Kött : nöt, lamm, fläsk, fågel, vilt

KÖTT - nöt, lamm, fläsk, fågel och vilt
av Joanna Farrow


Trött på panerade fläskkotletter och kalops? I KÖTT får du 80 nya, läckra recept från hela världen som passar för både vardag och fest. Lyxa till det och bjud vännerna på oxfilé teriyaki, förgyll en vanlig vardag med malaysisk curry med biff och aubergine, bjud släkten på söndagsmiddag och imponera med lammstek på medelhavsvis.
Bokens inledning ger svar på frågor som: Hur steker man så att köttet blir saftigt, och inte grått och segt? Vilka styckningsdelar används till vad? Hur trancherar man? Utförliga beskrivningar och steg för steg-bilder gör det ännu lättare att få ett superbt resultat.


























Mer information
Författare Farrow, Joanna
Förlag Damm Förlag AB
Bredd 166
Höjd 280
Rygg 16
Omfång (sidor) 144
Mediatyp Bok
Bandtyp Inbunden
Utg.datum 20060804
Upplagenr 1
PLU 9789171304605
ISBN 71304605
Vikt (g) 612.0000
Lagerstatus Begränsat lager
75,00 kr

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå