View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 189

per sida
Fallande ordning
 1. CD Kyrkoåret i foton 2012/13
  CD Kyrkoåret i foton 2012/13
  Beskrivning
  Samtliga foton ur Kyrkoårets gudstjänster 2012/2013 på cd, att fritt använda i församlingens verksamhet Illustratör: Martin Reftel & Jessica Reftel Evans 65 bilder
  75,00 kr
 2. Den röda tråden genom GT + plansch
  Den röda tråden genom GT + plansch
  Beskrivning
  Bibeln är grunden för vår tro. Trots det ser vi att bibelkunskapen blir sämre och sämre i vårt land, även bland aktivt kristna. Detta material vill verka för att öka bibelkunskapen och intresset för Bibeln. Den röda tråden genom GT är en handledning med 16 inspirerande bibelsamlingar för 9-12 åringar som hjälper dig som barnledare att på ett pedagogiskt och kreativt sätt presentera Bibeln för barnen i din barngrupp. En stor plansch med en översikt över Gamla testamentet medföljer.
  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 3. Den röda tråden genom NT + plansch
  Den röda tråden genom NT + plansch
  Beskrivning
  Bibeln är grunden för vår tro. Trots det ser vi att bibelkunskapen blir sämre och sämre i vårt land, även bland aktivt kristna. Detta material vill verka för att öka bibelkunskapen och intresset för Bibeln.

  Den röda tråden genom NT är en handledning med 18 inspirerande bibelsamlingar för 9-12 åringar som hjälper dig som barnledare att på ett pedagogiskt och kreativt sätt presentera Bibeln för barnen i din barngrupp. En stor plansch med en översikt över Nya testamentet medföljer

  Format: A4, mjukband, 79 sidor

  250,00 kr
 4. Den röda tråden Termin 2
  Den röda tråden Termin 2
  Beskrivning
  Barnmaterial från Willow creek- Under tre terminer följer man från Mosebok till Uppenbarelseboken.
  300,00 kr
 5. Den röda tråden Termin 3
  Den röda tråden Termin 3
  Beskrivning
  Barnmaterial från Willow creek- Under tre terminer följer man från Mosebok till Uppenbarelseboken.
  300,00 kr
 6. Det stora scoopet
  Det stora scoopet
  Beskrivning
  Ett kopieringsunderlag med tre dramer som passar bra att använda tillsammans med konfirmander, exempelvis inför familj och släkt. Det stora scoopet utspelar sig i himlen, dit tre journalister blivit inbjudna för att göra interv˜juer. De får prata med Paulus, Lukas, Johannes Döparen – men också med Judas! Vad gör den störste av alla förrädare i himlen? Jesus och den stora uppståndelsen handlar om Jesu liv och uppdrag. Dramat är delvis skrivet på vers. Kärlekens väg handlar om hur Gud skapar världen, men får se sin skapelse brytas ner av våld och ondska. Jesus blir vägen – kärlekens väg – till en upprättad värld
  175,00 kr
 7. Din tro, Din väg, Ditt liv - Tonårsask
  Din tro, Din väg, Ditt liv - Tonårsask
  Beskrivning
  60 kort med andakter för tonåringar och unga vuxna.

  Varje kort består av en lättillgänglig text, ett bibelord och en fråga att reflektera över. Du har bara ett liv: Hur väljer DU att leva det?

  • Köp 3 för 81,01 kr/st
  • Köp 10 för 76,50 kr/st
 8. Drama för familjegudstjänsten
  Drama för familjegudstjänsten
  Beskrivning
  20 dramer, knutna till kyrkoårets teman, som passar för alla åldrar.

  Dramerna kräver inte så mycket förberedelser och är enkla att öva in. De är tänkta att spelas av vuxna, men i några dramer finns även barnroller.

  Dramat kan följas av en kort kommentar, en predikan eller ett samtal med barnen. Eller så kan dramerna tala för sig själva och vara predikan i familjegudstjänsten

  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 9. Dramagestaltning för konfirmander
  Dramagestaltning för konfirmander
  Beskrivning
  Isabella Amirell är dramapedagog, och i detta material presenterar hon 12 gestaltningar utifrån Bibelns berättelser. Övningarna är lekfulla och kräver ingen repetition i förväg – det är skapandet i nuet som är det viktiga. Konfirmanderna får använda alla sina sinnen när de arbetar med bibeltexten, och som en bonus har man dessutom roligt tillsammans under tiden! Här finns också tips på lekar och uppvärmnings­övningar.
  • Köp 3 för 243,01 kr/st
  • Köp 10 för 229,50 kr/st
 10. Dramagestaltning i gudstjänsten
  Dramagestaltning i gudstjänsten
  Beskrivning
  Dramagestaltning i gudstjänsten är ett inspirationsmaterial för den som vill utveckla dramaarbetet i gudstjänstsammanhang. För här handlar det inte om teater i kyrkorummet som spelas upp inför en gudstjänstpublik – utan ett drama där alla inbjuds att delta. Skillnaden mellan drama och teater är att i teaterformen finns en scen, skådespelare och publik. I dramaformen är alla delaktiga, var de än befinner sig i rummet. Just detta är tanken med gestaltningarna i denna bok – att engagera gudstjänstdeltagarna. När vi blir involverade i dramat och fantasin och känslorna sätts i rörelse, då blir textens innehåll levande för oss. Dramagestaltning i gudstjänsten innehåller 15 olika gestaltningar från Gamla och Nya testamentet. Gestaltningarna använder olika dramatekniker som du kan variera på många olika sätt. Du får konkreta tips på hur du startar dramaaktiviteter i en grupp, hur du kan värma upp inför repetitioner och hur du själv kan utvecklas som ledare.
  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 11. Dramaövningar för alla
  Dramaövningar för alla
  Beskrivning
  Dramaövningar handlar inte bara om teater – de handlar om hela livet. Genom lekfulla övningar kan vi skapa trygghet och tillit i en grupp och låta deltagarna öva koncentrationsförmåga, samarbete och förmågan att bekräfta varandra. Olika improvisationsövningar låter oss utmana oss själva, vår fantasi och vår förmåga att interagera med andra.

  En gemensam nämnare i många övningar är också känslouttrycken. Hur visar jag glädje, sorg, frustration, misstänksamhet, lycka, blyghet, avundsjuka …? Sådana övningar hjälper oss att komma närmare våra egna känslor, vilket i sin tur ökar vår empatiska förmåga.

  Författarna David Oest (dramaledare och skådespelare) och Jonna Ekdahl (dramapedagog och skådespelare) delar med sig av sin långa erfarenhet av arbete med dramaövningar i grupper.

  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 12. Dramatiska kören
  Dramatiska kören
  Beskrivning
  Boken ger en genomgång av hur vi på olika sätt kan närma oss texter för att göra dem rättvisa.
  100,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 189

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå