View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 376

per sida
Fallande ordning
  1. Emmausvandrarnas berättelse - Noter
    Emmausvandrarnas berättelse - Noter
    Beskrivning
    I musikalen Emmausvandrarnas berättelse får vi följa hela passionsberättelsen från Jesus intåg i Jerusalem till uppståndelsen och hans möte med lärjungarna efteråt. Musikalen består av 10 sånger. Manus och kommentarer ingår i häftet som är på 20 sidor.

    Folkets lovsång
    Nattvarden
    Bön i Getsemane
    Petrus bön
    Rövarens lovsång
    Kvinnornas sång
    Tomas sång
    Emmausvandrarnas sång
    Petrus sång
    Halleluja
    Erika Sandström jobbar som kyrkomusiker sedan 1990 i Bygdeå församling, Luleå stift. Hon har haft hand om både barngrupper och barnkörer i åldrarna 6 -12 år.

    70,00 kr
  2. En av oss - CD
    En av oss - CD
    Beskrivning
    Familjen Agnarsson
    Julnatten i Betlehem påminner oss om att ingen människa är för oansenlig och inget sammanhang är för ringa för att rymma Guds härlighet. Att Gud blev människa förändrade människans villkor för alltid. Det är kärnbudskapet vi önskar förmedla via vår julskiva En av oss."

    Pappa Ruben Agnarsson tillsammans med barnen Michaela, Madelene, Josef och Joakim, samt sonhustrun Hanna har spelat in en CD med några av våra mest älskade julsånger. Sånger som alla känner igen och som samtidigt accentuerar det centrala i den kristna tron.

    Sånger:
    1 Bereden väg för Herran
    2 Stilla natt
    3 Hark! The Herald Angels Sing
    4 O helga natt
    5 Himlen i min famn
    6 Dagen är kommen
    7 Jesus, Oh What A Wonderful Child
    8 För att du inte
    9 Go tell it
    10 Just like he said he would
    I lager .. . .

    150,00 kr
  3. En fröjdefull jul
    En fröjdefull jul
    Beskrivning
    En fröjdefull jul bjuder på en riktig gammaldags drömjul, med snötyngda granar, tindrande ljus och dofter av kanel, ingefära och kryddnejlika. De stämningsfulla bilderna väcker julkänslan och skaparlusten! Nu gäller det bara att välja bland bokens alla projekt. Här hittar du julgransmattor med busiga snögubbar, rundlagda änglar på grytlappar och gängliga granar till julkorten. Gör en parad av pepparkaksgubbar i trä att pryda fönstret med eller vackert pynt till julgranen. I boken trängs fina saker som pryder sin plats i hemmet och som också kan bli uppskattade julklappar tips på fina presentinslagningar får du så klart på köpet.
    115,00 kr
  4. En godare jul med Carola : från advent till nyår
    En godare jul med Carola : från advent till nyår
    Beskrivning
    Carola ger oss i den här boken en godare jul, inte bara smakmässigt, utan även genom sina erfarenheter och inspirerande tankar om medmänsklighet och medkänsla. Hon vill uppmuntra oss att göra gott, inte bara under juletid, och hon lär oss konsten att finna harmoni och frid i en stressad tid. Tillsammans med matkreatören Malin Landqvist har hon skapat en bok med ett 60-tal recept som alla har koppling till hennes eget liv: rätter som Carolas matintresserade mamma lagade på jularna under hennes uppväxt, mat från de många fjälläventyren och släktingarna i Norrland, och en massa julgott som hon gjort tillsammans med grannarna i Stockholm. Här finns all den klassiska julmaten från Norden, men även mat från andra delar av världen, inspirerad av de flyktingar hon öppnat upp sitt hem för samt från dottern Zoes födelseland Sydafrika. Här finns också recept på adventstapas, pysselmat, julfrukost och en lyxig nyårsmeny. Vi får även följa med hem till Carola och ta del av hennes julförberedelser, och hennes värmande tankar om julen. Resultatet är en heltäckande, unik och alldeles ljuvlig julkokbok.
    300,00 kr
  5. En jul för alla
    En jul för alla
    Beskrivning
    Du är aldrig för liten för hans kärlek! Känner du ibland att du är för liten eller för vanlig? Det är så Mini och Pytte känner. När dessa två charmiga små möss får höra att en kung ska komma till Betlehem springer de för att leta efter honom. Men de kan inte hitta kungen, och de andra djuren är inte till någon hjälp. Försök inte ens , säger de. Kungen bryr sig inte om sådana som är så små som vi. Mini och Pytte är precis på väg att ge upp när någonting fantastiskt händer. I den här underbara julboken för hela familjen får vi tillsammans med mussyskonen Mini och Pytte lära oss att Gud älskar oss alla och att det inte spelar någon roll hur stora eller små vi är. Med charmiga illustrationer och med ett språk som även de allra minsta kan ta till sig berättar Max Lucado på ett tänkvärt och varmt sätt om julens evangelium. Slå er ner tillsammans och låt En jul för alla bli till en favorit i juletid!
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
  6. En jul för alla
    En jul för alla
    Beskrivning
    Du är aldrig för liten för hans kärlek!

    Känner du ibland att du är för liten eller för vanlig? Det är så Mini och Pytte känner. När dessa två charmiga små möss får höra att en kung ska komma till Betlehem springer de för att leta efter honom. Men de kan inte hitta kungen, och de andra djuren är inte till någon hjälp. ”Försök inte ens”, säger de. ”Kungen bryr sig inte om sådana som är så små som vi.” Mini och Pytte är precis på väg att ge upp när någonting fantastiskt händer.

    I den här underbara julboken för hela familjen får vi tillsammans med mussyskonen Mini och Pytte lära oss att Gud älskar oss alla och att det inte spelar någon roll hur stora eller små vi är. Med charmiga illustrationer och med ett språk som även de allra minsta kan ta till sig berättar Max Lucado på ett tänkvärt och varmt sätt om julens evangelium. Slå er ner tillsammans och låt En jul för alla bli till en favorit i juletid!

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  7. En lysande stjärna Noter
    En lysande stjärna Noter
    Beskrivning
    En ny barnmusikal av Joel Holmquist. Innehåller noter och manus.

    1. Inledning
    2. En liten människa
    3. Skattskrivning
    4. Vi är på väg
    5. En annan resa
    6. Vi är vise män
    7. I palatset
    8. Jag är kung Herodes
    9. Dags att föda
    10. Knack, knack, knack
    11. Ära vare Gud i höjden
    12. En lysande stjärna

    Cd finns med alla sångerna

    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
  8. En sjumilavandring tillsammans med Jesus
    En sjumilavandring tillsammans med Jesus
    Beskrivning
    Det är långfredag. Guds Son ger upp sitt liv. Vad vill han säga oss under sina sista timmar i livet? Vad säger han till dem som står vid korsets fot? Vad vill han att de ska föra vidare genom århundraden framöver? Han uttalar bara sju korta meningar. Ord av förlåtelse, frälsning, relation, övergivenhet, nöd, triumf och återförening. Sju meningar som betyder allt.

    En sjumilavandring tillsammans med Jesus skrevs på plats i det heliga landet, med syftet att föra läsaren in i en djupare förståelse av Jesus Kristus och hans försoningsverk. I boken visar Steven Furtick hur Jesu sista ord också är milstolpar på vår resa i relationen med Gud. Det är en livslång resa, där Jesus både är vår guide och slutmålet för resan. Börja vandra längs en väl beprövad väg – samma väg som Jesus själv gick.

    ”Precis som de två Emmausvandrarna den där dagen, måste du och jag vandra tillsammans med Jesus, lära av honom, iaktta honom, och mer och mer se honom i hans storhet. Vi har alla en egen sjumilavandring framför oss.”

    Steven Furtick

    Om författaren: Steven Furtick har skrivit flera storsäljare, bland annat Du sol, stå stilla, Större än och Krossa pratkvarnen. Han är också grundare av och förstepastor i Elevation Church med bas i Charlotte, North Carolina, som sedan bildandet 2006 har vuxit till flera platser och delstater i USA. Han predikar över hela världen och har en teologie magisterexamen från Southern Baptist Theological Seminary. Steven och hans fru Holly har tre barn

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  9. En stjärna över Betlehem
    En stjärna över Betlehem
    Beskrivning

    Med samlingen »Star over Bethlehem« visade deckardrottningen Agatha Christie att hennes repertoar var bredare än vad många anat. I denna utgåva presenteras i nyöversättning ett urval av hennes legender och poem med kristen anknytning. Agatha Christies känsla för eleganta och överraskande vändningar förenas i dessa berättelser med en språklig tonträff som ger full rättvisa åt julhelgens mysterier

    160,00 kr
  10. En underbar jul : Noter & Manus
    En underbar jul : Noter & Manus
    Beskrivning
    Musikal om julens budskap med 7 sånger och korta dialoger (samt en bonussång). Fyrstämmig sats för vuxenkör och barnkör
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  11. En väldigt högljudd jul
    En väldigt högljudd jul
    Beskrivning
    Hur högt kan du ropa? Hur tyst kan du viska? I den här boken får du veta hur tyst – och hur högljudd! – den första julen var. Dessutom kommer du att upptäcka varför Jesu födelse var värd att ropa ut!
    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  12. En väldigt lycklig påsk
    En väldigt lycklig påsk
    Beskrivning
    Kan du se glad ut? Kan du se ledsen ut? Upptäck överraskningarna, tårarna och glädjen i denna sprudlande påskberättelse om hur Jesus dog och uppstod. Du kommer att behöva använda alla dina ansiktsmuskler!
    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  13. Ett litet häfte om Fasta och Påsk 25/fp
    Ett litet häfte om Fasta och Påsk 25/fp
    Beskrivning
    Ett litet häfte om... är enkla och kortfattade häften som berättar om kyrkoårets högtider och relaterar livsfrågor till kyrkoåret. Häftena består av en introducerande text om temat, en faktatext, tips på vad man kan göra tillsammans med barnen. Häftet knyter an till Frälsarkransen och passar bra för föräldrar till barn i den öppna verksamheten. Häftet är även ett bra introduktionsmaterial till medarbetare i förskoleverksamheten
    • Köp 3 för 212,50 kr/st
  14. Ett ovanligt jullov
    Ett ovanligt jullov
    Beskrivning
    Birgitta hade klarat av att börja första klassen i skolan långt där nere i södra Indien och nu var det dags för jullov! Men inte ett svenskt jullov - med snö och vinterkyla, utan ett äventyr med ormar och låtsasgran av ståltråd och grönt silkespapper...
    Barnbok av Birgitta Ekman Del 3 i serien om Birgittas uppväxt som missionärsdotter i indien.
    75,00 kr
  15. Eva & Adam. Jul, jul, pinsamma jul
    Eva & Adam. Jul, jul, pinsamma jul
    Beskrivning
    Adam vill inte följa med sina föräldrar till Polen över julen. Det är ju egentligen inte så tråkigt när han är där, men en jul utan Eva - hur ska det gå till? Evas familj ska åka till Storlien och fira jul och efter mycket tjat lyckas Eva och Adam få igenom att Adam ska följa med dem istället. Jättekul! Fast... det är ju inte alldeles enkelt att fira jul med en annan familj. Och Evas familj kan både vara ganska frispråkig och allmänt rörig - det är inte mycket man får ha i fred...
    65,00 kr
  16. Fallet Jesus : fakta och indicier en reporters personliga granskning :
    Fallet Jesus : fakta och indicier en reporters personliga granskning :
    Beskrivning
    Vad är egentligen sant om Jesus? Mannen från Nasarets märkliga liv, död och påstådda uppståndelse fortsätter att förbrylla och engagera människor världen över. I "Fallet Jesus" granskar Lee Strobel, flerfaldigt prisbelönad reporter från bland annat Chicago Tribune, berättelserna och vittnesmålen. Strobel ställer forskarna mot väggen och nagelfar alla fakta och indicier i en spännande och samtidigt mycket personlig bok. Kan vi lita på texterna om Jesus? Finns det trovärdiga bevis utanför evangelierna? Bekräftas eller motsägs texterna om Jesus av arkeologin?Var Jesu uppståndelse en bluff?
    90,00 kr
  17. Född i ett stall
    Född i ett stall
    Beskrivning
    Bok i hårt materiel som man viker ut och där är julberättelsen med bilder och enkla enradiga texter
    40,00 kr
  18. Följ den nya stjärnan med tre vise män
    Följ den nya stjärnan med tre vise män
    Beskrivning
    LÄS MED HELA KROPPEN är en ny bilderboksserie för barn i åldern 4-7 år och deras föräldrar och barngruppsledare. Stora färgbilder, rytmisk text att läsa tillsammans och rörelser att härma på varje sida
    50,00 kr
  19. Första julboken Gitarr
    Första julboken Gitarr
    Beskrivning
    Lär dig spela några enkla jullåtar på gitarr.
    99,00 kr
  20. Frälsaren
    Frälsaren
    Beskrivning
    Max Lucado leder dig genom dödens drama fram till Jesu uppståndelse.
    65,00 kr
  21. Fredskungens barn
    Fredskungens barn
    Beskrivning
    Det ska bli fred på jorden, säger Mormor. Jakob kan knappt tro att det är sant. Han börjar förstå att fred är något mer än att krig tar slut, det är kanske också att hålla sams med kompisarna.
    29,00 kr
  22. Gaither Homecoming Christmas Gaither - CD
    Gaither Homecoming Christmas Gaither - CD
    Beskrivning
    Ring in julen med Bill och Gloria Gaither och Homecoming-familjen av artister.

    I denna nyligen sammanställda samling finns 12 av säsongens favoriter sjungna av Gaither Vocal Band, Jake Hess, Mark Lowry, Buddy Greene, Christ Church Choir och många fler av dina favoritartister. Med upbeat låtar som Joy to the world och Go tell it on the mountain för att få rätta julkänslan samt stillsamma melodier som firar vår frälsares födelse

    189,00 kr
  23. Glad Jul
    Glad Jul
    Beskrivning
    Glad jul


    Julen är alla pysselgladas största högtid!

    Och den börjar ofta redan på höstkanten det gäller att vara ute i god tid om man ska hinna med att göra allt man tänkt sig. Många av våra jultraditioner är desamma år efter år, men lite av julens tjusning ligger också i att varje år hitta på lite nytt. I Glad jul är det bara att välja och vraka bland alla projekt i varierande svårighetsgrad. Gör till exempel små tomtar av pepparkaksformar, hjärtan av filt, en tovad änglaväska eller måla julgranskulor av glas att ge bort eller behålla själv. Här får du alla idéer och all inspiration du behöver för en riktigt stämningsfull jul!



    100,00 kr
  24. Glad påsk! Var glad för Jesus lever!
    Glad påsk! Var glad för Jesus lever!
    Beskrivning
    11 × 0.043 × 15 cm
    • Köp 3 för 5,40 kr/st
    • Köp 10 för 5,10 kr/st
    • Köp 25 för 4,80 kr/st
  25. Glasängel
    Glasängel
    Beskrivning
    Glasängel, platt, solid
    Att hänga
    Säljs i 1-pack

    ca 53 mm

    50,00 kr
  26. God Jul
    God Jul
    Beskrivning
    Julens händelser beskrivna för att läsas i gruppen samtidigt som man bygger upp sin julkrubba eller förbereder besök vid kyrkans julbord.Berättelsen är skriven så, att den kan användas varje dag i december eller läsas som helhet vid ett tillfälle.
    • Köp 3 för 18,00 kr/st
    • Köp 10 för 17,00 kr/st
    • Köp 25 för 16,00 kr/st
  27. Goda Nyheter Köräventyret - CD
    Goda Nyheter Köräventyret - CD
    Beskrivning
    Köräventyret med 9 helt nyskrivna julsånger för barn och ungdomar i digipak. På CD:n ingår även alla sångerna som singbackspår.

    Goda nyheter är en julmusikal där alla åldrar kan vara med. Manuset kan anpassas till både större och mindre barngrupper i olika åldrar. Det finns också regi- och scenografitips i häftet. Konceptet är tänkt som ett nyhetsprogram, där programledaren får besök av kända personer från julevangeliet som på olika sätt berättar om goda nyheter.
    Julmusikalen Goda nyheter visar på allt det fantastiska som julevangeliet och Jesu födelse berättar om, och är en kontrast till alla negativa och destruktiva nyheter vi får höra om i dag. Texterna i sångerna förstärker handlingen med att vi behöver ge mer kärlek, sprida ljus omkring oss och att fantastiska saker kan hända. Musikaliskt bjuder Goda nyheter både på bjällrande julkänsla, afrikanska rytmer, svängig disco, soul och orientaliska melodier. En julmusikal för alla smaker. Låtarna kan användas separat eller tillsammans med manus.

    Sångare är 22 barn och ungdomar från Helsingborg mellan 7- 20 år under ledning av Maria Sandell.

    Douglas Hedström, bas Jonathan Alfredsson, piano, orgel, keyboards Petter Alin, gitarr, mandolin Pontus Gillgren, trummor, percussion Erik Mjörnell, gitarr Anders Köllerfors, trummor

    1. Goda nyheter 2. Jua moyoni 3. Gud vill bo i dig 4. Marias fästman 5. Änglarna dansar 6. Oväntat väntat 7. Sprid ljus 8. Hurra 9. Mera kärlek 10-18. Singback

    175,00 kr
  28. Goda Nyheter Köräventyret - Not
    Goda Nyheter Köräventyret - Not
    Beskrivning
    Manus, scenografi och regitips samt noter med melodi, ackordanalys samt körstämmor i A4 format med ringpärm.

    Goda nyheter är en julmusikal där alla åldrar kan vara med. Manuset kan anpassas till både större och mindre barngrupper i olika åldrar. Det finns också regi- och scenografitips i häftet. Konceptet är tänkt som ett nyhetsprogram, där programledaren får besök av kända personer från julevangeliet som på olika sätt berättar om goda nyheter.

    Julmusikalen Goda nyheter visar på allt det fantastiska som julevangeliet och Jesu födelse berättar om, och är en kontrast till alla negativa och destruktiva nyheter vi får höra om i dag. Texterna i sångerna förstärker handlingen med att vi behöver ge mer kärlek, sprida ljus omkring oss och att fantastiska saker kan hända.
    Musikaliskt bjuder Goda nyheter både på bjällrande julkänsla, afrikanska rytmer, svängig disco, soul och orientaliska melodier. En julmusikal för alla smaker. Låtarna kan användas separat eller tillsammans med manus.

    Innehåll:
    1. Goda nyheter 2. Jua moyoni 3. Gud vill bo i dig 4. Marias fästman 5. Änglarna dansar 6. Oväntat väntat 7. Sprid ljus 8. Hurra 9. Mera kärlek - Manus - Scenografi - Regitips

    165,00 kr
  29. Goda nyheter om en stor glädje : 25 andakter för advent
    Goda nyheter om en stor glädje : 25 andakter för advent
    Beskrivning
    ”Den som hört John Piper predika vet att för honom handlar allt om Jesus. Det genomsyrar även denna bok. Andakterna får dig att stanna till och tänka på vad som hände den där första julen. De leder dig till en glädjefylld tillbedjan av Kung Jesus, han som är orsaken till att vi firar advent och jul. Oavsett vilket samfund du tillhör så uppmuntrar jag dig att göra denna bok till din andaktsbok denna adventstid.” Timothy De Bernardi, präst i Buråskyrkan, Göteborg (Svenska kyrkan)
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  30. Godly play - Påskens och pingstens berättelser
    Godly play - Påskens och pingstens berättelser
    Beskrivning
    Godly play har sin grund i Montessoripedagogiken och är ett fantasifullt sätt att arbeta med barn där de genom lek får ett språk för att tänka och tala om kristen tro och andligt sökande.

    Godly play - påskens och pingstens berättelser innehåller berättelser för fastan, påsk och pingst. Här hittar du också berättelser om de som följde Jesus, nattvarden, aposteln Paulus, mässan och om treenigheten. De flesta berättelserna är liturgiska, men det finns även en del heliga berättelser från Nya Testamentet.

    Godly play skapar möjlighet för barn att uppleva Bibelns spännande berättelser baserade på montessoripedagogiken. I Godly play delges barnen berättelserna, spännande figurer och en stor variation av aktiviteter som uppmuntrar dem att söka och finna sina egna svar på trons frågor.

    Bokens tematik bjuder in barnen att fundera över sig själva, Gud och världen på ett sätt som är lekfullt och meningsfullt. Godly play uppmuntrar barnen att använda sin nyfikenhet och fantasi att uppleva mysteriet och glädjen med Gud.

    Godly play passar i första hand dig som arbetar med barn, men metoden kan även användas exempelvis i konfirmand- och bibelstudiegrupper.

    • Köp 3 för 395,25 kr/st
  31. Göran Fristorp Julsånger - CD
    Göran Fristorp Julsånger - CD
    Beskrivning
    . Nu har vi ljus här i vårt hus 2. Nu tändas tusen juleljus 3. O jul med din glaede 4. Christmas song 5. Jul jul strålande jul 6. En jungfru födde ett barn idag 7. Bereden väg för herran 8. O helga natt (Adams julsång) 9. När juldagsmorgon glimmar 10. Her kommer dine arme smaa 11. Away in a manger 12. Karusellen 13. Gläns över sjö och strand 14. Stilla natt
    100,00 kr
  32. Göteborgs Domk. - Dagen är kommen - CD
    Göteborgs Domk. - Dagen är kommen - CD
    Beskrivning
    Göteborgs Gosskör sjunger julsånger som t ex "När juldagsmorgon glimmar", "Gläns över sjö och strand" och "Härlig är jorden". Olle Persson är solist i "Stilla natt", "Tre kungar", "Ave Maria" och "O helga natt". Olle Persson, baryton. Göteborgs Gosskör / Simon Phipps.
    75,00 kr
  33. Gud är död
    Gud är död
    Beskrivning
    Påskdrama
    35,00 kr
  34. Gud med oss - 7 lovsånger i juletid - Nothäfte + CD
    Gud med oss - 7 lovsånger i juletid - Nothäfte + CD
    Beskrivning
    Ett nothäfte med sju sånger med julens budskap i lovsångston. I häftet ingår en CD-skiva med samtliga sju sånger skrivna och framförda av Josefina Gniste, Paul Biktor Börjesson, Jeanette Alfredsson samt Erik Runeson. 1. Gud med oss - ny! 2. Himlens gåva - ny! 3. Himmelska ljuset högtid 4. Maria visste du - ny! 5. Nådens ansikte - ny! 6. O kom låt oss tillbedja 7. Till ära för Marias barn
    195,00 kr
  35. Guds stora passion : 50 skäl att Jesus gav sitt liv
    Guds stora passion : 50 skäl att Jesus gav sitt liv
    Beskrivning
    De viktigaste frågorna någon kan ställa sig är: Varför korsfästes och vållades Jesus så mycket lidande? Vad har det med mig att göra? Och, inte minst, vem var det som ytterst sett ville att Jesus skulle korsfästas?

    Detta är vad denna bok handlar om. John Piper lägger ut 50 skäl från Nya testamentet, och besvarar den viktiga frågan: Vad vann Gud för syndare som oss när han sände sin Son att dö?

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  36. Gunnel & Fred Sjöberg. -  Christ is born - CD
    Gunnel & Fred Sjöberg. - Christ is born - CD
    Beskrivning
    Skivan innehåller en fin mix av gamla välkända julsånger på svenska och engelska men även nya sånger som inte är lika kända här hemma ännu. Här ryms såväl klassisk musik som lite mer populärare tongångar i sånger som passar Freds fylliga tenorröst och Gunnels klockrena sopran. Smyrnas symfoniorkester i Göteborg medverkar på skivan.

    Innehåll:
    Christ Is Born Today Let It Snow! / Winter Wonderland The Most Wonderful Birthday Of All Koppången Hälsning till Betlehem Have Yourself A Merry Little Christmas It’s The Most Wonderful Time Of The Year Kanske är det natt hos dig Ave Maria O helga natt Härlig är jorden Pie Jesu

    Många musiker medverkar på skivan och i grunden finner vi Göran Bejstam på piano, orgel och keyboard, Stefan Bäcklund på bas, Lasse Fhager på trummor, Kristoffer Sjöberg på percussion och Niclas Bäcklund på saxofon och flöjt.
    Utöver dessa musiker medverkar Smyrnas symfoniorkester från Göteborg under ledning av Ingemar Tessin på 6 av skivans spår. Orkestern har drygt 50 medlemmar och har medverkat vid flera skivinspelningar och TV-program.
    Skivans sista spår utgör en hyllning till Lennart Jernestrand som gick bort 2007. Här spelar han orgel och inspelningen är gjord i Vasakyrkan Örebro 2002

    100,00 kr
  37. Hammarslagen : en musikal om Jesu sista dygn - Noter
    Hammarslagen : en musikal om Jesu sista dygn - Noter
    Beskrivning

    I Hammarslagen beskrivs korsfästelsen från ett nytt perspektiv. Det är människorna som var där och som var delaktiga som berättar. Lämplig från 12 år och uppåt. 60 min speltid med många roller och repliker

    70,00 kr
  38. Hängetikett, jul, 10 p
    Hängetikett, jul, 10 p
    Beskrivning
    Hängetikett/julklappsadress med 2 olika julmotiv. Etikettens storlek ihopvikt är 45 x67 mm. Med guldsnöre. 10-pack
    25,00 kr
  39. Hängprydnad -Silhuettjulkrubba
    Hängprydnad -Silhuettjulkrubba
    Beskrivning
    Himlasänd – Modern svart silhuettjulkrubba Dekoration att hänga

    Höjd: 9 cm

    Figurerna i Himlasänd-serien är tillverkade av resin (keramikliknande/stenliknande material) för att göra figurerna mer hållbara.

    95,00 kr
  40. Här kommer nu ett änglabud : kantat för kör, solister och kammarorkester
    Här kommer nu ett änglabud : kantat för kör, solister och kammarorkester
    Beskrivning
    Kantat för kör, solister och kammarorkester. Körsatser huvudsakligen skrivna för 4-stämmig kör.
    185,00 kr
  41. Heliga familjen med stjärna
    Heliga familjen med stjärna
    Beskrivning
    Jesu födelse
    Prydnad för bord
    Höjd: 7 cm
    • Köp 3 för 81,00 kr/st
    • Köp 10 för 76,50 kr/st
  42. I ett litet, litet barn : en julmusikal
    I ett litet, litet barn : en julmusikal
    Beskrivning

    Ännu en traditionell julmusikal? Nej inte riktigt, för den här musikalen speglar berättelserna på ett nytt sätt.

    65,00 kr
  43. I syndares ställe
    I syndares ställe
    Beskrivning
    Passionsandakter
    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
    • Köp 50 för 22,50 kr/st
    • Köp 100 för 21,00 kr/st
  44. Inbjudan i Allhelgonatid 10/fp
    Inbjudan i Allhelgonatid 10/fp
    Beskrivning
    Inbjudan till allhelgonagudstjänst. Med bibelord ur Matteusevangeliet. Format: 210x148 mm, 4 sidor. Nu finns en alldeles ny serie inbjudningar, brev och bevis, som tagits fram i samarbete med Svenska kyrkan. De här vackra foldrarna följer hela livet, från den första kontakten med kyrkan till den sista. Från födelse till död, från dopet till tacksägelsen. Den nya serien har stilig, modern formgivning med detaljer i guld. Formgivare: Maria Mannberg.
    Tillhörande kuvert artnr 54196 Svenska kyrkans logotyp är tryckt på baksidan. Foldrarna säljs i 10-pack.
    • Köp 3 för 324,00 kr/st
    • Köp 10 för 306,00 kr/st
  45. Inbjudan minnesgudstjänst – allhelgona, 10-p
    Inbjudan minnesgudstjänst – allhelgona, 10-p
    Beskrivning
    Inbjudan att skicka till anhöriga inför minnesgudstjänst.

    Foldern innehåller ett bibelord, utdrag ur en dikt av Ivar Karlstrand samt plats att fylla i den avlidnes namn samt plats och tid för minnesgudstjänsten.

    • Köp 3 för 216,00 kr/st
    • Köp 10 för 204,00 kr/st
  46. Inbjudan till minnesgtj. Solvändan 1 st
    Inbjudan till minnesgtj. Solvändan 1 st
    Beskrivning
    I Inbjudan till Minnesgudstjänst finns plats för inbjudan till anhöriga som under året som gått mist nära och kära att fira gudstjänst. Där citeras också Anders Frostensons psalm Från våra kära (Sv. Ps. 307)
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
  47. Innan juldagsmorgon glimmar
    Innan juldagsmorgon glimmar
    Beskrivning
    Första delen i nya romanserien I alla sina dagar. En serie om kärleken, tron och livet – inspirerad av klassiska berättelser! Ella är van att hantera saker och ting på egen hand. Hon studerar på distans och vårdar sin pappa, som har Alzheimers, i deras lägenhet i det norrländska samhället Vinterdal. Men bara ett par veckor innan jul rubbas plötsligt vardagen när Ellas pappa tar bilnycklarna och ger sig av i årets värsta snöoväder.
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  48. INRI
    INRI
    Beskrivning
    INRI är ett drama som handlar om påskhögtiden. Kopieringsunderlag.
    100,00 kr
  49. Jag kommer hem igen till jul
    Jag kommer hem igen till jul
    Beskrivning

    Peter Jöback, en av våra mest älskade artister, berättar i sin bok Jag kommer hem igen till jul om drömmen om en julgemenskap och hur den äntligen har blivit sann. Rakt ur hjärtat beskriver han sina jular: fulla jular, förväntansfulla jular, sorgsna jular... men också sin familjs glädjerika jular. Den stämningsfulla boken är rikt illustrerad med vackra bilder samt låttexter och noter. Texten, skriven av journalisten Lena Katarina Swanberg, är fylld av julens eget budskap om frid, hopp och försoning.

    Tio år har gått sedan Peter Jöback gav ut skivan med samma titel - en skiva som redan är en modern klassiker och för många en omistlig del av julen. En ny bonus-DVD med Peter Jöbacks julkonsert medföljer boken.

    185,00 kr
  50. Java Gospel - Escd101 Christmast tales - CD
    Java Gospel - Escd101 Christmast tales - CD
    Beskrivning
    Göteborgsbaserade kören Java Gospel släpper sin tredje skiva "Christmas Tales", en julskiva med både klassiska jullåtar i gospeltappning, nyskriven julgospel och material som är populärt i USA men som inte ännu hunnit spridas i Sverige. Skivan är producerad av Ulf Nomark. Låtlista 1. A King Is Coming To Town 2. Little Drummer Boy 3. Rejoice (feat. Dogge Doggelito) 4. Mary Did You Know 5. Hosianna (interlude) 6. Celebrate 7. A Blessed Christmas Eve 8. Silent Night/stilla Natt 9. Jag Önskar Du Tände Ett Ljus 10. A Child Is Born 11. Emmanuel 12. O Come All Ye Faithful
    175,00 kr
  51. Jesu födelse - Bordsdekoration
    Jesu födelse - Bordsdekoration
    Beskrivning
    Himlasänd – Jesusbarnet i krubban
    Prydnad för bord

    Text: Silent night

    Figurerna i Himlasänd-serien är tillverkade av resin (keramikliknande/stenliknande material) för att göra figurerna mer hållbara

    100,00 kr
  52. Jesu födelse - DVD
    Jesu födelse - DVD
    Beskrivning
    Ett barn blir fött i ett stall under en skinande stjärna. På en åsna gör Josef och Maria den besvärliga resan från Nasaret till Betlehem. De tre vise männen kommer ridande på kameler från fjärran länder och enkla fåraherdar vandrar till fots från sina fält för att hylla Kristusbarnet. Den första julen - så som den aldrig tidigare blivit berättad. Svenskt tal
    100,00 kr
  53. Jesu födelse, Stilla natt
    Jesu födelse, Stilla natt
    Beskrivning
    Jesu födelse "Stilla Natt, Heliga Natt"
    Material: Polyresin
    Storlek: 7x7 cm Att ställa
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
    • Köp 25 för 68,00 kr/st
  54. Jesu uppståndelse som historiskt problem : en studie av Rudolf Bultmanns och Wolfhart Pannenbergs to
    Jesu uppståndelse som historiskt problem : en studie av Rudolf Bultmanns och Wolfhart Pannenbergs to
    Beskrivning
    En bok som behandlar Jesu uppståndelse ur två framstående 1900-talsteologers tolkningar, Rudolf Bultmann och Wolfart Pannenberg.
    195,00 kr
  55. Jesus är uppstånden
    Jesus är uppstånden
    Beskrivning
    Berättelsen om när Jesus uppstod och mötet med lärjungarna
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  56. Jesus etc : en samling julkrubbor och en låda predikningar
    Jesus etc : en samling julkrubbor och en låda predikningar
    Beskrivning
    Julkrubbor och predikningar
    Vad ska man göra med en låda predikningar och massor av julkrubbor? En predikan varje söndag. Det blir en hel del predikningar under ett liv.

    Rudi Josefsson var en välkänd pastor i Svenska missionsförbundet, och han sparade alla manus. Men han ville också att de skulle slängas när han inte längre fanns, han tyckte inte att de hade något värde för eftervärlden. Men så blev det inte, manusen blev kvar och hamnade i en låda.

    I Jesus etc. finns en del av Rudis betraktelser varvat med bilder på några av alla de julkrubbor som Rudi och hans fru Elisabeth samlade på sig genom åren. Många av dem är gåvor från världens alla hörn. Julkrubborna är fotograferade mitt i vardagen för det var där - i det vanliga livet - som också Rudis predikningar tog avstamp, i det enkla och i det svåra och i det som du möter varje dag.

    150,00 kr
  57. Jesus från Nasaret D1: Från dopet i Jordan till Kristi förklaring
    Jesus från Nasaret D1: Från dopet i Jordan till Kristi förklaring
    Beskrivning
    Min vilja har varit att försöka beskriva evangeliernas Jesus som den verklige Jesus, som den »historiske Jesus« i egentlig bemärkelse. Jag är övertygad om att denna gestalt är mycket mera logisk och även historiskt sett mycket mera begriplig än alla de rekonstruktioner som vi under de senaste årtiondena fått möta. Jag tror att just denne Jesus – han som är evangeliernas Jesus – är en historiskt meningsfull gestalt och en som stämmer med det vi vet från historien.

    Benedikt XVI
    Påvens bok om Jesus intar en enastående plats i påvarnas historia. Aldrig tidigare har en påve gett ut en bok och förklarat att den inte gör anspråk på att vara auktoritativ utan vill vara ett öppet inlägg, här i ett samtal om vem Jesus var och är. Bokens författare är snarare professor Joseph Ratzinger än påven Benedikt XVI. Boken är vetenskaplig och resonerande, samtidigt som det kristna budskapet om Jesus sätts i centrum. Den har blivit läst och beundrad i vida kretsar världen över. Nu finns den i svensk översättning

    230,00 kr
  58. Jesus gör under, Påsken-  DVD
    Jesus gör under, Påsken- DVD
    Beskrivning
    Innehåller 2 DVD: Jesus gör under och Påsken Jesus gör under: Följ med till det heliga landet och Nya Testamentets dagar. Se hur människorna blir välsignade när Jesus gör under. Följ Benjamin änkans son, som blev uppväckt till liv igen, när han går de vägar som Jesus själv gick och påminner sig om alla fantastiska under som Jesus gjorde. Följ med till bröllopet i Kana, där Jesus förvandlar vatten till vin och se helandet av hövitsmannens tjänare. Du får också vara med när Jesus stillar stormen, mättar tusentals människor och när Han går på vattnet. Påsken: Denna vackert tecknade och livfullt illustrerade berättelse om påsken följer Markus historiebeskrivning. Allt börjar med att Jesus, under folkets jubel, rider in i Jerusalem på palmsöndagen. Berättelsen fortsätter med det dramatiska förräderiet mot Jesus, arresteringen och korsfästelsen. Slutligen får vi vara med om Jesu triumferande uppståndelse och bevittna hans himmelsfärd. Svenskt tal
    • Köp 3 för 106,25 kr/st
  59. Jesus i Getsemane
    Jesus i Getsemane
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
  60. Jesus julkalas
    Jesus julkalas
    Beskrivning
    Värdshusvärden älskar att sova.
    Men en god natts sömn är det sista han får när han blir väckt av sjungande änglar, herdar och stjärneljus – och ett märkvärdigt litet barn.
    Boken fanns tidigare utgiven under titeln "Festen i stallet"
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  61. Jesus. Jesusbarnet och ängel
    Jesus. Jesusbarnet och ängel
    Beskrivning
    Jesus
    Jesusbarnet och ängel
    Prydnad för bord
    Storlek: 12x5 cm
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
  62. Jesusbarnet och stjärna, Hängprydnad
    Jesusbarnet och stjärna, Hängprydnad
    Beskrivning
    Himlasänd
    Jesu födelse
    Dekoration att hänga
    Höjd: 6 cm

    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
    • Köp 25 för 56,00 kr/st
  63. Josef och Maria
    Josef och Maria
    Beskrivning
    Berättelsen om Josef och Maria och när Jesusbarnet föds i Betlehem
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  64. Jul i Bullerbyn
    Jul i Bullerbyn
    Beskrivning
    Å, vad det är roligt med jul! Alla barnen i Bullerbyn hjälper till med julstöket. De sätter upp julkärvar åt småfåglarna och de går till skogen och hugger fyra julgranar, en till Norrgården, en till Mellangården och en till Sörgården. Och så ska farfar ha en egen liten gran. Luften doftar gott av pepparkakor och julklappslack, och alltihop är så vackert och julaktigt att man nästan får ont i magen. Sen blir det äntligen julafton ?
    75,00 kr
  65. Jul i Bullerbyn
    Jul i Bullerbyn
    Beskrivning
    En älskad klassiker i ny, vacker utgåva! Och nog längtar man till Bullerbyjulen, där barnen har så roligt med allt julstök. De sätter upp julkärvar åt småfåglarna och de går till skogen och hugger granar - en till Norrgården, en till Mellangården och en till Sörgården. Och så en egen liten gran till farfar! Luften doftar gott av pepparkakor och julklappslack, och alltihop är härligt vackert och julaktigt.
    165,00 kr
  66. Jul jul jul
    Jul jul jul
    Beskrivning
    Kära traditioner, skrock, dikter, pyssel och kuriosa kring julen!
    En stämningsfull presentbok att ge bort, till en vän eller till dig själv. Känn pepparkaksdoften från köket, samla familjen kring julkrubban, minns Lucias historia, nynna på julmusiken och njut av antika bokmärken som illustrerar alla uppslag.
    75,00 kr
  67. JUL Livets skeden & Årets högtider 25/fp
    JUL Livets skeden & Årets högtider 25/fp
    Beskrivning
    Säljs i 25-pack

    Jul och advent är en härlig tid när många besöker våra kyrkor. Det ger oss möjlighet att fördjupa relationen med de församlingsbor som sällan kommer till kyrkan annars.
    Därför har Verbum tagit fram Livets skeden Årets Högtider JUL – använd den som en fi n julgåva till församlingsborna och ett komplement till församlingens verksamhet.
    Livets skeden Årets Högtider JUL är en vackert formgiven folder om allt som rör jul och advent.

    • Köp 3 för 510,00 kr/st
  68. Jul med glitter, godis och grönt
    Jul med glitter, godis och grönt
    Beskrivning
    Här hittar du massor av idéer och all inspiration du behöver för att få lust att börja julpyssla.
    Du kan till exempel skapa nytt av gammalt julpynt du har liggande i gömmorna: bortglömda broderade juldukar blir till nya kuddar i soffan och virkade små dukar pryder de finaste julpaketen. Ibland är det enklaste det vackraste. Fyra adventsljus i en veckad bakform eller en dukning med udda porslin i julens färger är inte svårt att få till och kostar inte mycket, men sprider ombonad julstämning. Bokens författare Caroline Wendt och fotograf Pernilla Wästberg visar också hur du kan skapa vackra blickfång av sådant du hittar utomhus, till exempel kottar, mossa och vintergröna växter.
    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
    • Köp 25 för 168,00 kr/st
  69. Jul Mirakel
    Jul Mirakel
    100,00 kr
  70. Jul!
    Jul!
    Beskrivning
    Hur ser julen ut hemma hos dig; dans kring granen, godisskålar med knäck och grytor som puttrar, eller en stilla natt i väntan på tomten och snöfall? Att sjunga hör julen till och i denna bok hittar du både de traditionella julsångerna och nyare julhits som All I want for Christmas is you, Last Christmas och Do they know it's Christmas. Här finns också Amanda Jenssens populära jullåt Another Christmas. Samla vännerna kring pianot eller gitarren, ta fram glöggen och kläm i: Jag vill ha mer jul, ge mig ...Varje låt är noterad med text och ackord, några har dessutom de karaktäristiska riffen noterade med gitarrtabulatur.
    • Köp 3 för 97,75 kr/st
  71. Jul- & påskvandringar
    Jul- & påskvandringar
    Beskrivning
    Tre jul- och tre påskvandringar för skolår 1–3. Jul- och påskvandringar innehåller sammanlagt sex vandringar, som gärna kan användas i kyrkans samarbete med skolan. Varje vandring sker längs ett antal stationer, där ett litet drama spelas upp och låter gruppen uppleva någon av Bibelns berättelser. Vandringarna är främst tänkta för lågstadieelever, och räcker alltså för att erbjuda en ny vandring för varje år under hela lågstadiet. Vandringarna kräver ingen komplicerad rekvisita – det är elevernas fantasi som är det främsta redskapet! Och visst ger det en extra dimension till berättelserna när eleverna får skattskriva sig tillsammans med Josef och Maria och i tur och ordning uppge namn och veckopeng. Tillsammans med de vise männen får de fly undan Herodes från hans palats, för att sedan överlämna också sina gåvor till Jesusbarnet. Under påskvandringen får de sedan gömma sig undan soldaterna tillsammans med lärjungarna och besöka Jesu grav tillsammans med Josef från Arimatia.
    • Köp 3 för 391,50 kr/st
    • Köp 10 för 369,75 kr/st
  72. Julbarnet
    Julbarnet
    Beskrivning
    I Julbarnet återberättar Rose och Rebecka Lagercrantz julevangeliet för alla barn, oavsett religion och härkomst. Det är berättelsen om barnet som föddes den där natten för två tusen år sedan och som fortfarande firas varje jul.
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
    • Köp 50 för 48,75 kr/st
  73. Julberättelsen
    Julberättelsen
    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  74. Julberättelser
    Julberättelser
    Beskrivning

    Hans Christian Andersen är obestridligen en av världens allra största sagodiktare och författare. En särling bland människor men en sällsam berättare av sagor. Och den förste som skrev direkt för barn!


    Det är i år 200 år sedan HC Andersen föddes, och världen över firas hans minne. Årets Julberättelser går också helt i hans anda. Snödrottningen och Isjungfrun, Årets historia och Den lilla flickan med svavelstickorna. Sagorna överväger naturligtvis men här finns även annat läsvärt ur en bred produktion.

    85,00 kr
  75. Julboken
    Julboken
    Beskrivning
    Julen är kyrkans mest välbesökta tid. Låt Julboken bli ett fantastiskt komplement till all den fina verksamhet som församlingen erbjuder. Överraska dina församlingsbor med en fin julgåva från församlingen. En gåva som räcker hela julen – och ännu längre. En gåva som kan bygga goda relationer mellan församlingen och dem som aldrig kommer till kyrkan. Eller dem som bara besöker kyrkan i jultid. Julboken berättar om julens verkliga innehåll – bortom stress, krav, julklappar, julmat och tingeltangel. Den berättar om att Gud blev människa och hur vi kan försöka nå fram till julens innersta: stillhet, gemenskap, glädje, ro och värme
    100,00 kr
  76. Julboken
    Julboken
    100,00 kr
  77. Julboken : pyssel, pynt, godis, blommor
    Julboken : pyssel, pynt, godis, blommor
    Beskrivning
    När det lackar mot jul är pyssellusten som allra störst, och för dig som söker ny inspiration är Kristina Strands Julboken en riktig julklappssäck. I den här boken finns allt du behöver för att komma i julstämning, eller vad sägs om julkort, adventsljusstakar, julstrumpor och ljuslyktor. Eftersom Kristina är florist i grunden finns det naturligtvis också gott om blomsterdekorationer och kransar som passar både ute och inne. Färgskalan domineras av vitt och silver, men ingen jul utan lite rött här och var. Den som är sugen på något sött hittar också flera läckra recept på julgodis.
    135,00 kr
  78. Julbrasan - CD
    Julbrasan - CD
    Beskrivning
    Denna DVD gör din TV till en del av inredningen. Med skön klassisk julmusik och lågornas flammande sken från brasan skapar din TV en varm och mysig julstämning. Julbrasan - Med tre olika alternativ Julmusik Sprakande brasljud Sprakande brasljud med Julmusik 1. We wish you a merry Christmas - Trad 2. Hosianna, Davids son - A Vogler 3. Jingle Bells - J Pierpont 4. Away in a manger - J R Murray 5. O du froliche - Trad 6. Militärmarsch nr 1 i D-dur - F Schubert 7. O come all ye faithful - Trad 8. Goder morgon i denna sal - Trad 9. Joy to the world - Trad 10. Deck the hall - Trad 11. Slädfärden - W A Mozart 12. Hark! The herald angels sing - Trad 13. Silent Night - F Gruber Bildformat: 1.78:1 Anamorphic Widescreen Region:2 Ljudformat: Dolby Digital 5.0 Längd:45 min
    50,00 kr
  79. Juldekoration - ängel 5-pack
    Juldekoration - ängel 5-pack
    Beskrivning
    Vacker träfigur, ca 7 cm, att dekorera efter eget önskemål.

    Figuren hängs upp med sytråd

    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
  80. Juldekoration - Jesu födelse, stjärna
    Juldekoration - Jesu födelse, stjärna
    Beskrivning
    Juldekoration – Jesu födelse, Stjärna Prydnad för bord

    Dekorationen är tillverkad i resin, men har ett utseende av mejslat och snidat trä. Höjd: 12 cm

    Resin är ett keramikliknande/stenliknande material som används för att göra dekorationerna mer hållbara.

    • Köp 3 för 220,50 kr/st
    • Köp 10 för 208,25 kr/st
  81. Julen
    Julen
    Beskrivning
    Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 4 olika böcker i serien: Julen, Sackaios, Den barmhärtige samariern och David.

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  82. Julen i stallet
    Julen i stallet
    Beskrivning
    När Maria en dag får besök av ängeln Gabriel förändras allt. Hon ska få ett barn. Han ska heta Jesus. Samtidigt måste Maria och Josef bege sig till Betlehem. Julen i stallet handlar om den allra första julen, när Jesus föds i ett stall. Genom boken finns ordbilder och flikar att peka på och samtala om. En fängslande bilderbok baserad på Bibelns julevangelium - barnens första julbok.
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  83. Julens löfte
    Julens löfte
    Beskrivning
    För länge, länge sedan – så länge sedan att det är svårt att föreställa sig – lovade Gud att sända en ny kung. Han skulle vara en ny kung, en räddar-kung, en för evigt-kung!

    Följ med Maria och Josef, en massa herdar, några visa män och massor av änglar när de upptäcker hur Gud uppfyller julens löfte. Till boken finns ett pysselhäfte.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  84. Julens Önskesånger
    Julens Önskesånger
    Beskrivning
    Aldrig sjungs det så mycket som omkring jul! Julens önskesånger är en praktbok som innehåller närmare 150 sånger för alla julens högtider, från första advent och ända fram till julgransplundringen. Här finns adventsånger, luciasånger, staffansvisor, julhymner, traditionella julsånger och nyare sånger av det svängigare slaget. Samtliga sånger presenteras med melodi, text, ackord samt lättspelade och välklingande pianosättningar. Boken är inbunden och vackert illustrerad i färg. I den här reviderade utgåvan har vi lagt till ytterligare några nyare sånger
    295,00 kr
  85. Julens Sånger : Melodi, text och ackord till våra populäraste julsånger
    Julens Sånger : Melodi, text och ackord till våra populäraste julsånger
    Beskrivning
    Sång och musik skapar julstämning!Julens sånger är den perfekta boken att ha till hands när familjen och vännerna samlas kring jul. Här finns närmare femtio av de mest välkända julsångerna de som alla känner igen och kan sjunga med i. Sångerna presenteras med melodi, text och ackord.
    125,00 kr
  86. Julens små mirakler
    Julens små mirakler
    Beskrivning
    En finstämd berättelse i juletid om ensamhet, men även om osannolik vänskap som förändrar allt och om sanningen i orden ”den som söker ska finna”. br/> När väckarklockan ringer, och vargtimmen passerar, är det som vanligt dags för sopåkaren Ann-Charlotta att tömma andras sopor. Överöst i skulder, ensam och utan livsmening har hon dock svårt att finna frid i tillvaron. >br> Men när hon av en händelse hamnar på julfesten i kyrkan och oväntat möter den mystiska mannen i lila vänds livet uppochned... Är det kanske dags för Ann-Charlotta att få uppleva julens små mirakler, nu när året går mot sitt slut? >br> Anna-Karin Kjellsdotter Johanssons debutroman kom till efter en dust med Gud under en turbulent och jobbig tid i hennes liv. Men mitt i stormen bistod Han med kraft, ord och lust att skriva. Anna-Karin bor utanför Markaryd, är gift och har fyra barn och tre barnbarn.
    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  87. Julens söta saker
    Julens söta saker
    Beskrivning
    Det finns nog ingen högtid som väcker så mycket glädje och matlust som julen. Mitt i det kallaste vintermörkret slår den till med allt det vi behöver som mest just då. Tända ljus och granbarrsdoft, lediga dagar och snöpromenader, värmande glögg, nykokt knäckkola och kryddiga kakor. Jag fullkomligt älskar det! I Julens söta saker har Theresia samlat sina allra bästa julrecept, med inspiration från svenska klassiker, utländska julfavoriter och några helt galna och vansinnigt goda nykomlingar snirkliga rullrån, engelsk julpudding, fransk trettondagskaka och italiensk panettone. Eller varför inte saftig cocacolakaka, polkarandiga marshmallows, kastanjetårta och ljuvlig saffranssemifreddo! Dessutom recept på massor av julgodis och tips på allt från hur man gör sin egen julkalender till hur man serverar en riktigt bra adventsbrunch. Allt som behövs för en riktigt god jul!
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  88. Julens stora äventyr : en resa genom advent för hela familjen
    Julens stora äventyr : en resa genom advent för hela familjen
    Beskrivning
    En resa genom advent för hela familjen

    En underbar bok som hjälper hela familjen att upptäcka julens glada budskap på nytt.

    Den första julen var ett äventyr likt inget annat. Änglarna sken klarare än alla juleljus. Marias förberedelser var mer kaotiska än alla familjefiranden du har upplevt. Josefs färd till Betlehem var jobbigare än alla resor till släkten tillsammans. Kung Herodes ilska var värre än alla familjebråk du har bevittnat. Herdarnas ankomst vid midnatt, när de störtade in mitt i tystnaden, var mer underhållande än alla filmkvällar med familjen. De vise männens gåvor var mer värdefulla än alla glittrigt inslagna julklappar under julgranen. Låt den första julens otroliga äventyr lysa upp din familjs adventstid.

    Den här boken består av 24 färdiga adventsandakter med frågor för varje åldersgrupp, från små barn till tonåringar och vuxna. Varje andakt tar mindre än 10 minuter. Missar ni en andakt så fortsätter ni bara där ni var nästa gång. Gör som det passar er familj, för alla familjer är olika!

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  89. Julens stora sångbok
    Julens stora sångbok
    Beskrivning
    Julens stora sångbok innehåller 100 av de allra bästa och mest populära advents- och julsångerna genom tiderna.

    Här finns en härlig blandning av våra mest älskade svenska julsånger och psalmer, engelska carols och det bästa av de amerikanska julsångerna. Bland det breda utbudet i boken av både klassisk och modern populärmusik finns dessutom ett flertal nyskrivna och nyöversatta sånger som nu ges ut för första gången.
    Varje sång har en melodilinje med text, ackord och tempobeteckning samt ett utskrivet pianointro som visar stil och karaktär på sången.
    Flera av sångerna finns dessutom arrangerade för kör (SATB) som kan beställas separat.
    Alla sångerna i Julens stora sångbok är noga utvalda och omsorgsfullt arrangerade av Peter Sandwall, i hans smakfulla karaktäristiska stil.

    Bland alla artister som finns representerade i boken märks:
    Sara Dawn Finer, Carola, Sofia Källgren, Barbra Streisand, Mahalia Jackson, Tommy Körberg, Peter Jöback, Tommy Nilsson, Michael Bublé och Nat King Cole.

    Ur innehållet:
    O what a wonderful child, Julen är här, Det hände sig för länge sen, Ding dong merrily on high, Frosten nyper i din kind (The Christmas Song), Jul jul strålande jul, Go tell it on the mountain, Himlen I min famn, Hör du det som jag hör, Mary did you know, O Betlehem du lilla stad, Ave Maria, Once upon a Christmas, Vem kunde ana en Kung, O helga natt, Vem är barnet (Greensleeves), I’ll be home for Christmas, Den lille trumslagarpojken, His name be glorified!

    Peter Sandwall är musiker, kompositör och professor i musik på NLA Högskolan i Oslo.

    295,00 kr
  90. Julens stora under - Kortask
    Julens stora under - Kortask
    Beskrivning
    60 kort med glimtar av Konungens födelse.

    Julens stora under innehåller 60 kort med psalmer, sångtexter och bibelord om Konungens födelse. Asken vill uppmuntra dig till att upptäcka julens budskap på nytt.

    • Köp 3 för 94,50 kr/st
    • Köp 10 för 89,25 kr/st
  91. Julens största gåva - Elisabeth Andersson & Barnkör - Not - musikal + CD
    Julens största gåva - Elisabeth Andersson & Barnkör - Not - musikal + CD
    Beskrivning
    Vem är det som "är" julen? Är det de bruna, de vita eller de röda? Är det ingen av dem utan någon helt annan? Ja, det kommer vi att ta reda på i musikelen "Julens största gåva".

    Elisabeth Andersson har skrivit musikalen och arbetar som musiklärare på Jönköping University halvtid och andra halvtiden som barn/familjepastor i Huskvarna pingst med inriktning musik. Elisabeth vill med den här musikalen visa på att julevangeliet landar i skolans värdegrunder. Det som hände första julnatten

    100,00 kr
  92. Juletid - Navidad
    Juletid - Navidad
    Beskrivning
    Fem julsånger från Latinamerika Det svänger runt stallet i Betlehem! Herdar skyndar, änglar sjunger, musiken ljuder. I sången och inte minst i rytmen avspeglas glädjen över det nyfödda barnet. En argentinsk zamba, en carnavalito eller kanske en baguala. Ymandú Pontvik har arrangerat fyra välkända latinamerikanska julsånger för kör. I körhäftet ingår också Natten är stilla, där han tolkar julen utifrån både sitt svenska och latinamerikanska arv. Med juletid - Navidad berikas julen med den musik som kompositören tagit med sig från sin uppväxt. Fem karaktäristiska sånger, på spanska och svenska, i en tradition som känns ny men ändå välbekant.
    • Köp 3 för 72,25 kr/st
  93. Juletikett, ängel, 80 x 44 mm, 20-p
    Juletikett, ängel, 80 x 44 mm, 20-p
    Beskrivning
    Juletikett med ängelmotiv. Guldfärgad ram. 20 st i förpackningen 80x 44 mm
    25,00 kr
  94. Juletiketter
    Juletiketter
    Beskrivning
    12 juletiketter med krubbmotiv
    Texter: God jul
    25,00 kr
  95. Juletiketter Änglar
    Juletiketter Änglar
    Beskrivning
    12 juletiketter med änglamotiv

    Texter: God jul

    25,00 kr
  96. Julgransdekoration - Ängel
    Julgransdekoration - Ängel
    Beskrivning
    Julgransdekoration i trä
    Samma motiv på både fram- och baksida
    Motiv: Ängel
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 376

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå