View as Tabell Lista

Artiklar 301-370 av 370

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Tankar om vänskap (Silver)
  Tankar om vänskap (Silver)
  Beskrivning
  Du är min vän - och jag är din. Njut av tänkvärda texter om vänskap! Rymmer kloka citat och tankar. Hårda omslag som är överdragna av silverfolie. 64 sidor med vackra färgillustrationer av berömda konstnärer. Format 105 x 105 mm
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 2. Tänkvärt om medkänsla (Guldserien A7-format)
  Tänkvärt om medkänsla (Guldserien A7-format)
  Beskrivning
  En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
  50,00 kr
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 3. Tänkvärt om vänlighet (Guldserien A7-format)
  Tänkvärt om vänlighet (Guldserien A7-format)
  Beskrivning
  En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
  50,00 kr
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 4. Tid för Gud. Judiska och kristna perspektiv på de judiska högtiderna
  Tid för Gud. Judiska och kristna perspektiv på de judiska högtiderna
  Beskrivning
  Tid för Gud vill visa att vi genom att studera firandet av de judiska högtiderna kan lära oss mer om både judendom och kristendom. Boken beskriver de judiska högtidernas historiska bakgrund och praktiska utformning idag. Hur firas högtiderna? Varför firas de på detta sätt? Boken kastar på samma gång nytt ljus över kristendomen. Vad skiljer och vad förenar? Varför har den kristna traditionen behållit vissa högtider och förbigått andra?
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 5. Tid för motivation
  Tid för motivation
  Beskrivning
  Se framåt - där finns framtiden!
  Ta del av tänkvärda texter och citat om motivation
  . • Format A6 (105x152mm) på 32 sidor
  • Perfekt present till medarbetare och kollegor
  • Hårda omslag överdragna av guldfolie
  • Innehåller vackra färgfoton och texter och citat om motivation
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 6. Tiden kommer till oss
  Tiden kommer till oss
  Beskrivning
  Tiden kommer till oss. Tiden kan inte jagas -- den är en gåva. Vad kan vi göra för att leva i den sanningen istället för att ryckas med i det upptrissade tempo som har blivit ett ideal i vårt samhälle? "Förr i tiden led många av hungersnöd här i landet, nu lider vi av tidsnöd", skriver Margareta Melin. Men: "Idag är min enda uppgift att leva som den jag är idag och göra det jag idag har täckning för." En liten bok med stora tankar om tiden, tillsammans med vardagliga, talande bilder. Margareta Melin är talare, författare och poet och lett många retreater, ofta med just "Tidsnöden" som tema. Bland hennes tidigare böcker finns Kärleken en bro, Den inre källan, Vara den jag är och Tro ditt hjärta om gott. 2009 fick hon H.M. Konungens medalj för "betydelsefulla insatser som författare i andliga och existentiella ämnen".
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
  • Köp 25 för 100,00 kr/st
 7. Till 40 åringen
  Till 40 åringen
  Beskrivning
  Till 40- åringen Den här boken är en rolig och mycket personlig present till en vän inför den stora 40-årsdagen. Den är fylld av både humor och seriösa sidor. Fyll i den själv eller tillsammans med ett kompisgäng. I början av boken ringar du in vilka roliga kännetecken som passar bäst in på"din"40-åring.
  65,00 kr
 8. Till 60 åringen
  Till 60 åringen
  Beskrivning
  Till 60-åringen Den här boken är en rolig och mycket personlig present till en vän inför den stora 60-årsdagen. Den är fylld av både humor och seriösa sidor. Fyll i den själv eller tillsammans med ett kompisgäng och ge bort jubilaren.
  65,00 kr
 9. Till brudparet
  Till brudparet
  Beskrivning
  Litet häfte där brudparet kan fylla i olika saker om sig själva. A5, spiralrygg
  150,00 kr
 10. Till en Mamma - Nallar
  Till en Mamma - Nallar
  Beskrivning
  Det betyder mycket att ha en mamma som du. Du är mycket speciell. Tack för att du finns!
  50,00 kr
 11. Till en underbar mamma (Diamanter)
  Till en underbar mamma (Diamanter)
  Beskrivning
  En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!
  40,00 kr
 12. Till farfar
  Till farfar
  Beskrivning
  Till farfarTänk att få göra farfar riktigt glad med en bok fylld med minnen, skratt och söta ord. Fyll i den själv eller tillsammans med ett syskon. Du berättar för farfar varför du tycker om honom så mycket och varför han är så gullig. Släktdrag kommer och går, finns det några likheter mellan er?
  65,00 kr
 13. Till fjällens ände : med slädhundar från Åre till Treriksröset
  Till fjällens ände : med slädhundar från Åre till Treriksröset
  Beskrivning
  1 300 km vildmark, 39 dagar, 8 draghundar, 1 fotograf. Nicklas Blom hade en storslagen vision: att med hundspann ta sig från Åre norrut hela vägen till Treriksröset, nästan 1 300 kilometer genom väglösa fjällområden, storskogar, naturreservat och nationalparker.

  Inte många kände till hans planer, han ville inte berätta om dem eftersom sannolikheten att han skulle misslyckas var ganska stor. Och han var trött på alla äventyrare som skickar pressmeddelanden innan de ens har lämnat hemmet. Sedan följde 39 dagar som blev en spännande följetång, med små färdrapporter och bilder skickade via mobil och e-mail där batterierna gick att ladda och täckningen var bra. Med andra ord ganska sällan. På dagarna fotade och filmade han snöstormar, gnistrande glaciärer, kämpande hundar. Under kvällarna i tältet skrev han dagbok om det han upplevt och den tillvaro som han hade lämnat bakom sig. Till sist nådde han målet, Treriksröset och sedan den norska Atlantkusten.
  Nicklas berättelse är en klassisk äventyrsberättelse och samtidigt en historia fylld av filosoferande kring den tillvaro som han lämnade bakom sig, och vildmarken han ser omkring sig dag efter dag. Men framför allt är detta en inspirerande historia om hur kort steget kan vara från dröm till verklighet.

  I början av 2015 sändes också hans dokumentär på SVT: Heading north en enkel resa

  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 14. Till min älskade farfar
  Till min älskade farfar
  Beskrivning
  Ingen kan ersätta farfar när det gäller att upptäcka det roliga och spännande i livet. Ingen är så lojal som en farfar och ingen är så trygg att hålla i handen. Den här boken är ett tack för fina stunder tillsammans, och uttrycker allt det man vill säga men inte hittar ord för.
  40,00 kr
 15. Till min älskade farmor
  Till min älskade farmor
  Beskrivning
  Till min älskade farmor är en hyllning till en mycket speciell person i ett barns liv. Här finns många humoristiska och träffande tankar som går rakt in i hjärtat hos såväl en nybliven farmor som en med lång erfarenhet av kladdiga pussar och kramar.
  50,00 kr
 16. Till min älskade mamma
  Till min älskade mamma
  Beskrivning
  Det är inte alltid så lätt att visa sin mamma uppskattning för allt hon gjort - för att hon lyssnat, för att hon alltid ställt upp, för att hon helt enkelt funnits när hon behövs som mest. Allt som man så gärna vill säga finns samlat i den här lilla boken.
  50,00 kr
 17. Till min älskade man
  Till min älskade man
  Beskrivning
  Alla män behöver uppmuntran då och då för allt de uträttar i stort och smått. I denna lilla bok har varma tankar och känslor satts på pränt, en gåva som säger allt (och som är roligare än en slips), när man verkligen vill visa sin uppskattning.
  50,00 kr
 18. Till min älskade mormor
  Till min älskade mormor
  Beskrivning
  Till min älskade mormor är en hyllning till en mycket speciell person i ett barns liv. Här finns många humoristiska och träffande tankar som går rakt in i hjärtat hos såväl en nybliven mormor som en med lång erfarenhet av kladdiga pussar och kramar.
  50,00 kr
 19. Till min Älskling
  Till min Älskling
  Beskrivning
  Exklusiv fyll-i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. • Format 155x155 mm. • 48 hårdinbundna sidor med vadderad pärm.
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
  • Köp 25 för 100,00 kr/st
 20. Till min älskling
  Till min älskling
  Beskrivning
  Den här boken är till dig, min älskling, som ett tack för att du finns där.Vackra diker och citat förmedlar tankar om närhet och kärlek.
  40,00 kr
 21. Till min ÄLSKLING (Diamanter)
  Till min ÄLSKLING (Diamanter)
  Beskrivning
  En present som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
  40,00 kr
 22. Till min fantastiska son
  Till min fantastiska son
  Beskrivning
  Till min sonI den här boken berättar man verkligen om vilken lycka det är att var förälder . Vilken underbar present att få ge till sin son! På ett enkelt sätt fyller du i, ringar in eller stryker under det som passar bäst.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
  • Köp 25 för 120,00 kr/st
 23. Till min härliga dotter
  Till min härliga dotter
  Beskrivning
  Till min dotter. I den här boken berättar man verkligen om vilken lycka det är att var förälder . Vilken underbar present att få ge till sin dotter! På ett enkelt sätt fyller du i, ringar in eller stryker under det som passar bäst.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
  • Köp 25 för 120,00 kr/st
 24. Till min mamma
  Till min mamma
  Beskrivning
  Mammor tröstar, stöttar och uppmuntrar de ger kärlek, ömhet och trygghet. Detta är presentboken med kärleksfulla ord till mamma som tack för alla gånger hon tagit sig tid att lyssna och kommit med goda råd.
  40,00 kr
 25. Till morfar
  Till morfar
  Beskrivning
  Till morfarTänk att få göra morfar riktigt glad med en bok fylld med minnen, skratt och söta ord. Fyll i den själv eller tillsammans med ett syskon.
  65,00 kr
 26. Till pappa
  Till pappa
  Beskrivning
  I den här fyll i bioken får du en chans att ge uppskattning till din älskade pappa!Vad brukar du kalla honom och varför är han så speciell och trygg!
  150,00 kr
 27. TILL SÄNGS (Solstrålar)
  TILL SÄNGS (Solstrålar)
  Beskrivning
  En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
  15,00 kr
  • Köp 3 för 27,00 kr/st
  • Köp 10 för 25,50 kr/st
 28. Till studenten
  Till studenten
  Beskrivning
  Till studentenDet här är en perfekt present för studenten! Häng den i ett blågult band runt halsen. Studentboken kommer att bli fylld med visdomsord, goda råd och roliga minnen.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
  • Köp 25 för 80,00 kr/st
 29. Till träden
  Till träden
  Beskrivning
  Man ser inte skogen för bara träd, heter det i det gamla ordstävet. Men det kan vara tvärtom också: att man inte ser träden för bara skog. Man missar individerna. Det vore synd, träden är ju personligheter – samtidigt som de är en del av ett vackert kollektiv; något större. På det viset, och många fler, påminner de om människor. Till träden är en bok i samma anda som Roine Magnussons och Mats och Åsa Ottossons förra samarbete Kor – en kärlekshistoria; en hyllning till några som står oss närmare än de flesta inser. Roine Magnussons magiska fotografier lyfter fram de enskilda träden ur massaveden och gör dem till de individer de förtjänar att vara. Till träden är också en skildring av människor som utforskar och bejakar sin vänskap till träden i alla dess förgreningar och former; människor som söker sig till träden. Mats och Åsa Ottossons varma porträtt berättar om trädklättrare och trädkramare, trädslöjdare och trädsörjare, trädsökare och trädförsvarare. Indirekt blir boken också en hyllning till något som vi har gemensamt med träden: skogen. Varsågod – träd in i gemenskapen.
  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
  • Köp 25 för 140,00 kr/st
 30. Tjejboken (Fnitter)
  Tjejboken (Fnitter)
  Beskrivning
  FNITTER Du är värd att få fånga dagen och leva i lycka - och så klart att få fnittra lite
  75,00 kr
 31. Träd kan rädda världen
  Träd kan rädda världen
  Beskrivning

  »Det [finns] en hoppfull ton i boken, som pekar på många goda exempel av vad regeringar, miljöorganisationer och privatpersoner kan göra för att ta träden till hjälp för att rädda världen.«
  Dagens Nyheter

  Det senaste århundradet har varit ett slösande sekel. Om denna trend ska brytas måste vi återupprätta trädet. Att säga att det finns för lite träd är ett annat sätt att säga det finns för mycket växthusgaser. Jordens ökande temperatur är ett tecken på denna obalans: för mycket utsläpp av koldioxid, för få träd som kan absorbera detta. Kretsloppet lider av bristande jämvikt. Författaren Johan Tell hävdar att vi måste börja inse trädens betydelse för jordklotets välbefinnande. Träd kan inte bara balansera växthuseffekten utan även förhindra ökenspridning och eroderande jordar. Träd kan också värma våra hus, driva våra bilar, ge oss föda liksom kläder. Trä är inte bara ett byggmaterial utan kan lika gärna användas i high tech-sammanhang som till exempel värmeskyddande material på rymdfärjor. Faktum är att allt som går att göra av olja också går att producera av trä det är ju i grunden samma sak och jodå, plast också.

  100 sätt att rädda världen, Johan Tells senaste bok, har blivit Sveriges kanske mest uppskattade miljöbok. Den har sålt i över 100 000 exemplar och blivit flerfaldigt prisbelönad.


  Sagt om Träd kan rädda världen


  »Träd är trolleri, menar författaren till denna inspirerande presentbok, som övertygande visar på skogens betydelse för en mer hållbar framtid.«
  Aftonbladet

  »[Johan Tell] tar oss med på en fantastisk resa i trädens värld och berättar om skogens betydelse för en mer hållbar framtid.«
  Byggindustrin

  »Boken var jättebra, man lär sig mycket av den, en bok som vi tipsar om!«
  Lysekilsposten

  »Vi vill gärna rekommendera boken.«
  Vi i Vasastan

  »Johan Tell vet hur man berättar en underhållande historia - utan att pruta på fakta.«
  NTT såg & trä

  »en kärleksförklaring till träd och skogar, med massor av kunskap utströdd i olika berättelser. Allt serverat med förunderligt vackra bilder.«
  Kommunalarbetaren

  100,00 kr
 32. Trädgårdsboken (JUVELER)
  Trädgårdsboken (JUVELER)
  Beskrivning
  En present som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
  95,00 kr
 33. Tradition och liv
  Tradition och liv
  Beskrivning
  Tradition och liv är boken som, med utgångpunkt i det svenska samhället och med tacksamhet för mångkulturalismen i dagens samhälle, berättar om traditioner som används i Sverige och om de budskap och dolda rikedomar som är djupt rotade i dem. I alla tider har traditioner och seder vandrat över gränser och i dag sprids de tack vare mångkulturella samhällen i en allt mer globaliserad värld.

  ”Genom våra liv och våra samhällen går stråk av traditioner som håller samman tid och liv. Kanske tänker vi inte så mycket på dem – vi är ju så vana att de finns där. […] Men visst skulle vi sakna dem om de försvann.”

  Med de orden kring traditionerna och deras betydelse i våra liv inleder Martin Modéus. Boken är fylld av texter och bilder som berättar om traditioner som firas i Sverige i dag, inte bara de som ofta åtföljs av firanden utan också de som hör till vardagen och till livet i största allmänhet.

  Tradition och liv förklarar hur traditioner slagit rot och vuxit fram, och den är en källa till inspiration för hur vi kan tolka och uppmärksamma dem.

  • Köp 3 för 310,50 kr/st
  • Köp 10 för 293,25 kr/st
  • Köp 25 för 276,00 kr/st
 34. Tro på din tonåring!
  Tro på din tonåring!
  Beskrivning
  En vacker dag strax innan ditt barn fyller tretton år, kommer du att upptäcka att den person du uppfostrat plötsligt har blivit en främling - en TONÅRING.Det här är en minimanual som kan ge dig den kunskap och de strategier du behöver för att berika och vårda din relation till din tonåring.Du kan överleva och till och med njuta av din tonårings tonårstid. Låt den här lilla gnistan lysa upp vägen för dig.
  • Köp 3 för 40,50 kr/st
  • Köp 10 för 38,24 kr/st
  • Köp 25 för 36,00 kr/st
 35. Tusen skäl att leva
  Tusen skäl att leva
  Beskrivning
  Meditationer av den brasilianske biskopen - en radikal, förargelseväckande och djupt from människa, en fredens man. Han ger oss sina skäl att leva trots livets hos och hårdhet. "Jag bläddrar i en liten vacker bok av Dom Helder Camara, freds- och fattig-biskopen i Brasilien. Den heter 'Tusen skäl att leva' och är små lyriska meditationer på några rader, skimrande som pärlor. Camara har verkligen levat med människors sorg, svält, tortyr, död, gjort det allt till sitt eget. Hans meditationer lyser av tacksamhet och glädje. 'Ofattbara mysterium: livet får näring av döden' säger han och det är inte en fras, han om någon vet vad han talar om." Ingmar Ström i Tidningen Vi
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 36. Tycka om
  Tycka om
  Beskrivning
  Fyrkantig presentbok med bilder och inte så mycket text. Allåldersbok
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
  • Köp 100 för 28,01 kr/st
 37. tycker om dig (platina)
  tycker om dig (platina)
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 38. Underbara hundar (Platina)
  Underbara hundar (Platina)
  Beskrivning
  Hundar är inte hela vårt liv, men de gör vårt liv helt. •Format A6 105x152mm
  •32 sidor
  •Hårdinbunden vadderad pärm med glitter
  •Innehåller vackra akvarellbilder med texter och citat

  75,00 kr
 39. Underbara katter (Platina)
  Underbara katter (Platina)
  Beskrivning
  De forna egyptierna dyrkade katterna som gudar. Det har katterna aldrig glömt.
  •Format A6 105x152mm
  •32 sidor
  •Hårdinbunden vadderad pärm med glitter
  •Innehåller vackra akvarellbilder med texter och citat

  75,00 kr
 40. Uppsala domkyrka : den bedjande kyrkan
  Uppsala domkyrka : den bedjande kyrkan
  Beskrivning
  Det här är en vacker foto- och meditationsbok med bilder från Uppsala domkyrka. Biskop Martin Lönnebo står för orden och biskop Tord Harlin för bilderna.
  • Köp 3 för 220,50 kr/st
  • Köp 10 för 208,25 kr/st
 41. Utanför insidan
  Utanför insidan
  Beskrivning
  En mycket fin presentbok med vackra naturbilder av fotografen Simon Johansson. Dessutom innehåller boken ett mindre antal dikter och texter.
  75,00 kr
 42. UTBLICKAR (Blickar)
  UTBLICKAR (Blickar)
  Beskrivning
  En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
  • Köp 25 för 100,00 kr/st
 43. Våga stå upp! : Bli en roligare talare
  Våga stå upp! : Bli en roligare talare
  Beskrivning
  Fånga publiken med hjälp av humor

  En talare som använder humor har betydligt större chans att bli lyssnad på och ihågkommen. Ståupp-komiker odlar förmågan att snabbt läsa av och få med sig sin publik. För detta finns välbeprövade tekniker som alla kan ta till. Här avslöjar Karin Adelsköld ståupp-hemligheterna som alla kan lära sig.

  Det handlar inte om att alla ska bli komiker utan om att skapa engagemang och väcka känslor, hur man kan göra sin framställning mer underhållande men också om att öka sitt självförtroende och våga ta plats.
  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
  • Köp 25 för 172,00 kr/st
 44. Vägmärken
  Vägmärken
  Beskrivning
  Efter Dag Hammarskjölds död i september 1961 fann man i hans bostad i New York ett manuskript med titeln Vägmärken. I ett närslutet brev kallade han anteckningarna för "en sorts 'vitbok' rörande mina förhandlingar med mig själv - och Gud". Dag Hammarskjölds bok är idag en klassiker. Efter utgivningen 1963 har Vägmärken översatts till en mängd språk - och nya läsare finner ständigt vägen till en av den svenska litteraturens mest säregna tänkare. Dag Hammarskjöld föddes 1905. Han var FN:s generalsekreterare från 1953 till sin död 1961 och ledamot av Svenska Akademien från 1954.År 1961 erhöll han postumt Nobels fredspris
  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
  • Köp 25 för 116,00 kr/st
 45. Välkommen till fjällvär(l)den
  Välkommen till fjällvär(l)den
  Beskrivning
  Är du en av dem som drömmer om att upptäcka våra svenska fjäll, men ännu inte tagit steget att prova? Eller kanske du redan är bergtagen, liksom jag. Att vi har något alldeles unikt i våra svenska fjäll är givet, och att vi som människor mår bra av att ibland få släppa taget om vardagen och betrakta livet utifrån dess sanna natur likaså.

  Oavsett vem du är, så välkomnar jag dig att följa med ut till de vita oändliga vidderna, storslagenheten, tystnaden, stormen, ensamheten, närheten samt de knotiga fjällbjörkarna.

  330,00 kr
 46. Välkommen till världen!
  Välkommen till världen!
  Beskrivning
  Grattis till er nya lilla välsignelse. Det är naturligt att glädjen flödar över - men kanske ni känner en viss utmattning också. Denna lilla charmerande skrift vill hjälpa er i den glädje och vånda som ni känner vid just detta speciella tillfälle. Skriven av en trebarnsmor erbjuder den sunda råd om hur ni kan handla i de olika situationer som nu möter er (inklusive blöjbyte). Den ger också idéer om hur ni fostrar såväl ert barn som er själva. Njut och var glad.
  30,00 kr
 47. Vängåvan, Födelsedags- och namnsdagsbok
  Vängåvan, Födelsedags- och namnsdagsbok
  Beskrivning
  Vängåvan berättar om våra namn och deras historia och hjälper dig att komma ihåg dina vänners bemärkelsedagar
  250,00 kr
 48. Vänner : en liten bok om sann vänskap
  Vänner : en liten bok om sann vänskap
  Beskrivning
  Bästa presentboken till finaste vännerna !Fylld av underbara bilder och bästa citaten om vänskap.

  Bilderna i inlagan är i färg.

  Mått:157 x 157

  Fler titlar i samma serie:
  Älskade mamma
  Kärlek
  Lycka
  50,00 kr
 49. Vänner Vänner (Pingviner)
  Vänner Vänner (Pingviner)
  Beskrivning
  Du känner när du har en verklig vän. Någon att ha roligt tillsammans med. Någon att skratta och gråta med. Denna bok tillägnas någon som är mycket speciell
  75,00 kr
 50. Vänskap (Kristaller)
  Vänskap (Kristaller)
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 51. Vänskap gör livet till en fest
  Vänskap gör livet till en fest
  Beskrivning
  Vänskap är en inneboende del av ett fullt och helt liv.Mitt i vardagens alla aktiviteter, tar vi vänskapen för givet, och glömmer att vårda våra närmaste och mest betydelsefulla relationer.Vänskap - gör livet till en fest! vill hjälpa dig att uppskatta dina vänner och att vara en bra vän. Som en gåva till någon annan vill den berätta för den speciella människan hur mycket du verkligen uppskattar er vänskap.Denna visa och upplyftande bok vill påminna dig om den rikedom det är att få vara och att få ha en vän.
  • Köp 3 för 40,50 kr/st
  • Köp 10 för 38,24 kr/st
 52. Vänskap, böcker & mat : inspiration och recept för bokcirkeln
  Vänskap, böcker & mat : inspiration och recept för bokcirkeln
  Beskrivning
  Goda vänner, mat, skratt - och så böcker förstås. Upplevelsen av en bok växer, och kanske till och med förändras, när man diskuterar den tillsammans med vänner.

  Vänskap, böcker och mat har alla tips du behöver för att starta en egen bokklubb och inspiration för den du kanske redan har. Förutom reportage och glimtar från bokklubbar runtom i Sverige delar bokklubbarna med sig av sina bästa recept på enkla men läckra mat- och efterrätter, mjuka kakor, tårtor och andra goda tillbehör. Många av rätterna går att förbereda dagen innan.

  Vad sägs till exempel om att få receptet på Agatha Christies tekakor, Mr Darcys kyss, nobelmousse eller somrig äppelkaka med en touch av Sartre?

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 53. Var bussig - mot dig själv!
  Var bussig - mot dig själv!
  Beskrivning
  Blir du illa till mods om du uttrycker din vrede? Skäms du för dina känslor? Anklagar du dig själv om du begår misstag? Känner du skuld för att prioritera egna behov framför andras? Var bussig mot dig själv! är skriven för att lotsa dig förbi förvrängda föreställningar som hindrardig att leva ut och vara dig själv.
  • Köp 3 för 40,50 kr/st
  • Köp 10 för 38,24 kr/st
  • Köp 25 för 36,00 kr/st
 54. Var vän med din kropp!
  Var vän med din kropp!
  Beskrivning
  Var vän med din Kropp! är en brunn av visdomsord, om kroppsligt välbefinnande, att ösa ur. Till fromma för kroppens inre och yttre glädjeyttringar. Steve Ilg är en, i USA, nationellt erkänd idrottsman och instruktör av träning för hela kroppens välmående. Han inspirerar och motiverar, medan han utforskar styrke-träning, kinetik, konditionsträning, näringslära och meditation, på ett sätt som kommer att förändra ditt liv.
  30,00 kr
 55. Vardagsglädje (Sötnosar)
  Vardagsglädje (Sötnosar)
  Beskrivning
  Livet är kort- det finns ingen tid att lämna viktiga saker osagda.

  Fylld av positiva citat och vackra foton.
  • A6-format på 32 sidor
  • Vadderad pärm med lack och glitter

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 56. Vardagsglimtar : minnen och tankar
  Vardagsglimtar : minnen och tankar
  Beskrivning
  Förutom alla vardagsminnen får vi i denna nya bok, som tidsmässigt är en fortsättning på Anna-Lisas förra bok ’Det var ju nyss ... ’ som utkom 2003, glimtar från bland annat hennes resor till Norge och till Jyväskylä. Denna sistnämnda resa fick hon för övrigt som pris för sitt skrivande.Anna-Lisas små essäer innehåller inget våld, inga svordomar, inga pinsamheter, utan är raka vänliga underfundiga små texter direkt ur en vardag som dock präglas av Anna-Lisas iakttagelseförmåga och sinne för humor. Kanske lämpliga att läsa i en tid då oro och motsättningar präglar vår värld. Lämnar ingen dålig eftersmak utan för ofta tankarna vidare.Att beskriva boken som helt oförarglig vore dock fel. Man känner nog igen sig litet till mans i hennes berättelser. Och som sagt, en och annan tankeställare lämnas man också med.Anna-Lisa är sedan många år bosatt i Strängnäs där hon lever tillsammans med sin make och livskamrat i fagert sörmländskt landskap.Boken är på 177 sidor och fint illustrerad av Ingrid Sigurd och Sara Andersson
  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 57. Vardagstankar : bilder och texter nära ditt hjärta
  Vardagstankar : bilder och texter nära ditt hjärta
  Beskrivning
  Vacker presentbok med bilder och texter nära ditt hjärta!Varsågod! Här är några bilder och några tankar från mig till dig. Jag vill dela med mig. Det som rört vid mitt hjärta kanske rör vid ditt. Då kan vi gå tillsammans. Ett stycke delad vardag.
  • Köp 3 för 126,00 kr/st
  • Köp 10 för 119,00 kr/st
 58. Världens bästa Dotter
  Världens bästa Dotter
  Beskrivning
  Exklusiv fyll-i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. • Format A6 • 32 hårdinbundna sidor med vadderad pärm.
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 59. Världens bästa Pappa
  Världens bästa Pappa
  Beskrivning
  Exklusiv fyll-i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. • Format 155x155 mm. • 48 hårdinbundna sidor med vadderad pärm.
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
  • Köp 25 för 100,00 kr/st
 60. Världens bästa Vän
  Världens bästa Vän
  Beskrivning
  Exklusiv fyll-i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. • Format A6 • 32 hårdinbundna sidor med vadderad pärm.
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 61. Världens bästa...
  Världens bästa...
  Beskrivning
  Exklusiv fyll-i-bok. En personlig gåva fylld av glädje och omtanke. • Format 155x155 mm. • 48 hårdinbundna sidor med vadderad pärm.
  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
  • Köp 25 för 92,00 kr/st
 62. Vi gratulerar!
  Vi gratulerar!
  Beskrivning
  Välkommen att fira en meningsfull dag. Den dag när du skrevs in i historien. Med djup och medkänsla, utan klichéer eller senti-mentalitet, vill Vi gratulerar! visa på de många olika dimensionerna av en födelsedag - det som varit, uppskattningen av det som nu är och omfamningen av framtiden. Med oefter-härmelig charm och känsla blir denna födelsedagsbok en utmärkt gåva till en vän - eller kanske till dig själv.
  30,00 kr
 63. Villkorslöst älskad
  Villkorslöst älskad
  Beskrivning
  Livets mening och Guds kärlek är inget du och jag måste sträva efter att utveckla eller prestera. Vi är redan oändligt älskade. Det är vår djupaste grund." Olle Carlsson har under flera år varit med och firat en enkel mässa i en av kyrkorna i Storstockholm. Den har blivit en mötesplats för människor som likt honom själv längtar efter att få fördjupa sitt andliga sökande och leva ett upprättat liv trots sina tillkortakommanden, och den samlar varje vecka 1500 personer. I Villkorslöst älskad berättar Olle Carlsson om egna och andras erfarenheter av mötet med den villkorslösa kärleken. Han skriver den spännande resan fram till att ta sitt liv på allvar och om att söka efter mening, tillit och helhet. Olle Carlsson är kyrkoherde i Katarina församling i Stockholm, författare och föreläsare. De flesta texterna i den här boken är tidigare publicerade i hans bok Kristendom för ateister. På Bonniers förlag har han också gett ut den självbiografiska boken Mitt himla liv.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
 64. Vis & Vacker
  Vis & Vacker
  Beskrivning
  Reflektioner från Salomos Ordspråk med fina naturbilder
  250,00 kr
 65. Visdomsboken (Stora Guldböcker)
  Visdomsboken (Stora Guldböcker)
  Beskrivning
  En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
  • Köp 25 för 180,00 kr/st
 66. WELCOME (Solstrålar)
  WELCOME (Solstrålar)
  Beskrivning
  En presentbok som glädjer, motiverar & engagerar! Lika omtyckt att få som att ge bort!Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
  15,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 301-370 av 370

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag - Fredag 10-17

Lördagsstängt från 25/4 - 25/7

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå