Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
I den här boken kombinerar Karoline Jönsson sina två hjärtefrågor; växtbaserad mat och hemodling. Från sin skånska gård bjuder hon på handfasta tips om kompostering och jordförbättring, om frösamling och hur man torkar örter - allt varvat med recept som får det att vattnas i munnen. Hon beskriver målande lyckan i att kunna bjuda på husets eget myntate eller att mitt i februari baka en äppelkaka med frukt från det egna trädet. Här finns även de vilda växterna från naturens eget skafferi: bären, svampen, rölleka, björkblad och blåklint.
Boken är indelad i fem kapitel: trädgårdslandet, växthuset, fruktträdgården, örtagården och den vilda trädgården, med härliga recept i varje kapitel. Primörsallad med ramslök och sparris, kantarellklämma med pepparrotsslaw & syrad rödlök, och Eton mess med rabarberkompott, men också recept på örtteer, salvor och egen kroppsskrubb.
Förlag | Norstedts |
---|---|
Bredd | 196 |
Höjd | 268 |
Rygg | 21 |
Omfång (sidor) | 151 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 20170302 |
Upplagenr | 1 |
PLU | 9789113076461 |
ISBN | 13076461 |
Vikt (g) | 776.0000 |
Lagerstatus | Begränsat lager |