Måndag 10-19
Tisdag- Fredag 10-17
För avvikande öppettider se:
Öppettider
Över 1 200 uppslagsord spänner över ett brett fält och tar upp maträtter, råvaror, berömda restauranger och kockar, kökstermer, kokböcker, drycker, kryddor, olika länders kök med mera.
Boken rymmer även bilder av målningar, affischer och flera andra illustrationer som tydliggör matens plats i historien.
Kulturhistorikern EDWARD BLOM uppdaterar boken med ett 60-tal nya ord och dessutom tillkommer nya bilder.
JAN-ÖJVIND SWAHN var en av våra främsta auktoriteter på mat- och kulturhistoria och har skrivit en lång rad böcker i ämnet. Han var professor emeritus i folkloristik och medlem av Gastronomiska akademien.
Förlag | Ordalaget Bokförlag |
---|---|
Bredd | 180 |
Höjd | 248 |
Rygg | 28 |
Omfång (sidor) | 351 |
Mediatyp | Bok |
Bandtyp | Inbunden |
Utg.datum | 20170915 |
Upplagenr | 0 |
PLU | 9789174692112 |
ISBN | 74692112 |
Vikt (g) | 930.0000 |
Lagerstatus | Begränsat lager |