View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 9088

per sida
Fallande ordning
  1. Åldrandets glädje
    Åldrandets glädje
    Beskrivning
    Finns det något bra med att bli gammal? När förluster, svaghet och smärta ofta samlats på hög? När till sist endast minnen finns kvar – och ibland inte ens det? Ja, visst kan där finnas en alldeles särskild skönhet! Denna färgsprakande samling av bilder, dikter och eftertänksamma texter vill lyfta fram det vackra i att åldras och visa att mycket god frukt kan växa fram i livets höst
    160,00 kr
  2. Åldras utan att bli gammal
    Åldras utan att bli gammal
    Beskrivning
    Allt är vackert i sin tid. Livet är en resa genom förtjusande och varierande årstider, fyllt av nya spännande upptäckter. I den här boken vill Joyce Meyer hjälpa dig att omfamna varje säsong i ditt liv så att du kan leva fullt ut. Du får tips om ...

    • hur man kastar även sina livslånga bekymmer på Herren

    • hur man lever aktivt, omfamnar och njuter av resan

    • hur man omfamnar Guds nåd för denna säsong

    • hur man lever rikligt när kropp och själ förändras

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  3. Aldrig i Algeriet
    Aldrig i Algeriet
    Beskrivning
    Vi får lära känna ett antal personer med en sak gemensam: de är algerier och har från muslimsk bakgrund fått ett personligt möte med Kristus, ett möte som har totalt förvandlat deras liv.

    Mot alla odds har tiotusentals algerier kommit till personlig tro på Jesus och vill på allvar följa honom. Deras förvandlade liv och viljan att göra Jesus känd har sakta men säkert lockat alltfler till tron.

    Här får vi en bakgrund till allt som just nu är i görningen. En stark inhemsk församling under de första kristna århundradena suddades ut av islam på några generationer. Det som just nu sker inför våra ögon mer än tusen år senare är ett under.

    Gemensamt för nykristna algerier är deras starka tro på enskild och gemensam bön. Från kris till kris upplever de hur Gud griper in och visar sin makt. Och detta är bara början. Fortsättning följer!

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  4. Alfons kalasbok
    Alfons kalasbok
    Beskrivning
    Snart fyller Alfons år. Han ska ha kalas för alla sina vänner. Här delar han med sig av sina allra bästa tips inför kalaset. Hur gör du fina ballonggirlanger? Vad är en tillsammanstårta? Alla lekar och tips är enkla och kräver inga dyra inköp, det mesta kan man göra av saker man har hemma. En praktiskt handbok som räcker länge, inför de minstas allra första kalas.

    Alfons kalasbok är en fristående bok baserad på Gunilla Bergströms bokfigur Alfons Åberg.

    85,00 kr
  5. Alfons upptäcker bokstäver
    Alfons upptäcker bokstäver
    Beskrivning
    Alfons upptäcker är en ny pysselserie där du kan leka med labyrinter och lära dig mer om bokstäver, siffror, färger och klockan. Här får du också träffa alla kända karaktärer från Alfons värld: Pappa Åberg, Milla, Viktor, Hamdi, farmor och Mållgan förstås. Efter Gunilla Bergströms bokfigur Alfons Åberg.

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  6. Alfons upptäcker klockan
    Alfons upptäcker klockan
    Beskrivning
    Alfons upptäcker är en ny pysselserie där du kan leka med labyrinter och lära dig mer om bokstäver, siffror, färger och klockan. Här får du också träffa alla kända karaktärer från Alfons värld: Pappa Åberg, Milla, Viktor, Hamdi, farmor och Mållgan förstås. Efter Gunilla Bergströms bokfigur Alfons Åberg.

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  7. Alfons upptäcker siffror
    Alfons upptäcker siffror
    Beskrivning
    Alfons upptäcker är en ny pysselserie där du kan leka med labyrinter och lära dig mer om bokstäver, siffror, färger och klockan. Här får du också träffa alla kända karaktärer från Alfons värld: Pappa Åberg, Milla, Viktor, Hamdi, farmor och Mållgan förstås. Efter Gunilla Bergströms bokfigur Alfons Åberg.

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  8. Alfred Upptäckaren & dinosaurieskelettet
    Alfred Upptäckaren & dinosaurieskelettet
    Beskrivning
    Tredje boken i serien om nobelprisade upptäckter! Alfred och bästisen Elle leker i skogen när de plötsligt snubblar över ett gammalt skelett. Kanske är det ett dinosaurieben de hittat?

    De tar med sig benet till museet där de får hjälp av Benny att ta reda på vems skelett det är. Och inte nog med det. Alfred och Elle får också reda på hur länge benet legat i skogen

    Alfred Upptäckaren är en finurlig bokserie om Nobelprisade upptäckter. Upptäckten av hur man med hjälp av Kol14-metoden tex kan åldersbestämma gamla ben, belönades med nobelpriset i kemi 1960.

    • Köp 3 för 121,50 kr/st
    • Köp 10 för 114,75 kr/st
  9. Alfred Upptäckaren & hundfisen
    Alfred Upptäckaren & hundfisen
    Beskrivning
    Alfred Upptäckaren är en rolig och finurlig bokserie där vetenskap presenteras för barn och väcker upptäckarlusten. Med hjälp av sitt multiverktyg upptäcker Alfred hur till synes vardagliga och självklara saker fungerar - och förklarar spännande upptäckter, som alla har lett till Nobelpriset. Alfred Upptäckaren & hundfisen handlar om hur vårt luktsinne fungerar, och hur vi kan känna igen och minnas flera tusen olika dofter.
    150,00 kr
  10. Alfred Upptäckaren & metallmonstren
    Alfred Upptäckaren & metallmonstren
    Beskrivning
    Alfred Upptäckaren är en rolig och finurlig bokserie där vetenskap presenteras för barn och väcker upptäckarlusten!

    Med hjälp av sitt multiverktyg upptäcker Alfred hur till synes vardagliga och självklara saker fungerar - och förklarar spännande upptäckter, som alla har lett till Nobelpriset.

    I Alfred Upptäckaren & metallmonstren handlar om hur våra celler kan bryta ner och återvinna sig själva. En upptäckt som gjort det enklare att utveckla mediciner.

    150,00 kr
  11. Alice balälvan
    Alice balälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju prinsessälvor!Som avslutning på lovveckan på Gyllene slottet anordnas en stor bal. Men älvdrottningen Titanias magi, som fått prinsessälvornas stulna diadem att stanna vid slottet, har börjat avta. Det dröjer inte länge innan Kung Bore lyckas ta det sista diademet därifrån. Nu måste Rebecka och Kristin skynda sig innan balen blir förstörd!
    50,00 kr
  12. Alice i Underlandet
    Alice i Underlandet
    Beskrivning
    Ramla genom kaninhålet ner i underlandet, där ingenting är riktigt som det verkar. Gör Alice sällskap när hon möter en mycket stressad kanin, en flinande Cheshire-katt, en underlig hattmakare och en väldigt arg Hjärter dam.

    Den här vackra boken, baserad på Lewis Carrolls välkända berättelse, kommer att ge alla sagoälskare en magisk lässtund.

    85,00 kr
  13. Alice och Nisse i Lustiga huset
    Alice och Nisse i Lustiga huset
    Beskrivning
    Efter en trist dag i skolan,
    föreslog mamma och pappa att de skulle hitta på något kul. Ett besök i Lustiga huset! Alice och Nisse ser hur tokiga ut som helst i speglarmna. Och utanför!
    Varm knashumor för lågstadieläsaren. Boken ingår i serien Lätt att läsa.
    50,00 kr
  14. Alice Tegnér : musikskapare
    Alice Tegnér : musikskapare
    Beskrivning
    12 mars 2014 firas Alice Tegnérs 150-åriga födelsedag. I samband med detta jubileum publiceras en stor bok om en av våra mest älskade tonsättare. Här skildras Alice Tegnérs liv och rika musikaliska verksamhet. Boken innehåller också inte mindre än 72 okända musikstycken: solosånger, körsånger, pianostycken. Och som komplement bifogas en nyinspelad CD med Alice Tegnérs musik.
    • Köp 3 för 373,50 kr/st
    • Köp 10 för 352,75 kr/st
  15. Alicia drakälvan
    Alicia drakälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  16. All din nåd är öppen famn Psalmernas sjungna teologier
    All din nåd är öppen famn Psalmernas sjungna teologier
    Beskrivning
    I boken All din nåd är öppen famn - Psalmernas sjungna teologier visar Susanne Wigorts Yngvesson att varje psalm öppnar nya världar. Bilder, symboler och berättelser speglar människors tro och föreställningar under hundratals år. I Den svenska psalmboken finns både Gud och satan i texterna och psalmboken i sin helhet representerar livets alla dimensioner. Den är rik på mångfald i sin poesi och teologi.
    Genom bilder, text och musik tränger psalmen in i människors hjärtan och därför kan den vara både inspirerande och farlig, som Augustinus och Luther sa om psalmens funktion. Psalmer är den sjungna teologin – men vad är det vi sjunger egentligen? Sådana aspekter bidrar Susanne Wigorts Yngvesson till att fördjupa.
    • Köp 3 för 318,75 kr/st
  17. All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
    All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
    Beskrivning
    Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé. I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck. Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
    125,00 kr
  18. All världens hundar
    All världens hundar
    Beskrivning
    begagnad i bra skick
    100,00 kr
  19. All världens ostar
    All världens ostar
    Beskrivning
    En riktig bibel för alla ostälskare!

    Tar upp över 450 ostsorter från hela världen - inklusive Sverige, mer än 100 recept och vilka drycker drycker som passar till.

    Här hittar du också tips om förvaring, servering och förslag till ostprovningar.

    Författarinnan Patricia Michelson driver den prisbelönta gourmetbutiken La Fromagerie i London och har både Jamie Oliver, Gordon Ramsey och Nigella Lawson bland sina kunder.Förordet till boken är skrivet av Jamie Oliver.

    mått: 220x276 mm
    150,00 kr
  20. All-in - Fredrik Nygård, Nordens värsta gambler och bedragare
    All-in - Fredrik Nygård, Nordens värsta gambler och bedragare
    Beskrivning
    All-in - Fredrik Nygård, Nordens värsta gambler och bedragare

    Ett klirrande mynt i en spelautomat på en bensinstation i barndomen blev starten. Det dröjde inte länge förrän lånen och lögnerna följde. Och ångesten. Med åren skruvades allt upp till en öronbedövande volym. Insatserna blev större. Lögnerna alltmer raffinerade. Ångesten djupare. Fredrik blåste allt och alla. För han levde själv i en lögn. En lögn om att han skulle fixa allt – skulderna, relationerna, framtidsutsikterna – genom nästa resa till Las Vegas eller nästa bedrägeri.

    All-in tar läsaren med på en resa in i en spelmissbrukares och bedragares sjuka värld. Där det finns feta sedelbuntar, limousine och champagne ena dagen och ångest och hemlöshet nästa. Där spelmissbrukaren förlorar kontakten med sina vänner en efter en. Där till och med de allra närmaste ger upp hoppet om honom.

    Aftonbladet beskrev honom som ”pokersveriges mest hatade man” och satte rubriken ”I huvudet på en bedragare”. Finns det hopp om en framtid när skulderna är höga som skyskrapor och nästan alla har vänt en ryggen? När det enda ljus man ser kommer från ett tåg man hoppas ska göra slut på lidandet? Fredriks historia är inte bara en bladvändare. Den visar att ingen – verk­ligen ingen – är bortom räddning.

    • Köp 3 för 211,50 kr/st
    • Köp 10 för 199,75 kr/st
  21. Alla barnens stora godnattbok
    Alla barnens stora godnattbok
    Beskrivning

    En omistlig samlingsbok med två av Sveriges mest älskade och lästa barnboksprofiler! Författarnas egna bilderboksfavoriter - gamla favoriter och nya succéer. Framför allt julkalenderaktuella Alla barnen, som via rimmade godnattsagor och kända godnattsånger gör det roligt att gå och lägga sig. Du får också vara med om att sova över med Ronny och Julia, Ofelia Franssons galna godnattresa och en ny godnattsaga med Ingo och Pyret från Hotell Gyellne knorren. Roligt, knäppt och massor av rim och sånger!

    85,00 kr
  22. Alla dessa härliga grytor
    Alla dessa härliga grytor
    Beskrivning
    Inget kan väl vara enklare och godare att laga till än en gryta. Den går att ­variera i det oändliga. Du måste inte vara petnoga med måtten, och förberedelserna klarar du med några få redskap. Till skillnad från många andra maträtter behöver den heller ingen särskild uppmärksamhet när den kommit på spisen. Grytan puttrar snällt på och ger dig tid till annat.Låt de 100 recepten som samlats i denna bok, från när och fjärran, inspirera dig till många besök i grytans värld. Här finns grytor av alla de slag - med fisk och skaldjur, med fågel, med gris, nöt, lamm och med vilt. Många grytor har inspirerats av exotiska smaker och dofter från främmande kök. Du får också förslag och recept på många läckra tillbehör som passar bra att servera till grytor av olika slag. Har du smak för en särskild ingrediens, ta mer av den, och är det något du inte ­gillar, strunta i det. Saknar du en krydda, prova med en annan. Alla förslag i boken kan du lätt förvandla till din egen, högst personliga, gryta. Ett bra råd är att när du gör en gryta laga då gärna till så mycket att du kan spara i frysen till ett senare tillfälle. För grytor är ­suveräna att kunna ta fram och bjuda på igen. Som de är, eller med påfyllning av något mer. Nu behöver du bara fundera över vilken gryta du vill börja med.
    125,00 kr
  23. Alla dina dagar
    Alla dina dagar
    Beskrivning
    Vardagsnära och gripande läsning som sträcker sig över fyra decennier – berättelsen är baserad på verkliga händelser.

    Året är 1984. Erik är frikyrkopastor och fyrabarnsfar. Elise jobbar som lågstadielärare efter att ha varit hemmafru i tio år. När de förbereder sig för att åka på sportlovsläger med barnen har de ingen aning om att livet ska förändras totalt.

    Det som började med barndomstro, tonårsförälskelse och framtidsdrömmar sätts på större prov än vad Erik och Elise någonsin hade kunnat föreställa sig.

    Hur ska Elise orka fortsätta när sjukdom ändrar hela spelplanen och hotet om varaktig funktionsnedsättning lurar? Hur ska Erik kunna hålla modet uppe och ge sin fru, sina barn och församlingen det de behöver när han själv har lutat sig mot Elise under så många år? >p> Malin Wennerhult bor i Hallstahammar med sin man och fyra pojkar. Hon är grundskollärare och författare till den uppskattade fantasyserien Uppdrag i Athirion för barn. Alla dina dagar är hennes debutroman.

    245,00 kr
  24. Alla dörrar var inte stängda : en nordafrikans omtumlande resa från sand till snö
    Alla dörrar var inte stängda : en nordafrikans omtumlande resa från sand till snö
    Beskrivning
    En nordafrikans omtumlande resa från sand till snö. När du öppnar den här boken bjuds du med på en ovanlig resa. Först går den till en exotisk kultur på en annan kontinent där folket bor i utgrävda sandstensgrottor omgivna av öken och ett helt annat tänkesätt. Du får följa en ung pojke som får sin veckopeng genom att sälja skorpioner han har fångat. Du får möta en tonåring som söker efter kärlek och äventyr. En ung man som upplever att dörren till en hoppfull framtid i hemlandet stängs. Då kliver han på en båt till en annan kontinent.Det blir både en inre och yttre resa . som ställde allt på sin spets.
    125,00 kr
  25. Alla himlens fåglar har flytt : profeten Jeremia i sin egen tid och i vår
    Alla himlens fåglar har flytt : profeten Jeremia i sin egen tid och i vår
    Beskrivning
    Den här boken är ett försök att läsa en av urtidens profeter, inte bara i den tid som var hans men också i den otyglade och komplexa tid som är vår. Jeremias liv är som ett rop i natten. Det är i detta ihållande mörker som profetens liv och våra möts. Han är den broder som står på vår sida. Hans poesi är livfull, personligt särpräglad och rymmer stor konkretion. Den är ett rop som stiger ur vårt betryck. Jeremia lär oss att läsa poesi som bön och bön som poesi. Under läsningen – och bönen – kan det visa sig att alla de sekler som ligger mellan oss och Jeremia blir upplösta. Och vi samtida med profeten från Anatot.

    Aldrig har jag läst en bok som berört mig så djupt. Sigfrid Deminger, pastor och teolog

    Sällan har 800 sidor varit lika fängslande och lättlästa. Dessutom i sig profetiska.
    Pekka Mellergård, neurokirurg, tidigare rektor för Teologiska Högskolan i Örebro

    En storartad berättelse om Jeremia, Bibelns böcker och om vår samtid. Här ryms vansinne och hopp och ett mandelträd som erinrar om vaka. Sofia Camnerin, teol.dr och biträdande kyrkoledare i Equmeniakyrkan

    Peter Halldorfs bok om Jeremia är kärleksfull, levande och from, och samtidigt en forskarinsats av rang. Den är ett fynd om man vill komma en av Gamla testamentets största profeter nära – och det finns all anledning till det. Maria Küchen, poet och författare

    Peter Halldorf är pastor, redaktör för tidskriften Pilgrim och en av grundarna av den Ekumeniska Kommuniteten i Bjärka-Säby. I hans författarskap, som omfattar ett 30-tal böcker, ingår bland andra 21 kyrkofäder, Drick djupt av Anden, Med evig kärlek och Andens folk

    310,00 kr
  26. Alla hjältar blir förlåtna
    Alla hjältar blir förlåtna
    Beskrivning
    "Kriget deklarerades kl 11.15 och vid lunchtid hade Mary North anmält sig som frivillig." Mary drömmer om att bli agent, men till sin stora besvikelse får hon istället i uppgift att undervisa barn som ingen vill ha. En av dessa är den mörkhyad pojken Zachary som evakuerades till landsbygden precis som alla andra skolbarn i London, men som skickats tillbaka eftersom ingen familj vill ta hand om honom. Zachary blir snabbt Marys favoritelev. Mary inleder en passionerad kärleksrelation med skolinspektören Tom. Hans bästa vän Alistair har tagit värvning och befinner sig mitt i krigets epicentrum. När Alistair kommer tillbaka och möter Mary dras de tre in i ett tragiskt kärleksdrama som, allt medan kriget eskalerar och bomberna faller över London, utmanar allt de har tagit för givet.

    Alla hjältar är förlåtna är ett starkt krigsdrama från Blitzens London om kärlek, förlust och stort mod. Det är en djupt mänsklig och gripande berättelse om hur kriget påverkar relationer, utmanar sociala normer och förändrar människor på djupet.

    Chris Cleave(1973) är bosatt i London. Han slog igenom internationellt med sin andra roman Little Bee (2012) om en nigeriansk flyktingflicka i Storbritannien. Boken blev en stor succé i Sverige och har sålt i över 85 000 exemplar. 2013 utkom Guld.

    75,00 kr
  27. Alla kan be : predikningar i coronatider
    Alla kan be : predikningar i coronatider
    Beskrivning
    Det kommer att finnas ett före och ett efter corona. Pandemin och dess konsekvenser förändrade världen och vi kommer att se många texter författas för att reflektera över det som varit och hur vi hanterade situationen.

    Alla kan be är en samling predikningar hållna och nedskrivna mitt under pandemin. Det är förkunnelse tänkt att ge tröst men också hopp och inspiration under dagar av ovisshet. Samtidigt är texterna ett tidsdokument av vad som hördes från en talarstol när gudstjänster förflyttades till digitala plattformar då fysisk distansering och begränsningar av allmänna sammankomster präglade också församlingslivet. Den predikan som gett boken sin titel var också ämnet för en direktsänd gudstjänst i Sveriges Radio P 1 på palmsöndagen 2020.

    Alla kan be är ett uttryck för allas möjlighet att be och att vara en bärare av det trotsiga hopp, som i allt och genom allt har sin tillit i Gud. Daniel Alm är föreståndare för Pingstförsamlingen i Västerås och Pingst fria församlingar i samverkan. Alla kan be är hans sjätte bok.

    100,00 kr
  28. Alla kan måla : skapa fantastisk konst i akvarell, akryl och olja
    Alla kan måla : skapa fantastisk konst i akvarell, akryl och olja
    Beskrivning
    I den här boken visar den professionella målaren och inspirerande läraren Barrington Barber hur man steg för steg lär sig måla med vattenfärger, akrylfärg och oljefärg. Han utforskar användandet av färger och visar hur de olika teknikerna och effekterna hos varje medium kan användas på en mängd motiv, såsom stilleben, landskap, porträtt och byggnader. B Barbers tidigare böcker har sålt i över 50000 ex i Sverige.
    85,00 kr
  29. Alla mina 30 barn : En familjehemspappas dagbok
    Alla mina 30 barn : En familjehemspappas dagbok
    Beskrivning
    En familjehemspappas dagbok är en fristående fortsättning på En extra plats i hjärtat. Du kommer att känna igen de varsamma beskrivningarna av människoöden han möter tillsammans med sin familj. Men du kommer också möta mängder av dråpliga, rörande, jobbiga och vackra situationer som är en del av en jourhemspappas vardag.

    • Köp 3 för 216,00 kr/st
    • Köp 10 för 204,00 kr/st
  30. Alla mina hjärtslag : vad händer om ingenting i ditt liv är som du tror?
    Alla mina hjärtslag : vad händer om ingenting i ditt liv är som du tror?
    Beskrivning
    Psykologen log åt mitt svar, som om jag kryssat i rätt ruta på en flervalsfråga. ”Bra. Och det är därför jag måste fråga … döljer du något?”

    Veronika har inget minne av sitt liv. Ingenting av det som hände före olyckan. Hon kommer inte ihåg sina föräldrar, sina vänner eller något annat. Den enda ledtråd hon har är en envist återkommande dröm där hon ser sin egen spegelbild. Allt inom henne skriker att det finns något hon borde förstå, men vad?

    Den sista terminen på gymnasiet får klassen i uppdrag att skriva artiklar om varandra och Veronika tvingas arbeta med den enda personen på skolan som anses mer udda än henne. Zackarias verkar göra allt han kan för att undvika andra människor, men när de påbörjar projektet tillsammans blir det starten på en omtumlande resa mot chockerande sanningar …

    Hanna Christenson bor utanför Stockholm tillsammans med sin man och deras två döttrar. Hon arbetar som översättare och författare. Hannas tjugo utgivna böcker är uppskattade och omtyckta av människor i alla åldrar.

    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  31. Alla ni som är tyngda
    Alla ni som är tyngda
    Beskrivning
    En varm roman om att hitta sin plats i livet, även när det känns som om det sprungit ifrån en... Jenny har svårt att förstå vad som gick snett. Hon fick bibliotekariejobbet hon drömde om, hon är uppskattad för sitt engagemang i kyrkan och hennes vänner är glada att ha någon som alltid lyssnar. Så varför känner hon sig så trött? Som om hon skulle kunna falla ner i soffan hemma i lägenheten och sova ett helt år? I kyrkan träffar Jenny den nyinflyttade och charmige Filip, men hon har inte utrymme för en romantisk relation i sitt liv. Särskilt inte nu när hon har bestämt sig för att starta en bokcirkel för ungdomarna som hänger på biblioteket i väntan på bussen varje vecka. Frågan är bara hur hon ska få dem att inte rusa åt andra hållet när hon kommer med förslaget...

    ”Boken är en relationsroman/feelgood för vuxna. Min förhoppning är att boken ska ge hopp och inspiration, särskilt till alla de som längtar efter vila och ny kraft.

    Hanna Christenson bor i Kungsängen, Stockholm, tillsammans med sin man och deras två döttrar. Hanna arbetar som översättare och författare.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  32. Alla tiders Rom
    Alla tiders Rom
    Beskrivning
    Här är guideboken för den som vill veta mer om den eviga staden Rom. Den skiljer sig från andra guideböcker genom sina många utförliga och livliga presentationer av miljöer och människor. Här står kunskapen om antikens monument, renässansens konst och de många kyrkorna i centrum. Det är en bok full av klassisk bildning som berikar läsaren, inte bara på plats i Rom, utan också i soffhörnet där hemma.

    Gösta Hagelins Alla tiders Rom har under nära fyrtio års tid varit en »bibel« för svenska Romresenärer. Med sin rikedom på information och sitt personliga tilltal har den gjort många Rombesök till en engagerande upplevelse.

    Tidens gång har nu fordrat en genomgripande uppdatering, men vi har velat behålla författarens personliga stil så att också nutida läsare kan känna glädjen av hans underhållande sällskap och får uppleva hans aldrig sviktande entusiasm när han visar oss runt i Roms labyrinter.

    • Köp 3 för 234,00 kr/st
    • Köp 10 för 221,00 kr/st
  33. Alla varelser ropar till dig : djurvänliga riter, reflektioner och böner
    Alla varelser ropar till dig : djurvänliga riter, reflektioner och böner
    Beskrivning
    Hur kommer det sig att djuren blir näst intill osynliga när vi uttrycker vår tro – i gudstjänster, böner och teologi? Varför har vi i kyrkan, som så många andra, tappat känslan av samhörighet med våra medvarelser?

    Alla varelser ropar till dig vill vara en motvikt till ringaktandet av djuren. I denna antologi finns liturgier för mässa med djurvälsignelse samt en begravningsceremoni för djur. Här finns också reflektioner med djurvänlig utgångspunkt kring bland annat skapelse­berättelsen, jul, fred och nattvard. Boken avslutas med en samling böner för skapelsen, djuren och en mänsklighet som behöver återerövra respekten för dessa.

    Boken utkom första gången 2008. Detta är en reviderad och utökad utgåva.

    Peter Halldorf har skrivit förord

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  34. Alla vi
    Alla vi
    Beskrivning
    Fyrkantig presentbok med bilder och inte så mycket text. Allåldersbok
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
    • Köp 50 för 30,00 kr/st
    • Köp 100 för 28,01 kr/st
  35. Alla vill leva länge - men ingen vill bli gammal
    Alla vill leva länge - men ingen vill bli gammal
    Beskrivning
    ”En sorts handbok för tanter och gubbar i alla åldrar”. ”Man blir inte klok bara för att åren går, men man har chansen” lyder ett talesätt. Reflektion eller eftertanke är en klart underskattad och nedprioriterad sysselsättning. Likafullt kan man bli rikt belönad om man ägnar tid åt att ställa sig några inträngande frågor om varför det är som det är och har modet att svara ärligt.Det är förhoppningen att denna bok, om möjligt, ska kunna bidra med relevanta tankar och underlag för ett och annat steg i konstruktiv riktning.
    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  36. Allmän kyrkohistoria : från Jesus till kyrkan idag
    Allmän kyrkohistoria : från Jesus till kyrkan idag
    Beskrivning
    Allmän kyrkohistoria – Från Jesus till kyrkan idag av Carl-Erik Sahlberg är den enda uppdaterade översikten över den kristna kyrkans historia som finns på svenska. Den är unik genom att den inte bara behandlar de äldre historiska kyrkorna utan också väckelse- och förnyelserörelserna genom historien som ofta glömts bort. Boken ger en bred bild av hur den helige Ande har verkat i historien och förklarar till exempel varför olika kyrkor bildats eller delats under historiens gång. Boken är tänkt som kurslitteratur i kyrkohistoria på högskolenivå, men vänder sig också till bibelskolor och alla som vill få mer kunskap om kyrkornas och samfundens plats i kristenheten. Carl-Erik Sahlberg är en inspirerande kristen personlighet. Han är forskare, bibellärare och missionär och dessutom en herde som i den helige Andes kraft framgångsrikt når ut med evangeliet. Han är teologie doktor och docent vid Uppsala universitet där han även varit tillförordnad professor i kyrkohistoria. Han är också professor vid Skandinavisk teologisk högskola. Mest känd är han för att ha varit kyrkoherde i S:ta Clara församling i Stockholm, vars diakonala arbete blivit en inspirationskälla för församlingar i alla samfund. Förutom doktorsavhandlingen Pingströrelsen och tidningen Dagen har han skrivit ett 30-tal böcker.
    • Köp 3 för 382,50 kr/st
    • Köp 10 för 361,25 kr/st
  37. Allmänna vägar och privata utflykter : när kyrka och skola möts i kyrkorummet
    Allmänna vägar och privata utflykter : när kyrka och skola möts i kyrkorummet
    Beskrivning
    I kyrkorummet får vi ta del av mångåriga traditioner som binder oss samman, samtidigt som vi kan göra egna, privata upplevelser. Därför är kyrkorummet oslagbart när det gäller att fördjupa förståelsen av den kristna tron och dess uttryck i historia och nutid. Här har kyrkan en möjlighet att bidra med fördjupning på ett sätt som svarar väl mot skolans kursplan.

    270,00 kr
  38. Allra käraste barn : om att möta en alldeles ny människa och förundras inför livet
    Allra käraste barn : om att möta en alldeles ny människa och förundras inför livet
    Beskrivning
    När ett alldeles nytt barn kommer till världen gör det något med oss. Glädje, förvirring, oro, överväldigande kärlek, trötthet och salighet i en enda stor blandning - och det tysta löftet att göra allt, och lite till om det skulle behövas, för att de ögonen ska få fortsätta att lysa.

    Egentligen räcker inga ord till. Inte riktigt. Men här har vi samlat 130 dikter och andra texter i en bok för dig som letar efter de allra vackraste orden. Här hittar du citat av Astrid Lindgren, Cornelius Vreeswijk, Margareta Melin, Beppe Wolgers, Björn Afzelius, Barbro Lindgren, Karin Boye, Selma Lagerlöf och många fler.

    Allra käraste barn är en rik källa att ösa ur för alla som vill låta sig förundras över livet och alla små nya människor som kommer till oss som en gåva

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  39. Allt är en början : instagramdikter
    Allt är en början : instagramdikter
    Beskrivning
    Den här diktsamlingen har blivit till under de senaste tre åren. År som präglats av uppbrott och pandemi. Den är ett urval av dikter som Lars publicerat på sitt Instagram-konto. Så mycket blev annorlunda. Det vanliga uteblev och det oväntade tog över.

    När vi är med om någonting oväntat och svårt kan det vara tungt att bära det alldeles själv. Tankarna går runt, runt och vi kommer ingenstans. Är det riktigt svårt kan det bli som ett pågående nu som gör ont. När vi berättar för någon, eller när vi lyckas skapa något, kan det som är inom oss hamna utanför oss och vi kan skilja ut oss själva från det som händer i våra liv. I mina dikter är det så för mig. Jag kan se det jag är med om lite från sidan och får ett nytt fotfäste. En insikt som envist berättar för mig Allt är en början.

    Lars Björklund är präst och författare. Han har arbetat som sjukhuspräst på Akademiska sjukhuset i Uppsala och kaplan på Sigtunastiftelsen. Han har skrivit flera uppskattade själavårdsböcker, bland annat Modet att ingenting göra, Vägar i sorgen samt Hur ska jag orka?

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  40. Allt är guld, Sune
    Allt är guld, Sune
    Beskrivning
    Sune vaknar upp och allt är verkligen guld. Han vet inte vad han ska göra av all glädje som hoppar som popcorn i kroppen. Om han hade haft större öron skulle han kunna lyfta med dem från golvet och fladdra omkring lite grann. Nu får han nöja sig med att göra en knäpp-attack. En knäpp-attack är när man rusar in i alla husets rum och bara skriker och är glad. Det spelar ingen roll hur tidigt det är. Just nu är det väldigt tidigt. Halv sju. Lördag. Alla sover ...
    65,00 kr
  41. Allt är nära
    Allt är nära
    Beskrivning
    Hur berättar man om hur kristen uppfostran ser ut i praktiken? Och hur berättar man om kristen fostran för småbarnsföräldrar i vars öron religiösa uttryck låter som abrakadabra? I Allt är nära finns en samling texter och berättelser om de enkla överraskande situationer där vi möter det heliga.
    200,00 kr
  42. Allt börjar med ett frö ... hur mat växer
    Allt börjar med ett frö ... hur mat växer
    Beskrivning
    I den här underbart illustrerade boken kan du läsa om hur nästan allt vi äter växer fram ur frön så som mjöl, ris, morötter, till och med choklad!

    Vackra bilder visar rotfrukter i jorden, växter med knapriga blad och massor av olika sorters frukt. Du får också lära dig om hur ett frö gror, hur bin hjälper växter och hur plantor växer.

    100,00 kr
  43. Allt det goda vi har i Kristus
    Allt det goda vi har i Kristus
    Beskrivning
    Denna inspirerande andaktsbok för 365 dagar innehåller över 100 helt nyskrivna och omarbetade andakter, jämfört med den tidigare utgåvan i fyra årstidsdelar. Varje dags läsning innehåller ett bibelord, en betraktelse och en uppmuntrande tanke.
    • Köp 3 för 288,00 kr/st
    • Köp 10 för 272,00 kr/st
  44. Allt det goda vi har i Kristus : höst
    Allt det goda vi har i Kristus : höst
    Beskrivning
    Kristen tro och relationen till Kristus är mitt livs stora bonus. Men jag vet också att det finns så många krafter som fördunklat och problematiserat detta goda och gjort kristen tro till något det inte är och aldrig har varit.

    Därför ger jag ut de här fyra andaktsböckerna, en för varje årstid. Jag ger ut dem som diakoniprästen Carl-Erik. Jag levde nästan ett kvartssekel bland utslagna och ”tilltufsade” människor i Stockholms city. Nu lever jag bland föräldralösa barn i Östafrika och försöker hjälpa dem till ett bättre liv och en bättre framtid.

    De här fyra böckerna i pocketformat, som är tänkta att ha med sig i vardagen i innerfickan eller handväskan, vill vara diakonala – ge tro och hopp i allt det som vi går igenom. Gud är god, han har gett oss så mycket gott i Kristus och vill inget hellre än att göra det också i framtiden!

    Carl-Erik Sahlberg

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
  45. Allt det goda vi har i Kristus : vinter
    Allt det goda vi har i Kristus : vinter
    Beskrivning
    Kristen tro och relationen till Kristus är mitt livs stora bonus. Men jag vet också att det finns så många krafter som fördunklat och problematiserat detta goda och gjort kristen tro till något det inte är och aldrig har varit.

    Därför ger jag ut de här fyra andaktsböckerna, en för varje årstid. Jag ger ut dem som diakoniprästen Carl-Erik. Jag levde nästan ett kvartssekel bland utslagna och ”tilltufsade” människor i Stockholms city. Nu lever jag bland föräldralösa barn i Östafrika och försöker hjälpa dem till ett bättre liv och en bättre framtid.

    De här fyra böckerna i pocketformat, som är tänkta att ha med sig i vardagen i innerfickan eller handväskan, vill vara diakonala – ge tro och hopp i allt det som vi går igenom. Gud är god, han har gett oss så mycket gott i Kristus och vill inget hellre än att göra det också i framtiden!

    Carl-Erik Sahlberg

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  46. Allt ditt är mitt : ...och allt mitt är ditt
    Allt ditt är mitt : ...och allt mitt är ditt
    Beskrivning
    Vet du vad det innebär att vara i förbund med Gud?

    Om du letar efter större mening i din kristna vandring, så finns det en djupare uppenbarelse tillgänglig i kraften i det nya förbundet. I den här boken kommer vi att se hur en enda historia går igenom hela Bibeln. Det vävs en vacker frälsningsklädnad från Gamla Testamentet till det Nya, som fullbordas i det fantastiska verk som Jesus gjorde på korset.

    Att förstå förbundstanken i Bibeln är grundläggande för vår identitet och för vår personliga relation med Gud. Gud älskar oss precis som vi är, men hans plan är inte att vi ska förbli som vi är. Jesus vill ta våra trasiga liv, andas in sitt liv i dem och visa oss genom sitt förbund hur allt som tillhör honom också tillhör oss!

    Ville Männistö är pastor och missionskoordinator på Livets Ord i Uppsala i Sverige. Han har varit aktivt involverad i missionsarbete och har bott utomlands under många år. Han undervisar regelbundet på bibelskolor över hela världen och är känd för sina uppmuntrande budskap om tro och hopp.

    Ville bor i Uppsala tillsammans med sin fru och deras son. Andra böcker som han har skrivit är Ge oss nationerna (medförfattare), Jag vaknade upp i Afghanistan, Jag såg vägen till Iraq och Uppliva hoppet.

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  47. Allt du behöver veta om hundar
    Allt du behöver veta om hundar
    Beskrivning
    Allt du behöver veta om hundar

    Den här lättillgängliga och välillustrerade handbok öppnar dörren till hundens fascinerande värld. Författaren David Alderton beskriver utförligt hundens historia från tiden före vår tideräkning till dagens specialiserade raser. Vi får veta hur hunden utvecklade sitt alldeles speciella förhållande till människan och hur den övergick från urtidens funktionella jaktkamrat och väktare till dagens älskade sällskapshund och skräddarsydda raskorsning. Boken tar också upp vad du ska tänka på innan du skaffar hund och när du får hem din lilla valp, ger tips om vardagslydnad och vad du måste göra om du till exempel tänker resa utomlands med din hund.

    Bokens charmiga bilder visar tydligt att ingen ras är den andra lik. Här finns både ädla utställningshundar och bedårande blandraser. Raserna kommer från hela världen, de flesta är välkända, några är mindre kända. Rasbeskrivningarna innehåller kortfattad information om respektive ras historia, utveckling och utseende, temperament, motionsbehov och pälsvård.

    David Alderton är känd för sina böcker och artiklar om hundar och hundskötsel och Dogs Writers´ Association of America har belönat honom med Maxwellmedaljen. Han är särskilt fascinerad av tamhundens ursprung och utveckling, inte minst genom det faktum att det finns så många olika raser runt om i världen idag, var och en med sin speciella historia, vilket också framgår i den här boken. David pratar regelbundet i radio om hundar och allmänna hundfrågor. I TV har han även medverkat i BBC:s dokumentär om den världsberömda hundutställningen Cruft´s och dess hundraårsjubileum, ett program som visats i många länder världen över.

    Boken innehåller beskrivningar av över 350 raser, över 1000 charmiga bilder samt detaljerade faktarutor och är perfekt för alla hundälskare och hundägare.


    I serien ingår även titlarna
    Allt du behöver veta om katter
    Allt du behöver veta om hästar

    Mått: 218x278 mm
    150,00 kr
  48. Allt du behöver veta om trädgårdsodling : men inte törs  fråga om
    Allt du behöver veta om trädgårdsodling : men inte törs fråga om
    Beskrivning
    Ingenting är för enkelt för att få vara med och ingenting är för svårt för att få en ordentlig förklaring. Till och med det fruktade ämnet beskärning avmystifieras. Trädgårdsodling handlar om att ta itu med saker och ting och att ta vara på de olika möjligheter som ges: första steget för en blivande odlare är att ta mod till sig och köpa någon vacker växt, gräva ett hål och plantera den. Här jämförs annars dubbelgrävning med överjordiskt sex och här uppmanas läsarna och behandla surjordsälskande växter som kräsna middagsgäster. En bok fylld med kärnfull information, goda råd och smittande inspiration.
    100,00 kr
  49. Allt du bör tänka på när du gör trycksaker
    Allt du bör tänka på när du gör trycksaker
    Beskrivning
    Boken ger en koncentrerad men lättläst beskrivning av det som är viktigast att tänka på genom hela processen, från idé till färdig produkt. Förutom grafiska frågor tar boken bl a upp offerter, reklamskatt, avtal och upphovsrätt. Syftet med boken är att göra det lättare för läsaren att planera och genomföra trycksaksproduktioner och att undvika alla fallgropar som finns på vägen.
    100,00 kr
  50. Allt du inte visste om din katt
    Allt du inte visste om din katt
    Beskrivning
    Varför har katten morrhår? Hur är det egentligen med katters intelligens? Varför sover de så mycket? Svaren får du i Allt du inte visste om din katt en bok som kan läsas både som ren underhållning och för att lära sig ett och annat om den där varelsen som ser sig som ägare av dig och ditt hem. På varje uppslag finns det minst ett härligt foto att vila ögonen på.
    65,00 kr
  51. Allt för Frankie
    Allt för Frankie
    Beskrivning
    När Emily Lynch lämnar USA för att söka sina irländska rötter sätts hennes handlingskraft på prov. Kusin Noel har problem med alkoholen och har blivit ensam förälder till lilla Frankie, vars mamma dött i barnsäng. Han bor fortfarande hemma hos sina föräldrar, Emilys farbror Charlie och faster Josie: den ene nyligen uppsagd från sitt jobb, den andra utsliten av sitt.
    125,00 kr
  52. Allt förmår jag
    Allt förmår jag
    Beskrivning
    När artonåriga Debora kommer in på det åtta veckor långa sommarlägret på Cederströms Konstskola har hon svårt att tro att det är sant. Det är något hon drömt om sedan hon var barn och till en början uppfyller lägret alla hennes förväntningar och mer därtill. Men det tar inte lång tid förrän hon blir kär i killen alla tjejer vill ha och hennes rumskamrat Emelie visar upp en annan sida av sig själv. I slutändan tvingas Debora välja mellan att hålla fast vid sin passion för tecknandet och att lämna lägret hon velat gå på hela sitt liv.
    100,00 kr
    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  53. Allt förmår jag
    Allt förmår jag
    Beskrivning
    NYUTGÅVA
    När artonåriga Debora kommer in på det åtta veckor långa sommarlägret på Cederströms Konstskola har hon svårt att tro att det är sant. Det är något hon drömt om sedan hon var barn och till en början uppfyller lägret alla hennes förväntningar och mer därtill.
    Men det tar inte lång tid förrän hon blir kär i killen alla tjejer vill ha och hennes rumskamrat Emelie visar upp en annan sida av sig själv. I slutändan tvingas Debora välja mellan att hålla fast vid sin passion för tecknandet och att lämna lägret hon velat gå på hela sitt liv.
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  54. Allt förmår jag - Ljudbok MP3
    Allt förmår jag - Ljudbok MP3
    Beskrivning
    Debora går konstlägret, hon blir kär i killen alla tjejer vill ha och rumskompisen Emelie visar sig plötsligt vara någon helt annan...

    Uppläsare: Ida Olsson 7 tim 6 min • MP3-filer på en CD i en praktisk box

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  55. Allt har sin tid : folkkyrka under omvandling
    Allt har sin tid : folkkyrka under omvandling
    Beskrivning
    Vad händer med ett samhälle när den kyrka, som varit folkomfattande, istället hamnar i minoritet? Genom historien finns religion och andlighet med som en grundton i samhällsbygget. Men den grundtonen kan stämmas i olika tonarter, vilket påverkar den samlade klangbilden. Vilka blir följderna av att en tusenårig kristen samhällsreligion tonas ut? Hur blir den nya klangbilden, i samhället och i kyrkan? Bidragen i denna rapport reflekterar över vad det innebär att folkkyrkans tid som majoritetskyrka är över. Och hur den omvandlingen kan hanteras, för att i tillit kunna lämna det som haft sin tid.

    Allt har sin tid. Folkkyrka under omvandling ingår i Stiftelsen Sverige och kristen tro; skriftserien 31

    • Köp 3 för 292,50 kr/st
    • Köp 10 för 276,25 kr/st
  56. Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
    Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
    Beskrivning
    Recept som är enkla att laga - för vardag och fest. Här hamnar alla ingredienser i en kastrull, gryta, ugnsform eller wok och tillagas tillsammans. Gryta, soppa, bräserat, ugnsstekt eller grillat. Smaken maximeras - arbete och disk minimeras!"Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet - tro mig!" säger Jonas, och det är just vad den här boken är - ett gott råd!
    100,00 kr
  57. Allt jag inte vill tiga om : en berättelse om sorg, övergrepp och tro mitt i livet
    Allt jag inte vill tiga om : en berättelse om sorg, övergrepp och tro mitt i livet
    Beskrivning
    Charlotte Rørth blev uppmärksammad med sin bok Jag mötte Jesus bekännelser av en motvilligt troende. I den boken skildrar författaren hur Guds son, utan att hon själv är religiös och andlig sökare, bokstavligen visade sig för henne och talade till henne i en landsortskyrka i Úbeda i Spanien. Erfarenheten kom som en mental och fysisk blixt och tvingade henne att ta sitt moderna rationella liv i beaktande.

    Hennes nya bok, Allt jag inte vill tiga om, är en stark och tankeväckande bok om att vara kvinna och troende i dag. Ärligt och uppriktigt berättar Charlotte Rørth om sitt liv: om övergrepp, om att föda barn, vara mor, mista sin son och om att våga läsa Bibeln med egna ögon. Där upptäcker hon helt oväntat att själva kärnan i kristendomen ger henne ny styrka. Styrka till att leva ett liv med en rakare och starkare rygg.

    Boken personliga berättelse tar upp de aktuella debatterna om kön och likavärde och vill väcka igenkänning och eftertanke hos läsarna oavsett kön.

    Charlotte Rørth är journalist, föredragshållare, retreatledare samt författare till flera böcker. På svenska finns sedan tidigare Jag mötte Jesus bekännelser av en motvilligt troende (Polaris).

    • Köp 3 för 216,00 kr/st
    • Köp 10 för 204,00 kr/st
  58. Allt kan hända! Allt kan vända! : se mina ärr
    Allt kan hända! Allt kan vända! : se mina ärr
    Beskrivning
    I boken Allt kan hända! Allt kan vända! - se mina ärr bjuder Frida Nyberg in läsaren till hennes inre vrå. I hennes gripande livsberättelse får vi följa med i händelser som skapat sår och smärta. I spänningen det innebär att leva med en tro på en god Gud mitt i kamp om liv och död. Att inte ha kontroll men ändå försöka finna tillit.
    • Köp 3 för 247,50 kr/st
    • Köp 10 för 233,75 kr/st
  59. Allt och intet : Johannes av Korsets liv
    Allt och intet : Johannes av Korsets liv
    Beskrivning
    En biografi om Johannes av Korset. Det bästa sättet att lära känna och förstå den radikale mystikerns väg och verk är att möta honom i hans personliga livshistoria.
    125,00 kr
  60. Allt och lite till : nya berättelser och mycket mer - med Vivian, Rut och Jonas
    Allt och lite till : nya berättelser och mycket mer - med Vivian, Rut och Jonas
    Beskrivning
    Den här stora, maffiga boken är inte lik någon annan. Halsbrytande och pedagogisk på samma gång! Här möter vi Rut, Vivian och Jonas - de tre vännerna från SVT:s storsatsning "Allt och lite till". De tre är mycket olika - energiska Rut, kontrollfreaken Vivian och drömmaren och ordfantasten Jonas - men de kompletterar varandra så bra!"Allt och lite till" är proppfull med berättelser (10 nyskrivna!), kluriga funderingar och tankefrön, lekfulla idéer, hemgjorda spel (med nästan rättvisa regler.)och massor av härliga bilder! Det här är en ovanlig, rolig och överraskande bok. Suverän för högläsning och en inspirationskälla för samtal och aktiviteter.
    95,00 kr
  61. Allt om 5:2-dieten : 140 recept för snabb viktminskning och ett längre liv
    Allt om 5:2-dieten : 140 recept för snabb viktminskning och ett längre liv
    Beskrivning
    Halvfasta två dagar och ät som vanligt resten av veckan! Det låter nästan för bra för att vara sant men med den nya 5:2-metoden går du inte bara ner i vikt, du mår också bättre på såväl kort som lång sikt.I den här boken hittar du allt du behöver veta om 5:2-dieten: bakgrunden bakom metoden och dess positiva hälsoeffekter, 140 kaloriberäknade recept, veckoplaner, träning och svaren på de vanligaste frågorna om metoden.Med 5:2-dieten kan du äntligen kombinera en aktiv och social livsstil med en effektiv viktminskning.
    125,00 kr
  62. Allt om bilar
    Allt om bilar
    Beskrivning
    Idag kan vi inte inte tänka oss ett liv utan bilar. Men hur fungerar de egentligen? Vem bestämmer hur de ska se ut, hur bygger man bilar? Allt detta och mycket mer förklaras med åldersanpassade texter och färgrika illustrationer i denna flikbok för att ge svar på barnens frågor om bilar.
    75,00 kr
  63. Allt om de stora kattdjuren
    Allt om de stora kattdjuren
    Beskrivning
    Följ med lejon, tigrar och leoparder när de jagar sitt byte. Lär dig häftiga saker om katternas vanor och deras omgivning. Läs om skillnaderna mellan tamkatter och de vilda katterna. Och till sist kan man själv prova på att var en duktig katt och testa vad man har lärt sig. Med pedagogik och snygga foton serveras fakta och lärorik information om rovdjuren. Läsaren kommer även bakom djurens vardag och berättar vad de äter och hur de tar hand om sina ungar. Vad barnen inte får veta om rovdjuren är bokstavligt inte värt att veta! "En läcker faktabok för vetgiriga yngre" Tidningen Kattliv "En välkomponerad, informativ och stimulerande faktabok som kan ge kattintresserade många svar och väcka vidare läsintresse." Piroska Bakran, Bibliotekstjänst
    75,00 kr
  64. Allt om hunden
    Allt om hunden
    Beskrivning
    Allt om hunden har under fyra decennier sedan utgivningen i december 1959 varit en institution för hundägare. I denna helt nya, omarbetade upplaga kommer den även att bli 2000-talets uppslagsbok för hundägare. Här får hundägare svar på mer än 400 av de viktigaste och vanligaste frågorna. Ca 80 färgfoton.
    125,00 kr
  65. Allt om hunden (rev)
    Allt om hunden (rev)
    Beskrivning
    Under nästan fem decennier - sedan den första utgivningen år 1959 - har Allt om hunden varit en institution för hundägare. Nu ges den ut i den nittonde omarbetade utgåvan - uppdaterad, i nytt format och med ny formgivning som gör bilder och text rättvisa. Här får du handfasta råd och svar på mer än 400 av de viktigaste och vanligaste frågorna om allt mellan himmel och jord som en hundägare bör veta, från valpens fostran till den vuxna hundens utbildning. Du får även råd om hur du ska lösa problem som uppstår på vägen. Registret hjälper dig att även använda boken som en uppslagsbok. De olika avsnitten är expertgranskade av veterinärer, genetiker, jurister, djurpsykologer, dressörer och uppfödare med flera. Svenska Kennelklubben har tagit fram blanketter och statistik.
    Görel Swedrup arbetar som redaktör och översättare och har lång erfarenhet av hundar med olika inriktning. Hon har ägt saluki, tax, jack russell, golden retriever samt rhodesian ridgeback. De fina fotografierna är tagna av Krister Lindh, som har hundar och hästar som favoritobjekt.


    135,00 kr
  66. Allt om smoothies, shakes och juicer
    Allt om smoothies, shakes och juicer
    Beskrivning
    Det finns ingen bättre energikick än en fräschoch hälsosam smoothie!!

    I den här boken finns massor av recept på oemotståndliga smoothies, sprängfyllda med vitaminer. De passar perfekt både till frukost och mellanmål. Och vill du inte ha en smoothie så gör du en uppfriskande shake eller en läskande juice istället.

    115,00 kr
  67. Allt som är värdefullt har ett pris : förlåtelse som livskraft
    Allt som är värdefullt har ett pris : förlåtelse som livskraft
    Beskrivning
    Med förlåtelse som grund

    Vi älskar och ärar varandra och berikar varandras liv. Men vi ställer också till livet för oss själva och andra. Den som för nekar sina felsteg och döljer sina neder lag i tystnad upplever att det uppstår onda cirklar istället för goda ringverkningar. I den här boken visar prästen och författaren Per Arne Dahl att det finns en livskraft för alla som tar ansvar för sina nederlag och försonar sig med Gud, sig själv och sin nästa. Förlåtelse kan bli en ny grundval att bygga liv, samliv och framtid på.
    125,00 kr
  68. Allt som är värt att minnas
    Allt som är värt att minnas
    Beskrivning
    Ur internationell press: En bok som på ett intelligent sätt förnyar den andliga litteraturens språk och själva genre. La Croix Väcker djupa och oväntade insikter … Som minnet av en meningsfull konversation långt efter att du glömt vad som blev sagt. Den är oförglömlig. Catholic World Report En utomordentligt betydelsefull bok, som med profetisk klarhet ser söndringen, bräckligheten och storheten i det mänskliga. Times Literary Supplement Djupt personlig men aldrig självupptagen, på samma gång fängslande och utmanande, upplyftande och övertygande. Rikedomen i denna enastående bok är omöjlig att uttrycka med några få ord. Ingen läsare kommer att förbli oförändrad. The Tablet Ur svensk press: Erik Varden beskriver trons skönhet på ett sätt som gör att jag tänker: Varför vill inte alla ha det här? Författaren vågar både vara personlig och ta sig an de svåra frågorna, och trots bokens nätta omfång lyckas han gå på djupet. Malina Abrahamsson, Dagen Erik Varden har den ganska sällsynta förmågan att kunna förmedla stor lärdom och djupa andliga insikter på ett enkelt sätt, utan att det blir förenklat. Han är också klok nog att inte tappa bort sig i alltför abstrakta resonemang, utan hela tiden exemplifiera med konkreta historier. John Sjögren, tidskriften Pilgrim Så insiktsfullt! Så inbjudande! Så banbrytande i vår sekulära situation! … Läsningen av Vardens bok gav mig en liknande erfarenhet som när jag som teologistudent läste Thomas Mertons klassiker ”Vägen till kontemplation”. Sune Fahlgren, Sändaren
    125,00 kr
  69. Allt vackert byggs långsamt
    Allt vackert byggs långsamt
    Beskrivning
    Det här är min ärliga livsberättelse av hopp och förtvivlan, mörker och ljus, men också om Guds trofasthet då livet känns som mörkast.

    Jag skriver till dig som tror att livet är över på grund av fysisk eller psykisk smärta, men också för dig som är anhörig eller bara nyfiken på en själavårdares liv och vardag samt på mina tankar om själavård.

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  70. Alltid älskad
    Alltid älskad
    Beskrivning
    10 korta, tänkvärda och berättelser om Guds gränslösa kärlek. Dessutom 10 tänkvärda citat. En perfekt presentbok att ge bort till någon som behöver lite uppmuntran eller inspiration i vardagen!
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
  71. Alltid älskad 2
    Alltid älskad 2
    Beskrivning
    10 korta, tänkvärda och berättelser om Guds gränslösa kärlek. Dessutom 10 tänkvärda citat. En perfekt presentbok att ge bort till någon som behöver lite uppmuntran eller inspiration i vardagen!
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
  72. Alltid älskad 3
    Alltid älskad 3
    Beskrivning
    10 korta, tänkvärda och berättelser om Guds gränslösa kärlek. Dessutom 10 tänkvärda citat. En perfekt presentbok att ge bort till någon som behöver lite uppmuntran eller inspiration i vardagen!
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
  73. Alltid älskad 4
    Alltid älskad 4
    Beskrivning
    Fristående fortsättning på Alltid älskad, med tio nya berättelser och citat. Den röda tråden genom alla texter är Guds gränslösa kärlek till oss. Läs bland annat om pärlan, konsten att inte döma och att gå i Jesu fotspår.
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
  74. Alltid älskad : samlingsvolym
    Alltid älskad : samlingsvolym
    Beskrivning
    Alltid älskad samlingsvolym upprepas gång på gång budskapet: Du är sedd och älskad av Gud. Vem du än är och vilka bördor du än bär på, så vill Gud alltid finnas vid din sida. Gud vill dela både din glädje och din sorg. Alltid älskad samlingsvolym innehåller samtliga berättelser ur de fyra Alltid älskad-häftena. Dessa har kompletterats med innehållet i Legender och välsignelser. Det innebär sammanlagt drygt 80 inspirerande och uppmuntrande berättelser
    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  75. Alltid Älskad Aldrig bortglömd
    Alltid Älskad Aldrig bortglömd
    Beskrivning
    Tro trots allt och villkorslös kärlek är något som alla människor vill leva i. Att få uppleva det ger mervärden som gör att vi som människor orkar igenom dagar som annars skulle brutit ner oss och fått oss att ge upp.

    Denna samling av Marie Arnfjells krönikor från tidningen Junia fångar upp både en obändig tro på Gud och den villkorslösa kärlek Han gång på gång visar.

    Vad händer när jag möter prövningar? Hur handskas jag med min rädsla? Hur ska jag våga börja om? Vad gör jag med det som jag längtar efter att fullfölja i mitt liv? Hur handskas jag bäst med tiden?

    Dessa och många fler frågor lyfts i de här texterna. Mitt i funderingar och svårigheter lyser bokens titel igenom: Du är alltid älskad och aldrig bortglömd!

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 9088

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå