View as Tabell Lista

Artiklar 13-24 av 189

per sida
Fallande ordning
 1. Ballong Alltid älskad 10-pack
  Ballong Alltid älskad 10-pack
  Beskrivning
  Hjärtformad ballonger med ”Alltid älskad” tryckt på ena sidan. Ballongerna säljs i förpackningar med 10 ballonger i varje. Du kan välja att köpa med eller utan pinne. 30 cm ballong
  • Köp 3 för 40,50 kr/st
  • Köp 10 för 38,25 kr/st
  • Köp 25 för 36,00 kr/st
 2. Barn berättar bibeln
  Barn berättar bibeln
  Beskrivning
  Boken är avsedd för de som berättar bibeln för barn. Kan användas i skolan, kyrkan eller hemma
  150,00 kr
 3. Barnen i Svenska kyrkan : teologiska reflektioner om en kyrklig praktik
  Barnen i Svenska kyrkan : teologiska reflektioner om en kyrklig praktik
  Beskrivning

  Barnen ska ha en särställning i Svenska kyrkan, står det i kyrkoordningen. Men vad betyder det i praktiken? Vilka möjligheter ligger i mötet med de tusentals barn mellan 0 och 13 år som sker varje år?

  Genom intervjuer med tre olika målgrupper i två svenskkyrkliga församlingar: anställda, förtroendevalda samt föräldrar belyser och diskuterar Niclas Blåder olika aspekter av Svenska kyrkans verksamhet för barn. Hur ser verksamheten ut i dag? Vilken teologisk grund har man för arbetet med barn, och hur utvärderas det? Resultaten av intervjuerna är viktig kunskap för alla i Svenska kyrkans församlingar.

  Barnen i Svenska kyrkan - teologiska reflektioner om en kyrklig praktik vänder sig till dig som på olika sätt arbetar med eller för barn i församlingen. Niclas Blåder är präst och forskare vid kyrkokansliet i Uppsala.

  • Köp 3 för 174,25 kr/st
 4. Barnens kyrkoår
  Barnens kyrkoår
  Beskrivning
  Barnens kyrkoår är en bok som lyfter fram 12 av årets helger med texter och aktiviteter inom sina speciella teman. Tanken är att Föräldrar eller Lärare ska samtala om temat med hjälp av sagor och Bibeltexter, sjunga, leka, spela, rimma och tillverka-pyssla.
  Ej årsbunden. Kan användas år efter år.
  95,00 kr
 5. Barnens kyrkoår Ledarhandledning
  Barnens kyrkoår Ledarhandledning
  Beskrivning
  Ledarhandledningen innehåller tankarna kring användning av Barnens kyrkoår i terminsar-betet.

  Där finns ockå sidor som behövs för kopiering för övningar, pyssel och aktiviteter.
  Handledningen kan användas för både boken 3-6 år och 1-2 år.

  50,00 kr
 6. Barnets mänskliga rättigheter i kyrkan
  Barnets mänskliga rättigheter i kyrkan
  Beskrivning
  Barnets mänskliga rättigheter i kyrkan är en bok för alla vuxna som träffar och arbetar med barn och barnfamiljer i församlingslivet och i andra sammanhang.

  Hur har barnen det i vår kyrka? Välkommen till Ängarö församling, en fiktiv plats där vardagen med många människor i olika åldrar möter innehållet i FN:s konvention om barnets rättigheter.I alla situationer där vi vuxna har ansvar för barn har vi också ansvaret för att konventionens ord blir verklighet: barnets bästa, barnets rätt att göra sig hört, barnets rätt till religionsfrihet... Vad betyder det för de vuxna i Ängarö, och vad får det för konsekvenser för barnen och hela församlingen?

  Lars H Gustafsson levandegör det ständiga arbetet med barnets rättigheter och berättar om olika sätt att göra en barnkonsekvensanalys. Han samtalar med Karin Rubenson, Mikael Mogren och Josefin G Andersson om barnet och kyrkan och utforskar också den formulering som många i Svenska kyrkan har tagit fasta på: barnets rätt till andlig utveckling.

  • Köp 3 för 247,50 kr/st
  • Köp 10 för 233,75 kr/st
  • Köp 25 för 220,00 kr/st
 7. Berätta med en tumstock
  Berätta med en tumstock
  Beskrivning
  Tumstocken är ett enkelt hjälpmedel – men den kan användas för att fånga åhörarnas uppmärksamhet på ett alldeles speciellt sätt. Göran Nordfeldt presenterar i Berätta med en tumstock enkla tips och förslag till hur du kan presentera Bibelns berättelser och illustrera dem med bilder du skapar genom att vrida tumstocken på olika sätt. Att se bilden växa fram, vridning för vridning, och samtidigt kunna vara med och gissa vad det ska bli skapar ett spänningsmoment som håller kvar publikens uppmärksamhet. Tumstocken är enkel att använda, men ger mångfalt tillbaka! Göran Nordfelt, också känd som Mr Goran, har under många år arbetat som kristen illusionist, vilket har gett honom stor erfarenhet av att med enkla men överraskande hjälpmedel trollbinda en pu
  • Köp 3 för 184,50 kr/st
  • Köp 10 för 174,25 kr/st
 8. Berätta med papper : vik och experimentera för att berätta om Gud
  Berätta med papper : vik och experimentera för att berätta om Gud
  Beskrivning
  Att göra något med ett konkret material medan man berättar, skapar en förväntan hos dem som lyssnar – ”vad ska det bli?”. Dessutom kan det färdiga resultatet ofta innebära en överrasknings­effekt – ”tänk att de där pappersbitarna plötsligt blev en stege!” Berätta med papper ger tips om hur du kan vika och experimentera med papper för att nå just detta resultat. Du fångar åhörarnas uppmärksamhet och förstärker samtidigt ditt budskap. Till varje tips finns ett eller flera förslag på hur du kan anknyta till en biblisk poäng eller berätta något om Gud. LäsarrösterJättebra ide` och bok. Arbetar inom dövkyrkan. Letar just efter sådana böcker som denna. Gun-Marie Heldestad
  • Köp 3 för 184,50 kr/st
  • Köp 10 för 174,25 kr/st
 9. Bilder och idéer
  Bilder och idéer
  Beskrivning
  Arbetsmaterial för presentation av bibeln och den kristna tron.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 10. Bokbrev Bildserie
  Bokbrev Bildserie
  Beskrivning
  14 bilder till samlingarna kring kyrkorummet och gudstjänsten. Bilderna kan användas på olika sätt och kan delas ut vid sammankomsterna. Kan också användas som t.ex. inbjudningskort. Ett förslag på hur bilderna kan användas följer med i förpackningen.
  Bilderna är illustrerade av Dick Stenberg
  170x150 mm
  50,00 kr
 11. Bön med alla sinnen : bönestationer för alla åldrar
  Bön med alla sinnen : bönestationer för alla åldrar
  Beskrivning
  Bön med alla sinnen är en praktisk hjälp för den som vill skapa en bönevandring, ordna bönestationer i gudstjänsten eller en böneaktivitet i smågruppen. Här finns idéer för både barn, tonåringar och vuxna. Totalt innehåller materialet 50 olika stationer, många med förslag på hur man kan variera upplägget. En regnbåge, ett par hörlurar, ett stort fruktfat, ett fingeravtryck, krossade lerskärvor, post it-lappar … Allt kan bli redskap för att inspirera till olika sätt att uttrycka tacksamhet till Gud, be Gud om hjälp eller lyfta fram någon annan i förbön
  • Köp 3 för 229,50 kr/st
  • Köp 10 för 216,75 kr/st
 12. Bygga trygghet - Pedagoghäfte
  Bygga trygghet - Pedagoghäfte
  Beskrivning
  S
  100,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 13-24 av 189

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå