Eriks såser och favoritrecept : från restauratör till fabrikör

Inget kan som en god sås förhöja upplevelsen av en måltid. Såsen är en tusenkonstnär som både kan lyfta, balansera och runda av smaker. Man kan göra de mest fantastiska såser genom att koka fond, reducera och sila i timmar. Men varför konstra till det? Erik Lallerstedt tycker inte att det finns någon anledning att göra det onödigt komplicerat. Och en riktigt god sås behöver inte ta lång tid att få till.

I Eriks såser bjuder Erik Lallerstedt på sina allra bästa recept. Här hittar du naturligtvis oumbärliga klassi- ker som rödvinssås, svampsås och hollandaise. Genom att lära dig laga en handfull grundsåser kan du med hjälp av olika smaksättningar alltid få en sås som passar rätten du tänkt servera. I boken hittar du också recept på både fest- och vardagsrätter som passar till de såser Erik utvecklat som finns färdiga i handeln

Mer information
Förlag Ica Bokförlag
Bredd 249
Höjd 247
Rygg 17
Omfång (sidor) 141
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20131022
Upplagenr 1
PLU 9789153439738
ISBN 53439738
Vikt (g) 812.0000
Lagerstatus Begränsat lager
175,00 kr

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå