View as Tabell Lista

Artiklar 1-12 av 14

Page
per sida
Fallande ordning
 1. 180 /33 omskakande minuter - DVD
  180 /33 omskakande minuter - DVD
  Beskrivning
  Kontroversiell och prisbelönt – nu på svenska! Denna nya omskakande dokumentär lämnar ingen oberörd. Evangelisten och apologeten Ray Comfort som skrivit boken ”Gud tror inte på ateister” ligger bakom denna DVD som berört miljontals människor. Comfort ger sig ut på stan och samtalar med ungdomar. Samtalen handlar om nazismen och människovärde. Men när de kommer in på abort och människovärde är allt inte längre så självklart. Eller är det det? Vad fick dessa ungdomar att ändra inställning och vända 180 grader på bara några ögonblick? Denna film om människovärde och tro på Jesus borde alla se! 33 minuter lång. Svensk text.
  75,00 kr
 2. 50 år av mirakel - DVD
  50 år av mirakel - DVD
  Beskrivning
  Teen Challenge startade 1958 i New York av David Wilkerson. Wilkerson var en ung landsortspredikant och en februarieftermiddag läste han en artikel om sju tonårspojkar som stod inför rätta för mord. Under ett gängslagsmål på Manhattan hade dessa tonårspojkar slagit ihjäl en människa. Wilkerson blev tagen av det han läste och kände en Guds maning att göra något för ungdomarna. Han lämnade landsorten och åkte in till storstaden New York. Även om Wilkerson aldrig mötte dessa sju tonåringar blev han starkt påverkad av den hopplöshet, förtvivlan och det våld han såg på gatorna i New York. Han såg tusentals unga som var beroende av droger, som dödade och dog utan att känna Jesus. Wilkerson sa upp sig från pastorstjänsten i Pennsylvania och flyttade till New York-området för att jobba heltid med tonåringar och gängmedlemmar. Det blev början på Teen Challenge. Ett arbete som 50 år senare spritt sig över hela USA och nu finns i många länder utöver världen. Denna dokumentär skildrar Teen Challenge från starten och du får även möta flera av dem vars liv blivit totalt förvandlade av Jesus genom Teen Challenge
  75,00 kr
 3. Evas testamente - DVD
  Evas testamente - DVD
  Beskrivning
  Bildhuggaren och förkunnaren Eva Spångberg sammanfattar på denna DVD mycket av det som är viktigt för henne att säga till människor. Utöver enskilt bruk kan DVD-filmen användas som underlag för studiecirklar och samtalsgrupper – antingen i sin helhet eller uppdelad i avsnitt. Eva svarar på frågor från Ingamay Hörnberg. Producent Inga-May Hörnberg och Bengt Roslund Speltid 54 minuter Format 4:3 Färg Ja Region Alla
  135,00 kr
 4. Father of Lights - DVD
  Father of Lights - DVD
  Beskrivning
  Detta är inte en vanlig dokumentär, den är så mycket mer. Darren Wilson vill visa på vem Gud verkligen är och bryta de religiösa missförstånd som finns bland de kristna idag. Han vill dokumentera hur Gud verkar runt om i världen genom människor, genom den helige Ande.

  Darren Wilson och hans team kommer att ta dig med på en otroligt spännande resa, en resa som kommer ge dig mer förväntan på vad Gud kan göra. I dokumentären möter de, tillsammans med olika människor, kraftfulla häxdoktorer, våldsamma gängledare, hinduiska heliga män, liksom vanliga människor, för att be för dem och berätta om Jesus.

  Father of Lights visar oss en glimt av apostlagärningarna idag och att Gud är så mycket bättre än vad vi kan tänka oss!

  150,00 kr
 5. Gåtan om livets uppkomst
  Gåtan om livets uppkomst
  Beskrivning
  Diskussioner om vårt ursprung får lätt fokus på fel frågor. Den grundläggande frågan är inte universums ålder eller om det biologiska livet har utvecklats gradvis. Den yttersta frågan är: . Har livet blivit till slumpmässigt eller är det ett resultat av intelligens och planering?
  275,00 kr
 6. Letters from Mother Theresa - DVD
  Letters from Mother Theresa - DVD
  Beskrivning
  Filmen tecknar ett intimt och rörande porträtt av Moder Teresa, som outtröttligt kämpade för de fattiga och bortglömda i världen. Den inspirerande berättelsen följer hennes otroliga resa under mer än fyra decennier.

  Rek. ålder: 11 år
  Textning: Svenska
  Speltid: 120 min

  150,00 kr
 7. Lillys missionsresa i Indien - DVD
  Lillys missionsresa i Indien - DVD
  Beskrivning
  Tidigare indienmissionären Lilly Abrahamsson, nu 91 år, berättar att hon på sin tid var med om flera evangelisationsresor till de byar som nu besöks igen. Då reste hon med lärare och elever från skolorna i Chhindwara. Du kan läsa om Lillys missionärsliv i boken ”Brunkullan från Nimträdet” eller höra henne berätta i filmen ”Lillys missionsresa till Indien”.
  150,00 kr
 8. Mirakler - DVD
  Mirakler - DVD
  Beskrivning
  I dessa inspirerande och innehållsrika DVD-skivor berättar Oral Roberts och Benny Hinn om sina respektive tjänster på ett nära och personligt sätt. Dessa två evangelister har kanske de största helandetjänsterna under detta århundrade. Ta del av deras kunskap när de talar om Guds helandekraft, gemenskapen med Jesus, den helige Andes smörjelse och mycket mer. Se mirakler från kampanjer och journalfilm från 1950-talets tältkampanjer. Denna spännande dokumentär om Guds mirakelgörande kraft från generation till generation, kommer att styrka din tro och din kristna vandring. Två DVD-skivor textade till svenska - totaltid 3 timmar
  100,00 kr
 9. Mitt livs trasmatta - DVD
  Mitt livs trasmatta - DVD
  Beskrivning
  En fängslande dokumentär om Eva Spångberg. I flimen samtalar hon med Bengt Roslund om sitt liv. Speltid: 59 min
  40,00 kr
 10. Never Give up Son - DVD
  Never Give up Son - DVD
  Beskrivning
  En långfilmsdokumentär om Naiel och hans vänner Khole och Uldis. Efter att ha levt ett liv fyllt av våld och kriminalitet erbjuds de en chans att börja om. En film om hur livet kan förändras i ett ögonblick men också en skildring av det hårda arbetet med att förändra sin identitet. Språk: Engelska, svenska, lettiska
  Regi: Linnea Widén
  185,00 kr
 11. Spänningen i livet - DVD
  Spänningen i livet - DVD
  Beskrivning
  I filmen berättar flera olika människor om sin tro på Gud - den Gud som älskar oss och som Jesus berättar om. När den kristna tron drabbar en människa leder det ofta till en total förvandling. Beroende på vem man är eller vad man gör får detta helt olika uttryck. Men för alla leder det till att Livet blivit mer spännande.

  Medverkande: Lennart Möller, Berit Simonsson, Allan Emrén, Annika Östberg, Katta Carlsson, Göran Skytte, Stefan Gustavsson, Monica Johansson, Dan Sarkar, Anders Pihl och Gjohn-Marko Berisha.
  Producerad av Insamlingsstiftelsen Stengrunden

  80 min.

  85,00 kr
 12. The Cross, Jesus in China - DVD
  The Cross, Jesus in China - DVD
  Beskrivning
  Den unika och stora väckelsen i Kina har dokumenterats i fyra filmer med titeln ?Korset ? Jesus i Kina?. Nu finns de också på svenska. När de för ett år sedan började spridas på kinesiska och engelska också i Kina, blev det stora reaktioner. Myndigheterna uppges ha blivit tagna på sängen. De hade inte trott att den kristna tron var så utspridd i Kina. Filmerna har också gjort så stort intryck att konfiskerade kopior har lett till omvändelser bland poliser. 500 timmars filmdokumentation har samlats i fyra filmer på vardera en timme. - Få filmer har gripit tag i mig så som dessa, säger Wilgot Fritzon, föreståndare för Ljus i Öster. - Jag har sett och varit med om mycket när det gäller väckelsen i Kina, men inget liknande detta. De äkta tårarna under de många vittnesbörden från husförsamlingsledare, evangelister, bönder, intellektuella, konstnärer, unga och äldre sätter djupa spår. Att följa med i de blodiga fotspåren av tidiga missionärer, fängslade och marterade kinesiska kristna och så få se frimodiga restaurangägare i dag använda sina lokaler för evangelisation mitt i Beijing ? det är gripande. Språk: Svenska, norska, finska, ryska, engelska, tyska, franska och holländska
  100,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 1-12 av 14

Page
per sida
Fallande ordning

 

 

Öppettider:

 

Vardagar 9.30-17.30
Lördagar 10-14

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå