View as Tabell Lista

Artiklar 101-126 av 126

Page
per sida
Fallande ordning
  1. So Glad - DVD
    So Glad - DVD
    Beskrivning

    Tolv låtar med Gaither med gäster

    75,00 kr
  2. Spänningen i livet - DVD
    Spänningen i livet - DVD
    Beskrivning
    I filmen berättar flera olika människor om sin tro på Gud - den Gud som älskar oss och som Jesus berättar om. När den kristna tron drabbar en människa leder det ofta till en total förvandling. Beroende på vem man är eller vad man gör får detta helt olika uttryck. Men för alla leder det till att Livet blivit mer spännande.

    Medverkande: Lennart Möller, Berit Simonsson, Allan Emrén, Annika Östberg, Katta Carlsson, Göran Skytte, Stefan Gustavsson, Monica Johansson, Dan Sarkar, Anders Pihl och Gjohn-Marko Berisha.
    Producerad av Insamlingsstiftelsen Stengrunden

    80 min.

    85,00 kr
  3. The Cross, Jesus in China - DVD
    The Cross, Jesus in China - DVD
    Beskrivning

    Den unika och stora väckelsen i Kina har dokumenterats i fyra filmer med titeln ?Korset ? Jesus i Kina?. Nu finns de också på svenska. När de för ett år sedan började spridas på kinesiska och engelska också i Kina, blev det stora reaktioner. Myndigheterna uppges ha blivit tagna på sängen. De hade inte trott att den kristna tron var så utspridd i Kina. Filmerna har också gjort så stort intryck att konfiskerade kopior har lett till omvändelser bland poliser. 500 timmars filmdokumentation har samlats i fyra filmer på vardera en timme. - Få filmer har gripit tag i mig så som dessa, säger Wilgot Fritzon, föreståndare för Ljus i Öster. - Jag har sett och varit med om mycket när det gäller väckelsen i Kina, men inget liknande detta. De äkta tårarna under de många vittnesbörden från husförsamlingsledare, evangelister, bönder, intellektuella, konstnärer, unga och äldre sätter djupa spår. Att följa med i de blodiga fotspåren av tidiga missionärer, fängslade och marterade kinesiska kristna och så få se frimodiga restaurangägare i dag använda sina lokaler för evangelisation mitt i Beijing ? det är gripande. Språk: Svenska, norska, finska, ryska, engelska, tyska, franska och holländska

    100,00 kr
  4. The Star - DVD
    The Star - DVD
    Beskrivning
    En härlig berättelse om tro och vänskap för barn i alla åldrar!

    Den lilla åsnan Bo drömmer om ett annat liv bortom vardagen och en dag tar han mod till sig och rymmer. Bo och hans nya roliga djurkompisar ger sig ut på sitt livs äventyr, med många skratt längs vägen.

    En dag får de syn på en stjärna. Tillsammans med tre kameler blir de helt oväntat hjältar i den största berättelsen som någonsin berättats...!

    Innehåller extramaterial: Bl a Sing-A-Long med Bo och hans vänner. Musikvideor med Mariah Carey och Kirk Franklin.

    Från 7 år
    83 min
    Svensk text

    225,00 kr
  5. The Story K. -  Befriade från slavskeppet/Ett rytande i natten  - DVD
    The Story K. - Befriade från slavskeppet/Ett rytande i natten - DVD
    Beskrivning

    Följ med några barn och deras hisnande äventyr i Rom 64 eKr och se hur de finner uppmuntran och vägledning i berättelserna om Jesus. Befriade från slavskeppet: Ben, Helena och barnen hamnar i ett spännande äventyr när de i hemlighet söker efter Jossis pappa på ett romerskt slavskepp. Jossi får chansen att visa en av slavarna vad verklig självuppoffring är. Du får även höra om Jesus som helar en lam man, liknelserna om farisen och syndaren, och om huset som är byggt på klippan och om huset som är byggt på sanden. Ett rytande i natten: Två lejonungar har rymt och Krassus, Neros djurtämjare, är rasande. Markus vet var de är och han älskar sina nya, lekfulla vänner. När Krassus spårar ungarna till Bens hus börjar en riskfylld fritagningsplan som leder till djurburarna. Det blir även berättelser om Jesus som botar en dövstum man, om änkans gåva i templet och liknelsen om det förlorade fåret. Svenskt tal Från 6 - 7 år ca 60 min.

    115,00 kr
  6. The Story K. -  Farväl till Rom/Ut i hela världen
    The Story K. - Farväl till Rom/Ut i hela världen
    Beskrivning
    Följ med några barn och deras hisnande äventyr i Rom 64 eKr och se hur de finner uppmuntran och vägledning i berättelserna om Jesus. Farväl till Rom Stefans föräldrar, de berömda cirkusartisterna, vill inget hellre än att rädda de kristna som sitter fångade hos kejsar Nero. Fritagningen blir en riktig föreställning tack vare deras "stora vän" från cirkusen! I denna spännande episod får du se Jesu korsfästelse, hur han dör och blir begravd, men också hur Maria får möta sin uppståndne Mästare. Ut i hela världen Ben och hans vänner seglar mot friheten - bort från Neros soldater. Tactikus och Miriam gifter sig ombord och det blir en härlig bröllopsfest på däck. Men vad är det för konstigt ljus som förföljer dem? I detta sista avsnitt får du även höra berättelsen om hur Jesus hjälpte sina lärjungar när de trodde att han hade glömt dem. Svenskt tal Från 6 - 7 år Ca 60 min.
    115,00 kr
  7. The Story K. - En bedragare ibland oss/Rättegången
    The Story K. - En bedragare ibland oss/Rättegången
    Beskrivning

    Följ med några barn och deras hisnande äventyr i Rom 64 eKr och se hur de finner uppmuntran och vägledning i berättelserna om Jesus. En bedragare ibland oss Den lurige Antonius upptäcker att några kristna gömmer sig hemma hos bagaren Ben. Snabbt flyr de till katakomberna och därifrån börjar en febril aktivitet för att gräva en räddningstunnel till bageriet där Helena och barnen finns. Det berättas även om Judas, om Maria som smorde Jesu huvud, om den sista måltiden och om hur Petrus lovar att inte förråda Jesus. Rättegången Bagaren Ben och hans kristna vänner gömmer sig i katakomberna men Ben, Jossi och några till blir fångade och kastade i fängelsehålan. Du får också höra om Jesus i Getse Svenskt tal Från 6 - 7 år Ca 60 min.

    115,00 kr
  8. The Story K. - Farväl till Rom - DVD
    The Story K. - Farväl till Rom - DVD
    Beskrivning

    Stefans föräldrar, de berömda cirkusartisterna, vill inget hellre än att rädda de kristna som sitter fångade hos kejsar Nero. Fritagningen blir en riktig föreställning tack vare deras 'stora vän' från cirkusen! I denna spännande episod får du se Jesu korsfästelse, hur han dör och blir begravd, men också hur Maria får möta sin uppståndne Mästare.

    75,00 kr
  9. The Story K. - Nattlig flykt - DVD
    The Story K. - Nattlig flykt - DVD
    Beskrivning

    Under en nattlig tur till en grannstad lyckas Ben, Helena och barnen nätt och jämnt att undkomma Neros soldater. I flykten förstörs ett hjul på deras vagn och medan hjulet lagas tar Ben och Helena med barnen på en annan resa, tillbaka till den tid när Josef och Maria levde. Sätt dig vid lägerelden du ochså, och hör berättelsen om Jesu födelse.

    115,00 kr
  10. The Story K. - Räddade ur Kata../Ladda, sikta, skjut - DVD
    The Story K. - Räddade ur Kata../Ladda, sikta, skjut - DVD
    Beskrivning
    Följ med några barn och deras hisnande äventyr i Rom 64 eKr och se hur de finner uppmuntran och vägledning i berättelserna om Jesus. Räddade ur katakomberna: Bens vän Efraim besöker Rom trots faran att bli tillfångatagen. Hans berättelse om den goda samariten hjälper Anna och Jossi när de ställs inför ett svårt beslut. Genom äventyret får vi höra om Jesus och hans liknelser om såningsmannen, den obarmhärtige tjänaren och den barmhärtige samariten. Ladda, sikta skjut: Ben och hans familj blir måltavlor för Neros senaste renoveringsobjekt i grannskapet - brandbombning! Seloten Zackai vill hjälpa till men försätter alla i en farlig situation. Detta äventyr förstärks av historierna om Jesus när han helade mannen med en förtvinad hand, gav syn till den blinde Bartimeus och undervisade sina lärjungar om barnen. Svenskt tal Från 6 - 7 år Ca 60 min
    115,00 kr
  11. The Story K. - Rättegången - DVD
    The Story K. - Rättegången - DVD
    Beskrivning

    Bagaren Ben och hans kristna vänner gömmer sig i katakomberna men Ben, Jossi och några till blir fångade och kastade i fängelsehålan. Du får också höra om Jesus i Getsemane och om hur Petrus förnekar Jesus.

    75,00 kr
  12. The Story K. - Stjärna för en dag/Fångad i fällan
    The Story K. - Stjärna för en dag/Fångad i fällan
    Beskrivning

    Följ med några barn och deras hisnande äventyr i Rom 64 eKr och se hur de finner uppmuntran och vägledning i berättelserna om Jesus. Stjärna för en dag: Stefans akrobatiska talang förvandlar honom från romersk fånge till stjärnan i en show hos köpmannen Flavian. Vad spelar det för roll att Flavian misshandlar sina slavar, Stefan lever ett liv i lyx i sin nye "väns" hus - tills slavarna gör uppror. Kan kärleken återlösa den otacksamme Stefan på samma sätt som den förlorade sonen i en av Jesu liknelser? br> Fångad i fällan Kejsar Nero har födelsedagskalas, men Tacikus är inte på festhumör. Han står inför ett svårt val; att tillbe Nero som gud och bli befordrad eller att vara trogen sin övertygelse och riskera döden. Vi får även följa berättelsen om Jesus och hans konungsliga färd på åsnan, händelsen på förklaringsberget och liknelsen om vingården. Svenskt tal Från ca 6 - 7 år Ca 60 min.

    115,00 kr
  13. The Story K. - Utbrytningen/Äventyr i akvedukten -  DVD
    The Story K. - Utbrytningen/Äventyr i akvedukten - DVD
    Beskrivning

    Följ med några barn och deras hisnande äventyr i Rom 64 eKr och se hur de finner uppmuntran och vägledning i berättelserna om Jesus. Utbrytningen: När romerska soldater fångar cirkuspojken Stefan måste Ben och barnen rädda honom. Utbrytningen bäddar för en andlöst spännande fritagning på den romerska arenan - tack vare Bens berättelser. Du får också se och höra berättelsen om när Jesus mättar de fem tusen, visar Sackeus Guds godhet och reser upp Jairus dotter från de döda. Äventyr i akvedukten: Zack blir tillfångatagen när han försöker smuggla en av Bens berättelser genom stadens vattensystem och hans hjältedåd understryks av Bens fantastiska berättelser. Du möter Jesus när han blir döpt av Johannes, stillar stormen och befriar den vilde mannen från Gerasa. Svenskt tal 60 min

    115,00 kr
  14. The Ultimate Life - DVD
    The Ultimate Life - DVD
    Beskrivning
    Klicka för större bild Jason Stevens värld håller på att falla samman. Han är hårt pressad i att leda arbetet med stiftelsen som hans farfar startade, han håller på att bli stämd av sina giriga släktingar och mitt i allt detta åker hans älskade Alexia iväg på en längre missionsresa till Haiti. Men när Jason upptäcker sin farfars dagbok som påbörjades under depressionen, får Jason vara med om en resa från fattigdom till välstånd. När allt i hans liv verkar hänga på en skör tråd hoppas Jason få upptäcka det ultimata livet.
    175,00 kr
  15. This is our God- Hillsong - DVD
    This is our God- Hillsong - DVD
    Beskrivning

    På kvällen den 9:e mars 2008 så samlades återigen tusentals av människor i Acer Arena i Sydney för att tillsammans med Hillsong Church lovsjunga Gud! Och som 'vanligt' så spelades allt detta in och har nu resulterat i en ny, fantastiskt DVD som heter 'This Is Our God'! Det var en oförglömlig kväll där mängder med människor blev berörda av Gud, en kväll fylld av tillbedjan, ödmjukhet och beundran av Guds kärlek och nåd. Så här säger lovsångsledaren Joel Huston om kvällen: ' - We come together and we say, This is who we are, God. We need You, we love You, and we're going to give everything to You. It's actually about the church coming together and singing with One Voice, One Passion, One Heart, giving all our praise to God' Återigen så har Hillsong Church lyckats med konststycket att leverera svängig, välgjord och passionerad lovsång. Återigen så lyckas de leverera lovsånger som känns äkta och som berör. Återigen så har de lyckats knåpa ihop lovsånger som kommer att sjungas av tusentals människor i kyrkor över hela världen....återigen så har de lyckats! Men med lovsångsledare som Darlene Zschech, Reuben Morgan, Joel Huston och Marty Sampson så finns alla ingredienser för att lyckas! Så hade du inte möjligheten att vara i Sydney den 9:e mars i år, så är denna DVD en perfekt möjlighet att uppleva denna fantastiska kväll, en kväll fylld med lovsång och passion! LÅTLISTA 1. Your Name High 2. Run 3. Desert Song 4. This Is Our God 5. He is Lord 6. High and Lifted Up 7. Stronger 8. Healer 9. You Are Here (The Same Power) 10. You Deserve 11. Across The Earth 12. Where We Belong 13. Sing to the Lord 14. You'll Come 15. Turn Your Eyes Upon Jesus 16. With Everything

    250,00 kr
  16. Ting som berör toner som talar - DVD
    Ting som berör toner som talar - DVD
    Beskrivning

    Här får man lyssna till Larseric Jansons livsberättelse. Han delar även med sig av sin favoritmusik. 4 timmars berättelse + musik

    200,00 kr
  17. United - We Will Stand - DVD
    United - We Will Stand - DVD
    Beskrivning
    Produktbeskrivning: Experience the concert of a lifetime and celebrate the impact 40 years of contemporary Christian music has had on millions of listeners around the world. Artists including Amy Grant, Michael W. Smith, Steven Curtis Chapman, Sandi Patty, Larnelle Harris, The Imperials, Newsboys, Petra, 4Him, Nicole C. Mullen and many more reunited for a night of music on stage, hosted by Mark Harris and Jaci Valasquez, capturing 40 hit songs from the past four decades and behind-the-scenes interviews. 1. Sing Your Praise To The Lord - Amy Grant 2. Trumpet of Jesus - Imperials 3. How Majestic Is Your Name - Sandi Patty 4. Great Is The Lord - Michael W. Smith 5. A Love Song - Love Song with Phil Keaggy 6. Praise The Lord - Imperials with Steven Curtis Chapman, Michael W. Smith 7. You Are God Alone - Phillips, Craig & Dean 8. On My Knees - Jaci Velasquez 9. Future Generations - 4Him 10. Basics of Life - 4Him 11. Watercolor Ponies - Wayne Watson 12. Redeemer - Nicole C. Mullen 13. My Tribute - Evie 14. People Need The Lord - Steve Green 15. Mary, Did You Know - Michael English 16. Another Time Another Place - Sandi Patty, Wayne Watson 17. Amen - Larnelle Harris 18. I've Just Seen Jesus - Larnelle Harris, Sandi Patty 19. We Shall Behold Him - Sandi Patty 20. Undivided - First Call 21. Blessings - Laura Story 22. He's Alive - Don Francisco 23. We Are The Reason - David Meece 24. How Great Is Our God - Mark Harris 25. In Christ Alone - Steve Green 26. Give Thanks - Don Moen 27. Indescribable - Laura Story 28. God Of Wonders - Travis Cottrell 29. Revelation Song - Phillips, Craig & Dean 30. Free To Be Me - Francesca Battistelli 31. I Will Be Here - Steven Curtis Chapman 32. God's Not Dead - Newsboys 33. Thy Word - Amy Grant 34. El Shaddai - Amy Grant, Sandi Patty 35. Breathe - Michael W. Smith 36. For The Sake Of The Call - Steven Curtis Chapman 37. We Believe - Newsboys 38. Friends - Michael W. Smith 39. We Will Stand - Russ Taff 40. Awesome God - CCM United
    200,00 kr
  18. Vischan Program 5-8 - DVD
    Vischan Program 5-8 - DVD
    Beskrivning

    Program för förskolebarn med massor av talande djur på bondgård. Grodan,ponnyn,hönan och lammet

    250,00 kr
  19. Vischan Program 9-12 - DVD
    Vischan Program 9-12 - DVD
    Beskrivning

    Program för förskolebarn med massor av talande djur på bondgård. Kossan, silkestuppen, geten och hästen

    250,00 kr
  20. Vischan Program13-16 - DVD
    Vischan Program13-16 - DVD
    Beskrivning

    Program för förskolebarn med massor av talande djur på bondgård. Grisen, nymfparakiten, kaninen och laman

    250,00 kr
  21. We´re all in this together - DVD
    We´re all in this together - DVD
    Beskrivning
    Dokumentär och låtar om Hill Song
    200,00 kr
  22. When the Games Stands Tall -DVD
    When the Games Stands Tall -DVD
    Beskrivning
    Jim Caviezel spelar fotbollscoachen som slits mellan familjen och att hålla sitt framgångsrika lag vid liv i denna film inspirerad av verkliga händelser.

    Mitt i en säsong präglad av kriser och tragiska händelser riskerar han att förlora allt men blir påmind av en speciell och ung spelare om att lagandan är viktigare än både personlig ära och berömmelse, vi ser även Michael Chiklis och Laura Dern i övriga roller.

    125,00 kr
  23. Woodlawn - DVD
    Woodlawn - DVD
    Beskrivning
    Woodlawn är en inspirerande kristen film, baserad på den sanna berättelsen om hur kärlek och gemenskap övervann hat och splittring i Birmingham, Alabama.

    En talangfull high school-fotbollsspelare tvingas försvara sin idrottskarriär och samtidigt stå upp för sin tro när han möter rasistiska och hatiska stämningar både på och utanför planen

    Svensk text. Längd 120 min

    • Köp 3 för 106,25 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 101-126 av 126

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå