View as Tabell Lista

Artiklar 37-48 av 189

per sida
Fallande ordning
 1. Fest
  Fest
  Beskrivning
  Det oumbärliga häftet för dig som vill ha ett kul inslag på samlingen, en rolig programpunkt på julfesten eller en trivsam lägerkväll. Fest! innehåller tre avdelningar: - Klurigheter: 10 kluriga papper som du fritt får kopiera. Hitta verktygen som finns gömda i meningarna, lista ut vilka ord som är synonymer, hitta de dubbeltydiga orden, klurig frågesport... Klurigheterna passar lika bra till festen som till en stunds avkoppling runt fikabordet. - Vad hade hänt-gåtor: Du berättar slutet på en historia, och så får dina åhörare leka detektiver för en stund. Varför slog taxichauffören ner sin passagerare? Hur hade den döde mannen hamnat mitt på fältet? Vem är främlingen i bilen? En riktig utmaning för .de små grå.! - Lekar: Här finns underhållningslekarna som är lika roliga att delta i som att titta på. Snick-snack-luffarschack och Populära procent kommer garanterat att engagera publiken och locka till många skratt! Fest! är i första hand tänkt för ungdomar och vuxna, men i blandade lag kan barnen mycket väl delta och ha roligt tillsammans med de vuxna.
  150,00 kr
 2. Följ med genom Apostlagärningarna
  Följ med genom Apostlagärningarna
  Beskrivning
  Att läsa Apostlagärningarna är som att läsa en äventyrsbok. Vi möter mustiga berättelser, magiker, upprorsmakare och änglar. Vi läser om mord och andar. Vi möter de första kristna, Gud och – inte minst – oss själva. Följ med genom Apostlagärningarna är ett bibelstudiematerial för unga ledare och andra 18–19-åringar. Med utgångspunkt i Apostlagärningarna knyts bibeltexten samman med unga människors liv idag. En perfekt bok att sätta i händerna på alla unga konfirmandledare och andra ungdomar i församlingen, som vill fördjupa sin tro och bibelläsning! Om författarna: Beatrice Lönnqvist är stiftsadjunkt för konfirmand och ungdom i Stockholms stift och Jonas Persson är t f kyrkoherde i Högalids församling.
  100,00 kr
  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 3. Följ med genom Lukasevangeliet
  Följ med genom Lukasevangeliet
  Beskrivning
  Att läsa Lukasevangeliet är som resa att genom den miljö som Jesus levde i. Vi möter Jesus liknelser och berättelsen om Maria som fick besök av en ängel. Vi läser om prövningar och sorg men också om nattvard, bön och vänskap. Följ med genom Lukasevangeliet är ett bibelstudiematerial för unga ledare och andra 16–17-åringar. Med utgångspunkt i Lukasevangeliet knyts bibeltexten samman med unga människors liv idag. En perfekt bok att sätta i händerna på alla unga konfirmandledare och andra ungdomar i församlingen, som vill fördjupa sin tro och bibelläsning! Om författarna: Kristin Elf är kyrkoherde i Tolfta församling och Pia Toftenius är församlingspedagog i Visby domkyrkoförsamling
  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 4. Galleriet barnverksamhet
  Galleriet barnverksamhet
  Beskrivning
  100 bilder varav 15 i färg. CD skivan fungerar på PC och Mac
  125,00 kr
 5. Galleriet kyrkoåret
  Galleriet kyrkoåret
  Beskrivning
  Galleriet: Kyrkoåret är en cd-skiva med bilder som du fritt får använda i din verksamhet. Här finns en bild för varje sön- och helgdag under hela kyrkoåret. Till stora högtider som jul och påsk finns flera olika motiv att välja mellan. Susanne Perssons uttrycksfulla bilder gör att din agenda kan få det där ”lilla extra”. Skivan innehåller 85 olika lineartbilder (svart-vitt). 15 av dessa finns dessutom i färg. Totalt alltså 100 bilder. Färgbilderna finns dessutom sparade i extra stort format, så att du kan använda dem till omslag, affischer och liknande
  150,00 kr
 6. Galleriet Kyrksymboler
  Galleriet Kyrksymboler
  Beskrivning
  Galleriet: Kyrksymboler är en cd-skiva med bilder som du fritt får använda i din verksamhet. Här finns ljus, kors, duvor, kristussymboler, treenighetssymboler, änglar, händer och mycket, mycket annat. Anders Lagerdahls vackra, stämningsfyllda och effektfulla bilder gör att din trycksak, ditt brev eller din agenda kan få ”det där lilla extra”. Skivan innehåller 85 olika lineartbilder (svart-vitt). 15 av dessa finns dessutom i färg. Totalt alltså 100 bilder. Färgbilderna finns dessutom sparade i extra stort format, så att du kan använda dem till omslag, affischer och liknande.
  225,00 kr
 7. Glänta på dörren till Bibelns värld
  Glänta på dörren till Bibelns värld
  Beskrivning
  Änglar, skapelsen och 19 andra teman Ett enkelt ord kan väcka stora tankar. Vänner, Jesus, familj, skapelsen, ljus - mycket ryms i dessa ord.
  I den här boken sätts orden i en kristen kontext, och i varje tema blandas barnens perspektiv med Bibelns texter för att väcka tankar och funderingar att prata vidare om.
  Glänta på dörren till Bibelns värld är ett inspirerande arbetsmaterial för dig som är pedagog, musiker eller ledare i kyrkans barnverksamhet. Boken innehåller över 30 nyskrivna sånger, och både noter och CD med samtliga låtar medföljer. Boken och sångerna är skrivna av Andreas Kvist, församlingspedagog, och Mimmi Kvist, informatör, båda verksamma inom Svenska kyrkan
  • Köp 3 för 328,50 kr/st
  • Köp 10 för 310,25 kr/st
 8. Goda grupper : med pedagogisk dramalek
  Goda grupper : med pedagogisk dramalek
  Beskrivning
  Goda grupper ger konkreta tips på hur du kan använda dramalek som metod för att skapa en trygg och harmonisk grupp. I Goda grupper får du som ledare konkreta verktyg för att kunna - kartlägga en grupps hierarkier - upptäcka de informella ledarna i en grupp - uppmuntra nya kontakter och kompisrelationer - få med de passiva och återhållsamma barnen - skapa vi-känsla och sammanhållning - långsiktigt skapa trygghet och tolerans - ha roligt och skratta tillsammans! Materialet fungerar som stöd för dig som redan arbetar med dramalek, eller som handledning för dig som vill sätta igång. Boken innehåller ca 90 övningar, många med förslag på varianter. Boken är indelad i sex huvudkapitel, med rubriker som .Lär känna din grupp., .Stärka självkänslan. och .Motverka och förebygga mobbning.. I varje kapitel får du förslag på en mängd olika övningar som kan användas för att fokusera på just detta ämne. Här får du också tips på hur du som ledare kan agera i olika situationer . lika väl som exempel på fällor och vanliga misstag som är bra att undvika! Goda grupper kan användas som material i ett eget, fristående projekt, men fungerar lika bra som en del i ett mer heltäckande ämne som till exempel livskunskap. Författaren Camilla Strömberg är utbildad drama¬pedagog och har stor erfarenhet av att arbeta med grupper. Hennes övningar och arbetssätt går att använda i alla åldrar, från förskola till och med gymnasium.
  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 9. Godly play - Påskens och pingstens berättelser
  Godly play - Påskens och pingstens berättelser
  Beskrivning
  Godly play har sin grund i Montessoripedagogiken och är ett fantasifullt sätt att arbeta med barn där de genom lek får ett språk för att tänka och tala om kristen tro och andligt sökande.

  Godly play - påskens och pingstens berättelser innehåller berättelser för fastan, påsk och pingst. Här hittar du också berättelser om de som följde Jesus, nattvarden, aposteln Paulus, mässan och om treenigheten. De flesta berättelserna är liturgiska, men det finns även en del heliga berättelser från Nya Testamentet.

  Godly play skapar möjlighet för barn att uppleva Bibelns spännande berättelser baserade på montessoripedagogiken. I Godly play delges barnen berättelserna, spännande figurer och en stor variation av aktiviteter som uppmuntrar dem att söka och finna sina egna svar på trons frågor.

  Bokens tematik bjuder in barnen att fundera över sig själva, Gud och världen på ett sätt som är lekfullt och meningsfullt. Godly play uppmuntrar barnen att använda sin nyfikenhet och fantasi att uppleva mysteriet och glädjen med Gud.

  Godly play passar i första hand dig som arbetar med barn, men metoden kan även användas exempelvis i konfirmand- och bibelstudiegrupper.

  • Köp 3 för 327,25 kr/st
 10. Godly play : heliga berättelser i Gamla testamentet
  Godly play : heliga berättelser i Gamla testamentet
  Beskrivning
  I Godly play vill man ge barnen ett språk för att tänka, tala om och uttrycka kristen tro. Boken är ett ledarmaterial som ger tips och råd kring hur man genom lek berättar Bibelns berättelser. Barnen bjuds in att genom lek fundera tillsammans. I leken kan de på egen hand arbeta vidare med sina funderingar och tankar. Tips! Godly play är en metod att använda i barngrupper när du återger Bibelns berättelser. Metoden har sitt ursprung i Montessoripedagogiken med material som man kan köpa eller tillverka själv
  • Köp 3 för 297,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 37-48 av 189

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå