View as Tabell Lista

Artiklar 1-100 av 1030

Page
per sida
Fallande ordning
  1. 365 experiment för nyfikna barn
    365 experiment för nyfikna barn
    Beskrivning
    Det finns något nytt att lära sig och upptäcka varje dag. Inte minst med den här boken som har spännande experiment för årets alla dagar. Och, det bästa av allt, de är inte svåra att genomföra och de kräver sällan några specialmaterial.

    Varför är det fullt av små, små hål i bröd? Vad är DNA och hur ser det ut? Hur uppstår en regnbåge? Genom att utföra små experiment och uppdrag blir svaren på frågorna så mycket mer konkreta och lättare att förstå.

    150,00 kr
  2. 365 Sagor
    365 Sagor
    Beskrivning
    Begagnad i gott skick
    100,00 kr
  3. 3:Hästen och hans pojke
    3:Hästen och hans pojke
    Beskrivning
    Begnad i gott skick
    95,00 kr
  4. 6:Silvertronen
    6:Silvertronen
    Beskrivning
    Nr 6 i serien om Narnia
    95,00 kr
  5. 7: Den sista striden
    7: Den sista striden
    Beskrivning
    Bok nr 7 i serien om Narnia
    95,00 kr
  6. Agnes accessoarälvan
    Agnes accessoarälvan
    Beskrivning
    Kristin och Rebecka är tillbaka i Älvriket och ser fram emot att få vara med på en fantastisk modevisning som anordnas av de sju Modeälvorna. Men just när det roliga ska börja dyker den elake Kung Bore upp och bestämmer att alla i hela världen ska klä sig likadant som han! Dessutom stjäl han Modeälvornas magiska föremål, och utan dem kommer modevisningen bli en total katastrof. Nu måste de smarta flickorna hjälpa till att skaffa tillbaka föremålen, annars kommer varken älvor eller människor kunna hålla stilen!
    50,00 kr
  7. Ahmed Anka och Ödlan Örjan : en ABC-bok
    Ahmed Anka och Ödlan Örjan : en ABC-bok
    Beskrivning
    En skojig och okonventionell ABC-bok för de små (också stora kan glädjas). Fyndiga bilder av alltid infallsrika Stina Wirsén, och rolig och modern text. Till exempel om Ormen Orvar som bor bland korvar Jag skrattar ihjäl mig, skrev någon på en bokblogg.Roliga rim för de yngsta och bokstavsskoj för de lite äldre.
    50,00 kr
  8. Aladdin
    Aladdin
    50,00 kr
  9. Alfons kalasbok
    Alfons kalasbok
    Beskrivning
    Snart fyller Alfons år. Han ska ha kalas för alla sina vänner. Här delar han med sig av sina allra bästa tips inför kalaset. Hur gör du fina ballonggirlanger? Vad är en tillsammanstårta? Alla lekar och tips är enkla och kräver inga dyra inköp, det mesta kan man göra av saker man har hemma. En praktiskt handbok som räcker länge, inför de minstas allra första kalas.

    Alfons kalasbok är en fristående bok baserad på Gunilla Bergströms bokfigur Alfons Åberg.

    85,00 kr
  10. Alice balälvan
    Alice balälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju prinsessälvor!Som avslutning på lovveckan på Gyllene slottet anordnas en stor bal. Men älvdrottningen Titanias magi, som fått prinsessälvornas stulna diadem att stanna vid slottet, har börjat avta. Det dröjer inte länge innan Kung Bore lyckas ta det sista diademet därifrån. Nu måste Rebecka och Kristin skynda sig innan balen blir förstörd!
    50,00 kr
  11. Alice i Underlandet
    Alice i Underlandet
    Beskrivning
    Ramla genom kaninhålet ner i underlandet, där ingenting är riktigt som det verkar. Gör Alice sällskap när hon möter en mycket stressad kanin, en flinande Cheshire-katt, en underlig hattmakare och en väldigt arg Hjärter dam.

    Den här vackra boken, baserad på Lewis Carrolls välkända berättelse, kommer att ge alla sagoälskare en magisk lässtund.

    85,00 kr
  12. Alice och Nisse i Lustiga huset
    Alice och Nisse i Lustiga huset
    Beskrivning
    Efter en trist dag i skolan,
    föreslog mamma och pappa att de skulle hitta på något kul. Ett besök i Lustiga huset! Alice och Nisse ser hur tokiga ut som helst i speglarmna. Och utanför!
    Varm knashumor för lågstadieläsaren. Boken ingår i serien Lätt att läsa.
    50,00 kr
  13. Alicia drakälvan
    Alicia drakälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  14. Alla barnens stora godnattbok
    Alla barnens stora godnattbok
    Beskrivning

    En omistlig samlingsbok med två av Sveriges mest älskade och lästa barnboksprofiler! Författarnas egna bilderboksfavoriter - gamla favoriter och nya succéer. Framför allt julkalenderaktuella Alla barnen, som via rimmade godnattsagor och kända godnattsånger gör det roligt att gå och lägga sig. Du får också vara med om att sova över med Ronny och Julia, Ofelia Franssons galna godnattresa och en ny godnattsaga med Ingo och Pyret från Hotell Gyellne knorren. Roligt, knäppt och massor av rim och sånger!

    85,00 kr
  15. Allt är guld, Sune
    Allt är guld, Sune
    Beskrivning
    Sune vaknar upp och allt är verkligen guld. Han vet inte vad han ska göra av all glädje som hoppar som popcorn i kroppen. Om han hade haft större öron skulle han kunna lyfta med dem från golvet och fladdra omkring lite grann. Nu får han nöja sig med att göra en knäpp-attack. En knäpp-attack är när man rusar in i alla husets rum och bara skriker och är glad. Det spelar ingen roll hur tidigt det är. Just nu är det väldigt tidigt. Halv sju. Lördag. Alla sover ...
    65,00 kr
  16. Allt förmår jag
    Allt förmår jag
    Beskrivning
    När artonåriga Debora kommer in på det åtta veckor långa sommarlägret på Cederströms Konstskola har hon svårt att tro att det är sant. Det är något hon drömt om sedan hon var barn och till en början uppfyller lägret alla hennes förväntningar och mer därtill. Men det tar inte lång tid förrän hon blir kär i killen alla tjejer vill ha och hennes rumskamrat Emelie visar upp en annan sida av sig själv. I slutändan tvingas Debora välja mellan att hålla fast vid sin passion för tecknandet och att lämna lägret hon velat gå på hela sitt liv.
    100,00 kr
    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  17. Allt och lite till : nya berättelser och mycket mer - med Vivian, Rut och Jonas
    Allt och lite till : nya berättelser och mycket mer - med Vivian, Rut och Jonas
    Beskrivning
    Den här stora, maffiga boken är inte lik någon annan. Halsbrytande och pedagogisk på samma gång! Här möter vi Rut, Vivian och Jonas - de tre vännerna från SVT:s storsatsning "Allt och lite till". De tre är mycket olika - energiska Rut, kontrollfreaken Vivian och drömmaren och ordfantasten Jonas - men de kompletterar varandra så bra!"Allt och lite till" är proppfull med berättelser (10 nyskrivna!), kluriga funderingar och tankefrön, lekfulla idéer, hemgjorda spel (med nästan rättvisa regler.)och massor av härliga bilder! Det här är en ovanlig, rolig och överraskande bok. Suverän för högläsning och en inspirationskälla för samtal och aktiviteter.
    95,00 kr
  18. Allt om bilar
    Allt om bilar
    Beskrivning
    Idag kan vi inte inte tänka oss ett liv utan bilar. Men hur fungerar de egentligen? Vem bestämmer hur de ska se ut, hur bygger man bilar? Allt detta och mycket mer förklaras med åldersanpassade texter och färgrika illustrationer i denna flikbok för att ge svar på barnens frågor om bilar.
    75,00 kr
  19. Allt som är fint
    Allt som är fint
    Beskrivning
    När jag är ledsen eller rädd kan jag alltid prata med Gud och komma ihåg allt som är fint.
    65,00 kr
  20. Alva blir storasyster
    Alva blir storasyster
    Beskrivning
    Det är inte bara roligt att bli storasyster. Det är inte alls roligt när mamma träffar en ny kille. Och det är riktigt hemskt när Alf kommer bort.Det är dags för ett nytt sommarlov och ännu en skolavslutning. Den här gången påminner Alva mamma i tid och de handlar en jättevacker klänning med mycket glitter på. Alva är glad, för nu ska hon vara först hos pappa och sedan med mamma och Fabians familj på landet. Men sen går allt snett. Pappa och Cathrine får sin bebis alldeles för tidigt, och det finns inte så mycket rum för Alva. Allt handlar plötsligt om en skrikande lillebror som Alva inte ens får skjutsa i vagnen. Och Julia får världens sötaste lilla kanin som Alva råkar tappa bort. Och när hon ska vara med mamma så dyker en ny kille upp och ska ta plats. Alva blir argare och argare. Och tar ut sin ilska på sin hund, Alf. Men när hon till sist bestämmer sig för att sälja Alf och köpa en kanin istället då går det riktigt illa .Nu har vi följ åttaåriga Alva i över ett år och hon har anpassat sig till sitt nya liv, med mamma i Stockholm och pappa i Västerås. Men det är inte alltid helt lätt att vara Alva när allt ändras i rekordtakt, och pappa och mamma har en massa annat att tänka på. Och det här med att bli storasyster är minsann inte bara roligt!
    50,00 kr
  21. Alva och Dum-Julia
    Alva och Dum-Julia
    Beskrivning
    Alva har börjat i en ny klass i en ny skola. Redan första dagen blir hon bekant med Hilda och Alva hoppas att de blir kompisar. Men Hildas bästa kompis Julia ser vad som händer, och känner sig hotad. Och Julia är van att bestämma, så hon ser till att det blir som hon vill. Att vara tillsammans alla tre går bara om Julia har lust. Och vad Julia har lust till påverkar Alva i allra högsta grad ska hon få vara med Hilda och Julia? Eller är det en av de dagarna då Julia har beslutat sig för att Alva inte får det?
    Men till slut får Alva nog, och bestämmer sig för att betala igen med samma mynt. Hon ska minsann visa Julia att Alva bestämmer själv vem hon vill vara med, och Julia ska få känna hur det känns att inte få vara med! Men Alva anar inte då att hon snart får ångra sitt beslut

    I den tredje boken om Alva upptäcker hon att det inte lätt att vara en bra kompis alla gånger. Och att när man känner sig utanför är det svårt att alltid veta vad som är rätt och fel.
    50,00 kr
  22. Älvstoft
    Älvstoft
    Beskrivning
    Att vända vinter till vår är en av de viktigaste uppgifter en fe någonsin kan få. Feerna som gör det är personligen utvalda av drottning Mab. Nu har drottningen utsett Glittervingsakademin till detta hedrande uppdrag.Men för detta krävs att man kan använda sig av älvstoft, och det lär man sig egentligen först andra året. Ska Flora och hennes jämnåriga vänner hinna lära sig hur man använder magin i tid? Annars är våren i fara.
    65,00 kr
  23. Ängeln vid Aplaryds stup : 21 berättelser och legender
    Ängeln vid Aplaryds stup : 21 berättelser och legender
    Beskrivning
    Tjugoen av de varmaste berättelserna. Hämtade främst frånSkandinavien men också andra delar av världen.
    65,00 kr
  24. Anselmo bryter upp
    Anselmo bryter upp
    Beskrivning
    Anselmo har försökt göra sig "vit" men de vita vill inte veta av honom.Tredje fristående boken om Anselmo
    30,00 kr
  25. Anselmo och hotet mot byn
    Anselmo och hotet mot byn
    Beskrivning
    Fristående fortsättning på boken om Anselmo. Utspelar sig bland matacoindianerna i södra Bolivia
    15,00 kr
  26. Äntligen sommarlov!
    Äntligen sommarlov!
    Beskrivning
    Tänk att få träffa mamma och pappa efter att ha varit utan dem en hel termin på ett skolhem! Härligt att få bo tillsammans igen i ett hus vid kanten av skogen.
    Det här är fortsättningen på "Flickan som inte ville börja skolan", och allt roligt och spännande som hände på hennes första sommarlov i Indien.
    75,00 kr
  27. Är du en tjuv, Lasse?
    Är du en tjuv, Lasse?
    Beskrivning
    Plötsligt ligger den där på trottoarkanten. En plånbok med mycket pengar i. Lars, som är en ganska ensam kille i tvåan, stoppar den på sig och börjar drömma om en cd-spelare och kanske ett fotbollsläger. En spännande vardagsberättelse för nybörjarläsare, som det är lätt att känna igen sig i.
    60,00 kr
  28. Är du riktigt säker?
    Är du riktigt säker?
    Beskrivning
    En färgglad, charmig bok på rim för barn om vanliga, vardagliga situationer när man ska vara lite extra rädd om sig.

    Katten Yngve tror att han allt kan och vet, men då får biet Bus berätta om säkerhet.
    Mycket blir galet och går lite på tok, men vilken tur att biet Bus är så klok.
    Om hjälm, reflex och flytväst, kan du läsa här. Du är riktigt säker när du detta bär

    50,00 kr
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  29. Arly F. Brommy
    Arly F. Brommy
    Beskrivning
    Tecknad serie om Sune Persson alias Arly F. Brommy
    15,00 kr
  30. Åsnan och prinsen
    Åsnan och prinsen
    Beskrivning
    Djuren på gården hade sålts och bondens son var bara intresserad avhästar.Åsnan Freddy var orolig - Vad skulle hända med honom?
    30,00 kr
  31. Att be med hela sin kropp
    Att be med hela sin kropp
    Beskrivning
    Denna bok vill vägleda barnens första steg i bönen och vara med om att forma deras första ord till Gud
    24,99 kr
  32. Äventyrsdalen - DVD - 7 filmer
    Äventyrsdalen - DVD - 7 filmer
    Beskrivning
    DVD-box med alla 7 filmer i serien.
    Speltid:17x30 min
    Svenskt tal
    Ålder från 6 år
    350,00 kr
  33. Bajs! : vem, vad, var : en rolig och lärorik pop-up bok
    Bajs! : vem, vad, var : en rolig och lärorik pop-up bok
    Beskrivning
    Barn gör det, vuxna gör det. men vad består egentligen bajs av? Och vem är det som har gjort det?Används det till något eller är det bara illaluktande avfall? Visste du t ex att bajs är sprängfyllt med information om den som har släppt ifrån sig det? Att man i Alaska tillverker souvenirer av älgbajs. Denne underbara pop-up-bok för barn och vuxna är fylld av roliga och lärorika detaljer från bajsets värld.
    95,00 kr
  34. Bamses Kompisbok : sagor och tips om att vara kompisar
    Bamses Kompisbok : sagor och tips om att vara kompisar
    Beskrivning
    Det viktigaste med kompisar är att man är med dem för att man vill och för att det är kul. Men ibland kan det krångla till sig lite, och därför har vi skrivit den här boken i samarbete med barnpsykolog Jenny Klefbom.
    65,00 kr
  35. Barbapapas skola
    Barbapapas skola
    Beskrivning
    BARBAPAPAS SKOLAav Annette Tison & Talus TaylorBarbafamiljen har många vänner, både stora och små. När några av dem ska börja skolan bestämmer sig hela Barbafamiljen för att följa med. I skolan är det full rulle och massor av busiga barn. Så busiga att läraren till sist inte står ut med dem. Vad ska nu hända? Man kan ju inte ha en skola utan lärare! Barbapapa får en idé han ska själv öppna en skola som ska vara helt annorlunda än den gamla.
    75,00 kr
  36. Barbie : älvornas hemlighet
    Barbie : älvornas hemlighet
    Beskrivning
    Älvprinsessan Graciella har blivit kär och galen. Hon tar Ken till fånga och Barbie måste ta hjälp av sin kompis Rakel för att rädda honom. De får också hjälp av några mycket speciella väninnor... Nu måste de rädda Ken innan den galna Graciella gifter sig med honom. Då blir han kvar i älvriket för alltid.

    En sagobok i formatet 217x270 mm med vadderade pärmar.
    65,00 kr
  37. Barbie : Barbie och de rosa balettskorna
    Barbie : Barbie och de rosa balettskorna
    Beskrivning
    Ballerinan Crystal och hennes bästa kompis Hayley hittar ett par vackra rosa balettskor i kostymförrådet, men när Crystal snör på sig skorna transporteras de båda till en magisk värld där balletens sagor blir verkliga.

    Barbie och de rosa balettskorna är den senast lanserade filmen och Barbiekollektionen.
    75,00 kr
  38. Barbie min målarbok med klistermärken
    Barbie min målarbok med klistermärken
    Beskrivning
    Pyssla, rita och klistra Barbie, hennes kompisar, bilar och hundar för att nämna några motiv.
    65,00 kr
  39. Barbie som öprinsessan
    Barbie som öprinsessan
    Beskrivning
    Stor och lyxig sagobok med guldfolie. Boken innehåller fyra vackra och klassiskt illustrerade sagor med Barbie som stjärna i omskrivna utgåvor av Nötknäckaren, Prinsessan och tiggarpojken, Rapunzel och Svansjön.
    75,00 kr
  40. Barnens bästa bibel : påsken
    Barnens bästa bibel : påsken
    Beskrivning
    Följ med till Jerusalem när Jesus och hans lärjungar ska fira påsk. En påsk som skulle bli helt annorlunda och mycket märklig.

    Redan när Jesus föddes var det något speciellt med honom, och han var väldigt omtyckt. Många ville att Jesus skulle bli deras kung. Men en del var också avundsjuka på honom. De tyckte att han sa konstiga saker om Gud och om sig själv. De blev så arga på Jesus att de ville döda honom ...

    Det här är påskberättelsen ur Barnens Bästa Bibel, en barnbibel av Sören Dalevi och Marcus-Gunnar Petterson.

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
  41. Barnens bönbok
    Barnens bönbok
    Beskrivning
    Ibland är det svårt att känna dig, Gud, att på riktigt tro att du hör. Din röst tunnas ut bakom alla ljud och allt som kommer och stör. Så visa en plats, bara för mig, där vi möts varje dag, en plats där jag kan upptäcka dig och vara mitt riktiga jag. I "Barnens bönbok" har Åsa Hofverberg samlat klassiska och nya böner för alla barn och deras familjer och vänner. Helen Cann har gjort bilderna. Här finns "Herren är min herde", "Bred dina vida vingar" och många andra texter att växa med. Här finns berättelser som både små och stora barn kan känna igen sig i. "Barnens bönbok" är en bok att bläddra i ensam eller tillsammans i familjen, klassen och barngruppen. Den är lika bra att läsa högt ur som att läsa tyst. "Barnens bönbok" vill hjälpa dig att hitta platsen där du kan upptäcka Gud och vara ditt riktiga jag. Varje dag
    100,00 kr
  42. Barnens kokbok : läckra steg-för-steg recept
    Barnens kokbok : läckra steg-för-steg recept
    Beskrivning
    "Med illustrerade förklaringar av utryck, utrustning och matlagningstekniker samt lärorika tips om sund mat, är Barnens kokbok allt du behöver för att laga läckra rätter som tilltalar barn, vänner och familj. Så vad väntar du på - starta nu!"
    95,00 kr
  43. Bella kaninälvan
    Bella kaninälvan
    Beskrivning
    Den magiska kaninen Dis hittar inte hem, och kung Bores elaka svartalfer jagar henne. Ska Rebecka och Kristin kunna hjälpa Dis och hennes matte Bella?
    50,00 kr
  44. Benjamin och morfar åker till havet
    Benjamin och morfar åker till havet
    Beskrivning
    – Hur stor är Gud? undrar Benjamin. Är han större än den där granen?
    – Ja, han är mycket större! Han är större än allting annat.
    – Är han större än det största hus som finns? – Ja, han håller hela världen i sin hand. Han är så stor att han kan lyfta ett hus med sitt lillfinger.
    – Men tänk om Gud tappar huset och det trillar på hans lilltå!
    – Då blir nog tån alldeles blå, säger morfar och skrattar. Men Gud tappar ingenting. Du kan lita på honom. Precis som du höll sjöstjärnan i handen förut, så håller Gud dig i sin hand.
    Benjamin och morfar ska åka på utflykt tillsammans. De åker till havet för där finns så mycket spännande att titta på och det är så härligt att bada. Den här dagen ser de en jätteloka, brännmaneter och mycket annat. De fiskar krabbor och pratar om vulkaner och stjärnor och vem som skapat allt.

    Det här är bilderboken för det vetgiriga barnen som både vill lära sig något om naturen och om Gud

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  45. Berätta en saga. Sagoboken för de minsta
    Berätta en saga. Sagoboken för de minsta
    Beskrivning
    Barnens första sagor!Boken innehåller mer eller mindre kända sagor som många av oss känner igen. Allt från Peter och vargen till Walt Disneys Tre små grisar.
    85,00 kr
  46. Berätta för mig om Jesus
    Berätta för mig om Jesus
    Beskrivning
    En sök- och läsbok om Jesus och hans lärjungar
    35,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 1-100 av 1030

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå