View as Tabell Lista

Artiklar 501-532 av 532

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Tvål : naturliga oljor, dofter & färger
    Tvål : naturliga oljor, dofter & färger
    Beskrivning
    "En lustfylld men seriös bok som blandar kemi med skaparglädje – allt som behövs för den som någonsin funderat på att tillverka egen tvål." BTJ

    "I boken Tvål får du massor av recept som sätter fart på din kreativitet." Hemmets Veckotidning

    Det går alldeles utmärkt att göra tvål hemma! Här hittar du recept på skrubbande vallmotvål, doftande ansiktstvål med aktivt kol, disktvål på kokosolja, lertvål med ros, saltvattentvål och många fler. Att göra tvål är lika delar kemi och konst, där du hanterar lut, pH-värden och kemiska processer samtidigt som kreativiteten får blomma ut vad gäller färg, form och doft. Dessutom är hantverkstvål bättre för huden än de syntetiska tvålar som finns i affären. Du lär dig att göra tvål på ingredienser du har hemma, men här finns också mer avancerade recept om du vill grotta ner dig ännu mer i tvåltillverkning.

    Natur & Kulturs serie HANTVERKA passar dig som är nyfiken på hantverk. Övriga fristående titlar i serien är: Simple weave, Knopar, Heavy duty sewing, Tälj!, Halm, Näver, Vardagsslöjd, Tälja köksredskap och Ljus.

    175,00 kr
  2. Tygdockor
    Tygdockor
    125,00 kr
  3. Underbara drömvärldar : färglägg & koppla av
    Underbara drömvärldar : färglägg & koppla av
    Beskrivning
    I denna målarbok för vuxna väntar fantastiska bilder på att väckas till liv av dina färger. Utforska en värld av färg och form när du färglägger motiven och känn hur välgörande det är för både kropp och själ. Unna dig en meditativ stund med något av bokens över 100 motiv. Sätt färg på din fantasivärld och dröm dig bort en smula.

    95,00 kr
  4. Vackra armband att göra själv : knyta, fläta, pärla
    Vackra armband att göra själv : knyta, fläta, pärla
    Beskrivning
    Att göra egna armband är kreativt och kul! I den här boken får du lära dig att knyta, fläta och pärla vackra accessoarer att smycka handlederna med. Här finns tydliga instruktioner till både enkla projekt och lite mer komplicerade mönster. Dessutom bjuds du på praktisk information om material och inspirerande exempel på färgkombinationer. Allt för att du ska kunna utöva din nya favorithobby!
    150,00 kr
  5. Vackra smycken att göra själv
    Vackra smycken att göra själv
    Beskrivning
    VACKRA SMYCKEN att göra själv
    av Tone Rörseth
    I VACKRA SMYCKEN ATT GÖRA SJÄLV lär du dig att göra smycken i flera olika, vitt skilda stilar och tekniker. Smyckena i boken är enkla att tillverka, roliga att bära och de kostar inte en förmögenhet. Många utgår från material du redan har hemma: leta efter skatter i gamla syskrin, knappsamlingar och skrin med ratade smycken. Botanisera bland snäckor, sidenband, fjädrar och vackra stenar och komplettera med pärlor och silvertråd. Boken är uppdelad i tre olika svårighetsgrader, från det allra lättaste till mer avancerade smycken. Betrakta beskrivningarna som inspirationskälla, men använd de färger och material som du tycker bäst om så att det färdiga resultatet speglar just din personlighet.

    100,00 kr
  6. Världen pussel 1000 bitar
    Världen pussel 1000 bitar
    Beskrivning
    Världen Pussel 1000 bitar är ett roligt sätt att umgås med familjen och samtidigt lära mer om världens geografi. Pusslet har en politisk kartbild där kontinenterna presenteras i olika färger och angränsande länder visas i skiftande nyanser. Hav, länder och ett urval städer är markerade och runt om kartan finns respektive lands flagga. Pusslets storlek 68x48cm, lådan är 33x23x3,7cm, poster med pusselmotiv medföljer, svensk text.
    250,00 kr
  7. Värma varandra : stickat och virkat för en vackrare värld
    Värma varandra : stickat och virkat för en vackrare värld
    Beskrivning
    Värma varandra
    Stickat och virkat för en vackrare värld
    Soili stickar tågsockor i babystorlek och tänker på den unga mamman som flydde när Vasa bombades under kriget. Gundla i Onsala har förmedlat 12 000 varma västar till Yemen. Nallen Magnus Gabriel tröstar barnen i ambulansen i Lidköping. Ulrica samlar in mössor, sockor, halsdukar och vantar till Stadsmissionen och gläds åt att så många vill sticka. Maria stickar fiskarsockor som sitter bra utan krånglig häl.

    Värma varandra är en bok med berättelser om att göra världen lite vackrare -- och om att ge av sin tid och sin talang. Stickare och virkare, Stickhjälpen och Röda Korset, proffs och nybörjare, alla har de bjudit på sin kreativitet och fyllt boken med enkla och roliga mönster på sockor, filtrutor, babykläder, vantar, mössor och en och annan leksak. Här finns mycket också för dig som är lite rädd för strumpstickor!

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  8. Vattenblänk & betong
    Vattenblänk & betong
    Beskrivning
    Betong kan vara både kraftfullt massiv och skirt ömtålig, stramt rak eller mjukt mossbelagd och nött av tiden. Den är ett uttrycksfullt och lättarbetat material som passar in i alla trädgårdsmiljöer. I kombination med spegelblankt eller porlande vatten och frodig grönska blir föremål av betong fantastiska blickfång.I den både vackra och praktiska boken Vattenblänk & betong lär du dig hur du gör allt från små söta änglar, vackra skålar och krukor i olika former och storlekar till fågelbad, små fontäner, en grillbänk som fungerar som utekök och en vacker bänk. Författarna Camilla Arvidsson och Malin Nilsson ger dig också generöst med tips på blommor och växter att kombinera med betong, och de vackra bilderna inspirerar till att inreda ute. Längst bak i boken finns en utförlig handboksdel med tydliga steg för steg- beskrivningar som i detalj visar hur du går tillväga. Lär dig hur man gjuter, hur man blandar in torvmull för vacker patina, hur man gör fina mönster av blad, snören eller mosaik och hur man enkelt målar på betongen med till exempel schabloner.
    135,00 kr
  9. Vaxbatik
    Vaxbatik
    100,00 kr
  10. Vegetariska rätter : en samling läckra recept
    Vegetariska rätter : en samling läckra recept
    Beskrivning
    Läckra recept, inspirerande fotografier och enkla steg-för-steg instruktioner gör både matlagning och bakning simpelt och glädjefyllt.
    65,00 kr
  11. Vika papper : flygplan, djur och andra figurer
    Vika papper : flygplan, djur och andra figurer
    Beskrivning
    Att vika papper är populärt bland många barn och vuxna. Det är en uråldrig konst som har sitt ursprung i Japan.Här får du lära dig att vika en mängd olika pappersfigurer. Allt från enkla flygplan till fartyg och olika djur. Prova att vika en fisk, en mus eller en gris. Det blir fina figurer som är roliga att leka med eller ha som dekorationer.

    95,00 kr
  12. Vintage : målarbok för vuxna
    Vintage : målarbok för vuxna
    Beskrivning
    Den här samlingen med vintagebilder innehåller 29 fantastiska mönster som du kan färglägga och sätta din personliga prägel på. De sträcker sig från viktoriansk stil till popkonst och erbjuder något för även den mest hängivna retroentusiast. Släpp lös din kreativitet och börja färglägga så har du snart en portfolio med vackra konstverk att njuta av.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  13. Virka & sticka bläckfiskar : mjuka djur till de små
    Virka & sticka bläckfiskar : mjuka djur till de små
    Beskrivning
    Virka en söt bläckfisk till ditt barn eller barnbarn! En virkad eller stickad bläckfisk har en alldeles speciell form med armar som påminner om navelsträngen. Det gör att det nyfödda – och i synnerhet det för tidigt födda – barnet blir tryggare och lugnare om det får hålla i bläckfisken. Formen passar också för lite större barn, och ett gosedjur man haft med från den allra första början blir förstås särskilt älskat. I den här boken finns grundbeskrivningar för både virkning och stickning och en mängd tips på söta tillbehör och dekorationer så att du kan skapa ett helt unikt gosedjur. Självklart finns också en enkel virk- och stickskola så att även nybörjare kan vara med!

    Idén med bläckfiskarna i den här boken kommer från en grupp frivilliga i Danmark, som ville hjälpa de för tidigt födda. Idag samlar de in bläckfiskar från volontärer till alla danska sjukhus och rörelsen har också spridit sig över hela världen.

    Du kan också göra en god gärning och skänka en virkad eller stickad bläckfisk till för tidigt födda barn här i Sverige!

    150,00 kr
  14. Virka : 200 oumbärliga mönster
    Virka : 200 oumbärliga mönster
    Beskrivning
    Om du älskar att virka är den här boken ett måste i bokhyllan. Melissa Leapman, författare till en mängd bästsäljande stick- och virkböcker, bjuder här på 200 av sina favoritmönster - nog för att sysselsätta dig i åratal!
    Flera av mönstren är unika för boken, och andra är sådana Melissa samlat på sig under åratal i branschen. Virka är en bok för alla, oavsett erfarenhet, och hjälper dig att utveckla din skicklighet.
    Boken innehåller ett mönsterbibliotek där du kan läsa mer om olika sorters mönster och hur de fungerar. Du får förslag på hur man kan använda dem för olika enkla projekt, som filtar, kuddar, mössor och mycket mer.
    I bokens andra del finns mönster inordnade efter typ - från spetsar till kabelmönster, färgblock och annat.
    Varje mönster har enkla instruktioner med tydliga bilder.
    Det finns också mönster som är lika fina på både fram- och baksida - dessa är utmärkta i boken som särskilt lämpliga för projekt där båda sidorna är synliga, som på filtar och sjalar.
    150,00 kr
  15. Virka : steg för steg
    Virka : steg för steg
    Beskrivning
    Virka - steg för steg passar både nybörjare och vana virkare som vill lära sig mer, och kan även fungera utmärkt som referensbok för de riktigt avancerade virkarna. Boken innehåller tydliga instruktioner och bildserier för över 100 tekniker och virkmönster, allt du behöver veta för att både komma igång och utveckla dina kunskaper.
    180,00 kr
  16. Virka amigurumi : söta små glädjespridare
    Virka amigurumi : söta små glädjespridare
    Beskrivning

    Amigurumi kommer från japanskan och betyder ungefär virkat mjukdjur. I "Virka amigurumi" finns något för alla, både erfarna virkexperter och nybörjarvirkare. Mönstren i boken går från väldigt lätta till mer avancerade och för den oerfarne finns också en virkskola. Motiven spänner över alltifrån djur och frukter till fantasifigurer och människor, alla gjorda i den klassiska japanska amigurumistilen.

    95,00 kr
  17. Virka mandalor : 30 vackra mönster
    Virka mandalor : 30 vackra mönster
    Beskrivning
    Virkade mandalor ligger i tiden inte att undra på när det är så enkelt att skapa något så vackert! Att virka mandalor är en meditativ syssla för många; för andra är det ett underbart sätt att blanda färger och tekniker. Mandalan erbjuder också en ny form som variation till den klassiska mormorsrutan eller hexagonen. Virka mandalor innehåller kompletta instruktioner med tydliga diagram för en mängd olika cirkulära mönster samt kreativa tekniker och idéer för att skapa något alldeles unikt. Med inspirerande mönster och fotografier, ett flertal olika virktekniker, materialdiskussioner, färgval och mängder av projektidéer som väskor, sjalar, filtar och kuddar kommer den här boken ge många timmar av lustfyllt mandalaskapande.

    "Vackra färgbilder som illustrerar olika mandalor - och även visar hur de ter sig i olika kvaliteter på garn - finns genom boken och de mönster som följer kombinerar föredömligt både text och diagram för virkningen. Det positiva i boken är att den kan erbjuda både nybörjaren och den mer virkvana utmaningar och dessutom är den runda formen en spännande variation på rutor och hexagoner." Katharina Jacobsson, BTJ

    150,00 kr
  18. Virka mera
    Virka mera
    Beskrivning
    Virka mera är både en modern grundbok och en lockande inspirationskälla. Den innehåller mängder med tips och tricks som gör den mycket användbar. Är du nybörjare har du här chansen att lära dig grunderna, och om du redan behärskar hantverket kan boken ta din virkning till nya höjder. Med bara ett fåtal grundläggande tekniker klarar du dig långt. I princip kan du då virka vad som helst. Boken förk
    175,00 kr
  19. Virka vantar, halsduk och mössa
    Virka vantar, halsduk och mössa
    Beskrivning
    Av samme författare har Berghs givit ut Virka kläder i nyskapande design. Att virka vantar är det inte alla som tänker på att man kan göra, men de är lätta att forma, anpassar sig efter handen och värmer bra. I denna bok presenterar författaren mönster på vantar tillsammans med matchande halsdukar och mössor.Boken innehåller tillsammans med författarens egna modeller även modeller från andra virkfantaster, professionella och amatörer. Alla i olika form och svårighetsgrad. I slutet av boken finns även en virkskola för den något mindre vane virkaren.Johan Bursell är 28 år och verksam som slöjdlärare när han inte håller föreläsningar etc. landet runt.
    85,00 kr
  20. Virka! : enkelt att virka och lite att sticka
    Virka! : enkelt att virka och lite att sticka
    Beskrivning
    Börja virka!En garnbutik är lite som en godisaffär. Garnernas läckra färger lockar som oemotståndliga karameller. Man vill ha dem alla! Har du frossat i garner utan att ha ett bestämt projekt i tankarna? Då är det dags att tömma garnkorgen och sätta igång! I Virka! finns massor av fina projekt, även för nybörjaren.Har du bara en liten rest kvar av ditt favoritgarn? Virka en brosch, en nyckelring eller en blomma till hårsnodden. Har du gott om både tid och garn? Virka ett nostalgiskt täcke av mormorsrutor eller en matta till köket. Ett och annat stickprojekt har också smugit sig in i boken.Du får även tips på hur du kan piffa upp en köpt tröja eller en diskhandduk med en virkad kant, och hur koftan som fått en fläck blir som ny med påsydda virkade blommor.
    165,00 kr
  21. Virkat för män
    Virkat för män
    Beskrivning
    Om du har velat komma igång med virkning men inte riktigt vågat så är det här den rätta boken för dig. Med steg-för-steg-instruktioner och hjälpsamma fotografier har Theo Sundh gjort det lätt för vem som helst att påbörja roliga virkprojekt.
    Virkning är ett perfekt handarbete att pyssla med i tv-soffan, på bussen, eller till och med på puben. Använd virkningen till att göra något som du själv gillar och våga virka i din egen stil.
    Boken innehåller över 30 beskrivningar. Här hittar du halsdukar, mössor, tröjor och många fler spännande projekt. För nybörjare finns också en grundläggande virkskola.
    Virkat för män är en koncis guide i konsten att virka fantasifulla och egensinniga saker för män, och kvinnor.

    THEO SUNDH började virka som ung efter att ha inspirerats av sin mammas och mormors handarbeten. Han bor i Oxford, arbetar inom förlagsbranschen och driver sin egen virkblogg: www.crochetbloke.blogspot.com. Virkat för män är Sundhs första bok.
    115,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 501-532 av 532

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå