View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 497

per sida
Fallande ordning
 1. Musikalen Frukterna
  Musikalen Frukterna
  Beskrivning
  Noter och manus

  Självbehärskning, tålamod och trofasthet hör väl inte till modeorden idag direkt, men det är titlarna på några av sångerna i vår nya musikal om Andens frukter. Här finns också bl a Kärlek och Glädje, och varje frukt har fått sin egen sång

  50,00 kr
 2. Musikalen Jona - Not
  Musikalen Jona - Not
  Beskrivning
  Minimusikal. Förutom sångerna finns också små korta dialoger och en berättare som för handlingen framåt. Lämplig ålder: 5-12 år. Jona, skynda dig på Jag ropar till dig Herre Detta väder kan ingen klara Jag är på väg Gud jag vet att du
  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 3. Musikalen Lukas - Not
  Musikalen Lukas - Not
  Beskrivning
  Ingress Stopp! Herde-samba När himlen invigde vägen Sitter du och sover Det år han fyllde tolv Guds barn Auktoritet 1 Ingen har talat som han Auktoritet 2 En av oss Rakt fram Undran om under Tio friska starka Kom ner Sackaios

  Kompositör: Ringbäck Urban, Forsberg Lars-Olof Manuset, med berättartext, dialoger mm, finns i början av nothäftet Öpnnade ögon & brinnande hjärtan Final

  175,00 kr
 4. Musiken i gudstjänsten - A.Maria Bergqvist, Ylva T mfl
  Musiken i gudstjänsten - A.Maria Bergqvist, Ylva T mfl
  Beskrivning
  Nothäftet ’Musiken i gudstjänsten’ innehåller nya lovsånger, psalmer och brukssånger, skrivna under en resa till det heliga landet anordnad av Studieförbundet Bilda och David Media.

  En grupp svenska låtskrivare möttes under en höstvecka i bergsbyn Ein Karem i Jerusalem som är Johannes Döparens födelseby, belägen på vägen till Betlehem. Förutom en inspirerande, kreativ, vacker och bibliskt mättad miljö så fick deltagarna inspiration till skapandet genom bibelstudier, samtal kreativa workshops, möten med olika kyrkotraditioner och lokala musiker men också promenader, goda måltider, utflykter och fritid för både reflektion och återhämtning.

  Så det är med stor glädje vi nu presenterar 14 nya sånger, skrivna under denna resa och doftande av miljön, de historiska platserna, möten med människor, kulturer och olika kyrkotraditioner. Sånger för gudstjänstlivet, korsbefruktade av olika stilar, traditioner och uttryckssätt. Sångerna/Låtskrivare 10 000 dagar - Mikael Hägglund Betlehems sång - Katarina Josephsson Det är Du Gud - Daniel Fält Du har varit så god mot mig - AnnaMaria Bergqvist, Ylva Timan Olofsson Du saliga - Kajsa Mattsson Du ser - Ola Viktorsson Frid på jord - Andreas Rosdal Helig helig Ande kom - Michael Andersson Herdarnas äng - Ylva Timan Olofsson Här finns en plats - Jonas Engström In your hand - Sandra Olsson Jerusalem - Elin Gårdestig Marias bön - Therese Martinson Strålande - Johanna Kalin

  170,00 kr
 5. Musikskatten sångbok
  Musikskatten sångbok
  Beskrivning
  120 roliga och svängiga sånger, fint illustrerad i färg, enkla spelstämmor och lekförslag, tydliga noter, enkla ackord. (Till boken finns både komp-CD och "vanliga" CD-skivor. Köpes separat.)
  295,00 kr
 6. Musikskatten Tips och idébok
  Musikskatten Tips och idébok
  Beskrivning
  Massor av idéer för skolans musikundervisning. Musikmetodikdel samt extra förslag på aktiviteter till samtliga sånger i sångboken "Musikskatten".
  395,00 kr
 7. My utmost for his highest The Covenant
  My utmost for his highest The Covenant
  Beskrivning
  10 låtar, pianoarr

  Bl. a. : Reprise, I will follow you, All of me, The Covenant, Through all th years

  150,00 kr
 8. Mysterium - not
  Mysterium - not
  Beskrivning
  Här möts en längtan till den gamla mystikens inre källor och till vetenskapens egen mystik. Mässan fungerar säväl i stort som litet format En mässa om livets insida av Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind Allting är så skönt (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Du är en bön (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Eukaristi (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Han som kommer (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Jag tänker mig Gud (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Livet öppnar sig (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Mysterium (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Mänska se dig själv (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Om du nu finns (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Rymdens katedral (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Så enkelt är det (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Tillit (som stavas som Gud) (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Vi har funnit (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Vår religion (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind)
  185,00 kr
 9. Nåd längs vägen
  Nåd längs vägen
  Beskrivning
  Gamla eller nya sånger? Ja, säger Roberth Johansson i förordet till denna sångsamling. 50 sånger utgör innehållet som bland annat inrymmer exempel på kompositörens vilja att ”samarbeta” med tidigare generationers textförfattare.
  Och de tre det handlar inte om vilka författare som helst; amerikanskan Fanny Crosby och svenskan Lina Sandell samt en textgigant ett antal generationer senare, norrmannen Trygve Bjerkrheim.

  Nåd längs vägen är titeln på denna sångsamling. ”Det ordet NÅD, har växt för mig som sångförfattare och jag hoppas att det kan märkas och kännas i denna utgåva”, är Roberths hälsning

  160,00 kr
 10. När löven dansar - Tre sånger för barnkör och piano - Barnkörstämma
  När löven dansar - Tre sånger för barnkör och piano - Barnkörstämma
  Beskrivning
  Tre sånger för barnkör och piano av Nadja Eriksson och Åsa Hagberg med deras unika känsla för barn och sång. Barnkörstämma
  30,00 kr
 11. När löven dansar - Tre sånger för barnkör och piano - Partitur Körpartitur
  När löven dansar - Tre sånger för barnkör och piano - Partitur Körpartitur
  Beskrivning
  Tre sånger för barnkör och piano av Nadja Eriksson och Åsa Hagberg med deras unika känsla för barn och sång.
  60,00 kr
 12. När natten blev ljus - Bengt Johansson - Not
  När natten blev ljus - Bengt Johansson - Not
  Beskrivning
  Noterna till alla sångerna från Bengt Johanssons julskiva "När natten blev ljus".

  Musikaliskt spänner den över hela Bengts register. Från folkton till blues, country och rock. Skivan innebär också ett nytt och spännande samarbete den Norska kören Mosaic . Den Oslobaserade gospelkören räknas idag till en av de främsta i Norge och deras unika sound sätter självklart sin prägel på skivan. I Sverige är de tidigare kända för sitt samarbete med Samuel Ljungblahd.

  Julen är ju en väldigt traditionsbunden tid men trots det har Bengt vågat sig på att skriva nytt. Fyra av sångerna är julklassiker och en är en översatt men 7 av 12 är alltså nyskrivna. "Det har varit både svårt och inspirerande , med jag vill ge mitt bidrag. Julen handlar ju om det största, det oerhörda- att Gud stiger ner till oss för att i sin kärlek dra oss till sig, vad det än kostar honom. Det är ett ämne som aldrig kan bli uttömt och som ständigt fyller oss med förundran och lovsång" säger Bengt Johansson.

  • Köp 3 för 131,75 kr/st
 13. Nära - Not
  Nära - Not
  Beskrivning
  : Tio solosånger med enkla körarrangemang. Innehåller: I mitt minnes galleri Vila nära Ditt hjärta Så stort Bön Sprucket kärl Underbart skön Jag kan se Dig Rannsakan Herren är min herde Nära
  • Köp 3 för 106,25 kr/st
 14. Nära dej - noter - Not
  Nära dej - noter - Not
  Beskrivning
  Text: Kerstin Hesslefors Persson, musik: Karin Wall Källming Nära dej är ett häfte med fjorton sånger för lek och allvar, från livets början till livets slut. Det är roligt att sjunga när man känner sig berörd och delaktig. Att få sjunga sig genom livet, i sorg och glädje, är en tillgång. Materialet kan användas i många olika sammanhang: i barnkören, barnverksamheten, gudstjänsten – eller när helst det passar med en sång. Sångerna riktar sig till barn, eller till barn och vuxna tillsammans.
  50,00 kr
 15. Natanael Musikal
  Natanael Musikal
  Beskrivning
  Minimusikal för barn i lågstadieåldern
  30,00 kr
 16. Nippriga siffror - nothäfte
  Nippriga siffror - nothäfte
  Beskrivning
  Enkel matematik för barn (6-9 år) där förnumeriska begrepp och "matteord" som många, fler och flest, tiokompisarna, några multiplikationstabeller med mera tränas och befästs med sång, musik och rörelse. 26 sånger och lekar ingår. Ett garanterat roligt komplement till matteundervisningen.Häftet innehåller en komplett musikal med texter, noter, instruktioner, tips, framförandeidéer samt kopieringsunderlag med sångtexterna till barnen.
  100,00 kr
 17. Nippriga siffror - nothäfte
  Nippriga siffror - nothäfte
  Beskrivning
  Enkel matematik för barn (6-9 år) där förnumeriska begrepp och "matteord" som många, fler och flest, tiokompisarna, några multiplikationstabeller med mera tränas och befästs med sång, musik och rörelse. 26 sånger och lekar ingår. Ett garanterat roligt komplement till matteundervisningen.Häftet innehåller en komplett musikal med texter, noter, instruktioner, tips, framförandeidéer samt kopieringsunderlag med sångtexterna till barnen.
  100,00 kr
 18. Notblock A5 L - Not
  Notblock A5 L - Not
  Beskrivning
  Notblock häftat A5 liggande. 24 blad
  30,00 kr
 19. Notblock-musikhäfte A4 spiral 40 blad - Not
  Notblock-musikhäfte A4 spiral 40 blad - Not
  Beskrivning
  Notblock med 40 st A4-blad
  80,00 kr
 20. Noterna från "För evigt" och "God"/ Alfredsson - Not
  Noterna från "För evigt" och "God"/ Alfredsson - Not
  Beskrivning
  Noterna på sångerna från Jeanette Alfredssons skivor "För Evigt" och "God".

  1. Alfa Omega
  2. Alltid älska Dig
  3. Behöver Dig
  4. Dag efter dag
  5. Din kärlek förundrar mig
  6. Ditt ord
  7. Du är värd
  8. God
  9. Guds sanna ljus
  10. Herren är Ditt namn
  11. Jag funnit kärlek
  12. Jag vill sjunga om Dig för evigt
  13. Jesus Ditt namn
  14. Min tillflykt
  15. Oändlig nåd (Min frälsare har dött för mig)
  16. Rena mig
  17. Stjärnehimlens Gud
  18. Sänd Ditt ljus
  19. Tíll Dig
  20. Till Guds källa
  21. Trofast
  22. Vi faller ner
  23. Vi sjunger Halleluja

  • Köp 3 för 121,50 kr/st
  • Köp 10 för 114,75 kr/st
 21. Notpapper A4 st - Not
  Notpapper A4 st - Not
  • Köp 3 för 3,15 kr/st
  • Köp 10 för 2,98 kr/st
  • Köp 25 för 2,80 kr/st
  • Köp 50 för 2,63 kr/st
  • Köp 100 för 2,45 kr/st
 22. Nu kommer barnen in - Not
  Nu kommer barnen in - Not
  Beskrivning
  Låtar 1. Nu går vi tillsammans 2. Nu är vi här tillsammans igen 3. Som ett vindkraftverk 4. Kom som en ängel 5. Du är min tröst 6. Stor och liten 7. Varje barn 8. Tänk att paradiset 9. Vi delar ett och samma bröd 10. Så är det 11. Nu kommer barnen in 12. När du lyssnar 13. När stormen är över 14. Visa mej
  • Köp 3 för 157,25 kr/st
 23. Nu sprider vi ljuset - Not
  Nu sprider vi ljuset - Not
  Beskrivning
  Noterna till skivan "Nu sprider vi ljuset" av IMK One Piece.

  Det han sa var så bra. Han brydde sig om alla små. Allt han gjorde var så fantastiskt. Det är Jesus som är grejen. Han är på riktigt!

  Här kommer en ny inspirerande och svängig skiva, med nya fräscha låtar om livet med Jesus, vem han är och vad han sa. Om hur han vill att vi ska leva - tillsammans med honom. Av barn för barn, och för alla andra som vill lyssna.

  Vi vill berätta om Guds stora kärlek till alla människor, och att han är med oss varje dag. Att han kan hjälpa och förändra. Häng med oss! Nu sprider vi LJUSET!

  IMK One Piece är namnet på en barnverksamhet i Immanuelskyrkan i Örebro. Gruppen består av drygt 40 barn i åldrarna 7-12 år, engagerade ledare och ett grymt svängigt band.

  1. Vem är jag? 2. Livet är upp och ner 3. En 2 3 4 5 6 7 4. One piece 5. Jesus sa 6. Kompisar 7. Lärjungarnas cupsong 8. Underbara under 9. Mitt ibland oss 10. Jag är med er 11. Nu sprider vi ljuset

  185,00 kr
 24. Oboen och jag 1 - Not
  Oboen och jag 1 - Not
  Beskrivning
  Nybörjarbok för den som vill lära sig spela oboe. Grundläggande.
  175,00 kr
 25. Om jag glömmer dina händer
  Om jag glömmer dina händer
  Beskrivning
  19 sånger om sorg för barn och unga

  Har du också saknat sånger om sorg, för barn och unga? Sånger lämpade för begravning där man vill inkludera barn. Sånger för barnkören i allhelgonatid eller samlingar med skolan. Sånger som tillåter känslor av sorg, ilska och saknad eller sånger för sorgegrupp med barn och unga.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 26. Öppna våra ögon
  Öppna våra ögon
  Beskrivning

  Övrig information:
  Du har skapat mig Skapad till glädje
  Tre sånger för barn 7-12 år
  (Särtryck ur sånghäftet "Ett skepp kommer lastat)

  50,00 kr
 27. Ordspråksskatten
  Ordspråksskatten
  Beskrivning
  Det här är Ordspråksskatten, som består av två delar:1. SÅNGSKATTENI den första delen av boken finns 17 sånger med inspirerande illustrationer av Karen Othelius. Varje uppslag sätter fokus på ett ordspråk.Sångerna är skrivna i olika genrer - visa, rock, samba, kanon, schlager, vals, jazzvals, country, vandringssång, musikal, calypso, rap - och finns inspelade på tillhörande CD. Till många av sångerna finns "rörelserutor" med roliga dans- och rörelseförslag.Exempel på sånger:"När katten är borta dansar råttorna på bordet", "Små grytor har också öron", "Man ska inte gå över ån efter vatten", "Arga katter får rivet skinn", "Borta bra, men hemma bäst", "Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket" och "Bättre en fågel i handen än tio i skogen".Exempel: http://www.isaberg.nu/prod_img/OrdsprSkattUppslag1.jpg2. SKATTJAKTEN & SKATTKISTORNAI bokens andra del kan läsaren, om den vill, gå vidare på "skattjakt" efter ordspråkens egentliga betydelse.Någonstans i varje illustration finns en nyckel med en siffra gömd, vilken det gäller att först hitta. Motsvarande siffra finns på en skattkista i bokens fördjupningsdel. Vad betyder ordspråken bakom katter och råttor, hönor och fjädrar? Den verkliga innebörden ligger dold under ytan - som en skatt.Varje skattkista innehåller väl utvalda dramaövningar, konkreta exempel ur barnens vardag, målaridéer, skrivuppgifter, lekar, texter och tankar som leder barnen till förståelse av det dubbelbottnade i ordspråket och när/hur ordspråket kan användas.I skattkistorna finns också möjlighet att stanna upp, fundera och samtala kring vad ordspråken innebär utifrån barnens egna tankar och erfarenheter. Genom att reflektera över ordspråken kan man lära sig mer om sitt eget och andras sätt att tänka. Frågor finns till hjälp i samtalen.Ordspråken har levt i generationer - det är roligt att kunna förstå och använda våra ordspråk. De kan berika och lära oss något om oss själva, om andra och om livet.Välkommen att sjunga in vår ordspråksskatt!
  395,00 kr
 28. Orgelimprovisation : tips och idéer för ett mer kreativt orgelspel
  Orgelimprovisation : tips och idéer för ett mer kreativt orgelspel
  Beskrivning
  Känner du att du som kyrkomusiker, eller blivande sådan, skulle vilja utveckla ditt improvisationsspel?Här får du chansen.Denna bok innehåller steg-för-steg-anvisningar till användbara improvisationsmodeller du garanterat får nytta och glädje av.Fredrik Sjöblom är verksam som kyrkomusiker i Värnamo församling. Han är både utbildad musiklärare och organist.
  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 29. Orgelskola
  Orgelskola
  Beskrivning
  Den kompletta nybörjarskolan som räcker yrkeslivet ut. Boken utgår från de musikaliska grundstenarna. Den omfattande repertoardelen täcker de första årens behov.

  Kompositör Åberg Mats

  Ersätter tidigare utgåva med artikelnummer: 52622360

  495,00 kr
 30. På väg - en pilgrimsmässa - Not+CD
  På väg - en pilgrimsmässa - Not+CD
  Beskrivning
  Malena och Anna har tidigare skrivit tre mässor tillsammans. Våren 2015 var de ned och skapade fyra TV gudstjänster, en otroligt spännande men krävande uppgift för Anna och Malena. En dag såg Anna ett inlägg på facebook. En god vän hade fotograferat en lista med pilgrimens sju nyckelord. Frihet, Enkelhet, Tystnad, Bekymmerslöshet, Långsamhet, Andlighet och Delande.
  – ”Orden ropade till mig från skärmen och plötsligt visste jag; vi skall skriva en pilgrimsmässa!” berättar Anna
  – ”Jag har länge burit på en längtan, att få ge mig ut på den långa, fria vandringen. Att få vara pilgrim. Livet just nu, är dock så mycket annat: vardag, rutiner, familjeliv och jobb. Det blir många vandringar, men oftast korta sträckor och på väg mellan olika uppgifter, Men arbetet med Mässa på väg har insikten kommit till oss, vi kan pilgrimsvandra i vardagen! Vi kan vandra där vi går, här och nu! Nyckelorden kan bidra med så mycket, även i det vardagliga och enkla” Nu är Mässa På Väg färdigskriven, det blev åtta sånger som kan sjungas som en del av en mässa, Med stor kör och många musiker, eller en enda röst tillsammans med en gitarr, Vi hoppas att sångerna också tas med ut på vandringar, så att våra toner och ord får vara, just det, på väg…

  Sångbok med tillhörande CD med hela mässan.

  195,00 kr
 31. Passion Påskmusikal - Not
  Passion Påskmusikal - Not
  Beskrivning
  Urban Ringbäcks nya musikal "Passion - En musikal om veckan som förändrade världen" bygger delvis på musikalen "Se mannen" som Ringbäck skrev tillsammans med LO Forsberg.

  Passon har fått en ny ramberättelse, flera nyskrivna sånger, ny gestaltning och nya arr av Ingemar Tessin.

  Manus - Berättartext och dialoger Ouvertyr (Urban Ringbäck (tema), Ingemar Tessin)
  Ser du mannen - Varför gråter du? (L-O Forsberg & Urban Ringbäck, bearb/arr: Ingemar Tessin)
  Avskedssång (L-O Forsberg & Urban Ringbäck, bearb/arr: Ingemar Tessin)
  Intermezzo (klezmer) (Ingemar Tessin)
  Allt vad anda har (Urban Ringbäck, pianoarr: Ingemar Tessin)
  Dukat bord (Urban Ringbäck, arr: Ingemar Tessin/Urban Ringbäck)
  Här är mannen (L-O Forsberg & Urban Ringbäck, intro, mellanspel och arr: Ingemar Tessin)
  Försoning (Urban Ringbäck, körarr: L-O Forsberg, outro och pianoarr: Ingemar Tessin)
  Korsets tecken (Urban Ringbäck, arr: Ingemar Tessin)
  Maria, varför gråter du? (Urban Ringbäck, pianoarr: Ingemar Tessin)

  • Köp 3 för 187,01 kr/st
 32. Pelle Plutt & Co : rap rock & ramsor
  Pelle Plutt & Co : rap rock & ramsor
  Beskrivning
  Pelle Plutt & Co - rap, rock och ramsorÄntligen har "Pelle Plutt" fått ett ansikte och en karaktär!Möt honom som figur i den härligt illustrerade boken och CD'n med nya och gamla ramsor tonsatta för barn mellan 3-9 år (och deras föräldrar!)
  200,00 kr
 33. Petrus : noter & manus musikal
  Petrus : noter & manus musikal
  Beskrivning
  Vi får följa Petrus när han vandrar med Jesus och när han ser alla under, men även i uppståndelsens och upprättelsens stund. Lämplig ålder: lite äldre barn och ungdomar. Speltid: c:a 45 min.
  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 34. Pianot och jag 3 - Not
  Pianot och jag 3 - Not
  Beskrivning
  Del 3 med enkla pianostycken
  200,00 kr
 35. Pianot och jag 1 - Not
  Pianot och jag 1 - Not
  Beskrivning
  Pianot och jag 1 har genomgått en omfattande revidering och fått en ny modernare layout. Nu har alla melodierna fått ackordanalyser, B har fått ersätta H och fler är för två händer. De nya låtarna har tagits fram och utprovats tillsammans med elever. Melodier som eleverna tycker är roliga att spela och som fungerar bra. Som du kan se av stjärnorna här nere i innehållsförteckningen så är 9 av melodierna nya. ABC-visan * Binda en krans * Björnen sover Blinka lilla stjärna Bye bye love Dansfeber * Do di dej Drink to me only Giraffen Ha det bra! Hockeylåt * Häftigt mellanspel Hör på, se hit! * Jag har fått en cykel Jingle bells Klockan tickar Lilla ungen min Lille Jacob Lille katt Little yankee Merrily we roll along Min egen visa Mina getter mina får Molly Malone Music music music * Musikaliska gänget Old McDonald Oppochnervisan Rytmvisan Saker som jag fått Till Paris Tombalaika Valpen min Vattenbryn och hav * When the Saints Vi gratulerar * Vinter *
  195,00 kr
 36. Pianot och jag 2 - Not
  Pianot och jag 2 - Not
  Beskrivning
  Pianot och jag 2 har genomgått en omfattande revidering och fått en ny modernare layout. Nu har alla melodierna fått ackordanalyser och B har fått ersätta H. De nya låtarna har tagits fram och utprovats tillsammans med elever. Melodier som eleverna tycker är roliga att spela och som fungerar bra. Som du kan se av stjärnorna här nere i innehållsförteckningen så är 7 av melodierna nya. An die Freude Annies vaggvisa Brev från kolonien Börja jogga Den blomstertid nu kommer Diana Diridonda Du käre lille snickerbo Etyd * Fabbes etyd Gud tycker om Gå mot strömmen Happy birthday Håll om mig Här kommer Pippi Långstrump Idas sommarvisa Jag hade en gång en båt * Jamaica-dans * Jambalaya * Mamma Mia Mera mål Mini-rock Mountainbike No matter what Noas dotter Nu grönskar det Popular * Si makarone Signalhorn Sjörövar-Fabbe Sommarkoral Starta med rock Styrman Karlssons äventyr med porslinspjäsen Säg mig du lilla fågel Tack för allt (jag minns) Trettifyran Vem tar hand om hösten * Videvisan * Visa från Wales Vågornas lek Åka inlines Älgarna demonstrerar
  200,00 kr
 37. Pianot och jag 4 - Not
  Pianot och jag 4 - Not
  Beskrivning
  Del 4 i serien Pianot och jag. Pop- och rocklåtar, visor och klassiska stycken
  210,00 kr
 38. Pilgrimsmässan Stenens lovsång
  Pilgrimsmässan Stenens lovsång
  Beskrivning
  21 nyskrivna och lättsjungna sånger med folkmusikalisk färg. Stämsättningen är enkel och har Taizésången som förebild. Sångerna kan sjungas a cappella eller ackompanjeras av gitarr, piano eller orgel. Mässan utgår från de sju nyckelorden som en pilgrim bär med sig på sin yttre och inre vandring: andlighet, frihet, långsamhet, delande, bekymmerslöshet, tystnad och enkelhet. Texterna är främst inspirerade av naturen men också av mystiker som Johannes av Korset och Teresa av Avila. Innehåll: Vi tror Också det svåraste Regnet Stenens lovsång Luftens klarhet När allt är vila Kärlekens ström Du som inte binder mig Vänd mot mig själv Jag vill vara Om du öppnar dina händer Omsluten Låna mig din milda blick Var inte rädd Du som söker Tankar som bin Du är här Min soluppgång Mer älskade kan vi inte vara Du bar mig Tack
  • Köp 3 för 102,00 kr/st
 39. Pilgrimsmässan Stenens lovsång, lilla boken
  Pilgrimsmässan Stenens lovsång, lilla boken
  Beskrivning
  Kompositör: Hulthén Maria, Furberg Kristina S Övrig information: Detta är församlingshäftet till pilgrimsmässan Stenens lovsång. Låt församlingen sjunga med! Det här lilla häftet passar också att ta med på den yttre eller inre pilgrimsvandringen. Sångerna kan sjungas a cappella eller till ackompanjemang.
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
 40. Pilgrimssång och Himlaton : 117 andliga sånger
  Pilgrimssång och Himlaton : 117 andliga sånger
  Beskrivning
  117 andliga sånger samlade av Roberth Johansson.Med korta berättelser, citat och faktarutor om sångförfattare.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
  • Köp 25 för 80,00 kr/st
  • Köp 50 för 75,00 kr/st
 41. Provisorium - Not
  Provisorium - Not
  Beskrivning
  Ett nothäfte som rymmer de flesta av sångerna från Tobias Hedlund Ensembles båda skivor: "SE" (2012) och "PROVISORIUM" (2017) Musiken är lämpar sig väl för körer och musikgrupper i kyrkor. Många av sångerna har skrivits och arrangerats utifrån ett församlingssammanhang.

  Sånghäftet innehåller sångerna:
  Allt vad vi på jorden äga
  Allt vad vi på jorden äga II
  Att våga
  Du som räddar och försonar
  Gläd er
  Har du mod
  He is God
  Hoppets seger
  Jesus, Du som älskar mig
  Kapellpolskan
  Likgiltighet
  Luftens långdans
  Mycelium
  Se
  Vill du hålla mig kär
  Vinden
  Vinträdet
  Musiken kan beskrivas som en blandning av svensk folkmusik, jazz, klassiskt och pop. Texterna i sångerna är ofta hämtade från eller inspirerade av Bibeln. De lyfter flera teman men i centrum finn det bibliska obevekliga hoppet som sträcker sig bortom alla provisorier.

  170,00 kr
 42. Ps var inte rädd - Not
  Ps var inte rädd - Not
  Beskrivning
  Inehåller:
  Gud skapade de klara vattnen Gud, när du andas Han gick den svåra vägen Änglarna sjunger i himlen Jag skall gråtande kasta mig ner För att du inte tog det gudomliga Dina händer är fulla av blommor Jag har ofta frågor, herre Var inte rädd Himmelske fader Se, jag vill bära ditt budskap Blott i det öppna Grip du mig, helige ande Nu sjunker bullret
  100,00 kr
 43. Psalmer i 2000-talet : allhelgonatid, advent o jul
  Psalmer i 2000-talet : allhelgonatid, advent o jul
  Beskrivning
  Tio psalmer ur Psalmer i 2000-talet i körsättning för Allhelgonatid, Advent och Jul. Flera av psalmerna anknyter till andra dagar under kyrkoåret eller speciella tillfällen. Ta chansen och låt kören förgylla gudstjänsten med det som kan bli framtidens psalmskatt! Innehåller arrangemang av bl.a Nils Lindberg, Hans Kennemark, Sigvald Tveit, Per Harling, Michael Winterqvist, Michael Bojesen med texter av Ylva Eggerhorn, Christina Övestam, Eyvind Skeie m.fl. Psalmerna i detta häfte: 835 Någon måste våga 846 Väglöst är landet 855 Elisabets sång 856 Tänd ljus 857 En enda vind 861 Julvisa 862 Vinterpsalm 880 När gravljusen brinner 881 Med öppna tillitsfulla händer 915 Som pilgrimer vi färdas sakta
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
 44. Psalmer i 2000-talet : andakt och nattvard
  Psalmer i 2000-talet : andakt och nattvard
  Beskrivning
  Tio psalmer ur den nya samlingen arrangerade för kör. Häftet innehåller både tre- och fyrstämmiga sättningar av psalmer som kan sjungas i gudstjänsten under hela kyrkoåret samt några doppsalmer. Här finns också Världen har rämnat, som skrevs som en psalm att sjunga när katastrofen är ett faktum. Psalmer av bl.a. Py Bäckman, Hans Kennemark, Tommie Sewon, Tomas Boström, Per Harling, Fred Kaan, Michael Bojesen Innehåll: 808 Vad är Gud för SATB och piano/orgel 815 Hav och strand för SATB 818 Dagbön för SATB 819 Sinnesrobönen för SAB 826 Gå med Gud för SATB och piano/orgel 847 Världen har rämnat SATB 891 Nattvardscalypso för SATB 896 Till ett för SATB 899 Innan för SATB 901 Lilla liv för SATB
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
 45. Psalmer i 2000-talet : fasta, påsktid och pingst
  Psalmer i 2000-talet : fasta, påsktid och pingst
  Beskrivning
  Tio psalmer ur Psalmer i 2000-talet i körsättning för Fasta, Påsktid och Pingst. Flera av psalmerna anknyter till andra dagar under kyrkoåret eller speciella tillfällen. Ta chansen och låt kören förgylla gudstjänsten med det som kan bli framtidens psalmskatt! Innehåller arrangemang av bl.a Nils Lindberg, Hans Kennemark, Sigvald Tveit, Per Harling, Michael Winterqvist, Michael Bojesen med texter av Ylva Eggerhorn, Christina Övestam, Eyvind Skeie m.fl. Psalmerna i detta häfte: 813 Kom, vandra genom gatorna 828 Att möta sin vän om morgonen 837 Du satte dig ned som de nederstas vän 854 I smyg 868 En psalm om konst 869 Vi tackar Gud - Guds ljus är här 870 För att du kom 873 En psalm om att inte ge upp 874 Röj plats för tron 877 Som solen glöder genom vinterdiset
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
 46. Psalmer i 2000-talet : för ung kör
  Psalmer i 2000-talet : för ung kör
  Beskrivning
  Psalmer i 2000-talet för ung kör är ett häfte med fyra psalmer i specialanpassat arrangemang för kör: Psalm 807 En psalm om en orättvis Gud - tack 814 (två arr) Här vid stranden 815 Hav och strand 888 Att be är att vara hos Gud John Høybye har skrivit ett arrangemang för de yngsta barnen, ett för de lite äldre och ett för de äldsta. Simon Ljungman från sånggruppen Amanda bidrar med ett arrangemang för diskantkör och ett för SATB
  • Köp 3 för 72,00 kr/st
  • Köp 10 för 68,00 kr/st
 47. Psalmer i 2000-talet : trefaldighetstid
  Psalmer i 2000-talet : trefaldighetstid
  Beskrivning
  Tio psalmer ur Psalmer i 2000-talet i körsättning för Trefaldighetstid. Flera av psalmerna anknyter till andra dagar under kyrkoåret eller speciella tillfällen. Några arrangemang framförs lämpligen med komp medan andra är effektfulla att sjunga a cappella. Ta chansen och låt kören förgylla gudstjänsten med det som kan bli framtidens psalmskatt! Innehåller arrangemang av bl.a. Nils Lindberg, Hans Kennemark, Sigvald Tveit, Per Harling, Michael Winterqvist, Michael Bojesen med texter av Ylva Eggerhorn, Christina Övestam, Eyvind Skeie m.fl. Innehåll i detta häfte: 811 Vi tackar för skörden 817a Med hjärtats tillit 825 Var inte rädd för vreden 829 Det händer nu 836a Dansen kring guldkalven 836b Dansen kring guldkalven 839 Förnedringen av jorden 841 Sjung in ljus i alla städer 853 Finns du nå'nstans här så säg det 882 Kärleken som aldrig svek 907 Människa, ditt liv är stort
  • Köp 3 för 76,50 kr/st
 48. Psalmodikon
  Psalmodikon
  Beskrivning
  Sånger för en eller två röster, 2-stämmig damkör eller barnkör. Med orgel eller piano
  85,00 kr
 49. Psalmungarna - Not Komp
  Psalmungarna - Not Komp
  Beskrivning
  Psaltartexter ur Bibelkommissionens nyöversättning
  75,00 kr
 50. Psalmvaro - Not
  Psalmvaro - Not
  Beskrivning
  48 psalmer med ackompanjemang.

  Under drygt 50 års tid har jag skrivit sånger för kyrkans sammanhang. Det torde nog handla om cirka 900 stycken vid det här laget. I Latinamerika hörde jag en gång någon säga att ”folkets sånger formar folkets teologi”. Jag tror det är sant. Människor sjunger sig alltmer till en insikt i vad tro handlar om. Tack vare de upprepade sångerna/psalmerna skaffar vi oss våra gudsbilder och vår förståelse av vad det innebär att vara människa i dag. Genom psalmernas redan formulerade ord - och toner - får vi redskap till att orientera oss i trons märkliga landskap, antingen vi redan är övertygade kristna eller mer famlande och osäkra i vår tro. Min egen tro genom åren har jag framför allt sökt formulera genom mina sånger. Där har min famlande teologi fått sitt mest genuina uttryck.

  I föreliggande material har jag samlat 48 sånger/psalmer av mig, som kommit till genom åren. Några av dem har tidigare publicerats i diverse sångmaterial, än som körsånger, än som sånger att bara sjungas tillsammans. Här och var har dock en del av dessa sånger fått en textlig redigering/uppdatering. Majoriteten av sångerna i detta material är dock nyskrivna och publiceras här för första gången.

  • Köp 3 för 153,00 kr/st
  • Köp 10 för 144,50 kr/st
 51. Psaltis & co med sångmobilen - Not
  Psaltis & co med sångmobilen - Not
  Beskrivning
  Barrnmusikal av Ernie Rettino & Debby Kerner i översättning av G-B Holgersson Beethovens nya 9:a (Ernie Rettino, Debby Kerner/L van Beethoven, sv text: Gun-Britt Holgersson) Dej vill jag tjäna (Kelly Willard, sv text: Gun-Britt Holgersson) Draw me nearer (Bob Probert) Halleluja Jesus gav mitt hjärta en sång (Ernie Rettino och Debby Kerner, sv text: Gun-Britt Holgersson) Receptvisa (Peter och Hanneke Jacobs, sv text: Gun-Britt Holgersson) Störst i Guds rike (Michael Ryan, sv text: Gun-Britt Holgersson) Svingelas dröm (Ernie Rettino och Debby Kerner, sv text: Gun-Britt Holgersson) Tag hela mej (Tom, Tyler och Erick Coomes, sv text: Gun-Britt Holgersson) Underbar (Dennis Cleveland, sv text: Gun-Britt Holgersson) Vi sjunger lovsång (Ernie Rettino och Debby Kerner, sv text: Gun-Britt Holgersson
  70,00 kr
 52. Psaltis & co på camping - Not
  Psaltis & co på camping - Not
  Beskrivning
  Bibel ABC (Ernie Rettino, Debbie Kerner Rettino och C Barny Robertson, sv text: Gun-Britt Holgersson) Bloopers’s ”skall”elujakör (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Bön (Kelly Willard, sv text: Gun-Britt Holgersson) Dag efter dag (Tom Howard, sv text: Gun-Britt Holgersson) Ett steg i taget (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Gud är stor (Ernie Rettino, Debbie Kerner Rettino och C Barny Robertson, sv text: Gun-Britt Holgersson) Ja jag kan (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Philip deluxe ljusshow (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Vi ska på läger (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Vilken härlig kväll (K Willard, Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: G-B Holgersson)
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 53. Psaltis Missionsmusikal
  Psaltis Missionsmusikal
  Beskrivning
  Barnen blir inbjudna till ett internationellt knyt-kalas där Psaltis förmedlar ett missionsbudskap med sin nya uppfinning Psaltoskopet. Mångkulturell barnmusikal, och en härlig musikalisk upplevelse för alla åldrar.

  Manus, musik och koreografi

  100,00 kr
 54. Pussel - Not Texthäfte
  Pussel - Not Texthäfte
  Beskrivning
  Texthäfte med några av Tomas Boströms barnsånger
  24,99 kr
 55. Rampfeber - konsten att framträda under press
  Rampfeber - konsten att framträda under press
  Beskrivning
  Det är naturligt att vara nervös under inför ett framträdande. Den som är nervös på ett destruktivt sätt, presterar sämre än normalt. Boken visar hur man kan lära sig att låta nervositeten bli något positivt, som istället ökar det konstnärliga uttrycket.
  150,00 kr
 56. Rannsakan och lovsång
  Rannsakan och lovsång
  Beskrivning

  Tolv psaltarpsalmer av Per Harling. Arr: Arne Lundmark

  50,00 kr
 57. Relaxing piano
  Relaxing piano
  Beskrivning
  Tio lugna pianostycken för andakt och avslappning< Ulf Nomarks serie Relaxing Piano med instrumental pianomusik har blivit mycket uppskattad. Från de fyra cd-skivorna Stillness, Dreams, Bliss och Hope har han nu samlat tio favoriter som ges ut i detta nothäfte.

  Musiken lämpar sig väl till andakten, inför gudstjänster, begravningar och andra stilla stunder. Den är komponerad så att den inte tar för mycket fokus utan låter lyssnaren fokusera inåt samtidigt som den lugnar och ger ro.

  200,00 kr
 58. Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur
  Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur
  Beskrivning
  Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur av Kennemark Hans, Hambe Alf ”Jag har en vision om att du och Alf skall göra ett requiem med mer liv än död i”, sa en kvinna en gång till Hans Kennemark. Och så fick det bli. I requiet Nu är en dag framliden följer vi livet – baklänges. Från kyriets sorgerop av en gammal människa, till barnet som föds in i livet. Från mörker till ljus. Nu är en dag framliden är ett folkmusikrequiem för kör, solister, fiol, flöjt, gitarr, slagverk, kontrabas, piano och orgel. En kongenial fullträff av två erfarna och välkända upphovsmän. Ett verk som träffar utövaren och lyssnaren rakt i hjärtat med texter och musik som rycker med både publik och musiker, det är musik som man verkligen vill sjunga! Innehållsförteckning: Ack döden haver hädanryckt/ Nu är en dag framliden / Så fjärran från stranden - Requiem / Aftonpsalm / Begrundan - Kyrie / Sent häromdagen - Psalm / Barnen och Mästaren (efter Mark 10:13–15) / I Rymden finns det svarta hål - Lux aeterna / Lovsägelse - Sursum corda / Om vi än vandrar i mörko land - Sanctus / Vandring med Mästaren - Agnus Dei / Nu är en dag framliden - Psalm / Närmare nånstans/Nu är en dag framliden / Kanhända är jag framme nu - Libera me
  145,00 kr
 59. Requiem Nu är en dag framliden, partitur
  Requiem Nu är en dag framliden, partitur
  Beskrivning
  316,00 kr Kompositör: Kennemark Hans Textförfattare: Hambe Alf Övrig information: För kör, solister, fiol, flöjt, gitarr, slagverk, kontrabas, piano och orgel. Innehåll: Innehållsförteckning Ack döden haver hädanryckt/Nu är en dag framliden (Koral från Runö/Gammalsvenskby) Så fjärran från stranden (Requiem) Aftonpsalm vid Glöm-Ström (Psalm) Begrundan (Kyrie) Sent häromdagen (Psalm) Barnen och Mästaren (efter Mark 10:13-15) I Rymden finns det svarta hål (Lux Aeternae) Sursum corda Om vi än vandrar i mörko land (Sanctus) Vandring med Mästaren (Agnus Dei) Nu är en dag framliden (Psalm) Närmare nånstans (Vals) Kanhända är jag framme nu
  • Köp 3 för 293,25 kr/st
 60. Resa mellan tvivel och tro dir - Not
  Resa mellan tvivel och tro dir - Not
  Beskrivning
  I Resa mellan tvivel och tro får vi möta och bekräftas i hur olika tron kan kännas och komma till oss. Musiken och texterna speglar oro, besvikelse och eftertanke, liksom tröst, förväntan och glädje. Materialet kan, när det används fullt ut, göras som ett sceniskt projekt med kör, musiker, rörelser, dikter och förflyttningar, men sångerna som ingår kan också användas fristående eller i sin helhet i andakter, musikgudstjänster och konserter. ————— Resa mellan tvivel och tro-serien består av tre separata delar: musik-cd (med sångerna insjungna av Java Gospel), körhäfte samt körledarhäfte (med arrangemang för solister, kör och musiker, framförandeförslag på rörelser samt kompletterande dikter
  395,00 kr
 61. Resa mellan tvivel och tro kör - Not
  Resa mellan tvivel och tro kör - Not
  Beskrivning
  I Resa mellan tvivel och tro får vi möta och bekräftas i hur olika tron kan kännas och komma till oss. Musiken och texterna speglar oro, besvikelse och eftertanke, liksom tröst, förväntan och glädje. Materialet kan, när det används fullt ut, göras som ett sceniskt projekt med kör, musiker, rörelser, dikter och förflyttningar, men sångerna som ingår kan också användas fristående eller i sin helhet i andakter, musikgudstjänster och konserter
  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 62. Ringpärm A4 16mm PP svart
  Ringpärm A4 16mm PP svart
  Beskrivning
  Svart körpärm A4. Ring 16 mm
  90,00 kr
 63. Ringpärm A4 16mm PP svart
  Ringpärm A4 16mm PP svart
  Beskrivning
  Svart körpärm A4. Ring 16 mm
  95,00 kr
 64. Rock for the King
  Rock for the King
  Beskrivning
  Rock for the King består av 19 svängiga kristna sånger för barn i åldrarna 7-12 år. I häftet hittar du noter, ackord och texter till alla sånger. Samtliga sånger finns utgivna på CD, en med sång och musik och en med bara kompbakgrunder.Musik och barn hör ihop. Att få arbeta med musik, barn och Gud är en fantastisk förmån.
  125,00 kr
 65. RockÀn Rollers Club
  RockÀn Rollers Club
  Beskrivning
  Sånger och musikalmanus om skolans arbetsmiljö för barn i åk 4-9. Svenska och engelska texter om allt från klotter och mobbning till den första förälskelsen. (Till boken finns en CD med alla låtarna i både sång- och singbackversioner. Beställes separat.)
  265,00 kr
 66. Rockmässan Instrumental & Kör
  Rockmässan Instrumental & Kör
  Beskrivning
  Intrumental och körutgåva.
  75,00 kr
 67. Rockpoet med 100 röster - Ingmar Olsson - Not
  Rockpoet med 100 röster - Ingmar Olsson - Not
  Beskrivning
  Pärm med 10-15 sånger av Ingemar Olsson.
  185,00 kr
 68. Rösten - en spegelbild : övningar för din sång och vardag
  Rösten - en spegelbild : övningar för din sång och vardag
  Beskrivning
  Ta ett djupt andetag. Hur gjorde du?
  Lyfte du bröstkorgen för att sedan sjunka ihop?
  Blir du trött i rösten när du talar och sjunger eller vill du kanske bara veta mer om rösten?


  Då kan det här vara en bok för dig.

  Rösten – en spegelbild är användbar både för körledaren och den enskilde som på egen hand vill utveckla sin tal- och sångröst.
  398,00 kr
 69. Röstgympa : 42 konditionsstärkande övningar för sångrösten
  Röstgympa : 42 konditionsstärkande övningar för sångrösten
  Beskrivning
  Röstgympa är en samling sångövningar för kören som vill ha lite variation eller utmaning i sin röstuppvärmning. Förutom mjukare kom igång-övningar finns här övningar som ökar smidigheten, flexibiliteten och konditionen i rösten. Varje övning har en kommentar om utförandet för bästa resultat.
  • Köp 3 för 135,00 kr/st
  • Köp 10 för 127,50 kr/st
 70. Röstvärmare - Not
  Röstvärmare - Not
  Beskrivning
  Birgitta Bergström är en mycket uppskattad sångpedagog som i denna bok bjuder på tankar och röstövningar kring den fria sången. Bokens grundtanke är att hjälpa sångare behålla röstens originalitet och personliga uttryck i en naturlig tal- och sångteknik. Författaren betonar det textliga innehållet som utgångspunkt i sångens uttryck, men framförallt glädjen. Röstvärmare är en naturlig fortsättning på Röstkarameller som bygger på samma tankar och principer om den fria rösten.
  125,00 kr
 71. Rustad - Åtta medryckande sånger om Guds rustning - Not
  Rustad - Åtta medryckande sånger om Guds rustning - Not
  Beskrivning
  Rustad är ett spännande nytt material inspirerat av Efesierbrevet 6:10-18, som handlar om Guds vapenrustning. Det är framtaget av MOD Medaisound i Halmstad.

  I åtta medryckande och nyskrivna låtar, i olika musikstilar, lär vi oss om rustningen. Sångerna passar både killar och tjejer.

  120,00 kr
 72. Så som på jorden : sånger från Wild Goose Resource Group inom Iona Community
  Så som på jorden : sånger från Wild Goose Resource Group inom Iona Community
  Beskrivning
  Sångboken Himlen och jorden sjuder har bidragit till starka upplevelser av sångens förmåga att skapa identitet, gemenskap och livskraft. Nu finns Så som på jorden med nya korta sånger som ger rum åt tankar och idéer och banar väg för ett livskraftigt andaktsliv.

  Så som på jorden innehåller ett 60-tal sånger, många med liturgisk text eller med anknytning till psaltarpsalmer och bibeltexter.
  • Köp 3 för 110,51 kr/st
 73. Sagan om alfabetet : en musiksaga med rörelser och danser
  Sagan om alfabetet : en musiksaga med rörelser och danser
  Beskrivning
  Boken vänder sig till dig, som arbetar med barn på förskola samt i de lägre klasserna i grundskolan, vill lära barnen alfabetet och är intresserad av barnens motoriska utveckling.Till varje bokstav hör en saga och en sång samt beskrivning på hur man med rörelser, avslappning, dramatik, ljud och andra sånger kan arbeta vidare med bokstaven.Till boken har tidigare funnits ett kassettband med samtliga melodier. Kassettbandet är slut, men musiken finns fr o m AUGUSTI 2004 PÅ EN CD!
  200,00 kr
 74. Salta sånger - Not
  Salta sånger - Not
  Beskrivning

  Övrig information: Kristna barnsånger fyller alltid ett behov. När de fungerar som vi önskar får de förmedla något av den tro och den livsglädje som kyrkan har. Vi är många som fortfarande går omkring och nynnar på de sånger som vi en gång lärde oss i barnkören eller i söndagsskolan. Salta sånger är ett material med 36 nyskrivna sånger från Salt – barn och unga i EFS. Materialet bygger på ett upprop som skickades ut av EFS och Salts Centrala Musikutskott till sångförfattare i hela vårt land. Författarna fick skicka in tidigare opublicerade sånger till oss på rikskansliet, som musik- utskottet sedan satte ihop till Salta sånger. Resultatet har du nu i din hand.

  170,00 kr
 75. Sång - en del av livet
  Sång - en del av livet
  Beskrivning
  I ett antal korta, befriande texter visar Reibjörn Carlshamre hur sång kan få vara en del av livet – för oss alla. Vår sångröst är intimt förknippad med vår personlighet. Det gör oss sårbara. En blick eller en illa riktad kommentar kan räcka för att vi ska tystna. Ibland för lång tid framåt. Därför är det många som går omkring med föreställningen att de inte kan sjunga.

  Vem bestämmer vad som är en fin sångröst? När det lilla barnet gråter, finns det ingen röst i världen som klingar vackrare än mammas eller pappas.

  Tillåt inte någon att ta ifrån dig din frimodighet. Sjung mycket hellre fel så det skvätter om det, än rätt så det inte hörs!
  • Köp 3 för 31,50 kr/st
  • Köp 10 för 29,75 kr/st
 76. Sångägget
  Sångägget
  Beskrivning
  Sjung, lek och lär om djur! Sångförteckning ser du här bredvid. Sångboken är indelad i följande kapitel: Så ser vi ut, Så låter vi, Här bor vi, Våra ungar, Detta äter vi, Så skyddar vi oss mot faror. (Till boken finns en CD med alla sångerna, köpes separat)
  265,00 kr
 77. Sångboxen 2, 30-pack
  Sångboxen 2, 30-pack
  Beskrivning
  Sånghäften med 70 kända visor,psalmer och sånger för allsång under utfärder.30 sånghäften och 1 nothäfte i en kartong med handtag.
  1 895,00 kr
 78. Sånger för begravning
  Sånger för begravning
  Beskrivning
  Förnya begravningsrepertoaren med Sånger för begravning. Häftet innehåller fem nyskrivna sånger.
  250,00 kr
 79. Sånger för vägen. Bengt Johansson - not
  Sånger för vägen. Bengt Johansson - not
  Beskrivning
  Nothäftet till skivan med samma namn! "Sånger för vägen", är sång och musik för människor på väg genom livet. Den handlar om vandringen, om skönheten och rastplatserna och vad som formar oss till att bli mer och mer hela, vad som får oss att växa och hålla ut hela vägen. Om lovsången som föds när vår nöd möter Guds nåd. Om hoppet och glädjen som väntar oss vid vägen slut. 1. Sänd ditt ljus 2. Vår trygga hamn 3. Där stannar tiden 4. Alla våra dagar 5. Sakta men säkert 6. I all enkelhet 7. Genom vatten genom eld 8. Helgonen 9. Gud ensam räcker 10. Sång till far 11. I tid och rum
  115,00 kr
 80. Sånger från gläntan - körhäfte
  Sånger från gläntan - körhäfte
  Beskrivning
  ånger från gläntan består av nio sånger om saknad och längtan, om när livet inte blir som vi har tänkt oss och i kölvattnet av allt det – en spirande tillit.

  Irma Schultz Keller står bakom text och musik till samtliga sånger, förutom tre av sångerna som har texter av Karin Boye, Tomas Tranströmer och Ylva Eggehorn. Det är sånger med ett nordiskt tonspråk hämtat från pop, visa, folk- och körmusik.

  På cd:n medverkar Katarina Kammarkör under ledning av Hans Vainikainen.

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 81. Sånger från Taize - Not
  Sånger från Taize - Not
  Beskrivning
  Sättning: SATBKompositör: Berthier JacquesArrangör: Ekenberg Anders Övrig information: 14 sånger från Taizé Innehåll: Laudate Dominum/Lova Herren Laudate omnes gentes/Sjung lovsång alla länder Confiemini Domino/Tacka Herren Adoramus te Domine/Med alla änglar Gloria/Denna dag är Kristus född Crucem tuam/Inför ditt kors Miserere mei/Var mig nådig Surrexit/Kristus har uppstått O Lord hear my prayr/herre hör min bön Oculi nostri/Lyft era ögon The Lord is my light/Herren är mitt ljus Ostende nobis/Du är vår framtid Bonum est confidere/det är gott att förtrösta på Herren Veni Sancte Spiritus/Kom Guds egen andedräkt
  • Köp 3 för 54,00 kr/st
  • Köp 10 för 51,00 kr/st
  • Köp 25 för 48,00 kr/st
 82. Sånger på Helig Mark : till bön, lovprisning och tillbedjan
  Sånger på Helig Mark : till bön, lovprisning och tillbedjan
  Beskrivning
  187 sånger samlade och arrangerade av Peter Sandwall.Många nya sånger från bl.a. Norge, Finland, England och USA.Ex. på sångförfattare: Matt Redman, Tore W Aas, Tomas Boström, Bengt Johansson och Erik Tilling. Även sånger från Hillsong, Taize och Iona.4-stämmiga arrangemang. För solister, körer, orkester, komp. eller organist. Med ackordanalys.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 83. Sånger rakt upp och ner - Not
  Sånger rakt upp och ner - Not
  Beskrivning
  I "Sånger rakt upp och ner" finner du enkla sånger som kan användas som uppvärmning och uppsjungning, eller som mellanakt när ni övar på något svårare och behöver få tillbaka koncentrationen. I häftet får du text, melodi samt ackord. Under några sånger finns anvisningar och tips på dans och rörelser, medan andra saknar det. Här kan man hitta på eget, eller så förstår man av texten vad man kan ha den till.

  Sångerna i häftet kommer i en sådan ordning att man kan följa den och göra en hel musikstund för en grupp.

  "Som vanligt är det barn och vuxna som jag träffar som inspirerar mej till nya sånger. I barnkören eller i rytmiken behövs ständigt nya sånger, här är mina bidrag!" - Kerstin Andeby

  1. Doobi-doobi-deja 2. Tack och lov att jag finns till 3. Nu går vi in i ringen 4. Jag är en liten fågel 5. Nu ska vi hoppa 6. Låt kärleken komma in 7. Vi bygger broar 8. Nu sjunger fågeln i trädet 9. Du och jag vi dansar över ängarna 10. Kom syster, kom broder 11. Ingen droppe 12. Himlen är blå 13. Du är min kompis 14. Du omger mig på alla sidor 15. Tack 16. Min enda bön till dig

  285,00 kr
 84. Sånger ur Kristina från Duvemåla
  Sånger ur Kristina från Duvemåla
  Beskrivning
  Sångerna ur Kristina från Duvemåla med pianoackompanjemang av Ola Eriksson och Per Mårtensson
  • Köp 3 för 193,50 kr/st
  • Köp 10 för 182,75 kr/st
  • Köp 25 för 172,00 kr/st
 85. Sånglekar från bibeln - Not
  Sånglekar från bibeln - Not
  Beskrivning

  Kan man leka Bibelns berättelser? Ja, absolut! Det man hör, kommer man ihåg ett litet tag, men det man gör, fastnar i minnet på ett helt annat sätt. Att på detta sätt få gå in i berättelserna, uppleva situationerna och leva sig in i de olika ”rollerna” ger Bibelns berättelser helt nya dimensioner. Att kanske arbeta med dräkter och viss rekvisita ger historiska insikter. Och samtalen i anslutning till berättelserna kan få nya djup och tankar genom detta sätt att ta till sig Bibelns ”bilder”. Man kan på ett speciellt sätt få känna att Gud är densamme idag! Sånglekarna kan användas i söndagsskola och barnkör, i förskola och skola, i gruppsammanhang och gudstjänst. Och man kan leka dem om och om igen, för alla vill kanske pröva på att vara lejon eller Goljat eller den lame mannen. Melodierna och texterna är väldigt enkla, vilket gör att de är lätta att lära. Lekbeskrivningarna är förhoppningsvis tydliga och lätta att förstå. Det är en fördel om man har hört berättelserna innan, så att man känner igen handlingen. Men man kan också börja med sångleken och sedan visa på att detta faktiskt står i Bibeln. Man kan gärna använda sig av enkla dräkter/tygstycken och rekvisita för att förstärka den speciella situationen och miljön. Kanske kan detta leda till att man fortsätter att arbeta med berättelserna på många olika sätt, t.ex. genom att måla, gestalta i olika material, göra en dockteater, spela pantomim, skriva dikter, trycka på tyg, dansa fritt, göra ett musikcollage, forska och göra en liten utställning…….Fantasin har inga gränser – och den är en gåva från Gud

  65,00 kr
 86. Sånglekar från bibeln 2 - Not
  Sånglekar från bibeln 2 - Not
  Beskrivning

  Häftet innehåller 14 sånger. Det förlorade fåret Adam , Eva och ormen Jesus kallar lärjungar David smörjs till kung Skapelsen Kopparormen Maria, Petrus och Johannes Gideon Fem bröd och två fiskar Symeon och Hanna Jona Intåget i Jerusalem Den brinnande ugnen Bröllopet i Kana Det var bara några månader sen vi gav ut det första häftet med titeln "Sånglekar från Bibeln". Marias små enkla sånger i kombination med kortfattade lekbeskrivningar har redan blivit väldigt populära, och här kommer nu fortsättningen.

  65,00 kr
 87. Sånglekar från bibeln 3 - Not
  Sånglekar från bibeln 3 - Not
  Beskrivning

  Häftet innehåller 14 sånger. Härlighetens berg Jairos dotter Jakob och Esau Jakobs stege Jesu dop Jesus och barnen Sackaios Samuel Tomas Petrus i fängelset Tiberias sjö De tio buden och guldkalven Elia och Baalsprofeterna Två husbyggare Nu är det dags för nummer tre av "Sånglekar från Bibeln". Jag är så glad över att få dela med mig av mitt sätt att arbeta med Bibelberättelserna. Precis som i de två första delarna finns både Gamla och Nya Testamentet representerade här. Bibeln är ju en rik källa att ösa ur när det gäller berättelser av olika slag. Många känslor och sinnesstämningar kommer fram i dem: ilska, glädje, besvikelse, förvåning, kärlek, avundsjuka, tvivel, trosvisshet etc. Att gå in i en roll och känna efter hur just den personen upplevde det hela, är väldigt nyttigt. Ofta kan man känna igen sig. Rekvisita och dräkter är inte nödvändiga, men kan förstärka upplevelsen och göra den mer "verklig". Och barn brukar tycka om att klä ut sig. En dräkt kan göras väldigt enkel: Klipp till en bit tyg, ca. 60x150 cm. Vik tyget dubbelt och klipp ett hål för huvudet mitt på – vips, så har man en dräkt. Enfärgade och randiga tyger är mest "tidstrogna". Vill man, kan man knyta ett band eller smalt rep runt livet. Enkel rekvisita kan man hitta hemma eller tillverka i enkla material – kanske tillsammans med barnen. Min önskan är att det i sånglekarna klart ska framgå att Gud är den samme idag som han var när händelserna utspelade sig. Och att åtminstone någon ska få känna att Gud håller att lita på och att det finns en plats för var och en hos Jesus.

  65,00 kr
 88. Sånglekar från bibeln 4 - Not
  Sånglekar från bibeln 4 - Not
  Beskrivning

  Innehåll: Josef och hans bröder Elia och änkan - brödet Änkans son i Nain Tre stjärntydare Kvinnan med blödningar Elia och änkan - sonen Sakarias och Elisabet Påsken Naaman Jesus går på vattnet Paulus och Silas Lasaros Saul och Ananias Den etiopiske hovmannen

  65,00 kr
 89. Sara, Lasse & gammeleken - Not
  Sara, Lasse & gammeleken - Not
  Beskrivning
  Petra Falk och Pia-Maria Israelsson

  Du får inte va med oss (Petra Falk) En vän (Petra Falk) Kan någon ge mig ett råd (Petra Falk) Lika värdefull (Petra Falk) Sara Lasse och gammeleken – barnmusikal (Petra Falk och Pia-Maria Israelsson) Våga vara (Petra Falk) Vänskapssång (Petra Fal

  40,00 kr
 90. Se hur gudsvinden bär - Not
  Se hur gudsvinden bär - Not
  Beskrivning
  60 sånger och psalmer av Ingmar Johansson Alla helgons dag (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Allt levandes grund (Ingmar Johánsson) Alltid på väg (Ingmar Johánsson) Allting kan förvandlas (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Allting är så skönt (Ingmar Johánsson) Andetag (Ingmar Johánsson Ansiktet (som genomlyser vårt) (Ingmar Johánsson) Apokalyps (Ingmar Johánsson) Badar i ljus (Ingmar Johánsson) Bat-Seba (Ingmar Johánsson) Bär mig genom natten (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Den natt när gudamänniskan (Ingmar Johánsson) Djup ropar till djup (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Du som kan (Ingmar Johánsson) Du är en bön (Ingmar Johánsson) Där min ande kan få ro (Olle Carlsson/Ingmar Johánsson & Håkan Mjörnheim) En kristuslik ikon (Ingmar Johánsson) Eukaristi (Ingmar Johánsson) För mig är Kristus (Ingmar Johánsson) Förlåtelsens ord (Ingmar Johánsson) Genom ett brustet hjärta (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Han som kommer (Ingmar Johánsson) Helig (Sanctus) (Ingmar Johánsson) Helig helig (Sanctus) (Ingmar Johánsson) Helig är den närvaro (Ingmar Johánsson) I offerlammets tecken (Ingmar Johánsson) Ingenting (kan skilja oss) (Ingmar Johánsson) Jag tänker mig Gud (Ingmar Johánsson) Jag vill tro (Ingmar Johánsson) Kaos (är granne med Gud) (Olle Carlsson/Ingmar Johánsson) Kom heliga Ande (Ingmar Johánsson) Kom stillhet kom vila (Ingmar Johánsson) Kysst (Ingmar Johánsson) Källan kärleken och Gud (Ingmar Johánsson) Känns som om Gud hört min bön (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Livet öppnar sig (Ingmar Johánsson) Låt oss stilla oss (Ingmar Johánsson) Marana ta (Ingmar Johánsson) Mysterium (Ingmar Johánsson) Mänska se dig själv (Ingmar Johánsson) När en människa vaknar (Ingmar Johánsson) Om du nu finns (Ingmar Johánsson) Rakt igenom sekler (Ingmar Johánsson) Rymdens katedral (Ingmar Johánsson) Se hur gudsvinden bär (Ingmar Johánsson) Starka strömmar av liv (Ingmar Johánsson) Stilla dig (Ingmar Johánsson Så enkelt är det (Ingmar Johánsson) Till dig (Ingmar Johánsson) Till vem skulle vi gå (Ingmar Johánsson) Tillit (Ingmar Johánsson) Trots allt (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Utan dig (Ingmar Johánsson) Varje enskilt hjärtas tysta bön (Ingmar Johánsson) Vattnet och vindarnas sådd (Ingmar Johánsson) Vår religion (Ingmar Johánsson) Vårt sår (Ingmar Johánsson) Än en gång (Ingmar Johánsson) Ära vare Gud i djupen (Ingmar Johánsson) Önskar jag kunde fängsla ditt öra (Ingmar Johánsson)
  295,00 kr
 91. Se mig musikal - Not
  Se mig musikal - Not
  Beskrivning
  Äntligen en äkta “tonårsmusikal” med flera teman som känns väldigt aktuella. Musikalen handlar om att: * visa respekt * känna empati * kunna samarbeta * våga visa känslor * bli sedd och se andra.

  Lämplig ålder 13-18 år. Intro
  Dela med sig
  Se mig
  Just jag
  Hård
  Att berömma
  Varför bry sig?
  Hur har vår jord kunnat snurra
  Sången om kärlek
  Happy song Dobidido Se mig 2 Scenen är din Medley

  70,00 kr
 92. Showtime! : en musikal om kärlek, jämlikhet och respekt (manus - nothäfte)
  Showtime! : en musikal om kärlek, jämlikhet och respekt (manus - nothäfte)
  Beskrivning
  En discomusikal om kärlek, jämlikhet och respekt för ungdomar i de tidigare tonåren. Kan sättas upp i ett vanligt klassrum. Ca 14 roller + bandet och kören. Antalet roller är flexibelt och kan anpassas efter gruppens förutsättningar. Materialet består av ett häfte som innehåller manus, noter och sångtexter samt en CD. (CD:n köps separat).
  • Köp 3 för 166,50 kr/st
  • Köp 10 för 157,25 kr/st
 93. Sju Mariasånger
  Sju Mariasånger
  Beskrivning
  I John L.Bells sånger möter vi Maria, en kvinna vars liv pendlat mellan djupaste tragedi och höjden av glädje. Vi får en levande bild av Jesu moder, en kvinna som är både livfull, ledsen, ängslig och upprymd. En sångcykel där sångerna kan framföras med ensemble eller orgel, i svit eller var och en för sig. För solist, kör, orgel, stråkkvartett, flöjt och trumpet. Sångerna i Sju Mariasånger är översatta till svenska av Leif Nahnfeldt.
  • Köp 3 för 140,25 kr/st
 94. Sjung en lovsång till Gud - Not
  Sjung en lovsång till Gud - Not
  Beskrivning
  Sättning: SATB Kompositör: Berthier Jacques, Gelineau J Textförfattare: Åberg lars, Samuelsson Ulf Kalendarium: I allmänhet Övrig information: Sånger från taizé Innehåll: Benissez le Seigneur/Sjung en lovsång till Gud Dieu ne peut que donner son amour/Gud vill bära oss ömt i sin hand El Senyor/i min Gud En tout la paix du coeur/I allt en inre frid Grande est ta bonte/Väldig är din nåd Gospodi E/gud du är barmhärtig herr wohin/Vem ja Herre vem skulle vi gå till? In te confido/Jesus Kristusdu är min trygghet Jesus le Christ/Jesus Guds Son Magnificat Nada te turbe/Känn ingen oro Singt dem Herrn/Sjung till Gud en glädjesång Ubi caritas Deus ibi est Veni Lumen (choral)/Kom till oss Ande Une soif emplit notre âme/Gud min själ är fylld Ryskt halleluja Halleluja 12 Halleluja 17 Halleluja 41 Kyrie A Kyrie 7 Kyrie 8 Kyrie 15 Kyrie 17 Mässa: Kyrie eleison, Christe eleison/Alternativ I Kyrie eleison, Christe eleison/Alternativ II Gloria Deo/Lovsången Credo/Trosbekännelsen Sanctus Dominus Deus/Helig Agnus Dei-Dona nobis pacem/O Guds Lamm Benedictus/Se det är han som kommer
  • Köp 3 för 72,25 kr/st
 95. Sjung evangelium 10 - Not
  Sjung evangelium 10 - Not
  Beskrivning
  Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Den gode herden (Ur Psaltaren 23, LJ/Jessie S Irvine, arr: Lennart Jernestrand) En dag som ingen känner (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Gud vill ta hand om dej (Lennart Jernestrand) Helig (Ur Uppenbarelseboken/Lennart Jernestrand) Herre vår Herre – Psalm 8 (Ur Psaltaren 8/Lennart Jernestrand) Jag nu den pärlan funnit har (Okänd/Folkmelodi från Orsa, arr: Lennart Jernestrand) Jubla du himmel (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Land av ljus (Lennart Jernestrand) Långt bortom rymder vida (Augusta Lönborg/Julius Dahlöf, arr: Lennart Jernestr O giv mig tusen tungors ljud (C Wesley/C G Glaser, sv text: A Widegård, arr: L Jernestrand) Psalm 34 – Smaka och se (Ur Psaltaren 34/Lennart Jernestrand) Psalm 8 – Herre vår Herre (Ur Psaltaren 8/Lennart Jernestrand) Smaka och se – Psalm 34 (Ur Psaltaren 34/Lennart Jernestrand) Swing low sweet chariot (Spiritual, arr: Lennart Jernestrand) Vårregn (Roland Andersson/Lennart Jernestrand)
  • Köp 3 för 38,24 kr/st
 96. Sjung evangelium 8 - Not
  Sjung evangelium 8 - Not
  Beskrivning
  Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Den blomstertid nu kommer (I Kolmodin/Sv folkmelodi, sättn: Lennart Jernestrand) En resenär (Spiritual, från eng: Sven Björk, sättn: Lennart Jernestrand) Ge mej nåd (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Grip om den hand som stungits (Allan Törnberg, arr: Lennart Jernestrand) Helig (Jesaja 6:3/Lennart Jernestrand) Jag kan icke räkna dem alla (Lina Sandell/Albert Lindström, arr: Lennart Jernestrand) Jesus kär var mig när (Lina Sandell/Okänd, arr: Lennart Jernestrand) Lovsång till Guds ära (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Morgon mellan fjällen (Okänd/K H E Hauer, sv text: B Ehrenborg-Posse, sättn: L Jernestrand) Namnet (Lennart Jernestrand) Närmare Gud till dig (Sarah F Adams/Lennart Jernestrand) O Betlehem du lilla stad (Ph Brooks/Eng folkmelodi, sv text: A Frostenson, sättn: L Jernestrand) O salighet o gåtfullhet – Salighetens gåta (Sven Lidman/Beatrice F Johnson, arr: L Jernestrand) På Golgata (Robert Harkness, körsättn: Lennart Jernestrand) Salighetens gåta – O salighet, o gåtfullhet (Sven Lidman/Beatrice F Johnson, arr: Lennart Jernestrand) Säg finns det frid (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Trygg i min Jesu armar (Fanny Crosby/William H Doane, sv text: Erik Nyström, arr: L Jernestrand)
  • Köp 3 för 38,24 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 497

per sida
Fallande ordning

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå