View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 287

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Jesus är hjälpsam. - CD
    Jesus är hjälpsam. - CD
    Beskrivning
    Den här gången råkar Mats & Anita ut för en klurig situation på skolgården. Den tuffa och stökiga Sam som alltid bråkar med Mats och Anita halkar i en hög av hundbajs och svimmar! De två kompisarna ställs inför två val: Ska de bara lämna honom där? Eller ska de vara hjälpsamma och hjälpa den som har det svårt?

    Den här skivan bygger på den gyllene regeln - ”Allt vad ni vill att andra ska göra för er, ska ni också göra för dem”. Bibelberättelsen följer såklart i samma tema och handlar om den barmhärtige samariten, en man som hjälper sin fiende genom att rädda honom från döden, plåstra om honom och betala för hans hotell. Vilken kärlek att kunna göra det för sin nästa!

    ”Jesus är hjälpsam” är, som de andra skivorna i serien, gjord som ett barnmöte. Med fem välproducerade och moderna låtar samt fyra berättarspår. Ospon Sporre dyker som vanligt upp som en bonus i slutet med två roliga bus!

    1. Kan inte sitta still (sång) 2. Mats & Anita på skolgården 3. Hjälpas åt (sång) 4. En hjälpsam man 5. Den gyllene regeln (sång) 6. Vad skulle Jesus ha gjort? 7. Mer lik Dig (sång) 8. Jesus du är bäst (sång) 9. Ospon Sporre på party-humör

    50,00 kr
  2. Jesus är hopp. - Alexandra Hylleryd 6 ;Marcus Nielsen. - CD
    Jesus är hopp. - Alexandra Hylleryd 6 ;Marcus Nielsen. - CD
    Beskrivning
    Mats ska äntligen ha sitt efterlängtade badkalas! Det bjuds på både glass, tårta och tokiga hopp från trampolinen. I berättelsen får vi följa den snikna tullindrivaren Sackaios som fick sitt liv förvandlat när han mötte Jesus, en helt vanlig dag på torget. Skivan är laddad med tre nya låtar och ett avslutande medley.

    1. Det finns hopp
    2. Mats & Anita på badkalas
    3. Du är mitt hopp
    4. De hopplösa gubbarna
    5. Nära dig
    6. Jesus är mitt hopp
    7. Medley del 1
    8. Medley del 2
    9. Ospon Sporre

    50,00 kr
  3. Jesus är kärlek - Alexandra Hylleryd med vänner. - CD
    Jesus är kärlek - Alexandra Hylleryd med vänner. - CD
    Beskrivning
    Jesus är Kärlek” är den 7:e skivan i serien. Med 5 nyskrivna låtar och 4 berättelser fyllda av spänning och glädje tas barnen med på en resa som handlar om att få upptäcka hur fantastisk kärleken från Jesus är.

    Då (dockan) Anitas föräldrar åker på bröllopsresa till Rom, får hon sova över hos sin bästa kompis Mats. Hans föräldrar berättar under grillkvällen hur det var när de träffades för första gången på badplatsen, Mats pappa blev så generad att han tappade badbyxorna. Mats hittar ett kärleksbrev som ramlat ut från Anitas väska. Är det kärlek på gång mellan de två bästisarna...? Vi får också följa en ung man som längtar bort från sitt hem på den stora gården, för att finna lyckan i ett annat land. Hemma på gården längtar den kärleksfulla fadern på att sin älskade son ska komma tillbaka.

    Med på skivan finns också den tokige Ospon Sporre, busigare än någonsin bjuder han på flera bus som lockar fram många skratt.

    Nytt för den här skivan är att vi har startat ett samarbete med en ny producent, Johannes Häger från Huskvarna.

    Han har producerat fem nya, moderna låtar som griper tag i lyssnaren. Det är tre uptempo-låtar och två lugna. Låtarna passar både i söndagsskolan, på gudstjänsten och i bilen!

    Ett måste för varje barnfamilj!

    1. Det bubblar inom mig

    2. Mats & Anita på kärleksuppdrag
    3. Starkare än monster
    4. Den kärleksfulla pappan
    5. Ingenting
    6. Jesus älskar DIG!
    7. Min pappa Gud
    8. Helt fantastisk
    9. Ospon Sporre på nya äventyr

    50,00 kr
  4. Jesus är omtänksam - CD
    Jesus är omtänksam - CD
    Beskrivning
    Tänk om vi skulle bli mer som Jesus! Sätta andra före oss själva, vara omtänksam och älska de som vi har runt omkring oss. Även dem vi inte tycker om. Då skulle världen se helt annorlunda ut! På den här skivan får man följa med Mats och Anitas familjer när de åker på spa, familjerna får lära sig att sätta andra före sig själva men också hur det känns att få fötterna riktigt rena. Låtarna är välproducerade och medryckande och som vanligt blandas fem olika musikgenrer. Ospon Sporre delar med sig av ett bus… Och bibelberättelsen handlar om när Jesus tvättar lärjungarnas fötter.

    Låtarna på skivan är producerade av Johannes Häger (Loudnoise Studio) Huskvarna.

    Berättelserna på skivan är producerade av Simon Väderklint (Studio Emanuel) Örebro.

    175,00 kr
  5. Jesus är störst - CD
    Jesus är störst - CD
    Beskrivning
    Hej alla barn!

    Jesus är verkligen störst! Och tänk, vi får känna honom. Han som håller hela jorden i sin hand. Han som vet hur många hårstrån du har på huvudet. Han längtar efter att få vara med dig! Livet med Jesus är spännande! Jesus, han är så cool. Han är bäst, han rockar! Och du – Han älskar dig!

    Till dig som är vuxen

    Den här skivan handlar om frälsningen. För barn är Jesus så naturlig och att ta emot Jesus är inget krångligt för dem. Ofta är det nog vi vuxna som komplicerar det :-) Våga prata med ditt barn om frälsningen. Vi hoppas att den här skivan kan vara en bra hjälp för dig som vuxen också!

    På den här skivan…

    Hur kommer det sig att Jesus kan finnas överallt på en gång och samtidigt få plats i ditt och mitt hjärta? Det berättar Anita för Mats när de är på Liseberg och åker berg- och dalbana. Vi får även följa med pojken som som gärna ville bjuda med sig av sin mat. Fast det bara var 2 bröd och 5 fiskar så gjorde Jesus så det räckte till flera tusen människor! Busfarbrorn Ospon Sporre tipsar om vad man kan göra en dag när man har tråkigt – med en pruttkudde på stan. Detta och mycket mer kan du höra på den här skivan. Och självklart är det supercoola låtar också som får alla att vilja hoppa och dansa.

    50,00 kr
  6. Jesus är superhjälte - Alexander Hyllerud & Marcus Nielsen - CD
    Jesus är superhjälte - Alexander Hyllerud & Marcus Nielsen - CD
    Beskrivning
    Hej alla Superhjältar (alla barn alltså)!

    Håll i dig! För här är skivan ”Jesus är Superhjälte”. Detta är skiva nummer 3 i serien ”Jesus är…” och handlar om att vi har fått ett uppdrag. Häng med dockorna Mats & Anita på ett superhemligt agent-uppdrag utomlands. Här berättelsen om hur det gick till när Petrus träffade Jesus första gången och fick sitt uppdrag.

    Alexandras berättelser och Marcus musik tar dig med på en spännande resa med 5 nyskrivna låtar och 4 berättelser. Låtarna är som vanligt gjorda för att hjälpa alla att dansa av glädje och lovsjunga Gud med hela hjärtat. Berättelserna är ovanligt spännande med mycket ljudeffekter som tar dig hela vägen in i varje story.

    Till dig som är vuxen

    Den här skivan handlar om missionsbefallningen. Det är ett ganska krångligt ord. Fast det är inte så svårt att förstå vad det innebär om man pratar om det vanlig svenska. Vi vill att alla barn ska få veta att just de är kallade av Jesus och kan få vara med och göra detta uppdraget varje dag – att berätta för alla om att Jesus älskar dem. Enkelt och spännande på en gång

    175,00 kr
  7. Jesus är svaret  - CD
    Jesus är svaret - CD
    Beskrivning
    I kyrkan berättar Mats & Anitas ledare att Jesus alltid är svaret på det man söker... Mats tycker att det är svårt att förstå men när han & Anita kommer bort på ett köpcentrum finns det bara en att fråga om vägen, nämligen Jesus, för Han är ju alltid svaret på det vi söker! Bibelberättelsen handlar om Hanna och hennes stora bönesvar, sonen Samuel.

    1. O-o-olika

    2. Mats & Anita får bönesvar

    3. Jag är Guds barn

    4. Hanna & Samuel

    5. Kom till Jesus

    6. Jesus är svaret på det vi söker

    7. Han är svaret

    8. Hylla

    9. Svaret på alla bus är Ospon Sporre

    175,00 kr
  8. Johansson / Yngvesson - En sång som bara du kan sjunga - CD
    Johansson / Yngvesson - En sång som bara du kan sjunga - CD
    Beskrivning
    "En sång som bara du kan sjunga" innehåller tidlös musik! Ingmar Johanssons kompositioner har rötter i jazz och svensk folkmusik, där finns ett vemod, en andlighet som andas frihet och livsglädje Låtlista 1. I Detta Myller Av Liv 2. I Min Blick Ser Jag Din 3. Kärlekens Frekvens 4. Det Finns En Kraft 5. Allt Levandes Grund 6. Vem Säg Mig Vem 7. I Ett Enda Ögonblick 8. Stjärnstoft 9. En Sång Som Bara Du Kan Sjunga 10. Låt Oss Stilla Oss 11. Ino 12. Känns Som Om Gud Hört Min Bön 13. Mor Marias Hemlighet
    75,00 kr
  9. Josefina Gniste - Live - CD
    Josefina Gniste - Live - CD
    Beskrivning
    En tagning. Inga pålägg. Nära och autentiskt. Mycket efterlängtad!Det här är första liveskivan från lovsångsledaren och låtskrivaren Josefina Gniste som toppat både skivförsäljningen och streaminglistorna med sin musik de senaste åren. ?Liveskivan är en slags best-of skiva och innehåller de mest älskade & använda sångerna från Gnistes tidigare skivor ”Möt oss här” och ”Låt oss få se” + nya sången ”I Din närvaro”.

    Med ett fantastisk band spelades följande sånger in:1. Din trofasthet 2. Bygger mitt liv / Helig Ande 3. O prisa högt / Sträcker upp 4. Frihet har ett namn 5. Varde frid 6. I Din närvaro 7. Jag vet vilka tankar 8. Bli stilla 9. Låt Din vilja ske

    50,00 kr
  10. Kärlekens sånger - 3 CD box
    Kärlekens sånger - 3 CD box
    Beskrivning
    På temat Guds kärlek hittar du på denna 3CD-box både välkända och nyare sånger. CD 1 1. Björn Hedström-som en våg 2. Votum-när din kärlek drabbade mig 3. Bengt Johansson-i din öppna famn 4. Liza Lundqvist-för hans skull 5. Plus-med evig kärlek 6. Mikael Järlestrand-Gud din nåd är evig 7. Master's Voice-vem kan förstå 8. Mia Sjöö-du som är kärleken 9. Märta Svensson-ingen är som du 10. Vänner-din kärlek 11. Rebecca Tias-här är Gud 12. Urban&Carina Ringbäck-du lät himlen vänta 13. Manna-korset 14. Hasse Hallström-ett stilla sommarregn CD 2 1. Lina Nilsson-vänd dej till Jesus 2. Lars Mörlid&Peter Sandwall-kärleken 3. Gunnel&Fred Sjöberg-käleken som övervinner 4. IBRA-kören-störst av allt 5. Artur Erikson-så helt förlåter Gud 6. Anders Jaktlund med strängmusik-hans kärlek 7. Roland Utbult-jag kan ej tvivla 8. Pelle Karlsson-så stor är Jesu kärlek 9. Mikael Järlestrand-det var för oss 10. Evie-kärlek utan gräns 11. Gerd Ebegård-du är för evigt densamme 12. Viktor Klimenko-hymn till kärleken 13. Märta Svensson-i stillhetetn 14. Kjell Lönnå-blott en dag CD 3 1. Göran Stenlund-kärlekens lov 2. IBRA-kören-i sin kärlek 3. Jan Holmgren-Jesu namn det skönaste jag vet 4. Rolf Lundgren-kom nära mig 5. Einar Ekberg-han giver och giver 6. Solistkvartetten-herren är min herde 7. Örebro Kammarkör-räck ut din hand 8. Lennart Jernestrand-Guds kärlek är som stranden 9. Hasse Hallström-var inte rädd 10. Anders Andersson-o store Gud 11. Ingmar Johansson-se hur Gudsvinden bär 12. Tommy Körberg-innan natten kommer 13. Kjell Lönnå-bred dina vida vingar
    100,00 kr
  11. Killekill - Demo-CD
    Killekill - Demo-CD
    Beskrivning
    CD med 10 barnrytmiksånger av Sandra Albertus.

    Killekill är en samling med 10 nyskrivna sånger för barnrytmik. Sångerna passar bra för barn i åldern 6-24 månader. Liten och stor för mötas och vara nära varandra i rörelsesånger och upplevelsesånger. Sångerna handlar om sömniga djur som bor i en säck, om rassliga ägg som man spelar som man vill och om spöken som vill säga tittut. Det är också sånger om trygghet och om de där som sitter allra längst ner på kroppen, tårna. Det finns förstås också en sång som heter Killekill

    CDn innehåller:
    Vi vandrar in
    Var är barnen?
    Här för dig
    Djuren i säcken
    Killekill
    Vi kan du och jag
    Vi säger Bu
    Upp mot himmelen
    Tårarnas sång
    Här är du trygg

    70,00 kr
  12. Kjell Lönnå - Mer info sen - CD
    Kjell Lönnå - Mer info sen - CD
    Beskrivning
    "När man har nått mogen ålder och passerat 80, känns det som en inspirerande utmaning att släppa en ny skiva. Jag har i alla år arbetat med kör i olika former och fortsätter så, men att skriva text och musik har alltid facinerat mig.
    På 60- och 70-talet gav jag ut några solo LP i vågen av viskonst som då svepte över Sverige. Här är en ny produktion, visor och tonfall som kanske kan beröra"
    - Kjell Lönnå (2016)

    Nordiska Kammarorkestern, Sundsvall i arrangemang av Anders Ekdahl.

    1. Så kom då hösten
    2. Mer info sen
    3. Ordspråksbonad
    4. En gång jag seglar i hamn
    5. Vindarna vänder snart
    6. En myras död
    7. I fåglar i träden burren
    8. Vem är det som sjunger
    9. Tre meditationer för piano:
    Vila
    Dröm
    Längtan
    10. Horisonten
    Bonusspår:
    LP-inspelningar med Kjell Lönnå från 60- och 70-talet
    11. Besök hos gammal man en jul
    12. Förtvivlan
    13. Livet en lek
    14. I livets grå kvarter

    150,00 kr
  13. Kom du källa - Erik Tilling & Michael Jeff Johnson
    Kom du källa - Erik Tilling & Michael Jeff Johnson
    Beskrivning
    "Kom du källa" är det efterlängtade musikaliska mötet mellan musikerna Michael Jeff Johnson och Erik Tilling som nu tillsammans har skapat ett instrumentalalbum bestående av enbart piano och gitarr. Detta är en skiva som passar för bön, återhämtning och reflektion. Eller bara ha på i bakgrunden till kvällsmaten. Musik utan ord som hjälper själen att koppla av i en tid som brusar alldeles för mycket. Musik att vila i.

    Albumet består av psalmer så som ”Närmare, Gud, till Dig”, ”Jesus har gjort allt”, ”Må allt skapat tystna” m.fl. men även Benny Anderssons ”I gott bevar” samt Eriks och Michaels mest omtyckta sånger så som ”S:t Patricks Bön” och ”Han går aldrig förbi dig”.

    Skivan är producerad och mixad av Erik Tilling.
    "Kom du källa" och pastorn Daniel Röjås debutbok "Helt liv" är två utgivningar som hör ihop. De har ett gemensamt ärende om förundran, vilan, välsignelsen och tillbedjan.

    1. Kom Du Källa
    2. Jesus Har Gjort Allt
    3. Närmare, Gud, Till Dig
    4. Må Allt Skapat Tystna
    5. Stanna Hos Mig
    6. Han Går Aldrig Förbi Dig
    7. Vallfartshymn
    8. S:t Patricks Bön
    9. Stjärnhimmel
    10. I Gott Bevar
    11. Fäst Dina Ögon På Jesus
    12. Förundran

    185,00 kr
  14. Kom lite närmare - Magnus Helmner
    Kom lite närmare - Magnus Helmner
    Beskrivning
    01 Reträtt 02 Kom Lite Närmre 03 Klippa 04 Bara Ett Under 05 Helst Av Allt 06 Kom Ihåg Att Jag Sa Åt Dig Gå 07 När Det Knackar På 08 Inget Utom Allt 09 Eviga Hem 10 Så Enkelt 11 Jag Skulle Tro
    165,00 kr
  15. Kom o vá med - CD
    Kom o vá med - CD
    Beskrivning
    14 sånger för barn av Sandra Åhlander, Mia Alexandersson och Johan Bergstrand.

    Innehåller sångerna:

    Jag vet
    Barn av samma jord
    Du har en vän
    GOD
    Prinsessor och prinsar
    Kom o va´med
    Undringar
    Vi är på väg
    Lord almighty
    Var glad
    På riktigt
    Han däruppe
    Låt Herrens ord
    Äventyrsbönen

    100,00 kr
  16. Lasse Edin  - Strange Man Walking  - CD
    Lasse Edin - Strange Man Walking - CD
    Beskrivning
    Efter 22 år är han aktuell med sitt andra soloalbum, titulerad "Strange Man Walking". - Det har tagit sin tid, förvisso, men nu är plattan äntligen klar och känslan är helt enkelt fantastiskt, säger Lasse. Låtskrivandet har han satsat all kraft på med ända sedan Edin-bröderna och Ådahl-dito gick skilda vägar 1992 och drömmen om att kunna göra en egen skiva igen har hela tiden funnits med i bilden. Fast resan har inte varit helt smärtfri, snarare tvärtom. Redan 1987 drabbades han nämligen av en komplicerad sjukdom som går under benämningen dystoni, en sorts "ond kusin" till Parkinson där symptomen är kramp, spasmer och hängande huvud. Nu är han praktiskt taget återställd, kan leva ett normalt liv tack vare en omfattande operation som han genomgick 2005. Lasse Edin berättar att hans förra soloplatta spelade in då han tvingades ligga på rygg för att kunna lägga på sången. De tekniska hjälpmedlen var inte särskilt avancerade då. Och förresten är han en förespråkare för den analoga stilen med influenser från 1960- och 70-talets storheter inom popvärlden som Beatles, Byrds, Everly Brothers, Creedence, Eagles och en massa andra som dåförtiden regerade på topplistorna. Låtlista 1. Strange Man Walking 2. Shine On 3. Beautiful Day 4. It's All Over 5. Tell Me Why 6. Little Dreamer 7. Easily Pleased 8. There Are People 9. A Long Run 10. I'm Gonna Walk On
    185,00 kr
  17. Låt oss få se - Josefin Gniste - CD
    Låt oss få se - Josefin Gniste - CD
    Beskrivning
    Josefina Gniste med sitt album Låt oss få se (år 2018).

    För två år (2016) sedan släpptes debutskivan "Möt oss här" som omedelbart fick ett stort genomslag inom svensk kristenhet. Musiken från skivan har legat i topp över den mest streamade lovsången på svenska sedan releasen och den svensk/norska sången "Din trofasthet" ligger idag (2018) på 8:e plats över de mest använda sångerna i Norden (enligt CCLI). Ett otroligt gott betyg! Nu är den ny skivan från Gniste äntligen här!

    "Låt oss få se" innehåller 12 nya lovsånger på svenska med både översättningar av utländska sånger och flera nya, svenska lovsånger där Gniste varit med och skrivit 8 av dem.

    Nya skivan är ett teamwork hela vägen, förklarar Josefina. Emil Sydhage har producerat även denna gång, och samma musiker har medverkat som på första skivan: Anton Lövgren på piano, Pelle Nylén på gitarr, Rikard Stenlund på trummor och så övriga instrument Emil Sydhage.

    - Musikerna har varit med och format låtarna väldigt mycket och Emil har gjort arrangemangen, hittat kostymen för låtarna, berättar Josefina. - Jag har varit med och skrivit 8 av skivans sånger tillsammans med vänner. Det har blivit så att jag har investerat ännu mer av mitt hjärta, att skivan har blivit en ännu större del av mig själv den här gången, säger Josefina.

    Medkompositörer är bland annat David André Østby "som är så duktig på att tänka ur församlingens perspektiv". Tillsammans med Johan Åsgärde och Tommy Sjöström har Josefina skrivit sången "Frihet har ett namn" som även släppts som singel. Ä Den handlar om hur Gud lossar bojor och att vi som Guds folk ska sträcka på oss. Den här sången har blivit en av mina egna favoriter på skivan. Jag känner att den har något nytt över sig, något som ligger på Guds hjärta, säger Josefina.

    En av Josefinas hjärtefrågor handlar mycket om en längtan efter enhet i församlingen. Att vi ska enas i vår längtan efter Gud, i vår bön och i vår lovsång. - Till exempel längtar jag efter att vi ska enas över generationerna. Jag vägrar att tro att lovsång ska vara något som splittrar församlingar. Det här ligger väldigt starkt på mitt hjärta. Vi är alla skapade för att tillbe och det blir så starkt när vi gör det tillsammans, säger Josefina.

    Josefina längtar också efter att få fortsätta måla en bild av Gud som den varma fadersfamnen, fylld av storhet och godhet.

    - Jag tänker väldigt lite på perfekta egna sånginsatser utan mer på hur vi kan få fram det här budskapet och forma en sång så att bilden av Gud blir tydlig. Jag längtar efter en stark, attraktiv och innerlig lovsång i våra kyrkor, säger Josefina. Och en hel del av just detta har hon fått uppleva när hon rest runt och haft inspirationshelger om lovsång under de senaste åren. Josefina beskriver det starka engagemang och den stora kärlek hon har mött ute i församlingarna. Så mycket tid som läggs ner av så många.

    1. Frihet har ett namn 2. Enade i kärlek 3. Låt oss få se 4. Skapelsens Herre 5. Hjärtats Herre och kung 6. Det finns ingen som vår Gud 7. Jag vet vilka tankar Du har för mig 8. Varde frid 9. Bygger mitt liv 10. Led mig vidare Köp Not/Sång Mer info 11. För mig hem Köp Not/Sång Mer info 12. Låt din vilja ske

    185,00 kr
  18. Låtar året runt - Höst CD
    Låtar året runt - Höst CD
    Beskrivning
    CD:n innehåller alla höstlåtar ur sångboken Låtar Året Runt HÖST-VINTER i både sång och singbackversioner.
    185,00 kr
  19. Låtar året runt - Sommar CD
    Låtar året runt - Sommar CD
    Beskrivning
    CD:n innehåller alla sommarlåtar ur sångboken Låtar Året Runt VÅR-SOMMAR i både sång och singbackversioner.
    185,00 kr
  20. Låtar året runt - Vår CD
    Låtar året runt - Vår CD
    Beskrivning
    CD:n innehåller alla vårlåtar ur sångboken Låtar Året Runt VÅR-SOMMAR i både sång och singbackversioner.
    185,00 kr
  21. Låtar året runt - Vinter CD
    Låtar året runt - Vinter CD
    Beskrivning
    CD:n innehåller alla vinterlåtar ur sångboken Låtar Året Runt HÖST-VINTER i både sång och singbackversioner.
    185,00 kr
  22. Lisa Börod - Den stora Lisa boxen - 2CD & 2DVD
    Lisa Börod - Den stora Lisa boxen - 2CD & 2DVD
    Beskrivning
    Lisa Børud har för länge sedan blivit en ung kvinna, men hennes sånger lever vidare som aldrig förr. Här är en samling av hennes bästa barnvisor på CD och DVD, och hennes mest populära ungdomslåtar på CD och DVD. Hela 44 låtar och 22 musikvideor i en box. Dessa inkluderar "Snikkelora", "Bli med på Søndagsskolen", "Happy", "Kjempefest", "Tøff nok", "I dag", "Vaskesangen", "Min familie", "Så takknemlig", "Mamma´n min", "Lillesøstra mi", "Heldig", "Full kontroll", "Gang på gang", "Mitt valg", "Jeg tror", "The Party" och många, många fler! ??
    • Köp 3 för 127,50 kr/st
  23. Liv att dela - CD
    Liv att dela - CD
    Beskrivning
    Liv att dela innehåller 15 nyskrivna sånger för gudstjänsten. Sångerna är fristående och vill komplettera den gudstjänstmusik som redan finns. De är skrivna av Johanna Olander, teolog, och Camilla Voigt, kyrkomusiker, och har vuxit fram i gudstjänstlivet i Partille församling.
    Musiken är lättillgänglig och texterna är inkluderande, inneslutande och skapar igenkänning. De är användbara i stora och små sammanhang, för alla åldrar och oavsett musikaliska förutsättningar.

    Till varje sång finns en tankevinjett. För någon – ord att inspireras av inför en samling eller gudstjänst. För någon annan – ord i ensamhet och avskildhet, ord för egen stund med Gud. Samtliga sånger insjungna av Lutherska missionskyrkans kör.

    150,00 kr
  24. Liv att dela - Stora församlingspaketet
    Liv att dela - Stora församlingspaketet
    Beskrivning
    Liv att dela innehåller 15 nyskrivna sånger för gudstjänsten. Sångerna är fristående och vill komplettera den gudstjänstmusik som redan finns. De är skrivna av Johanna Olander, teolog, och Camilla Voigt, kyrkomusiker, och har vuxit fram i gudstjänstlivet i Partille församling.

    Musiken är lättillgänglig och texterna är inkluderande, inneslutande och skapar igenkänning. De är användbara i stora och små sammanhang, för alla åldrar och oavsett musikaliska förutsättningar.

    Till varje sång finns en tankevinjett. För någon – ord att inspireras av inför en samling eller gudstjänst. För någon annan – ord i ensamhet och avskildhet, ord för egen stund med Gud.

    Stora församlingspaketet är ett prisvärt paket för den som både vill använda sångerna för unison församlingssång och dessutom använda en eller flera sånger i kören. Här ingår alla noter och texter med kopieringsrätt. Dess­utom kör- och instrumentalarrangemang av Sven och Johanna Fridolfsson, med kopieringsrätt. Pdf-filer med texter ingår.

    Innehåller: Spiralbundet häfte samt pdf-filer som laddas ner.

    1 495,00 kr
  25. Livet med dig - CD
    Livet med dig - CD
    Beskrivning
    "Livet med Dig" innehåller 11 nya sånger på svenska, sånger som på olika sätt handlar om livet med Gud och att följa Jesus. Målet för projektet är att ge ut sånger som ärar Gud, som stärker den kristna identiteten hos pre-teens och tonåringar samt att ge församlingarna ett konkret verktyg att jobba med gentemot denna målgrupp.

    På skivan medverkar 22 ungdomar där flera av dem var med på skivan "Tid med Gud" som gavs ut på David Media 2012 (även det i samarbete med LEVA LIVET). Nu har barnen blivit tonåringar, tron har bevarats och vuxit, och nu får de vara med att ge tron på Jesus vidare till jämnåriga och yngre. Det gör den här skivan unik och inspirerande! Bland de medverkande finns ett antal personer som varit förebilder inom "kristen barnmusik" i många år bl.a. Hedvig & Selma, Emmy & Ella och Alice & Dennis. Men i detta projekt så räknas varje hjärta och varje röst och vi är enormt glada för ungdomarnas engagemang och för allt de gett till detta! Bland låtskrivarna finns Evelina Gard, Pelle och Karin Ankarberg och Anna Weister-Andersson. Skivan innehåller även nyöversatt material från Soul Children. "Livet med Dig" ges ut i samarbete mellan David Media, LEVA LIVET (Pingst Ung) och Soul Children Sverige.

    Producerad och inspelad av Pelle Ankarberg. Projektledare: Marina Andersson, Leva Livet - Pingst Ung. 1. Vid min sida 2. Vart jag mig i världen vänder 3. Allting som Du gjort 4. Livet med Dig 5. Se Du är där 6. Den kärlek som Han ger 7. Nära Dig 8. Aldrig ensam 9. Samma styrka 10. Upphöj Gud 11. Du är älskad

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  26. Livets sånger - CD
    Livets sånger - CD
    Beskrivning

    "Livets sånger" nya och sista skivan i trilogin med Robert Eriksson och Paul Biktor Börjesson

    1. Söndagshymn (Kristus har uppstått)
    2. Mitt hopp är byggt på stadig grund
    3. Gud med oss
    4. Psalm 62 (Min själ får ro)
    5. Helig
    6. Låt Ditt rike bryta fram
    7. Ditt namn på mitt hjärta
    8. Endast vår Gud
    9. Prisa Herren alla folk
    10. Upp på berget
    11. Aftonbön
    12. Alla tårar

    125,00 kr
  27. Lovånger från Davids hjärta 1-3 - 3CD
    Lovånger från Davids hjärta 1-3 - 3CD
    Beskrivning
    Lovsångsbox med 3 CD-skivor Låtlista 1. Kom Tillsammans 2. Du Är Mäktig 3. Konungarnas Konung Är Du 4. Jag Vill Lova Dig 5. Gör Mitt Hjärta Rent 6. Jag Vill Lyfta Dig Upp 7. Fyll Våra Brunnar 8. Under Ett Vattenfall 9. Vi Lyfter Ditt Namn 10. Ära Helleluja 11. Jag Älskar Dig Jesus 12. Alltid Där 13. Upphöjd Var Du Gud 14. Jubla I Herren 15. Du Är Israels Helige 16. Ingen 17. Du Är 18. Du Är Vår Skapare 19. Upphöjt Är Ditt Heliga Namn 20. Från Evighet Till Evighet 21. Ditt Regn 22. Endast Av Nåd 23. Med En Enda Bön 24. Jag Vill Älska Dig Av Hela Mitt Hjä Rta 25. Mer Av Dig 26. I Din Närhet 27. Värdig Är Du 28. Öppna Mitt Hjärta För Dig Gud 29. Till Din Ära 30. Du Är 31. Din Nåd 32. Jag Längtar Efter Dig 33. Så God 34. Jag Glädjer Mig I Dig 35. Källan 36. Jag Vill Komma Närmare 37. Sätt Våra Hjärtan I Brand 38. Spikarnas Lovsång 39. I Din Öppna Famn 40. Nådefull Gud
    150,00 kr
  28. Lovsjung Tillsammans - 2CD
    Lovsjung Tillsammans - 2CD
    Beskrivning
    I Bibeln berättas om när Jesus rider in i Jerusalem och barnen ropar Hosianna! Där finns också Jesus ord om hur han ser på barnens lovsång då han citerar Psalm 8:3 "Till och med de små barnen sjunger lovsång till dig av hela sitt hjärta, och deras föredöme tystar fiender!"

    Om vi lyssnar till Jesus ska vi alltså bejaka barnens lovsång till Gud.

    Lovsjung Tillsammans är framtagen för att hjälpa dig som leder lovsång att inkludera barnen med utgångspunkt från:
    - Enkla sånger
    - Texten viktig
    - Medley
    - Tabernakelbönen Ä en struktur lämplig att användas med just barn
    . - Att våga vara kreativ och uttrycksfull
    Lovsjung Tillsammans innehåller 150 sånger - både nya och klassiska sånger. Här hittar du enkla bönesånger, sånger om Guds omsorg och Guds kärlek - men framförallt lovsånger till Gud. Sångboken innehåller ett stort och användbart material för lovsång i församlingar, på konferenser och i barnverksamhet. Ett inspirerande material att plocka från när alla generationer lovsjunger tillsammans.

    Omfång: 232 sidor

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  29. Lutherska Missionskyrkan - Omsluten - CD
    Lutherska Missionskyrkan - Omsluten - CD
    Beskrivning
    Lutherska Missionskyrkans kör med skivan "Omsluten". För elfte gången har kören, som gjort sig känd för sin fina körklang, sin innerlighet i uttrycket, sina nya sånger och ärliga texter, samlat sin musik för att med ord och toner i variationsrika arrangemang beröra, trösta och glädja. På Omsluten blandas, liksom tidigare, nyskriven musik med nya arrangemang av gamla kända psalmer och läsarsånger. Bland de 15 spåren finns bland andra Vilken vän vi har i Jesus, O sällhet stor och Oändlig nåd. På skivan, som präglas av stor musikalisk bredd, samsas jazziga klanger och visa med folkton och stilla a cappella, och i de genomarbetade arrangemangen ryms stråkar, brass och träblås.

    Både ny och trogen publik har genom åren frågat efter mer, om den musik de just fått höra finns på skiva. Efterfrågan och den uppskattning kören känner för sin musik och sina framträdanden har än en gång blivit till en inspelning med församlingskören från Göteborg, som i allt känner sig omsluten av Guds rika nåd och välsignelse.

    185,00 kr
  30. Lutherska missionskyrkans kör -  Hopp - CD
    Lutherska missionskyrkans kör - Hopp - CD
    Beskrivning
    Med sin tolvte skiva samlar Lutherska missionskyrkans kör 15 tidigare och två nya inspelningar med en gemensam nämnare som tar avstamp i väckelsehistorien och som leder framåt till våra dagar. Med nya arrangemang ger Lutherska missionskyrkans kör de gamla sångerna nytt liv med allt från stilla a cappella till taklyftandestorbandssväng.

    Hopp, är en samlings-CD med ett eget tema från körens rika produktion med början 1997 och framåt. Nyinspelningar av Det enda jag vet och Tack min Gud kompletterar sånger som Blott en dag, Härlig är jorden och En liten stund med Jesus. Läsarsånger – vad är det med läsarsångerna som gör att så många både i och utanför kyrkorna älskar att höra och sjunga dem? Det är nåt mer än bara vackra melodier och rörande nostalgi. Det finns en ärlighet i tilltalet. Ett djup i förkunnelsen. En Jesusnärhet. De andas förtröstan och evighetshopp. Förankring. Det är sånger som burit i generationer och som visar sig bära än idag. Lutherska missionskyrkans kör har genom åren gjort sig känd för sin fina körklang, en innerlighet i uttrycket och för att med nya ord, toner och arrangemang och med nya versioner av kända psalmer och läsarsånger beröra, trösta och glädja.

    1. En liten stund med Jesus
    2. Det enda jag vet
    3. Blott en dag
    4. Tack min Gud
    5. Så tag nu mina händer
    6. Min Gud, när jag betänker
    7. Vilken vän vi har i Jesus
    8. Hur ljuvligt klingar Jesu namn
    9. Din frid, o Herre
    10. Med Gud och hans vänskap
    11. Jesus för världen
    12. Jesus, min Herre
    13. O sällhet stor
    14. I Herrens barmhärtiga händer
    15. Var är den vän
    16. Oändlig nåd
    17. Postludium – Härlig är jorden

    75,00 kr
  31. Lutherska Missionskyrkans Kör - Ropande, Viskande  - CD
    Lutherska Missionskyrkans Kör - Ropande, Viskande - CD
    Beskrivning
    För nionde gången har kören, som gjort sig känd för sin fina körklang, sin innerlighet i uttrycket, sina nya sånger och ärliga texter, samlat sin musik för att med ord och toner i variationsrika arrangemang beröra, trösta och ge människor hopp. På Ropande, viskande blandas, liksom tidigare, nyskriven musik med nya arrangemang av gamla kända psalmer och läsarsånger. På skivan, som präglas av stor musikalisk bredd, samsas jazziga klanger och visa med gitarr och munspel, med folkton och stilla a cappella. I de genomarbetade arrangemangen ryms stråkar, brass och träblås, liksom flera saxofonsolon med utmärkte Sven Fridolfsson. Bland de 17 spåren finns både skivans titelspår Ropande viskande Gud och en finstämd version av den välkända psalmen Jesus för världen.
    125,00 kr
  32. Mångfaldsmässa, Misa Criolla, - CD
    Mångfaldsmässa, Misa Criolla, - CD
    Beskrivning
    En inspelning av Mångfaldsmässa tillsammans med Misa Criolla. Två mässor med tydligt släktskap som bildar en generös och färgstark enhet. En CD där musiken inte känner några gränser. Mikaeli Kammarkör ledning av Anders Eby.
    205,00 kr
  33. Människovärdet - CD
    Människovärdet - CD
    Beskrivning
    En musikal om hur vi ser på varann. Vänder sig i första hand till ungdomar och vuxna.
    Här möter vi olika karaktärer som funderar över människovärdet. Musikalen är kryddad med ordvitsar och allt utspelas med glimten i ögat.Men på ett djupare plan ställs frågan på sin spets om vad en människa egentligen är värd. CD:n innehåller sångerna från musikalen på vanligt sätt med sång- och körstämmor och med bakgrundsversioner - singback.

    Nothäfte med manus finns att köpa separat

    100,00 kr
  34. Maria Gustin Bergström - Förundran - CD
    Maria Gustin Bergström - Förundran - CD
    Beskrivning
    Hon kombinerar jobbet som civilingenjör med en aktiv karriär som sångerska och musikkreatör. Maria Gustin Bergströms tredje skiva dansar på lätta fötter in i vårens och förundrans tid.

    Sången "Man kan inte sova i maj" skrevs faktiskt i trädgården en vårkväll när Maria stod med arbetshandskarna på och klippte häcken. Trasten sjöng, vårens dofter och alla nyanser av grönt uppfyllde henne där i den lätta skymningen. - Du vet, den där känslan av att man nästan håller på att explodera. Och jag bara insåg att man kan inte sova i maj! Musikskapandet är ett ständigt flöde. Maria fångar och samlar idéer när de kommer - och hittar ofta stillheten att arbeta vidare med dem när hon är ute och reser i jobbet och tillfälligt får en liten paus från det intensiva småbarnslivet hemma. Hennes senaste skiva "Förundran" är en hyllning till naturen och skapelsen, fylld av förundran över allt det vackra i livet, där närvaron av en älskande Gud löper som en röd tråd. Det doftar folkmusik, livsglädje och vispop i Helen Sjöholms anda. Låtarna är också en spegling av vardagen som inte alltid har guldkant, men där Gud ändå alltid finns nära som hjälpare, vägvisare och källa till den djupaste glädjen.
    Musiken är välarrangerad, innovativ och detaljrik av Maria själv. Bakom produktionen står ljudvirtuosen Lars Nilsson, Nilento Studios, som gjort sig känd för sitt arbete med svensk jazzelit, symfoniorkestrar och internationella artister. Musiker är Mikael Bergström, klaviatur; Tobias Hedlund, slagverk; Johan Sundström; kontra-/elbas; Viktor Olofsson, gitarr; Joel Hagen, blåsinstrument; Mirjam Simonsson, fiol samt Anders Bergsten, nyckelharpa. Dessutom medverkar stråkkvartett och kör. Större delen av inspelningen är gjord live i studion.

    1. Du är Gud
    2. Vår Gud är stor
    3. Vanliga dagar
    4. Kom med och sjung
    5. Man kan inte sova i maj
    6. Förundran
    7. Till vem ska vi gå?
    8. När Herren visar vägen
    9. Hem igen
    10. Den djupaste glädje
    11. Du bär mig
    12. Det är så underbart

    50,00 kr
  35. Maria Sandell - Rastplats - CD
    Maria Sandell - Rastplats - CD
    Beskrivning
    Maria Sandell är en välkänd körprofil i Sverige. Hon har tidigare gett ut flera skivor med både The Master’s Voice och Köräventyret. Detta är hennes debutalbum som soloartist med sånger som kommer rakt ur hennes hjärta. Böner skrivna mitt i livet.

    ”De här sångerna har burit mig, nu hoppas jag att de ska få bära andra

    Alla text och musik är skriven av Maria Sandell. Det är svensk pop med influenser av jazz, gospel och psalm. Alla sånger finns utgivna i ett nothäfte. Sångerna kan sjungas solo, i kör eller med hela församlingen.

    Medverkande: Maria Sandell sång, Douglas Hedström bas, kör, Jonathan Alfredsson piano, Petter Alin gitarr, Pontus Gillgren trummor, Alma Emilsson kör, Louise Zetterheim kör, Martina Möllås kör, Nicolina Östblom kör, Victor Molino Sanchez kör, Erik Holm viola, Madeleine Johansson cello , Mikael Wenhov violin ,Tomas Ebrelius violin, Filip Tunevi trombon, Isac Åberg trumpet, Joel Karlsson tenorsaxofon, Oscar Borgenvik trumpet, Samuel Muntlin barytonsaxofon

    1. Rastplats 2. Du är buren genom allt 3. En lycklig dag 4. Endast hos dig 5. Blås på mig 6. Gud är stor 7. Jesus var mig nära 8. Gud hör mitt rop 9. Jag vill jubla 10. Nattsvart natt 11. Kom mitt barn 12. Morgon 13. Här får jag va

    185,00 kr
  36. Martina Möllas - CD
    Martina Möllas - CD
    Beskrivning
    Allting har sin tid, och just nu är det tid för Martina Möllås att släppa sitt debutalbum. Ett efterlängtat album av så väl Martina själv som av hennes lyssnare. Låtskrivandet har varit en naturlig del i hennes musikaliska karriär,men alltför ofta hamnade alstren i byrålådan. Martina har tidigare hörts på skivor som A message of love med One in Christ och One thing med By Grace. När hon nu gör sitt eget material blir det svensk, ja till och med skånsk, pop.
    75,00 kr
  37. Michael Jeff Johnson - Jordens lägsta punkt - CD
    Michael Jeff Johnson - Jordens lägsta punkt - CD
    Beskrivning
    Michael Jeff Johnson

    En efterlängtad release från Michael Jeff Johnson vid namn Jordens lägst punkt. Än en gång visar Michael var vispopskåpet ska stå. Han bjuder på välskriven svensk vispop i en singer/songwriter-innerlighet.

    Gästartister är Magnus Helmner och Johanna Strömblad.
    Producerad av Paul Biktor Börjesson & Michael Jeff Johnson.

    1. Jordens lägsta punkt
    2. Mur
    3. I kärleken finns ingen rädsla
    4. Starka klippa
    5. Om jag håller din hand
    6. Fortsätt där du slutade
    7. Du når fram till mig
    8. Dom ska aldrig få mig
    9. När du bara fick drömma
    10. När ditt ljus brinner
    11. Gå på vatten

    75,00 kr
  38. Michael Martinson - Perspektiv - CD
    Michael Martinson - Perspektiv - CD
    Beskrivning

    10 låtar med Michael Martinsson. En skiva om tro, om liv och om vem Jesus är. Texterna handlar om att vara människa i den här världen, om att Gud går med mitt i livet

    75,00 kr
  39. Mikael Järnestrand - Det enda som bär - CD
    Mikael Järnestrand - Det enda som bär - CD
    Beskrivning
    "Sångerna på den här skivan har funnits i mitt inre i många år. När jag för några år sedan gjorde skivan Mitt arv var även den med sånger jag levt med sedan ungdomen.

    Den gången gjordes inspelningen med storband som var den musikstil jag bland annat växt upp med då jag själv spelade trombon i olika orkestrar. Att få göra ännu en skiva med sånger från min uppväxt känns som en stor förmån. Denna gång med en lugnare och mjukare inramning.

    Dessa sånger inbjuder till glädje och förundran men kanske ännu mer till stillhet och eftertanke. Det är sånger jag sjungit oräkneliga gånger vid begravningar och gudstjänster till tröst för människor i sorg eller oro.

    1 Det enda jag vet
    2 O store Gud
    3 Underbara land
    4 Jag har hört om en stad
    5 En jubelton vid Golgata bröt fram
    6 Någonstans bland alla skuggorna står Jesus
    7 Låt oss alla en gång mötas
    8 Han ger mera nåd
    9 När jag väl har fullbordat mitt lopp
    10 I den stilla aftonskymningen

    75,00 kr
  40. Min lilla stora kärlek  -Svenska kamarorkestern
    Min lilla stora kärlek -Svenska kamarorkestern
    Beskrivning
    Sånger för de allra minsta med Svenska Kammarorkestern, Alexander Hanson (dirigent) och Maria Brengesjö (solist)

    Svenska Kammarorkestern bjuder regelbundet in till bebiskonserter i Örebro Konserthus. Genom åren har fler än tusen små barn och deras vuxna besökt konserterna, sjungit med i sångerna och upplevt närvaron i den stora konsertsalen.”Min lilla stora kärlek” består av musik från konserterna men också av nyskrivna sånger. Vi önskar att det blir orkester-musik att leva med i vardagen och att sångerna ger trygghet, väcker nyfikenhet och inspirerar till dans, lek och närhet.

    100,00 kr
  41. Minns du sången - 3 CD BOX
    Minns du sången - 3 CD BOX
    Beskrivning
    Minns Du sången blev en jättesuccé när det visades i sveriges Television. Över 37 miljoner tittare i alla åldrar såg de 25 programmen och sjöng med i de älskade sångerna! Äktheten och närheten hos sångare och musiker under ledning av Urban Ringbäck och Anders Jaktlund skapade en "elektrifierad stämning" med både tårar och skratt, något som kommer fram även på de skivor som spelades in. Här får du lyssna till sångare som Curt & Roland, Märta Svensson, Ingemar Olsson, Jard & Carina Samuelson, Ulf Christiansson, Nils F. Nygren, Målle Lindberg, Ny-David, Ingmar Johansson och många fler. LÅTLISTA CD 1 1. Gyllne morgon 2. Hur ljuvligt det är att möta 3. Vi reser hem 4. Han är min sång och min glädje 5. En sång inom mig 6. Namnet Jesus vill jag sjunga 7. Hav tack o Jesus 8. Jag vill leva nära 9. Det finns en källa 10. Genom allt 11. Så stor är Gud 12. Ovan där 13. Låt mig vandra nära dig 14. Luffarens vaggsång 15. Nåd över allt förnuft 16. Som en bro över mörka vatten 17. O salighet, o gåtfullhet 18. Flyttfåglarna CD 2 1. Härlighetens morgon 2. På en avlägsen höjd 3. Helig mark 4. Var jag går, i skogar, berg och dalar 5. Jag vill ge dej, o Herre, min lovsång 6. En liten stund med Jesus 7. En främling från Galileen 8. Jesus är hans namn 9. Jag har hört om en stad 10. Till himmelen jag går 11. Gud har omsorg om dej 12. Gör något, Herre 13. Mitt hem bortom bergen 14. Saligt är det folk 15. Jag ser Gud bakom allt 16. Du vet väl om att du är värdefull CD 3 1. Tro på Jesus 2. Barnatro 3. Jag vill för evigt lova Herren 4. Samme gud 5. Jag lyfter ögat mot himmelen 6. Såsom han har älskat 7. Jag är härligt löst och fri 8. Jesus, här är jag 9. Jag är främling 10. Vilken trofasthet 11. Herre kär, tag min hand 12. Snaran har gått sönder 13. Dina händer är fulla av blommor 14. Bara i dig / Smakaoch se 15. Alltid på väg 16. Tänk när släkt och vänner
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  42. Mitt Hjärta hos dig - Clas Vårdstedt - CD
    Mitt Hjärta hos dig - Clas Vårdstedt - CD
    Beskrivning
    Clas Vårdstedt får nog betraktas som en veteran inom svensk, kristen musik och släpper nu sitt sjätte soloalbum. Han har skrivit ett 100-tal sånger och finns med på ytterligare ett 40-tal produktioner med sina sånger, sin röst, sitt musicerande eller som producent.
    Den förra skivan Förlorar jag dig, förlorar jag allt” (2014, David Media AB) blev inte bara ett skivprojekt i mängden utan fick också bli en skiva där allt överskott gick till Compassion International’s arbete med att befria barn från fattigdom i Jesu namn. I detta nu har den produktionen finansierat ett skolbygge för 235 barn i norra Peru.
    Men från att hösten 2013 varit ambassadör för den internationella kristna fadderorganisationen Compassion byter nu Clas samarbetspartner till den svenska väletablerade ERIKSHJÄLPEN. I samma stund släpps också ett nytt album, Mitt hjärta hos dig(David Media AB) där allt överskott oavkortat går till Erikshjälpens arbete med att hjälpa barn i extrem fattigdom.
    Mitt hjärta hos dig innehåller 10 personliga, levda sånger, om den Gud som springer oss till mötes, om hur livet kan göra ont men att inte släppa taget utan trotsigt sjunga om hoppet i honom, om att våga tro att i Gud kan det omöjliga bli möjligt! Sånger till tröst och att sätta sitt hopp till Gud. Om att likt heliga Birgitta be bönen "låt mig se din väg och villigt följa den.
    Medverkande på albumet är Frank Ådahl, Lari Basilio (US/BRA), Michael Ruff (US), Pelle Ankarberg, Erik Mjörnell, Richard Renklint, Markus Lundgren, Mikael Bergström, Anders Glemsjö och Mattias Uhrbom.
    50,00 kr
  43. Mitt liv som Målle 5-CD & 2-DVD + Bok
    Mitt liv som Målle 5-CD & 2-DVD + Bok
    Beskrivning
    Artisten och evangelisten Målle Lindberg berör och upprör. I mer än 60 år har han varit ett ämne för pressen och den religiösa världen. Han var Maranata-evangelisten som förenade Gud med showbusiness. I "Mitt liv som Målle" berättar han om sitt liv, sina framgångar och sina misslyckanden. Och om sin väg till Gud.

    Den kompletta Målle-samlingen! Innehåller 5 CD, 2 DVD samt en 60 sidig bok. 3-CD med låtar ifrån "Mitt Liv Som Målle" blandat ifrån 50 till 2000 talet. CD "Målle i Hollywood" CD "Målles Jul" DVD "Pajas Eller Profet" DVD "Målle i Hollywood", samt "Målle fyller 80 år" En 60 sidig bok om "Mitt Liv Som Målle"

    • Köp 3 för 63,75 kr/st
  44. mosters truddelutter - CD
    mosters truddelutter - CD
    Beskrivning
    Sångerna är skrivna för att passa alla i den, nya familjen. Ofödda, nyfödda, mamma,, pappa och syskon., Melodierna spänner från ballader till pop, rock och latinamerikanskt eldiga rytmer.

    Finns även sångbok att köpa till.

    1. När du sträcker dina händer 2. Godmorgon 3. Hej på dej 4. Magen, magen 5. Vi sitter i samma båt 6. Så går sola upp 7. Titta, titta, titta 8. Sparka, sparka liten fot 9. Kom var med oss i ringen 10. Jag tänder ett ljus 11. Håll om mej (Emmas önskan) 12. Himmelen är nära 13. Lilla barn 14. När jag vandrar 15. Jag finns här för dej 16. I lugn och ro 17. Pappatrall 18. Vem ska trösta liten 19. Gunga 20. Nu har jag gett dej en melodi

    189,00 kr
  45. Munken & Kulan Å, Lillebror är spårlöst borta ; Trandansen
    Munken & Kulan Å, Lillebror är spårlöst borta ; Trandansen
    Beskrivning
    Varje CD innehåller 2 berättelser på c:a 20-25 min vardera. Det är författaren själv, Åke Samuelsson, som berättar om de fromma busfröna live inför en massa barn som vrider sig av skratt. Underbara, finurliga, roliga och pedagogiska berättelser som ofta anknyter till ett bibelord. Den som börjar lyssna på en CD vill ofta fortsätta med hela serien. Målgruppen är barn mellan 5 - 1 4 år, men även vuxna...
    85,00 kr
  46. Munken & Kulan Blå - Gör vad du kan Korv med mos - CD
    Munken & Kulan Blå - Gör vad du kan Korv med mos - CD
    Beskrivning
    Helt nya berättelser om kompisarna Munken & Kulan.

    Munken & Kulan är i tioårsåldern och kompisar och när de är tillsammans händer det alltid något spännande.

    85,00 kr
  47. Munken & Kulan C. - Munkens hemliga hjärtevän. Degen jäser över - CD
    Munken & Kulan C. - Munkens hemliga hjärtevän. Degen jäser över - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  48. Munken & Kulan D. - Häftstift på frökens stol CD
    Munken & Kulan D. - Häftstift på frökens stol CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  49. Munken & Kulan N. Uppäten av mask. Predika du så sover jag - CD
    Munken & Kulan N. Uppäten av mask. Predika du så sover jag - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  50. Munken & Kulan O. - Nycklar bara försvinner. Vinkelsurring håller - CD
    Munken & Kulan O. - Nycklar bara försvinner. Vinkelsurring håller - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  51. Munken & Kulan Orange - Nisse slips Lucky Loser
    Munken & Kulan Orange - Nisse slips Lucky Loser
    Beskrivning
    Helt nya berättelser om kompisarna Munken & Kulan.

    Munken & Kulan är i tioårsåldern och kompisar och när de är tillsammans händer det alltid något spännande.

    85,00 kr
  52. Munken & Kulan PSI. Det trodde jag inte om pappa. Krama inte en målare - CD
    Munken & Kulan PSI. Det trodde jag inte om pappa. Krama inte en målare - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  53. Munken & Kulan Rosa - Lisebergskaninen + Rune lägger av  - CD
    Munken & Kulan Rosa - Lisebergskaninen + Rune lägger av - CD
    Beskrivning
    Helt nya berättelser om kompisarna Munken & Kulan.

    Munken & Kulan är i tioårsåldern och kompisar och när de är tillsammans händer det alltid något spännande.

    65,00 kr
  54. Munken & Kulan. Ä - Båda hade kniv. Munken får en lillasyster - CD
    Munken & Kulan. Ä - Båda hade kniv. Munken får en lillasyster - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  55. Munken & Kulan. På flakmoped genom Småland
    Munken & Kulan. På flakmoped genom Småland
    Beskrivning
    7 berättelser med Munken och Kulan.

    Dags att ge sig iväg
    på auktionen
    Den hemliga lådan
    Jagad av tjurar
    När allt blev fel
    Utedasset och giftasbjörken
    Tagna av polisen

    85,00 kr
  56. Munken och Kulan A. -  Guds egen lådbil. Kulan åker rullstol - CD
    Munken och Kulan A. - Guds egen lådbil. Kulan åker rullstol - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    70,00 kr
  57. Munken och Kulan Å. - Lillebror är spårlöst borta. Trandansen - CD
    Munken och Kulan Å. - Lillebror är spårlöst borta. Trandansen - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  58. Munken och Kulan Alpha. - Glad att få ge. Båtutflykten - CD
    Munken och Kulan Alpha. - Glad att få ge. Båtutflykten - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    65,00 kr
  59. Munken och Kulan Beta. - Munken osams med Sigge. Pappa snyter sig i duken - CD
    Munken och Kulan Beta. - Munken osams med Sigge. Pappa snyter sig i duken - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  60. Munken och Kulan Delta. - En pojke som saknas - CD
    Munken och Kulan Delta. - En pojke som saknas - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    70,00 kr
  61. Munken och Kulan E. -  Skatten i potatisåkern. Laga tänderna med daim - CD
    Munken och Kulan E. - Skatten i potatisåkern. Laga tänderna med daim - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  62. Munken och Kulan Epsilon. - Rädd på utsidan. Märket på benet - CD
    Munken och Kulan Epsilon. - Rädd på utsidan. Märket på benet - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  63. Munken och Kulan F. - Stark som ett lejon. Stenens hemlighet - CD
    Munken och Kulan F. - Stark som ett lejon. Stenens hemlighet - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  64. Munken och Kulan Fi. - Med öppen gylf. Jag är en juvel - CD
    Munken och Kulan Fi. - Med öppen gylf. Jag är en juvel - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  65. Munken och Kulan G. - Munkens födelsedag. Mask i munnen - CD
    Munken och Kulan G. - Munkens födelsedag. Mask i munnen - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    70,00 kr
  66. Munken och Kulan Gamma. - Ormen på stången. Bara kaniner - CD
    Munken och Kulan Gamma. - Ormen på stången. Bara kaniner - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  67. Munken och Kulan H. - Flisan i baken. Att kyssa en stortå - CD
    Munken och Kulan H. - Flisan i baken. Att kyssa en stortå - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  68. Munken och Kulan I. - De stulna fiskedragen. Vi tvättar pappas bil - CD
    Munken och Kulan I. - De stulna fiskedragen. Vi tvättar pappas bil - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  69. Munken och Kulan J. - Guds muskelpojkar. Skolresan till Stockholm - CD
    Munken och Kulan J. - Guds muskelpojkar. Skolresan till Stockholm - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  70. Munken och Kulan K. - Pappa gråter. Vi fixar bruden - CD
    Munken och Kulan K. - Pappa gråter. Vi fixar bruden - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  71. Munken och Kulan L. - Avslöjad. Fanta är godare än vatten - CD
    Munken och Kulan L. - Avslöjad. Fanta är godare än vatten - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  72. Munken och Kulan Lambda. - Utan hopp i smögen. Föräldrafritt - CD
    Munken och Kulan Lambda. - Utan hopp i smögen. Föräldrafritt - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  73. Munken och Kulan M. - En orm i sovsäcken. Att göra tvärt emot. - CD
    Munken och Kulan M. - En orm i sovsäcken. Att göra tvärt emot. - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  74. Munken och Kulan My. - Den röda tråden. Den stora människoälskaren - CD
    Munken och Kulan My. - Den röda tråden. Den stora människoälskaren - CD
    Beskrivning
    Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabeten.
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    70,00 kr
  75. Munken och Kulan Ö. - Så började det. Skolan brinner - CD
    Munken och Kulan Ö. - Så började det. Skolan brinner - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  76. Munken och Kulan P. - Räddad av en fisk. En bra karl reder sig själv - CD
    Munken och Kulan P. - Räddad av en fisk. En bra karl reder sig själv - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    60,00 kr
  77. Munken och Kulan Pi. - En tjuv på bussen. Tiotusen är mer än två - CD
    Munken och Kulan Pi. - En tjuv på bussen. Tiotusen är mer än två - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
  78. Munken och Kulan Q. - Vi kryper genom kakelugnen. Ta med smörgåsar - CD
    Munken och Kulan Q. - Vi kryper genom kakelugnen. Ta med smörgåsar - CD
    Beskrivning
    "Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens"pappa" - barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson - kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabet."
    Urban Thoms, DAGEN

    Simon Samuelsson, Åkes son, har gjort teckningarna. Tomas Hagenfors har redigerat originalkassetterna, och han har också komponerat den vinjettmusik som finns på CD-skivorna. Ibland kan ljudkvalitén vara något störande, men det kompenseras mer än väl av den "livekänsla" som förmedlas och av Åkes berättarkonst som är något utöver det vanliga.

    - Vi i vår familj (tre barn och mamma och pappa) tycker att Munken och Kulanberättelserna är superbra! Vi lyssnar, skrattar och lär oss när vi åker bil, när vi sitter och pysslar eller bygger lego och när vi ska sova på kvällen.
    Jag, Hannah 10 år, kan berättelserna utantill. Mina favoriter är "Jag är en juvel" och "Nycklar bara försvinner". Min 8-åriga lillebror tycker att alla berättelserna är lika bra och min 6-åriga lillebror och pappa gillar "Mopedsemestern" allra bäst. Mammas favoriter är "Guldtian" och "Degen jäser över".

    - Munken och Kulan-berättelserna är ett genealiskt sätt att lära sig mer om Gud och Bibeln och relationer med andra människor på. Ett lättsamt, finurligt och underhållande sätt!
    - Vi är oerhört tacksamma över att de finns!
    Familj i Sundvall

    85,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 287

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå