View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 1030

per sida
Fallande ordning
  1. Jorden
    Jorden
    95,00 kr
  2. Jordens rekordbok
    Jordens rekordbok
    Beskrivning
    Högst, djupast, kraftfullast och farligast - eller varför inte mest illaluktande! Här får du lära dig om vår planets rekord i allt från extrema platser och imponerande naturkrafter till enorma växter och vilka djur som är störst och snabbast - och vilket som har mjukast päls.
    60,00 kr
  3. Jordens tuffaste djur
    Jordens tuffaste djur
    Beskrivning

    Underhållande och lättläst om djur som lever på jordens mest extrema platser. Det finns insekter som fryser till is på vintern och tinar upp när det blir sommar. Det finns maskar som lever hela livet i nästan kokande vatten. Det finns till och med djur som kan överleva i rymden! Möt jordens tuffaste djur i en häftig faktabok av författaren och journalisten Jens Hansegård, rikt illustrerad av Anders Nyberg.

    50,00 kr
  4. Josef drömtydaren
    Josef drömtydaren
    Beskrivning
    Berättelsen om Josef - drömtydaren
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  5. Josef och hans bröder
    Josef och hans bröder
    Beskrivning
    Bok med berättelsen om Josef med målade bilder.
    20,00 kr
  6. Joy till världen
    Joy till världen
    Beskrivning
    Joy betyder glädje. Men i Hudiksvall är allting så sorgligt nu, och Joy drömmer om hur hennes pappa ska komma från sitt kungarike långt borta och hämta henne på sin häst ... Viveka Sjögren vann Libris, Hela människans, Blå Bandets, LP-verksamhetens och IOGT-NTO:s Juniorförbunds manustävling "Du är inte ensam!" med Joy till världen. Juryns motivering: I Joy till världen blir en mellanstadieflickas mycket specifika livssituation en förtrollande och engagerande bild. Vem som helst som någon gång har känt sig ensam eller övergiven kan leva med i den. Viveka Sjögren gestaltar tillvaron en bra bit bort från storstadsmiljön och ger alla Joys vänner liv och personlighet. Hon visar på fantasins kraft och vågar låta Joy se vuxnas misslyckanden och ansträngningar utan att flytta över ansvaret till barnets axlar. Joy till världen glittrar av hopp och glädje och står på alldeles egna ben. Viveka Sjögren är illustratör och barnboksförfattare och har tidigare gett ut en rad bilderböcker, bland dem "Den andra mamman" och "Den dagen".
    65,00 kr
  7. Judy Moody är doktor
    Judy Moody är doktor
    Beskrivning
    Judy är på dåligt humör. På riktigt dåligt humör. Ända tills hon kommer till skolan och magister Frisk berättar att klassens nya tema-arbete handlar om människokroppen.
    De ska få lära sig om skelettet, mäta pulsen och åka till sjukhuset och träffa en riktig läkare. Äntligen får hon, Judy Moody, världens första tjej-doktor, visa vad hon går för!
    50,00 kr
  8. Judy Moody blir stjärnelev
    Judy Moody blir stjärnelev
    Beskrivning
    Judy Moody har aldrig varit roligare! Efter några extralektioner med en tuff högskolestudent är hon plötsligt en seriöst säker algebrafantast. Seriöst!Judy Moody är inte glad. Inte glad alls. Och absolut INTE matte-glad. Men klassens vikarie tycker att Judy borde bli både mer glad och mer lagd åt mattehållet. Så hon måste ta extralektioner efter skolan. Vilket bara betyder ännu mer matte!Judy är så lite glad hon bara kan, ända tills hon träffar sin extralärare. Det är inte bara en mattefantast, det är världens seriöst skönaste, softaste och sötaste mattetjej. Med en egen, lagom trendig och slapp studentstil. Judy vill plötsligt inget hellre än att spela trummor och klä sig lite lagom häftigt och beställa avancerade kaffedrinkar på café. (Nåja, varm choklad.) Och vara bra på matte. För det är det ultimata, tuffaste av allt. Och plötsligt är Judy Moody klassens drottning i matte!Det här är vardagsnära böcker, skrivna med mycket humor och värme, som läsarna känner igen sig i.
    50,00 kr
  9. Jul jul jul
    Jul jul jul
    Beskrivning
    Kära traditioner, skrock, dikter, pyssel och kuriosa kring julen!
    En stämningsfull presentbok att ge bort, till en vän eller till dig själv. Känn pepparkaksdoften från köket, samla familjen kring julkrubban, minns Lucias historia, nynna på julmusiken och njut av antika bokmärken som illustrerar alla uppslag.
    75,00 kr
  10. Julia, julälvan
    Julia, julälvan
    Beskrivning
    En glittrande julspecial om Rebecka och Kristins äventyr i Älvlandet!Kung Bore har stulit tomtens släde med alla julklapparna. Älvkungen och älvdrottningen är förtvivlade. Vad ska de göra? Nu kommer barnen inte få sina paket! Men julälvan Julia lovar att försöka rädda julen, och till sin hjälp har hon flickorna Rebecka och Kristin.
    65,00 kr
  11. Juniorquiz : 333 frågor för vetgiriga
    Juniorquiz : 333 frågor för vetgiriga
    Beskrivning
    Quiz fungerar i alla åldrar. Och det finns många vetgiriga juniorer. Här kommer quizboken för unga. Många roliga, kluriga och lärorika frågor att utmana sig själv och sina kompisar med.

    Frågorna är indelade i arton kategorier: Aktuellt, Kul om husdjur, Kropp & Knopp, Störst, först och bäst, Film & TV, I böckernas magiska värld, Titta in i universum, Pop, rock och visor med mera.

    65,00 kr
  12. Kalabaliken i Betlehem
    Kalabaliken i Betlehem
    Beskrivning
    Julberättelsen med text och målade bilder.
    75,00 kr
  13. Kalle Anka - Grill fest!
    Kalle Anka - Grill fest!
    Beskrivning
    kalle Ankas Pocket, Grillfest!

    65,00 kr
  14. Kalle Anka 85 år
    Kalle Anka 85 år
    Beskrivning
    Kalle ankas special, Grattis Kalle 85 år!

    65,00 kr
  15. Kalle Ankas Pocket 384
    Kalle Ankas Pocket 384
    Beskrivning
    Kalle Ankas Pocket är en av de största serieklassikerna i Sverige. Kalle Ankas Pocket innehåller långa och spännande serier med Kalle Anka och hans vänner. Kalle Ankas Pocket är ofta en inkörsport till bokens värld för barn. Här kan de på ett lätt, enkelt och roligt sätt komma in i bokvärlden. Format: 125x188 mm
    39,00 kr
  16. Kanuld på mammutslätten
    Kanuld på mammutslätten
    Beskrivning

    Kanuld är neandertalare. Han bor med sin missnöjda mamma och sin misslyckade mammutjägare till pappa som mest vill uppfinna onödiga manicker. Kanuld är hungrig för jämnan, mamma har fått nog och tänker lämna familjen för den betydligt mer framgångsrike mammutjägaren i grottan bredvid. Dessutom bor de vid en vulkan som kan få ut¬brott när som helst, grannens son är en mobbande plågoande och istiden verkar närma sig. Det ser minst sagt mörkt ut. Hur ska familjen kunna hålla samman? Kanuld och hans bästis ger sig sjutton på att fixa biffen. Kanuld på mammutslätten är en bok fylld av skruvad och varm istidshumor för hela familjen. Full av fantastiska illustrationer och med mycket igenkänning även för dagens barn och vuxna. För alla som gillar Ice Age, Hedenhösarna, familjen Flinta och Ole Lund Kirkegaard. Cato Thau-Jensen (född 1966) är en flerfaldigt prisbelönad dansk illustra¬tör och författare. Han är utbildad tecknare, debuterade som barnboksillustratör 1995 och har sedan dess gett ut en mängd böcker

    85,00 kr
  17. Kapten Kroks skatt
    Kapten Kroks skatt
    Beskrivning
    I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
    50,00 kr
  18. Kärlek från mumintrollen
    Kärlek från mumintrollen
    Beskrivning
    Kärleken är tystlåten, kärleken är vild. Kärleken är försiktig, kärleken är modig. Kärlek är att hålla nära, och att släppa iväg. Kärleken är allt. Nu kommer Mumintrollen med en perfekt presentbok till någon du tycker om. Passar till både partner, bästisen, farmor och din lilla favoritunge.

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  19. Kärlek. En bok för barn
    Kärlek. En bok för barn
    Beskrivning
    Pekbok för de minsta barnen.
    15,00 kr
  20. Kärleksvisor till barnet inkl cd
    Kärleksvisor till barnet inkl cd
    Beskrivning
    KÄRLEKSVISOR TILL BARNETFå stunder är så fyllda av eufori som när man just fått hem en liten människa att älska, dana och skämma bort. Kärleksvisor till barnet är en vacker bok med sånger till det lilla barnet. Boken inehåller bland annat hyllningssånger som några av våra mest folkkära artister och komponister tillägnat sina egna barn. Här finns favoriter som används vid dop, samt ett brett urval av vaggsånger, både äldre och nyare. Gulligt illustrerad i fyrfärg och med boken följer en CD med ett urval av sångerna i originalinspelning.Ur bokinnehållet: Det gåtfulla folket, Det vackraste, Himlen måste sakna en ängel, Mitt lilla barn, Nocturne, Vargsången, Thula Sana, Önskebarn

    150,00 kr
  21. Kasper fintar
    Kasper fintar
    Beskrivning
    I dag är det söndag och match. BK Toppen ska möta Norrby IF, och Kasper funderar på att prova en svår fint som han har övat på.
    En rolig bok om fotboll för nybörjarläsaren. Serien om Kasper och hans fotbollsäventyr har blivit mycket populär.
    Rea-tilltryck.
    50,00 kr
  22. Kelvins kaniner
    Kelvins kaniner
    Beskrivning
    Lättläst för alla djurälskare! Kelvin och farmor har köpt kaniner. Tillsammans. Då kan väl inte farmor bara gå och dö? Nu är Kelvin ensam med de två kaninerna. Tills en av dem försvinner… Vad är det som händer i kaninhagen egentligen?

    Serien Djurgänget handlar om husdjur och kompisar och har färgbilder av Ingrid Flygare på varje sida.

    75,00 kr
  23. Killar, grodor & magiska kyssar
    Killar, grodor & magiska kyssar
    Beskrivning
    KILLAR, GRODOR & MAGISKA KYSSAR
    av Sarah Mlynowski


    Rachel har äntligen accepterat (om än ytterst motvilligt) att hennes lillasyster Miri är en häxa precis som deras mamma. Själv har hon ännu inte visat några tecken på att utveckla några magiska drag. Men nu tycks hela den magiska saken gå överstyr. Hennes mamma är en magiholist och kan inte låta bli att trolla
    jämt, Miri är besatt av att rädda världen och den pyttelilla kärleksförtrollningen som Rachel bett om går på ett fruktansvärt pinsamt sättsnett.
    Detta är den andra, fristående delen av BH:AR, BRÖLLOP & BESVÄRJELSER.































    65,00 kr
  24. Kitty kattungeälvan
    Kitty kattungeälvan
    Beskrivning
    Kristin och Rebecka får se en kattunge i parken, och det blir början på ett spännande påsklov. För det är ingen vanlig katt, utan älvan Kittys magiska husdjur som har rymt från den elake kung Bore!

    Kung Bore har tillfångatagit alla älvornas husdjur! Älvorna är förtvivlade och ber flickorna Rebecka och Kristin om hjälp. Men uppdraget blir inte lätt eftersom de måste överlista de elaka svartalferna för att få tag i djuren.
    50,00 kr
  25. Klara godisälvan
    Klara godisälvan
    Beskrivning
    Det är stort kalas i Väderbyns godisaffär. Men hur kommer det sig att alla karameller och klubbor smakar så illa? Dags för Klara godisälvan att rycka ut!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  26. Klara Tulpan sex år
    Klara Tulpan sex år
    Beskrivning
    Klara Tulpan ska fylla sex år. Det gör man bara en enda gång, och fastän hon kommer att fortsätta vara sex år yngre än sin storasyster ser hon mycket fram emot sin födelsedag. Kalas ska hon ha förstås -- ett stort kalas som inte får plats hemma. Och nu ska hon kanske äntligen få ett småsyskon! Och en katt! Det är mycket som måste hinnas med innan man börjar skolan
    • Köp 3 för 42,50 kr/st
  27. Klas Klättermus
    Klas Klättermus
    Beskrivning
    Boken om Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen blev snabbt en kär favorit hos svenska barn när den kom ut 1954. Hackebackeskogen påminner om vår egen stora värld och Klas Klättermus, Mårten, Bamsefar och Mickel Räv har också lånat drag från oss människor. Här finns en längtan efter fred och trygghet och respekt för varandra. Till historien hör ett antal älskade visor, som visan om Bamsefars födelsedagskalas, Klättermusens vaggvisa, Pepparkakebagarsång och Grönsaksätarvisan.

    Boken är skriven och illustrerad av norske Thorbjørn Egner (1912-1990). Den finns utgiven på flera språk och har dramatiserats för en mängd teateruppsättningar och filmer. Egner har även skrivit de klassiska "Karius och Baktus" och "Folk och rövare i Kamomilla stad".

    100,00 kr
  28. Kogänget
    Kogänget
    50,00 kr
  29. Kokbok för små och stora kockar
    Kokbok för små och stora kockar
    Beskrivning
    Det är sannerligen inte alltid lätt att både laga något som barnen tycker om, som man själv tycker om och som samtidigt är enkelt att laga, för att inte tala om att det dessutom ska vara nyttigt ? och gott! Om det förutom detta också är någorlunda billigt ? ja, då har man en jackpot!

    Här hittar du enkla recept på billiga bra recept, baserade på enkla, billiga och bra råvaror, sådana man köper hem när man lever i vardagen, mitt i veckan. Helt enkelt bra, billig mat som är lätt att göra och där allt finns i en affär att hitta och som barnen gärna kan vara med att laga och tycka om.

    Det här är boken för alla barnfamiljer! Kokbok för små och stora kockar är full av spännande, enkla, billiga och roliga recept för alla åldrar!I den här kokboken får föräldrar nya idéer och inspiration till bra mat som deras barn gillar. Helt enkelt en kokbok för både små och stora kockar! Urban Wickman har i många år arbetat som kock både på restaurang, men också på olika förskolor där han skaffat sig mycket erfarenhet om vad barn gillar eller inte, och HUR man kan få dem att gilla det. Han är också själv pappa till sju barn där alla barnen är delaktiga i matlagningen och som älskar att laga mat och äta mat. I den här boken får vi ta del av hans erfarenheter.

    Urban Wickman har jobbat som kock i snart 25 år och samlat många erfarenheter längs vägen. Han är även kostrådgivare i sin hemkommun och har arbetat mycket för att hitta nya vägar för barn att lära sig tycka om nya smaker och uppskatta mat. Han är gift och pappa till sju barn. Han tycker det är viktigt att barn får upp ögonen för mat redan som små och lär sig känna igen nya smaker

    50,00 kr
  30. Kringel
    Kringel
    Beskrivning
    En ljuvlig morgon i maj föddes fem små taxvalpar. En av dem var Kringel. Kringel växte och växte och växte, och när han var fullvuxen hade han blivit den längsta taxen i hela världen. För en tax är det fint att vara lång och Kringel vann en massa priser och beundrades av alla utom Fiffi, och det var just henne som Kringel ville gifta sig med... Kringel är en amerikansk bilderboksklassiker som kom ut i USA för första gången 1944 och i Sverige 1971. Kringel ingår i serien ''Ekorrböckerna'', en bilderboksserie med böcker som lästs och älskats av tidigare generationer barn. Här finns böcker av hög kvalitet till ett lågt pris!
    50,00 kr
  31. Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna
    Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna
    Beskrivning
    Kul med matte är en uppföljare till den populära boken Ska vi leka matte, men vänder sig till de något yngre barnen. Kul med matte är rolig för barn från cirka fem år. Boken passar utmärkt att använda i 6-årsverksamheten och i lågstadiet, men det är framförallt en bok med lekar att göra hemma tillsammans med en kompis eller en vuxen. Poängen är att det ska vara roligt. Känslan för matte får man på köpet. I boken finns lekar som handlar om att mäta och väga; att sortera leksaker på olika sätt; para ihop skorna i hallen; klä på en pappersdocka kläder i olika färgkombinationer; rita fina cirklar med hjälp av ett häftstift, ett snöre och en penna; undersöka hur mycket toapapper det går åt hemma under en vecka; spela kort och mycket, mycket mer. (5-9 år)
    75,00 kr
  32. Kurragömma : om behovet av Guds och människors tillvända ansikten
    Kurragömma : om behovet av Guds och människors tillvända ansikten
    Beskrivning
    I kurragömmaleken utforskar barnet den hisnande upplevelsen att vara gömd från andras blickar, oron över att vara glömd och lyckan att bli sedd och hittad. Samma känslor som vi brottas med hela livet. Författaren berättar om sina egna erfarenheter av att vara osynlig och att vara den som kan välja att se eller inte se. Hur behovet av att bli sedd och förstådd växer när livet rasar och samhället sviker.

    • Köp 3 för 162,00 kr/st
    • Köp 10 för 153,00 kr/st
  33. Kylan
    Kylan
    Beskrivning
    En bok om ungdomar i en svensk småstad, där en rockkonsert står i centrum för handlingen.
    40,00 kr
  34. Kyrkomysteriet
    Kyrkomysteriet
    Beskrivning
    Den gamle prästen i Vallebys kyrka ska gå i pension och biskopen är på plats för att lämna över prästjobbet till den unga Fanny Winter. Men vem är det som saboterar den högtidliga ceremonin i kyrkan?
    Lasse och Maja befäster sin ställning som barnens stora favoriter - våren 2008 säljs det miljonte exemplaret av den populära deckarserien! I jul blir Lasse och Maja biofilm!
    65,00 kr
  35. Kyrkvinkel
    Kyrkvinkel
    Beskrivning
    Små stycken som utgår från ett bibelord.
    15,00 kr
  36. Lägg av, Niklas
    Lägg av, Niklas
    Beskrivning

    Niklas tänkte på hur det var i gänget. Man måste våga fräcka grejer för att vara betydelsefull. Mycket man måste och det var han trött på

    30,00 kr
  37. Landet bortom länderna i öster
    Landet bortom länderna i öster
    Beskrivning
    Detta är historien om Maharistanos, landet bortom länderna i öster. Längre än någon kan minnas har kung Ermand regerat där med fast och vänlig hand. Den onde Drano har dock svurit att förgöra kung Ermand och överta makten i landet.Den unga Misseja ger sig ut på en lång vandring tillsammans med främlingen Sanifar. Med sig har de det enda som kan sätta stopp för Drano; Aoin, Sanningens Dolk.
    30,00 kr
  38. Lär dig plus
    Lär dig plus
    Beskrivning
    Många barn tycker det är svårt att lära sig matte i början. Den här boken gör det lite lättare och mycket roligare att lära sig plus.Dra i fliken för rätt svar!I serien finns även:* Lär dig minus* Multiplikationstabellen
    65,00 kr
  39. Låt barnen komma
    Låt barnen komma
    Beskrivning
    Den här boken är ett hjälpmedel vi kan ha när barnen ska förberedas för nattvarden.
    20,00 kr
  40. Lätt & blandat
    Lätt & blandat
    Beskrivning
    En helt ny, färgsprakande lättläsningsantologi, med texter för alla smaker och stämningar: roliga historier, deckarnötter, gåtor och skräckberättelser av varierad längd.
    Några av Sveriges främsta författare och illustratörer medverkar, bland andra Martin Widmark, Annika Thor, Pernilla Stalfelt, Maria Jönnson och Helena Willis.
    Boken är i fyrfärg rakt igenom.
    75,00 kr
  41. Lätta lekar
    Lätta lekar
    Beskrivning
    För den som har problem att komma på roliga aktiviteter för barnen är detta en perfekt idébok! Här finns 95 enkla och opretentiösa tips på lekar utan större materialkrav som passar både inomhus och utomhus. De olika lekarna sätter både små och storas fantasi, räkne- och läskunskaper, koordination och tävlingsnerver på prov. Lekarna är indelade efter olika platser och tillfällen som kan uppmana till lek: på gården och i trädgården på stadspromenad i skog och mark regniga dagar väntans tider bilfärder på restaurang när barnen är sjuka
    75,00 kr
  42. Ledarskap
    Ledarskap
    Beskrivning
    Bill Hybels, grundare och pastor i Willow Creek Community Church i Chicago, väntade 30 år innan han skrev denna bok om vikten av andligt ledarskap. Under åren har han fått vara med och leda en församling genom en häpnadsväckande utveckling och tillväxt, vilket har lett till att hans tankar om ledarskap djupnat och koncentrerats. I boken delar han sitt hjärtas djupaste passion: att den lokala församlingen är världens hopp och dess framtid ligger i händerna på dem som leder den. Boken är inte skriven för företagsledare och politiker, även om deras arbete är viktigt. Istället vänder sig Hybels till församlingsledarna, de människor som har störst potential av alla att bli en kraft för verklig förändring hos enskilda människor, samhällen och nationer.
    125,00 kr
  43. Lek & snurra. Ord
    Lek & snurra. Ord
    Beskrivning
    I den här lilla boken kan du vrida sidorna fram och tillbaka och upptäcka nya ord.
    95,00 kr
  44. Lekstund med Noa
    Lekstund med Noa
    Beskrivning
    Noa, hans stora ark och alla djuren.

    Plocka bort de löstagbara bitarna för att se vad Noa och hans familj gör.

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  45. Leva med barn
    Leva med barn
    Beskrivning
    Begagnad i gott skick
    100,00 kr
  46. Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
    Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
    Beskrivning

    Här hittar du de mest omtyckta prins- och prinsessagorna som "Törnrosa", "Lilla sjöjungfrun", "Prinsessan på ärten" och "Askungen". Alla rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Med boken följer en skiva där etablerade artister och skådespelare läser några av sagorna från boken.


    Lilla barnkammarboken - ny serie i mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna. Hittills har utkommt: "Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor" och "Julsånger".


    Sagor på cd-skivan
    1. Askungen - Niklas Hjulström
    2. Snövit - Vanna Rosenberg
    3: Lilla sjöjungfrun - Helge Skoog
    4. Prinsessan på ärten - Vanna Rosenberg
    5. Törnrosa - Niklas Hjulström
    6. Grodkungen - Helge Skoog
    7. Rapunsel - Vanna Rosenberg

    135,00 kr
  47. Lilla barnkammarboken : rim och ramsor för händer, fötter och kropp
    Lilla barnkammarboken : rim och ramsor för händer, fötter och kropp
    Beskrivning

    "Lilla barnkammarboken: Rim och ramsor för händer, fötter och kropp" är rörelseramsor och rim för hela kroppen, rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Här väntar kära gamla favoriter och nya spännande ramsor. Gör leken till en rolig och nära stund med ditt barn, genom att hoppa, gunga, kittla, klappa, viska, leka titt-ut och mycket, mycket annat.

    Lilla barnkammarboken - ny serie i mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna.

    På cd-skivan finns följande ramsor och sånger:
    1. Tumme möte Tumme - Sofia Helin
    2. Var är tummen? - Lisa Mohlin, Tora och Ida Melin
    3. Snipp! - Mia och Albin Berglund
    4. Alla fingrar sprallar idag - Susanne Bertlin
    5. Så går svansen på en lycklig hund - Johan Unenge
    6. Vem är det som rider? - Susanne Bertlin
    7. Rida, rida ranka - Mia Berglund
    8. Det kommer en mus - Märtha Öhlén
    9. I ett hus vid skogens slut - Mathilda Åström
    10. Fem små lingon - Sofia Svensson
    11. I en liten stuga - Magnus Hellberg
    12. I ett rosa berg - Sofia Svensson
    13. En skata gick på en gata - Magnus Hellberg
    14. Mormors lilla kråka - Sofia Svensson
    15. En hungrig mus - Johan Unenge
    16. Jag vill ha mat, sa Tummetott - Sofia Helin
    17. Vispa, vispa pannkakssmet - Susanne Bertlin
    18. Spring efter vatten - Märtha Öhlén
    19. Tummetott har gjort en kaka - Johan Unenge
    20. Baka, baka kaka - Sofia Svensson
    21. Det var en gång ett litet troll - Magnus Hellberg
    22. Stora klockor - Susanne Bertlin
    23. Tripp, trapp, trull - Sofia Helin
    24. Det lilla spöket - Johan Unenge
    25. Vad det är kallt - Märtha Öhlén
    26. Fem små apor - Magnus Hellberg

    135,00 kr
  48. Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
    Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
    Beskrivning
    Lilla barnkammarboken: Sånger för hela kroppen, inklusive dvd. 

    Här hittar du de mest omtyckta visorna presenterade med enkla rörelsebeskrivningar. Älskade klassiker varvas med förskolefavoriter som "Hjulen på bussen", "Krokodilen i bilen", "Tingeling tåget far" och många fler - alla rikt illustrerade av våra främsta illustratörer. Klappa händer, vicka på rumpan och gapa med armarna som en haj! Skaka loss och sjung med hela kroppen! Lekande lätt, ta hjälp av den medföljande dvd:n.
    I serien "Lilla Barnkammarboken" finns också:"Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor", "Julsånger" och "Grodor, prinsar och prinsessor".

    Innehåll på dvd-skivan:
    1. Krokodilen i bilen
    2. Hjulen på bussen
    3. Vipp-på-rumpan-affärn
    4. Jag har en gammal faster
    5. Fem små apor
    6. Min lilla kråksång
    7. En kulen natt
    8. Hajarna
    9. I ett hus vid skogen slut
    10. Tio små indianer
    11. Tingelinge, tåget far
    12. Honki-tonki

    175,00 kr
  49. Lilla Björns stora tröja
    Lilla Björns stora tröja
    Beskrivning
    En morgon när Stora Björn tar på sig sin bästa tröja i hela världen har den blivit för liten. Lilla Björn tycker att den blir alldeles lagom åt honom istället. Men Stora Björn vill egentligen inte alls lämna den ifrån sig ... En berättelse om avundsjuka med favorittröjan tryckt i mjukt material på varje uppslag. Och med ett lyckligt slut!
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
  50. Lilla Extra. Rocky vår hjälte
    Lilla Extra. Rocky vår hjälte
    Beskrivning
    Det är hundtävling i stan och det måste så klart Lilla Extra bevaka. Dessutom kan hunden Rocky delta. Men Rocky smiter bara ifrån tävlingarna så pinsamt! Vad håller han egentligen på med?

    I Lilla Extra skriver Martin Widmark för nybörjarläsarna. Med hejdlös humor och högsta dramatik skapar han roliga äventyr fantasifullt illustrerade av Kristina Grundström.
    50,00 kr
  51. Lilla jag går på skattjakt
    Lilla jag går på skattjakt
    Beskrivning
    Lilla jags mamma har läst i Bibeln om att man ska samla skatter i himlen. När Lilla jag får höra det beger hon sig ut på skattjakt. På vägen möter hon en liten fisk, en farbror, några barn och kyrkovaktmästaren. Men några skatter hittar hon inte... eller hur är det egentligen? Vad är himmelska skatter för något?
    120,00 kr
  52. Lilla jag går till Gud
    Lilla jag går till Gud
    Beskrivning
    Lilla jag går till Gud handlar om Lilla jag som har något som hon vill be Gud om. Nämligen en jätteviktig sak. På vägen dit möter hon flera vänner: Mannen med herdestaven, en liten pojke, en hund, ett stort och mäktigt lejon, men också ett odjur. Hon går och går, men kommer hon att få det som hon ville be om?

    Den här underbart illustrerade boken delar ett djupt budskap, samtidigt som den är underhållande, rolig och förtrollande härlig. Många barn kommer att be om att få läsa den här boken om och om igen. Med sig får de då också att Gud alltid finns med oss, att han hjälper och leder oss och att ibland kan vi själva vara svaret på vår bön.

    120,00 kr
  53. Lilla Lollo
    Lilla Lollo
    Beskrivning

    "Lilla Lollo" är den sjätte boken i serien "Djurkompisar", om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi lära känna den lilla busiga grisen Lollo, som Maja tar hand om under två fartfyllda dagar. Serien "Djurkompisar" ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!

    50,00 kr
  54. Lilla räkneskolan
    Lilla räkneskolan
    Beskrivning
    Tänk att man faktiskt kan räkna allting! Blommor och pinnar i naturen, timmar och minuter på klockan och tänder i munnen. Häng med Malla och hennes lillebror Otto när de provar att skriva siffror, räkna sitt lördagsgodis, leka affär, baka, mäta och väga. Hur långt är egentligen ett halvår? Hur mycket är dubbelt så mycket? Och hur funkar plus och minus? Mamma, pappa och farmor visar med enkla och roliga lekar hur det här med siffror egentligen funkar.

    Lilla skolan är en omtyckt bokserie som nu kommer i en uppdaterad version med helt nya illustrationer. Här kan alla barn på ett roligt sätt förbereda sig för den riktiga skolan. Boken innehåller massor av tips på lekar, pyssel och aktiviteter där man på ett naturligt och kul sätt upptäcker siffror och räkning i vardagen.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  55. Lilla Vargens deckarbok
    Lilla Vargens deckarbok
    Beskrivning
    Lilla Vargen visar sig vara en riktigt smart skogsdetektiv och vill inte alls åka hem till Hålan längre. Lillebror Stinkis är däremot inte så smart, han har en alldeles för liten hjärna. Nä, det är tur att han har åkt hem så att Lilla Vargen och Skränis får lösa skogens mysterier i fred. Roligt och fartfyllt för pojkar och flickor från 5 år.
    50,00 kr
  56. Lillan & Tiss letar chokladträd
    Lillan & Tiss letar chokladträd
    Beskrivning
    "Lillan & Tiss letar chokladträd" är första boken i en bilderboksserie om hur Lillan & Tiss åker jorden runt och tar reda på fakta om saker som de i vanliga fall köper i mataffären eller tar fram ur köksskåpet men aldrig har sett "på riktigt". Så först ut är choklad. Ja, varför är choklad brun egentligen? Följ med Lillian & Tiss på en spännande och sprallig resa i kakaodjungeln, där de får lära sig hur kakao blir choklad och hur choklad får sin bruna färg. När du läst färdigt kan du göra egen indiandrickchoklad eller baka en smarrig chokladkaka med Lillan & Tiss egna recept. "Jag som skrivit boken heter Anna-Sofia Winroth. Till vardags jobbar jag med att göra choklad. På mina jobbresor har jag sett hur undervisning och kundkap skapar positiv förändring. Förhoppningsvis kan sagan om Lillan & Tiss inspirera läsaren, barn som vuxna, till att välja ekologisk och etisk choklad. Och naturligtvis andra sjysta råvaror..."

    75,00 kr
  57. Lina guldfiskälvan
    Lina guldfiskälvan
    Beskrivning
    Hurra, Rebecka och Kristin har hittat älvan Linas försvunna guldfisk! Men de elaka svartalferna stjäl den igen. Ska flickorna lyckas få tillbaka guldfisken?
    50,00 kr
  58. Lina i brytningstid
    Lina i brytningstid
    Beskrivning
    Bergsmansgårdens Lina
    Storasyster Lina
    Lina, vännen min
    Lina, läsbarn
    Lina i brytningstid


    Detta är berättelsen om Lina och livet på landet för hundra år sedan. I de fyra böckerna får vi lära känna och följa Lina genom barndomen, skolan och konfirmationen. Varma och underhållande berättelser om livet kring sekelskiftet som passar för både barn och vuxna.
    50,00 kr
  59. Linnea lördagsälvan
    Linnea lördagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 1030

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå