View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 1028

per sida
Fallande ordning
  1. En himla historia : kungar, drottningar och kalabalik
    En himla historia : kungar, drottningar och kalabalik
    Beskrivning
    Hedda och Dilvin blir kvar efter klassens besök på Livrustkammaren. När museet stänger och mörkret sänker sig börjar konstiga saker hända. Barnen får stifta bekantskap med Gustav II Adolfs spöke och tvingas ge sig ut på en tidsresa genom Sverige för att utföra olika uppdrag. De måste hindra drottning Kristina från att abdikera, hitta mordvapnet som Gustav III dödades med och en massa andra grejer. Om de misslyckas med något av de nio uppdragen får de aldrig komma hem igen. "En himla historia" är en äventyrsberättelse och en faktabok i ett. Varje kapitel avslutas med en färgstark och rolig faktaruta för den som vill veta mer.
    75,00 kr
  2. En knut till slut
    En knut till slut
    Beskrivning

    Axel och mamma provar skor i affären. Ett par är extra fina.
    Men de har skosnören och Axel är inte så bra på att knyta. Skosnörena är som ormar. De bara slingrar och trasslar.
    "En knut till slut" är den sjätte fristående delen i serien "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    50,00 kr
  3. En krans av gula anemoner
    En krans av gula anemoner
    Beskrivning

    Handlar om påsken i Jerusalem. Två tolvåringar dras in i händelserna kring Jesus.

    24,99 kr
  4. En omväg till ditt hjärta
    En omväg till ditt hjärta
    Beskrivning

    Rosa har just gjort slut med Anton och åker och hälsar på sin pappa på Gotland. Och där börjar hon fundera på om hon kanske ändå inte är kär i Ville.? Ville är kvar i stan och funderar på om han kanske ändå inte är kär i Leila.? Det här är den sjunde boken om Rosa, somgår igenom alla de där viktiga sakerna som man upplever när man är tolv.

    65,00 kr
  5. En rejäl ryggsäck
    En rejäl ryggsäck
    Beskrivning
    Det är första dagen i skolan och Edvins föräldrar har inte hunnit köpa någon ny ryggsäck till Edvin. I stället får han ta en som pappa har fått från sitt jobb. En jättestor ryggsäck med jättemånga fack. Ingen har en så stor ryggsäck som Edvin!
    Den andra fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b. Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar.
    50,00 kr
  6. Ensamma i borgen
    Ensamma i borgen
    Beskrivning
    Riddare, äventyr, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för tjejer och killar som precis har börjat läsa själva. Spännande läsning med fartfyllda och tuffa illustrationer om de tre kompisarna Egon, Fiona och Urban som går i ”Riddarskolan”.

    Ikväll ska alla vuxna iväg på fest till byn. Inga barn får följa med. Orättvist och tråkigt tycker Fiona!

    Men kvällen i borgen blir allt annat än händelsefattig, för så snart de vuxna gett sig av närmar sig två svarta skuggor, som har siktet inställt på skattkammaren … Tur att Egon, Fiona och Urban alltid är beredda! Och med en bra plan och sanslösa upptåg klarar de som vanligt situationen galant.Ensamma i borgen är den elfte helt fristående boken i serien "Riddarskolan". Läs också: Den hemska draken, Det magiska svärdet, Världens bästa riddare, Den vilda galoppen, Liten är bäst!, Hemska Harald, Fest i borgen!, Jättarna anfaller, En egen drake och Urban går vilse samt faktaböckerna Slaget om borgen och Hur Rodrick blev riddare.

    75,00 kr
  7. Ensamma i stan
    Ensamma i stan
    Beskrivning
    Ensamma i stan är den tjugoandra helt fristående boken i Helena Bross omåttligt populära serie om kompisarna i "Klass 1b". Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Den här gången får deras lärare Peter fullt upp när hela klassen ska åka till stan och gå på museum …

    Klass 1b är på utflykt. De ska på museum och se en utställning om dinosaurier. Alla tycker att det ska bli jättekul! För att komma till museet behöver de åka både buss och tunnelbana. Nu måste alla hålla ihop och gå på led!

    Det är så spännande att vara i stan. Vicke och Lova går sist i ledet. De går förbi flera affärer och tittar i fönstren. Vilka roliga saker … De stannar till en stund. Plötsligt är de andra borta! Varken Peter, eller klassen syns till. Vad ska de göra? Som tur är har Lova en lapp med Peters telefonnummer och det jobbar en jättesnäll tjej i affären …

    Läs fler böcker om "Klass 1b": Spöket i skolan, Starkast i klassen, Hemliga kompisar, Världens finaste glasögon, Ny i klassen, Tandligan, Vilse i skogen, Vi vill ha disco, Skrik och bajs, Ring 112!, Hjälp, vi kommer för sent!, Natt i skolan, Bli sams, Vilken vikarie!, Småkrypsjakten, Slagsmål, Allra bästa kompisen, Inbrott i skolan, Hej, hello!, Fira med fest och Spela kula.

    75,00 kr
  8. Era fiender
    Era fiender
    Beskrivning
    I en värld som förlorat sitt fäste är allt tillåtet ...

    Madelene har gillat Benjamin länge, ända sedan de var barn, men är medveten om att en relation mellan dem är omöjlig. Deras familjer har varit bittra fiender i generationer och hennes bror Lukas hyser ett brinnande hat mot Benjamin.

    Sista terminen på gymnasiet nås de av beskedet att alla ungdomar mellan 15 och 20 år är inbjudna att delta i ett statligt bostadslotteri. Benjamins instinkter skriker åt honom att något inte stämmer, men hur han än vänder och vrider på informationen kan han inte upptäcka vad som är fel. Madelene vet exakt vad det handlar om – en hemlighet som kastar henne rakt in i de ångestattacker hon var övertygad om att hon lämnat bakom sig.

    Vilka spekulationer som än förekommer kring lotteriet hade inget kunnat förbereda varken Benjamin eller någon annan på konsekvenserna av det. Deras värld kommer snart att skakas om på ett sätt ingen hade trott var möjligt ...

    150,00 kr
  9. Ett ovanligt jullov
    Ett ovanligt jullov
    Beskrivning
    Birgitta hade klarat av att börja första klassen i skolan långt där nere i södra Indien och nu var det dags för jullov! Men inte ett svenskt jullov - med snö och vinterkyla, utan ett äventyr med ormar och låtsasgran av ståltråd och grönt silkespapper...
    Barnbok av Birgitta Ekman Del 3 i serien om Birgittas uppväxt som missionärsdotter i indien.
    75,00 kr
  10. Ett veck i tiden
    Ett veck i tiden
    Beskrivning
    Det är en mörk och stormig natt. Meg Murry sitter i sitt rum på vinden och funderar på vad som skulle hända om taket flög av och hon själv bara blåste iväg.
    40,00 kr
  11. Eva & Adam. Bästa ovänner
    Eva & Adam. Bästa ovänner
    Beskrivning
    Det är kul om fler är kära, tycker Eva & Adam. Kan bästisarna passa ihop? Tredje boken i en serie om hur det är att vara ung och kär idag, även känd från teve och bio.Boken ingår i bokrean 2003.
    40,00 kr
  12. Eva & Adam. Inte som en dans
    Eva & Adam. Inte som en dans
    Beskrivning
    Evas bästa kompis Annika träffar äntligen en kille. Men det vänder upp och ner på allt för Eva och Adam. En buggtävling håller på att förstöra precis allting, och det mesta känns väldigt komplicerat för Eva, Adam och deras kompisar.Åttonde boken om Eva och Adam.
    50,00 kr
  13. Eva & Adam. Jul, jul, pinsamma jul
    Eva & Adam. Jul, jul, pinsamma jul
    Beskrivning
    Adam vill inte följa med sina föräldrar till Polen över julen. Det är ju egentligen inte så tråkigt när han är där, men en jul utan Eva - hur ska det gå till? Evas familj ska åka till Storlien och fira jul och efter mycket tjat lyckas Eva och Adam få igenom att Adam ska följa med dem istället. Jättekul! Fast... det är ju inte alldeles enkelt att fira jul med en annan familj. Och Evas familj kan både vara ganska frispråkig och allmänt rörig - det är inte mycket man får ha i fred...
    65,00 kr
  14. Fader Vår
    Fader Vår
    Beskrivning
    Fader vår för barn.
    24,99 kr
  15. Fallet Jesus : för unga
    Fallet Jesus : för unga
    Beskrivning
    Svar på frågor om Jesus som vuxna också brottas med.

    Du möter dem som har svårt att tro på Jesus varje dag. De ställer frågor som dessa:

    Föddes Jesus verkligen i ett stall?

    Sa hans vänner verkligen sanningen?

    Uppstod han verkligen till liv igen?

    Det här är en bok, skriven på ett barnvänligt språk, som ger dig svar på dessa frågor och fler. Fullpackad med väl underbyggd forskning, tillförlitliga fakta och ögonöppnande utredningar kring några av de största frågor du kan ha, blir Jesus levande genom att vi undersöker Jesus av Nasarets existens, mirakel, tjänst och uppståndelse.

    Fallet Jesus - för unga bygger på Lee Strobels tidigare succé Fallet Jesus.

    Fallet Jesus för unga är en viktig bok för alla barn som behöver en fast och stadig grund att stå på i sin tro när stormarna kommer - som vi alla vet att de gör. Därför är vi väldigt glada att få presentera den här boken som kan ge just detta. Här får barnet, tillsammans med föräldern, möjlighet att både få ställa alla de frågor som kommer i livet kring tron på Jesus, men också få svar på dem, vilket är en ovärderlig skatt att ta med sig i livet. Lee Strobels bok Fallet Jesus har fått betyda mycket för många vuxna, nu tror vi att den här boken ska få betyda lika mycket för de barn som läser den (gärna tillsammans med en förälder).

    Lee Strobel, tidigare ateist, har tidigare varit flerfaldigt belönad reporter hos Chicago Tribune. Nu är han bästsäljande författare av bland annat Fallet Jesus (svenska) samt The Case for Faith, The Case for a Creator och The Case for Grace. Han har en examen i journalistik från universitetet i Missouri och en Master i juridik från Yale universitet. Han har vunnit flertalet stora prestigefyllda pris för sitt skrivande och har varit medförfattare till The Cristian Book of the Year. Nu arbetar han som professor vid Houston Baptist University.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  16. Fallet med de små fegisarna
    Fallet med de små fegisarna
    Beskrivning
    Slugis, Knubben, Smalis och lillebror Tjalle är privatdeckare. Det står så på skylten på kojan. Där står det också: "Inga tjejer." Men det hindrar inte Maggan och hennes tjejkompisar att flytta in!
    En spännande och lättläst bok om deckarklubben Hemliga Ögat. I samma serie finns också titlarna Vem stal blåbärspajen? och Vem stal min katt?.
    50,00 kr
  17. Fallet Mirakel för barn
    Fallet Mirakel för barn
    Beskrivning
    Svar på frågor om mirakel som vuxna också brottas med.

    Du möter dem som har svårt att tro på under varje dag. De ställer frågor som dessa: Är berättelserna om mirakel verkligen på riktigt? När jag ber riktigt mycket om ett mirakel, varför händer det inget?

    Det här är en bok, skriven på ett barnvänligt språk, som ger dig svar på dessa frågor och fler. Här hittar du massor av information om Gud, Jesus och verkliga berättelser av människor som både sett och erfarit mirakel. Fallet Mirakel - för barn visar att Gud fortfarande gör fantastiska saker i vår värld - och att mirakel händer oftare än vi hade en aning om.

    Lee Strobel, tidigare ateist, har tidigare varit flerfaldigt belönad reporter hos Chicago Tribune. Nu är han bästsäljande författare av bland annat Fallet Jesus (svenska) samt The Case for Faith, The Case for a Creator och The Case for Grace. Han har en examen i journalistik från universitetet i Missouri och en Master i juridik från Yale universitet. Han har vunnit flertalet stora prestigefyllda pris för sitt skrivande och har varit medförfattare till “The Cristian Book of the Year”. Nu tjänar han som professor vid Houston Baptist University. Besök gärna hans hemsida: leestrobel.com. Jesse florea har varit engagerad inom det globala kristna nätverket “Focus on the Family” i mer än trettio år. Han är huvudredaktör för tidskrifter för ungdomar, han har ansvar för tidningarna Clubhouse och Clubhouse Jr och han är även en av värdarna för den populära barnpodden Official Adventures in Oddyssey. Jesse har skrivit eller varit medförfattare till mer än dussintalet böcker, bland annat The Case for Grace for Kids och de bestsäljande andaktsböckerna The One Year Devos for Sports Fans och The One Year Father-Daughter Devotions. Han bor tillsammans med sin fru Stephanie i Colorado Springs och tycker om att hänga med sina två vuxna barn.

    135,00 kr
  18. Farligheter i Indien
    Farligheter i Indien
    Beskrivning
    Nu ska jag berätta lite mer om de rödhåriga syskonen Nilsson, som bodde i Indien med sina föräldrar som var missionärer.
    Kanske du har läst om "Flickan som inte ville börja skolan" och de andra berättelserna?Jag hoppas det, för då känner du redan de här barnen. Ha det så trevligt nu när du läser eller lyssnar till den här berättelsen.
    75,00 kr
  19. Farligt möte
    Farligt möte
    Beskrivning
    Vinden viner utanför ladan och det prasslar i höet så fort någon av dem rör sig. Leo sover redan och Aron känner hur hans ögon håller på att falla ihop. Kroppen är tung av trötthet. Det har varit en lång dag.

    Men precis när han är på väg att somna rycker han till.
    Hörde ni? viskar han.
    Vad då? mumlar Henke sömnigt.
    Jag hörde röster, svarar Aron.
    Du bara inbillar dig, säger Henke. Sov nu.
    I nästa ögonblick sätter han sig upp med ett ryck.
    Jag hörde det också, viskar han.
    50,00 kr
  20. Farornas flod
    Farornas flod
    Beskrivning

    Lilla Vargen ska snart bli antagen som krigare. Då adopterar hans farfar en vit man somvill lära sig senecaindianernas sprk och levnadssätt. Lilla Vargen ger sig iväg för att hitta mat och lär sig av Samuel Kirkland vad vänskap är. Boken bygger på en verklig händelse om Samuel Kirklans som kom som missionär till senecaindianerna.

    40,00 kr
  21. Felicia flöjtälvan
    Felicia flöjtälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  22. Ficktjuvar i centrum
    Ficktjuvar i centrum
    Beskrivning

    Det snattas plånböcker i i centrum utan att offren märker nåt. Vilka är de fingerfärdiga tjuvarna och hur gör de? Kevin och Dina tänker ta redan på det, för de gillar att spana på allt som verkar mystiskt ...
    Dags för kompisarnas andra fall i serien Minimysterierna. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helen Bross.

    50,00 kr
  23. Fiffiga kroppen och finurliga knoppen - saga och fakta om kropp och rörelse
    Fiffiga kroppen och finurliga knoppen - saga och fakta om kropp och rörelse
    Beskrivning
    Bästisarna Saga och Samir bygger en hinderbana åt den trötta hunden Lars-Laban, men upptäcker att de vill testa banan själva. Här samsas fiktion och lätta fakta om kroppen i en bok om hur kul och bra det är att röra på sig. Boken är ett samarbete med den icke vinstdrivande organisationen Generation Pep, vars initiativtagare är kronprinssessparet Viktoria och Daniel. Förutom berättelsen om Saga och Samir ingår en faktadel om vad som händer i kroppen när vi rör på oss. Det här är en inspirationsbok som passar perfekt för den som älskar högläsning med många bilder och för den som vill veta mer om hur kroppen fungerar när vi rör på oss. Boken har i den här utgåvan utökats och innehåller även en faktadel om kost. Boken är framtagen tillsammans med Generation Pep – en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är initiativtagare till Generation Pep. Bakom initiativet står även ledande företag, stiftelser och ideella organisationer.

    Läs också kapitelböckerna:

    Sagasagor: studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass Sagasagor: syskonsjuka, kämpaglöd och en envis framtand: Sagasagor: bananbus, finskor och en superjobbig superhjälte

    Sagasagor finns även som tv-serie, nominerad till Kristallen 2019.

    50,00 kr
  24. Fira med Nalle Puh och hans vänner-Alla årets höjdpunkter
    Fira med Nalle Puh och hans vänner-Alla årets höjdpunkter
    Beskrivning
    Begagnad i gott skick
    100,00 kr
  25. Fjäderklubben på klassresa
    Fjäderklubben på klassresa
    Beskrivning
    Att åka på klassresa till havet, det tycker de fyra tjejerna i fjäderklubben är underbart. Men pygméerna, killarnas klubb, skall naturligtvis med också. Och de får för sig att de ska reta Fjäderklubben med barnsliga påhitt.Fast de där konstiga skratten ute på korridoren på natten, de kom inte från killarna. Kan det vara sant, det som folk på ön säger, att en strandrövare går igen? Det måste ju undersökas, för ingen är väl rädd för spöken!
    65,00 kr
  26. Flamma den orangea älvan
    Flamma den orangea älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Flamma, den orangea älvan, är instängd och kommer inte ut. Kan en mjuk fjäder verkligen hjälpa Rebecka och Kristin att hitta henne?


    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  27. Flickan från Gedi
    Flickan från Gedi
    Beskrivning
    Skriv en tonårsnovell stod det med stora bokstäver i en annons. Resultatet blev denna bok.
    24,99 kr
  28. Flickan som inte ville börja skolan
    Flickan som inte ville börja skolan
    Beskrivning
    Att börja skolan är roligt och spännande för de flesta barn. Men hur känns det när man först måste åka tåg långt, långt bort och sedan när skolan börjar säga adjö till mamma och pappa och bo alldeles själv på skolan? Storasyster fanns ju visserligen där, men ändå...
    Det här är berättelsen om flickan som inte ville börja skolan och hur det ändå gick bra till slut!
    75,00 kr
  29. Flinga, snöälvan
    Flinga, snöälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Vad är det som händer? Plötsligt börjar det snöa mitt i sommaren! Det är Kung Bore som har stulit väderälvornas magiska fjädrar och ställt till med oreda i Älvlandet. Nu behöver älvorna hjälp av Rebecka och Kristin!

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  30. Flygande Matta
    Flygande Matta
    Beskrivning
    Inte vet jag om du tror på de där sagorna om förtrollade mattor, blodtörstiga drakar och om äventyr på fantastiska platser och enhörningar och allt möjligt sådant där som låter så vackert . och spännande . men det gör i alla fall jag...
    80,00 kr
  31. Flytt är flytt och kommer aldrig igen
    Flytt är flytt och kommer aldrig igen
    Beskrivning
    Izzy, Farzad, Robin och Frida - Föreningen För Goda Gärningar - hamnar i nya problem när de hjälper ett par att flytta ett källarförråd. Det som skulle bli FFGG:s godaste gärning någonsin, visar sig istället bli deras största misstag. De tvingas in i en rolig och spännande jakt efter de försvunna ägodelarna som bland annat innehåller Sveriges största samling dansbandsalbum. När de till slut hittar samlingen - och tyvärr lyckas förstöra den för all framtid - ställs frågan på sin spets: Är det verkligen bra att äga för mycket prylar?Andra delen i serien.
    65,00 kr
  32. Födelsedagslekar
    Födelsedagslekar
    Beskrivning
    Fixa bästa festen! Läsaren får tips på hur man gör roliga inbjudningskort, smaskiga menyer, festliga inredningstips och annorlunda partylekar. Här finns idéer som passar alla smaker. En lättsam och rolig inspirationsbok i färg för killar och tjejer från åtta år och uppåt.
    65,00 kr
  33. Födelsedagsmysteriet
    Födelsedagsmysteriet
    Beskrivning

    Tre sockerbagare tävlar om att baka den godaste tårtan till Muhammed Karat på hans femtioårskalas. Men några av dem beter sig rätt underligt. Särskilt en ... När ljuset slocknar och en diamant samtidigt försvinner, inser Lasse och Maja att det är dags för ett nytt fall - det tjugoförsta!
    Efter 10 år, 20 kluriga titlar och 2 miljoner sålda böcker vet nästintill varje barn i Sverige vilka Lasse och Maja är. Men så är också böckerna om dessa deckarkompisar spännande, roliga och finurliga!

    65,00 kr
  34. För närvarande
    För närvarande
    Beskrivning
    Unga dikter och tankar
    30,00 kr
  35. Förskräckliga Förskolan
    Förskräckliga Förskolan
    Beskrivning
    Jag måste ha kommit fel?

    Första dagen på ett nytt ställe är alltid pirrigt. Men Märtas nya förskola visar sig vara riktigt förskräcklig. Pappa har råkat lämna henne på en förskola för monster!

    Hur ska det gå att ha en häxa till fröken och äta padda med mos till lunch? Och kommer verkligen monsterbarnen vara snälla mot henne? >p> Förskräckliga förskolan är den första delen i en serie om Märtas rysliga liv. Och precis som vanligt är det hög igenkänning och twistad humor från bilderboksduon Ola och Evalotta Belin.

    Evalotta och Ola Belin jobbar båda med barnkultur och design på heltid. Tillsammans har de skapat Förskräckliga förskolan, som är deras femte barnbok. Tidigare har de gett ut populära, Rut flyttar ut, Tända lampan, Vilse och Det finns inga monster.

    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  36. Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Beskrivning
    Från det vi föds är vi nyfikna på världen omkring oss och allteftersom vi växer, så växer också vår värld. Första nyfikenboken är en rolig och fullmatad bok med massor av spännande fakta och skojiga bilder. Barnen aktiveras med roliga övningar - titta-hitta-gissa - och boken ger en lekfull introduktion till natur och djur, jordklotet, förr i tiden, enkel matematik, ord sagor och ramsor. Här får de yngsta svar på de första nyfikenfrågorna!
    75,00 kr
  37. Fotboll
    Fotboll
    Beskrivning
    Spektakulära mål, de bästa spelarna i världen och raffinerade finter är en del av vad denna spännande faktabok bjuder på. Med över 160 imponerande foton och illustrationer åskådliggörs fotbollsregler, hur turneringar går till eller hur en spelare utvecklas från amatör till proffs. Boken är lämplig från åtta år, en del av frågorna som man hittar svar på är:

    - Vilken fotbollsnation har rekord i VM-titlar?
    - Hur fungerar 4-4-2 systemet?
    - Vilka är framtidens fotbollsstjärnor?

    95,00 kr
  38. Fotboll
    Fotboll
    65,00 kr
  39. Främlingens önskan
    Främlingens önskan
    Beskrivning


    Randal öppnade dörren till det lilla krypin han hyrt på värdshuset men hejdade sig genast. Han vädrade fara. Någon hade tagit sig in i hans rum medan han själv var ute, någon som fortfarande var kvar där i dunklet.
    - Hör på mig trollkarl. Du måste hjälpa mig ...
    Den hesa, knappt hörbara rösten kom från halmbädden, där en underlig varelse låg insvept i en trollkarlskappa. Randal såg genast att mannen var döende ...

    Randal av Doun, ännu bara trollkarlslärling, bestämmer sig för att försöka uppfylla främlingens sista önskan. Men uppdraget blir svårare än han kunnat ana. Det leder snart till en bitter strid på liv och död - en strid där Randal själv hotas att förgöras.



    40,00 kr
  40. Freds riktiga pappa
    Freds riktiga pappa
    Beskrivning

    En man dycker upp när Fred och hans kompisar spelar fotboll. Varför ärhan så intresserad av Fred och varför blir ahn misstänkt för inbrottet på en fabrik?

    40,00 kr
  41. Freja fredagsälvan
    Freja fredagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  42. Frida fenixälvan
    Frida fenixälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  43. Full fart på Farmor Anka
    Full fart på Farmor Anka
    Beskrivning
    Större bok om Farmor Anka.

    65,00 kr
  44. Gabriel är bäst på att...
    Gabriel är bäst på att...
    Beskrivning
    Gabriel är bäst på att… är en bok med charmiga illustrationer och ett trevligt och lättillgängligt språk. Barnen lär sig klassiska liknelser samtidigt som de får höra att de är unika och allra bäst på att vara sig själva!

    Glad som en lärka, tyst som en mus. Liten som en ärta, stor som ett hus.

    Läs och fundera och lär på detta sätt. Vänd blad så får du se om du har gissat rätt!

    Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Gabriel är bäst på att… är Åsa-Pias femte bok.

    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
  45. Galoppmysteriet
    Galoppmysteriet
    Beskrivning

    Spänningen är olidlig på galoppbanan utanför Valleby. Har nybörjaren någon chans att vinna över de tre stjärnryttarna? Men när de rutinerade hästarna börjar tappa fart börjar det likna fusk. Lasse och Maja inser att de travat rakt in i sitt sjuttonde fall.

    65,00 kr
  46. Glasmannen
    Glasmannen
    Beskrivning
    En samling vardagsberättelser om on, 10 år, som bor med sina föräldrar i Norrbotten på 60-talet.
    60,00 kr
  47. Glimra önskeälvan
    Glimra önskeälvan
    Beskrivning
    En glittrande, extra tjock bok om Daisy Meadows populära älvor.Varje år hälsar Glimra önskeälvan på i människornas värld för att gömma de tre magiska saker som gör att julens önskningar går i uppfyllelse. Men kung Bore försöker stjäla sakerna och förstöra julen. Så det är dags för Rebecka och Kristin att rycka in och hjälpa älvorna igen!
    65,00 kr
  48. Glittra granatälvan
    Glittra granatälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  49. Gnistra vinterälvan
    Gnistra vinterälvan
    Beskrivning
    Den långa resan hemMånga faror hotar alverna i deras rike. Alvdrottningens tappra riddare är alltid redo att kämpa mot de mörka krafterna.Drottning Ärenpris och hennes tappra riddare är på flykt från den onda häxan Split. Men deras svåra väg hem kantas av många faror, och just när de börjar ge upp hoppet kommer hjälpen från oväntat håll ...Sista delen om Alvdrottningens riddare.
    65,00 kr
  50. Godnatt alla mina drakar
    Godnatt alla mina drakar
    Beskrivning
    Har du hört talas om Driss och hans drakar? Kanske inte. Men de finns, lika säkert som du finns. Drakarna bryr sig minsann inte om vilken dag eller kväll det är. De dyker till och med upp på lördagskvällar alltid precis i den stunden då Driss är på väg att somna. Då hörs ljudet av draktassar mot golvet. Sedan lägger de sig tillrätta på täcket i Driss säng och kräver: "Vi vill veta vad som var bäst med idag! Berätta nu!

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  51. Godnatt min skatt
    Godnatt min skatt
    Beskrivning
    Ny antologiskatt!Vilken härlig godnattblandning! I denna nya, fräscha antologi har vi samlat de bästa bilderböckerna på temat godnatt och dessutom lagt till några av de finaste vagg- och godnattvisorna! Boken har ett vackert format och ett rikt omfång. Här ryms de bästa berättelserna ? som Astrid Lindgrens och Ilon Wiklands Jag vill inte gå och lägga mig ? och här möter vi älskade bilderboksfigurer som Milla, Bu och Bä, Bobo, Lilla Spöket Laban, Gittan och älgbrorsorna och Ellen. Nyskrivet och nytecknat finns också ? till exempel en kul godnattsaga med Rut & Knut & lilla Tjut!
    75,00 kr
  52. Gömstället
    Gömstället
    Beskrivning
    Petrinideckarna är en serie med mycket spänning och varm humor. Mårten Sandén lyckas här både förvalta och utveckla den svenska barndeckaren på ett alldeles förträffligt sätt.Tvillingarna Peter och Petra är tolv år. I ett sommarvarmt Skåne ramlar de över det ena mysteriet efter det andra. I Petrinideckarna förvaltar Mårten Sandén på ett kärleksfullt sätt arvet från klassiker som Fem-böckerna, Kalle Blomkvist och Tvillingdetektiverna. Samtidigt tillför han egna litterära kvaliteter och utvecklar genren med ett psykologiskt djup. Resultatet blir äventyrsböcker att sluka från pärm till pärm - och ännu en generation läsare som med glädje kommer att spana på allsköns skumma typer.
    65,00 kr
  53. Grattis världen! Jag är här nu!
    Grattis världen! Jag är här nu!
    Beskrivning
    Athena är tolv år och tar ingen skit. Hon tycker inte heller att jorden ska ta någon skit, så för att rädda allt (någon måste ju!) har hon startat aktivistgruppen Rädda-Jorden-Klubben med sina kompisar. En rolig, smart och engagerad bok för alla tweenies av fenomenalt tonsäkra Elin Ek, som här gör sin skönlitterära debut.

    Rädda-Jorden-Klubben startades när de gick i femman och såg en hemsk film om polarisarna, deras viktigaste arbetsmaterial är post-it-lappar och den viktigaste mötesregeln är att det måste bjudas på kladdkaka. I klubben finns kompisarna Ronja, Love, Aicha och Yousef. Yousef är Athenas nästbästis efter Ronja. Han har brunt lockigt hår, gröna ögon och är världens snällaste människa och han säger att Athena är den roligaste personen han någonsin träffat. Eventuellt är Athena något kär i honom.

    Athena tycker själv att hon är ovanligt smart och påhittig, och det hjälper rätt bra just nu när livet är svårare än vanligt. Hennes mamma ligger på sjukhus med det kommande bebissyskonet i magen, och Athena och hennes två bröder måste bo hemma hos sin farmor och farfar. Ka-ta-strof! - och än värre blir det när hon av misstag råkar ställa till det alldeles förfärligt för sin bästis! Athena som vanligtvis brukar klara allt och lite till måste nu försöka rädda Ronjas heder och ställa allt tillrätta innan någon märker vad hon gjort. Men hennes fiffiga plan leder till något ännu värre, och när Yousef upptäcker att Athena är en BROTTSLING kan livet lika gärna vara slut. Hur ska hon klara sig ur det här?!

    85,00 kr
  54. Grym eld
    Grym eld
    Beskrivning
    - Du kan inte göra så här, skriker Nadja. Det är en sak att elda upp ett gatukök, men att mörda tre barn ... - Vad har jag att välja på, tycker du? Och mörda ..., det låter inte bra, det håller jag med om. Men det kan ju vara så att någon råkar sätta eld på det här garaget och då är det ju en himla otur om det råkar vara tre ungar inlåsta i det. - Du är galen! snyftar Nadja. - Och
    50,00 kr
  55. Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
    Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
    Beskrivning
    Allt ifrån hemligheter, känslor och ovänskap till bråttomdagar, husdjur och sommarlov får plats i Gud är alltid med -- en andaktsbok med vardagsnära texter för både små och stora. Bokens berättelser, dikter och böner passar att användas både hemma och i kyrkan. Ett utförligt ämnes- och förstaradsregister gör det enkelt att hitta.>Författaren Anna Dunér har framför allt gjort sig känd för de uppskattade böckerna om Emilia. På Libris har hon tidigare gett ut Regnbågsväder, en bok för barn om sorg och glädje.
    75,00 kr
  56. Gud och jag tar nya tag : 365 andakter för barn
    Gud och jag tar nya tag : 365 andakter för barn
    Beskrivning
    Andaktsbok för barnBoken innehåller 365 lättlästa andakter för barn och till varje andakt finns en bön och en charmigt illustrerad bild. Dina barn kommer att få träffa Emma, Anton, Nellie och Oscar och tillsammans med dem få lära sig att gå med Gud i allt de gör, varje dag.
    115,00 kr
  57. Guldmysteriet
    Guldmysteriet
    Beskrivning
    Lasse och Maja är i dag barnens favoriter som ivrigt klättrar på boklistorna! Böckerna har vunnit priser - bl.a. Spårhunden 2005 - och julen 2006 dyker Lasse och Maja även upp som julkalender på SVT.
    Och nu är det dags för Lasse och Majas tionde fall - kanske ett av de knepigaste hittills. 250 kg rent guld försvinner spårlöst från Valleby bank ...
    Alla bilder i färg denna gång!
    65,00 kr
  58. Halvhjärtade Herbert
    Halvhjärtade Herbert
    Beskrivning
    Halvhjärtade Herbert gör aldrig färdigt någonting. Han gör bara hälften av sina läxor, han städar bara halva sitt rum och han äter bara upp hälften av sin mat. Till och med hans hund är till hälften bulldog och till hälften pudel. Att göra allt till hälften har fungerat jättebra - ända tills nu. När halvhjärtade Herbert säger en halvsanning och tänker att det är ju inte direkt att ljuga - då rasar allsammans. Han får lära sig en läxa han aldrig kommer att glömma och upptäcker att ett Kristuslikt liv kräver lite mer än en halvhjärtad ansträngning. Men frågan är om Halvhjärtade Herbert någonsin kommer att kunna göra något helhjärtat?
    40,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 1028

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå