View as Tabell Lista

Artiklar 37-39 av 39

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Underbara dagar - Micke Fhinn - CD
  Underbara dagar - Micke Fhinn - CD
  Beskrivning
  Underbara dagar Micke Fhinn . Det har nu gått sju år sedan Micke Fhinn, tillsammans med hustrun Åsa, släppte skivan Det bästa i världen och det är många som tillsammans med oss har sett fram emot nya sånger. Underbara dagar innehåller till största del nyskrivna sånger, som Varje andetag, Än finns det tid och Tills mitt hjärta slutar slå, men det dyker även upp några välbekanta sånger, som You are the Rock of my Salvation, Allt som du har sagt och När jag ser. De flesta är på svenska, men det bjuds även på några engelska sånger. Som tidigare skivor handlar det om gitarrbaserade sånger med lättillgängliga melodier, i varm samklang. Sånger som hoppfullt sträcker sig uppåt, men bottnar i det verkliga vardagslivet. Texter rakt från hjärtat, som man lätt kan identifiera sig i och sjunga med i hemma i sin egen lovsångsstund, eller tillsammans med andra i kyrkan. Flera av sångerna har stor potential att plockas upp och sjungas i lovsångsreportoaren runt om i alla sammanhang, både i och utanför Sverige. Exempelvis All Things New, som är skriven tillsammans med Samuel Gajicki (f d The Royal Radio) som också framför sången tillsammans med Micke och How I Love You som är skriven ihop med Mattias Martinson. Hustrun Åsa medverkar också på flera av sångerna. Micke Fhinn är ett, för många, välbekant namn inom lovsångsvärlden. I mitten av 90-talet släpptes första soloskivan och därefter har sånger som Under ett vattenfall, Nu böjer jag mig ner, Allt som du har sagt och You are the Rock of my Salvation sjungits runt om i kyrkor i och utanför Sverige. Tillsammans med hustrun, Åsa, har han arbetat som lovsångspastor inom Vineyard och medverkat på flera omtyckta lovsångsskivor. Bland annat skivorna från Frizon och Ett enat folk, en ny sång i Adora Records lovsångsserie Gemenskap.
  189,00 kr
 2. Vilket underbart namn - Blandade artister - CD
  Vilket underbart namn - Blandade artister - CD
  Beskrivning
  Andra skivan i serien där det samlats 15 slitstarka sånger!

  Samlingsskivan "Jesus är i centrum" (2015) blev en riktig succé! 15 populära lovsånger samlade på en CD till ett förmånligt pris i en attraktiv design var uppenbarligen ett vinnande koncept. Nu är sommaren 2017 räddad!

  Oavsett om det blir solsken eller regn och rusk så garanteras (nästan) att 2017 års samlingsskiva 'Vilket Underbart namn', får solen att skina. I alla fall inombords. Den är laddad med 15 urstarka lovsånger om och till Jesus och följer samma koncept som föregångaren. Fin digipack, tilltalande design och ett lågt pris!

  1. Sträcker upp våra händer - Josefina Gniste 2. Här för dig - Alfred Nygren, New Wine 3. Vilket underbart namn - Noomi Thorstensson 4. Vi tror - Oscar Lindwall 5. Denna kraft i Hans kors - Elin Sydhage 6. Din trofasthet - Josefina Gniste 7. För evigt din - Ellen Vingren 8. Sjung ut - David Andre Østby 9. Stor är du Gud - Lovisa Tholerud, New Wine 10. Jorden är din - Robert Eriksson och Paul Biktor Börjesson 11. Jag vill tillbe Dig min Herre - Désirée Gren 12. Du är på riktigt - Frizon live med Ellen & John Vingren med team 13. Gud med oss - Robert Eriksson & Paul Biktor Börjesson feat. Jenny Wahlström (A Treehouse wait) 14. Bara du Gud - Mathias Danielsson 15. Lova Herren min själ - Mattias Martinson

  125,00 kr
 3. Y&F 3 - Live från Hillsång - CD
  Y&F 3 - Live från Hillsång - CD
  Beskrivning

  III (Live At Hillsong Conference) CD / DVD är en live arena inspelning av Y & F tillbedjan natten på Hillsong Conference i Sydney, Australien. Alla favoriter från III ingår i denna post, med gästspel från Chris Tomlin och Joel Houston från Hillsong UNITED och Brooke Ligertwood från Hillsong Worship. Young & Free är ljudet av Hillsong Youth.

   De är ett ungdomsdepartement med namn, men av identitet är de individer som har hittat hopp, frälsning, glädje, förlåtelse och en framtid i Jesus Kristus. Deras låtar är överflödet av sina hjärtan och en återspegling av livet i Jesus.

  185,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 37-39 av 39

Page
per sida
Fallande ordning

 

Nya öppettider från den 3/2

 

Måndag - Fredag 10-17
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå