View as Tabell Lista

Artiklar 401-451 av 451

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Snurra med djur
    Snurra med djur
    Beskrivning
    Med fyra hjul att snurra på och många roliga saker att leta upp är den här pedagogiska boken ett perfekt sätt för det lilla barnet att lära sig att känna igen många olika djur från hela världen.
    100,00 kr
  2. Solägget
    Solägget
    Beskrivning
    Älvan hittar en dag ett stort, gult klot i mossan. Hon och djuren i skogen grubblar över vad det egentligen är hon hittat, kan det vara ett ägg från självaste solen
    100,00 kr
  3. Spännande Calcutta
    Spännande Calcutta
    Beskrivning
    I denna bok får vi följa med lilla Birgittaoch hennes syskon på spännande äventyr ideras barndoms stad Calcutta.
    Där får barnen uppleva hur otroligt olikafattiga och rika människor kan ha det. Defår trängas på ett överfullt tåg, möta bådebengaliska tigrar och stora elefanter och ävenupptäcka hur kul det kan vara med ett riktigtösregn! Men inte för alla...
    Detta är femte delen i serien om Birgitta Ekmansuppväxt som missionärsdotter i delstatenBilhar i norra Indien. Böckerna bygger heltpå hennes egna upplevelser tillsammans medsina föräldrar och syskon.

    75,00 kr
  4. Spöket i skolan
    Spöket i skolan
    Beskrivning
    Siri, Lova och Vicke ska börja skolan i morgon. Men Alex, Vickes tuffa storebror, skrämmer upp dem och säger att det bor ett spöke i skolans källare.
    Den första fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b.
    Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar med hög igenkänningsfaktor.
    50,00 kr
  5. Spring, Tuff!
    Spring, Tuff!
    Beskrivning
    I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna.
    50,00 kr
  6. Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
    Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
    Beskrivning
    Mobbning är en utbredd form av tortyr som många barn får stå ut med om och om igen. Barn klarar inte av att ta itu med den här sortens problem själva.

    Den här boken tar upp vem som mobbar, vad som händer, varför och allra viktigast, vad man kan göra åt mobbning. Barn får lära sig hur man kan skydda sig själv, stå på sig och när man ska be en vuxen om hjälp.

    Tillsammans kan barn och vuxna utrota mobbningen i våra skolor och i vår omgivning.

    55,00 kr
  7. Stora sagoboken : all världens prinsessor
    Stora sagoboken : all världens prinsessor
    Beskrivning
    En rejäl bok med klassiska sagor om prinsessor.

    Möt alla de klassiska sagoprinsessorna från Askungen till Tummelisa i denna magiska bok med myllrande färgrika bilder.

    Formatet är 230 x 290 mm och omslaget är blankt med vadderade pärmar. Boken har mycket fina illustrationer av bland andra Tony Wolf. Tony Wolf heter i verkligheten Antonio Lupatelli och föddes i Italien 1930. Han blev känd som konstnär redan under 50- och 60-talet i England, för sina vackra och detaljrika illustrationer.
    95,00 kr
  8. Store Max - världens störste detektiv
    Store Max - världens störste detektiv
    Beskrivning
    Store Max är världens störste detektiv. Det vet alla. Kungen av Pooka Pooka också. Det är därför han ringer till honom. "Kom fort", skriker han i luren. "Någon har stulit Jumbo, min dyrbaraste elefant." Store Max far till slottet direkt, med hjälp av sitt paraply. Men fallet verkar ganska knepigt att lösa - och spåren leder rakt in i djungeln... ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  9. Strumpmannen
    Strumpmannen
    Beskrivning

    Sigge som hittar ett par stinkande strumpor i morfars gamla koffert. När han sätter på sig dem förvandlas han till en äkta superhjälte: Strumpmannen, de små problemens mästare. Han flyger genom skyn och skvätter mod och tröst i form av strumpsvett över de ledsna och ängsliga. Sigge får en sidekick också, en ilsken tofsmes som heter Tore.


    Rikt illustrerad av Ingela Peterson Arrhenius.

    50,00 kr
  10. Super-Charlie
    Super-Charlie
    Beskrivning
    Super-Charlie är deckarförfattarinnan Camilla Läckbergs debut som barnboksförfattare.
    I en vanlig stad, en vanlig dag föds en alldeles vanlig bebis, Charlie. När han ännu bara är några timmar gammal krockar två stjärnor långt ute i rymden. Stjärnstoft faller ner på jorden och landar på den nyföddes hjässa. I det ögonblicket förvandlas han till Super-Charlie...
    85,00 kr
  11. Systern från havet
    Systern från havet
    Beskrivning
    Sirkka måste resa ensam över havet till några hon inte känner. I det nya landet bor Margareta. Mellan flickorna växer sakta en okuvlig vänskap fram. Ulf Starks berättelse är gripande och symbolladdad. Stina Wirséns akvareller flödar av stämningar och färg. En bilderbok som inte lämnar någon oberörd! Margareta ska få någon att leka med säger hennes föräldrar. Det ska bli en överraskning. I tysthet hoppas Margareta att hon ska få en hund. Å, vad hon längtar! Men istället är det Sirkka som kommer. Föräldrarna har bestämt att Sirkka ska bo hos dem medan kriget i världen pågår. På kvällen ligger Sirkka i Margaretas rum och kramar sin tyghund. Hon luktar på näsduken som doftar mamma och tittar på familjefotot. I skuggan av kriget och de vuxna utvecklas sakta flickornas vänskap, som inte alls är självklar, och därför blir den dyrbaraste. Ursprungligen är berättelsen skriven för teatern. Stina Wirsén har gjort dockorna till den hyllade dockteaterföreställningen på Marionetteatern i Stockholm.
    100,00 kr
  12. Tigers bok - tre berättelser
    Tigers bok - tre berättelser
    Beskrivning
    I den här boken hittar man tre små berättelser om Tiger, många barns favoritfigur i Sjumilaskogen.
    65,00 kr
  13. Tillbaka till Sjumilaskogen : nya äventyr med Nalle Puh
    Tillbaka till Sjumilaskogen : nya äventyr med Nalle Puh
    Beskrivning

    Den 5 oktober ges "Tillbaka till sjumilaskogen" ut parallellt i flera länder, bland annat i USA, Storbritannien och Sverige. De klassiska berättelserna om Nalle Puh och hans vänner har nu fått en uppföljare. Den engelske roman- och pjäsförfattaren David Benedictus har skrivit texten som tar vid där A. A. Milne slutade.

    100,00 kr
  14. Tio Guds bud
    Tio Guds bud
    Beskrivning
    Tio Guds bud för barn
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
    • Köp 50 för 18,75 kr/st
    • Köp 100 för 17,50 kr/st
  15. Tisdagskossan
    Tisdagskossan
    Beskrivning
    "Kom nu kossan", säger Vera och puttar kossan i rumpan. Kossan trilskas och spjärnar emot. Men snart står de i hallen. Från den morgonen blir tisdagarna på dagis aldrig mer sig lika. Det börjar på samlingen då har kossan redan hunnit klättra upp i en ribbstol och kan inte komma ner. När det är sångstund blir kossan känslosam och muuar så det skvalar, och fröken måste trösta. När barnen ska rita råkar kossan äta upp Antons teckning. Och efter lunch, ute på gården när ingen ser, tar kossan av sig de gula galonbyxorna och njuter av att vara nakenfis, som kossor brukar. Kossan tränger sig till och med före i kön till rutschkanan - det kittlar ju så skönt i alla fyra magarna. Med stillsam, opretentiös och ändå självklar charm berättar Daniel Edfeldt om Tisdagskossan, en karaktär uppfunnen/upphittad i kapprummet på Emanuels förskola i Östersund.
    75,00 kr
  16. Trolls
    Trolls
    50,00 kr
  17. Turbo och den enarmade banditen
    Turbo och den enarmade banditen
    Beskrivning
    Han heter Bo men kallas för Turbo eftersom han kan springa så snabbt. Det passar bra när man har en lättretad storebror.... Detta är den första boken i en ny serie lättlästa och roliga böcker. 7-9 år.
    50,00 kr
  18. Tvätta händer och borsta tänder
    Tvätta händer och borsta tänder
    Beskrivning
    Syskonen håller på att lära sig om hygien: Att borsta håret och tänderna, att tvätta ansiktet och händerna, att ha rena kläder och att badaDenna bok innehåller:* En rolig och lärorik berättelse om Lukas, Tage, Molly och Ebba.* En guide för vuxna med råd, tips och rekommendationer.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  19. Vad är jag?
    Vad är jag?
    Beskrivning

    En bilderbok av kartong med fyra olika pussel, och med sagor som tema. Barnet lyssnar på versen och gissar vilken saga och vilket föremål det är. Sedan läggs pusslet. I mitten av varje pussel sitter det en speciell bit med struktur som barnet kan känna på. Från 3 år.

    50,00 kr
  20. Vad hittade prinsessan? : och andra frågor
    Vad hittade prinsessan? : och andra frågor
    Beskrivning
    Vad hittade prinsessan?
    Vad såg herdarna?
    Vad gjorde den godhjärtade mannen?

    Enkla frågor och svar för små barn som hjälp att tala om Gud som skapade dem och sände Jesus för att han skulle vara deras vän.
    75,00 kr
  21. Välkommen Pelle Svanslös
    Välkommen Pelle Svanslös
    Beskrivning
    En nyfiken svanslös kattunge hoppar in i en bil, och somnar! Så hamnar bondgårdskatten Pelle i stan och blir familjekatt. Följ med från början och läs den klassiska historien som inledde Gösta Knutssons bana som älskad barnboksförfattare. Berättelsen finns också i samlingsutgåvan Berättelser om Pelle Svanslös.

    Pelle får en ny vän i Maja, och träffar också på Trisse, hans son Biffen, Gullan, Katti och Kaa, och Gammel-Maja. Pelle träffar också på Måns, som inte alls tycker om hans fåniga rosett om halsen och hans brist på svans. Så när han ordnar en välkomstfest för Pelle är det inte för att vara snäll. Han har helt andra planer. Elaka planer…

    Välkommen Pelle Svanslös baseras på Gösta Knutssons klassiska berättelser och Jan Gissbergs välbekanta Pelle Svanslös-illustrationer. Berättelsen präglas förstås av Gösta Knutssons klassiska budskap: Trots att Måns gör sitt bästa för att mobba Pelle Svanslös, visar Pelle att den som är snäll alltid vinner i längden.

    Berättelsen ingår även i samlingsutgåvan Berättelser om Pelle Svanslös.

    65,00 kr
  22. Vänner är guld värda! Nalle Puh
    Vänner är guld värda! Nalle Puh
    Beskrivning
    Begagnad
    50,00 kr
  23. Vår bebis
    Vår bebis
    Beskrivning
    När beskedet kommer att ett syskon är på väg är det många frågor som dyker upp i barnens huvud. Var finns bebisen nu? När kan jag leka med den? Den kan inte prata och bajsar på sig hela tiden, kommer jag att tycka om den? Hur får bebisen plats i mammas mage?Med levande teckningar, informativa luckor och roliga detaljer, förklarar boken Vår bebis vad alla små barn undrar över. Kärleksfulla texter hjälper storasyster och storebror att förstå innebörden av att bli stor över en natt. En bok som kommer att bli en favorit i många hem. Boken ingår i serien "Vadå, hur då, varför" och är en illustrerad faktabok för barn från 2 år.
    75,00 kr
  24. Vem bestämmer?
    Vem bestämmer?
    Beskrivning
    Efter "Vems byxor?" och augustprisnominerade "Vem är arg?" kommer nu uppföljarna "Vem bestämmer?" och "Vem blöder?" i Stina Wirséns uppskattade serie böcker för de minsta små.
        Och liksom i de tidigare böckerna handlar det om stora känslor. Vem bestämmer hur man ska göra och vad gör man när någon slår sig?
       No
    50,00 kr
  25. Vi måste rädda julen!
    Vi måste rädda julen!
    Beskrivning
    Det är den första dagen i Sams favoritmånad, julmånaden december. Det är äntligen dags för myset, glittret, hemligheterna, bakandet och pyntandet. På morgonsamlingen plockar läraren Ammi fram den magiska almanackan. Hon berättar att de varje dag fram till jul ska turas om att dra varsin lapp med dagens datum. Den som får julafton måste vakta lappen extra noga. När Esme frågar varför, skrattar Ammi och säger att annars blir det ingen jul.

    Sam blir helt kall inombords och när julafton sedan råkar lossna ur almanackan och hamna i tvättmaskinen, då är det kört på riktigt. Men så berättar Sam för Esme vad som hänt, trots att de egentligen inte känner varandra. Och Esme bestämmer att de tillsammans ska göra allt som krävs för att rädda julen.

    Vi måste rädda julen är ett fartfyllt och roligt äventyr med målet att rädda julafton. Det julpysslas i raketfart, äts kristyr och slemmig sill, och tomtekläderna bärs förstås på daglig basis allt för att kompensera den jul som kan ha gått förlorad. Boken är uppdelad i korta, fyrfärgsillustrerade kapitel (plus ett extra bonusavsnitt) som kan läsas varje dag fram till jul, med avslutning på juldagen. Det är mysigt, lite sorgligt, spännande och stämningsfullt. Igenkänningsfaktorn är hög både för små och stora.

    125,00 kr
  26. Vilda djur
    Vilda djur
    Beskrivning
    Gigantiska - Vilda djur
    En vidunderlig flikbok

    Bekanta dig med färgglada vilda djur på gigantiska utvikbara flikar. En bok som glädjer bådebarn och vuxna.

    I serien finns även titlarna:
    Gigantiska-Bondgården
    Gigantiska-Dinosaurier
    Gigantiska-Insekter
    85,00 kr
  27. Ville och Nick bygger hus
    Ville och Nick bygger hus
    Beskrivning
    Var sitt hus ska två kompisar bygga. Ville tänker göra allting rätt, men Nick vill helst att det ska gå lätt ... En festlig rimversion av Jesu kända liknelse i samma serie som den kritikerrosade Lammet som sprang bort och även här är det den kända barnboksförfattarinnan Anna Dunér som står för den svenska texten.Sagt om Lammet som sprang bort:Liknelsen om fåret som sprang bort och herden som letade tills han hittade det igen ligger till grund för denna underbara bilderbok. Berättelsen är skriven på rim med fyra rader på varje uppslag. Detta är en text som man kan göra mycket av om man läser den med inlevelse. De hundra fåren, med sina unika ansiktsuttryck, har fått namn från A till Ö. Ögonfröjd saknas när herden räknar in dem. Genast ger han sig ut i mörkret för att leta. Den lömska räven lurar i skuggorna, men herden och hans lykta lyser i mörkret och utstrålar den fullkomliga tryggheten, och till sist får räven traska bort utan kvällsmat. Akvareller med härliga färger och tunna konturer i svart flödar ut över hela uppslagen. Boken avslutas med liknelsen citerad från Bibeln. Detta är en bilderbokspärla att läsa om och om igen där både text och bilder är suveräna.Solveig Lidén, Bibliotekstjänst
    35,00 kr
  28. Vilse i mörka skogen
    Vilse i mörka skogen
    Beskrivning
    Lätt som en plätt, tänker Urban när han ska hämta drakörten. Men när han blir ensam kvar i skogen känns det inte så kul längre. Och var är han, plötsligt vet han inte längre .
    "Riddarskolan" är en serie lättlästa böcker med fartfyllda och tuffa illustrationer, för tjejer och killar som precis har börjat läsa själva. Urban går vilse är den tionde helt fristående delen i serien.

    75,00 kr
  29. Visst får du vara blyg
    Visst får du vara blyg
    Beskrivning
    Vissa barn är naturligt utåtriktade medan andra har svårare att ta för sig i sociala sammanhang. Övergången från blyghet till trygghet och självförtroende kan vara långsam och frustrerande – men det finns tekniker som kan underlätta processen.

    Låt den här boken guida dig och ditt barn genom detta, stundtals, komplicerade tillstånd. Med sina användbara tips för att få ditt barn att öppna upp sig, och påminnelser om att vårda de vackra och kreativa egenskaper han eller hon besitter, kommer den här boken att hjälpa dig att inse att man visst får vara blyg!

    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 401-451 av 451

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå