View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 54

per sida
Fallande ordning
 1. Kom lite närmare - Magnus Helmner
  Kom lite närmare - Magnus Helmner
  Beskrivning
  01 Reträtt 02 Kom Lite Närmre 03 Klippa 04 Bara Ett Under 05 Helst Av Allt 06 Kom Ihåg Att Jag Sa Åt Dig Gå 07 När Det Knackar På 08 Inget Utom Allt 09 Eviga Hem 10 Så Enkelt 11 Jag Skulle Tro
  165,00 kr
 2. Liv att dela - CD
  Liv att dela - CD
  Beskrivning
  Liv att dela innehåller 15 nyskrivna sånger för gudstjänsten. Sångerna är fristående och vill komplettera den gudstjänstmusik som redan finns. De är skrivna av Johanna Olander, teolog, och Camilla Voigt, kyrkomusiker, och har vuxit fram i gudstjänstlivet i Partille församling.
  Musiken är lättillgänglig och texterna är inkluderande, inneslutande och skapar igenkänning. De är användbara i stora och små sammanhang, för alla åldrar och oavsett musikaliska förutsättningar.

  Till varje sång finns en tankevinjett. För någon – ord att inspireras av inför en samling eller gudstjänst. För någon annan – ord i ensamhet och avskildhet, ord för egen stund med Gud. Samtliga sånger insjungna av Lutherska missionskyrkans kör.

  150,00 kr
 3. Lutherska Missionskyrkan - Omsluten - CD
  Lutherska Missionskyrkan - Omsluten - CD
  Beskrivning
  Lutherska Missionskyrkans kör med skivan "Omsluten". För elfte gången har kören, som gjort sig känd för sin fina körklang, sin innerlighet i uttrycket, sina nya sånger och ärliga texter, samlat sin musik för att med ord och toner i variationsrika arrangemang beröra, trösta och glädja. På Omsluten blandas, liksom tidigare, nyskriven musik med nya arrangemang av gamla kända psalmer och läsarsånger. Bland de 15 spåren finns bland andra Vilken vän vi har i Jesus, O sällhet stor och Oändlig nåd. På skivan, som präglas av stor musikalisk bredd, samsas jazziga klanger och visa med folkton och stilla a cappella, och i de genomarbetade arrangemangen ryms stråkar, brass och träblås.

  Både ny och trogen publik har genom åren frågat efter mer, om den musik de just fått höra finns på skiva. Efterfrågan och den uppskattning kören känner för sin musik och sina framträdanden har än en gång blivit till en inspelning med församlingskören från Göteborg, som i allt känner sig omsluten av Guds rika nåd och välsignelse.

  185,00 kr
 4. Lutherska missionskyrkans kör - Hopp - CD
  Lutherska missionskyrkans kör - Hopp - CD
  Beskrivning
  Med sin tolvte skiva samlar Lutherska missionskyrkans kör 15 tidigare och två nya inspelningar med en gemensam nämnare som tar avstamp i väckelsehistorien och som leder framåt till våra dagar. Med nya arrangemang ger Lutherska missionskyrkans kör de gamla sångerna nytt liv med allt från stilla a cappella till taklyftandestorbandssväng.

  Hopp, är en samlings-CD med ett eget tema från körens rika produktion med början 1997 och framåt. Nyinspelningar av Det enda jag vet och Tack min Gud kompletterar sånger som Blott en dag, Härlig är jorden och En liten stund med Jesus. Läsarsånger – vad är det med läsarsångerna som gör att så många både i och utanför kyrkorna älskar att höra och sjunga dem? Det är nåt mer än bara vackra melodier och rörande nostalgi. Det finns en ärlighet i tilltalet. Ett djup i förkunnelsen. En Jesusnärhet. De andas förtröstan och evighetshopp. Förankring. Det är sånger som burit i generationer och som visar sig bära än idag. Lutherska missionskyrkans kör har genom åren gjort sig känd för sin fina körklang, en innerlighet i uttrycket och för att med nya ord, toner och arrangemang och med nya versioner av kända psalmer och läsarsånger beröra, trösta och glädja.

  1. En liten stund med Jesus
  2. Det enda jag vet
  3. Blott en dag
  4. Tack min Gud
  5. Så tag nu mina händer
  6. Min Gud, när jag betänker
  7. Vilken vän vi har i Jesus
  8. Hur ljuvligt klingar Jesu namn
  9. Din frid, o Herre
  10. Med Gud och hans vänskap
  11. Jesus för världen
  12. Jesus, min Herre
  13. O sällhet stor
  14. I Herrens barmhärtiga händer
  15. Var är den vän
  16. Oändlig nåd
  17. Postludium – Härlig är jorden

  150,00 kr
 5. Lutherska Missionskyrkans Kör - Ropande, Viskande - CD
  Lutherska Missionskyrkans Kör - Ropande, Viskande - CD
  Beskrivning
  För nionde gången har kören, som gjort sig känd för sin fina körklang, sin innerlighet i uttrycket, sina nya sånger och ärliga texter, samlat sin musik för att med ord och toner i variationsrika arrangemang beröra, trösta och ge människor hopp. På Ropande, viskande blandas, liksom tidigare, nyskriven musik med nya arrangemang av gamla kända psalmer och läsarsånger. På skivan, som präglas av stor musikalisk bredd, samsas jazziga klanger och visa med gitarr och munspel, med folkton och stilla a cappella. I de genomarbetade arrangemangen ryms stråkar, brass och träblås, liksom flera saxofonsolon med utmärkte Sven Fridolfsson. Bland de 17 spåren finns både skivans titelspår Ropande viskande Gud och en finstämd version av den välkända psalmen Jesus för världen.
  125,00 kr
 6. Mångfaldsmässa, Misa Criolla, - CD
  Mångfaldsmässa, Misa Criolla, - CD
  Beskrivning
  En inspelning av Mångfaldsmässa tillsammans med Misa Criolla. Två mässor med tydligt släktskap som bildar en generös och färgstark enhet. En CD där musiken inte känner några gränser. Mikaeli Kammarkör ledning av Anders Eby.
  205,00 kr
 7. Maria Gustin Bergström - Förundran - CD
  Maria Gustin Bergström - Förundran - CD
  Beskrivning
  Hon kombinerar jobbet som civilingenjör med en aktiv karriär som sångerska och musikkreatör. Maria Gustin Bergströms tredje skiva dansar på lätta fötter in i vårens och förundrans tid.

  Sången "Man kan inte sova i maj" skrevs faktiskt i trädgården en vårkväll när Maria stod med arbetshandskarna på och klippte häcken. Trasten sjöng, vårens dofter och alla nyanser av grönt uppfyllde henne där i den lätta skymningen. - Du vet, den där känslan av att man nästan håller på att explodera. Och jag bara insåg att man kan inte sova i maj! Musikskapandet är ett ständigt flöde. Maria fångar och samlar idéer när de kommer - och hittar ofta stillheten att arbeta vidare med dem när hon är ute och reser i jobbet och tillfälligt får en liten paus från det intensiva småbarnslivet hemma. Hennes senaste skiva "Förundran" är en hyllning till naturen och skapelsen, fylld av förundran över allt det vackra i livet, där närvaron av en älskande Gud löper som en röd tråd. Det doftar folkmusik, livsglädje och vispop i Helen Sjöholms anda. Låtarna är också en spegling av vardagen som inte alltid har guldkant, men där Gud ändå alltid finns nära som hjälpare, vägvisare och källa till den djupaste glädjen.
  Musiken är välarrangerad, innovativ och detaljrik av Maria själv. Bakom produktionen står ljudvirtuosen Lars Nilsson, Nilento Studios, som gjort sig känd för sitt arbete med svensk jazzelit, symfoniorkestrar och internationella artister. Musiker är Mikael Bergström, klaviatur; Tobias Hedlund, slagverk; Johan Sundström; kontra-/elbas; Viktor Olofsson, gitarr; Joel Hagen, blåsinstrument; Mirjam Simonsson, fiol samt Anders Bergsten, nyckelharpa. Dessutom medverkar stråkkvartett och kör. Större delen av inspelningen är gjord live i studion.

  1. Du är Gud
  2. Vår Gud är stor
  3. Vanliga dagar
  4. Kom med och sjung
  5. Man kan inte sova i maj
  6. Förundran
  7. Till vem ska vi gå?
  8. När Herren visar vägen
  9. Hem igen
  10. Den djupaste glädje
  11. Du bär mig
  12. Det är så underbart

  125,00 kr
 8. Mitt liv som Målle 5-CD & 2-DVD + Bok
  Mitt liv som Målle 5-CD & 2-DVD + Bok
  Beskrivning
  Artisten och evangelisten Målle Lindberg berör och upprör. I mer än 60 år har han varit ett ämne för pressen och den religiösa världen. Han var Maranata-evangelisten som förenade Gud med showbusiness. I "Mitt liv som Målle" berättar han om sitt liv, sina framgångar och sina misslyckanden. Och om sin väg till Gud.

  Den kompletta Målle-samlingen! Innehåller 5 CD, 2 DVD samt en 60 sidig bok. 3-CD med låtar ifrån "Mitt Liv Som Målle" blandat ifrån 50 till 2000 talet. CD "Målle i Hollywood" CD "Målles Jul" DVD "Pajas Eller Profet" DVD "Målle i Hollywood", samt "Målle fyller 80 år" En 60 sidig bok om "Mitt Liv Som Målle"

  • Köp 3 för 63,75 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 25-36 av 54

per sida
Fallande ordning

 

 

Måndag - Fredag 9.30-17.30
Lördag 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå