View as Tabell Lista

Artiklar 13-24 av 64

per sida
Fallande ordning
 1. Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten
  Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten
  Beskrivning

  »Blunda, lyssna och plötsligt är det sommar igen«
  Expressen Söndag

  Detta är en helt unik fågelbok för hela familjen. Här skildras våra vanligaste, vackraste eller mest färgstarka fåglar i fantastiska färgbilder - och med ljud! Med i boken finns en ljudmodul som gör det möjligt att höra fågeln samtidigt som man läser om den och ser på bilderna. Det ger läsaren en fascinerande fågelupplevelse, oavsett om man njuter av den hemma eller har den med i skog och mark. Här skildras de fåglar vi möter i trädgården, vid kusten, i skogen och i fjällen.
  De innehållsrika och personliga texterna är skrivna av ornitologen och författaren Jan Pedersen och de karaktäristiska ljuden är inspelade av Lars Svensson, en av Sveriges främsta ornitologer. Illustrationerna är gjorda av tecknaren Jony Eriksson samt Jari Peltomäki och Markus Varesvuo - två av Skandinaviens allra främsta fågelfotografer.


  Sagt om Fågelsång - 150 svenska fåglar och deras läten


  »Den ultimata fågelboken«
  Expressen Söndag

  »Kvittrande bestseller <...> Tala om att det naturälskande svenska folket fått pippi!«
  Landskrona Posten

  »En kombination av fina fågelbilder med en sinnrik ljudspelare som spelar upp fågelsång«
  Hemmets Journal

  »150 arter presenteras med enastående vackra bilder och information text. Vill jag också höra bofinkens drillade sång knappar jag in det nummer bokinken fått i en ljudspelare som sitter monterad på sidan av boken.«
  Östgöta Correspondenten

  »Läsaren får en fascinerande fågelupplevelse, oavsett om man njuter av boken hemma eller har den med i skog och mark.«
  Örnsköldsviks Allehanda

  »Ljudet ger fågelboken en extra dimension <...> utmärkta fotografier och personligt skrivna texter som passar för nybörjare, gör inte saken sämre.«
  Skånska Dagbladet

  »Herre på täppan i fågelbokssammanhang. <...> Vackra fotografier, illustrationer, texter och så lätena blir så nära en fullskalig naturupplevelse man kan komma utan att kliva ur sängen. <...> En given pjäs att införskaffa både för mer och mindre engagerade skådare.«
  www.ikon1931.se

  »Perfekt för den som har svårt att ta sig ut i skog och mark, eller bara är nyfiken«
  Bokbloggen

  »Fantastiska bilder«
  Expressen Söndag

  »Blunda, lyssna och plötsligt är det sommar igen«
  Expressen Söndag

  »Helt briljant«
  Friluftsliv

  »En Fantastisk och innehållsrik bok och man kan höra deras läten om och om igen,ett måste för alla fågelintresserade«
  Radio Högsby 90.9

  »Lika enkel som glädjande«
  Birgitta Stenberg i Sommar i P1 den 4:e Augusti

  »Alla borde ha denna bok«
  NYA UPPLAGAN

  »Lär dig känna igen våra vanligaste fåglar, både till utseende och läte med denna smarta bok som är fylld med vackra bilder«
  SKÅNSKA DAGBLADET

  435,00 kr
 2. Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten (kompakt)
  Fågelsång : 150 svenska fåglar och deras läten (kompakt)
  Beskrivning
  En mindre utgåva av succéboken Fågelsång, nu med urtag för hörlurar.

  Fågelsång är unik bok - med sin ljudmodul där man får höra bokens alla fåglar sjunga är detta en upplevelse för hela familjen. Denna kompaktutgåva är särskilt lämpad för att ta med sig ut i trädgården, till sommarstugan eller i båten. Boken har utökats med spridningskartor som visar fåglarnas häckning i Sverige och ljudspelaren har kompletterats med ett uttag på sidan för hörlurar.

  Fågelsång skildrar alltså våra vanligaste, vackraste eller mest karaktäristiska fåglar i fantastiska färgbilder. Ljudmodulen gör det möjligt att höra fågeln samtidigt som man läser om den och ser på bilderna. Det ger läsaren en fascinerande fågelupplevelse. I boken skildras de fåglar vi möter i trädgården, vid kusten, i skogen och i fjällen.

  De innehållsrika och personliga texterna är skrivna av ornitologen och författaren Jan Pedersen och de karaktäristiska ljuden är inspelade av Lars Svensson, en av Sveriges främsta ornitologer. Illustrationerna är gjorda av tecknaren Jony Eriksson. Jari Peltomäki och Markus Varesvuo - två av Skandinaviens allra främsta fågelfotografer - har tagit bilderna Fågelsång - 150 svenska fåglar och deras läten En kombination av fina fågelbilder med en sinnrik ljudspelare som spelar upp fågelsång

  • Köp 3 för 301,50 kr/st
  • Köp 10 för 284,75 kr/st
  • Köp 25 för 268,00 kr/st
 3. Fågelsång runt knuten och i din mobil
  Fågelsång runt knuten och i din mobil
  Beskrivning
  Fågelbok med sångapp på köpet! Den sjungande fågelboken med fantastiska fotografier och alla fåglarnas läten smidigt i din smartphone. Här får vi bekanta oss med många av Sveriges vanligaste fåglar i ett perfekt urval för den som vill börja lära sig mer om våra flygande vänner. Boken beskriver kortfattat fåglarnas sång, varför de sjunger och vad deras läten betyder – allt ackompanjerat av appens fågelsånger och många fascinerande läten. Dessutom ger författaren intressanta och kunniga inblickar i fåglarnas liv och var man säkrast kan finna respektive art. En unik sångnyckel hjälper också den ovane att hitta rätt bland fågelmelodierna ute i naturen.
  Naturfotografen och författaren Jan Pedersen är en av Sveriges mest namnkunniga fågelboksförfattare, med böcker som Fåglar i Sverige och Norden – fälthandbok för alla, Fågelresor och storsuccén Fågelsång bakom sig. Nu har han skrivit och fotograferat en fågelbok om fåglarna runt knuten, lärorikt och intressant presenterade för den nyfikne. Bokens illustrationer är gjorda av illustratören och naturmålaren Jony Eriksson.

  Till Fågelsång runt knuten och i din mobil medföljer en kostnadsfri app med samtliga arters sång och läten – lätt sök- och spelbara. Appen innehåller också illustrationer av varje fågelart.

  125,00 kr
 4. Fåglar
  Fåglar
  Beskrivning
  Att identifiera fåglar är en populär fritidssyssla och något många är intresserade av. Den här boken ger grundläggande information om hur du snabbt känner igen ett stort antal arter i olika dräkter. Fåglar innehåller detaljerade färgteckningar av mer än 250 arter och underarter. Den beskriver utseende, livsmiljö och beteende och alla parametrar du behöver för att identifiera en viss art.
  100,00 kr
 5. Fältflora : kärlväxter
  Fältflora : kärlväxter
  Beskrivning
  När det gäller intresset för den svenska vildfloran är det få som haft så stor betydelse som Björn Ursing. Sedan hans Fältflora kom ut första gången på femtiotalet har den gått ut i mer än en halv miljon exemplar. Och som den klassiker denna vackra och lätthanterliga fälthandbok är fortsätter den att hitta nya läsare
  .Mycket har hänt inom den botaniska forskningen sedan den första upplagan kom ut. 1981 gjordes därför en revidering av boken av botanikern Hans-Erik Wanntorp. Inför den 18:e upplagan har ytterligare moderniseringar gjorts.Floran visar nu 867 växter och innehåller enkla och kortfattade artbeskrivningar, nycklar för växtbestämning och schematiska svartvita teckningar av olika växtdelar.

  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
 6. Familjehunden : valp och vuxen
  Familjehunden : valp och vuxen
  Beskrivning
  Att skaffa hund är att påbörja ett mångårigt äventyr. Hur det kommer att utvecklas beror till stor del på dig. Grunden till en god, varaktig relation handlar om att stötta hunden och lära den att leva i din värld. Oavsett om du har en valp, unghund eller omplaceringshund kommer du att få stor nytta av Familjehunden. I boken behandlas konkreta problem som Hur blir min hund rumsren? och Vad gör jag om hunden inte vill äta? Här förs också resonemang kring ämnen som hur man tar hänsyn till hundens rasegenskaper och får den att känna sig trygg.Vägen till en välfungerande och harmonisk hund är inte alltid främst träning och dressyr, utan snarare att försöka skapa en relation som bygger på förtroende och ömsesidig respekt. Det är lärorikt och enklare än man kanske tror och dessutom roligt!Om författaren Mickie Gustafson skriver regelbundet i Kennelklubbens tidning Hundsport och har skrivit ett flertal böcker. Hon är specialiserad på relationen mellan människa och hund.
  125,00 kr
 7. Fiskedagbok
  Fiskedagbok
  175,00 kr
 8. Fjärilar
  Fjärilar
  Beskrivning
  Oftast ser vi fjärilar på dagen, huvudsakligen under de varmare månaderna på året - från tidig vår till sen höst. Nattfjärilar däremot, som namnet antyder, drar sig gärna till ljuset och därför ser vi dem ofta på kvällen eller natten vid fönstret eller lampan. Vissa nattfjärilar syns dock även på dagen, då tack vare sin färggranna skrud.Fjärilar innehåller färgillustrationer över mer än 150 olika arter. Den innehåller alla nödvändiga fakta för att kunna identifiera en viss art, plus information om beteende och hemvist. Dessutom får du veta när och var det är mest sannolikt att se en viss art.
  100,00 kr
 9. Flora
  Flora
  Beskrivning
  Flora innehåller detaljerade teckningar av 180 arter, samt beskrivningar av utseende, växtplats och utbredning. Den innehåller alla nödvändiga fakta för att kunna identifiera en viss art och dessutom en översiktsplansch med arterna ordnade efter blommans färg.
  100,00 kr
 10. Första kattboken
  Första kattboken
  Beskrivning
  En bok om katter för barn och ungdomar. Här skildras kattens historik från kattgudar och råttfångare förr i tiden till dagens huskatter och renrasiga katter. Råd om hur man sköter en katt, vilka raser som finns och hur katten reagerar. Med berättelsen om katten Missan beskrivs kattungens första tid.
  100,00 kr
 11. Hästar Cube Book
  Hästar Cube Book
  Beskrivning
  Här är presentböckerna som sticker ut från mängden. Det knubbiga kvadratiska formatet och de 736 sidorna ger ett annorlunda och exklusivt intryck. Böckerna är fyllda med bilder från ledande fotografer från hela världen. Till varje bild finns en kort men kärnfull bildtext som förklarar och ger sammanhang. En CUBE-BOOK är fascinerande, intressant, vacker och lärorik för barn lika väl som för vuxna. Hästar Kraftfulla och romantiska bilder för alla hästälskare. Raser från hela världen, hästsport, vildhästar, föl och paradhästar.
  100,00 kr
 12. Hästar och hästfolk
  Hästar och hästfolk
  Beskrivning
  I Hästar och hästfolk från Hälsingland berättar Meta Sjödin i ord och bild om människor som lever nära hästen, hur det var på hästkarlarnas tid och hur hästlivet ser ut i dag när ridning utgör den näst största ungdomssporten i landet och 90 procent av de aktiva är tjejer. Kontakten med hästen kan vara skillnaden mellan att orka kliva upp ur sängen eller inte och är en relation som blivit livsviktig friskvård för människor i olika åldrar.

  Med vackra bilder och intressanta berättelser lyckas Sjödin sammanfatta hästens stora betydelse och ge oss en inblick i denna fascinerande värld.

  Meta Sjödin är fotograf och lärare inom foto och media på gymnasie- och folkhögskola. Medlem i Svenska Fotografers Förbund samt Bildbyrån SYNK Norrlands bildbyrå. Hon arbetar för tidskriften Medicinsk Access, tar bröllopsbilder och har varit med på utställningar vid ett flertal tillfällen. Nu är hon aktuell med både en bok och en fotoutställning, på Jamtli Cafe i Östersund, med bilder från hästens och hästfolkets värld. Utställningen öppnar den 5 maj 2019.

  325,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 13-24 av 64

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå