View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 4358

per sida
Fallande ordning
  1. Ansiktet
    Ansiktet
    Beskrivning
    Ethan Truman, tidigare polis, arbetar som säkerhetschef hos världens mest uppburne skådespelare Channing Manheim, Ansiktet kallad rätt och slätt. Kryptiska och bisarra paket med hotelser som kommer till det manheimska residenset förbryllar och skrämmer den rutinerade spanaren. Den sista leveransen ger dock den ledtråd han behöver..

    Dean Koontz bjuder i sin nya roman på ett rikt, säreget och många gånger komiskt persongalleri, som lockar till befriande leenden mitt i den nervpåfrestande spänningen. Denna förmåga gör Koontz till mycket mer än bara spänningsförfattare; det finns ett drag av Dickens i hans förmåga att skapa personligheter och hålla läsaren trollbunden sida efter sida.
    75,00 kr
  2. Anteckningar efter en frontalkrock med Gud
    Anteckningar efter en frontalkrock med Gud
    Beskrivning
    Maria Küchen i förordet:
    En vårdag kom det ett brev på posten. Till Küchens stora förvåning innehöll det en inbjudan att delta i arbetet med att ta fram psalmer för 2000-talet. Efter viss övertalning beslöt hon sig för att tacka ja, och på ett kloster i Italien skedde så ett oväntat möte.
    125,00 kr
  3. Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
    Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
    Beskrivning
    I "Äntligen helg" radar Tom Sjöstedt upp femton fantastiska menyer som skulle förgylla vilken dag som helst, vardag som fest. Han är mästerkocken som tycker att korv med bröd eller pizza kan vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Att det enklaste kan vara det godaste. På meny nummer sju hittar vi alltså en grym pizza, och som nummer femton lanserar han fredagschili till folket i stället för hors d'oeuvres. Tom är generös med tips och genvägar, och bjuder även på sina bästa grundrecept, från majonnäs till surdegskrutonger och chokladsås, och när han talar om mat, talar han direkt från hjärtat.Här får vi bland annat reda på vilka ingredienser och moment man lika gärna kan hoppa över i recept, varför han skyr lightprodukter och vilken rätt i boken som ger störst utdelning med minsta möjliga ansträngning. Så följ med Tom Sjöstedt in i köket, känn att det äntligen är helg och låt honom sätta stämningen: Strunta i disken och somna lycklig!
    150,00 kr
  4. Äntligen måndag!
    Äntligen måndag!
    Beskrivning
    Evangelisation kommer ur en levande och intim gemenskap mellan dig och Gud. Med sin kärlek, glädje och frid fyller han dig så att du flödar över och berör dina vänner, grannar, kollegor och alla som du önskar skulle få uppleva Jesu kärlek. Evangelisation är inte en aktivitet och i den här boken presenteras inga metoder. Istället vill Arne Skagen visa på hur evangelisation kan få vara något som finns naturligt i våra liv genom den helige Ande. Genom praktiska exempel och humor uppmuntrar och inspirerar Arne Skagen till vardagsevangelisation.
    150,00 kr
    • Köp 3 för 202,50 kr/st
    • Köp 10 för 191,25 kr/st
  5. Äntligen stod hon i predikstolen : historiskt vägval 1958
    Äntligen stod hon i predikstolen : historiskt vägval 1958
    Beskrivning
    Forskningsantologin Äntligen stod hon i predikstolen!: historiskt vägval 1958 beskriver kvinnornas väg till prästämbetet. Vad har beslutet att prästviga kvinnor betytt för kyrka och samhälle? Vilka utmaningar finns idag?

    Medverkar gör bland andra ärkebiskop Anders Wejryd, som skrivit bokens förord, Per-Erik Persson, systematisk teolog, historikern Anne-Sofie Ohlander, etnolog Birgitta Meurling samt missionsvetarna Gunilla Gunner och Karin Sarja. Redaktör och en av artikelförfattarna är Boel Hössjer Sundman, själv präst och forskare.
    175,00 kr
  6. Apokalypsens agenter : en fängslande betraktelse av nyckelskaparna i den yttersta tiden
    Apokalypsens agenter : en fängslande betraktelse av nyckelskaparna i den yttersta tiden
    Beskrivning
    Lever vi i den sista tiden? Tänk om de spelare som skildras i Uppenbarelseboken var aktiva idag? Och om de vore det; skulle du kunna känna igen dem?

    I Apokalypsens agenter gör den välkände och respekterade pastorn dr David Jeremiah vad ingen bibellärare tidigare har gjort. Han utforskar Uppenbarelseboken genom linsen av dess viktiga spelare: exilen, martyrerna, de 144 000, de två vittnena, draken, vilddjuret från jorden, vilddjuret från havet, Segraren, Kungen och Domaren.

    Boken är skriven för att engagera både hjärtat och tanken. Varje kapitel inleds med en fängslande, bibliskt baserad dramatisering som låter profetiorna få liv som aldrig förr. Författaren presenterar dess aktörer mitt i deras unika tid och plats i ändens tid och ger en utförlig beskrivning av de motiv och händelser som kommer att inleda jordens sista dagar.

    David Jeremiah ger sedan i varje kapitel en detaljerad studie kallad ”Skriften bakom berättelsen”. Han utforskar Uppenbarelsebokens mest svårtolkade sammanhang, förklarar dem och – viktigast av allt – visar med exakthet hur de passar in på de ondskefulla krafter som är i rörelse i världen idag.

    Scenen är klar, och ridån är på väg att gå upp för jordens sista akt. Kommer du att vara redo?

    David Jeremiah är bästsäljande författare till över 40 böcker och är en av USA:s mest välkända pastorer. Han leder församlingen Shadow Mountain Church i Kalifornien. Genom tv, radio och litteratur nås varje år över 200 miljoner hem med evangelium och sund bibelundervisning

    135,00 kr
    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  7. Äppel i norr
    Äppel i norr
    Beskrivning
    En handbok för dig som vill veta mera om hurdu ska lyckas med din äppelodling i nordligaförhållanden.Det är även en inköpsguide, en bok som hjälperdig att välja bland nutidens mångfald av äppelsorter.
    100,00 kr
  8. Äppelkakor : och annat smått & gott av äpplen
    Äppelkakor : och annat smått & gott av äpplen
    Beskrivning
    Maffiga muffins, läckra bakelser, klassiska pajer, festliga tårtor Här finns något för alla smaker. Recepten är enkla och kräver ofta få ingredienser. Den viktigaste är äpplet, en fantastisk krydda och smakförhöjare i sig. Tillsammans med nyrivet citron- eller apelsinskal, kardemumma, ingefära, kanel eller äkta vanilj blir det extra gott. Hemligheten bakom en lyckad kaka eller efterrätt är bra och fräscha råvaror. Det gäller också de olika tillbehören som vaniljsås eller grädde smaksatt med likör, konjak eller citrus.

    Ann-Kristin Hallgren delar frikostigt med sig av sina absoluta favoriter bland äppelkakor och efterrätter och skriver på ett trevligt och personligt sätt. Varje recept illustreras med färgfoto taget av Hans Mårtensson.
    75,00 kr
  9. Aprilväder
    Aprilväder
    Beskrivning

    Aprilväder är Viveca Lärns sjätte roman om invånarna på Saltön, det idylliska västkustsamhället där tillvaron är lika ombytlig som vädret.


    Sommargäster av alla de slag är ju ett nödvändigt ont, med det här? Invandrare!


    MacFie är död men livet går trots allt vidare på Saltön. Det är april -- varannan minutskiner solen sommarvarmt på klipporna, varannan minut snöar det. Och Kabben på Lilla Hunden är bekymrad: var är alla hans trogna stamgäster? Svaret finns längre bort på kajen, i Magasinet, där Saltöns första invandrarfamilj öppnat restaurang Lycktan och serverar den bästa kebaben norr om Ankara. Gubbarna på bänken får massor att prata om, och det är ändå inget mot hur det blir när Johannas styvson Ludvig anländer och genast faller pladask för den turkiska flickan Sakine. Det är ingen ordning alls på Saltön den här våren.

    75,00 kr
  10. Är det någon där?
    Är det någon där?
    Beskrivning
    Anna Walsh är ett vrak i allas ögon. Fysiskt nedbruten och känslomässigt omskakad. Hon ligger på soffan hemma hos mor och far i Dublin med bara en sak i huvudet: hon måste tillbaka till New York.New York betyder allt: hennes lägenhet, Det Mest Fantastiska Jobbet Av Alla och utöver det, det mest betydelsefulla, hennes man, Aidan. Men inget är längre enkelt i Annas liv. . .Det är inte bara de fysiska och själsliga ärren som gör återkomsten till Manhattan komplicerad utan också det faktum att Aidan verkar ha försvunnit. Är det dags för Anna att gå vidare - är det överhuvudtaget möjligt? Frågorna hopar sig, men en brokig skara av olycksbröder - och systrar - två födslar och ett helknäppt bröllop tycks kunna hjälpa henne att hitta svaren som kan förändra hennes liv. . .Dråplig, hjärteknipande och livsbejakande - i den nya romanen visar sig Keyes från sin allra bästa sida! Igen.
    75,00 kr
  11. Är dig frisk - Förbättra din häls och förebygg sjukdomar med rätt mat
    Är dig frisk - Förbättra din häls och förebygg sjukdomar med rätt mat
    Beskrivning
    Ät dig frisk : förbättra din hälsa och föreby... av Relander, Ann-Christine - Söderlind, Anni Inbunden bok. Stockholm : Reader's Digest. 2008. >p> Mer om ISBN 9789170304088
    135,00 kr
  12. Är du en tjuv, Lasse?
    Är du en tjuv, Lasse?
    Beskrivning
    Plötsligt ligger den där på trottoarkanten. En plånbok med mycket pengar i. Lars, som är en ganska ensam kille i tvåan, stoppar den på sig och börjar drömma om det hägrande fotbollslägret.
    En spännande vardagsberättelse för nybörjarläsare, som det är lätt att känna igen sig i.
    Rea-tilltryck.
    50,00 kr
  13. År med får : en fårbondes dagbok
    År med får : en fårbondes dagbok
    Beskrivning
    Fåret är, näst efter hunden, vårt äldsta husdjur. Få husdjur kan nyttjas på så många sätt. I hela världen har man genom avel utvecklat raser med anpassning för olika inriktningar - kött, skinn, ull, mjölk och landskapsvård. Ingemar och Margareta Zachrisson, på gården Mysten utanför Alingsås, har lång erfarenhet av fårskötsel och har hunnit pröva på det mesta. Många upplevelser och erfarenheter är hämtade från gårdens dagliga sysslor. Kontakter med andra gårdar har varit fruktbara för att utveckla näringen. Småskaligt lantbruk kan bli lönsamt om man samverkar och ser fårskötselns mångfald. Boken förmedlar intryck från gården och trakten, vår omvärld och fårets historia. De flesta av bokens bilder är tagna av naturfotografen och fårägaren Tore Hagman. Han har medverkat i ett flertal böcker om odlingslandskapet. Den mest kända är Mulens marker. I denna bok är det rika bildmaterialet ett viktigt komplement till det skrivna ordet. Såväl den erfarne fårägaren som nybörjare kan hämta kunskaper från denna bok. När det gäller får blir ingen fullärd.
    175,00 kr
  14. Är påven svaret?
    Är påven svaret?
    Beskrivning

    I den här boken tar författaren upp 33 frågor och svar om katolska kyrkan, och jämför med vad som står i Bibeln.

    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  15. Arkitektur : supersnabba tekniker för fantastiska teckningar
    Arkitektur : supersnabba tekniker för fantastiska teckningar
    Beskrivning
    Damma av ditt skissblock och släpp fram din kreativitet på nolltid! Att rita snabba skisser är ett sätt att göra tecknandet till en del av din vardag, och att göra det enkelt att förstå byggnader omkring dig.

    Skissa på fem minuter gör det möjligt att skapa en fin teckning fort enkla skisser är ett perfekt sätt att värma upp och att lägga grunden för en mer detaljerad bild.

    Varje uppslag innehåller fem tips och idéer från experter, liksom exempel på fantastiska femminutersteckningar som ger mängder av inspiration.

    Boken täcker ämnen som hur man betraktar något tips för att förstå ett arkitektoniskt objekt, som att snabbt mäta upp det och rita en grundläggande struktur hur man ritar specifika detaljer på ett enkelt sätt, och hur man kan bygga upp sin snabbhet. Dessutom får du tips på bra material som underlättar för din nya tecknarhobby.

    I samma serie finns även Människor.

    100,00 kr
  16. Ärlighet och respekt : mellan kristna och muslimer
    Ärlighet och respekt : mellan kristna och muslimer
    Beskrivning
    Stanley Sjöberg förmedlar sin kunskap i Kristendomens och Islams teologi. Han belyser deras olikheter men också hur kristna och muslimer kan närma sig varandra. Stanley har bott och arbetat tillsammans med muslimer och mött både vänskap och hotbilder. Han har fått se evangeliet bryta igenom i muslimvärlden och fått vägleda många människor.
    75,00 kr
  17. Ärligt talat!
    Ärligt talat!
    Beskrivning
    Skildring av Pingströrelsen.
    24,99 kr
  18. Arvet : roman
    Arvet : roman
    Beskrivning
    Tilltufsad och stukad efter ett kraschat äktenskap lämnar Anna Stockholm för några veckors semester i ett hus på en liten västkustö, ett hus hon precis fått i arv. Inom henne rör sig många tankar. Kan hon samla ihop resterna av sitt liv och bli levande igen ? eller åtminstone försöka överleva?
    135,00 kr
  19. Asiatisk : curryrätter från hela asien
    Asiatisk : curryrätter från hela asien
    Beskrivning
    När vi tänker på asiatisk mat tänker vi först och främst på olikacurryrätter. Curryrätter kan varieras i det oändliga - milda ochkrämiga eller väldoftande och aromatiska, och med beskedligeller het kryddning. Många älskar rätter med curry men fåvågar laga dem hemma. Den här boken visar hur enkelt detär att tillaga olika frestande curryrätter från grunden genomatt kombinera nymalda kryddor och aromatiska örter. De nogautvalda recepten förenar det välbekanta och det mer exotiska,och rätterna kommer från hela Indien och Sydöstasien, däriblandThailand, Malaysia, Indonesien, Vietnam och Bangladesh.

    Asiatiskt innehåller både praktiska råd och steg för stegreceptsom är enkla att följa. Alla recept illustreras med läckrafärgbilder av den färdiga rätten. Detta är den perfekta handbokenför alla som vill utöka sin kulinariska repertoar och ge sig in ikryddornas spännande och färgstarka värld.

    Fler titlar i serien:
    Fisk och skaldjur (ISBN 9781445448299)
    Stora vegetariska kokboken (ISBN 9781445446127)

    mått: 205x261 mm
    85,00 kr
  20. Asiatisk mat : Cheng, Anne
    Asiatisk mat : Cheng, Anne
    Beskrivning
    "En måltid ska tilltala tre sinnen. Ögat genom färgen, Näsan genom doften och gommen genom smaken.

    Så lyder ett kinesiskt ordspråk, som jag tycker beskriver god mat på ett bra sätt. Jag har arbetat med mat i 25 år och då mest med asiatisk mat. Det som tilltalar mig i det asiatiska köket är enkelheten och fräschören. I denna kokbok har jag samlat recept som spänner över ett brett spektra med både traditionella asiatiska rätter och helt nya varianter, där svenska råvaror blandas med asiatiska kryddor.

    Under dessa år har jag lärt mig en sak som jag gärna vill förmedla vidare och det är hur man läser ett recept. Läs recepten i denna kokbok utifrån vad du har hemma, det gör matlagningen mycket enklare och roligare.”

    Anne Cheng

    Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.

    75,00 kr
  21. Asiatiskt : en komplett receptsamling
    Asiatiskt : en komplett receptsamling
    Beskrivning
    Att laga asiatisk mat är både lätt och roligt. Här hittar du alla recept du behöver både till vardags och till fest, allt från indonesisk nudelwok med kyckling och räkor till chicken tikka och teriyakibiff med gräslökstempura.

    Här finns enkla recept för nybörjaren och spännande varianter som väcker nyfikenheten hos den som är mer bevandrad i den asiatiska matens underbara värld.

    Matskribenten Jenny Linford inleder med tips på hur man lagar riktigt god asiatisk mat.

    Recepten är lätta att följa och varje rätt illustreras med en aptitretande färgbild. Tydliga steg för steg-anvisningar beskriver de grundläggande tekniker man behöver känna till för att lyckas med asiatisk mat.

    Med den här kokboken i din ägo kan du inte misslyckas!

    Format: 165 x 170 mm

    Fler titlar i samma serie:
    The one & only - Grytor och gratänger
    The one & only - Cupcakes och muffins
    The one & only - Tapas och förrätter
    The one & only - Sallader
    The one & only - Soppor
    The one & only - Pajer
    The one & only - Fisk och skaldjur

    Begagnad i gott skick

    100,00 kr
  22. Åskans söner
    Åskans söner
    Beskrivning

    I boken för oss Nils Ibstedt in i en händelserik och mycket spännande tid. Det är inte enbart författarens fantiserande vi möter utan även ett historiskt kunnande och en rik bibelkunskap. I en lättläst framställning, som är såväl underhållande som undervisande, får läsaren en levande skildring av livet på Bibelns tid, och hur det mycket väl kunde ha gestaltat sig för dem som blev Jesu lärjungar.

    85,00 kr
  23. Askungen
    Askungen
    65,00 kr
  24. Asyl
    Asyl
    Beskrivning
    Nästan 10 år har gått sedan Maria Eriksson och hennes familj lämnade Sverige. Först nu är det möjligt att berätta vad som hänt dem. De sista åren i Sverige lever de isolerade, undangömda och allt mer desperata.Hösten 1994 slår kammarrätten fast att familjen måste flytta utomlands för att överleva. De emigrerar till Sydamerika året därpå. Tre år senare tvingas de bryta upp igen. Maria satsar allt på ett kort och tar med sig familjen till USA. Chanserna att hon ska få stanna där är minimala. För att lyckas måste hon göra det som ingen annan gjort förut. Hon måste skriva amerikansk rättshistoria...Asyl är den sanna och gripande fortsättningen på Gömda, som blivit en av de mest älskade böckerna i den svenska litteraturen.
    75,00 kr
  25. Ät dig slank utan att stressa i köket
    Ät dig slank utan att stressa i köket
    Beskrivning
    Vill du gärna vara smal men orkar varken räkna kalorier, kontrollera fettenergiprocenten eller stå vid spisen i timmar? Då är den här kokboken något för dig. Här presenteras 109 enkla recept på fettsnål mat som ger en viktminskning på 3-5 kilo på bara 8 veckor. Recepten är komponerade av I FORMs skickliga matskribent Helle Brönnum Carlsen. Hon sätter en ära i att aldrig kompromissa bort smakupplevelsen, näringsinnehållet och kvaliteten - inte ens om det handlar om mat som det ska gå snabbt att tillaga.Ät dig slank - utan att stressa i köket ger dig:* 56 recept på ny och spännande middagsmat* 8 lättlagade frukostar* 16 snabba luncher* 11 enkla mellanmål* 12 magra desserter* 6 bra bröd
    75,00 kr
  26. Ät smart!
    Ät smart!
    165,00 kr
  27. Aten och öarna : Poros, Egina, Hydra, Spetses, Angistri : en guidebok
    Aten och öarna : Poros, Egina, Hydra, Spetses, Angistri : en guidebok
    Beskrivning
    Aten och de närmaste öarnaHär är din personliga vägledning till Aten och dess närmaste skärgård: Egina, Angistri, Poros, Hydra och Spetses. Här finns den unika kombinationen av hektisk storstad och lata öar med kristallklart vatten. Det tar inte mer än en timme att förflytta sig från centrala Aten till Eginas fridfulla stränder.
    30,00 kr
  28. Återförening
    Återförening
    Beskrivning
    Familjen Baxter samlas en sista gång... En dödlig diagnos. I den femte och sista boken i Försoningsserien planeras det för en familjeträff. Nästan alla Baxter-barnen har en orsak att fira – bortsett från ett. Medan förberedelserna pågår, sänder en dödlig diagnos chockvågor genom familjen som hotar att slita dem från varandra. En gripande hemlighet. Mitt i allt detta försonas Elizabeth och John med en hemlighet de inte har delat med någon annan – en hemlighet de knappt vågat erkänna för sig själva. Samtidigt finns det en ung man, på väg uppåt i Hollywood, som funderar var han egentligen hör hemma. En berättelse om Guds nåd och försoning, om hans trofasthet när livet är som svårast.
    125,00 kr
  29. Atkins för livet : den kompletta kontrollerade kolhydratmetoden för bestående viktminskning och god
    Atkins för livet : den kompletta kontrollerade kolhydratmetoden för bestående viktminskning och god
    Beskrivning
    Ett längre, bättre och friskare liv Med Atkins för livet hittar du din idealvikt och behåller den Atkinsmetoden – för effektiv och bestående viktminskning Livslång hälsa och idealvikt Dr Robert Atkins har visat miljoner människor hur man går ner i vikt och håller överflödskilona borta, samtidigt som man kan äta det man tycker om och ändå vara mätt. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller man inte bara vikten utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Den här boken innehåller menyer för mer än 6 månader och 125 läckra och lättlagade recept på alltifrån bra frukostar och delikata middagar till goda efterrätter och festliga helgmåltider. Med. dr Robert C. Atkins är hjärtspecialist. Han har tidigare givit ut Ditt bästa försvar mot åldrande. Dr Atkinsmetoden (2001).
    135,00 kr
  30. Atkinsdieten : Kokboken
    Atkinsdieten : Kokboken
    Beskrivning

    Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna!
    Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt – och stanna där – samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden.
    Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept som får det att vattnas i munnen. Eller vad sägs om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj! Boken beskriver också hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra!
    Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.


    135,00 kr
  31. Att älska livet mer än dess mening : betraktelser och övningar
    Att älska livet mer än dess mening : betraktelser och övningar
    Beskrivning

    Hur gör man för att leva ett andligt liv? Hur upplever man tron?
    I Att älska livet mer än dess mening följer Owe Wikström den väg som de kristna mystikerna talar om. Det är en process som bygger på kyrkans äldsta traditioner.
    Det här är en annorlunda bok av Owe Wikström, en reflektionsbok som är mer praktiskt orienterad än författarens tidigare böcker. Den spänner över sju veckor med en text per...

    150,00 kr
  32. Att äta crème brûlée
    Att äta crème brûlée
    Beskrivning
    Charmig feel good-läsning

    Betsy är less på jobbet som hon aldrig riktigt valt, och även om tjejgänget fortfarande bryr sig så känner Betsy ibland att hon kommer efter hunden på deras prioriteringslistor.
    Till kyrkan vill hon helst inte gå längre, och drömmen om att resa och lära sig språk har sedan länge bakats in i en smulpaj på Mackmakeriet.

    En dag krockar Betsy med en amerikan och chokladasken hon håller i handen virvlar upp i luften. Adam hjälper till i chokladjakten innan Betsy ursäktar sig och hastar iväg.

    Betsy kan inte sluta tänka på den charmiga mannen. Hans dialekt är så … outstanding? När mormor frågar hur det är med familjen råkar Betsy svara att jo, med Adam är det bara bra. För första gången på många år fastnar något som mormor hört. Betsy hoppas att mormor ska glömma Adam, men det gör hon inte. Och inte Betsy heller.

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  33. Att bli med katt
    Att bli med katt
    Beskrivning
    Att bli med kattHär får du veta vilken katt som passar just dig och som tar hänsyn till din personlighet och livsstil. "Sådan husse, sådan hund" -brukar man säga och detta gäller även katter. Följ kattens väg genom livet och ta reda på hur du sköter din kompis på bästa sätt. Här finns massor med tips och bilder som visar dig hur du till exempel badar din katt utan att bli sönderklöst, hur du klipper klor och hur du ska borsta den. Inne- eller utekatt är en het diskussionsfråga, och här benar vi ut för- och nackdelar. Boken tar upp hur man kan inreda och anpassa hemmet så att det blir kattvänligt, hur kattens revir fungerar, vad du ska göra om du hittar en katt eller om din egen katt springer bort. Du får också reda på hur du ska göra om du vill ta med din katt på semestern.Med trevliga bilder och lättsam humor ger Susanne och Sarah dig nyckeln till kattens hemliga liv. Är du redo?
    115,00 kr
  34. Att bygga broar mellan generationer
    Att bygga broar mellan generationer
    Beskrivning
    Tar vi idag vara på den potential som de äldre utgör, deras kunnande, livserfarenhet, levnadsvisdom och vilja att dela med sig av detta i ett ömsesidigt utbyte med unga människor? I dag kan alla i vårt samhälle kommunicera med alla på olika nätver. Men all informationsteknik och alla hjälpmedel till trots finns ingenting som kan ersätta det personliga samtalet öga mot öga, ingenting som kan ersätta glädjen i att vara sedd och respekterad för den man är. Vem det än är - skola eller församling - som tar initiativet till att bygga broar mellan generationerna, bidrar det till att skapa större förståelse för varandra och gör därmed vårt samhälle mänskligare.
    50,00 kr
  35. Att finna en pärla
    Att finna en pärla
    Beskrivning
    En rik och förtrollande roman om att lära sig att leva helhjärtat.

    Malik har återvänt till sin hemby efter flera år i armén. Han lämnade byn kuvad och misshandlad, och kom tillbaka som en världsvan och hård man. Men mardrömmarna river sönder hans nätter. En dag finner han en pärla i en åker. Den liknar inget han någonsin tidigare har sett. Ljuset från pärlan träffar honom i hans innersta, öppnar upp delar som tidigare har varit stängda. Pärlan får Malik att börja se världen och människorna omkring sig med en ny blick. Långt bort från Maliks by brinner kriget och två föräldralösa barn ger sig ut på en mödosam resa. Även över deras väg lyser ljuset. En dag sammanflätas deras öden med Maliks. Att finna en pärla är en berättelse full av tidlös visdom, skildrad med en intensiv närvaro och glöd.

    "Ljuset från pärlan nådde Maliks ansikte och han stod som träffad av en kraft, men utan smärta. Tiden upphörde, men han hörde fåglarna. UR BOKEN

    Maria Soukka är språklärare och lingvist. Under många år arbetade hon med bistånd i form av språkutveckling i Västafrika. Att finna en pärla är hennes debut. "Det är över tio år sedan vi flyttade från Västafrika, men en stor del av hjärtat är kvar där. Så mycket av den jag blev som människa beror på de människor jag mötte där. Det var ren rikedom, den mänskliga värme jag mötte, den värdighet och respekt man visar i relationer, en rikedom man villigt delade med sig av. Det var där jag lärde mig leva."

    100,00 kr
  36. Att finna fotfäste : andlig vägledning för vanliga dagar
    Att finna fotfäste : andlig vägledning för vanliga dagar
    Beskrivning
    Hur hanterar vi våra liv och vad behövs för att ge livet smak och mättnad? Jesus ger sitt svar i det vi brukar kalla ?det dubbla kärleksbudet?. Allt kokas ner till två meningar som handlar om att älska Gud och älska sin medmänniska. Men vad innebär detta egentligen, och vad har Bibeln att säga om våra relationer, både de bra och de dåliga?
    Med utgångspunkt i det dubbla kärleksbudet har Niklas Piensoho skrivit en andlig vägledning för vanliga dagar om det han menar vara själva kärnan och grundtanken med livet och som är ett kännetecken på all sund andlighet: Att leva med sinnet öppet för Gud samtidigt som man är engagerad i sina medmänniskor.



    Niklas Piensoho är pastor inom Svenska Missionskyrkan och en uppskattad talare i många sammanhang.
    125,00 kr
  37. Att gå sönder och bli hel igen : finns det läkning efter otroheten?
    Att gå sönder och bli hel igen : finns det läkning efter otroheten?
    Beskrivning
    Otrohet är vanligare än vi vill tro och väcker starka känslor. Annars kunde man ju tänka att alla miljarder sånger, romaner och tidningsrubriker på temat skulle gjort oss garvade vid det här laget … Men otrohet på nära håll är något helt annat. Den skär djupt och kan göra obeskrivligt ont.
    - Ur boken

    Det finns inga säkra siffror på hur vanligt förekommande otrohet är. Att det är vanligt kan vi nog dock konstatera bara genom det faktum att de flesta av oss har någon slags direkt eller indirekt erfarenhet av det – själva eller genom någon i vår omgivning.
    Efter att Laila Dahl själv drabbats efter 25 års äktenskap, beslöt hon sig för att en dag skriva den bok på ämnet hon inte kunde hitta när hon själv hade behövt den.

    Boken består av två delar. Del 1 är Lailas och hennes före detta man Jans personliga berättelse. I del 2 gör Laila utifrån sin yrkesroll en beskrivning av otrohet som flyktväg ur inre och yttre konflikt och visar på möjliga vägar till läkning.
    – Vår gemensamma förhoppning med boken som helhet är att inge hopp om känslomässig läkning, oavsett om man efter en otrohet väljer att avsluta eller fortsätta relationen. Boken kan även läsas av den som bara vill veta mera om känslomässig bearbetning, eller arbetar med individer eller par i relationsfrågor, säger Laila.

    ”En personlig och gripande sannsaga. Ärligheten går in under huden och inte bara berör, men utmanar mig till eftertanke kring kärleken i mitt eget liv.” - Ulrica Stigberg, präst och författare

    125,00 kr
  38. Att gå till sig själv : tolv samtal om pilgrimsvandring
    Att gå till sig själv : tolv samtal om pilgrimsvandring
    Beskrivning
    När Bengt går den nordspanska pilgrimsleden en sen höst, är den vanligaste frågan: ?Varför går du?? När Marie-Louise går genom Norge till Trondheim, är frågan hon oftast får: ?Varför går du??

    Det är också det samtalet kretsar kring när Agneta Lagercrantz träffar vår tids pilgrimsvandrare, som brutit upp från bekväma liv för att en kort tid skala av sig roller och tidspress, men också för att anta en verklig utmaning: att möta sig själv.

    Före en sådan vandring ligger en levnadshistoria som av olika skäl lett fram till beslutet. Efteråt kommer nya insikter om livet, den egna personen och sammanhangen.

    Agneta Lagercrantz är journalist på Svenska Dagbladets Idagsida och har sedan början av 1990-talet skrivit om livsåskådning, psykologi och etik.
    150,00 kr
  39. Att gunga gungbräda med Gud
    Att gunga gungbräda med Gud
    Beskrivning
    Vi behöver små stunder av tystnad och vila. Vi måste unna oss dessa ögonblick av nåd och eftertanke. Anders Arborelius vill hjälpa oss att falla till ro. Boken Att gungbräda med Gud är en nyutgåva av Anders Arborelius personliga texter med ett nytt förord
    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  40. Att komma hem : den förlorade sonens återkomst
    Att komma hem : den förlorade sonens återkomst
    Beskrivning
    När Henri Nouwen första gången ser Rembrandts målning "Den förlorade sonens återkomst" uppstår ett möte som för alltid kommer att förändra hans liv. Genom konstverket får han hjälp att göra det uppbrott som för honom till det inre hem han längtar efter. Han lämnar sin lyckade akademiska karriär och byter det mot ett kommunitetsliv bland personer med psykisk funktionsnedsättning. Eller med andra ord: Henri Nouwen hittar hem.

    Att komma hem handlar om vårt behov av hemkänsla och rör varsamt vid vår vilsenhet, vårt sökande och vår längtan efter att hitta hem i tillvaron och i våra egna liv. Nouwens texter andas stor värme och ömhet. Fram växer bilden av det hem där det lyser i fönstren, där dörren är öppen och någon väntar med öppen famn.

    Boken är en del av Libris Klassikerserie som innehåller väl utvalda böcker inriktade på andlig vägledning och spiritualitet med ett tidlöst värde. Hittills är nio böcker utgivna, alla formgivna av Lotta Kühlhorn.

    Henri Nouwen (1932-1996) var universitetslärare vid bland annat Yale och Harvard, romersk-katolsk präst och författare. De sista åren av sitt liv ägnade han åt att vara medarbetare och präst i en kommunitet för personer med psykisk funktionsnedsättning.

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  41. Att leva av tro
    Att leva av tro
    Beskrivning
    Olika händelser ur Abrahams liv - vågar vi göra som Abraham?
    75,00 kr
  42. Att leva sannare, modigare och helare : Reflektera, anteckna & fördjupa din
    Att leva sannare, modigare och helare : Reflektera, anteckna & fördjupa din
    Beskrivning
    En stund för dig själv skriv & fördjupa din vardag Det här är en inspirerande bok där du genom korta dagliga övningar får hjälp att leva livet en aning sannare, modigare och helare att göra det bästa av det liv som blev ditt. En bok som ger dig utmaningar, mer livsmod och hjälper dig att se nya saker i ditt liv.
    "Att leva ett mer helgjutet liv innebär att leva sitt operfekta liv så gott man kan. Det är att ta sitt innersta lidande och sin yttersta längtan på allvar. Det är att ge sin själ en plats och en uppgift i världen. Att förankra sig i sitt eget djup och sin egen historia och försöka förverkliga sina allra vackraste drömmar."

    Göran Larsson är präst och psykoterapeut. Han är en flitigt anlitad föreläsare i ämnen som berör mänsklig växt och mognad, och författare till böckerna Skamfilad samt Rötter och Vingar.

    75,00 kr
  43. Att resa ett hoppets tecken
    Att resa ett hoppets tecken
    Beskrivning
    Att resa Ett Hoppets Tecken är en temabok och en bibelstudiebok över Apostalgärningarna.1
    50,00 kr
  44. Att sörja en son
    Att sörja en son
    Beskrivning
    I korta texter berättar författaren om förlusten av sin son som omkom i en klättringsolycka.Boken är en gåva till den som sörjer och till den som försöker trösta.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
  45. Att våga vandra : bilder och texter för din livsväg
    Att våga vandra : bilder och texter för din livsväg
    Beskrivning
    Ibland måste man våga! Flytta, byta jobb eller bara så små saker som att byta frisyr, eller att våga prata med någon du aldrig pratat med... Vi flyttade för några år sedan. Det var jobbigt att bryta upp från det invanda och trygga. Nu några år senare ser jag att vi alla i familjen lärde oss något viktigt. Att inte bygga vår trygghet i saker och platser vi har omkring oss. Att våga vägen. Att våga uppbrottet; för att möta mig själv under vägen och för att nå till ett mål dit jag vill. Jag kanske behöver bryta upp från dåliga vanor, från människor som gör mig illa, från...Vart vill du och hur ser vägen dit ut?
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  46. Att välja glädje : en bok om att få ett bättre liv
    Att välja glädje : en bok om att få ett bättre liv
    Beskrivning
    Den efterlängtade uppföljaren till succén Att växa genom möten. En bok som inte liknar någon annan. En handbok. En arbetsbok. En njutbok. En bok för nattduksbordet. En bok att hämta kraft ur. En bok full av redskap för hur du kan må bättre, skratta mer, bli mer vuxen, mindre sårbar, allt mer sällan offer för andra och för omständigheterna. En bok att leva och utvecklas med.
    150,00 kr
  47. Att välja katt : hitta rätt katt för just dig
    Att välja katt : hitta rätt katt för just dig
    Beskrivning
    Det finns så många olika kattraser att det kan vara svårt att välja mellan dem. Hur ska man kunna veta om katten är barnkär eller om den kräver extremt mycket pälsvård? Gillar den att röra sig utomhus eller föredrar den att vara inne? Tycker den om att ge dig små presenter som den fångar ute i buskarna? Är den intelligent och nyfiken, eller är den en lat typ?

    Att välja katt innehåller all information du behöver om 120 olika raser. Boken gör det lätt att avgöra vilken sorts katt som passar dig.

    I varje raspresentation finns fakta om karaktär, utseende, skötsel och dessutom hälsoinformation.

    Med hjälp av mer än 200 fotografier och informativa bildtexter får du kunskap om de olika rasernas typiska utseende.

    Tabellerna längst bak i boken hjälper dig att komma fram till både vilken kattägartyp du är och vilken kattras som passar just dig.

    Format: 255 x 297 mm

    Fler titlar i samma serie: Att välja hund
    125,00 kr
  48. Att vara eller inte vara kyrka
    Att vara eller inte vara kyrka
    Beskrivning
    Förattaren ger många bidrag i frågor om organisation och ledarskap. Han har erfarenhet både från norrländsk våckelsetradition och missionsarbete i Afrika.
    50,00 kr
  49. Att vara ledamot i kyrkoråd och kyrkonämnd
    Att vara ledamot i kyrkoråd och kyrkonämnd
    Beskrivning
    Att vara ledamot i kyrkoråd och kyrkonämnd ger en bred översikt över vad en ledamot i en församlings och samfällighets styrelse behöver känna till. Här beskrivs bland annat ledamotens roll, relationen kyrkoråd ? kyrkonämnd, gränser i förhållandet till fullmäktiga och mot anställda samt juridiskt ansvar.

    Uppdraget för en ledamot i kyrkoråd och kyrkonämnd spänner över stora områden vad gäller församlingens uppgift och förvaltning: såväl ekonomi som arbetsgivarfrågor, fastighetsförvaltning och begravningsverksamhet täcks in.

    Patrik Tibbling, förbundsjurist på Svenska kyrkans Församlingsförbund.
    100,00 kr
  50. Att vara missnöjd är en bra början
    Att vara missnöjd är en bra början
    Beskrivning
    Social orättvisa
    AIDS-problemet
    Dåliga predikningar
    Trasiga relationer

    Skälen till vårt missnöje med till ståndet i världen kan vara många. Och vilka är dina områden som du, när du tänker på dem, inte kan hålla dig lugn?
    I den här boken visar Bill Hybels vilken dramatisk inverkan detta missnöje kan få när vi låter det inspirera i stället för att frustrera oss. Genom exempel från Bibeln, sitt eget liv och andra människors erfarenheter visar han hur vi kan låta detta missnöje bli en drivkraft till att förändra världen.
    100,00 kr
  51. Att vara sändare
    Att vara sändare
    Beskrivning
    Om att sända och ha omsorg om sina missionsarbetare.
    75,00 kr
  52. Att vrida världen
    Att vrida världen
    Beskrivning
    boken ”Att vrida världen rätt” tar Andréas Andersson dig med på en självutlämnande upptäcksfärd, där du får utforska verkligheten med hans ögon. Resan går via fördomar och kulturella glasögon, rakt in i den svindlande världsbild som tidernas mest lästa och inflytelserika bok, Bibeln, presenterar. Boken handlar om vad det innebär att vara människa och vad livet på jorden egentligen går ut på. Den öppnar dörren till en osynlig dimension och visar att det finns ett övernaturligt liv att upptäcka. Ett liv i kärlek och frihet. Men det kräver att vi vågar konfrontera våra fördomar och släppa det krampaktiga greppet om vår tillvaro.
    100,00 kr
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  53. Attack från yttre rymden
    Attack från yttre rymden
    Beskrivning
    Välkommen till Monsterdeckarnas värld, med mysrysliga piratspöken, jättar och andra varelser som ställer till otyg!

    När monsterdeckarna Leo och Loretta är ute i skogen och plockar svamp dimper det plötsligt ner en rymdvarelse på marken. Blobba är jättegullig och verkar både övergiven och hjälplös, så Leo och Loretta tar med sig hen hem. Men det skulle de inte ha gjort ...

    Monsterdeckarna är en lättläst serie av Mårten Melin och Jimmy Wallin. Böckerna har kort och läsvänlig text, spännande handling och massor av färgstarka bilder. Själva berättelserna är skrivna med små bokstäver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstäver. Man kan alltså öva läsning på två nivåer!

    50,00 kr
  54. Av längtan född
    Av längtan född
    Beskrivning
    ”Längtan ska inte bäras, längtan ska bära! Den ska alltså inte hållas i händerna och bäras framför kroppen. Det sliter på axlarna. Längtan bör växa fram inifrån, som en del av stommen i livet.”

    Ditt inre är fridlyst och okränkbart! Ingen annan människa än du ska befinna sig där, den platsen behöver du för att kunna vara hemma hos dig själv. Där bor din längtan, den som kommer av att det finns något större än människan som längtar.

    Om vi ska kunna finna vår längtan behöver vi kunna urskilja och tolka det som rör sig inom oss, skriver författaren Daniel Wramhult i denna bok. Att lära sig sitt inre språk är en av livets stora utmaningar och möjligheter. En del människor får brottas med detta hela livet. Av längtan född handlar om hur vi kan finna, vårda och följa vår inre längtan.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
  55. Även i svarta bergsskrevor växer blågula violer
    Även i svarta bergsskrevor växer blågula violer
    Beskrivning
    "Vår tid uppfattas som allt pratigare. Orden känns slitna. Jag märker det även i kyrkan. Orden skramlar. En del människor pratar bara för att de fruktar stillheten. Vi använder allt färre ord men brukar dem allt oftare.

    Där människor är trygga med varandra tiger de om det oväsentliga och samtalar om det som betyder något. Då människor är otrygga med varandra är det säkrast att tiga om det väsentliga och prata om något löst och oviktigt.

    Att skriva med en poetisk språkdräkt är att förvalta den kristna traditionen. Vi glömmer lätt att stora delar av Bibeln tillhör just poesins värld: Jobs bok, Höga Visan, Predikaren, Ordspråksboken, Klagovisorna och Psaltaren. Sammantaget handlar det om inte mindre än 248 kapitel."
    Tommy Dahlman

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  56. Äventyret naturen : lek, upplev & utforska
    Äventyret naturen : lek, upplev & utforska
    Beskrivning
    Upptäck naturens mysterier. Lek, upplev och utforska den!

    100,00 kr
  57. Avhopparen : mina 20 år i scientologin
    Avhopparen : mina 20 år i scientologin
    Beskrivning
    Robert Dam var med i scientologirörelsen i 20 år, och hans självbiografi, som också ger en överblick över scientologins historia, har blivit mycket uppmärksammad både i hans hemland Danmark och internationellt.
    40,00 kr
  58. Avigheternas evighet
    Avigheternas evighet
    Beskrivning
    Boken innehåller korta berättande texter om människor och händelser som väckt tankar till liv. De handlar ofta om att varsebli människor, tillfällen och möjligheter
    50,00 kr
  59. Avskaffat helvete
    Avskaffat helvete
    Beskrivning
    Hur kan en kärleksfull Gud skicka människor till helvetet?

    Finns det en möjlighet för människor att tro på Jesus efter de dött, och komma till himlen?

    Med största respekt för Guds ord tar Francis Chan och Preston Springle upp de frågor du har angående evigheten, himmel och helvete. De har själva ställt samma frågor. Precis som du så vill de ibland helt enkelt inte tro på att det finns ett helvete. Men, det är nog precis som de skriver: "Vi kan inte riskera att ha fel i det här ämnet".
    85,00 kr
  60. Baby Blues - Pappas bok
    Baby Blues - Pappas bok
    Beskrivning
    Föräldraskapet är fullt av roliga situationer - i Baby Blues får du chans att uppleva dem igen. Böckerna innehåller ett urval av de roligaste seriestripparna från den populära serien Baby Blues.Baby Blues - Mammas bok och Pappas bok är den perfekta presentboken till helgens bjudning, eller till de blivande föräldrarna. Format: 225 x 115 mmKartonnage
    40,00 kr
  61. Babylons agenter : vad profetiorna i Daniels bok avslöjar om framtiden
    Babylons agenter : vad profetiorna i Daniels bok avslöjar om framtiden
    Beskrivning
    I Babylons agenter utforskar David Jeremiah profetiorna, drömmarna och synerna som beskrivs i Daniels bok. Han förklarar vad de betyder och visar hur de är kopplade till vår värld idag så att vi kan vara bättre förberedda för det som ligger framför. Varje kapitel inleds med en bibliskt baserad dramatisering, som ger en fascinerande inblick och förståelse av nyckelhändelserna i Daniels bok.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  62. Båge i skyn
    Båge i skyn
    Beskrivning
    Författaren berättar minnen ur sitt liv. De anknyter till hans tro och till Bibeln. Resultatet blir underfundigt. Och det gäller för läsaren att hitta den underton som finns i de korta styckena.
    50,00 kr
  63. Baka i långpanna
    Baka i långpanna
    Beskrivning
    Att baka i långpanna blir sagolikt gott och är enkelt och praktiskt. Ofta finns ­ingredienserna redan hemma. Det blir många godbitar och de allra flesta går bra att frysa - om det nu skulle bli någon kaka över.I boken Baka i långpanna har författaren samlat sina allra bästa recept på läckra långpannebröd. Här finns både klassiker och nya favoriter från den egna receptsamlingen och goda vänners kök, och inte minst från kära mammas gulnade receptskatt. Eller vad sägs om exempelvis brownies, morotskaka med valnötter, fikonrutor, kärleksmums, ­rabarberkaka, rulltårta med spännande fyllning, mjuk pepparkaka, nötchokladrutor, tebröd och tårtor.
    100,00 kr
  64. Baka med frukt & grönt : en glutenfri blandning av sött och salt
    Baka med frukt & grönt : en glutenfri blandning av sött och salt
    Beskrivning
    Baka med frukt och grönt en glutenfri blandning av sött och salt är bakboken för den som vill lära sig mer om hälsosam bakning på naturliga råvaror. Det går nämligen alldeles utmärkt att baka både fantastiskt gott och samtidigt nyttigare!

    Boken är fylld med recept på glutenfria och sockerfria bakverk, såväl söta som salta läckerheter. Helt naturligt njutbara småkakor och bollar, tårtor och bakelser, matbröd, pajer, piroger och kex. Recepten har fått sin sötma från torkad eller färsk frukt och bär, många är smaksatta med grönsaker och örter. Läsaren får lära sig ett helt nytt sätt att baka, vetemjölet har bytts ut mot mandelmjöl, frön och nötter, bovetemjöl, kokosmjöl och havregryn. Det vita sockret har fått ge plats åt den naturliga sötman från till exempel dadlar, aprikoser, fikon, äpplen, päron, bananer, blåbär, hallon och vanilj.

    De 49 glutenfria bakverken med smaker från naturen är alla vegetariska och så långt det är möjligt anpassade även för den som vill äta mjölkfritt. Liksom i sin förra kokbok Gröna, sköna tillbehör är det receptkreatören Birgitta Höglund som står bakom kameran, hon har här tagit med sig alla bakverk ut i den vackra skärgårdsnaturen och till blommande trädgårdar runtom Stockholm.

    200,00 kr
  65. Bakom varje fönster bor ett hjärta
    Bakom varje fönster bor ett hjärta
    Beskrivning
    "Jag vill måla de ansikten som vi inte kan se, låna min röst åt de människor som vi inte kan höra. Jag vill berätta om vår tids människor som jag ser dem, med samma värde och samma rätt till frihet och lycka som vi. Själv är jag en av dem, en invandrarkvinna från Mellanöstern.

    Många av oss är fostrade till osynlighet. Många av oss fick redan i barndomen lära sig att vi var halva människor. Här i ett främmande land har vårt värde ytterligare devalverats och vi har blivit det tredje könet: invandrarkvinnor. I vårt hemland var vi omgivna av grannar som log mot oss, som kände oss och som talade vårt språk. I vårt hemland var vi bara kvinnor men vi var också systrar, döttrar, släktingar. Vi var människor med namn, historia och familjeband."
    Ur boken

    En röst för de människor som ingen kan höra
    Hon var en gång själv förtryckt, misshandlad och förminskad som människa - idag är Soheila Fors en stark röst för alla människor som kommer till Sverige för att få frihet, men som istället finner en starkare hederskultur med ensamhet, utsatthet och språklöshet som sällskap.

    I sin första bok Kärleken blev mitt vapen skriver Soheila Fors om sin resa från uppväxten som kurdisk adelsflicka i ett priviligierat hem i Iran, till misshandlad småbarnsmamma i Sverige och hur hon slutligen reste sig ur förtrycket och bestämde sig för att hjälpa andra i samma situation.

    Till hösten kommer boken Bakom varje fönster bor ett hjärta som handlar om kvinnorna och barnen som flyr till Sverige men som inte får samma demokratiska och mänskliga rättigheter som oss andra.

    Soheila Fors ger sin röst åt tio olika röster, människor som hon har kommit i kontakt med genom sitt skyddade boende. Människor som inte får någon annan hjälp i vårt samhälle.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  66. Bali & Lombok
    Bali & Lombok
    Beskrivning
    Berlitz resebibliotek - guider, parlörer och ficklexikon - är till ovärderlig hjälp på resan. Böckerna revideras fortlöpande och är därför alltid aktuella och pålitliga. Nya utgåvor av reseguiderna - över enskilda resmål eller över hela områden eller länder - kommer i genomsnitt vartannat år. Guiderna är försedda med utvikningskartor som underlättar hanterandet - du kan läsa samtidigt som du följer med på kartan. Guider över större städer är försedda med separat kategoriindelad hotell- och restaurangförteckning.
    65,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 4358

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå