View as Tabell Lista

Artiklar 801-900 av 9126

per sida
Fallande ordning
  1. Berättelsebibeln : varje berättelse viskar namnet Jesus
    Berättelsebibeln : varje berättelse viskar namnet Jesus
    Beskrivning
    Berättelsebibeln skildrar Bibelns berättelser på ett nytt sätt. Följ den röda tråden om Guds frälsningsplan genom både Gamla och Nya Testamentet. Vackert skriven och rikt illustrerad, bjuder Berättelsebibeln in barnen att ta del av det allra största äventyret; att själva upptäcka att Jesus inte bara finns i centrum av Guds fantastiska berättelse om frälsning – utan också mitt i deras eget liv. Rek. från 4 år och uppåt. "Berättelsebibeln är olik många andra barnbiblar – de härliga, prisbelönta illustrationerna och texterna gör verkligen Bibeln levande för barnen..." "Det är precis denna barnbibel som många föräldrar har väntat på och sökt efter..."
    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  2. Berättelsen om Adam och Eva
    Berättelsen om Adam och Eva
    Beskrivning
    Kort bibelberättelse
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  3. Berättelsen om de två byggarna
    Berättelsen om de två byggarna
    Beskrivning
    Hugo är långsam men noggrann. Fritz har bråttom och slarvar. När de ska bygga sina hus förstår de den verkliga innebörden av vishet och att göra ett ordentligt jobb.
    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  4. Berättelsen om en inte alltför självupptagen kyrka
    Berättelsen om en inte alltför självupptagen kyrka
    Beskrivning
    Mission är en del av kyrkans grundläggande uppdrag. Men hur kan mission tolkas i 2000-talets svenska sammanhang? Uppdrag: mission håller samman två synsätt. Som människor är vi sända till varandra, för att vara varandra till hjälp och stöd. Som kristna är vi också sända att berätta. Ord och handling hör ihop. Det konkreta fyller orden med mening, och orden hjälper oss att tolka det vi ser. Uppdrag: mission vill stimulera till reflektion och aktion. Mission är inget kvarglömt ord från förr. Uppdraget står kvar. Kanske är det idag vid matbordet som vår trovärdighet prövas? »Om inte vi berättar om tron – vem skall då göra det? Vi vill väl inte att det som gett våra liv sammanhang och innehåll skall förloras? Livet blir liv, när vi ser, hör och berättar.» Ur Anders Wejryds förord.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  5. Berättelsen om Jesus Klistermärkesbok
    Berättelsen om Jesus Klistermärkesbok
    Beskrivning
    Bibelberättelse för barn. Boken innehåller 5 utvikbara scener och 60 flyttbara klistermärken. Inte lämplig för barn under 3 år.
    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
    • Köp 25 för 48,00 kr/st
    • Köp 50 för 45,00 kr/st
    • Köp 100 för 42,00 kr/st
  6. Berättelsen om julen
    Berättelsen om julen
    Beskrivning
    När Maria och Josef kommer fram till Betlehem är det redan mörkt. Vart ska de sova? Det är fullt överallt. Vilken tur att det finns plats hos djuren i stallet. En fin pysselbok om den första julen fylld med knep-och-knåp och klistermärken. Färglägg, Finn-fem-fel, Lär dig nya ord
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
    • Köp 25 för 68,00 kr/st
  7. Berättelsen om Lasaros
    Berättelsen om Lasaros
    Beskrivning
    Berättelsen om när Jesus uppväcker Lasaros från de döda.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  8. Berättelsen om Påsken
    Berättelsen om Påsken
    Beskrivning
    Begagnad
    65,00 kr
  9. Berättelsen om Snöflinga
    Berättelsen om Snöflinga
    Beskrivning
    Här finns berättelsen om det förlorade fåret och den gode herden som letar tills han finner det.
    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  10. Berättelser från Bibeln
    Berättelser från Bibeln
    Beskrivning
    Tjugo av Bibelns favoritberättelser återges här med både humor och allvar. Varje berättelse tar bara ungefär fem minuter att läsa.
    Boken är återberättad av Lois Rock och illustrerad av Richard Johnsson.För barn mellan 3-9 år
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  11. Berg har inga rötter
    Berg har inga rötter
    Beskrivning
    I en berättelse som kryper under huden utforskar debutanten Manne Fagerlind vad som händer med en människa som drabbas av en obotlig sjukdom. Vi möter Lasse som försöker skriva bokslut över sitt liv, men historien låter sig inte enkelt berättas. Hur ser sanningen ut, i våra egna ögon och i andras?

    Lasse har just gått i pension och för en ensam tillvaro i sin lägenhet. Han fyller sina dagar med att skriva en deckare - boken som ska slå stort och ge honom en efterlängtad revansch efter ett misslyckat yrkesliv som konstvetare, och ett ännu större misslyckande som familjefar.

    När Lasse får diagnosen Alzheimers kan han inte fortsätta arbetet med deckaren och detta sista halmstrå glider honom ur händerna. I en desperat kamp mot klockan och sjukdomen försöker han istället skriva ner sanningen om vad som hände alla de där åren. Men i takt med att sjukdomen eskalerar förändras Lasses berättelse, och sanningen är inte längre självklar. Vilken del spelade Lasse i det drama som kostade honom så mycket? Vad var så viktigt att det fick honom att offra relationerna till fru och barn?

    Det liv Lasse känt till faller bort mer och mer och fram träder något helt annat. Kanske är det inte för sent att välja om. Kanske blir berättelsen om en människas liv aldrig riktigt färdig.
    75,00 kr
  12. Berlin
    Berlin
    Beskrivning

    Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om den återförenade storstaden Berlin - om arkitekturen, kulturen och nöjena. Den är lätt att läsa och lätt att använda. Du får en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter, liksom tips på promenader och utflykter, shopping, hotell och restauranger. Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av ditt besök i Berlin.

    65,00 kr
  13. Berlin
    Berlin
    Beskrivning

    Topp 10 tar dig raka vägen till det bästa Berlin har att erbjuda. Oavsett om du söker historia och kultur, eller mat och shopping, ger dussintals topplistor all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Det är lätt att hitta rätt med hjälp av de detaljerade utvikskartorna. Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting.

    85,00 kr
  14. Berörd : han läker de slagnas sår
    Berörd : han läker de slagnas sår
    Beskrivning
    Innan Gud rörde vid hans hjärta och förvandlade hans liv drev Rudy Rasmus en bordell i Houston, Texas. I dag är han känd av tusentals människor som kort och gott pastor Rudy, ledare för ett innerstadsarbete i St. Johns församling vilket han och hustrun Juanita tog initiativ till för att nå ut till dem som Jesus kallade dessa mina minsta.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  15. Berörd av Gud : om förnyelse och förändring i församlingen
    Berörd av Gud : om förnyelse och förändring i församlingen
    Beskrivning
    Kan en gammal kristen församling förnyas? frågar Ingemar Helmner. Det kan den. Att säga något annat vore att begränsa Guds möjligheter. Men frågan är: Vill gamla församlingar förnyas? Presenterar församlingen Jesus kärlek så att den blir verklig och ger kämpande människor hopp. Står vi verkligen, likt Jesus, på de svagas sida?
    85,00 kr
  16. Bert och frestelsen
    Bert och frestelsen
    Beskrivning
    Bert ska börja sjuan efter sommarlovet. Han, Lill-Erik, Reza och Åke övar på att bli stora och tuffa så att de ska slippa bli spolade i toan av niorna. Hångel, raggning och spritintag med sked ingår.
    65,00 kr
  17. Bert och kalla kriget
    Bert och kalla kriget
    Beskrivning
    Bert är tillbaka, givetvis med sina trogna följeslagare - den fege och hunsade Lill-Erik som samlar på information om sjukdomar och kaxige Åke, Berts bästis. Bert är tolv år och bor tillsammans med sin snåle optiker till pappa och sin lata busschaufför till mamma. Och i skolan lurar den livsfarliga Klimpen. Bertböckerna har sålt i över 2 miljoner ex sedan 1988! Nu kommer en efterlängtad nyhet - Bert är lika pinsam, rolig och frustrerad som tidigare - men i helt nyskrivna dagboksavsnitt.
    65,00 kr
  18. Bertils kvällsbön
    Bertils kvällsbön
    Beskrivning
    Hela livet i en aftonbön! Klockan är mycket, nu är det dags för pyjamas, så stå still, säger pappa, men Bertil känner att det är ju så mycket annat som han vill. Han vill leka inte-nudda-golv, brottas med Mose och måla med tusch. Men när han börjar äta på nåt han hittar på golvet, ropar mamma nämen usch! Häng med Bertil under en svindlande kväll bland pyjamasviljor, legobråk, alvedonglass och samtal med Gud om både hundbajs och miljonärer. Det är stor igenkänning för hela familjen när Bertil och hans lillasyster ska i säng. Och hela livet, stort som smått, kokas ner i Bertils kvällsbön. Var med och trösta alla som inte är så poppis. Och alla fula saker som aldrig blir köpta av nån på loppis. - Jag vill ha en brandbil, mumlar Bertil och sover sen så stilla. Mamma pussar hans bakhuvud och viskar: Tack Gud för Bertil lilla.
    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  19. Beskära träd och buskar
    Beskära träd och buskar
    Beskrivning
    I Beskära träd och buskar berättar Eva Robild pedagogiskt och tydligt precis hur du ska gå tillväga för att med lyckat resultat beskära allt från fruktträd och bärbuskar till häckar och rosor. Här får du inte bara svar på frågorna när och hur du ska beskära utan också varför. När du väl har lärt dig grunderna känns det enbart spännande och roligt att försöka själv. Och när du får kläm på beskärning upptäcker du också vilken bra väg denna kunskap är till förståelse för hur växterna i din trädgård fungerar. Så greppa såg och sekatör och ta kontroll över träd och buskar och över utvecklingen av din trädgård!Den nya bokserien Gröna Fingrar visar att vem som helst med enkla medel kan skapa en lustfylld trädgård. Varje bok behandlar ett begränsat ämne. De två första böckerna, Beskära träd och buskar samt Växthus och uterum, följs våren 2014 av Odla i pallkrage samt Perenner. Gemensamt för alla titlarna är att basfakta kombineras med idérikedom och vackra bilder som förstärker känslan av att alla som vill kan få gröna fingrar och förverkliga sina trädgårdsdrömmar.
    135,00 kr
  20. Beslutet : ett upprop för fäder
    Beslutet : ett upprop för fäder
    Beskrivning
    Somliga män kommer att dö ångerfulla, andra kommer att besluta sig för att leva för det som är betydelsefullt.

    Från författarna till succéboken Våga älska kommer nu en stark proklamation för tro, familj och faderskap som leder män fram till en långvarig seger . den sortens seger som gör upp med det förgångna, förtjänar din hustrus kärleksfulla förtröstan, vinner dina barns hjärtan och lägger grunden för ett trohetsarv, som sträcker sig långt över vad din egen far kunde efterlämna åt dig.
    • Köp 3 för 193,50 kr/st
    • Köp 10 för 182,75 kr/st
    • Köp 25 för 172,00 kr/st
  21. Besök från himlen : ett häpnadsväckande möte med trösten från andra sidan
    Besök från himlen : ett häpnadsväckande möte med trösten från andra sidan
    Beskrivning
    En lördag strax efter jul försvann Harriet Deison. Hon levde ett underbart liv tillsammans med Pete, hennes make sedan fyrtiotre år. Men Harriet, som från och till under hela sitt vuxna liv kämpat med depression, befann sig i en plötslig svacka. Petes intensiva sökande efter henne den dagen slutade på ett fruktansvärt sätt. I ett enda skälvande ögonblick var pastorsfrun och barnbarnens mormor borta.

    Besök från himlen berättar om de märkliga sammanträffanden, förunderliga bönesvar och flertalet drömmar som Pete och andra har haft om Harriet efter hennes död.

    Följ med Pete i hans häpnadsväckande upptäckt av oväntad tröst mitt i sorgen och i hans upplevelse av att hälsningar från himlen inte bara är möjliga, utan inträffar oftare än vi kan ana.

    Dr. Pete Deison skriver med Bibeln som grund samt hämtar inspiration från författare som C.S. Lewis, Jonathan Edwards och Dallas Willard i en fascinerande inblick i livet, döden och vårt himmelska hem.

    Dr. Pete Deison har varit pastor sedan 1978 och verkat i ledningen för organisationen Campus Crusade for Christ. Han arbetar nu i Park Cities Presbyterian Church i Dallas, Texas.

    • Köp 3 för 121,50 kr/st
    • Köp 10 för 114,75 kr/st
  22. Beteendeproblem i förskolan : om lågaffektivt bemötande
    Beteendeproblem i förskolan : om lågaffektivt bemötande
    Beskrivning
    Konflikter och beteendeproblem är ofta vardag i förskolan. Den här boken visar hur personalen kan tänka och agera i mötet med barnen i en mängd utmanande situationer. Metoderna utgår från förhållningssättet lågaffektivt bemötande och handlar bland annat om att anpassa krav samt hantera konflikter och fysiskt våld.

    Författarna tar avstamp i exempel från förskolans vardag, kopplar dem till forskning och beskriver sjutton praktiska principer som personal kan utgå från för att förebygga och lösa beteendeproblem. Här finns också konkreta handlingsplaner för hur du ska göra när en konflikt är på gång samt studiematerial som fördjupar bokens olika avsnitt.

    Beteendeproblem i förskolan ingår i en serie framgångsrika böcker om detta förhållningssätt för olika målgrupper.

    Det finns även avsnitt i boken som syftar till att finna strategier för att hantera situationer där handlingsplaner kopplas till beskrivningen i avsnitten. Avslutningsvis finns rikliga exempel på ytterligare läsning som är kopplade till de olika kapitlen vilket gör det möjlighet för läsaren att fördjupa sig inom en speciell situation eller ett beteende som kan uppkomma. Boken bidrar till ett bra underlag för diskussioner inom arbetslag. Katharina Jacobsson, BTJ-häftet nr 3, 2018

    340,00 kr
  23. Beteendeproblem i skolan
    Beteendeproblem i skolan
    Beskrivning

    Konflikter och beteendeproblem hos barn kan stå i vägen för lärarens arbete och elevernas inlärning. Boken Beteendeproblem i skolan visar hur skolpersonal kan tänka och agera i mötet med elever som inte beter sig som förväntat i en viss situa­tion. Metoderna utgår från förhållningssättet lågaffektivt bemötande, och kan användas från förskolan till gym­nasiet. Författaren tar avstamp i belysande...

    320,00 kr
  24. Bethelbekännelsen 1933 : Ett lutherskt försök
    Bethelbekännelsen 1933 : Ett lutherskt försök
    Beskrivning
    Under den tyska kyrkokampen samlades en grupp teologer, bl.a. Dietrich Bonhoeffer och Hermann Sasse, för att skriva en ny bekännelse. Denna skulle användas i motståndet mot nationalsocialismen och ta upp aktuella frågor. Förutom den kristna teologins klassiska ämnen tar bekännelsen därför också upp t.ex. rasfrågan, behandlingen av judar och den totalitära statens anspråk. För första gången görs nu denna viktiga text tillgänglig på svenska. Till bekännelsen har skrivits en utförlig historisk inledning och en teologisk kommentar.

    • Köp 3 för 184,50 kr/st
    • Köp 10 för 174,25 kr/st
  25. Betong : en gjuten hobby
    Betong : en gjuten hobby
    Beskrivning

    Att gjuta i betong är inte alls svårt, du kan fixa proffsiga betongprylar och möbler på endast en dag! Du rör bara ihop finbetong med vatten och häller i olika formar. När betongen torkat lossar du den från formen och vips, så är det klart! När man har kommit igång och gjort ett första projekt, kanske så enkelt som en skål för värmeljus, så kommer idéerna av sig själva. Det är svårt att sluta eftersom det är så roligt att jobba med detta häftiga, ruffa och tuffa material!


    Susanna Zacke och Sania Hedengren beskriver enkelt och tydligt hur du gör vackra skålar, söta ljusstakar, fina fat och mycket annat användbart för både inom- och utomhusbruk. Boken rymmer hela 33 stora och små projekt, allt från smycken till imponerande möbler. Och alla visar hur mångsidig betongen är!


    100,00 kr
  26. Betong : en helgjuten hobby
    Betong : en helgjuten hobby
    Beskrivning
    Det är enkelt att skapa snygga och användbara inredningsdetaljer med betong, och har du väl börjat är det svårt att sluta. Betong är ett tacksamt material – prisvärt, tåligt, lättjobbat och så blir resultatet alltid vackert! Här hittar du ett urval av betongproffsen Sanna och Sanias mest populära projekt ur tidigare böcker, samt nya spännande betongföremål som en stilren taklampa, en trendig vedkorg och en söt lampett.

    Med inspirerande bilder och tydliga steg-för-steg-beskrivningar visar författarna hur du kan använda förpackningar du redan har hemma att gjuta i, hur du skapar gjutformar av latex och snickrar egna formar till exempelvis bordsskivor. ALLA kan gjuta!

    150,00 kr
  27. Betong inne
    Betong inne
    Beskrivning
    När betongen blir en del av inredningen öppnas helt nya möjligheter för detta inspirerande material, som lyckas med konsten att vara både dominant och neutralt. Med sin råa yta kan betongen förstärka en avskalad minimalistisk inredningsstil, samtidigt som den kan fungera som en spännande kontrast i ett mer dekorerat, romantiskt hem.

    Här presenteras mängder av inredningsidéer och betongprojekt från stort till smått. I handboken längst bak i boken ser du enkelt hur man gör med hjälp av tydliga anvisningar och steg-för-steg-bilder. Camilla Arvidssons och Malin Nilssons tidigare böcker om betong har sålt i över 100 000 ex i Sverige.

    165,00 kr
  28. Betong med guldkant
    Betong med guldkant
    Beskrivning
    Det är något nästan magiskt med betongens rena och grova struktur som kittlar fantasin och kreativiteten. Den som börjat gjuta betong har svårt att sluta, vilket allt fler betongentusiaster kan intyga. I Betong med guldkant utforskar Camilla Arvidsson och Malin Nilsson betongens alla möjligheter. Guld ger betongen ett lyxigt skimmer, medan betong i kombination med rostig metall ger ett mycket råare intryck. Blanda pigment i betongen för att få den dramatiskt och stramt svart eller skirare, nästan vit. Dekorera med glaskross eller mosaik, testa mer finkornig reparationsbetong, gör avtryck med blommor och andra mönster - ju mer du experimenterar desto fler idéer kommer du att vilja prova. I boken visas hur du gjuter vackra fat, förgyllda skålar, skogens djur, en utedusch med bänk, små fjärilar, ett slott till en riktig prinsessa och naturligtvis mängder av krukor med fina former. Här finns både lätta projekt för nybörjaren och lite större utmaningar för den som gjutit förr. Bokens avslutande handbok med utförliga och rikligt illustrerade steg-för-steg-beskrivningar visar tydligt hur du ska gå tillväga.
    135,00 kr
  29. Betydelsefulla möten : politiker berättar
    Betydelsefulla möten : politiker berättar
    Beskrivning
    Betydelsefulla möten – Politiker berättar Genom inspirerande vardagsberättelser från hela Sverige ger vi dig här chans att möta politiker som alla har något viktigt att berätta. Visst, det handlar om politik, men ändå inte. Vårt fokus har framförallt varit vad som sker i mötet mellan människor. Om betydelsefulla möten och möten som bidragit till att väcka eller uppmuntra ett politiskt engagemang. Men också om vad vi alla kan lära oss av varandra och vad det kan ge en enskild individ att engagera sig i ett politiskt parti. Här får du ta del av möten som bidragit till ett politiskt engagemang – möten som givit mod, kraft, inspiration, lust och framtidstro. I bokens fem kapitel ger vi röst åt aktiva politiker, unga och gamla, män och kvinnor, kända och okända. Vi bjuder in dig att stå bredvid partiledare, språkrör, ungdomsförbundsordförande, kommunalråd, partistyrelseledamöter och medlemmar i sju av landets partier. De bjuder alla på vardagsnära berättelser direkt ur hjärtat. Enkelt, intressant och engagerande! Bland annat deltar alla ungdomsförbundens ordförande med varsin berättelse med fokus på ett betydelsefullt möte. Det bådar gott för framtiden. Med Betydelsefulla möten – Politiker berättar vill vi ge dig möjlighet att stiga in bakom den politiska masken och ta del av vad det är som får en människa, en som är precis som du och jag, att sträcka upp handen och säga: "Ja, jag är med, jag vill bidra till att skapa det samhälle som jag tror på. Jag vill medverka, påverka och jag vill ta ansvar för framtiden". Kanske är du redan en av dem som tagit steget och nu sträcker på ryggen. All heder åt dig. Kanske är du en av dem som klagar på politikerna hemma i soffan? Tänk om du kunde se landets politiker med nya ögon och att vi, med hjälp av deras berättelser, lyckats inspirera dig att bli en av dem som i morgon tar steget och sträcker fram handen med orden: "Räkna med mig, jag är med – vad ska jag göra?" Vad är det just din polititiker brinner för? Vem fick han eller henne att ta steget in i politiken och/eller tänka nytt? Från vilket land kommer en av partiledarnas stora förebilder? Vem ser extra rött efter ett radioinslag? och vad hände egentligen i riksdagsledamöternas grundskola? Här hittar du svaret och mycket mycket mer. Spännande och engagerande läsning! En samling berättelser från en av landets viktigaste mötesplatser – den politiska arenan.
    300,00 kr
  30. Bevara din frihet
    Bevara din frihet
    Beskrivning
    Den svenska frikyrkan genomgår en påtaglig institutionaliseringsprocess som yttrar sig i en stark betoning på organisation, ett hierarkiskt ledarskap och en tilltagande professionalism.Boken är en försiktig analys av den fria, karismatiska församlingens månghundraåriga kamp för frihet och rätten att följa den första församlingens liv och lära.
    75,00 kr
  31. Bh:ar, bröllop & besvärjelser
    Bh:ar, bröllop & besvärjelser
    Beskrivning
    BH:AR, BRÖLLOP OCH BESVÄRJELSER av Sarah Mlynowski
    Alla behöver lite magi i sina liv, inte minst 14-åriga Rachel. Hon drömmer om att tillhöra innegänget, bli ihop med skolans populäraste kille och att bli kompis med sin bästis igen. Inte helt lätt att fixa om man är en vanlig tjej. Som tur är har hon en lillasyster som är häxa. Problemet är bara att Miri inte vill använda sina häxkonster på så triviala saker som att hjälpa sin syster att lösa sina problem. Men när deras pappa bestämmer sig för att gifta om sig med en avskyvärd kvinna, låter sig Miri övertalas att använda sina krafter till att hindra bröllopet och av bara farten hjälper hon Rachel att bli populär. Magi är starka krafter och allt går inte riktigt som de tänkt sig
    65,00 kr
  32. Bibel 1981 NT Brun och Vinröd
    Bibel 1981 NT Brun och Vinröd
    Beskrivning
    Bibelkommisionens översättning med noter. Brun med guldsnitt
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
  33. Bibel 1981 Röd Hård
    Bibel 1981 Röd Hård
    Beskrivning
    BIbel GT 1917, NT 1981. Röd hård pärm Med kartor och uppslagsdel. 125x187x30
    95,00 kr
  34. Bibel 1981 Vinröd
    Bibel 1981 Vinröd
    Beskrivning
    Bibeln GT 1917, NT 1981 Vinröd . Innehåller kartor och uppslagsdel 165x120 mm
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
  35. bibel 2000
    bibel 2000
    125,00 kr
  36. Bibel 2000 konstskinn. hård pärm
    Bibel 2000 konstskinn. hård pärm
    Beskrivning
    Bibel 2000 Helbibel nya och gamla testamentet med apokryferna.Med uppslagsdel och bibelguide
    135,00 kr
  37. Bibel 2000 Magnetlås Argument
    Bibel 2000 Magnetlås Argument
    Beskrivning
    Bibeln – magnetlås Arguments omtyckta Bibel finns nu också i skinn, med samtliga presentationssidor samlade i slutet! Det praktiska och eleganta magnetlåset gör att Bibeln kan stängas ihop. Omslaget är i grått och svart skinn. Detta tillsammans gör detta till en mycket tålig Bibel. De 160 presentationssidorna i färg är alla placerade i slutet i Bibeln. Presentationssidorna redogör för en person, en bibelbok eller ett sammanhang. Bibeln – magnetlås är en komplett Bibel 2000, med noter, parallellhänvisningar och uppslagsdel. Priset gäller inestående lager
    • Köp 3 för 292,50 kr/st
    • Köp 10 för 276,25 kr/st
    • Köp 25 för 260,00 kr/st
    • Köp 50 för 243,75 kr/st
    • Köp 100 för 227,50 kr/st
  38. Bibel 2000 NT röd 15 utmaningar Argument
    Bibel 2000 NT röd 15 utmaningar Argument
    Beskrivning
    Denna utgåva av Nya testamentet innehåller 15 bibelutmaningar. Varje utmaning innehåller förslag på en text att läsa. Till hjälp finns både bakgrundsinformation och ordförklaringar. Du får också tips för att läsa vidare samt frågor att fundera över. Den som är ovan vid bibelläsning kan börja med utmaningarna på nivå 1, medan den som vill ha lite mer att ”bita i” kan ta sig an nivå 2 eller 3. Mariginalerna är extra breda, för att underlätta för den som vill anteckna. Längst bak finns också Bibelnyckeln med praktiska tips för bibelläsningen. Den innehåller bland annat en ”hittlista” med bibelord samlade under olika teman. Detta Nya testamente (med Bibel 2000:s översättning) är tänkt att kunna delas ut av församlingen till unga ledare, alphagruppsdeltagare och andra nyfikna, men ovana, bibelläsare. Utmaningarna kan användas både för enskild läsning och som samtalsunderlag i grupp. På så sätt hoppas vi att den ska stimulera till samtal om Bibeln.
    85,00 kr
  39. Bibel 2000 slimline rosa
    Bibel 2000 slimline rosa
    Beskrivning
    Denna bibel med både gamla och nya testamentet har en tjocklek på endast 17 mm.
    Översättningen är Bibel 2000 och utformningen är av högsta kvalité med hållbart konstskinnsomslag och silversnitt, god läsvänlighet på ett bra papper.
    Slimbibeln är smidig och lätt att bära med sig. Till skillnad från många andra Bibel 2000-utgåvor innehåller denna utgåva inte apokryferna.
    Format: 135 x 210 mm, rosa konstskinnsomslag med silversnitt, 810 sidor Utgiven: 2017
    • Köp 3 för 283,50 kr/st
    • Köp 10 för 267,75 kr/st
    • Köp 25 för 252,00 kr/st
  40. Bibel 2000 stor
    Bibel 2000 stor
    Beskrivning
    Bibel 2000 med omslag. Vitt snitt Apokryferna ingår inte. 155x210 mm
    125,00 kr
  41. Bibel 2000, storstil
    Bibel 2000, storstil
    Beskrivning
    Bibel 2000, storstil Bibelkommissionens bibeltext (Bibel 2000) utan kommentarer och noter. Extramaterial - Uppslagbok till Bibeln: - Förkortningsregister - Vägmärken för bibelläsare - Bibelläsningsplan - Bevingade ord och uttryck i Bibeln - Ordbok - Personer, händelser, orter, texter och begrepp Inlagans format är 180 x 270 mm. Vid tryckning av denna bibel har förlaget följt Synskadades Riksförbunds råd för god läsbarhet.
    • Köp 3 för 692,75 kr/st
  42. Bibel 82 Röd mellanformat EFS Mjuka pärmar guldsnitt
    Bibel 82 Röd mellanformat EFS Mjuka pärmar guldsnitt
    Beskrivning
    Bibel i hårda pärmar röd GT 1917, NT 1981 130x200 mm
    125,00 kr
  43. Bibel 82 röd mellanformat Verbum
    Bibel 82 röd mellanformat Verbum
    Beskrivning
    Bibel i rött skinn med guldsnitt GT1917, NT 1981 Med uppslagsdel och kartor 130x195 mm
    175,00 kr
  44. Bibel : Bibelkommissionens översättning : noter, parallellhänvisningar, uppslagsdel
    Bibel : Bibelkommissionens översättning : noter, parallellhänvisningar, uppslagsdel
    Beskrivning
    Bibel i hårdband. Röd med guldtryck på pärmen. Två märkband. Format: 130x180 mm.

    Innehåller bibeltexterna, bibelkommissionens noter, parallellhänvisningar och uppslagsdel samt Verbums bättre grepp om Bibeln. Dessutom Kristina Anshelms träsnitt.
    • Köp 3 för 274,50 kr/st
    • Köp 10 för 259,25 kr/st
    • Köp 25 för 244,00 kr/st
    • Köp 50 för 228,75 kr/st
  45. Bibel för barn
    Bibel för barn
    Beskrivning
    Bibel för barn är den första helsvenska barnbibeln och den har sålt i flera hundra tusen exemplar seda den första kom ut 1995. Den är trogen den ursprungliga bibeltexten och författarna har lång erfarenhet av arbete med barn och bibeln. Bibel för barn finns översatt till fem olika språk. Att läsa Bibel för barn är som att bege sig på en lång, innehållsrik och spännande resa. Följ med på en vandring genom bibeln utifrån barnets perspektiv. Ulf Löfgrens fantastiska bilder bjuder läsaren att kliva rakt in i bibeln och bli en del av det som händer. Bibel för barn är Verbums mest älskade barnbibel och den används som utdelningsbibel av en lång rad församlingar runtom i kyrkan.
    • Köp 3 för 229,50 kr/st
    • Köp 10 för 216,75 kr/st
    • Köp 25 för 204,00 kr/st
    • Köp 50 för 191,25 kr/st
  46. Bibel för Män
    Bibel för Män
    Beskrivning
    Bibel för mänMäns ärliga och starka livsberättelser!Läs om män som i de mest svåra livssituationer fått uppleva nytt mod, förlåtelse,upprättelse och livskraft.Troligtvis kommer du att känna igen dig.Läs den här boken, den kan visa sig varaditt livs viktigaste läsning!
    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
    • Köp 25 för 56,00 kr/st
    • Köp 50 för 52,50 kr/st
    • Köp 100 för 49,00 kr/st
  47. Bibel GT rev 1917. NT 81 Mjukpärm guldsnitt
    Bibel GT rev 1917. NT 81 Mjukpärm guldsnitt
    Beskrivning
    110x160mm Mjuka pärmar guldsnitt
    100,00 kr
  48. Bibel konfirmand lila
    Bibel konfirmand lila
    Beskrivning
    Bibel konfirmand lila är en modern, slitstark bibel med klassisk inlaga. Omslaget ger en fräsch, ungdomlig känsla.

    Bibel konfirmand lila innehåller Bibel 2000 med noter, parallellhänvisningar, uppslagsdel och uppslagsbok. I den finns också Svenska kyrkans bibelläsningsplan, bibelns hittlista, nya kartor och rubriker i ljust orange.
    I anslutning till för- och eftersättsbladen finns en dedikationssida med plats för en personlig hälsning.

    Bibel konfirmand finns i svart, lila och silver. Blanda och välj den färg som passar din församling eller din konfirmand bäst

    • Köp 3 för 274,50 kr/st
    • Köp 10 för 259,25 kr/st
    • Köp 25 för 244,00 kr/st
    • Köp 50 för 228,75 kr/st
    • Köp 100 för 213,51 kr/st
  49. Bibel konfirmand silver
    Bibel konfirmand silver
    Beskrivning
    Bibel konfirmand silver är en modern, slitstark bibel med klassisk inlaga. Omslaget ger en fräsch, ungdomlig känsla.

    Bibel konfirmand silver innehåller Bibel 2000 med noter, parallellhänvisningar, uppslagsdel och uppslagsbok. I den finns också Svenska kyrkans bibelläsningsplan, bibelns hittlista, nya kartor och rubriker i ljust orange.
    I anslutning till för- och eftersättsbladen finns en dedikationssida med plats för en personlig hälsning.

    Bibel konfirmand finns i svart, lila och silver. Blanda och välj den färg som passar din församling eller din konfirmand bäst

    • Köp 3 för 274,50 kr/st
    • Köp 10 för 259,25 kr/st
    • Köp 25 för 244,00 kr/st
    • Köp 50 för 228,75 kr/st
    • Köp 100 för 213,51 kr/st
  50. Bibel konfirmand svart
    Bibel konfirmand svart
    Beskrivning
    Bibel konfirmand svart är en modern, slitstark bibel med klassisk inlaga. Omslaget ger en fräsch, ungdomlig känsla.

    Bibel konfirmand svart innehåller Bibel 2000 med noter, parallellhänvisningar, uppslagsdel och uppslagsbok. I den finns också Svenska kyrkans bibelläsningsplan, bibelns hittlista, nya kartor och rubriker i ljust orange.I anslutning till för- och eftersättsbladen finns en dedikationssida med plats för en personlig hälsning.

    Bibel konfirmand finns i svart, lila och silver. Blanda och välj den färg som passar din församling eller din konfirmand bäst

    • Köp 3 för 274,50 kr/st
    • Köp 10 för 259,25 kr/st
    • Köp 25 för 244,00 kr/st
    • Köp 50 för 228,75 kr/st
    • Köp 100 för 213,51 kr/st
  51. Bibel överstrykningspenna
    Bibel överstrykningspenna
    Beskrivning
    Märkpenna för bibel
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,00 kr/st
  52. Bibel Urdu (Pakistan)
    Bibel Urdu (Pakistan)
    Beskrivning
    Produktbeskrivning

    Indien, Pakistan
    Old version, äldre översättning. Persian script

    Inbunden, tvåspalt, kartor.
    Format: 14×22 cm.

    • Köp 3 för 216,00 kr/st
    • Köp 10 för 204,00 kr/st
  53. Bibelberättelser - Klistermärkesbok
    Bibelberättelser - Klistermärkesbok
    Beskrivning
    Med över 300 klistermärken! Den ultimata klistermärkesboken med tre av Jesus mest älskade bibelberättelser. Använd dina klistermärken för att återskapa berättelserna om Den gode herden, Främlingen som hjälpte till och Den förlorade sonen Av Juliet David Format: 21x30 cm Sidantal: 24 Klammerhäftad
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  54. Bibelberättelser för barn i Norden
    Bibelberättelser för barn i Norden
    Beskrivning
    Bibelberättelser för barn i Norden presenterar 68 bibelberättelser för barn av vår tid. Femton nordiska författare och femton illustratörer har fått tolka och förmedla berättelserna på sitt eget sätt. Berättelserna i boken är skrivna med utgångspunkt i barnets värld och dess undran över livet. Det är författarnas och illustratörernas egna tolkningar av berättelserna. Alla som har bidragit till boken har haft fria händer att berätta historierna i ord och bild på sitt eget sätt. För Sveriges del är alla texter skrivna av Christina Lövestam. Passar för barn runt 6 år och uppåt. Bibelberättelser för barn i Norden har blivit till genom ett samarbete mellan sex nordiska förlag: Skálholtútgáfan (Island), Lasten Keskus (Finland), Fontana Media (Finland-Sverige), IKO-forlaget (Norge), Verbum Förlag (Sverige) och Alfa (Danmark). ISBN/Art.nr: 52635841 160 sidor Upplaga: 1.1 Utgivningsår: 2014 Så här handlar du . Christina Lövestam m.fl.
    • Köp 3 för 191,25 kr/st
  55. Bibelfavoriter . Julen
    Bibelfavoriter . Julen
    Beskrivning
    Bibelberättelse på rim för de yngsta. Perfekt att läsa för barnen hemma, i barngudstjänster, i barngruppen eller förskolan. Boken är mer än en bilderbok då varje bok innehåller tips på lekar och samtalsfrågor.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
  56. Bibelfodral  medium slim footprint
    Bibelfodral medium slim footprint
    Beskrivning
    Blått bibelfodral med texten ”Footprints”

    Smidig enkelficka på framsidan
    Bärhandtag Självreparerande dragkedja
    Passar biblar upp till c:a 15,5 x 21,5 x 3 cm

    • Köp 3 för 247,50 kr/st
    • Köp 10 för 233,75 kr/st
  57. Bibelfodral - Fisk, marinblå
    Bibelfodral - Fisk, marinblå
    Beskrivning
    Blått bibelfodral i polycanvas, med en fisksymbol. Ytterfack och två pennhållare.

    MEDIUM: Maxmått på bibel: 16,5x24x4,5 cm (passar bl.a. Folkbibeln Storformat, Inspirationsbibeln och Svensk studiebibel).

    425,00 kr
  58. Bibelfodral - Fisk, marinblå
 Large
    Bibelfodral - Fisk, marinblå Large
    Beskrivning
    Blått bibelfodral i polycanvas, med en fisksymbol. Ytterfack och två pennhållare.

    Maxmått på bibel: 17,7x25,7x4,8 cm (passar bland annat Handbok för livet, Stora Studiebibeln och Svenska Kärnbibeln NT)

    425,00 kr
  59. Bibelfodral - Medium-slim, rosa
    Bibelfodral - Medium-slim, rosa
    Beskrivning
    Rosa bibelfodral i konstläder med blomma och text Text: JOY (Jesus – Others – Yourself)

    Ett tunnare fodral för t.ex. slimline-biblar
    Smidig enkelficka på baksidan
    Bärhandtag
    Nylonförstärkta sömmar
    Självreparerande dragkedja

    Passar biblar upp till c:a 16 x 22,5 x 3 cm

    395,00 kr
  60. Bibelfodral - Pray, Wait, Trust. rosa - Medium
    Bibelfodral - Pray, Wait, Trust. rosa - Medium
    Beskrivning
    Rosa bibelfodral i polycanvas, med orden Pray, Wait, Trust tryckta på framsidan. Ytterfack och två pennhållare

    Maxmått på bibel: 16,5x24x4,5 cm (passar bl.a. Folkbibeln Storformat, Inspirationsbibeln och Svensk studiebibel).

    450,00 kr
  61. Bibelfodral - Pray, Wait, Trust. rosa - Medium
    Bibelfodral - Pray, Wait, Trust. rosa - Medium
    Beskrivning
    Rosa bibelfodral i polycanvas, med orden Pray, Wait, Trust tryckta på framsidan. Ytterfack och två pennhållare

    Maxmått på bibel: 16,5x24x4,5 cm (passar bl.a. Folkbibeln Storformat, Inspirationsbibeln och Svensk studiebibel).

    450,00 kr
  62. Bibelfodral blå canvas med kors M
    Bibelfodral blå canvas med kors M
    Beskrivning
    Blått/orange bibelfodral i jeanstyg/canvastyg med broderat kors

    Broderat kors på framsidan
    Smidig enkelficka på framsidan
    Bärhandtag
    Nylonförstärkta sömmar
    Självreparerande dragkedja

    Passar biblar upp till c:a 16 x 22,5 x 4 cm

    595,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 801-900 av 9126

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå