View as Tabell Lista

Artiklar 101-136 av 136

Page
per sida
Fallande ordning
  1. På helgens tröskel/storstil
    På helgens tröskel/storstil
    Beskrivning
    Boken följer svenska evangelibokens texter och har bibelhänvisningar och psalmförslag till varje andakt.STORSTIL
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  2. På väg
    På väg
    Beskrivning
    Rasande rolig, skickligt skriven och lättläst. Både varm och skarp. Det känns som om jag sitter bredvid författaren. Omdömena om journalisten och författaren Göran Skyttes självbiografiska bok Omvänd är många och entusiastiska. På väg är fortsättningen på historien, berättelsen om hur journalisten förvandlas till förkunnaren Göran Skytte, tillika kristen författare och kolportör, ständigt på resa till nya platser i Sverige. Han börjar jobba i Guds firma, som han säger. Men den som börjar jobbar i Guds firma påbörjar samtidigt en utmanande inre resa. Att bli omvänd innebär inte att man sätter sig bekvämt till rätta i en andlig hammock och inväntar sin saligförklaring. Det innebär istället att man ger sig in i en strid, en kamp. Denna strid och kamp handlar om vem som skall vara herre i mitt liv, om jag skall vara slav eller fri, ond eller god. Eller både ock.
    125,00 kr
  3. Pärlan - En andaktsbok (365) av Ewa Enebog
    Pärlan - En andaktsbok (365) av Ewa Enebog
    Beskrivning
    Vid varje dags läsning får du en glimt av Pärlan, av det himmelska medborgar-skapets innebörd. Sök det, ingen blir avvisad! Konungens namn ger dig rätten därtill. Det kostar dig allt, men ändå inget! Där blir du fri. Pärlan är en fint inbunden andaktsbok för årets alla dagar. Författaren Ewa Enebog presenterar dag för dag en levande text med ett rikt bildspråk. Pärlan är en värdefull bok med ett jordnära och tydligt budskap. Den passar utmärkt för den dagliga andakten. En bok att ha nära till hands. En bok att leva och växa med.
    100,00 kr
  4. Profeten
    Profeten
    75,00 kr
  5. Se, jag gör allting nytt
    Se, jag gör allting nytt
    Beskrivning
    En andaktsbok med korta kärnfulla texter med handfasta råd för ett liv i förändring!

    Vi har alla behov av att känna att våra liv kan förbättras, att våra förhållanden kan bli stabilare och att framtiden ser ljus ut. Se, jag gör allting nytt av bästsäljande författaren John Eldredge guidar dig genom 365 dagar av förnyelse och förändring. Genom att följa Gud med hela hjärtat kan du få en fördjupad och mer berikande relation med både Honom och andra runt omkring dig.
    Se, jag gör allting nytt kommer att tända ett hopp inom dig, ge ny kraft och uppmuntra dig att satsa på dina relationer. Den vill förnya din livsglädje och återskapa en passion för din Skapare!
    Var och en av bokens 365 andakter innehåller en bibelvers, en tankeväckande text och en bön eller inspirerande utmaning som hjälper dig på vägen till en varaktig förändring i ditt liv.

    ”Upplyftande, inspirerande och riktigt bra för själen!” /J Matin

    John Eldredge är lärare, själavårdare och bästsäljande författare. Han är engagerad i Ransomed heart, en organisation med syfte att hjälpa människor att upptäcka Gud.

    175,00 kr
  6. Skimrande vardag   SLUT
    Skimrande vardag SLUT
    Beskrivning
    365 andakter om att upptäcka det ovanliga i det vanliga.
    125,00 kr
  7. Söndagarna
    Söndagarna
    Beskrivning
    Kyrkoåret är en uråldrig väg att följa genom det dagliga livet och Bibelns texter, genom nuet och evigheten. Söndagarna fungerar som viloplatser och riktmärken, även för nutidsmänniskan i hennes konkreta tillvaro. Under söndagarna knyts och återknyts banden mellan Gud och människa. Förbindelser uppstår mellan oss som lever här och nu, de människor som fanns före oss och de som skall komma.

    Boken Söndagarna är ett försök att i samtiden upptäcka och tolka söndagarnas tecken och spår, deras utmaningar och tröst. Boken gör inte anspråk på att undervisa någon, däremot vill texterna upptäcka Något

    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  8. Söndagsboken - Trefaldighetstiden
    Söndagsboken - Trefaldighetstiden
    Beskrivning
    Söndagsboken utkommer i två band som tillsammans innehåller en årgång predikningar av Bo Giertz för alla sön- och helgdagar enligt den nuvarande evangelieboken.
    135,00 kr
  9. Stillbilder Bibelmeditationer
    Stillbilder Bibelmeditationer
    Beskrivning
    Bibelmeditationer omkring ögonblick när Jesus blev synlig på ett speciellt sätt.
    50,00 kr
  10. Strömmar av löften
    Strömmar av löften
    Beskrivning
    Löftena i Bibeln är som en frisk ström med livgivande vatten. I de meditativa texterna i Strömmar av löften anknyter ärkebiskop emeritus John Vikström till bibelberättelser som har vattnet som tema. Han skriver om hoppet och om modet att vandra mot framtiden. Fotografier av Siv Bergman
    125,00 kr
  11. Text och tankar ur Nya Testamentet
    Text och tankar ur Nya Testamentet
    Beskrivning
    Boken bygger på material från Gunnar Ohlovssons predikningar 1969 till 1991
    65,00 kr
  12. Tilltalad
    Tilltalad
    Beskrivning
    Tjugofyra texter av författaren utvalda av bl.a.Tomas Sjödin. Texter som speglar de karaktäristiska dragen i Mangs förkunnelse: det enkla och öppna tilltalet.
    50,00 kr
  13. Toccata : J.S. Bachs andliga universum : iakttagelser och betraktelser
    Toccata : J.S. Bachs andliga universum : iakttagelser och betraktelser
    Beskrivning
    Johann Sebastian Bach (1685-1750) är en andlig vägledare utan organisation, en tröstare utan sentimentalitet, en predikant för tvivlande, en förkunnare utan påflugenhet. Som pelare nedslagna invid tillvarons centrum ligger de samlade, hans drygt elvahundra sonater, konserter, sviter, mässor, kantater och orgelstycken. Men trots hyllmetrar av efterlämnade noter och partitur är han som person anmärkningsvärt anonym. Till skillnad från Mozart och Beethoven vet man litet om hur han själv tänkte, vad han ville. Bachs eget ansikte är märkligt bortvänt.Denna bok innehåller en samling personliga reflexioner över musikens roll i våra liv. Här finns en kort skiss över Bachs liv och verk samt ett avsnitt om den religiositet som präglar hans musik. För musikälskare - utövare som lyssnare - är detta en undergbar läsning!
    100,00 kr
  14. Tröstens Gud
    Tröstens Gud
    Beskrivning
    Små kapitel som kan läsas för den som är sjuk.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  15. Tusen skäl att leva
    Tusen skäl att leva
    Beskrivning
    Meditationer av den brasilianske biskopen - en radikal, förargelseväckande och djupt from människa, en fredens man. Han ger oss sina skäl att leva trots livets hos och hårdhet. "Jag bläddrar i en liten vacker bok av Dom Helder Camara, freds- och fattig-biskopen i Brasilien. Den heter 'Tusen skäl att leva' och är små lyriska meditationer på några rader, skimrande som pärlor. Camara har verkligen levat med människors sorg, svält, tortyr, död, gjort det allt till sitt eget. Hans meditationer lyser av tacksamhet och glädje. 'Ofattbara mysterium: livet får näring av döden' säger han och det är inte en fras, han om någon vet vad han talar om." Ingmar Ström i Tidningen Vi
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  16. Tusen skäl att vara tacksam
    Tusen skäl att vara tacksam
    Beskrivning
    Det finns tusen skäl att vara tacksam om man ställer in sig på att se dem. När detta blir uppenbart får livet en ny lyster.

    Vi i är materiellt sett rikare än någonsin -- men är vi tillfreds? Hur gör vi för att mätta den längtan efter helhet och mening som inte går att stilla med inköp, pengar eller prestige. Är det alls möjligt?

    I Tusen skäl att vara tacksam delar Patricia Tudor-Sandahl med sig av sina erfarenheter av att välja tacksamhetens väg -- av att föra in en tacksam attityd i hjärtat, allt världens elände till trots. En uppmuntrande bok om att värna vår förmåga att hänföras och att allt oftare våga se med tacksamhetens ögon också till vardags.

    Patricia Tudor-Sandahl är författare, psykolog och psykoterapeut, föreläsare och retreatledare. Texterna är hämtade från hennes bok I tacksamhetens tecken.

    100,00 kr
  17. Urkraft: aftonbris blåser dag till havs
    Urkraft: aftonbris blåser dag till havs
    Beskrivning
    I denna antologi slår ett antal skribenter upp sina personliga himlafönster. De bjuder på livserfarenhet som kan ge vardagen hopp och kanske en tankeställare?
    75,00 kr
  18. Vägledning varje vecka
    Vägledning varje vecka
    Beskrivning
    Är du intresserad av Bibelns personligheter, men tycker att avståndet mellan deras liv och vår verklighet idag är lite för stort? I andaktsboken Vägledning varje vecka lär du känna Gamla Testamentets personer, med ett kapitel att läsa varje vecka under ett år.
    125,00 kr
  19. Vardagsord
    Vardagsord
    150,00 kr
  20. Victorias bönbok
    Victorias bönbok
    Beskrivning
    En efterlängtad nyutgåva av enkla, dagliga böner för livets alla skiften, svenska klassiska och nyare böner samt böner från olika språkområden.Hans Åkerhielm är hovpredikant.
    125,00 kr
  21. Vis & Vacker
    Vis & Vacker
    Beskrivning
    Reflektioner från Salomos Ordspråk med fina naturbilder
    125,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-136 av 136

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå