View as Tabell Lista

Artiklar 61-72 av 189

per sida
Fallande ordning
 1. HELA familjen!
  HELA familjen!
  Beskrivning
  Boken försöker ge ord åt några tankar kring familjens situation idag. Vi får dela några människors erfarenhet av livet och kärleken. Boken vill hylla kärleken.
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
 2. Hemmakyrka
  Hemmakyrka
  Beskrivning
  Dela tro och Bibel med varandra oavsett ålder! Hemmakyrka är hjälpen för grupper med blandade åldrar, exempelvis hemgruppen eller familjen, som längtar efter att läsa Bibeln tillsammans. Genom sin kreativa utformning erbjuds ett stort utbud av perspektiv och uttryck, vilket gör att alla har något att bidra med i mötet med bibeltexten.
  Hemmakyrka består av sju samlingar med frågor och illustrationer framtagna för att passa olika åldrar och erfarenhetsnivåer.
  Boken bygger på nyfikna frågor, öppna samtal och kreativt utforskande!
  • Köp 3 för 270,00 kr/st
  • Köp 10 för 255,00 kr/st
 3. Himmelrik : hösttermin
  Himmelrik : hösttermin
  Beskrivning
  Himmelrik är ett söndagsskolmaterial som följer kyrkoårets rytm. Bibelberättelserna är oftast hämtade ur någon av de bibeltexter som hör till söndagens tema. I denna del finns material för hela höstterminen. Vissa söndagar finns i två versioner, vilket gör att innehållet totalt omfattar material till 29 träffar. Till varje söndag finns: •Förslag på text att läsa ur Stora Berättarbibeln eller Bibeln för små och stora. •Samtalsfrågor •Introduktion och återknytning i gudstjänsten •Minnesvers •Bön •Förslag på två lekar •Förslag på två pyssel •Målarbild •Pysselblad Materialet är tänkt för barn i åldersgruppen 4–8 år. Hela materialet är utformat som en rik idébank som du kan ösa ur under flera terminer och anpassa söndagskolträffen till just din grupp. Det gör materialet lättanvänt för både den erfarne och den nyblivne ledaren. En viktig utgångspunkt har varit att materialet ska vara enkelt att använda, för så väl anställda som frivilligledare. Varje träff ger gott om inspiraion, utan att kräva så mycket förberedelsetid.
  • Köp 3 för 637,51 kr/st
 4. Himmelrik : vårtermin
  Himmelrik : vårtermin
  Beskrivning
  Himmelrik, vårterminen Söndagsskolmaterial för åldrarna 4–8 år Martina Hansson, Karin Lindell, Ingela Olander och Helena Ånestrand Himmelrik är ett söndagsskolmaterial som följer kyrkoårets rytm. Bibelberättelserna är oftast hämtade ur någon av de bibeltexter som hör till söndagens tema. I denna del finns material för hela vårterminen. Vissa söndagar finns i två versioner, vilket gör att innehållet totalt omfattar material till 34 träffar. Till varje söndag finns: •Förslag på text att läsa ur Stora Berättarbibeln eller Bibeln för små och stora. •Samtalsfrågor •Introduktion och återknytning i gudstjänsten •Minnesvers •Bön •Förslag på två lekar •Förslag på två pyssel •Målarbild •Pysselblad Materialet är tänkt för barn i åldersgruppen 4–8 år. Hela materialet är utformat som en rik idébank som du kan ösa ur under flera terminer och anpassa söndagskolträffen till just din grupp. Det gör materialet lättanvänt för både den erfarne och den nyblivne ledaren. En viktig utgångspunkt har varit att materialet ska vara enkelt att använda, för så väl anställda som frivilligledare. Varje träff ger gott om inspiraion, utan att kräva så mycket förberedelsetid.
  • Köp 3 för 637,51 kr/st
 5. Hundringen
  Hundringen
  Beskrivning
  100 tips till ledaren – måltidssånger, andaktstips, dramaidéer, lägerbus och mycket mer! Hundringen hjälper dig när du snabbt behöver ett uppslag till kvällsandakten, när det är dags för spexkväll, när du vill sätta ihop ett bra drama, när du vill skriva något vackert i någons Bibel eller när du behöver en kul bibelövning.
  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 6. Inför publik
  Inför publik
  Beskrivning
  Henri Kokko, skådespelare och föreläsare, ger dig mängder av konkreta tips och råd på hur du förbereder dig, vad du ska tänka på när du framför en presentation och hur du kan utvecklas som presentatör.De flesta av oss blir nervösa vid tanken på att tala inför pubilk. Du är inte ensam om att känna oro. Alla gör det, mer eller mindre.Istället för att gömma undan nervositeten lär du dig i Inför publik att bejaka, ja till och med använda rädslan.Boken kan också vara en god hjälp för lärare som vill hjälpa elever att komma över rädslan att tala inför andra.
  100,00 kr
 7. Ingångar - Kortask
  Ingångar - Kortask
  Beskrivning
  Ask med 108 fråge- och utmaningskort

  Hitta nya infallsvinklar på bibeltexten

  Ingångar är ett frågespel som utmanar en grupp att under lekfulla former utforska en bibeltext. Vad betyder texten, vilka konsekvenser skulle den få i vardagen och vem skulle behöva få höra den? Deltagarna kan till exempel få svara på frågor som »Hur skulle du sammanfatta den här texten på Twitter?«, »Finns det något som stör dig i bibeltexten?« eller »Vilken mening från bibeltexten skulle du vilja spreja som graffiti på en husvägg?«.
  Spelet passar bra för tonåringar och vuxna och kan spelas med valfritt antal deltagare

  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
 8. INRI
  INRI
  Beskrivning
  INRI är ett drama som handlar om påskhögtiden. Kopieringsunderlag.
  100,00 kr
 9. Inspirationsask
  Inspirationsask
  Beskrivning
  50 bilder som föder tankar och inspirerar till samtal.

  Att titta på en bild är spännande. Om 100 personer tittar på samma bild skulle vi säkert få nästan 100 olika tankar kring den. Så mångfasetterad är en bild. Bilder talar till oss och öppnar upp känslor och tankar inom oss som inget annat.

  Inspirationsasken innehåller 50 bilder som är ett bra hjälpmedel i arbetet med konfirmander, ungdomar, barngrupper, sorgegrupper, i bibelstudium och i skolan. Endast din egen fantasi begränsar användningsområdena.

  Format: 18x13 cm
  Både ask och kort är tillverkade i kraftig kartong/papper för att tåla att användas om och om igen.

  Se på bilderna och låt fantasin flöda! Introduktionshäfte med förslag på användningsområden medföljer.

  • Köp 3 för 180,00 kr/st
  • Köp 10 för 170,00 kr/st
  • Köp 25 för 160,00 kr/st
 10. Inte för ung
  Inte för ung
  Beskrivning
  Ett drama i sex akter om en modern Johannesgestalt. Tiderna är mörka. Landet ligger i hopplöshetens skugga. De fattiga har varken pengar eller mening och de rika försöker förgäves trösta sig med sitt överflöd. Men när mörkret är som mörkast och skuggorna djupast, tänder Någon ett ljus, ett hopp. Det är Johanna som får Guds uppdrag att gå ut och berätta att Han som vill bära våra bördor är på väg. Hon tvekar, osäker på om hon är redo för en så stor utmaning. Men den viskande Kristusrösten i natten försäkrar henne: ”Du är inte för ung”. Dramat är skrivet för 10 roller, men kan lätt förändras för fler eller färre rollinnehavare
  100,00 kr
 11. Jordgubbspojken och Himmelspappan
  Jordgubbspojken och Himmelspappan
  Beskrivning
  Vad gör man som pedagog när ett barn i ens närhet mister en nära anhörig? Hur hjälper man barnet, och hur stöttar man de andra barnen i gruppen?
  Jordgubbspojken och Himmelspappan är ett material av Gunilla Stierngren och sångerskan/kompositören Irma Schultz Keller. Boken innehåller fyra delar: 1. Sagan om Jordgubbspojken och Himmelspappan. 2. En utförlig handledning om hur man som pedagog möter små barns sorg. 3. En cd med fyra sånger, där Irma Schultz sjunger. 4. Noter och texter till sångerna.
  Sagan är en finstämd berättelse om pojken som mister sin pappa. Den handlar om hur döden alltid är plötslig även när den är väntad. Och om hur en älskad och förlorad människa ändå på många sätt stannar kvar hos oss. Sångerna är vaggvisemjuka och lätta att sjunga med i. Sagan och sångerna kan läsas och lyssnas på både hemma tillsammans med en förälder och i förskolan/skolan. Sagan är skriven för att kunna läsas högt, gärna flera gånger, för att på så sätt ge barnet tillfälle att bekräfta alla de känslor som kan uppstå vid ett dödsfall. Känslor som sorg, saknad och längtan men också förtvivlan, ilska och skuld.

  Handledningen riktar sig i första hand till pedagoger och ledare som arbetar med barn. Tillsammans kan materialet användas i undervisningssyfte i skolor och samtalsgrupper. Gunilla Stierngren är psykoterapeut och har fördjupat sig på just sorg och sorgbearbetning. Hon är också psalm- och sångförfattare. Boken är illustrerad med Anders Anderssons varma och innerliga bilder. För åldrarna 3 till 10 år.

  • Köp 3 för 256,50 kr/st
  • Köp 10 för 242,25 kr/st
 12. Jul- & påskvandringar
  Jul- & påskvandringar
  Beskrivning
  Tre jul- och tre påskvandringar för skolår 1–3. Jul- och påskvandringar innehåller sammanlagt sex vandringar, som gärna kan användas i kyrkans samarbete med skolan. Varje vandring sker längs ett antal stationer, där ett litet drama spelas upp och låter gruppen uppleva någon av Bibelns berättelser. Vandringarna är främst tänkta för lågstadieelever, och räcker alltså för att erbjuda en ny vandring för varje år under hela lågstadiet. Vandringarna kräver ingen komplicerad rekvisita – det är elevernas fantasi som är det främsta redskapet! Och visst ger det en extra dimension till berättelserna när eleverna får skattskriva sig tillsammans med Josef och Maria och i tur och ordning uppge namn och veckopeng. Tillsammans med de vise männen får de fly undan Herodes från hans palats, för att sedan överlämna också sina gåvor till Jesusbarnet. Under påskvandringen får de sedan gömma sig undan soldaterna tillsammans med lärjungarna och besöka Jesu grav tillsammans med Josef från Arimatia.
  • Köp 3 för 391,50 kr/st
  • Köp 10 för 369,75 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 61-72 av 189

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå