View as Tabell Lista

8 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Barnens egen arbetsbibel
  Barnens egen arbetsbibel
  Beskrivning
  En resa genom bibelns böcker. CD rom
  500,00 kr
 2. Den röda tråden genom GT + plansch
  Den röda tråden genom GT + plansch
  Beskrivning
  Bibeln är grunden för vår tro. Trots det ser vi att bibelkunskapen blir sämre och sämre i vårt land, även bland aktivt kristna. Detta material vill verka för att öka bibelkunskapen och intresset för Bibeln. Den röda tråden genom GT är en handledning med 16 inspirerande bibelsamlingar för 9-12 åringar som hjälper dig som barnledare att på ett pedagogiskt och kreativt sätt presentera Bibeln för barnen i din barngrupp. En stor plansch med en översikt över Gamla testamentet medföljer.
  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 3. Kortlek - dilemmafrågor 3
  Kortlek - dilemmafrågor 3
  Beskrivning
  Dilemmafrågor 3 är en kortlek som innehåller 52 kort med frågor om allt som rör en tonårings vardag. Här finns frågor om relationer, att stå för sina åsikter, föräldrar, vänskap och mycket mer. Här har också inkluderats ett flertal frågor som rör utmaningar och risker med den teknik vi nu har tillgänglig: Vad kan man göra när ens privata bilder blir offentliga på Internet? Hur handskas man med nätmobbing? Är det okej att göra slut via SMS? Frågorna kan användas som diskussionsunderlag i helklass eller i mindre grupper. Samtliga frågor är formulerade så att det inte automatiskt går att besvara dem med .Man ska vara snäll!. Istället är frågorna konstruerade så att de ska kunna öppna för samtal och funderingar kring olika sätt att förhålla sig i inte helt enkla situationer. I asken finns också en kortfattad handledning som ger tips och råd kring användandet.
  250,00 kr
 4. Kulsprutan : 180 lekar för alla åldrar
  Kulsprutan : 180 lekar för alla åldrar
  Beskrivning
  Det regnar ute och alla barnen har myror i kroppen. Ingen fara – i kapitlet "Om benen är fulla med spring" hittar du lekar som Hajattack, Molekyler och Polis och tjuv på Disneyland.

  Står fjorton hungriga, otåliga barn och väntar på att lunchen ska bli färdig? Kapitlet "Medan spagettin kokar" tipsar om snabba lekar som gör väntetiden roligare.

  I kapitlet "Hurra, vi har gympasalen!" finns bland annat Gladiatorerna, Live dataspel och Kinesiska muren – lekar som gör att fler än elitidrotts-Sven har kul i gympasalen.

  "Lekar du redan kunde" ger tips på kul sätt att variera de där klassiska lekarna som du kanske börjat tröttna på.

  "Lekar som tar lååång tid", "Trevlighetslekar", "Stafetter där ingen har en sked i munnen", "Dramalekar" och "Ut och njut" är andra kapitel som garanterar att du aldrig mer kommer att sakna roliga lekar!
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 5. På väg 10-14 år Bok 2
  På väg 10-14 år Bok 2
  Beskrivning
  På väg har arbetats fram för att hjälpa barn och tonåringar att studera Bibeln. Den här delen innehåller mtrl från NT
  • Köp 3 för 178,50 kr/st
 6. Shukran
  Shukran
  Beskrivning
  Shukran är en pärm med mtrl som handlar om Egypten.Man får följa med på en resa med hjälp av berättelser, frågor, bilder och sånger. Varje avsnitt är knuten till en bibelberättelse. Förhoppningen är att barnen ska få lära känna Gud och även människor i ett annat land. Målgruppen är främst barn i åldern 9 - 12 år men fungerar även för barn i andra åldrar.
  200,00 kr
 7. Tyckfrihet
  Tyckfrihet
  Beskrivning
  Tyckfrihet är Lars Collmars tionde samling med etiska dilemman, och han väjer inte för att ta upp både lättsamma och svåra frågor ur tonåringars vardag.Här ryms både frågor om märkeskläder, vad som egentligen är demokrati, status såväl som föräldrars skilsmässa och våldtäkt.Som en extra finess handlar alla dilemman om elever på en och samma högstadieskola, vilket gör att karaktärerna blir mer och mer mångfacetterade ju fler berättelser man tar del av.Samtliga dilemman finns både i novell- och dramaform och till varje dilemma finns ett antal samtalsfrågor.Tyckfrihet innehåller även en kort metodisk handldning, som presenterar etikteori samt ger konkreta tips på hur materialet kan användas.
  325,00 kr
 8. Vad tycker du?
  Vad tycker du?
  Beskrivning
  Materialet vill hjälpa barn mellan tio och tolv år att prata och dela tankar om också det svåra, de frågor som så många av oss bär på (även vi vuxna). Vår uppgift blir att möta dessa frågor med neutral förståelse. Då kan diskussionen och den etiska mognaden leda oändligt mycket längre än om man med kropp eller ord säger .så tycker vi inte här!.Berättelserna i Vad tycker du? är skrivna för att läsaren ska kunna identifiera sig med andra människor. Vår förhoppning är att berättelserna ska hjälpa till att skapa en atmosfär där barnens kreativitet släpps loss. Där det uppmuntras att hänge sig åt ett sunt velande innan en värdering slår rot. En plats där alla funderingar är tillåtna och där ingen fråga är fel. Samtalsfrågorna efter varje berättelse vill stimulera till detta.Materialet innehåller tolv berättelser som också är skrivna i dramaform.
  325,00 kr
View as Tabell Lista

8 artiklar

per sida
Fallande ordning

 

 

Öppettider:

 

Vardagar 9.30-17.30
Lördagar 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå