View as Tabell Lista

Artiklar 37-48 av 67

per sida
Fallande ordning
 1. Lutherska missionskyrkans kör - Hopp - CD
  Lutherska missionskyrkans kör - Hopp - CD
  Beskrivning
  Med sin tolvte skiva samlar Lutherska missionskyrkans kör 15 tidigare och två nya inspelningar med en gemensam nämnare som tar avstamp i väckelsehistorien och som leder framåt till våra dagar. Med nya arrangemang ger Lutherska missionskyrkans kör de gamla sångerna nytt liv med allt från stilla a cappella till taklyftandestorbandssväng.

  Hopp, är en samlings-CD med ett eget tema från körens rika produktion med början 1997 och framåt. Nyinspelningar av Det enda jag vet och Tack min Gud kompletterar sånger som Blott en dag, Härlig är jorden och En liten stund med Jesus. Läsarsånger – vad är det med läsarsångerna som gör att så många både i och utanför kyrkorna älskar att höra och sjunga dem? Det är nåt mer än bara vackra melodier och rörande nostalgi. Det finns en ärlighet i tilltalet. Ett djup i förkunnelsen. En Jesusnärhet. De andas förtröstan och evighetshopp. Förankring. Det är sånger som burit i generationer och som visar sig bära än idag. Lutherska missionskyrkans kör har genom åren gjort sig känd för sin fina körklang, en innerlighet i uttrycket och för att med nya ord, toner och arrangemang och med nya versioner av kända psalmer och läsarsånger beröra, trösta och glädja.

  1. En liten stund med Jesus
  2. Det enda jag vet
  3. Blott en dag
  4. Tack min Gud
  5. Så tag nu mina händer
  6. Min Gud, när jag betänker
  7. Vilken vän vi har i Jesus
  8. Hur ljuvligt klingar Jesu namn
  9. Din frid, o Herre
  10. Med Gud och hans vänskap
  11. Jesus för världen
  12. Jesus, min Herre
  13. O sällhet stor
  14. I Herrens barmhärtiga händer
  15. Var är den vän
  16. Oändlig nåd
  17. Postludium – Härlig är jorden

  150,00 kr
 2. Lutherska Missionskyrkans Kör - Ropande, Viskande - CD
  Lutherska Missionskyrkans Kör - Ropande, Viskande - CD
  Beskrivning
  För nionde gången har kören, som gjort sig känd för sin fina körklang, sin innerlighet i uttrycket, sina nya sånger och ärliga texter, samlat sin musik för att med ord och toner i variationsrika arrangemang beröra, trösta och ge människor hopp. På Ropande, viskande blandas, liksom tidigare, nyskriven musik med nya arrangemang av gamla kända psalmer och läsarsånger. På skivan, som präglas av stor musikalisk bredd, samsas jazziga klanger och visa med gitarr och munspel, med folkton och stilla a cappella. I de genomarbetade arrangemangen ryms stråkar, brass och träblås, liksom flera saxofonsolon med utmärkte Sven Fridolfsson. Bland de 17 spåren finns både skivans titelspår Ropande viskande Gud och en finstämd version av den välkända psalmen Jesus för världen.
  125,00 kr
 3. Mångfaldsmässa, Misa Criolla, - CD
  Mångfaldsmässa, Misa Criolla, - CD
  Beskrivning
  En inspelning av Mångfaldsmässa tillsammans med Misa Criolla. Två mässor med tydligt släktskap som bildar en generös och färgstark enhet. En CD där musiken inte känner några gränser. Mikaeli Kammarkör ledning av Anders Eby.
  205,00 kr
 4. Maria Gustin Bergström - Förundran - CD
  Maria Gustin Bergström - Förundran - CD
  Beskrivning
  Hon kombinerar jobbet som civilingenjör med en aktiv karriär som sångerska och musikkreatör. Maria Gustin Bergströms tredje skiva dansar på lätta fötter in i vårens och förundrans tid.

  Sången "Man kan inte sova i maj" skrevs faktiskt i trädgården en vårkväll när Maria stod med arbetshandskarna på och klippte häcken. Trasten sjöng, vårens dofter och alla nyanser av grönt uppfyllde henne där i den lätta skymningen. - Du vet, den där känslan av att man nästan håller på att explodera. Och jag bara insåg att man kan inte sova i maj! Musikskapandet är ett ständigt flöde. Maria fångar och samlar idéer när de kommer - och hittar ofta stillheten att arbeta vidare med dem när hon är ute och reser i jobbet och tillfälligt får en liten paus från det intensiva småbarnslivet hemma. Hennes senaste skiva "Förundran" är en hyllning till naturen och skapelsen, fylld av förundran över allt det vackra i livet, där närvaron av en älskande Gud löper som en röd tråd. Det doftar folkmusik, livsglädje och vispop i Helen Sjöholms anda. Låtarna är också en spegling av vardagen som inte alltid har guldkant, men där Gud ändå alltid finns nära som hjälpare, vägvisare och källa till den djupaste glädjen.
  Musiken är välarrangerad, innovativ och detaljrik av Maria själv. Bakom produktionen står ljudvirtuosen Lars Nilsson, Nilento Studios, som gjort sig känd för sitt arbete med svensk jazzelit, symfoniorkestrar och internationella artister. Musiker är Mikael Bergström, klaviatur; Tobias Hedlund, slagverk; Johan Sundström; kontra-/elbas; Viktor Olofsson, gitarr; Joel Hagen, blåsinstrument; Mirjam Simonsson, fiol samt Anders Bergsten, nyckelharpa. Dessutom medverkar stråkkvartett och kör. Större delen av inspelningen är gjord live i studion.

  1. Du är Gud
  2. Vår Gud är stor
  3. Vanliga dagar
  4. Kom med och sjung
  5. Man kan inte sova i maj
  6. Förundran
  7. Till vem ska vi gå?
  8. När Herren visar vägen
  9. Hem igen
  10. Den djupaste glädje
  11. Du bär mig
  12. Det är så underbart

  125,00 kr
 5. Minns du sången - 3 CD BOX
  Minns du sången - 3 CD BOX
  Beskrivning
  Minns Du sången blev en jättesuccé när det visades i sveriges Television. Över 37 miljoner tittare i alla åldrar såg de 25 programmen och sjöng med i de älskade sångerna! Äktheten och närheten hos sångare och musiker under ledning av Urban Ringbäck och Anders Jaktlund skapade en "elektrifierad stämning" med både tårar och skratt, något som kommer fram även på de skivor som spelades in. Här får du lyssna till sångare som Curt & Roland, Märta Svensson, Ingemar Olsson, Jard & Carina Samuelson, Ulf Christiansson, Nils F. Nygren, Målle Lindberg, Ny-David, Ingmar Johansson och många fler. LÅTLISTA CD 1 1. Gyllne morgon 2. Hur ljuvligt det är att möta 3. Vi reser hem 4. Han är min sång och min glädje 5. En sång inom mig 6. Namnet Jesus vill jag sjunga 7. Hav tack o Jesus 8. Jag vill leva nära 9. Det finns en källa 10. Genom allt 11. Så stor är Gud 12. Ovan där 13. Låt mig vandra nära dig 14. Luffarens vaggsång 15. Nåd över allt förnuft 16. Som en bro över mörka vatten 17. O salighet, o gåtfullhet 18. Flyttfåglarna CD 2 1. Härlighetens morgon 2. På en avlägsen höjd 3. Helig mark 4. Var jag går, i skogar, berg och dalar 5. Jag vill ge dej, o Herre, min lovsång 6. En liten stund med Jesus 7. En främling från Galileen 8. Jesus är hans namn 9. Jag har hört om en stad 10. Till himmelen jag går 11. Gud har omsorg om dej 12. Gör något, Herre 13. Mitt hem bortom bergen 14. Saligt är det folk 15. Jag ser Gud bakom allt 16. Du vet väl om att du är värdefull CD 3 1. Tro på Jesus 2. Barnatro 3. Jag vill för evigt lova Herren 4. Samme gud 5. Jag lyfter ögat mot himmelen 6. Såsom han har älskat 7. Jag är härligt löst och fri 8. Jesus, här är jag 9. Jag är främling 10. Vilken trofasthet 11. Herre kär, tag min hand 12. Snaran har gått sönder 13. Dina händer är fulla av blommor 14. Bara i dig / Smakaoch se 15. Alltid på väg 16. Tänk när släkt och vänner
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 6. Mitt liv som Målle 5-CD & 2-DVD + Bok
  Mitt liv som Målle 5-CD & 2-DVD + Bok
  Beskrivning
  Artisten och evangelisten Målle Lindberg berör och upprör. I mer än 60 år har han varit ett ämne för pressen och den religiösa världen. Han var Maranata-evangelisten som förenade Gud med showbusiness. I "Mitt liv som Målle" berättar han om sitt liv, sina framgångar och sina misslyckanden. Och om sin väg till Gud.

  Den kompletta Målle-samlingen! Innehåller 5 CD, 2 DVD samt en 60 sidig bok. 3-CD med låtar ifrån "Mitt Liv Som Målle" blandat ifrån 50 till 2000 talet. CD "Målle i Hollywood" CD "Målles Jul" DVD "Pajas Eller Profet" DVD "Målle i Hollywood", samt "Målle fyller 80 år" En 60 sidig bok om "Mitt Liv Som Målle"

  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 7. Nära. Magdalena Norén CD
  Nära. Magdalena Norén CD
  Beskrivning
  1. I mitt minnes galleri 2. Vila nära ditt hjärta 3. Så stort 4. Bön 5. Sprucket kärl 6. Underbart är skönt 7. Jag kan se Dig 8. Rannsakan 9. Herren är min herde 10. Nära
  125,00 kr
 8. One way Brothers på svenska
  One way Brothers på svenska
  Beskrivning
  One Way Brothers är en gospelkvartett från Örebro som sjungit tillsammans sedan 1972. Repertoaren består av i första hand "Southern Gospel", amerikansk sydstatsgospel som gruppen sätter en ära i att framföra på traditionsenligt vis stämmor från djupaste bas till högsta tenor. Sångerna blandas med pärlor ur den kristna sångskatten i de konserter och program som gruppen framför. På nya skivan På svenska har gruppen plockat fram 14 sånger av olika ålder, gjort sina egna sångarrangemang och låtit två unga musikbegåvningar, Oskar Eriksson och Samuel Olofsson producera musiken. Sångerna har fått en ny och fräsch dimension med de fina musikbakgrunderna. Innehåller: Ovan där, Hur ljuvligt det är att möta, Kärlekens blomma, Där rosor aldrig dör, Var stund jag dig behöver, O, store Gud, Herre vad tänkte du på, Säg mig hans namn igen, Löftena kunna ej svika, När Guds röst, Han fann mig, Herren tar vård, Det finns kraft, Jag älskar dig Jesus
  198,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 37-48 av 67

per sida
Fallande ordning

 

 

Sommaröppettider: 6/5 till 31/7 

Måndag - Fredag 10-17
Lördag stängt

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå