View as Tabell Lista

Artiklar 85-88 av 88

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva
  Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva
  Beskrivning
  Var dag nog är en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva. När Shauna Niequist för några år sedan insåg att hon blivit sjuk i både kropp och själ av sitt stressiga och pressande liv, insåg hon att något måste förändras.

  I Var dag nog får vi följa med henne på den resa som förändrade hennes liv. Varmt, öppet och ärligt delar hon med sig av sina erfarenheter och lärdomar. Genom boken vill hon ta dig med på samma resa för att hitta ditt äkta jag, den du skapades till att vara innan du började tro att du måste bevisa och förtjäna ditt värde. Så att du kan vara närvarande, mitt i den vardagliga röran och vanligheten.

  Om du längtar efter nära relationer, lek, vila, nåd, kärlek, mening och djup, men istället fastnar i press, perfektion och prestation då är det här en bok för dig.

  Shauna Niequist är författare till flera storsäljande böcker, Var dag nog är den första på svenska. Hon är gift med den berömda musikern Aaron Niequist och är dotter till den kända pastorn Bill Hybels.

  Sagt om boken:
  Jag grät av lättnad när jag tog in Var dag nog. Jag grät för att jag helt hade glömt att jag inte behöver förtjäna mitt värde, armbågas för att bli älskad, eller kämpa för att få tillhöra. Shaunas ord - lika delar eleganta som angelägna - inbjöd mig till att komma ihåg att mitt värde, tillhörighet och rätt till kärlek är medfödda. Jag kan inte tänka mig en viktigare och mer desperat behövd inbjudan. Glennon Doyle Melton, författare till Love Warrior

  Jag har redan läst den här boken sju gånger. Den handlar om att sträva efter närvaro framför perfektion - men den är trots det nära nog perfekt, en nära nog perfekt bok. Shauna skriver exakt om min situation.
  Lauren Winner, författare, präst och docent, som bland annat har skrivit Frånvarande närvaro.

  • Köp 3 för 202,50 kr/st
  • Köp 10 för 191,25 kr/st
 2. Vara ihop : bästa recepten för ett lyckligt kärleksförhållande
  Vara ihop : bästa recepten för ett lyckligt kärleksförhållande
  Beskrivning
  Ett recept på hållbar kärlekGrattis, du är kär! Du har hittat den rätte, han som får ditt hjärta att bulta och huvudet att kännas lätt som sockerdricka, och nu ska ni leva lyckliga i alla era dagar. Eller?I sin förra bok, Hitta kärlek, guidade coachen Carolin Dahlman den kärlekstörstande singeln genom flirt- och dejtingdjungeln på jakt efter drömpartnern. Men sedan, då? Vad händer när passionen konfronteras med verkligheten? I uppföljaren Vara ihop visar hon hur man bygger grunden för ett varaktigt och lyckligt förhållande genom att ställa de rätta frågorna och vara lyhörd för svaren. Nyckelordet stavas självinsikt, och författarens utgångspunkt är att vi skapar vår egen lycka eller olyka genom våra attityder och tankar. Boken innehåller därför en lång rad övningar och frågeställningar utformade för att hjälpa dig på vägen mot ett bättre kärleksliv. Hur undviker man att tryggt blir lika med tråkigt Vad är ett bra bråk? Hur hanterar man svartsjuka och vad gör man för att hålla sexlusten levande? Liksom alla slags relationer kräver parförhållandet ett rejält mått av arbete för att funka. Så ta dig tid att verkligen använda boken praktiskt och du kommer att upptäcka hur fantastiskt det kan vara att vara ihop även efter det att det första förälskelseruset lagt sig!
  125,00 kr
  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 3. Vårt enda hem är kärleken
  Vårt enda hem är kärleken
  Beskrivning
  Det kostar på att älska. Oavsett om kärleken är riktad till en annan vuxen, ett barn eller en förälder kräver den något av oss. Men kanske kostar det ännu mer att inte älska, att låta bli?
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
 4. Verktyg för varaktig kärlek
  Verktyg för varaktig kärlek
  Beskrivning
  Kan man gräla på ett konstruktivt sätt? Ja, svarar författarna till den här boken, som ger goda råd till dem som vill bevara kärleken och förhindra att förhållandet spricker. Den vänder sig till alla som är gifta eller sambor, antingen de just inlett ett förhållande eller har levt tillsammans i många år. Här får man lära sig att leva tillsammans, att tala med varandra, att lyssna och att ta konfikter.
  • Köp 3 för 280,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 85-88 av 88

Page
per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå