View as Tabell Lista

8 artiklar

per sida
Fallande ordning
  1. Kulsprutan : 180 lekar för alla åldrar
    Kulsprutan : 180 lekar för alla åldrar
    Beskrivning
    Det regnar ute och alla barnen har myror i kroppen. Ingen fara – i kapitlet "Om benen är fulla med spring" hittar du lekar som Hajattack, Molekyler och Polis och tjuv på Disneyland.

    Står fjorton hungriga, otåliga barn och väntar på att lunchen ska bli färdig? Kapitlet "Medan spagettin kokar" tipsar om snabba lekar som gör väntetiden roligare.

    I kapitlet "Hurra, vi har gympasalen!" finns bland annat Gladiatorerna, Live dataspel och Kinesiska muren – lekar som gör att fler än elitidrotts-Sven har kul i gympasalen.

    "Lekar du redan kunde" ger tips på kul sätt att variera de där klassiska lekarna som du kanske börjat tröttna på.

    "Lekar som tar lååång tid", "Trevlighetslekar", "Stafetter där ingen har en sked i munnen", "Dramalekar" och "Ut och njut" är andra kapitel som garanterar att du aldrig mer kommer att sakna roliga lekar!
    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  2. Den röda tråden genom GT + plansch
    Den röda tråden genom GT + plansch
    Beskrivning
    Bibeln är grunden för vår tro. Trots det ser vi att bibelkunskapen blir sämre och sämre i vårt land, även bland aktivt kristna. Detta material vill verka för att öka bibelkunskapen och intresset för Bibeln. Den röda tråden genom GT är en handledning med 16 inspirerande bibelsamlingar för 9-12 åringar som hjälper dig som barnledare att på ett pedagogiskt och kreativt sätt presentera Bibeln för barnen i din barngrupp. En stor plansch med en översikt över Gamla testamentet medföljer.
    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  3. Snällast vinner
    Snällast vinner
    Beskrivning
    Målet med det häftet är att hjälpa dig att nå bra. Två ingedienser som bidrar till det är vänskap och snällhet. men hur blir man vän med någon ? Och varför ska man vara snäll egentligen? "I snällast vinner" får du veta vad forskningen lär oss om snällhet, hur du undviker att vara dumsnäll och hur du gör för att vara snäll mot dig själv. Dessutom får du tips på hur du hittar nya vänner och får vänskapen att hålla.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  4. Shukran
    Shukran
    Beskrivning
    Shukran är en pärm med mtrl som handlar om Egypten.Man får följa med på en resa med hjälp av berättelser, frågor, bilder och sånger. Varje avsnitt är knuten till en bibelberättelse. Förhoppningen är att barnen ska få lära känna Gud och även människor i ett annat land. Målgruppen är främst barn i åldern 9 - 12 år men fungerar även för barn i andra åldrar.
    200,00 kr
  5. Puzzelboken Oops!...I did it again
    Puzzelboken Oops!...I did it again
    Beskrivning
    En bok att inspireras av. Inspireras till egna tankar . Innehåller ett antal korta texter som handlar om ungas vardag. Andra delen består av ett antal bibelställen med kommentarer. Del tre består av ett antal kyrkliga texter
    40,00 kr
  6. Barnens egen arbetsbibel
    Barnens egen arbetsbibel
    Beskrivning
    En resa genom bibelns böcker. CD rom
    500,00 kr
  7. Himlastoff Stora helger Ledarhandledning 9-12 år
    Himlastoff Stora helger Ledarhandledning 9-12 år
    Beskrivning
    Barnmaterial med förslag till samlingar kring 32 olika berättelser om helger vi firar och som har biblisk grund.
    100,00 kr
  8. Tyckfrihet
    Tyckfrihet
    Beskrivning
    Tyckfrihet är Lars Collmars tionde samling med etiska dilemman, och han väjer inte för att ta upp både lättsamma och svåra frågor ur tonåringars vardag.Här ryms både frågor om märkeskläder, vad som egentligen är demokrati, status såväl som föräldrars skilsmässa och våldtäkt.Som en extra finess handlar alla dilemman om elever på en och samma högstadieskola, vilket gör att karaktärerna blir mer och mer mångfacetterade ju fler berättelser man tar del av.Samtliga dilemman finns både i novell- och dramaform och till varje dilemma finns ett antal samtalsfrågor.Tyckfrihet innehåller även en kort metodisk handldning, som presenterar etikteori samt ger konkreta tips på hur materialet kan användas.
    325,00 kr
View as Tabell Lista

8 artiklar

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå