View as Tabell Lista

Artiklar 1-12 av 52

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Aldrig mindre än hopp : griftetal
  Aldrig mindre än hopp : griftetal
  Beskrivning
  Kyrkoårsanknutna griftetal, skrivna av fyra präster i Svernska kyrkan, avsedda som inspiration för alla som skall hålla ett själavårdande tal.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
 2. Dagboken med kyrkoalmanacka : 2016.2017
  Dagboken med kyrkoalmanacka : 2016.2017
  Beskrivning
  Reformationsårets utgåva av Dagboken, församlingarnas klassiska hjälpreda, är full av det du behöver för att fira jubileet: artiklar av femton Luther-kännare, tolv personliga berättelser med rubriken "Min Luther" och 64 Luther-citat, ett för var och en av kyrkoårets helgdagar.

  Dessutom ett studiematerial för åtta cirkelträffar i befintliga grupper eller nya med Dagboken som gemensam läsning. Som tidigare innehåller Dagboken också inspiration för alla som vill fira gudstjänst och smycka kyrkorummet på ett solidariskt och ekologiskt sätt, psalmförslag, en reflektion över varje söndags tema, fakta om kyrkorummet och om kristna symboler - och plats för egna anteckningar.
  Använd Daboken som din personliga följeslagare och i församlingens olika grupper.

  Här kan du se ett smakprov av dagboken!

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
  • Köp 25 för 148,00 kr/st
 3. Den svenska evangelieboken, litet format
  Den svenska evangelieboken, litet format
  Beskrivning
  Verbum har i sin layout strävat efter att göra texterna i Den svenska evangelieboken tydliga och lättlästa. Dagens namn och rubrik överst på sidorna samt märkband bidrar till att man lätt hittar rätt. Tydliga indrag i psaltartexten underlättar eventuell växelläsning.
  • Köp 3 för 306,00 kr/st
 4. Den svenska kyrkohandboken : Utdrag, flerspråkig
  Den svenska kyrkohandboken : Utdrag, flerspråkig
  Beskrivning
  Den svenska kyrkohandboken : Utdrag, flerspråkig Innehåller utdrag på engelska, franska, tyska och spanska utifrån de fyra gudstjänstordningarna - Högmässa - Dop - Vigsel - Begravning
  • Köp 3 för 242,25 kr/st
 5. Den svenska kyrkohandboken I
  Den svenska kyrkohandboken I
  Beskrivning
  Nu finns en reviderad Kyrkohandboken del 1. Liksom den tidigare innehåller den ordningar för huvudgudstjänst, vigsel, dop, konfirmation, begravning, men nu också reviderad vigselordning för par av samma kön, enligt Kyrkomötets beslut 2009.
  • Köp 3 för 573,75 kr/st
 6. Den svenska kyrkohandboken II
  Den svenska kyrkohandboken II
  Beskrivning
  Den svenska kyrkohandboken II Innehåller ordningar för vignings-,sändnings-,mottagnings-och invigningshandlingar. Utgåvan är reviderad enligt kyrkomötets beslut på så sätt att alla texter, som inte är att betrakta som liturgisk text, är uppdaterade med översättningar från Bibel 2000.
  • Köp 3 för 480,25 kr/st
 7. Den svenska kyrkohandboken, musik, kör
  Den svenska kyrkohandboken, musik, kör
  Beskrivning
  Den svenska kyrkohandboken, musik, kör är en praktisk bok för koristen med gudstjänstens alla partier samlade
  • Köp 3 för 306,00 kr/st
 8. Diakonens lilla gröna
  Diakonens lilla gröna
  Beskrivning
  Diakonens lilla gröna innehåller 18 kapitel uppbyggda utifrån diakonens olika arbetsområden, som till exempel hembesök, sorgesamtal, andakter och möten med människor i livets allla skeden. I varje kapitel finns böner, bibelord och reflektionstexter, ihopsamlat ur Arguments gedigna utgivning. Längst bak i boken finns texterna till runt 40 av våra mest älskade psalmer, som en räddare i nöden de gånger du behöver leda psalmsång men inte har en psalmbok tillhands. En bok att alltid ha med i väskan för oväntade möten, eller på skrivbordet som en trogen vän i planeringsarbetet
  • Köp 3 för 327,25 kr/st
 9. Evangeliets gryning : kyrkofädernas skrifttolkning : utläggningar av de gammaltestamentliga läsninga
  Evangeliets gryning : kyrkofädernas skrifttolkning : utläggningar av de gammaltestamentliga läsninga
  Beskrivning
  I tre unika böcker översatta av Olof Andrén finner vi kyrkofädernas tolkning av kyrkoårets alla texter i Den svenska evangelieboken. Kyrkofäderna läste Gamla testamentet som en förberedelse och förutsägelse om Kristus. I Evangeliets gryning får vi del av deras tolkningar som ibland är välbekanta för oss men i andra fall överraskande. De visar på den rikedom av infallsvinklar som det kristna studiet av Gamla testamentet erbjuder och som den äldsta kyrkan var medveten om.
  250,00 kr
 10. Evangeliets kraft : kyrkofädernas kommentarer till episteltexterna
  Evangeliets kraft : kyrkofädernas kommentarer till episteltexterna
  Beskrivning
  I tre unika böcker översatta at Olof Andrén finner vi kyrkofädernas tolkning av kyrkoårets alla texter i Den svenska evangelieboken. De nytestamentliga breven håller som vi vet en resonerande stil och kommenterar Jesu evangelium utifrån olika utgångspunkter. De fungerar därför som en brygga mellan uppenbarelsen och kyrkans teologiska tänkande. Som vi kan se i Evangeliets kraft är det just kyrkofäderna som har burit detta arv vidare till nya generationer och till oss själva.
  275,00 kr
 11. Evangeliets ljus : kyrkofädernas kommentarer till evangelietexterna
  Evangeliets ljus : kyrkofädernas kommentarer till evangelietexterna
  Beskrivning
  tre unika böcker översatta av Olof Andrén finner vi kyrkofädernas tolkning av kyrkoårets alla texter i Den svenska evangelieboken. Jesu liv och förkunnelse, som de beskrivs i de fyra evangelierna, är den vanligaste utgångspunkten för kristen förkunnelse. När vi läser kyrkofädernas utläggningar i Evangeliets ljus märker vi ofta hur mycket närmare de stod Jesu tid och hur de finner poänger i bibelordet som gärna går oss förbi. De ger oss på det sättet nya insikter.
  289,99 kr
 12. Församlingens marknadsföring
  Församlingens marknadsföring
  Beskrivning
  Svenska kyrkans församlingar bedriver en rik och varierad verksamhet, som många församlingsmedlemmar inte har kunskap om. Församlingens marknadsföring är en praktisk bok som hjälper församlingarna att tala om för sina medlemmar vad man kan erbjuda, att skapa en strategi för sitt kommunikationsarbete.

  Rickard Bonnevier tar i boken upp kommunikation i ett brett perspektiv, målgruppsanalys, kanaler (församlingstidningen, annonser, sms, internet), hur man når ut till just sin målgrupp och varför det är viktigt med ett aktivt kommunikationsarbete i Svenska kyrkan. Boken vänder sig i första hand till församlingens verksamhets- och informationsansvariga.
  150,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 1-12 av 52

Page
per sida
Fallande ordning

 

Duvans sommartider  

15/5 - 31/7

 

Måndag – fredag: 10.00–17.00
Lördagar och Söndagar: Stängt

 

Sommarstängt: 3/7 -7/7, 20/7


Ordinarie öppettider:

Måndag – fredag: 09.00–18.00
Lördag: 10.00–14.00

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå