View as Tabell Lista

Artiklar 13-24 av 63

per sida
Fallande ordning
 1. Corazon
  Corazon
  Beskrivning
  Corazón är skriven för den som bestämt sig för att våga satsa på den kristna tron och som vill veta mer om vad det innebär.

  Boken tar upp frågor som:
  Hur berättar jag för mina kompisar att jag blivit kristen?
  Varför känns det inte längre så där härligt när jag ber, som det gjorde i början?
  Be så ska du få, står det i Bibeln – varför får jag då inte allt jag ber om?
  Hur vet jag att jag gills som kristen?
  Vad ska jag med en församling till?
  Vad vill Gud med mitt liv?

  Språket är lättfärståeligt och tonen varm. Layouten är färgstark och påminner mer om en veckotidning än en lärobok.

  Corazon kan användas i undervisningen för ungdomsgruppen, faddrar, ungdomsledare och liknande. Den passar också bra att läsa på egen hand. Den tänkta målgruppen är 15 till 25 år.
  • Köp 3 för 171,00 kr/st
  • Köp 10 för 161,50 kr/st
  • Köp 25 för 152,00 kr/st
  • Köp 50 för 142,50 kr/st
 2. Kristen!, huvudbok
  Kristen!, huvudbok
  Beskrivning
  Konfirmandbok som har två delar: De stora frågorna och Kristet liv. Boken ställer raka frågor om kristen tro och ger raka svar.
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
  • Köp 25 för 60,00 kr/st
 3. Kristen!, CD-Rom
  Kristen!, CD-Rom
  Beskrivning
  CD rom till konfirmandmaterialet "Kristen"
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 4. Kristen, handledning
  Kristen, handledning
  Beskrivning
  Handledning till konfirmandboken "Kristen"
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
 5. Vägens folk : en resa genom kristen tro
  Vägens folk : en resa genom kristen tro
  Beskrivning
  Vägens Folk är ett helt nytt lärjunga- och konfirmationsmaterial med utgångspunkt i Bibeln och en ung människas liv och frågeställningar. Genom 28 temakapitel med genomtänkt upplägg och struktur går resan mot Guds rike. Längs vägen diskuteras bland annat ämnen som självbild, familj, vänner, identitet, Gud, Jesus, Anden, befrielse, dop, nattvard, ansvar, skapelse, kyrkan, delaktighet och gemenskap.
  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
  • Köp 25 för 160,00 kr/st
  • Köp 50 för 150,00 kr/st
  • Köp 100 för 140,00 kr/st
 6. Vägens folk : ledarhandledning
  Vägens folk : ledarhandledning
  Beskrivning
  Denna ledarhandledning syftar till att hjälpa dig som ska arbeta med Vägens folk – en resa genom kristen tro. Ledarhandledningen behandlar teologi, bakomliggande värderingar, pedagogik, ledarskap, undervisningsupplägg, terminsplanering och utvärdering. Målet är att ge ledaren bästa möjliga förutsättningar inför mötet med gruppen.
  100,00 kr
 7. Guide till konfirmandbibeln 2.0
  Guide till konfirmandbibeln 2.0
  Beskrivning
  Guide till konfirmandbibeln är en ledarbok för dig som arbetar med konfirmander och ungdomar. Nytt i denna version är input i form av hur du som ledare kan arbeta med »loggboken«, de 32 första sidorna i Konfirmandbibeln. Allt presenteras i tematisk ordning som gör boken användarvänlig och lätt att hitta i. Även låtlista och filmtips har uppdaterats. Här får du redskap för att enkelt kunna sätta igång med ett inbjudande, pedagogiskt och inspirerande konfirmandarbete utifrån Konfirmandbibeln. Guide till Konfirmandbibeln 2.0 är en guide in i konfirmandarbetet med Konfirmandbibeln. Denna bok är ett måste för dig som vill få praktiska tips kring hur du arbetar med Konfirmandbibeln. Boken är skriven av Fredrik Beverhjelm som är präst och Rickard Bonnevier som är församlingsstrateg i Lunds församling
  • Köp 3 för 225,25 kr/st
 8. Guide till konfirmandbibeln
  Guide till konfirmandbibeln
  Beskrivning
  Guide till konfirmandbibeln är en ledarbok och plocklåda för dig som arbetar med konfirmander och ungdomar. Här får du praktiska redskap för att enkelt kunna sätta igång med ett inbjudande, pedagogiskt och inspirerande konfirmandarbete utifrån Konfirmandbibeln.

  Guiden innehåller ett antal teman med tydliga hänvisningar till Konfirmandbibeln, t ex Skapelsen, Människosyn, Tro och tvivel och Gudstjänst. Under varje tema i guiden finns det tips på vilka bibelställen man kan arbeta med och vilka krokar i Konfirmandbibeln som hör till temat. Det finns också tips på musik och filmer samt tips på olika övningar för konfirmandsamlingen. Sist i ledarboken finns en utförlig Amazing Quicklist med mer information om alla låtarna och filmerna i Konfirmandbibeln.

  Guide till konfirmandbibeln är skriven av Fredrik Beverhjelm och Rickard Bonnevier som ligger bakom bonusmaterialet i Konfirmandbibeln och även utsågs till Årets förnyare i Svenska kyrkan 2011.

  75,00 kr
 9. 101 idéer för konfirmandarbetet
  101 idéer för konfirmandarbetet
  Beskrivning

  101 idéer för församlingens konfirmandarbete är en riktig plocklåda för dig som jobbar med konfirmander. Boken utgår från det konfirmandarbete som bedrivs i Lunds domkyrkoförsamling med namnet De 24 äventyren. Innehållet diskuterar övergripande frågor som församlingens prioriteringar, konfirmationsteologi och människosyn men bjuder också på en rad handfasta tips för upplevelsevandringar, packlista för läger och mycket annat. Här hittar du tips och förslag som du kan foga samman med era egna tankar, till ett upplägg som passar in i din församlings konfirmandarbete.

   

  Fredrik Beverhjelm är präst och Rickard Bonnevier församlingsstrateg i Lunds domkyrkoförsamling. För sitt framgångsrika konfirmandarbete utsågs de till Årets förnyare i Svenska kyrkan 2011. Fredrik Beverhjelm och Rickard Bonnevier står också bakom Konfirmandbibeln och Guide till konfirmandbibeln.

  • Köp 3 för 259,25 kr/st
 10. Handledning till Konfabibeln
  Handledning till Konfabibeln
  • Köp 3 för 342,00 kr/st
  • Köp 10 för 323,00 kr/st
 11. Kyrie och Gloria : att levandegöra gudstjänsten för ungdomar
  Kyrie och Gloria : att levandegöra gudstjänsten för ungdomar
  Beskrivning
  Kyrie och Gloria är ett praktiskt metod­material för att levandegöra gudstjänsten för ungdomar. Grunden är Oxie församlings konfirmand- och ungdomsarbete. Utgångspunkten är de sex latinska ord som utgör gudstjänstens grund: Kyrie, Gloria, Sanctus, Credo, Pax och Agnus Dei. Utifrån en mängd infallsvinklar (praktiska övningar, samtal, musik, symboler med mera) fylls desa ord med liv och innehåll på ett sätt som blir begripligt och engagerande för ungdomar idag. Som en röd tråd genom arbetet går led­­orden "livet in i mässan och mässan ut i livet". Ungdomarna ska känna sig del­aktiga i gudstjänsten, känna att deras liv och deras vardag får plats i kyrkorummet. Samtidigt ska gudstjänsten erbjuda verktyg för att möta vardagslivet.
  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
 12. Dela liv
  Dela liv
  Beskrivning
  Dela liv : inspiration och fördjupning i konfirmandarbetet vänder sig främst till kon?rmandledare. Här får man stöd att utforma och genomföra ett kon?rmandarbete som upplevs som meningsfullt. Dela liv är tänkt som en vägledning i det konkreta arbetet med kvalitetsutveckling och handlingsplan för kon?rmandarbetet. Boken är en fördjupning av en komplettering till Riktlinjer för Svenska kyrkans konfirmandarbete
  • Köp 3 för 110,51 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 13-24 av 63

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå