bo Landin har gjort sig känd i tv-rutan med sina populära naturprogram och sin starka röst i miljödebatten. I den nya boken Fotavtryck återvänder han till platser han besökt och ställer de personliga upplevelserna i relation till människans påverkan på klimatet. Kommer våra fotavtryck idag att hota världen för våra barn och barnbarn?

    Tillsammans med fotografen Hans Strand tar författaren med oss på en resa till när och fjärran med fantastiska naturupplevelser och med fokus på hur vi ska agera för en hållbar framtid. Fotavtryck är en aktuell debattbok som tar stöd i vetenskapen, men också en entusiasmerande reseskildring som ger nya perspektiv och får läsaren att fundera på framtiden.

    Bo Landin, biolog, författare och filmproducent som med rötter i Fältbiologerna och under sin slogan Håll stövlarna leriga! utvecklat sin grävande miljöjournalistik i artiklar, radioprogram och internationellt prisbelönta filmer för tv-bolag som SVT, TV4, National Geographic och Discovery. Han skapade miljöredaktionerna på såväl Riksradion som Sveriges Television och hans kritiska inspel har fått såväl svenskt som internationellt politiskt genomslag. Dokumentära försurningsboken Om träd kunde gråta blev ett genombrott för honom som författare. Landin är numera bosatt i Utah, USA.

    Hans Strand, internationellt prisbelönt fotograf med fokus på landskapsfotografi. Hans har jobbat på alla kontinenter, i allt från fuktiga regnskogar till vidsträckta polartrakter och torra öknar. Hans bilder är sällan porträtt av en trakt, snarare tolkningar av de krafter som skapar landskapet. Från att ha dokumenterat en till synes orörd och jungfrulig natur, har hans bilder allt mer kommit att handla om människans destruktiva krafter som påverkar ett landskap i stort och smått.

    175,00 kr
  21. Glädje (platina)
    Glädje (platina)
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  22. Go Golfilicious : om mat, mulligans och att inte vara riktigt klok
    Go Golfilicious : om mat, mulligans och att inte vara riktigt klok
    Beskrivning
    Allt hänger ihop: spelet, mötena och maten, samtalen, skratten och gråten. Go Golfilicious är en bok som i text och bild låter dig kliva in i golfens värld på bästa tänkbara sätt.

    Passionen till golfen är paketerad med lika delar fantastiska bilder och presentationer om 15 av Sveriges finaste golfanläggningar, samt härliga anekdoter från svenska golfproffs och andra golfälskande profiler som Annika Sörenstam, Robert Karlsson, Anna Nordqvist, Lasse Holm och Janne Schaffer.
    Därtill kan du med recept från några av Sveriges främsta golfkrögare provsmaka och upptäcka en del av de upplevelser som väntar på dessa golfanläggningar. Är du inte redan golfare så kommer du garanterat att vilja bli det.

    250,00 kr
  23. Goda råd i rättan tid
    Goda råd i rättan tid
    Beskrivning
    Nina Yunkers samlade råd har blivit en räddare i nöden och det mest pålitliga uppslagsverket. Här finns några av de beprövade, klassiska lösningarna blandat med de senaste rönen. Boken ger svar på hur man behandlar fläckar av olika slag, tips om rengöring och klädvård, hur man tar hand om sin trädgård samt sköter sina smycken. Helt nya är kapitlen om segling och husbilssemester
    75,00 kr
  24. Goda Vänner (Kompisar)
    Goda Vänner (Kompisar)
    Beskrivning
    Kompisar •Alla behöver en kompis. •Guldfolie •32 sid i A6-format •vadderad pärm
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  25. Gode Gud, ge mig tålamod - men gör det fort : en ståuppares tankar kring stressens humor, hemlighete
    Gode Gud, ge mig tålamod - men gör det fort : en ståuppares tankar kring stressens humor, hemlighete
    Beskrivning
    Tålamod, det måste väl ändå vara en gammal förlegad andlig företeelse? Javisst, säger Lasse Eriksson, men tålamod är också något vilt och världsligt. Tålamod är till exempel att med upphöjt lugn invänta det rätta tillfället. Tålamod är Tajming. Tålamod är förmågan att droppa sin punchline i rätt ögonblick.
    125,00 kr
  26. Golf enligt Tiger
    Golf enligt Tiger
    Beskrivning
    Golfa med Tiger!
    En härlig presentbok med över 400 färgbilder för alla golfintresserade. Och en pedagogisk instruktionsbok, lika tillgänglig för höghandikapparen som för den skicklige golfspelaren.
    135,00 kr
  27. Golfilicious : smaka på det bästa ur golfens värld
    Golfilicious : smaka på det bästa ur golfens värld
    Beskrivning
    Boken för dig som älskar golf, god mat och livet!Vad är det med golf som väcker så mycket känslor, som gör det så fascinerande att timme efter timme gå och slå på en liten, vit boll? Som får vuxna män och kvinnor att gråta av förtvivlan och frusta av glädje, hormonstinna juniorer att drapera klubban runt ett träd för att i nästa stund slänga sig ner på marken och kyssa gräset, och som ger knattar det bredaste av leenden när de leker med puttern på green. Fråga vilken golfare som helst i världen och du får i stort sett samma svar: utmaningen.Golfilicious fångar allt det som gör vår passion till golfen så stor. Ta del av härliga minnen från några av Sveriges främsta golfproffs och läs anekdoter som andra kända profiler delat med sig av. Laga maträtterna som vårt lands allra duktigaste golfkrögare och kockar bjuder sina recept på och låt ögonen vila på fotografierna från ett urval av alla fantastiska svenska golfbanor.Några av Sveriges duktiga golfproffs som delat med sig av sköna golfminnen i boken: Fredrik Jacobson, Helen Alfredsson, Johan Edfors, Anders Forsbrand, Carin Koch, Robert Karlsson, Mats Lanner, PeterHedblom, Pelle Edberg, Richard S. Johnson, Daniel Chopra och Sophie Gustafson.Några av bokens gästskribenter som gett boken allt och lite till: Erik Hamrén, Olle Sarri, Patrik Isaksson, Steffo Törnquist, Hasse Brontén, Peder Lamm, Göran Zachrisson, Fanny Sunesson, Stefano Catenacci, Barbro Lill-Babs Svensson, Joe Labero, Niklas Strömstedt och Peppe Eng
    250,00 kr
    • Köp 3 för 315,00 kr/st
    • Köp 10 för 297,50 kr/st
    • Köp 25 för 280,00 kr/st
  28. Göteborg alla dagar : platser vi känner för
    Göteborg alla dagar : platser vi känner för
    Beskrivning
    Tänk att ha en nära vän som fyller 400 år!

    Varför är Liseberg bäst i april? Vem är det Viveca dejtar på Östra kyrkogården? Vilken busslinje är roligast och hur förklarar Maria sin eviga kärlek till Heden? Var finns portalen till Göteborg och vad händer när man ligger fyr på Vinga?

    I Göteborg alla dagar: Platser vi känner för reser vi i både tid och rum när författarna i 48 nyskrivna texter minns hur det var, men också upptäcker hur det är nu och funderar på hur det ska bli.

    Viveca Lärn är född i Göteborg, staden som blev hennes första förälskelse och som varar livet ut. Viveca har varit journalist på Göteborgs-Posten, GT, Aftonbladet och Sveriges Television, innan hon blev författare på heltid. Hennes senaste bok är självbiografin Sladdisen, om uppväxten i Örgryte och staden hon älskar. Viveca medverkar också i SöndagsMorgan i P4.

    Maria Näslund är också född i Göteborg och är dotter till Viveca. Maria är frilansjournalist och litteraturkritiker med bland andra Göteborgs-Posten och tidningen Tara som uppdragsgivare och har tidigare varit anställd på Expressen och arbetat som tidningens korrespondent i London. Under många år skrev hon krönikor varje vecka i GT om livet i Göteborg.

    • Köp 3 för 256,50 kr/st
    • Köp 10 för 242,25 kr/st
  29. Gott Liv (Kristaller)
    Gott Liv (Kristaller)
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  30. Grattis
    Grattis
    Beskrivning
    Fyrkantig presentbok med bilder och inte så mycket text. Allåldersbok
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
    • Köp 50 för 30,00 kr/st
    • Köp 100 för 28,01 kr/st
  31. Grattis (Kristaller)
    Grattis (Kristaller)
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  32. Grattis farsan!
    Grattis farsan!
    Beskrivning
    Familjeserien har en bok för varje ny sort som kan tänkas uppkomma vid tillkomsten av ett barn; en mamma, pappa, son eller dotter. Med charmiga bilder och humoristiska texter tar varje bok upp den nya situationen.>"Att städa huset när man har barn hemma är som att skotta gången innan det har slutat snöa."
    24,99 kr
  33. Grattis morsan!
    Grattis morsan!
    Beskrivning
    Familjeserien har en bok för varje ny sort som kan tänkas uppkomma vid tillkomsten av ett barn; en mamma, pappa, son eller dotter. Med charmiga bilder och humoristiska texter tar varje bok upp den nya situationen."Att städa huset när man har barn hemma är som att skotta gången innan det har slutat snöa."
    15,00 kr
  34. Grattis på födelsedagen (Nallar)
    Grattis på födelsedagen (Nallar)
    Beskrivning
    Tillsammans med världsledande Hallmark har vi glädjen att presentera Forever Friends presentbok om pappor. Lackad, hårdinbunden pärm med fyllning och ett glittrande omslag ger en fräsch och exklusiv känsla. Garanterad glädje! Format A6 - 155x111 mm. 32 sidor
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  35. Guiden till drömbröllopet
    Guiden till drömbröllopet
    Beskrivning
    Välkomna att skapa er lyckligaste dag!Bröllopsdagen, en av de största dagarna i livet. Hur skapar vi vårt drömbröllop? En fantastisk fest som så tydligt speglar oss två. Och allt det praktiska, hur utformar vi inbjudningskorten? Vilka andra trycksaker kan tänkas behövas? Hur ska gästerna placeras? Är det okej att önska sig pengar till bröllopsresan istället för saker? Tankarna och frågorna är så många, men den här boken ger all den hjälp som behövs.Genom tips och råd, klassiska etikettsregler och modernt sunt förnuft, fantastiska inspirationsbilder och praktiska tips guidas ni till ert personliga drömbröllop.

    Boken ger förslag till olika teman och ni får hjälp med hur ni bör tänka i stort och smått för att skapa en helhet och en personlig stil när det gäller till exempel vigsellokal, festlokal, dukning, dekorationer och trycksaker.Anna Thunell driver Twink, for Party People and Beautiful Brides, ett svenskt designföretag inom bröllop och fest.

    165,00 kr
  36. GULDKORN 1 (Guldkorn)
    GULDKORN 1 (Guldkorn)
    Beskrivning
    En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
    50,00 kr
  37. Ha en bra dag (platina)
    Ha en bra dag (platina)
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  38. Hagaberg 100 år
    Hagaberg 100 år
    Beskrivning
    Hagaberg startade med att erbjuda en social verksamhet för föräldralösa barn. Parallellt startades också utbildning för personer som vill jobba socialt. Denna inriktning har sedan dess utgjort en av pelarna för Hagabergs verksamhet under 100 år. 100 år som utbildare är värt att firas! Som en del av firandet har man givit ut en bok om Hagabergs 100 år.
    • Köp 3 för 247,50 kr/st
    • Köp 10 för 233,75 kr/st
  39. Hälge Presentbok nr 15
    Hälge Presentbok nr 15
    Beskrivning
    Presentbok nr 15 om Hälge
    85,00 kr
  40. Han som såg mer : en modern skröna
    Han som såg mer : en modern skröna
    Beskrivning
    En roman av Tommy Hellsten En vintermorgon hittar Tommy Hellsten ett brev i sin brevlåda. I brevet ombeds han att ta kontakt med en för honom obekant man som vill att Tommy ska skriva en bok å hans vägnar. Mannen, som vill kalla sig för Einar för att få vara anonym, sänder ännu ett brev där han berättar mer om sig själv. Efter detta träffas de två männen, någonting egendomligt och ovanligt är på gång. Einars budskap lyder: man måste göra val i livet och besluta sig för att leva kreativt och i kärlek. Det är först när man väljer kärlek man får veta vad det innebär att leva i kärlek. Till en början förvirras han av Einars tankar och agerande, men när han själv börjar följa dennes exempel blir han fri att handla på ett nytt sätt. Han börjar leva ett modigt liv... I den här boken för Tommy Hellsten fram några av sina mest centrala tankar på ett för honom nytt sätt i en stark berättelse om mötet mellan två människor. Det är ett möte som väcker insikten om att det är dags att lämna de invanda föreställningarna, ge upp det falska livet, bli synlig och öppna sig för kärleken.
    125,00 kr
  41. Happy earthday : lustbara kåserier
    Happy earthday : lustbara kåserier
    Beskrivning
    Bok + CD

    HAPPY EARTHDAY är en ljuflig samling kåserier där det lilla och det stora, livets alla tankar möts i en sällsam blandning av humor och poetiskt allvar. I mild anarkistisk anda informeras Du om vad som gäller i tid och rum – allt förmedlat av den Andromedanske elektronmusikmästaren och svenske kosmopoliten RALPH LUNDSTEN.
    50,00 kr
  42. HEJA TJEJER! (Gnistor)
    HEJA TJEJER! (Gnistor)
    Beskrivning
    Heja Tjejer = en spännande och rolig presentbok!
    75,00 kr
  43. Hem, ljuva hem
    Hem, ljuva hem
    Beskrivning
    Liten bok med citat om hemmet.
    24,99 kr
  44. Herrarnas lyckliga dassbok
    Herrarnas lyckliga dassbok
    Beskrivning


    Ta med den här boken på toaletten och du får garanterat roligt! Risken är bara att besöket blir långvarigt... En oöverträffad och sanslöst skrattretande blandning av roliga historier, klichéer och myter, läkargrodor-citat, skämtteckningar och seriestrippar av bland andra Jan Berglin och Martin "Rocky" Kellerman. Och en massa annan kul läsning som gör det roligare att gå på muggen. Nu fyra gånger så rolig!

    65,00 kr
  45. Herrarnas plumsande dassbok
    Herrarnas plumsande dassbok
    Beskrivning

    Ta med den här boken på toaletten och du får garanterat roligt! Risken är bara att besöket blir långvarigt.

    Här bjuds du på en underhållande blandning av roliga historier, slagkraftiga citat och drastiska skämtteckningar (bl.a. Rocky). Ta del av pinsamma minnen, skrattretande bandnamn, språkliga klavertramp och en massa annat kul som förgyller din stund på toa, din tågresa - ja, hela ditt liv.

    65,00 kr
  46. Herregud & Co Bordskalender III
    Herregud & Co Bordskalender III
    Beskrivning
    Den första bordsalmanackan från populära Herregud & Co kom ut 2015 och gjorde succé sedan dess har det utkommit en andra och nu kommer en tredje utgåva av dessa uppskattde bordskalendrar också denna gång med 365 nya utvalda bilder. En bild för varje dag som sprider glädje, hopp och eftertanke.

    Över 140 000 personer följer Herregud & Co på Facebook, och över 100 000 följer de små filurerna med vänliga äggögon på Instagram. Bakom de tecknade, tänkvärda och underfundiga ögonblicksbilderna ligger illustratören och kommunikatören Royne Mercurio. Han vill genom sina bilder påminna om att världen går att göra lite vackrare och lite varmare.

    En perfekt present till dig själv eller någon annan!

    Royne Mercurio är en bildintresserad trebarnspappa och kommunikatör i Svenska kyrkan i Linköpings domkyrkopastorat

    • Köp 3 för 162,00 kr/st
    • Köp 10 för 153,00 kr/st
  47. Herregud & Co Bordskalender IV
    Herregud & Co Bordskalender IV
    • Köp 3 för 162,00 kr/st
    • Köp 10 för 153,00 kr/st
  48. Herregud & Co Bordskalender V
    Herregud & Co Bordskalender V
    Beskrivning
    Den första bordskalendern från populära Herregud & Co kom ut 2015 och gjorde succé direkt och sedan dess har det utkommit ytterligare fyra och nu kommer en femte utgåva av denna uppskattade bordskalender, också denna gång med 365 nya utvalda bilder. En bild för varje dag som sprider glädje, hopp och eftertanke.

    Herregud & Co har hundratusentals följare på Instagram och Facebook. Bakom de tänkvärda och underfundiga ögonblicksbilderna finns illustratören och kommunikatören Royne Mercurio. Han vill genom sina bilder påminna om att världen går att göra lite vackrare och lite varmare. En perfekt present till dig själv eller någon annan!

    Livet blir lite ljusare och lite lyckligare, sett med stora, glada äggögon! Belinda Graham, tidningen Kulturen, om Herregud & Co:s väggalmanacka.

    Royne Mercurio är en bildintresserad trebarnspappa och kommunikatör i Svenska kyrkan i Linköpings domkyrkopastorat.

    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
  49. Hjärtat får inga rynkor
    Hjärtat får inga rynkor
    Beskrivning
    I Hjärtat får inga rynkor vecklas Mark Levengoods universum ut, en värld där kinesiska Elvisimitatörer skimrar i kapp med Danmarks drottning, där Körskolläraren Som Gud Glömde samsas med Jesus i Orlando (som Gud helst skulle vilja glömma). Här möter vi nya vårar som blommar i krematoriets park och grannens otäta hund. Hjärtat får inga rynkor lär oss varför det är vådligt att tolka folk i form av blombuketter samt faran av att stå på huvudet om man inte bär trosor.

    Det är inte svårt att förstå varför Unicef-ambassadören Mark Levengood är så älskad. Denna bok är inte en genväg endast till hans hjärta utan till varje människa som i grund och botten tycker livet är rätt fantastiskt.

    Med illustrationer av Ilon Wikland.

    Med sina rötter i det djupt mänskliga har Mark Levengood de senaste åren kommit att tillhöra våra populäraste författare.
    100,00 kr
  50. Hjärtevänner : vackra ord om kärlek
    Hjärtevänner : vackra ord om kärlek
    Beskrivning
    Den lilla boken Hjärtevänner förmedlar tankar och talesätt om kärlek och vad det innebär att äntligen finna sin själsfrände. Den perfekta gåvan för förälskade par att ge till varandra. Det här är en bok som kanske kan inspirera människor till att dela med sig av sin kärlek eller att bläddra i när man känner sig deppig. Med sina stämningsfulla djurbilder är boken också en hyllning till kärlekens obetvingliga kraft.

    65,00 kr
  51. Hjärtliga gratulationer på födelsedagen (Platina)
    Hjärtliga gratulationer på födelsedagen (Platina)
    Beskrivning
    Att fira födelsedagen är sunt. Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst.

    • Format A6, 105x152mm
    • 32 sidor
    • Hårdinbunden vadderad pärm med glitter
    • Innehåller vackra akvarellbilder med texter och citat

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  52. Höga visan och kärleken
    Höga visan och kärleken
    Beskrivning
    Texter ur Höga visan.
    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
  53. Hopp (JUVELER)
    Hopp (JUVELER)
    Beskrivning
    En present som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
    95,00 kr
  54. Hornborgasjön : Lockelsens landskap
    Hornborgasjön : Lockelsens landskap
    Beskrivning
    Det finns många fantastiska platser i Sverige. Hornborgasjön och dess omgivningar hör till de yppersta i landet: tranorna, det övriga djurlivet och landskapet runt sjön.
    Boken är en upplevelsebok om vad som väntar den som ger sig tid att kika på naturen och landskapet vid sjön. Här behandlas i text och bild året från vinter till vinter, och bygger till stor del på författarens egna upplevelser och iakttagelser i naturen. En del välkända och några mera okända. Boken kan sägas vara en betraktares "rapport" från det senaste decenniet vid Hornborgasjön, men här finns även en historisk tillbakablick.

    Boken innehåller över 300 foton, av växt- och djurlivet men även av landskapet runt sjön - hur det skapades, har utvecklats genom årtusenden, och framför allt varför tranorna valt att stanna här för sin spektakulära trandans.

    Torbjörn Skogedal är professionell fotograf på heltid sedan många år, med huvudsaklig inriktning mot natur- och landskapsfotografi. Är utbildad inom bl a biologi och geografi. Hans bilder finns spridda främst i Sverige men även över hela världen oftast i övriga Europa och Nordamerika.
    Han har tidigare givit ut ett flertal böcker tillsammans med författare, där Torbjörn stått för hela bildmaterialet. Hornborgasjön - Lockelsens landskap är den första helt egna boken

    365,00 kr
  55. Hummelhonung
    Hummelhonung
    Beskrivning
    En sen oktoberkväll föreläser en medelålders författarinna om helgon i församlingshuset i ett litet västerbottniskt samhälle. Bland de fåtaliga åhörarna finns en äldre man som efter föredraget bjuder henne nattkvarter i sitt hem som ligger en bilfärd ut i nattmörkret.När nästa morgon gryr är landskapet kring det ensligt belägna huset insvept i snö. Kvinnan stannar hos mannen i väntan på att vägen bort skall plogas. Medan tiden går skriver hon på en bok om ett helgon. Samtidigt lär hon allt djupare känna sin värd och hans historia. Den tycks gradvis förtunna hennes egen helgonsaga.Hadar är döende i kräfta och lever för att överleva sin bror, som hjärtsjuk bor nere i sluttningen. De två är fångade i ett livslångt beroende och hat till varandra, och kvinnans roll i detta slutskede av deras liv blir bubärarens och till sist iscensättarens.Den märkliga och mörkt glödande historia som Torgny Lindgren genom henne berättar utgör ett krön i diktning som även omfattar besläktade norrländska romaner som Ormens väg på Hälleberget, Ljuset och Pölsan - böcker som gjort honom till en av våra stora och folkkära författare.
    100,00 kr
  56. Humor i helgade hyddor 13
    Humor i helgade hyddor 13
    Beskrivning
    De tråkigaste människorna jag känner är komiker och de roligaste är präster, lär Hasse Alfredsson ha sagt. Om det är så kan man undra över vad det beror på. Kanske på det att det är den överraskande humorn, den som kommer spontant, oförberedd i situationer där man inte riktigt väntat det, som är den allra roligaste. Det är den typen av humor som Roberth Johansson samlat till glädje för oss alla och den tycks aldrig ta slut. Detta är den 13:e boken i serien.
    • Köp 3 för 94,50 kr/st
    • Köp 10 för 89,25 kr/st
    • Köp 25 för 84,01 kr/st
    • Köp 50 för 78,75 kr/st
    • Köp 100 för 73,50 kr/st
  57. Humor i helgade hyddor. Special
    Humor i helgade hyddor. Special
    Beskrivning
    Vi har samlat det bästa ur Humor i helgade hyddor nr 1-7 + 25 nya historier i en specialversion. Utmärkt som presentbok."Att dra på munnen gör själen gott" säger den kände musikern och programledaren Kjell Lönnå i förordet till denna bok!
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  58. Humor i helgade hyddor. Special 2
    Humor i helgade hyddor. Special 2
    Beskrivning
    Ingen överträffar Roberth Johansson när det gäller att dokumentera roligheter från kyrkans värld. Första boken i serien Humor i helgade hyddor gavs ut redan 1983. 25-årsjubileum alltså! Nu har det blivit 12 volymer och över 100 000 exemplar. En succé utan motstycke!Den här andra samlingsvolymen, Humor i helgade hyddor Special 2, inrymmer ett stort urval från de tidigare utgivna volymerna åtta t.o.m. tolv, samt ett antal helt nya berättelser.
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  59. Humorterapi - det är inte förbjudet att le
    Humorterapi - det är inte förbjudet att le
    Beskrivning
    Paulus uppmanar oss att glädja oss i Herren. Böckernas bok säger att ett glatt hjärta ger god läkedom!

    Författarna är pastorer till yrket och har ofta valt att ta med sig en rolig historia upp i talarstolen. Humorterapi bjuder på många härliga skratt från många olika håll: kyrka och församlingsliv, barnamun, arbets­livet – och självfallet också från broderfolket i väst, så kallade ”norgehistorier”.

    Den här boken innehåller inga klassiska predikningar, men för­fattarna­ är övertygade om att vår Herre uppskattar ett riktigt bra skämt, särskilt om det kan frambringa ett gott skratt.

    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  60. Hundar filosoferar
    Hundar filosoferar
    Beskrivning
    Hoprullad framför brasan eller dåsande i solen en varm sommardag - varje hund har sin särskilda favoritplats där de kan fundera över livets väsentligheter.

    Hundar filosoferar innehåller mer än fyrtiofem färgfoton på hundar i olika miljöer och därtill kloka och roliga citat.
    85,00 kr
  61. HUNDBOKEN (Juveler)
    HUNDBOKEN (Juveler)
    Beskrivning
    En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  62. Huvudpunkter i Jesu undervisning
    Huvudpunkter i Jesu undervisning
    Beskrivning
    Vad var kärnan i Jesu undervisning? Hur uppfattade Jesus sig själv och sin uppgift på jorden? Vad menade Jesus med "Guds rike", och när skulle det komma? Och vilka krav ställde han på sina efterföljare för att komma in i det? Dessa och många andra frågor om Jesu person och undervisning tas upp till behandling i denna bok.

    Med utgångspunkt i Matteus-, Markus- och Lukasevangeliet går Caragounis igenom huvudpunkterna från Jesu undervisning. Detta omfattar bland annat saligprisningarna, Herrens bön, förkunnelsen om "Guds rike", Jesu beskrivning av sig själv som "Människosonen", lärjungaskapet, Jesu messianianitet, och undervisning om de yttersta tiderna. Fördjupningen i dessa ämnen, och de sidospår den ger upphov till, ger en mångsidig bild av Jesu person och undervisning, vilket i sig utgör en viktig del av den kristna trons grunder.

    Vid behandlingen av dessa ämnen förenar Caragounis den nytesta¬mentlige expertens seriösa tillvägagångssätt med en djup hängivelse till Nya testamentets respektingivande vittnesbörd om Guds uppenbarelse i Kristus. Diskussionen - baserad på grundtexterna - ligger dock på en klar, tydlig och enkel nivå.

    I Huvudpunkter i Jesu undervisning fortsätter Chrys C. Caragounis den tråd han påbörjade i Förstår du vad du läser? Boken är den andra i en serie av fyra som fokuserar på Nya Testamentets centrala budskap. De två planerade uppföljarna kommer att fördjupa sig i Paulus respektive Johannes undervisning.

    185,00 kr
  63. I det enkla bor det goda
    I det enkla bor det goda
    Beskrivning
    Enkelheten och omsorgen om råvarorna är Ernst Kirchsteigers främsta signum. I I det enkla bor det goda har han hämtat inspiration från de tre kök som ligger honom närmast hjärtat: det toskanska bondköket, det skandinaviska köket med sina tydliga råvaror och sist, men inte minst, hans rustika centraleuropeiska matarv.

    I boken varvas recept med personliga berättelser. I det enkla bor det goda är en generös och smaksäker matbok med omkring 80 recept på vällagade middagar. Här finns enkla pastarätter, värmande grytor, matiga sallader, soppor, gratänger och lite sött att avrunda måltiden med. Ängamat, dillkött och renskav samsas med toskanska bönsoppor, långbakad rotselleri, gulasch och rabarbersorbet. Dessutom hittar du mer matnyttiga texter om hur du skapar en trivsam kryddtäppa, och listor på oumbärliga ingredienser att ha i skafferiet.

    »De finaste måltidsupplevelserna är ofta de enklaste. Kanske är det den där första fikastunden på farstukvisten i mars när solens strålar äntligen värmer försiktigt och fåglarna skvallrar om våren. Eller en stilla försommarkväll framför en sjö tillsammans med någon du älskar. Myggsurr i luften och en spegelblank vattenyta som krusar sig lätt när det orangevita flötet på fiskespöet åker ned under vattenytan.
    Lyckan när du drar upp en abborre och sedan tillagar den över öppen eld. De där stunderna är matögonblick som likt kärlek drabbar mig. Det är finedining i sin renaste form.«

    175,00 kr
  64. I din hand ligger mina dagar
    I din hand ligger mina dagar
    Beskrivning
    Tänkvärda texter för årets alla dagar

    I din hand ligger mina dagar är en bordsalmanacka med Kerstin Svenssons populära akvarellbilder och oljemålningar. För varje dag på året finns en bild tillsammans med ett citat, ett tänkespråk eller ett bibelord. Använd almanackan år efter år – njut av de vackra bilderna och reflektera över de tänkvärda visdomsorden.

    I din hand ligger mina dagar levereras i en fin presentask.

    Om konstnären
    Kerstin Svensson ger varje år ut den populära konstalmanackan Ro för själen. Hon har gett ut flera böcker och hennes bilder finns dessutom i kortaskar och på vykort.

    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  65. Ibland när jag nästan har vaknat (El Sistema)
    Ibland när jag nästan har vaknat (El Sistema)
    Beskrivning
    Ibland när jag nästan har vaknat är en bok om orkesterskolan El Sistema Södertäljes första fem år.

    Tina Axelsson har varit med från starten med sin kamera och dokumenterat både vardag och konserter, bland annat med samarbetspartnern Kungliga Filharmonikerna. Marie Hållander har intervjuat elever, föräldrar, musiklärare och orkestermusiker och skrivit om musiken och livet. Det är olika bilder och röster som här kommer fram. Ta del av dem. De är röster från nuet. De blir röster för framtiden.

    Ibland när jag nästan har vaknat skriver jag en sång, jag skriver den i huvudet, i min tanke. När jag går upp och försöker spela den på fiolen låter det aldrig riktigt likadant. Jag undrar, hur lång tid det tar innan det låter likadant?
    Elev 8 år, fiol

    Foto:
    Tina Axelsson har i över 20 år verkat som fotograf och filmar. Hon har stor erfarenhet från en mängd olika genrer såsom personporträtt, skivomslag, musikvideo, reklam, reportage- och dokumentärfotografi samt böcker. Hon har arbetat och fotograferat miljöer och individer runtom hela världen och har med sitt nära och direkta bildspråk under åren gjort sig till ett starkt namn både som fotograf och filmare.

    Text: Marie Hållander debuterade som författare 2013 med den uppmärksammande prosalyriska boken Tjänster i hemmet (Kabusa Böcker), en berättelse om att arbeta inom hemtjänsten. Hon är också verksam som lärare och forskare i pedagogik vid Stockholms universitet och har skrivit den filosofiska studien Det omöjliga vittnandet: om vittnesmålets pedagogiska möjligheter (Eskaton, 2017).

    250,00 kr
  66. Images in science
    Images in science
    Beskrivning
    Fotografibok med vetenskapliga bilder.
    85,00 kr
  67. Imorgon
    Imorgon
    Beskrivning

    Vad är det egentligen förvärld vi lever i idag? Kan man verkligen se att morgondagen har något ljus att bringa,och hur ska man tackla alla de vedermödor och motgångar som man ofrånkomligen stöter påunder sin färd genom livet? Bradley Trevor Greive har kanske inte svaren på alla dessa frågor men på sitt enkelt kloka och roliga sätt, och med oemotståndliga bilder av djur, vägleder han oss ändå att skratta ochse ljust på saker och ting.


    I samma serie finns En deppig dag, Kära mamma, Meningen med livet, En stressig dag och Vänner för livet, böcker som tillsammans sålt i ca 450 000 exemplar.

    75,00 kr
  68. INBLICKAR (In- & Utblickar)
    INBLICKAR (In- & Utblickar)
    Beskrivning
    En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
  69. Israel - en inspirerande fotografisk resa
    Israel - en inspirerande fotografisk resa
    Beskrivning
    Följ med på en hisnande resa till det heliga landet. Boken presenterar en kombination av praktfulla vyer, omtalade bibliska platser, storslagen historia och inspirerande betraktelser. Följ med på en fantastisk fotografisk resa och låt dig fascineras av både det historiska och moderna Israel.

    Om fotografen/författaren BETH RUBIN är en kristen fotograf som har en djuprotad kärlek till Israel. Hon har arbetat tillsammans med pastorer, lovsångsledare och kristna resebyråer för att dokumentera pilgrimsresor till det heliga landet. Beth brinner för att sprida Guds kärlek via bilder som får människor att både emotionellt och andligt söka Herren.

    125,00 kr
    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  70. Jag bryr mig om dig : tänker på dig med kärlek
    Jag bryr mig om dig : tänker på dig med kärlek
    Beskrivning
    Tänker på dig med kärlek. Tanken med den här lilla boken är att den ska påminna om speciella tankar och böner.
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
  71. Jag har sett
    Jag har sett
    Beskrivning
    "Jag har sett" är både en fotobok och en diktsamling. Fotografen Jan-Peter Lahall och poeten Arne Johnsson har var och en från sitt håll närmat sig frågor om livet, kärleken, döden. Under långa år har Jan-Peter Lahall lagt undan foton till ett projekt som detta -- foton som i sig är naturbilder, men som liksom är tagna en aning vid sidan av allfartsvägen för en naturfotograf. Arne Johnsson har gått in i denna bildvärld som en resande i ett landskap: iakttagit, reflekterat och diktat. Liksom fotografen har även poeten sett både det omgivande och sig själv. Johan Ekberg har svarat för formgivning och ytterligare lyft fram skönheten, känsligheten och det angelägna i både bild och text. "Jag har sett" är utsedd till Nature Photobook of the year 2003 av International Federation of Wildlife Photography (IFWP).
    175,00 kr
  72. Jakten på det försvunna skrattet : En komiker söker en skrattande Gud
    Jakten på det försvunna skrattet : En komiker söker en skrattande Gud
    Beskrivning
    Har Gud humor? Vad är kristen humor? Får en kristen skämta om vad som helst? Hur skriver man en liknelse eller ett skämt? Detta är en rolig, tänkvärd och praktisk bok som vill inspirera alla »Guds narrar» som funderar över humorns plats i kyrkans tro och liv, och vad det egentligen innebär att kyrkan är satt som förvaltare av »det glada budskapet».Författaren är verksam som ståuppare och frälsningssoldat.
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  73. Jesus sista ord på korset var INTE "Härifrån ser man hela Mariannelund!"
    Jesus sista ord på korset var INTE "Härifrån ser man hela Mariannelund!"
    Beskrivning
    "Loreen, jag har slutat vara homosexuell!!!"Varje dag följer långt över 100 000 personer Jonas Gardells samtidskommentarer på Twitter. Roliga, rappa och fräcka citeras de om och om igen i dagstidningar, i fikarum och på Facebook.Jonas Gardell är formens mästare. Här är uppföljaren till förra årets succé. Den perfekta presentboken!
    100,00 kr
  74. Jorden snurrar bara framåt
    Jorden snurrar bara framåt
    Beskrivning
    "Jorden snurrar bara framåt" är ett urval texter från block och blogg, en del från mina program i radions "Vid dagens slut", en del från krönikor och debattinlägg - etthundrafemton texter - anteckningar, notiser, berättelser om tiden, dess rörelse, vår tid, hastigheten. Vad händer med en gammal människa, när hemtjänstens mat serveras i svarta lådor av frigolit, och dag efter dag måste ätas i ensamhet? Varför tittar vi bort, när vi möter dem som är glada om de kan göra en bädd av gårdagens nyheter? Hur många väskor orkar en människa bära? Hur många köpstäder orkar mänskligheten bära? Och hur kan det komma sig att mobilens funktion för radio ligger under ikonen för underhållning? Radio som är allt annat än underhållning i min värld, radio som är bildning. Och var kommer barnen in? Som vanligt hopar sig frågorna mot slutet, som ett för långt efterord. Den här boken har inget efterord. Den är ett efterord. Precis som alla ord - de kommer efteråt, som klokheten.Helena von HofstenTusculum i december 2008Helena von Hofsten är född 1962 och bosatt i Sörmland. "Jorden snurrar bara framåt" är Helena von Hofstens tredje bok efter "Andra sidan väggen", 2003, och "Om jag kunde skriva skulle jag skriva en bok om människans största lycka och olycka", 2007. Helena von Hofsten driver sedan 2007 Tusculum Förlag. "Jorden snurrar bara framåt" är förlagets sjätte bok. Läs mer på Helenas blogg www.helenavonhofsten.se Recensioner:"Helena von Hofsten odlar med framgång sin egen stil. Hon närmar sig verkligheten liksom från sidan, såsom i förbigående men till synes fullkomligt obesvärat skär hon sig sedan in till det bärande, det viktiga. Med ett enda språkligt bett når hon in till benets märg. Helena von Hofsten öppnar dörren. Läsaren är välkommen. Jag saknar redan hennes sällskap och väntar otåligt på nästa bok." Crister EnanderTidningen Kulkuren, Ystads Allehanda, Trelleborgs Allehanda
    100,00 kr
  75. Kalas : från dop till disco
    Kalas : från dop till disco
    Beskrivning

    Detta är den första heltäckande kalasboken, med massor av inspiration och idéer. Här finns maten, temakalasen, lekarna, dekorationerna, inbjudningskorten och mycket, mycket annat. Och här finns alla tipsen som tar bort stress och strul. Här berättas om hur kalaset kan skapas med fantasi, kärlek och humor.

    Boken är lekfullt formgiven, tryckt med högsta kvalitet och inbunden i en kalastålig pärm.

    Elsa Falk är tv-producent och jobbar just nu mest med underhållning för SVT. Hon skapade och producerade barnprogrammet Fixat och är medförfattare till två Fixat-böcker. Elsa har ett förflutet som professionell festfixare på företaget Party Art och är en hejare på att ordna barnkalas. Charlotte Sifvert arbetar som redaktör och skribent. Hon var redaktör för barnprogrammet Fixat och är medförfattare till två Fixat-böcker.

    150,00 kr
  76. Kär + lek = Kärlek (Kompisar)
    Kär + lek = Kärlek (Kompisar)
    Beskrivning
    Kärlek är stimulans för hjärtat - men samtidigt lokalbedövning för förståndet. Ta del av tänkvärda texter och citat om kärlek! • Format A6 105x152mm • 32 sidor • Hårda omslag överdragna av guldfolie • Innehåller vackra färgfoton med texter och citat om kärlek
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  77. Kära barn : boken om dig
    Kära barn : boken om dig
    Beskrivning
    I Kära barn - boken om dig kan du behändigt anteckna och bevara allt det minnesvärda som händer de första åren i ditt barns liv. Här finns plats för både fakta och uppgifter om barnets utveckling - när, var och hur - som man annars så lätt glömmer. Men hrä finns också plats för alla personliga tankar och minnen kring barnet, från födelsen till de första stegen, från favoritsagan till den första skoldagen.
    Boken är illustrerad med bilder ur Tove Jansson kloka och roliga muminböcker och försedd med citat ur dem.
    125,00 kr
  78. Kära mamma
    Kära mamma
    Beskrivning
    Ibland är det svårt att finna de rätta orden när man ska tala om för sin mamma att hon är den bästa mamman på jorden. Denna lilla presentbok, med bedårande foton av mor och barn i djurens värld och med korta humoristiska kommentarer, hjälper dig att uttrycka din kärlek och tillgivenhet.
    En deppig dag av samma författare blev en stor försäljningssuccé.

    85,00 kr
  79. KÄRLEK - Citat ur hjärtat (Atomer)
    KÄRLEK - Citat ur hjärtat (Atomer)
    Beskrivning
    Citatbok fylld av kloka texter om kärlek och konsten att älska. •130 hårdinbundna sidor •Format 88x70 mm •Vackra illustrationer
    65,00 kr
  80. Kärlek för evigt (Smaragder)
    Kärlek för evigt (Smaragder)
    Beskrivning
    En hyllning till alla VÄNNER och LYCKAN i livet! Kloka och kärleksfulla citat i format 155x155 mm. Handgjord hårdinbunden pärm med fyllning. Böcker att hålla i handen och glädjas åt!
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
  81. Kärlek till en skrot
    Kärlek till en skrot
    Beskrivning
    Mitt ute i de djupa skogarna i Värmland, i byn Båstnäs precis vid gränsen mellan Sverige och Norge, förenas ungefär tusen bilvrak från 30-, 40-, och 50-talen med naturens krafter. Det är en unik plats, sedan många decennier ägd av bröderna Rune och Tore Ivansson som en gång drev skroten som en kommersiell verksamhet. Bilkyrkogård i världsklass Idag är platsen Sveriges mest spektakulära bilkyrkogård och varje år kommer bilskrotsturister från hela Europa för att uppleva skroten. I mötet mellan bilvrak och natur uppstår något vackert och intensivt; färger, kontraster och ljus gör bilarna till mycket mer än bilar. Men det är inte desto mindre en skrot, där vrakdelar från massbilismens genombrott under efterkrigstiden lämnats kvar och rostar sönder ute i skogen. Därför har skroten också genom åren varit föremål för diskussion: Är den ett kulturminnesmärke eller en miljöfarlig avfallsplats som borde saneras? I Kärlek till en skrot berättar fotografen Staffan Ekengren i bild och text historien om bilkyrkogården i Båstnäs och hur den berört människor både i Sverige och andra länder
    • Köp 3 för 265,50 kr/st
    • Köp 10 för 250,75 kr/st
  82. KATTBOKEN (Juveler)
    KATTBOKEN (Juveler)
    Beskrivning
    En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  83. Katter mediterar
    Katter mediterar
    Beskrivning


    Vad tänker de egentligen på dessa gåtfulla katter, när de blickar ut i timmar över sitt rike eller lapar sol under trädgårdsstolen?
    Katter mediterar innehåller mer än fyrtiofem charmiga färgbilder på katter och därtill kloka och roliga citat.





    85,00 kr
  84. Kloka tankar (Blixtar)
    Kloka tankar (Blixtar)
    Beskrivning
    Du kan inte stoppa vågorna - men du kan lära dig att surfa.
    •Format 105x105mm
    •44 sidor
    •Hårdinbunden vadderad pärm med glitter
    •Innehåller vackra färgillustrationer med texter och citat

    75,00 kr
  85. Klokt (Stora Guldböcker)
    Klokt (Stora Guldböcker)
    Beskrivning
    En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
    100,00 kr
  86. Kokvinnorna
    Kokvinnorna
    Beskrivning
    Kokvinnorna Inger och Britt är något så ovanligt som handmjölkerskor och förmodligen de allra sista som levererar sin handmjölkade mjölk till mejeriet. De har båda viljor av stål och är färgstarka personligheter som det har varit ett rent nöje att få lära känna, säger fotografen Peter Gerdehag som under många år dokumenterat de bägge kvinnornas vardag och liv.
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
  87. Konsten att framträda (Solstrålar)
    Konsten att framträda (Solstrålar)
    Beskrivning
    Gör framträdandet lätt och festen rätt! En härlig liten illustrerad bok i A7-format på 48 sidor. När du har denna bok i fickan kan du alltid känna dig trygg för att hålla ett tal eller framträdande!

    15,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 409

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå