View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 558

per sida
Fallande ordning
  1. Djuren på Kackelgården : minimusikal inkl CD
    Djuren på Kackelgården : minimusikal inkl CD
    Beskrivning
    Minimusikal som bland annat handlar om vikten av vänner som kan hjälpa varandra. Kackelgårdens hönor är ledsna eftersom de sitter instängda i en trång bur. De andra djuren försöker hitta lösningar för att hjälpa dem ut i det fria.

    Materialet innehåller, saga, musikalmanus, noter och CD med både komp- och sångversioner

    • Köp 3 för 204,00 kr/st
  2. Djurens sångbok
    Djurens sångbok
    Beskrivning
    I Djurens sångbok finns ett trettiotal välkända barnvisor som alla handlar om olika djur. Samtliga sånger presenteras med melodi, text och ackord och är vackert illustrerade av Tord Nygren. Till varje sång finns även en kort text med fakta om varje djur. Djurens sångbok är en underbar bok att ta fram när man kryper upp i soffan och vill sjunga och läsa tillsammans, eller bara bläddra i och titta på de fina illustrationerna, hemma eller på förskolan. En bok att ha till hands när sång- och läslusten infinner sig och en fin present till någon man tycker om.
    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  3. Do Re Mi : den pedagogiska sångboken. 2
    Do Re Mi : den pedagogiska sångboken. 2
    Beskrivning
    Do Re Mi 2 är sångboken som ger den unga sångaren grundläggande kunskap om sångteknik och notläsning. Här presenteras en välkänd repertoar däribland sånger på olika språk och sånger med enkla stämmor. Boken fungerar också som teoribok med skriftliga övningar och anvisningar.

    Sångerna kan bytas ut så att de passar undervisningen. Det som är viktigt är vad man gör av sångerna ? inte sångerna i sig.

    Do Re Mi 2 är en fortsättning på Do Re Mi 1 och riktar sig till barn från 7 år.
    215,00 kr
  4. Dopsånger vid livets… - Not
    Dopsånger vid livets… - Not
    Beskrivning
    Övrig information: Innehåller: Det gåtfulla folket / Olle Adolphson Ett barn är fött / Thad Jones Gud som haver barnen kär / I. Widéen Lilla hand / Georg Riedel Lyckans minut / Fredrik Swahn/Martin Östergren Majas visa / Alice Tegnér Mitt lilla barn / Georg Wadenius Silverbarn / Antonin Dvorak Skymtar för en stund / Uno Svenningsson Sparvöga / Marie Fredriksson Tryggare kan ingen vara / Trad. Vilken underbar värld / G. D. Weiss/G. Douglas
    200,00 kr
  5. Du e`okej. - Not
    Du e`okej. - Not
    Beskrivning
    Noterna till alla sånger från "Kompisbolaget - Du é okey", finns även bara text till alla sånger.

    Fartfylld rockshow för barn mellan 3-10 år. Fokus ligger på att det finns bara en av dej så ta hand om dej.

    Du é okey precis som du é!!!

    125,00 kr
  6. Du får gärna titta in - Fyra visor för barnkör - Not
    Du får gärna titta in - Fyra visor för barnkör - Not
    Beskrivning
    Innehåll:

    Liten julvisa
    Julpsalm
    Vårlängtan
    Aftonbön
    Sättning: Diskantkör
    Kompositör: Moberg Lars
    Textförfattare: Larshans Carin
    Kalendarium: Söndagen före domssöndagen

    40,00 kr
  7. Du känner mig - not
    Du känner mig - not
    Beskrivning
    Sång- och idéhäfte från ett psaltarprojekt på Strömbäcks folkhögskola

    Innehåller: Ps. 126 Ps. 24 och 52 Ps. 30 Ps. 139 Ps. 13 Ps. 57 och 36 Ps. 90

    75,00 kr
  8. Du möter mig - Not
    Du möter mig - Not
    Beskrivning
    Det som inga ögon sett Varför han och inte jag? Blod är tjockare än vatten Drick utav mitt vatten Var inte rädd Maria Du måste födas på nytt Upp till bevis Ljuset i min värld Den som är felfri Om du bara blev min vän Jag vill kunna se igen Du möter mig sånger om möten med personer i nya testamentet av Bo Senter och Tomas Hagenfors
    • Köp 3 för 59,50 kr/st
  9. Du möter mig - Noter
    Du möter mig - Noter
    Beskrivning
    12 sånger om möten med personer i nya testamentet av Bo Senter och Tomas Hagenfors. Låtarna har stor variation, och det spritter av spelglädje med äkta blås, riktiga trummor, melodiska gitarrsolon och körpålägg med Frank Ådahl
    • Köp 3 för 55,25 kr/st
  10. Du och jag och Gud tillsammans - Noter
    Du och jag och Gud tillsammans - Noter
    Beskrivning
    Sånger för användning i barnsamlingar och av barnkörer/skolor samt i gudstjänster med stora och små.Ackordanalys och riktiga pianonoter.
    70,00 kr
  11. Du öppnar din hand - Not
    Du öppnar din hand - Not
    Beskrivning
    DU ÖPPNAR DIN HAND – Musikandakt Sånger för kör och församling med texter ur Psaltaren tonsatta och arrangerade av Michael Strand Jag tackar dig (Psalm 139:14-18) Som hjorten längtar till vattenbäckar (Psalm 42:2-4) Herre, du rannsakar (Psalm 139:1-10) Mitt hjärta är redo (Psalm 108:2-7) Du öppnar din hand (Psalm 145:16-18) Endast hos (Psalm 62:2-3) Gud, min Gud (Psalm 63:2) Den som bor i den högstes beskydd (Psalm 91:1-4) Inspirerad av anglikanska kyrkans Evensong har Strand tonsatt bibeltexterna.
    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  12. Dunkelidur 2 - Noter
    Dunkelidur 2 - Noter
    Beskrivning
    Magnus Bredmar har lyckats förena både pop, rap och lovsång på svenska för barn och ungdomar.
    70,00 kr
  13. Emmausvandrarnas berättelse - Noter
    Emmausvandrarnas berättelse - Noter
    Beskrivning
    I musikalen Emmausvandrarnas berättelse får vi följa hela passionsberättelsen från Jesus intåg i Jerusalem till uppståndelsen och hans möte med lärjungarna efteråt. Musikalen består av 10 sånger. Manus och kommentarer ingår i häftet som är på 20 sidor.

    Folkets lovsång
    Nattvarden
    Bön i Getsemane
    Petrus bön
    Rövarens lovsång
    Kvinnornas sång
    Tomas sång
    Emmausvandrarnas sång
    Petrus sång
    Halleluja
    Erika Sandström jobbar som kyrkomusiker sedan 1990 i Bygdeå församling, Luleå stift. Hon har haft hand om både barngrupper och barnkörer i åldrarna 6 -12 år.

    70,00 kr
  14. En å annan sång : tjugo sånger för små och stora barn
    En å annan sång : tjugo sånger för små och stora barn
    Beskrivning
    Dunsö Kapell - Per och Ingalill Dunsö och Marie Thorwaldsson - turnerar över hela Sverige. Från den skånska slätten i söder till långt upp i Norrland gör man succé med olika föreställningar - Doktor Kling och Syster Violina, Ur-Kul!, En å annan sång - för förskolebarn och de yngsta skolbarnen. Nu finns många av sångerna ur de olika produktionerna samlade i En å annan sång, ett musikpaket bestående av en härlig fyrfärgsbok och en smittande CD. Här hittar du varma, mysiga, tokiga, sprittande, svängiga, eftertänksamma melodier som barnen älskar: Bu! • Djungelmyran Rut • Tango Allergi • Ur i magen • Pelle Pill.- Det här är bra barnmusik! -
    100,00 kr
  15. En ängel vid din sida : gudstjänst för små och stora
    En ängel vid din sida : gudstjänst för små och stora
    Beskrivning
    Nu finns ett nytt gudstjänstmaterial med sjutton sånger och melodier för både barn och vuxna. Ulf Nilssons texter om livet och döden träffar rätt in i barnets vidöppna tankevärld, och Leif Nahnfeldts melodier är lekfulla och enkla för barn att sjunga. Materialet innehåller också tretton liturgiska texter som kan formas till varierade gudstjänster för barn och vuxna. Den som uppskattade Ulf Nilssons sängkantsbok En ängel vid din sida, kommer att tycka om det här nya materialet med texter hämtade från boken.

    Innehåll:
    En alldeles vanlig söndag - Inledning Jag har misslyckat med allt idag - Bekännelse En enda dag i taget -Kyrie/Bönesång Trosbekännelse På livets knaggliga stig - Gloria Den stora tiden talar i oss - Sanctus Jag ska hålla dig i handen - Nattvard Lammet - Agnus Dei Guds änglar - Gloria/Sändning Jag andas - Bön Jag är alltid, alltid med dig - Bön Trygg är jag och alla andra- Dopet En visa just för dig - Ensamhet/Rädsla Jag vaktar och skyddar dig - Trygghet Det finns någon - Sorg Vi ska älska varandra - Kärlek Sov min lilla hjärtansgris - Aftonbön Förslag till gudstjänstordningar Liturgiska texter Inledningsord/Nattvardsbön Bön - Läst syndabekännelse Bön - Bön efter bekännelse Tre ljus Kärlek- Symbolhandling/Ljuständning Vattnet - Dopbön Liten trosbekännelse Fadern, Sonen och den helige Ande Bön Nattvardsbön Tackbön Jag ger dig en äng Välsignelse Bön - Sändning

    Ulf Nilsson har varit författare i över 25 år och skriver böcker för barn i alla åldrar. Han har belönats med Augustpriset två gånger, 1994 för Mästaren och de fyra skrivarna och 2002 för Adjö, herr Muffin. Leif Nahnfeldt är musiker och präst från Karlstad. Han arbetar som konstnärlig och pedagogisk ledare för musikverksamheten vid Karlstads Universitet och tilldelades 2009 års Aulénpris av Sveriges Kyrkosångsförbund för sitt arbete som inspiratör inom liturgi och musik.

    120,00 kr
  16. En bra dag - Not
    En bra dag - Not
    Beskrivning
    Sex sånger för barnkör
    40,00 kr
  17. En glimt i din öga - Not
    En glimt i din öga - Not
    Beskrivning
    Tjugo år har gått sedan musikern, kompositören och inspiratören Börje Gustavsson omkom i en bilolycka, endast 36 år gammal.

    För att hålla Börjes låga brinnande enades vänner och kollegor om att bilda en minnesfond. Genom den har många människor uppmuntrats och inspirerats till att utveckla sitt skapande och ledarskap i Börjes anda.

    Detta sånghäfte markerar slutet på en 20-årig epok av utmärkelser och stipendier ur Börje Gustavsons minnesfond.

    Innehåller:
    Det är gott att tacka Herren - Hans Åkesson
    Du är nära - Sven Fridolfsson
    En glimt i ditt öga - Mattias Lindqvist
    En plats i dig - Erik Wäcklén
    En värld, ett folk, ett uppdrag - Börje Gustavsson
    Kom Gud - Liza Lundkvist
    Liv föder liv - Per Harling
    Ljus är allt du ser - Michael Strand
    Lyft det högt detta barn - Per Harling
    Nu så kommer julen - Arne Lundmark
    När tystnaden blir musik - Mattias Lindqvist
    Se liljorna på marken - Peter Tikkanen
    Sjung ditt lov - Börje Gustavsson.
    Vad jag vill - Tomas Boström
    Vara din - Johanna Fridolfsson

    • Köp 3 för 139,50 kr/st
    • Köp 10 för 131,75 kr/st
  18. En glimt i ditt öga - Not
    En glimt i ditt öga - Not
    Beskrivning
    Sättning: SATB, Solo Övrig information: Till Börje Gustavssons minne Tjugo år har gått sedan musikern, kompositören och inspiratören Börje Gustavsson omkom i en bilolycka, endast 36 år gammal. För att hålla Börjes låga brinnande enades vänner och kollegor om att bilda en minnesfond. Genom den har många människor uppmuntrats och inspirerats till att utveckla sitt skapande och ledarskap i Börjes anda. Detta sånghäfte markerar slutet på en 20-årig epok av utmärkelser och stipendier ur Börje Gustavsons minnesfond. Innehåller: Det är gott att tacka Herren - Hans Åkesson En glimt i ditt öga - Mattias Lindqvist En plats i dig - Erik Wäcklén En värld, ett folk, ett uppdrag - Börje Gustavsson Kom, Gud - Liza Lundkvist Liv föder liv - Per Harling Ljus är allt du ser - Michael Strand Lyft det högt detta barn - Per Harling Nu så kommer julen - Arne Lundmark När tystnaden blir musik - Mattias Lindqvist Se liljorna på marken - Peter Tikkanen Sjung ditt lov - Börje Gustavsson Vad jag vill - Tomas Boström Vara din - Johanna Fridolfsson
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  19. En hemlighet med gud - Not
    En hemlighet med gud - Not
    Beskrivning
    Fem sånger av Magdalena Berggren. Sångerna riktar sig främst till barn i åldern 10-13 år men kan även användas för barn tillsammans med vuxna.
    65,00 kr
  20. En lysande stjärna Noter
    En lysande stjärna Noter
    Beskrivning
    En ny barnmusikal av Joel Holmquist. Innehåller noter och manus.

    1. Inledning
    2. En liten människa
    3. Skattskrivning
    4. Vi är på väg
    5. En annan resa
    6. Vi är vise män
    7. I palatset
    8. Jag är kung Herodes
    9. Dags att föda
    10. Knack, knack, knack
    11. Ära vare Gud i höjden
    12. En lysande stjärna

    Cd finns med alla sångerna

    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
  21. En sång som bara du kan sjunga - Not
    En sång som bara du kan sjunga - Not
    Beskrivning
    Ingmar Johánssons texter och musik finns ett vemod, en andlighet som andas frihet och livsglädje. Ingmar vet att hans musik passar när livet trasslat till sig på något vis. Det här är nya sånger med rötter i jazz och svensk folkmusik, sånger som kommit till under en ovanligt kreativ period i Ingmars liv och sedan formats och arrangerats under de kvällsgudstjänster Ingmar håller i sin församling. Det är en märkvärdig musik, en sorts svensk blues som saknar motsvarighet, text och toner som bygger på en mogen mans samlade erfarenheter. Håkan Lagher Häftet innehåller samtliga 13 sånger från CD:n En sång som bara du kan sjunga (LXD 155), här i arrangemang av Ingemar Berglind. Innehåll: Kärlekens frekvens / I detta myller av liv / I min blick ser jag din / Det finns en kraft / Allt levandes grund / Vem, säg mig, vem? / I ett enda ögonblick / Känns som om Gud hört min bön / Stjärnstoft / En sång som bara du kan sjunga / Låt oss stilla oss / Ino / Mor Marias hemlighet
    145,00 kr
  22. En underbar jul : Noter & Manus
    En underbar jul : Noter & Manus
    Beskrivning
    Musikal om julens budskap med 7 sånger och korta dialoger (samt en bonussång). Fyrstämmig sats för vuxenkör och barnkör
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  23. En vandrares väg.Bengt Johansson - Not
    En vandrares väg.Bengt Johansson - Not
    Beskrivning
    1. En vandrares väg 2. 100 steg 3. Dagar 4. Vila i vinden 5. Morgonstjärna 6. Väntar på regn 7. Såsom ditt namn 8. Låt oss stå upp 9. Du är min närmaste 10. Alltid vara din 11. På väg igen 12. Kärlekssången
    100,00 kr
  24. Enklare solosånger - not
    Enklare solosånger - not
    Beskrivning
    Enklare solosånger innehåller 33 nyskrivna sånger, tänkta för den som inte är så van vid solistrollen men som gärna vill pröva sina sångvingar. Kanske en korist? Till varje sång finns förslag på lämpliga söndagar under kyrkoåret. Många av sångerna har både ackordanalys och utskrivet pianoackompanjemang, medan några har noterad melodi med ackordanalys. Atle Burman, Anita Bohl och Kerstin Hesslefors-Persson har skrivit de varma och nära texterna. De har tonsatts av Henrik Mossberg, Ulf Nomark, Jonas Roman, Ulf Esborn och Eva Törnqvist Nyman. Musikstilarna varierar mellan psalmton, visa, popballad och gospel för att tillmötesgå olika behov och smaker.
    195,00 kr
  25. Esperanza azul : hoppet är blått - not
    Esperanza azul : hoppet är blått - not
    Beskrivning
    Sångsamling inspirerad av rytmer och melodier från Latinamerika.
    • Köp 3 för 127,50 kr/st
  26. Ett mästerverk/Niklas Hallman - Not
    Ett mästerverk/Niklas Hallman - Not
    Beskrivning
    För första gången finns nu Niklas bästa sånger samlade i ett nothäfte. 14 sånger - dels moderna klassiker som "Spikarnas Lovsång" och "Ett Mästerverk" men också två nya, aldrig tidigare utgivna sånger.
    100,00 kr
  27. Evert Taube och musiken
    Evert Taube och musiken
    Beskrivning
    Långt efter sin bortgång är Evert Taube fortfarande hyperaktuell. På Liseberg i Göteborg har det underbara museet "Evert Taubes Värld" öppnats, en fantastisk CD-box med alla Everts skivinspelningar har givits ut, TV har visat timslånga program om hans liv. Kring Taubearkivet vid Göteborgs universitet pågår en livlig forskning om hans liv och verk och på scener runtom i landet hålls hans musik levande av artister, allt från Sven-Bertil Taube till Håkan Hellström.Allt det här hittar du i boken:En biografi av Göran Gynne. Lättläst och koncentrerad med "allt" om Evert Taubes spännande liv.Alla Evert Taubes böcker presenteras med bild.Unika bilder som tidigare aldrig publicerats.En sångbok med alla de älskade Taubevisorna.
    125,00 kr
  28. Familjen Hagenfors 5 sånger - Not
    Familjen Hagenfors 5 sånger - Not
    Beskrivning
    5 sånger för barn
    39,00 kr
  29. Familjen Hagenfors En god vän - Not
    Familjen Hagenfors En god vän - Not
    Beskrivning
    5 sånger för barn
    50,00 kr
  30. Fantastiskt - Not
    Fantastiskt - Not
    Beskrivning

    12 sånger skrivna av Jörgen Lithell hämtade från hans CD Fantastiskt. För många är Jörgen bekant som "lekfarbror" på Torpkonferensen men även som populär ledare för otaliga läger och barnmusikhelger. Med sina sånger har han en förmåga att sätta ord på många barns funderingar kring tron och livet, och han gör det med både humor och eftertanke

    100,00 kr
  31. Fingerspelsteknik för gitarr
    Fingerspelsteknik för gitarr
    Beskrivning
    Den optimala handboken för alla gitarrentusiaster från nybörjare till erfarna musiker som vill bygga upp sitt fingerspel för att kunna spela en mängd olika musikstilar.

    Boken innehåller en rad olika övningar som bygger på alternerandebasteknik, tumspelsmönster och speciella grepptekniker. Depedagogiska övningarna förbättrar såväl självförtroende somsnabbhet. En medföljande CD underlättar inlärningen.

    Boken innehåller även en genomgång av olika musikgenrer. Denvisar hur till och med en nybörjare kan använda fingerspelsteknikenför att komma åt hemligheterna bakom många unika gitarrsound.

    Övningarna illustreras med både vanlig notskrift och tabulatur.Boken innehåller bilder som förtydligar ytterligare där det behövs.

    Format: 170 x 206 mm

    Fler titlar i samma serie:
    Lär dig att spela gitarr
    Lär dig att spela bas
    115,00 kr
  32. Fiskmässan sångstämmor - not
    Fiskmässan sångstämmor - not
    Beskrivning
    Sångstämmor till fiskmässan. Text av Lars Collmar, musik av Georg Riedel
    75,00 kr
  33. Flöjten och jag 1 - Not
    Flöjten och jag 1 - Not
    Beskrivning
    Flöjten och jag 1 har genomgått en omfattande omarbetning. Den beprövade genomtänkta metodiken känner du igen sedan tidigare. Den var banbrytande redan från början och har fungerat väl alltsedan dess. Men H och B har nu blivit B och Bess så som de flesta vill ha det idag. Låtmaterialet är naturligtvis också rejält moderniserat och uppfräschat för att passa dagens elever. Och lärare. Låtlista: Adventstid * Alla fåglar kommit re´n Amazing grace An die Freude Aura Lee * Björnen sover Blåklints-rock * Blinka lilla stjärna Brev från kolonien * Bä, bä vita lamm * Cara Mia * Den blomstertid nu kommer Elvira Madigan Friska fläktar Förgätmigej * Försommarvals * Goder afton Gunga åt öster * Gå & fiska * Humleblomster Hundloka Håll om mig * Hästhov Höstlöv I denna ljuva sommartid I natt jag drömde Idas sommarvisa * Jag vill gå vall Jambalaya * Kalinka La Dolce vita * Lilla ungen min * Lilla snigel Lille katt * Lyckans land Maj är här Marys lamm Maskros Menuett Money, money, money * Nu tändas tusen juleljus Nybakade bullar * Näktergalen Oxdragarsång Pippi Långstrump På grönbete På tandemcykeln Romance d´amour Sabu kuaja * Sailing Silvermånen * Sommaren är kort * Sommarhimmel Sommarsången Staffan var en stalledräng Storken * Sudda, sudda * Super trouper * Trollkarlen * Tulu på logen Turistens klagan * Vaggvisa Valpen min * Vart ska du gå Vi gratulerar * Videvisan Viol-rock * Wiegenlied Wilmas tema * Änglamark Som du kan se av stjärnorna här nere i innehållsförteckningen så är hela 30 av melodierna nya.
    175,00 kr
  34. Flöjten och jag 2 - Not
    Flöjten och jag 2 - Not
    Beskrivning
    Flöjten och jag 2 har genomgått en omfattande omarbetning och fått en ny modernare layout. Den beprövade genomtänkta metodiken känner du igen sedan tidigare. Men H och B har nu blivit B och Bess så som de flesta vill ha det idag och alla melodierna har försetts med ackordanalyser. Låtmaterialet är naturligtvis rejält moderniserat och uppfräschat för att passa dagens elever. Och lärare. Som du kan se av stjärnorna här nere i innehållsförteckningen så är hela 32 av melodierna nya. Ack Värmeland, du sköna Aria ur "Rinaldo" Av längtan till dig * Ayasin Balladen om herr Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind Blåsippor Bär ner mej till sjön * Chorale St. Anthony * Diana * Die Gedanken sind frei * Empty room * En gång jag seglar i hamn * En vänlig grönskas rika dräkt * Ett gammalt fult och elakt troll Evighet * Fattig bonddräng * Fjäriln vingad syns på Haga Genom eld och vatten * Har den äran idag Hujedamej sånt barn han var Här är den sköna sommar Härlig är jorden I have a dream * Ja, må hon/han leva * Jag väntar vid min mila Klättermusens vaggvisa Lasse liten Leende guldbruna ögon * Majas visa Manboy * Minstrel boy * Morning has broken Moving on * Music music music * Mustalainen Nisse tänker sjöman bli No matter what * Nocturne Nu grönskar det Nu är det jul igen Plaisir d´amour Sankta Lucia Scotland the brave * She´ll be comin´ * Snabbköpskassörskan * Sjörövar-Fabbe * Sockerbagaren Solen glimmar Sommarlov * Stilla natt Teddybjörnen Fredriksson * Temperaturen * Ticke tack Till min syster * Tomtarnas julnatt Trollmors vaggsång Utflykt i det gröna Uti vår hage Vallåt Vandraren * Var inte rädd * Vem kan segla förutan vind Visa vid midsommartid We are all the winners * What you´ve done to me * When the saints Who´s da´ man *
    175,00 kr
  35. Flöjten och jag 3 - Not
    Flöjten och jag 3 - Not
    Beskrivning
    Del 3 innehåller svensk och utländsk folkmusik, pop och klassiskt. De flesta melodierna har ackordanalys och text. Del 3 innehåller även improvisationsövningar, skalövningar m.m.
    185,00 kr
  36. Flöjten och jag 4 - Not
    Flöjten och jag 4 - Not
    Beskrivning
    Här finns en blandad repertoar. De flesta melodier har ackordanalys. Det nya för del 4 är betydligt fler klassiska melodier, några utskrivna pianostämmor och improvisationsövningar.
    250,00 kr
  37. Flyg lilla fjäril Rytmik och rörelsesånger för de små
    Flyg lilla fjäril Rytmik och rörelsesånger för de små
    Beskrivning
    En musikalisk "kokbok" med nästan 100 lekvisor och ramsor. De flesta visorna är nyskrivna. Idéer till kompletta rytmiksamlingar för de allra minsta barnen. (Till boken finns två CD med samtliga sånger ur boken, köpes separat.)
    275,00 kr
  38. Fönsterb mot himlen - not
    Fönsterb mot himlen - not
    Beskrivning
    FÖNSTER MOT HIMLEN

    Maria Larsson / Thomas Svenningsson

    NYTT sånghäfte med 13 visor för barn med lust att sjunga.

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  39. För evigt. - Not
    För evigt. - Not
    Beskrivning
    För evigt är en knippe kärlekssånger, som är tänkta att framföras vid bröllop, dop och andra tillfällen där kärleken hyllas. Materialet består av ett nothäfte och en CD. I nothäftet finns ett enklare ackompanjemang och en ackordanalys, så att både amatörer och proffs ska kunna ha glädje och nytta av sångerna. Ulf Nomark, kompositör i Solid Gospel, har komponerat merparten av sångerna. "Vi ville göra en skiva som inte bara känns aktuell vid själva vigseln eller dopet" berättar han. "Texterna ska tala även långt efteråt, och vara möjliga för alla att relatera till - även den som inte är gift eller har barn."
    250,00 kr
  40. För kärlekens skull : 18 arrangemang för gitarr och sång
    För kärlekens skull : 18 arrangemang för gitarr och sång
    Beskrivning
    Innehåller arton av de vackraste kärleksvisorna, arrangerade för gitarr och sång - traditionella visor, tonsatta kärleksdikter och nya populära sånger om kärlek som passar bra vid bröllop, speciella fester och andra romantiska tillfällen.
    150,00 kr
  41. Förskolan - noter
    Förskolan - noter
    Beskrivning
    Äntligen en musiksaga/musikal som riktar sig till de yngsta. Den handlar om livet på förskolan, och vi får följa Hanna, Oskar och fröken Eva under en dag.
    70,00 kr
  42. Förundran - Not
    Förundran - Not
    Beskrivning
    1 Du är Gud 2 Vår Gud är stor 3 Vanliga dagar 4 Kom med och sjung 5 Man kan inte sova i maj 6 Förundran 7 Till vem ska vi gå? 8 När Herren visar vägen 9 Hem igen 10 Den djupaste glädje 11 Du bär mig
    • Köp 3 för 139,50 kr/st
    • Köp 10 för 131,75 kr/st
  43. Framtidsminnen 11 sånger - Not
    Framtidsminnen 11 sånger - Not
    Beskrivning
    Elva sånger av Ringbäck. Det var bättre förr (Urban Ringbäck) Fattas mig (Urban Ringbäck) Hela livets gud (Urban RingbäckJag sjunger trots allt (Urban Ringbäck) Kom och se (Urban Ringbäck) Kärleksbrevet (Urban Ringbäck) Liv av evighet (Urban Ringbäck) Om man aldrig sår (Urban Ringbäck) Så doftar din hud (Urban Ringbäck) Tiden går inte – den kommer (Urban Ringbäck) Världar & vidder (Urban Ringbäck)
    • Köp 3 för 131,75 kr/st
  44. Fri att tro : en musikalisk resa som söker skildra människans väg genom livet
    Fri att tro : en musikalisk resa som söker skildra människans väg genom livet
    Beskrivning
    Fri att tro är en musikalisk resa som söker skildra människans väg genom livet. Det är nio sånger som försöker gestalta sökandet, tvivlet och tron. Här finns själens saknad, förundran och frihet i tron. Människan söker människa men också Gud och förståelsen av Hans skapelse. Frågan är inledningsvis: Vem är det som finns där, som berör hjärtat och lämnar spår. Blicken får vila på Jesus och vad Han gjort. Det handlar om att hitta livet och tron i skilda tillstånd och faser i livet.

    Nothäftet innehåller nio sånger med fyrstämmiga arrangemang av Ann-Britt Carlsson. Det finns också en CD-skiva inspelad med ABC-kören att köpa separat.

    Carl Lösnitz är författare, låtskrivare och musiker. Närmare 350 av hans låtar har blivit inspelade och av dessa har 21 hamnat på Svensktoppen eller Trackslistan. I slutet av 90-talet hade Charlotte Perrelli en långkörare på Svensktoppen med Av hela mitt hjärta och 2003 vann Fame Melodifestivalen med låten Give me your love, skriven av Carl Lösnitz och Calle Kindbom

    • Köp 3 för 102,00 kr/st
  45. Frigjord
    Frigjord
    Beskrivning
    Handlar om brytningstiden mellan barn och vuxen. Skriven av tonåringar.
    50,00 kr
  46. Frukterna - Noter & Manus
    Frukterna - Noter & Manus
    Beskrivning
    Självbehärskning, tålamod och trofasthet hör väl inte till modeorden idag direkt, men det är titlarna på några av sångerna i vår nya musikal om Andens frukter. Här finns också bl a Kärlek och Glädje, och varje frukt har fått sin egen sång. Korta och enkla sånger som passar även för små barn.
    • Köp 3 för 63,75 kr/st
  47. Future Dreams : manus
    Future Dreams : manus
    Beskrivning
    Musikalen Future Dreams bygger på en känd berättelse ur bibeln, nämligen den liknelse om den förlorade sonen som Jesus vid ett tillfälle berättar för sina lärjungar.
    60,00 kr
  48. Future Dreams : musikal Noter
    Future Dreams : musikal Noter
    Beskrivning

    Musikalen Future Dreams bygger på en känd berättelse ur bibeln, nämligen den liknelse om den förlorade sonen som Jesus vid ett tillfälle berättar för sina lärjungar.

    70,00 kr
  49. Ge mig en himmel. - Not
    Ge mig en himmel. - Not
    Beskrivning
    Ge mig en himmel innehåller sånger för alla tillfällen i ungdomsverksamheten. I gudstjänstsammanhang likaväl som på andakten eller runt lägerelden. Hälften av de 60 sångerna är nyskrivna, av olika låtskrivare som exempelvis Per Harling och Solid Gospels Ulf Nomark. Andra hälften består av mer eller mindre kända ”godingar”. Nothäftet innehåller samtliga sånger med text, noter och ackordanalys, vissa också i arrangemang för piano. Sånghäftet innehåller inga noter, men två ackordanalyser – en lätt och en lite mer avancerad. I slutet av häftet finns en liten grepptabell för gitarr.
    150,00 kr
  50. Genom ett brustet hjärta - Not
    Genom ett brustet hjärta - Not
    Beskrivning
    Låtar av Ingmar Johansson. Relativt enkelt och lättläst. Körarrangemang för 3 - 4 stämmiga körsatser Allting kan förvandlas (Ingmar Johánsson, Olle Carlsson/Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Djup ropar till djup (Ingmar Johánsson, Olle Carlsson/Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Genom ett brustet hjärta (Ingmar Johánsson, Olle Carlsson/I Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Kan vi två bli ett (Ingmar Johánsson, Olle Carlsson/Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Se hur gudsvinden bär (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Starka strömmar av liv (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Stilla dig (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Utan dig (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Varje enskilt hjärtas tysta bön (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Vattnet och vindarnas sådd (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Vårt sår (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Vännen (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind)
    140,00 kr
  51. Gitarren och jag 1
    Gitarren och jag 1
    Beskrivning
    Gitarren och jag är en nybörjarbok utformad framförallt med tanke på undervisning i kulturskolor, musikskolor och studieförbund. I den här boken får du lära dig de så kallade stamtonerna på alla sex strängarna. Här finns flera kända låtar som du säkert vill lära dig spela. Lycka till med din gitarr!

    235,00 kr
  52. Gitarren och jag 1 - Not
    Gitarren och jag 1 - Not
    Beskrivning
    Gitarren och jag 1 har omarbetats. Den beprövade genomtänkta metodiken känner du igen men nu hittar du fem nya låtar i boken
    175,00 kr
  53. Gitarren och jag 2 - Not
    Gitarren och jag 2 - Not
    Beskrivning
    I boken får du lära dig att kompa med ackord och på gehör.
    • Köp 3 för 238,50 kr/st
    • Köp 10 för 225,25 kr/st
  54. Gitarren och jag 3 - Not
    Gitarren och jag 3 - Not
    Beskrivning
    Här går vi vidare med flerstämmigt spel. Från tvåstämmigt till trestämmigt.
    175,00 kr
  55. Gitarren och jag 4 - Not
    Gitarren och jag 4 - Not
    Beskrivning
    Här får du lära dig några omtyckta stycken från den klassiska gitarrepertoaren samt några jazz-, pop-, och rocklåtar.
    195,00 kr
  56. Gitarrsångboken
    Gitarrsångboken
    Beskrivning
    I Gitarrsångboken finns text, ackord och melodi till 67 välkända låtar. Melodierna är skrivna med tabulatur vilket innebär att du inte behöver kunna noter. Men om du vet ungefär hur låten går, kan du enkelt plocka ut melodin med hjälp av tabulaturen. Till varje låt finns ackorddiagram och komptips och till vissa även riff, intron, förslag till solospel m.m.

    150,00 kr
  57. Glänta på dörren till Bibelns värld
    Glänta på dörren till Bibelns värld
    Beskrivning
    Änglar, skapelsen och 19 andra teman Ett enkelt ord kan väcka stora tankar. Vänner, Jesus, familj, skapelsen, ljus - mycket ryms i dessa ord.
    I den här boken sätts orden i en kristen kontext, och i varje tema blandas barnens perspektiv med Bibelns texter för att väcka tankar och funderingar att prata vidare om.
    Glänta på dörren till Bibelns värld är ett inspirerande arbetsmaterial för dig som är pedagog, musiker eller ledare i kyrkans barnverksamhet. Boken innehåller över 30 nyskrivna sånger, och både noter och CD med samtliga låtar medföljer. Boken och sångerna är skrivna av Andreas Kvist, församlingspedagog, och Mimmi Kvist, informatör, båda verksamma inom Svenska kyrkan
    • Köp 3 för 328,50 kr/st
    • Köp 10 för 310,25 kr/st
  58. God will make a way  - Not
    God will make a way - Not
    Beskrivning
    12 låtar från körens CD: God will make a way. All the joy (Johanna Olofsson, Evelina Gard/David Andersson, Johanna Olofsson, Ted Hector) Broken people (Jakob Melkstam, arr: Evelina Gard) Depending on You (Evelina Gard/EG & Putte Nelsson, arr: Evelina Gard) Glorify the Lord (Evelina Gard) God will make a way (Evelina Gard) Hallelujah (Evelina/EG & Jakob Melkstam, arr: Evelina Gard) Hammond-medley – arr: Evelina Gard. When you praise (Fred Hammond), Our Father (Fred Hammond), You called me friend (Fred Hammond, Kim Rutherford/Maurice Davie Crutcher), Show me Your face (Fred Hammond, Noel Hall, Kim Rutherford) Holy holy (Michael W Smith, Deborah D Smíth, Brown Bannister & Debbie Bannister, arr: Evelina Gard) I’d rather have Jesus (Rhea F Miller/George Berverly Shea, sv text: Joel Sörenson, arr: Evelina Gard) Keep my mind on You (Evelina Gard) Our Father (Fred Hammond) – ingår I Hammond-medley Show me Your face (Fred Hammond, Noel Hall, Kim Rutherford) – ingår I Hammond-medley The highest praise (Richard Smallwood) We lift Your name (Jeff Hamlin, arr: Evelina Gard) When you praise (Fred Hammond) – ingår I Hammond-medley You called me friend (Fred Hammond, Kim Rutherford/Maurice Davie Crutcher) – ingår I Hammond-medley
    180,00 kr
  59. Göm mig i dina vingars skugga
    Göm mig i dina vingars skugga
    Beskrivning
    Denna bönbok innehåller sångtexter från Erik Tillings åtta album: Göm mig i dina vingar, I skuggan av din nåd, I din hand ligger mina dagar, Hopp, Stor är din trofasthet, Hymn för sökare, Hel och Släpp taget.

    Erik Tillings lågmälda bönesånger med inspiration från Psaltaren och musikaliska influenser av folkton och hymn har blivit mycket omtyckta och används både i våra gudstjänster och i den personliga andakten. Sångerna andas hopp och förtröstan och är ett försök att visa på ett liv i tacksamhet där tillvaron bärs av en grundläggande glädje trots livets ojämnheter; från djupaste sorg till innerligaste glädje.

    Boken kan med fördel användas som andaktsbok men även som komplement till vår tids sätt att lyssna på musik via de digitala musiktjänsterna.

    Erik Tillings samlingsskiva med 16 sånger medföljer i boken.

    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  60. Good news in the bad times! -  not
    Good news in the bad times! - not
    Beskrivning
    Ett arbete om svart gospel och gospelkörer.
    75,00 kr
  61. Gryningens vidsträckta hav - not
    Gryningens vidsträckta hav - not
    Beskrivning
    17 nyskrivna psalmer och sånger med text av Joseph Halldorf och musik av Ingunn Ligaarden. Noter med melodi och ackord. Flera av sångerna finns i arrangemang för kör.

    125,00 kr
  62. Gud är nära - nothäfte
    Gud är nära - nothäfte
    Beskrivning
    Mässan Gud är nära uppmuntrar till det nära mötet: det kulturella, det musikaliska, det andliga. I den här mässan låter Yamandú Pontvik sina två kulturer mötas, den svenska och den latinamerikanska. I båda kulturerna finns rytm, glädje och melankoli. Här får kör, musiker och församling möjlighet att samlas i sång och ana att Gud är nära. Mässan är skriven för kör, församling och en ensemble med olika instrument. Även en liten ensemble kan använda materialet. Innehåll: Gud mitt ibland oss – Introitus Krama mig Gud – Kyrie Gloria Jag tror på dig Gud som är nära – Credo Sursum corda Prefation Helig – Sanctus O Guds Lamm – Agnus Dei Vi firar tillsammans – Sång under nattvarden Välsignelse Gud är nära – Sändning
    • Köp 3 för 102,00 kr/st
  63. Gud bryr sig om vår värld
    Gud bryr sig om vår värld
    Beskrivning
    Tre sånger för barn 7 - 12 år
    50,00 kr
  64. Gud suckar - Not
    Gud suckar - Not
    Beskrivning
    Ett litet spel om Gud som blev barn av Per Harling
    45,00 kr
  65. Guds Tryckare - Noter & Manus
    Guds Tryckare - Noter & Manus
    Beskrivning
    Berättelsen förs fram av Gud som utklädd till clown berättar sin kärlekshistoria för två barn, som utan framgång försökt förstå sej på Gamla Testamentets berättelser. Gud, som har flest repliker, kan därför med fördel spelas av en vuxen eller äldre tonåring, och barnen av tonåringar eller äldre barn. Under berättelsens gång kommer olika gestalter från Gamla Testamentet in på scenen. Dessa kan spelas av barn då de till största delen har få och korta repliker. Det är bra om de agerande barnen inte behöver vara med i barnkören. De två körerna har nämligen sina alldeles egna uppgifter. Barnkören är den del av folket som söker sej till Gud och lyssnar till honom, ungdoms/vuxenkören är den del av folket som vänder Gud ryggen. Körerna står på scenen i princip hela tiden, på varsin sida om händelsernas centrum, och agerar också en del.Min önskan är att ett framförande av musikalen får ge er och de som lyssnar en påminnelse om Guds kärlek, en upptäckt av Gamla Testamentets budskap, och den härliga upplevelsen det är att få göra något tillsammans som barn, ungdomar och vuxna!Ulrika Ernvik
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  66. Gudstjänstsång : ny mässmusik i Svenska kyrkan
    Gudstjänstsång : ny mässmusik i Svenska kyrkan
    Beskrivning
    Musik och sång hör till kyrkans innersta och dess musik får inspiration från såväl historien som från samtiden. I den här boken finns en rad förslag till alternativa utformningar av de liturgiska sångerna i nattvardsmässan. Här finns sånger för kyrkans högtidsdagar men också folkvisor och musik med afrikanska och latinamerikanska rötter. Gudstjänstsång består av två delar. I den första ingår sex genomkomponerade mässor. I den andra har sångerna hämtas från olika håll och ställts samman till tre serier med vardera tre avdelningar. I materialet ingår en CD-ROM med melodistämmor och text att använda fritt i gudstjänstagendor. Gudstjänstsång har tagits fram på begäran av Kyrkomötet och är ett led i det förnyelsearbete kring gudstjänsten som ständigt pågår i Svenska kyrkan.
    615,00 kr
  67. Hajen Hugo och hans alfabetsvänner - Not
    Hajen Hugo och hans alfabetsvänner - Not
    Beskrivning
    Bok inkl. sång-cd.Mt Hajen Hugo och hans 27 alfabetsvänner i en skön mix av sånger och roliga fakta om djuren.
    100,00 kr
  68. Hammarslagen : en musikal om Jesu sista dygn - Noter
    Hammarslagen : en musikal om Jesu sista dygn - Noter
    Beskrivning

    I Hammarslagen beskrivs korsfästelsen från ett nytt perspektiv. Det är människorna som var där och som var delaktiga som berättar. Lämplig från 12 år och uppåt. 60 min speltid med många roller och repliker

    70,00 kr
  69. Han håller hela världen i sin hand
    Han håller hela världen i sin hand
    Beskrivning
    Läs eller sjung med i barnens favoritsång!
    Han håller hela världen i sin hand kombinerar charmiga illustrationer med texten till den klassiska barnsången.

    Noter med ackord och melodistämma finns bifogat i slutet av boken.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  70. Han har kontroll - Not
    Han har kontroll - Not
    Beskrivning
    Nytt barnkörmaterial med 20 av Frida Elmgrens sånger.

    Sångerna har använts under SAU:s Barnkörläger och är väl beprövade. De passar lika bra att använda i barnkör som i kyrkans andra barngrupper. Materialet är en uppföljare till Frida Elmgrens och Maria Sälls första barnkörmaterial Rock for the King.

    1. I Guds hus
    2. Min superkraft
    3. Det spritter av liv
    4. Tacksång till livet
    5. Ditt ord
    6. I love you
    7. Göra skillnad
    8. En bön för dom som inte orkar
    9. Lyssna
    10. Upp och ner
    11. Mirakel
    12. Förlåt
    13. Min tro
    14. Att räcka till
    15. Du duger
    16. Barnets bön
    17. I Dig har jag allt
    18. Jag behöver dig
    19. Han har kontroll
    20. Aftonbön

    245,00 kr
  71. Händer - Noter
    Händer - Noter
    Beskrivning
    En musikal i folkton för barn eller barn och vuxna
    70,00 kr
  72. Här är vi : musikal om Noas ark
    Här är vi : musikal om Noas ark
    Beskrivning
    Musikal om Noas ark, 10 sånger. Lämplig ålder: 5-12 år. Speltid: c:a 50 min.
    • Köp 3 för 63,75 kr/st
  73. Här är vi Nothäfte
    Här är vi Nothäfte
    Beskrivning

    Det var Noa Arken Jag litar på Herren Låt yxan gå Här är vi Å hej! Noas ark I fyrtio dagar Lovat vare Herrens namn Regnbågen

    10 sånger med noter, text och dialoger

    50,00 kr
  74. Här är vi.delthäfte
    Här är vi.delthäfte
    Beskrivning
    Det var Noa Arken Jag litar på Herren Låt yxan gå Här är vi Å hej! Noas ark I fyrtio dagar Lovat vare Herrens namn Regnbågen Sångerna till musikalen Här är vi
    40,00 kr
  75. Hasse & Tage och musiken
    Hasse & Tage och musiken
    Beskrivning
    I den här boken berättar Göran Tonström sannsagan om svenskt nöjeslivs mest älskade radarpar Hasse & Tage. Barndomen och uppväxten i Helsingborg och Linköping. Hur de träffades på radions underhållningsavdelning, startade AB Svenska Ord och sedan skapade svensk underhållningshistoria. De legendariska revyerna, de legendariska radioprogrammen, de legendariska filmerna. Böcker, teaterpjäser och underbara melodier. Kända och älskade av alla. Och som vanligt i "och musiken"-serien avslutas boken naturligtvis med mängder av deras melodier med noter, text och ackordanalyser.

    125,00 kr
  76. Hejsan farbror Gud
    Hejsan farbror Gud
    Beskrivning

    12 sånger för barn av Sandra Åhlander, Mia Alexandersson och Johan Bergstrand

    Innehåll:

    1 Hejsan farbror Gud
    2 Du som haver
    3 Superhjälte
    4 Tänk om
    5 Vår Fader
    6 Vi är lika bra
    7 Jag finns alltid hos dig
    8 Jag vill ropa
    9 Främlingar
    10 Gud är med mig varje sekund
    11 Super duper
    12 Käre Far i himlen

    65,00 kr
  77. Hela familjens psalmbok
    Hela familjens psalmbok
    Beskrivning
    Familjegudstjänsten, barnvälsignelsen, babyrytmiken, familjelägret, dopet, barnkören, adventsvandringen med skolklassen, andakten i barngruppen, godnattstunden hemma – det är några av de tillfällen och platser där Hela familjens psalmbok ger både barn och vuxna allt det som behövs av melodier, texter och inspiration att sjunga. Susie Poole, vars bilder i barnböcker och barnbiblar är spridda över stora delar av världen, har illustrerat stort och smått. De ungefär 200 psalmerna och sångerna är ett urval ur Den svenska psalmbokens skattkista tillsammans med klassiska barnsångsfavoriter, nyare favoriter och specialskrivna, alldeles nykomponerade – allt utvalt av en stor grupp referenspersoner som arbetar med barn i kyrkan på olika vis. Här finns något ärligt och viktigt för varje tillfälle! Utkommer 2013-11-21
    • Köp 3 för 202,50 kr/st
    • Köp 10 för 191,25 kr/st
  78. Hela världen sjunger
    Hela världen sjunger
    Beskrivning
    Hela världen sjunger är en samling som visar hela den världsvida kyrkans underbara mångfald. Många av sångerna finns i enkla körarrangemang och kan användas till såväl församlingssång som till körsång.
    175,00 kr
  79. Hemma - Noter
    Hemma - Noter
    Beskrivning
    Mitt i all vår velighet Nu har vi uppnått allt Landet bortom Änglarna kan finnas Du bärpå en bild Livet är skört I lyckans stund Ikaros Varför tro? Du kom, Du såg, Du segrade Änglaklädd
    • Köp 3 för 55,25 kr/st
  80. Herren är min herde
    Herren är min herde
    Beskrivning
    13 sånger med olika stil och karaktär, med gemensamt ursprung i Kung Davids Psalm 23- herren som vår herde, är ett tema om tröst o trygghet och med uppmuntran att använda det Gud lagt ned i våra liv.

    Samtliga sånger är arrangerade för kör, men fungerar även utmärkt för solist.

    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  81. Himlabus Noter
    Himlabus Noter
    Beskrivning
    En ny barnmusikal med Joel Holmquist och Lina Hansson.
    En barnmusikal om änglar, vänskap och en hmla massa bus!

    1. Himlabus
    2. Välkommen till himlen
    3. Vi sjunger tillsammans
    4. Svårt att sova
    5. Dina änglar är hos mig
    6. Badminton och mod
    7. Tuffa gänget
    8. Och vem har vi hä´rå
    9. Jag är inte ensam
    10. Mina bästa vänner
    11. Det finns änglar
    12. Kan du förlåta mig
    13. Förlåt
    14. Final

    70,00 kr
  82. Himlen är här - körhäfte
    Himlen är här - körhäfte
    Beskrivning
    En musikal för alla åldrar som i breda penseldrag sammanfattar frälsningshistorien.

    Sångerna är arrangerade för barnkör, blandad kör SATB, flöjt, cello, piano samt kompgrupp. Barnen sjunger med i melodierna, och till några av sångerna finns förslag på enkel koreografi för dem. Det finns ingen huvudroll som behöver repeteras in, utan handlingen förs framåt av en berättare. (I praktiken är det snarare rekvisitan – ett träd som blir ett kors som blir ett träd igen – som spelar huvudrollen!)

    Körhäftet är tänkt för vuxenkören.

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  83. Himlen är här - körledarhäfte
    Himlen är här - körledarhäfte
    Beskrivning
    En musikalisk resa från skapelsen till evigheten för barn- och vuxenkör

    En musikal för alla åldrar som i breda penseldrag sammanfattar frälsningshistorien.

    KÖRLEDARHÄFTE

    Sångerna är arrangerade för barnkör, blandad kör SATB, flöjt, cello, piano samt kompgrupp. Barnen sjunger med i melodierna, och till några av sångerna finns förslag på enkel koreografi för dem. Det finns ingen huvudroll som behöver repeteras in, utan handlingen förs framåt av en berättare. (I praktiken är det snarare rekvisitan – ett träd som blir ett kors som blir ett träd igen – som spelar huvudrollen!

    Körhäftet är tänkt för vuxenkören. I körledarhäftet finns kopieringsunderlag med alla sångtexter för barnen.

    300,00 kr
  84. Himmelbitar 2 : 30 sånger för små och lite större barn
    Himmelbitar 2 : 30 sånger för små och lite större barn
    Beskrivning
    I Himmelbitar 2 hittar du ett 30-tal sånger med lekar och rörelser för barn i kyrklig verksamhet, så som babysång, babyrytmik, förälder-barn-grupper, kyrkis, förskola et.c. De allra flesta sångerna är helt nyskrivna men boken innehåller även ett fåtal kända sånger.
    Alla sånger finns också på CD.
    275,00 kr
  85. Himmelbitar : 37 sånger med rörelser och lekar för små barn
    Himmelbitar : 37 sånger med rörelser och lekar för små barn
    Beskrivning
    Himmelbitar är ett kristet sång- och lekmaterial som riktar sig till barn mellan 0 och 6 år. Passar utmärkt för dig som arbetar i församling med barnsånggrupper, söndagsskola eller på förskola med kristen inriktining. Givetvis passar det även för alla sångglada mammor och pappor.

    Himmelbitar innehåller 37 sånger med varierande svårighetsgrad och till de flesta sånger finns förslag på lekar och rörelser. I boken hittar du noter, ackord och texter till alla sångerna.
    Till boken finns två CD-skivor, den ena innehåller musik och sång av flera barnkörer och den andra innehåller enbart kompbakgrunder.Alla delar kan beställas separat men du kan också beställa alla delar tillsammans.

    250,00 kr
  86. Hits 2008 : årets bästa låtar
    Hits 2008 : årets bästa låtar
    Beskrivning
    HITS 2008För sjuttonde året i rad ger vi ut denna storsäljande samling med årets hitlåtar. Ett måste för den som vill sjunga och spela aktuella låtar av välkända artister, svenska såväl som utländska.Samtliga låtar presenteras med melodistämmor, texter och ackord.Totalt drygt 40 låtar.Artistfoton.
    100,00 kr
  87. Hits 2011 : årets bästa låtar
    Hits 2011 : årets bästa låtar
    Beskrivning
    I Hits 2011 har vi samlat årets populäraste låtar, både svenska och utländska. Samtliga sånger presenteras med melodistämma, text och ackord. Fotografier på artister.Inbunden, 128 sidor, 44 sånger
    • Köp 3 för 162,00 kr/st
    • Köp 10 för 153,00 kr/st
    • Köp 25 för 144,00 kr/st
  88. Hits 2012
    Hits 2012
    Beskrivning
    I Hits 2012 har vi samlat 42 av årets populäraste låtar, både svenska och utländska. Samtliga sånger presenteras med melodistämma, text och ackord. Artistfotografier i färg.
    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
    • Köp 25 för 152,00 kr/st
  89. HITS 2014
    HITS 2014
    Beskrivning
    Melodi, text och ackord till 40 av årets bästa låtar både svenska och utländska. I årets bok finns bland annat Pharrell Williams megahit Happy, Lalehs vackra En stund på jorden samt mäktiga Let it go från Disneyfilmen Frost
    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
    • Köp 25 för 160,00 kr/st
  90. Hits 2016 : årets bästa låtar
    Hits 2016 : årets bästa låtar
    Beskrivning
    Sveriges enda bok med den senaste popmusiken! I HITS 2016 har vi samlat årets bästa låtar, både svenska och internationella. Här finns låtar med artister som Adele, Alan Walker, Justin Bieber, Veronica Maggio, Peg Parnevik, Laleh och många fler. Samtliga 37 låtar presenteras med melodistämmor, texter och ackord. Dessutom finns många artistbilder.
    85,00 kr
  91. Hittills 2 - Noter
    Hittills 2 - Noter
    Beskrivning
    Texterna är skrivna på ett vardagsnära språk och handlar ofta om relationer och små nära ting allt utifrån en kristen livssyn. Tomas svarar för hälften av texterna på skivorna, men här finns också många fina texter av bl a Peter Carlsson och Bo Senter
    • Köp 3 för 59,50 kr/st
  92. Hittills 3 - Noter
    Hittills 3 - Noter
    Beskrivning
    Tomas har glatt oss med många sånger under årens lopp, och han finns nu representerad såväl i psalmboken som på en av Carolas skivor.
    • Köp 3 för 55,25 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 558

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå